80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
haliyle de topikle çok ilgilenemiyorum

kendi kilo verme sürecimden biliyorum, motivenin ne kadar önemli olduğunu...
yaklaşık 1 senedir bu topiğin kaptanlığını ve kilo çizelgesini yapıyordum
nisan ayında tatile çıktım 1 ay, o zaman saolsun derya yaptı yapmayada devam ediyor ellerine sağlık...

ben kaptanlığı bırakıyorum, kilo verme sürecinde olan daha hırslı, topiğe hergün girebilecek birine devretmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın...
yardımcım da banuydu ama o da çok giremiyor...

akşam herkes burdayken bu konuyu açıklığa kavuşturalım kızlar
önceden her 10 dk bir, bakardım biri resim eklemişmi, başarı öyküsü varmı diye
allaha şükür 30 kilo verdim, 46 bedenden 38 bedene düştüm...
sabitledim sayılır artık(bu açıklamayı yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum, diğer arkadaşlar beni yakından tanıyorlar artık zaten :) ))

akşam saat 10 gibi seçim yapalım ortak bir yol bulalım, gerçekten yapamıyorum, içimden gelmiyor artık
yoksa benim ne kadar hırslı-istikrarlı biri olduğumu tanıyanlar bilir... :82::82::82:

Filizcim, 5 gündür pc açamadım bu yüzden de birikmiş sayfalara üşendiğimden dönemedim,sorunuzu bu yüzden göremedim.
Ben 7 martta 91.2 kg la başladım.19.martta burayı buldum ve 27 martta kilo bildirimi yaptım(böyle not almışım da )27 martta 86.3 kg mışım.Kilo vermem durmadı,bazen az bazen çok (bana göre) verdim.Devam ediyorum,yolum uzun...Şimdi baktım da yolu yarılamışım.
Daha önceleri olduğu gibi diyeti bozup yeni kilolar alarak 1 yıl geçip,tekrar tekrar diyete başlamayacağım inşallah.2 gün bozmuşsam kaldığım yerden devam ediyorum.Bu sefer kararlıyım bakalım,inşallah istediğim kiloya geleceğim.İnşallah hep birlikte geleceğiz.Her zaman diyorum,bu topiğin bendeki faydası çok ama çok büyük.

Sena,kızınız adına sevindim, ne sınavına giriyor,yazılı,sözlü :26:İş için mülakat falan mı?

Son düzenleme:

ama bizi tamamen bırakmayacaksın değil miiii:2:

‎"En derin yaralarla başlar en derin gülücükler. En yüksek uçurumlardan düşerken öğrenirsin uçmayı. En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı."

seni ayakta alkışlıyorum:81::81::81::81:

inşallah onlarda çok iyi geçer,moraliniz dahada güzel olur.güzel bir tatil yaparsınız.

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

iyi sonuçlar alırsın inşallah, bizi de haberdar et narincim

benim bu topikle tanışmamı sağlayan insansın. resimlerin, yazdıkların hep azim verdi bana. ama kararlarına da saygı duyarım canım. ara ara uğra bizi bırakma olur mu

tesekkür ederim, öyle yeni yeni iyet ismi duyunca insan merak ediyor tabiki ama ben zaten belirli bir planda durmayi beceremem o gün ne gecerse elime ondan kendime göre ayarliyorum yiyecegimi :)

cok gecmis olsun hastanizada acil sifalar...
insan tanimadigi halde ne kadar üzülüyor sizleri tahmin edemiyorum
Allahim sabir versin

hemsom profildeki resimde 85sin inanamiyorum ya hani böyle en en fazla 70 diyecegim bir görüntü
boyun kac acaba?

bende istiyom :82:

harika görünüyorsun canim gercektende, yani benimde kilom 74 ama aramiza daglar kadar fark var

ama 74 kulaga hos gelmiyor degilmi en az bi 69 olmali 70de kabul degil hihi cok yakinda

kızlar ben birazdan kaçıcam..
toprağım bizi haklı sebeplerle bırakıyor saygı duyuyorum o hep bizimle zaten biliyorum...banu da dediğin gibi hem amacına çok yaklaştı ve o da bebelerden pek giremiyor..
benim kaptanlık konusundaki tek adayım : Derya...
Ne zaman geçmişe baksam nerdeyse her yazılana yanıt veriyor ...Doğru yönlendirmelerde bulunuyor..Onun da hedefine çok az kaldı ama hem işi gereği sürekli giriyor hem de herkesle ilgileniyor..pc konusunda da iyi..
şahsen beni motive ediyor ki eminim herkes de onu seviyor-bu da çok önemli kaptanlıkta-
İzlemin de gözü arkada kalmaz diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılacak mı?
akşam 22 de buluşalım demiş İzlem ben gelmeye çalışırım ama söz vermeyim eşim pc den ders çalışıyor sınavı var c.tesi..
şimdiden fikrimi söylim dedim..
Hayırlısı olsun..
Öptüm kızlar sizi..

