merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
haliyle de topikle çok ilgilenemiyorum
kendi kilo verme sürecimden biliyorum, motivenin ne kadar önemli olduğunu...
yaklaşık 1 senedir bu topiğin kaptanlığını ve kilo çizelgesini yapıyordum
nisan ayında tatile çıktım 1 ay, o zaman saolsun derya yaptı yapmayada devam ediyor ellerine sağlık...
ben kaptanlığı bırakıyorum, kilo verme sürecinde olan daha hırslı, topiğe hergün girebilecek birine devretmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın...
yardımcım da banuydu ama o da çok giremiyor...
akşam herkes burdayken bu konuyu açıklığa kavuşturalım kızlar
önceden her 10 dk bir, bakardım biri resim eklemişmi, başarı öyküsü varmı diye
allaha şükür 30 kilo verdim, 46 bedenden 38 bedene düştüm...
sabitledim sayılır artık(bu açıklamayı yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum, diğer arkadaşlar beni yakından tanıyorlar artık zaten :) ))
akşam saat 10 gibi seçim yapalım ortak bir yol bulalım, gerçekten yapamıyorum, içimden gelmiyor artık
yoksa benim ne kadar hırslı-istikrarlı biri olduğumu tanıyanlar bilir... :82::82::82:
merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
nisan ayında tatile çıktım 1 ay, o zaman saolsun derya yaptı yapmayada devam ediyor ellerine sağlık...
ben kaptanlığı bırakıyorum, kilo verme sürecinde olan daha hırslı, topiğe hergün girebilecek birine devretmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın...
sabitledim sayılır artık(bu açıklamayı yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum, diğer arkadaşlar beni yakından tanıyorlar artık zaten :) ))
akşam saat 10 gibi seçim yapalım ortak bir yol bulalım, gerçekten yapamıyorum, içimden gelmiyor artık
yoksa benim ne kadar hırslı-istikrarlı biri olduğumu tanıyanlar bilir... :82::82::82:
canım diyete başlayınca bende daha önce yemediqim birçok şeyi yemeqe başladım..yeşillik sebze meyva nedir bilmezdim..hep hamurişi tüketirdim..yeme düzenini ve saqlıklı beslenmeyi bu şekilde öqreniyoruz canım..
canım hayrılı yolculuklar ve güzel bir tatil geçirmeni dilerim..Allaha emanet ol tatlım
canım çok iyiyim kızımın sınavı çok iyi geçti morallrimiz Rabbime şükürler olsun çok iyi..yarında 1 sözlüsü 1 sınavı daha var inşallah onlarda güzel geçer..onun dışında tatil için hazırlanıyorum tatlım..
Canım benim eşim istanbul valiliqinde makamda çalışıyor yani vali beyin makam şoförlüqünü yapıyor...yıllık 1 ay izinleri var..her yıl toplu olarak bir defada kullanırdık..bu yıl kızımın sınavlarından dolayı 5 gününü geçen hafta 5 günüde bu hafta kullanıyoruz..20 günlük hakkıımız daha var Allah nasip ederse onuda bayrama 1-2 hafta kala kullanmayı düşünüyoruz...
Ben senin neyini eleştirdim hatırlıyor musun? Eğer unuttuysan ben hatırlatayım ;ben herşeyi gayet iyi hatırlıyorum...
- Sabahları kahvaltı niyetine börek yiyin bir şey olmaz demeni,
kahvaltı niyetine börek yiyin demedim..börek yiyeceksek sabah kahvaltıda ekmek yemiyelim 1 dilim böreqi akşam yiyeceqimize sabah yiyelimki akşama kadar erisin dedim bunuda 50 defa yazdım hala demek istediqimi anlamaşsın kahvaltı niyetine diyorsun.....
- İstediğiniz kadar sucuk salam yiyebilirsiniz demeni,
karbon diyetinde sucuk 1 karbonhidrattır..bir kişi 2 porsiyon bile yese 2 kb eder ki daha fazlasını yemek mümkün deqildir..istediqimiz kadar tüketebiliriz derken karbonu düşük olduqu içindir...bunuda anlamamışsın ki 1-2 arkadaş bnm bu yazımda neyi anlatmak istediqimi sana yazmışlardı yine anlamamışsın ki aynı şeyi yazıyorsun..
