basınız sagolsun canım. kuzeni neden felç olmuş üzüntüsündenmi yoksa. allah acil şifalar versin inş
Sağol Canım
Kuzeni Hastaydı Zaten 4 Yıldır Falan Gün Gün Yataya Mahkum Kaldı
En Son Olarakta Felç Geçirdi
Tıptada Çağresi Yok Hastalığıda Bilinmiyor
çizelgeyi yapıp bitirdim, ama formata uygun değil diyor
Sağol Canım
Kuzeni Hastaydı Zaten 4 Yıldır Falan Gün Gün Yataya Mahkum Kaldı
En Son Olarakta Felç Geçirdi
Tıptada Çağresi Yok Hastalığıda Bilinmiyor
Sena artık ben senden gerçekten korkuyorum....Her an huzursuzluk çıkarmak için tetikte gibisin, aylar geçti konunun üstünden neden hala açıyorsun, amacın nedir sena allahaşkına söyle????????
Ben senin neyini eleştirdim hatırlıyor musun? Eğer unuttuysan ben hatırlatayım ;
- Sabahları kahvaltı niyetine börek yiyin bir şey olmaz demeni,
- İstediğiniz kadar sucuk salam yiyebilirsiniz demeni,
-Kendi bünyenin bir garip olduğunu kendin bile kabul ettiğin halde yine kendini baz alarak akıl vermeni ve dolayısıyla yanlış yönlendirmeni,
-Müsli olayında sabah mantı vs. yiyin akşamına müsli yerseniz sorun olmaz demeni (hangi akıl mantığın işi bu??? )
Ben bunları eleştirdim ve senin eleştirilmeye tahammülün olmadığı için düzgün bir cevap alamadan tartıştık..
Şimdi beni yadırgayanlar aynı şeyleri yapıyor diyorsun, hayır seninle aynı şeyi yapmıyorum..Sabah mantı börek yiyip akşam müsliden çare aramıyorum, sadece iki öğünümün yerine diyet mısır gevreği koydum hepsi bu!!!!
Senin dediklerini yapsaydım çok güzel kilo alırdım çünkü ;
senin bünyen burdaki çoğu insandan farklı, bunu sen bile kabul ettin
Durum böyleyken kendini baz alarak akıl vermendi beni kızdıran, bak burada senin kadar kilo vermiş insanlar kesin şunu yapın bunu yapın diyorlar mı? Demezler çünkü herkesin bünyesi farklı!!!!
Kendi bünyenizi zamanla tanıyacaksınız diyorlar ki verilebilecek en güzel akıl bu bence!
Egon boyunu aştı, gökyüzünü geçti sena...Yeter artık sena allahaşkına yeter!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkür ederim, bu sabah düne göre sabit çıktım.
Sanırım dün yediğim cipsler etkiledi..Bakalım daha 2 günümüz var .
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kastamonuya Gittik Ve Geldik
Babamın Amcası ÖldüBeyin Kanaması Geçirmiş Yoğun Bakımda
Kalp Ameliyatı Olmuştu
Şimdide Kuzeni Yoğun Bakımda Felç Olmuş Ve Heran Kaybede Biliriz
O Yüzden Sabah Akşam Tetikteyiz Bir Haber Gelir Diye
Gene Ölüm Haberi Alırsak Kastamonuya Gidicez
Ama Onun Dönüşü Yok 3 4 Gün İçinde Ölüm Haberi Gelir
Çok Gençti Birde Şuan Görseniz 20 kg Filan Anca Yemek Yiyemiyor :2:
35 Yaşında Anca
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkür ederim, bu sabah düne göre sabit çıktım.
Sanırım dün yediğim cipsler etkiledi..Bakalım daha 2 günümüz var .
Filizcim süper sonuç ya valla tebrikler..ben Dukanla zayıflayan akadşaımın annesini de yamzıştım dün süper kilo vermiş azimle devam ediyormuş..benim kafa şu sıralar çok yoğun olduğu için pek odaklanamadım da bişi sorca sadece şu 1. evre mi diyorsunzu hani senin şimdi yaptığının karbon diyetinden farkı ne canım??bana aynı gibi geldi de aydınlatırsan sevinirim..bir de kitabını nerden aldın onu öğrenebilir miyim??