cnm senin neren 74 kilo anlamadım valla süpersin Nazar

evet aslında call daha zor ama call bütütn olarak zor geldi bana
ozmn haftada artırayım cnm sağolasın önerin için. bel içinde dediklerini yapmaya başlıyayım

başınız sağolsun

hastanız içinde rabbim çektirmeden emanetini alsın ne denirki canım :2:

üzüldüm gitmene ama kararına saygı duyuyorum
ben 20 haziranda girdim topiğe senin başarı hikayeni okuyup buldum burayı
arada gel tamam mı
?

smile larım çıkmıyor acaba bilgisayarda mı sorun var ki?aslında onlar olsa duygularımı o kadar rahat ifade ederdim ki.derya cığım yani resmen evrim geçirmiş gibisin.sadece ağzın aynı,gülüşün diğer her yer değişmiş.o sol alttaki resmin sen olduğuna inanmak o kadar zorki.bravo valla bravo...ve kilo vermene gerek yok bence ama sonradan yapacağın kaçamaklarda kontrolün sende olması için 2 kilo daha verirsen daha rahat olursun.naçizane düşüncem..

başınız sağolsun hastanıza da acil şifalar dilerim..çok üzüldüm.

aman diyeyeim çok kalorili diye biliyorum..

dr dan çıkmışsındır ne dedi hemen yaz lütfen.çok geçmiş olsun.

topikte sadece ben nankörlük edip diyete uymuyorum.ne uzadım ne kısaldım.acaba bilmeden ben mi kızdırdım seni.değmeyen insanlar için ne uğraşacağım diye?eğer öyleyse haklısın kusura bakma.yada canını sıkan bir şey mi oldu?
tabiki kararlarına saygılıyız ama üzüldüm.hayırlısı olsun.saat 10 da buluşup karar verelim.

ben k-flakes aldım ya sabah 7 de 4 yemek kaşığı(30 gr ne kadar bilemedim) üzerine 1 çay bardağı süt koyup yedim.ama saat 9 da ben onu unuttum arkadaşlarla kafede simit peynir yedim ve bu aklıma saat 10 da geldi.çok üzüldüm kızdım.ama sanki midem kazınıyordu doymadım.acaba k-flakes sonrası bol su içmedim diye mi böyle oldu?çok utanıyorum bunu yazarken ya.ben ne kadar salağım (((((

bu plates oldürdü beni

uzun zamandir topige giremedigim icin kaptan secimine oy veremiyecegim, izlem kaptanligi birakacagini söylemis topigi terk edecegini degilki

gitmez izlem gidemez

BU GÜN YEDİKLERİM

KAHVALTI 1 dilim ekmek peynir 2 kaşık atlıcan salatası 6 yeşil zeytin

ARA 1 porsiyon kiraz

ÖGLEN 5 köfte salata 1 bardak yogurt

1.ARA kiraz

2 . ARA aktivya kfileks li
AKŞAM bir kase cacık 56 kaşık kabak yemegi

su şimdilik 2 yatana kadar 3 lt olacak

yürüyüş 1 saat

kızlar eski kıyafetlerimden bisey daha denedim bugun. dar etgım vardı. 44 beden. alırken 42 sinide giymiştim ama cok yapışmıştı. bugun etegi giydigimde nasıl sevindim anlatamam fermuarını açmadan geri çıkardım dusunun. sanırım 1 beden düştüm ben. boyle seyler beni acayıp mutlu ediyor. hemen gelip sizle paylasıyorum.

ay cok güzel cok anlamlı bi şiir tşkr ederiz kimin bu şiir

selamlar kızlar sonunda geldi prensess:):) bu hafta sabıt 83 de takılı kalıcam sanırım

bugunkı menum

sabah k fleks
öğlen 4-5 sarma 2 kasık corba 2 haslanmıs baget
ara: ınce bır dılım maras usulu kesme dondurma mısafırlıkteydım hıc bısey yemedım artık bunuda yemıcektım cok soylendıler:)
az önce capiccuno ıctım daha bısey yemem ıcmem

Bugünlük son girişim,çıkmadan bakayım demiştim.
22.00 de kaptanlık seçimi varmış,oy kullanılacakmış.Eğer İzlem'i devam konusunda ikna edemezseniz benim de oyum DERYA'dan yana, pc. tamirde,giremiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…