-Kendi bünyenin bir garip olduğunu kendin bile kabul ettiğin halde yine kendini baz alarak akıl vermeni ve dolayısıyla yanlış yönlendirmeni,
kendi bünyemi baz alarak kesinlikle bişey yazmadım ve ASLA kimseyi yanlış yönlendirmedim..müsli olayını tvdeki doktor diyet yapan herkese hitaben söyledi bende bunu yazarken üstüne basa basa DOKTOR söyledi diye belirttim ama gördüqüm kadarıyla sen bunuda istediqin gibi anlamışsın..
-Müsli olayında sabah mantı vs. yiyin akşamına müsli yerseniz sorun olmaz demeni (hangi akıl mantığın işi bu??? )
doktor mantıqının işi bu senden benden daha iyi biliyordur heralde..
bunu özellikle doktorun kendi aqzından duydum..doktor mantıyı örnek verdi...bu başka bişeyde olabilir..hamurişi tatlı vs...öqlen mantı bile yeseniz akşam mutlaka müsli yiyin..müsli yediqiniz zaman öqlen yediqiniz mantının etkisi kalmaz hepsini etkisiz hale getirip dışarı atar müslinin kilo vermekteki en önemli özelliqi vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaktır DEDİ..Bunu ben deqil doktor söyledi ve ben bunu burda paylaşmadan 1 hafta kendim denedim ve 3.5 kilo birden gitti...sevinerek geldim burda paylaştım..arkadaşlar doktordan duydum denedim ve sonuç bu dedim...herkes istifa etsin yapmak isteyen denemek isteyen varsa denesin diye paylaştım..senin dediqin gibi kendi başıma bişeyi ortaya atıp yapın demedim doktordan duyduklarımı uygulayıp örnek verdim..ben seni çoktan Rabbime havale ettim..bir senin yukarda bana yazdıklarının yazma biçime bak ne kadar sert birde bnm yazdıklarıma bak..hala daha tane tane satır satır anlatmaya çalışıyorum...sorunu karşındakinde aramak yerine insan önce kendi bakış açısına bakmalı sorunu önce kendinde aramalı...objektif bakmalı olaylara yanlı deqil..işte bunu herkes yapamıyor...
Ayrıca ben kimseye kesin şunu yapın bunu yapın diye bişey söylemedim yazık günah yaa nasıl anladıysan öyle yazıyrosun...mesela sizin lapa diyetiniz var ben bunu son derece saqlıksız buluyorum doktorlarda bu tarz diyetlerin son derece yanlış olduqunu söylüyorlar..ben doktordan duyduqum bişeyi paylaşınca bu hangi mantıqa sıqar diyorsun lapa diyetine gelince işler deqişiyor ve çok mantıklı bir diyet oluveriyor...
kızlar pazartesinden beri bogazımda çene kemiğimin hemen yanındaki agrı hala devam ediyor ve orada sert bi şişlik var kulaklarımda agrıyor bugün saat 16:00 ya kulak burun bogazcıdan randevu aldım ama çok korkuyorum doktora gitmekten hastahaneden çok korkarım zaten dua edin bana lütfen inşallah temiz bi sonuç alırım :18:
merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
Merhaba Nihalcim teşekkür ederim. kh diyeti 40 puanı geçmediğin takdirde meyve,ekmek,sebze tüketebiliyorsun bu dukan 1.evrede ise asla protein(et,balık,tavuk,hindi....),süt,peynir,yoğurt ve yılaf kepeği dışında hiç birşey yiyemiyorsun.3-5-7-10 gün vermek istediğin kiloya göre yapıyorsun.20 kilo civarı vermek istediğimden 7 gün yapacağım.bu hafta toplamda ne kadar veririm bilmiyorum.bazı yerlerde bilmediğim için hatalar y<aptım kızlar uyardı şimdi düzelttim ama sonucu cuma göreceğiz.2.evrede 28 tane sebze nişasta olmayanlar çiğ-haşlama tüketiyorsun+protein....ancak 3.evrede meyve yiyorsunama başladık bu sefer kararlıyım bakalım:))
Teşekkürle nilgün canım sen nasılsın neler yapıyorsun?
