bu yazını görünce çok üzüldüm,merhaba kızlar
bu ara çok giremiyorum
haliyle de topikle çok ilgilenemiyorum
kendi kilo verme sürecimden biliyorum, motivenin ne kadar önemli olduğunu...
yaklaşık 1 senedir bu topiğin kaptanlığını ve kilo çizelgesini yapıyordum
nisan ayında tatile çıktım 1 ay, o zaman saolsun derya yaptı yapmayada devam ediyor ellerine sağlık...
ben kaptanlığı bırakıyorum, kilo verme sürecinde olan daha hırslı, topiğe hergün girebilecek birine devretmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın...
yardımcım da banuydu ama o da çok giremiyor...
akşam herkes burdayken bu konuyu açıklığa kavuşturalım kızlar
önceden her 10 dk bir, bakardım biri resim eklemişmi, başarı öyküsü varmı diye
allaha şükür 30 kilo verdim, 46 bedenden 38 bedene düştüm...
sabitledim sayılır artık(bu açıklamayı yeni gelen arkadaşlar için söylüyorum, diğer arkadaşlar beni yakından tanıyorlar artık zaten :) ))
akşam saat 10 gibi seçim yapalım ortak bir yol bulalım, gerçekten yapamıyorum, içimden gelmiyor artık
yoksa benim ne kadar hırslı-istikrarlı biri olduğumu tanıyanlar bilir... :82::82::82:
Kızlar merhaba..
Fotoğraflar hakkında söylenen tüm güzel sözler için teşekkür ederim
Hayırlısıyla benim için yolun sonu yakın.
Senayla yaptığımız tartışmaya cevap verecektim ama izlemin yazısını gördüm, çok haklı burada kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok..Sabah sinirle bir şeyler yazıp buradakileri huzursuz ettiğim için de üzgünüm.. İzlemin dediği gibi herkesin aklı kendine, mantıklı bulduğu şeyi yapsın, yoruldum artık..
Kaptanlık konusu olmuş, izlem kaptanlığı bıraktığı için üzgünüm ama yolun sonunda biri olarak artık hayatına daha çok adapte olması gerekirdi..Yani bu normal bir süreç..Buraya ilk geldiğimizde müthiş bir heyecan ve aşkla başlıyoruz ama yolun sonunda o heyecanı artık başarmanın gururu alıyor. Devamında da hayatımıza, yaşamak istediklerimize daha çok zaman ayırmak istediğimizi farkediyoruz.
Bir kaç arkadaş kaptanlık için beni söylemiş, sağolsunlar fakat şu an açıkçası ben de izlemle aynı duyguları hissediyorum.Verilecek 3 kilom kaldı ve yapmam gerekenlere ayıracak vakte ihtiyacım var..Evet işim gereği sürekli net başındayım ama bunu daha verimli zamanlar haline dönüştürmek istiyorum..4 ay içinde kendi özel zevklerimden hiçbirine vakit ayıramadım bu diyet işi yüzünden..Çok şükür sonuçlarını da aldım ve artık benim için de kendi hayatıma daha çok düşme zamanı diye düşünüyorum..
Burada güncel konuyu takip etmek, herkesle ilgilenmek, her şeyden önemlisi bir kaptan olarak gruba motivasyon sağlayabilmek her şeyi geçtim en başta zaman meselesi. Ve ben artık o zamanımı kendimi sevdiğim konularda geliştirmek adına kullanmak istiyorum..Umarım beni anlarsınız.
Kendi adıma buranın bana kazandırdıklarını elimden geldiğince geri verdiğimi düşünüyorum..
Hem benim kararlarım, hem de artık yolun sonuna gelmiş olmam nedeniyle bende eskisi kadar giremeyeceğim.
Bu yolda hala azimle devam edecek ve izlemin yaptığı gibi özveride bulunacak bir kaptan bulunacağına eminim.
Arada bir girer halinizi hatrınızı sorarım, cumaları bildirimimi aksatmam
canım benim ne güzel dile getirmişsin düşüncelerini. izlem ve sen de o kadar haklısınız kiKızlar merhaba..