1.evrenin 6.günü dukan diyetimin (dün)
sabah -->2 bardak ılık su+2 haşlanmış yumurta+2 kk beyaz peynir
arada -->1 bardak süt
öğlen-->1 haşlanmış baget+1 haşlanmış göğüs+2 kk beyaz penir
arada -->1 kase yoğurt+1,5 yk yulaf kepeği
akşam-->2 haşlanmış baget+2 kk beyaz beynir
arada -->2 bardak süt
2lt su+1 yeşil çay+4-5 siyah çay
gurbete gittin desene, Allah hepimizin mutlu mesut etsin hele ki su kandil gününde dualari bol bol edelim
ben aslen evciler ilcesindenim afyonun denizli il sinirinda ama almanyada yasiyorum
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
günaydınn kızlarrr herkese hayırlı ve güzel birgün diliyorummkızımla bakırköye gidicez sınavı var ablaları inşallah iyi geçer..bu arada yarın memleketten babam geliyor göz kontrolü var..nasip olursa cuma akşamı hep beraber safranboluya gidicez 5 günlük ikinci bir tatil yapıcaz..proqram ordada okadar doluki tatil yapmaktan çok gezmekten yorulucaz anlaşılan bugün sınav dönüşü eve gelip bütün büyük beden giysilerimi toplayıp hazırlıcam memlekete götürücem..dolabım rahatlasın zaten %90ı büyük beden neyse çıkmam lazım okula gidicez Allaha emanet olun kızlar gelince görüşürüz..
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
yeni gelen arkadaslar, diyete yeni baslayanlar
:size bi önerim var. beni yanlış anlamazsınız umarım. sizleri dusundugum için yazma geregi duydum.
bende oyle cok tecrubeli bi insan degilim ancak bildigim tek sey en guzel dıyetin sınır koymadan sadece bazı yiyecekleri kesip bazılarınıda azaltmak oldugunu dusunuyorum. daha yolun basındasınız ve 3 ana 3 ara ogun yaparak saglıklı beslenerek cokta guzel zayıflayabilirsiniz. suanda topikte k-falkes, karbonhidrat, dukan vs diyetler yapılıyor. bizler biraz mecburiyetten biraz sıkıldıgımızdan yapıyoruz. kilo vermelerimiz yavasladı. meburiyetten yapıyoruz yani. bunları ornek almayın aslında orenek alın ama bi kenarda saklayın. yolun basında hiç bosuna bunları yapmaya kalkışmayın. akıl vermek degil amacım sadece oneri. yanlış dusunuyorsam beni uyarın kızlar
Merhaba Nihalcim teşekkür ederim. kh diyeti 40 puanı geçmediğin takdirde meyve,ekmek,sebze tüketebiliyorsun bu dukan 1.evrede ise asla protein(et,balık,tavuk,hindi....),süt,peynir,yoğurt ve yılaf kepeği dışında hiç birşey yiyemiyorsun.3-5-7-10 gün vermek istediğin kiloya göre yapıyorsun.20 kilo civarı vermek istediğimden 7 gün yapacağım.bu hafta toplamda ne kadar veririm bilmiyorum.bazı yerlerde bilmediğim için hatalar y<aptım kızlar uyardı şimdi düzelttim ama sonucu cuma göreceğiz.2.evrede 28 tane sebze nişasta olmayanlar çiğ-haşlama tüketiyorsun+protein....ancak 3.evrede meyve yiyorsunama başladık bu sefer kararlıyım bakalım:))
Teşekkürle nilgün canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
Seyhancım evleneli 2 ay olmuş cicim ayları allah bir ömür mutluluk nasip etsin...dukan diyetini internetten araştırdım nerdeyse bir çoğunu okudum.onun dışında topikte 3 arkadaşta sevda,yasemin ve selma'da kitabı var yardımcı oluyorlar.kitabı int.yoluyla yada tüm kitabcılarda bulabilirsin...resmini gördüm dukan diyeti yapmanı gerektiren bişey göremedim...yağsız acur-cuburdan hamuş işi ve tatlıdan kaçarsan bikaç kilon gider kendini sıkı diyetlere sokma derim:)
zeynepcim başınız saolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.
deryacım süpersin bu eteğini çok beğendim, çok yakışmış...fıstık gibisin maşallah...
arzu'cum sincan buraya çok uzak haklısın kimbilir biara banu sen ve ben (başka ankara'da oturan varsa onlarda tabii) kızılay'da buluşuruz.yada herhangi bir avm'de...
sevdacım niye bu kadar duygusallaştın.inş.sende istediğin kilona ulaşırsın.kolay değil 2 doğum yapmışsın.ben evlendim 10 kilo 1 doğumda da 20 kilo aldım düşün ancak toparlanıyorum.sen üstesinden gelirsin.demek ki 2 doğum yapsam dağılacaktım:)eşim uzun zamandır tatlı yapmıyorsun dedi.nasıl yapıyım dayanamam o yüzden yapmıyorum dedim.ii walla tatlı yiyemiyeceğiz dedi.tatlıyı m daha çok istiyorsun benim kilo vermemi mi dedim.ikiside diyor.artık biara tatlı yapacağım eve kalabalık bir misafir geldiğine denk getiririm:))
izlemm canım resimlerine baktım daraltmışsın ve çok güzel olmuş çok yakışmış.güle güle kullan:)
fusüncum geçen gün sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı sen bu kiloları ne kadar sürede verdin.benden sonra topiğe katıldın hatırlıyorum...