Seyhancım evleneli 2 ay olmuş cicim ayları allah bir ömür mutluluk nasip etsin...dukan diyetini internetten araştırdım nerdeyse bir çoğunu okudum.onun dışında topikte 3 arkadaşta sevda,yasemin ve selma'da kitabı var yardımcı oluyorlar.kitabı int.yoluyla yada tüm kitabcılarda bulabilirsin...resmini gördüm dukan diyeti yapmanı gerektiren bişey göremedim...yağsız acur-cuburdan hamuş işi ve tatlıdan kaçarsan bikaç kilon gider kendini sıkı diyetlere sokma derim:)
zeynepcim başınız saolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin.
deryacım süpersin bu eteğini çok beğendim, çok yakışmış...fıstık gibisin maşallah...
arzu'cum sincan buraya çok uzak haklısın kimbilir biara banu sen ve ben (başka ankara'da oturan varsa onlarda tabii) kızılay'da buluşuruz.yada herhangi bir avm'de...
sevdacım niye bu kadar duygusallaştın.inş.sende istediğin kilona ulaşırsın.kolay değil 2 doğum yapmışsın.ben evlendim 10 kilo 1 doğumda da 20 kilo aldım düşün ancak toparlanıyorum.sen üstesinden gelirsin.demek ki 2 doğum yapsam dağılacaktım:)eşim uzun zamandır tatlı yapmıyorsun dedi.nasıl yapıyım dayanamam o yüzden yapmıyorum dedim.ii walla tatlı yiyemiyeceğiz dedi.tatlıyı m daha çok istiyorsun benim kilo vermemi mi dedim.ikiside diyor.artık biara tatlı yapacağım eve kalabalık bir misafir geldiğine denk getiririm:))
izlemm canım resimlerine baktım daraltmışsın ve çok güzel olmuş çok yakışmış.güle güle kullan:)
fusüncum geçen gün sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı sen bu kiloları ne kadar sürede verdin.benden sonra topiğe katıldın hatırlıyorum...
sevdacım duaların çok güzel gönlün gibi allah inş.hepimizn gönlüne göre verir canım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
ben şimdilik çıkıyorum müşterim gelecek öpüyorum hepinizi ii sohbetler
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kastamonuya Gittik Ve Geldik
Babamın Amcası ÖldüBeyin Kanaması Geçirmiş Yoğun Bakımda
Kalp Ameliyatı Olmuştu
Şimdide Kuzeni Yoğun Bakımda Felç Olmuş Ve Heran Kaybede Biliriz
O Yüzden Sabah Akşam Tetikteyiz Bir Haber Gelir Diye
Gene Ölüm Haberi Alırsak Kastamonuya Gidicez
Ama Onun Dönüşü Yok 3 4 Gün İçinde Ölüm Haberi Gelir
Çok Gençti Birde Şuan Görseniz 20 kg Filan Anca Yemek Yiyemiyor :2:
35 Yaşında Anca
günaydınlar herkese
derya benimde aklıma geldi kabak z. yaglı veya haslama 4 puanmış aslında yapılabilir bu diyettede. ben bugun kahvaltıda 50gr. kızarmış ekmek yedim. kızarmış ekmege 8 puan diyor ama nasıl hangi tür bilemiyorum. oturdum masaya dusunuyorum ne yiyeyim diye esim bakıyor sen niye yemiyosun diyor. düşünüyorum dedim bana güle güle gitti. ekmek yemekle nekadar dogru yaptım bilmiyorum ama 2 günde 2 kilo verdim birazda onun etkisiyle yedim ama oglen ve akşam cok az puanla kapatıcam inş. bence sende suanki diyetine birazdaha devam et. sonuçta guzel sonuç veriyor. k.h a gerek yok sıkılınca bundanda ozamn yaparsın.
ayrıca fotolar cok güzel. 3 4 kilo daha vermen gerekiyor tabi. birde senin boy 177 di yanlış hatırlamıyorsam boyuna göre 67 kilo olman lazım zaten bu dusunerek en uygununa kadar git. bende 70 diyordum basta sonra 2 daha veririm tam olur diye düsünmeye basladım. olmusken tam olsun dimi ama. ah ah 70 bile hayal gelirdi simdi yolu yarıladım inş oda olur guvenim var artık kendime
ben ekledim canım profil fotomda 85 falanım b,raz giydigim ceketin avantajı sanırm daha zayıf cıkmısım. atın ustunde nasılım ama orda 90 kiloyum. daha eski fotolar zaten kilo almadan onceki halim eger onları diyorsan.