Fotoğraflar hakkında söylenen tüm güzel sözler için teşekkür ederim
Hayırlısıyla benim için yolun sonu yakın.
Senayla yaptığımız tartışmaya cevap verecektim ama izlemin yazısını gördüm, çok haklı burada kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok..Sabah sinirle bir şeyler yazıp buradakileri huzursuz ettiğim için de üzgünüm.. İzlemin dediği gibi herkesin aklı kendine, mantıklı bulduğu şeyi yapsın, yoruldum artık..
Kaptanlık konusu olmuş, izlem kaptanlığı bıraktığı için üzgünüm ama yolun sonunda biri olarak artık hayatına daha çok adapte olması gerekirdi..Yani bu normal bir süreç..Buraya ilk geldiğimizde müthiş bir heyecan ve aşkla başlıyoruz ama yolun sonunda o heyecanı artık başarmanın gururu alıyor. Devamında da hayatımıza, yaşamak istediklerimize daha çok zaman ayırmak istediğimizi farkediyoruz.
Bir kaç arkadaş kaptanlık için beni söylemiş, sağolsunlar fakat şu an açıkçası ben de izlemle aynı duyguları hissediyorum.Verilecek 3 kilom kaldı ve yapmam gerekenlere ayıracak vakte ihtiyacım var..Evet işim gereği sürekli net başındayım ama bunu daha verimli zamanlar haline dönüştürmek istiyorum..4 ay içinde kendi özel zevklerimden hiçbirine vakit ayıramadım bu diyet işi yüzünden..Çok şükür sonuçlarını da aldım ve artık benim için de kendi hayatıma daha çok düşme zamanı diye düşünüyorum..
Burada güncel konuyu takip etmek, herkesle ilgilenmek, her şeyden önemlisi bir kaptan olarak gruba motivasyon sağlayabilmek her şeyi geçtim en başta zaman meselesi. Ve ben artık o zamanımı kendimi sevdiğim konularda geliştirmek adına kullanmak istiyorum..Umarım beni anlarsınız.
Kendi adıma buranın bana kazandırdıklarını elimden geldiğince geri verdiğimi düşünüyorum..
Hem benim kararlarım, hem de artık yolun sonuna gelmiş olmam nedeniyle bende eskisi kadar giremeyeceğim.
Bu yolda hala azimle devam edecek ve izlemin yaptığı gibi özveride bulunacak bir kaptan bulunacağına eminim.
Arada bir girer halinizi hatrınızı sorarım, cumaları bildirimimi aksatmam
iyi akşamlar kızlar..
berbat bir gün geçirdim ve sinirlerim çok bozuk..
ayrıca sabah yazdığım listeye kahvaltı dışında uyamadım, çok üzgünüm..
listenin aksine ağzıma lokma girmedi tüm gün yarım saat öncesine kadar, yarım saat önce 2 kepekli grisini ve 1 bardak diyet kola, hepsi bu
hayrola bir şey mi oldu?anlatmak istersen dinleriz.
kaptanlık konusunda aday varsa isteklerini yazsınlar.biz de özelden izleme bildirelim oy birliğiyle biri kaptan olsun.
nereden nereye...topiğin büyüsü bozuldu(
gülçin ve filiz duymadı herhalde.gerçi gülçin duyamaz belki ama filiz ne diyecek bakalım????
hayırlısı olsun..
ay cok güzel cok anlamlı bi şiir tşkr ederiz kimin bu şiir
2 tane ayı maganda yüzünden kaza yaptım
bu arada gerçekten biz gelince topik değişti galiba, keşke daha önce gelseydim de ben de dahil olabilseydim o maratonunuza.. şimdi bize yol gösterecekler azaldı mı yani
bugunkü menüm:
sabah:
50 gr kızarmış ekmek 8
peynir 1
oglen:
tavuk doner 0
cola 0
akşam:
patlıcanlı tavuk 5
2 kasık krem şanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?