sevdacım duaların çok güzel gönlün gibi allah inş.hepimizn gönlüne göre verir canım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
ben şimdilik çıkıyorum müşterim gelecek öpüyorum hepinizi ii sohbetler
iyi ozaman bende hep akşam tüketirim, evet canım ben diyer şeyleri yapıyorumda nesfit falan hiç sevmem yerken bile zorlanıyorum onu sütle alınca müsliyide yoğurtlu yemek istedim ben daha önce bu kadar yoğurt yemezdimbana ne oldu bilmiyorum ama canım çok yağurt yemek istiyor, 2 gün önce evde yoğurt kalmamıştı ve yemediğim için gözlerim döndü resmen :111: ayran ve yoğurt tükettiğim için erkenden uykum geliyor yaklaşık 2.5 aydır diyet yapıyorum
günaydın kızlar.....bi türlü gelemedim buraya....yaz gelince çok farklı bi koşturma oluyor yaaa....sağa sola savruluyoruz sanki...plansız programsız yaşıyoruz....dışardan misafirlerimiz falan oldu...bundan sonra hiç giremem...eşimin memleketine gidiyoruz...pazar günü yola çıkıcaz....ilk defa arabamızla gidicez...dua edin...3 temmuz gidiş 24 temmuz dönüş inşallah....sizi çok özliycem...orda net bulursam girerim...bugün yarın misafirim var yatılı...sonra da hazırlık yaparım artık....
iyiyim canım sen nasılsın?
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
derya resimlerini gördüm sabah sabah içim açıldı fıstık olmuşsun bitanem :93:öncedende güzel bayanmışsın ama bişey söylemeden geçemeyeceğim zayıflayınca bir öncekine ragmen daha yaşın küçük görünüyor evli barklı olduguna kim inanır resmen üniversiteli genç kızlar gibi görünüyorsun :82:
sena senin eşin nerde çalışıyor ögretmen falan mı canım bu kadar sık tatile çıkabiliyorsunuz benim kendi işim ama senede 1 defa oda en fazla 5 gün tatil yapabiliyorum ondada sürekli telefonla yapışık yaşıyarak :97:
Sena artık ben senden gerçekten korkuyorum....Her an huzursuzluk çıkarmak için tetikte gibisin, aylar geçti konunun üstünden neden hala açıyorsun, amacın nedir sena allahaşkına söyle????????
Ben senin neyini eleştirdim hatırlıyor musun? Eğer unuttuysan ben hatırlatayım ;
-Kendi bünyenin bir garip olduğunu kendin bile kabul ettiğin halde yine kendini baz alarak akıl vermeni ve dolayısıyla yanlış yönlendirmeni,
-Müsli olayında sabah mantı vs. yiyin akşamına müsli yerseniz sorun olmaz demeni (hangi akıl mantığın işi bu??? )
Ben bunları eleştirdim ve senin eleştirilmeye tahammülün olmadığı için düzgün bir cevap alamadan tartıştık..
Şimdi beni yadırgayanlar aynı şeyleri yapıyor diyorsun, hayır seninle aynı şeyi yapmıyorum..Sabah mantı börek yiyip akşam müsliden çare aramıyorum, sadece iki öğünümün yerine diyet mısır gevreği koydum hepsi bu!!!!
Durum böyleyken kendini baz alarak akıl vermendi beni kızdıran, bak burada senin kadar kilo vermiş insanlar kesin şunu yapın bunu yapın diyorlar mı? Demezler çünkü herkesin bünyesi farklı!!!!
Kendi bünyenizi zamanla tanıyacaksınız diyorlar ki verilebilecek en güzel akıl bu bence!
Egon boyunu aştı, gökyüzünü geçti sena...Yeter artık sena allahaşkına yeter!!!!!!!!!!!!!!!
çok teşekkür ederim tatlım bugünü hayırlısıyla atlattık inşallah yarınki sınavlarıda iyi geçer..evet canım gurbetteyim, Allah sabrını veriyor, zamanla alışyorsun herşeye
canım benim gerçekten çok hoş görünüyorsun. aradaki fark süper. ihtiyacın yok ama 70 seni mutlu edecek. o yüzden 70 e in canım.
