80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu yazını görünce çok üzüldüm, elbetteki düşüncene saygı duyarız, sonuçta senin kararın. senden öğreneceğimiz çok şey vardı. umarımki temelli ayrılmazsın arada bir bize kontrole gel olurmu, okul öğretmeni olsada, müdürsüz olmaz dimi yani :89:

Kızlar merhaba..
Fotoğraflar hakkında söylenen tüm güzel sözler için teşekkür ederim
Hayırlısıyla benim için yolun sonu yakın.
Senayla yaptığımız tartışmaya cevap verecektim ama izlemin yazısını gördüm, çok haklı burada kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok..Sabah sinirle bir şeyler yazıp buradakileri huzursuz ettiğim için de üzgünüm.. İzlemin dediği gibi herkesin aklı kendine, mantıklı bulduğu şeyi yapsın, yoruldum artık..

Kaptanlık konusu olmuş, izlem kaptanlığı bıraktığı için üzgünüm ama yolun sonunda biri olarak artık hayatına daha çok adapte olması gerekirdi..Yani bu normal bir süreç..Buraya ilk geldiğimizde müthiş bir heyecan ve aşkla başlıyoruz ama yolun sonunda o heyecanı artık başarmanın gururu alıyor. Devamında da hayatımıza, yaşamak istediklerimize daha çok zaman ayırmak istediğimizi farkediyoruz.

Bir kaç arkadaş kaptanlık için beni söylemiş, sağolsunlar fakat şu an açıkçası ben de izlemle aynı duyguları hissediyorum.Verilecek 3 kilom kaldı ve yapmam gerekenlere ayıracak vakte ihtiyacım var..Evet işim gereği sürekli net başındayım ama bunu daha verimli zamanlar haline dönüştürmek istiyorum..4 ay içinde kendi özel zevklerimden hiçbirine vakit ayıramadım bu diyet işi yüzünden..Çok şükür sonuçlarını da aldım ve artık benim için de kendi hayatıma daha çok düşme zamanı diye düşünüyorum..

Burada güncel konuyu takip etmek, herkesle ilgilenmek, her şeyden önemlisi bir kaptan olarak gruba motivasyon sağlayabilmek her şeyi geçtim en başta zaman meselesi. Ve ben artık o zamanımı kendimi sevdiğim konularda geliştirmek adına kullanmak istiyorum..Umarım beni anlarsınız.

Kendi adıma buranın bana kazandırdıklarını elimden geldiğince geri verdiğimi düşünüyorum..
Hem benim kararlarım, hem de artık yolun sonuna gelmiş olmam nedeniyle bende eskisi kadar giremeyeceğim.

Bu yolda hala azimle devam edecek ve izlemin yaptığı gibi özveride bulunacak bir kaptan bulunacağına eminim.
Arada bir girer halinizi hatrınızı sorarım, cumaları bildirimimi aksatmam

iyi akşamlar kızlar..

berbat bir gün geçirdim ve sinirlerim çok bozuk..
ayrıca sabah yazdığım listeye kahvaltı dışında uyamadım, çok üzgünüm..
listenin aksine ağzıma lokma girmedi tüm gün yarım saat öncesine kadar, yarım saat önce 2 kepekli grisini ve 1 bardak diyet kola, hepsi bu

Son düzenleme:

yapmayın ama böyle, burda yeniyim ama sizden çok şey öğrendim ve daha öğrenilecek şeyler var. tam da hepberaber motive olmuşken, bırakıp gitmek varmı. neden bi anda ikinizde böyle bi karar aldız anlayamadım :44: belkide haklısınız birazda özelinize zaman ayırmak istiyosunuz ama bi anda olunca üzüldüm, banuda çok fazla giremiyor. ne olur halimiz bilemiyorum, sizleri görünce daha fazla çaba gösteriyorduk

izlem ve derya ne guzel yolun sonunu getirdiniz. sizin adınıza cok mutluyum. ikinizide haklısınız artık baska seylerin zamanı. dusuncenize saygı duyuyorum. ancak arada muhakkakı gelip bizi yoklayacagınızı bildigim için bu kadar yumasak karşılıyorum. gelmezseniz küseriz. küseriz dimi kızlar küseriz işte

canım benim ne güzel dile getirmişsin düşüncelerini. izlem ve sen de o kadar haklısınız ki
ama üzülüyor insan

hayrola bir şey mi oldu?anlatmak istersen dinleriz.

kaptanlık konusunda aday varsa isteklerini yazsınlar.biz de özelden izleme bildirelim oy birliğiyle biri kaptan olsun.

nereden nereye...topiğin büyüsü bozuldu (

gülçin ve filiz duymadı herhalde.gerçi gülçin duyamaz belki ama filiz ne diyecek bakalım????

hayırlısı olsun..