aslında normal mekikten daha kolay degilmi call deki mekik. tabi bacak kaldırılarak yapılan degil o ilerleyen zamnlarda yapılır. 10 ar arttırma canım 5 er arttır. veya hafta hafta arttır. kendine işkence cektirme zamnla alışırsın zaten. yanlar için kalçanı sabi tutarak bi saga bi sola egil egilebildigin kadar. birde yine kalçanı sabit tutarak bi sag arkada dogru birde sol arkana dogru dön. bunların faydası oldugunu soyluyorla. bende yapıyorum bakalım.
Ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen
]
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...Hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
evet aslında call daha zor ama call bütütn olarak zor geldi banagünaydınlar herkese
derya benimde aklıma geldi kabak z. yaglı veya haslama 4 puanmış aslında yapılabilir bu diyettede. ben bugun kahvaltıda 50gr. kızarmış ekmek yedim. kızarmış ekmege 8 puan diyor ama nasıl hangi tür bilemiyorum. oturdum masaya dusunuyorum ne yiyeyim diye esim bakıyor sen niye yemiyosun diyor. düşünüyorum dedim bana güle güle gitti. ekmek yemekle nekadar dogru yaptım bilmiyorum ama 2 günde 2 kilo verdim birazda onun etkisiyle yedim ama oglen ve akşam cok az puanla kapatıcam inş. bence sende suanki diyetine birazdaha devam et. sonuçta guzel sonuç veriyor. k.h a gerek yok sıkılınca bundanda ozamn yaparsın.
ayrıca fotolar cok güzel. 3 4 kilo daha vermen gerekiyor tabi. birde senin boy 177 di yanlış hatırlamıyorsam boyuna göre 67 kilo olman lazım zaten bu dusunerek en uygununa kadar git. bende 70 diyordum basta sonra 2 daha veririm tam olur diye düsünmeye basladım. olmusken tam olsun dimi ama. ah ah 70 bile hayal gelirdi simdi yolu yarıladım inş oda olur guvenim var artık kendime
ben ekledim canım profil fotomda 85 falanım b,raz giydigim ceketin avantajı sanırm daha zayıf cıkmısım. atın ustunde nasılım ama orda 90 kiloyum. daha eski fotolar zaten kilo almadan onceki halim eger onları diyorsan.
aslında normal mekikten daha kolay degilmi call deki mekik. tabi bacak kaldırılarak yapılan degil o ilerleyen zamnlarda yapılır. 10 ar arttırma canım 5 er arttır. veya hafta hafta arttır. kendine işkence cektirme zamnla alışırsın zaten. yanlar için kalçanı sabi tutarak bi saga bi sola egil egilebildigin kadar. birde yine kalçanı sabit tutarak bi sag arkada dogru birde sol arkana dogru dön. bunların faydası oldugunu soyluyorla. bende yapıyorum bakalım.
başınız sağolsunBen Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
Ben Geldimm
Günaydın Herkesee
Kalp Ameliyatı Olmuştu
35 Yaşında Anca
selam kızlar..bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek(hiç sevmiyorum tadını ıhh)
4 zeytin biraz kaşar peynir ve bir domtaes
arada 1 muz
öğle menüm de 1.5 kase sehriye çorba ve çeyrek kepek ekmek ve küçük kase yogurt.. şimdi de tarçınlı ballı su içicem..bir kaç gün içip bıramıştım..iştahımı dengeliyordu kesinlikle..tekrar başlıycam..
kızlar kaşar peynir dieetde sakıncalı mı bilgisi olan var mı?
kızlar pazartesinden beri bogazımda çene kemiğimin hemen yanındaki agrı hala devam ediyor ve orada sert bi şişlik var kulaklarımda agrıyor bugün saat 16:00 ya kulak burun bogazcıdan randevu aldım ama çok korkuyorum doktora gitmekten hastahaneden çok korkarım zaten dua edin bana lütfen inşallah temiz bi sonuç alırım :18:
merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
aksama kayinpederimi yemege davet ettim, islere koyulmadan 20-25 dakka plates yapayim ben
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?