başarılı sınavlar diliyorum senacım
başınız sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabır versin. hastanıza da acil şifalar diliyorum
haklısın canım
inşallah canım, çok güzel olur
kızlar pazartesinden beri bogazımda çene kemiğimin hemen yanındaki agrı hala devam ediyor ve orada sert bi şişlik var kulaklarımda agrıyor bugün saat 16:00 ya kulak burun bogazcıdan randevu aldım ama çok korkuyorum doktora gitmekten hastahaneden çok korkarım zaten dua edin bana lütfen inşallah temiz bi sonuç alırım :18:
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
canım diyete başlayınca bende daha önce yemediqim birçok şeyi yemeqe başladım..yeşillik sebze meyva nedir bilmezdim..hep hamurişi tüketirdim..yeme düzenini ve saqlıklı beslenmeyi bu şekilde öqreniyoruz canım..
canım hayrılı yolculuklar ve güzel bir tatil geçirmeni dilerim..Allaha emanet ol tatlım
canım çok iyiyim kızımın sınavı çok iyi geçti morallrimiz Rabbime şükürler olsun çok iyi..yarında 1 sözlüsü 1 sınavı daha var inşallah onlarda güzel geçer..onun dışında tatil için hazırlanıyorum tatlım..
Canım benim eşim istanbul valiliqinde makamda çalışıyor yani vali beyin makam şoförlüqünü yapıyor...yıllık 1 ay izinleri var..her yıl toplu olarak bir defada kullanırdık..bu yıl kızımın sınavlarından dolayı 5 gününü geçen hafta 5 günüde bu hafta kullanıyoruz..20 günlük hakkıımız daha var Allah nasip ederse onuda bayrama 1-2 hafta kala kullanmayı düşünüyoruz...
Ben senin neyini eleştirdim hatırlıyor musun? Eğer unuttuysan ben hatırlatayım ;ben herşeyi gayet iyi hatırlıyorum...
kahvaltı niyetine börek yiyin demedim..börek yiyeceksek sabah kahvaltıda ekmek yemiyelim 1 dilim böreqi akşam yiyeceqimize sabah yiyelimki akşama kadar erisin dedim bunuda 50 defa yazdım hala demek istediqimi anlamaşsın kahvaltı niyetine diyorsun.....
karbon diyetinde sucuk 1 karbonhidrattır..bir kişi 2 porsiyon bile yese 2 kb eder ki daha fazlasını yemek mümkün deqildir..istediqimiz kadar tüketebiliriz derken karbonu düşük olduqu içindir...bunuda anlamamışsın ki 1-2 arkadaş bnm bu yazımda neyi anlatmak istediqimi sana yazmışlardı yine anlamamışsın ki aynı şeyi yazıyorsun..
kendi bünyemi baz alarak kesinlikle bişey yazmadım ve ASLA kimseyi yanlış yönlendirmedim..müsli olayını tvdeki doktor diyet yapan herkese hitaben söyledi bende bunu yazarken üstüne basa basa DOKTOR söyledi diye belirttim ama gördüqüm kadarıyla sen bunuda istediqin gibi anlamışsın..
doktor mantıqının işi bu senden benden daha iyi biliyordur heralde..
bunu özellikle doktorun kendi aqzından duydum..doktor mantıyı örnek verdi...bu başka bişeyde olabilir..hamurişi tatlı vs...öqlen mantı bile yeseniz akşam mutlaka müsli yiyin..müsli yediqiniz zaman öqlen yediqiniz mantının etkisi kalmaz hepsini etkisiz hale getirip dışarı atar müslinin kilo vermekteki en önemli özelliqi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaktır DEDİ..Bunu ben deqil doktor söyledi ve ben bunu burda paylaşmadan 1 hafta kendim denedim ve 3.5 kilo birden gitti...sevinerek geldim burda paylaştım..arkadaşlar doktordan duydum denedim ve sonuç bu dedim...herkes istifa etsin yapmak isteyen denemek isteyen varsa denesin diye paylaştım..senin dediqin gibi kendi başıma bişeyi ortaya atıp yapın demedim doktordan duyduklarımı uygulayıp örnek verdim..ben seni çoktan Rabbime havale ettim..bir senin yukarda bana yazdıklarının yazma biçime bak ne kadar sert birde bnm yazdıklarıma bak..hala daha tane tane satır satır anlatmaya çalışıyorum...sorunu karşındakinde aramak yerine insan önce kendi bakış açısına bakmalı sorunu önce kendinde aramalı...objektif bakmalı olaylara yanlı deqil..işte bunu herkes yapamıyor...
Ayrıca ben kimseye kesin şunu yapın bunu yapın diye bişey söylemedim yazık günah yaa nasıl anladıysan öyle yazıyrosun...mesela sizin lapa diyetiniz var ben bunu son derece saqlıksız buluyorum doktorlarda bu tarz diyetlerin son derece yanlış olduqunu söylüyorlar..ben doktordan duyduqum bişeyi paylaşınca bu hangi mantıqa sıqar diyorsun lapa diyetine gelince işler deqişiyor ve çok mantıklı bir diyet oluveriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?