İyi akşamlar kızlar.Derya ve İzlem in yazdıkları hem içimi burktu hem de hak vermemek elde değil.Kaç zamandır hem kendileri için hem de bizler için mesai harcadılar.Umuyorum ki sohbetlerinden bizi mahrum bırakmazlar.Hepimiz aynı amaç için burdayız,birbirimizi tanımasakta bağlanıyoruz birbirimize ;deneyimlerimizi,sevincimizi,üzüntümüzü paylaşıyoruz...İnşallah kendilerini unutturmazlar

bugunkü menüm:

sabah:
50 gr kızarmış ekmek 8
peynir 1

oglen:
tavuk doner 0
cola 0

akşam:
patlıcanlı tavuk 5

2 kasık krem şanti​

2 tane ayı maganda yüzünden kaza yaptım

bu arada gerçekten biz gelince topik değişti galiba, keşke daha önce gelseydim de ben de dahil olabilseydim o maratonunuza.. şimdi bize yol gösterecekler azaldı mı yani

bugün kü menüm
sabah k fleks yarım yağlı sütle
ara 3 kayısı
öğlen bulgur pilavı yoğurt domates biber
ara 3 tane mai yeşil bisküvi
akşam yeşil fasulye
1 kase cacık
1 dilim ttb ekmeği

iyi misin arabada çok hasar var mı? çok geçmiş olsun.Allah kahretsin böyle magandaları.çok şükür balıkesir de yok bunlardan.

izlem buradasın..ee napıyoruz şimdi?

banuu canım resminde harika görünüyorsun maşallah sana
deryacım canım bi maşallahda sana manken gibisin tü tütütü
izlem canım çok duygulandım ya yanlış anlamazsan bi yorum yapmak istiyorum yazını okurken kendimi birden çok sevdiğim dizinin mutlu son finalini izlemiş gibi hissettim ve çok duygulandım aynı zamandada bu sıralardaki kaçamaklarımdan dolayıda utandım
derya ve izlem arkadaşlar bizi bırakmayın yaa aradada olsa girip akıl verin ne bilim destek olun sizi anlıyorum bende olsam kopardım belki ama biz sizden çok örnek aldık tıckerinizi bile gördükçe umutlandık
valla ben topice hergün girmek bişeyler yazmak istiyorum ama bir sıpam var ve doğru dürüst vakit bulamıyorum daha hala deryaya resim göndericektim yüzümü silip buraya eklesin diye daha onu bile seçip gönderemedim

ne yazayım canım?bir karar alınacak.ben de üzerime düşeni yapayım dedim.gönlüm aslında kimse gitmesin.belki kaptanlık ağır bir sorumluluk ama onlarsız bir topik düşünemiyorum.

ulennnn tartının olmaması ne kötü bee ha bire yiyorum sanki annesi babası tatile gitmiş evde yanlız kalmış liseli kız fosur fosur sigara içer ya (kendimden bahsediyorum) onun gibi

bakalım tartım gelince yada yenisini alınca napıcam nasıl çıkıcam üstüne acaba kaç kilo aldım :44:

kızlar bu arada normalde 20 gün kullanmam gereken hormon hapını 25 gün kullanmışım ki 1 günü bile zarar bende niye şiştim niye prensesim gelmedi diyorum meğersem bırakmam gerekmiş ki gelsin dün dr umu aradım hemen kes ilacı regl olucaksın bol bol ağrı kesici iç dedi birsürü şey anlattı bende anlatmayın gelicem zaten dedim kafam almadı şok oldum ya zaten akıntıya kürek çekiyordum bu üstüne tuz biber oldu göbeğim karpuz gibi oldu bekle şimdi prenses hanımefendiyi
bide bu yetmezmiş gibi dün kaplama dişim düştü yemek yerken allahtan yutmadım vidalı şeyi al bi masraf daha dişçiye git ordan kadın doğumcuya allahım ne masraflı karıyım ya kocama diyorum memnun kalmadım de iade et beni diye

iyi akşamlar kızlarr

beni anladığınız için teşekkür ederim
tabiki hergün gelmeye çalışırım, kim ne kadar kilo vermiş gözüm üstünüzde her zaman :92::92::92::92:
gerçekten olmuyor, eski heyecanım motivem taktir edersiniz ki yok artık olmadığı içinde size yansıtamıyorum
sürekli biyerlere gidiyorum, 1buçuk sene oldu artık insan yoruluyor...

derya da bende geliriz gene, sohbete katılırız tabiki

bu işin hakkını verecek birine devretmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın....

nilgüncüm sana neden kızayım hayatım aşkolsun
ben selma ablama, nihale, sana sizteden uzak kaldığınız gelmek istemediğiniz dönemde bile
neler anlattım, motive etmek azimledirmek için taa nerelerden ulaştım size
gerçekten de inanıyorum başaracaksınız...
hiç kimseye ne kırgınım ne kızgınım öyle bir durum da hiç olmadı zaten...

sadece vakit ayıramıyorum artık...

eee aday var mı???

ben olurum diyim de azcık gülün....

benim aklıma filiz,gülçin,zum geliyor...aslında listeden baksam hatırlamadıklarım da var..ee siz kimleri düşünüyorsunuz?yeni gelenler gönüllü olabilirsiniz ,isterseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…