ii akşamlar kızla... foto yorumları için teşekür ederim herkese
fazlalık var ama kusur örten bir elbise oldugu için belli degil(
ben olurum diyim de azcık gülün....
benim aklıma filiz,gülçin,zum geliyor...aslında listeden baksam hatırlamadıklarım da var..ee siz kimleri düşünüyorsunuz?yeni gelenler gönüllü olabilirsiniz ,isterseniz..
ben olurum diyim de azcık gülün....
benim aklıma filiz,gülçin,zum geliyor...aslında listeden baksam hatırlamadıklarım da var..ee siz kimleri düşünüyorsunuz?yeni gelenler gönüllü olabilirsiniz ,isterseniz..
nilgüncüm sen olabilirsin tatlım neden olmasın kii
banuşum hoşgeldin...
kaptan yardımcılığından kaptanlığa terfii etmek istermisin
bugun konu bi sonuca baglanmıyacak sanırım. izlem 1 2 gun onceden bildirip gun belirlense belki herkes toplanır.
herkese iyi gecelr kızlar ben yatarrrr hiç iyi degilim
iyi misin arabada çok hasar var mı? çok geçmiş olsun.Allah kahretsin böyle magandaları.çok şükür balıkesir de yok bunlardan.
izlem buradasın..ee napıyoruz şimdi?
evet karbonhidrat diyeti normal kola 0 puan degil. Cola zero 0 puan canım yapcak olursan aklında bulunsun. Nekadar dogru yapıyorum bilmiyorum ama yemegin yanında tüketmek için bişey bulamıyorum cola içiyorum. Sana tavsiyem yapmak istiyorsan ilerleyen zamnlarda yap. Yani kilo vermen durunca faln yap benim ilk baslarda cok guzel gidiyordu. Bi ara durdu bu haftada artıda cıkınca tekrar yapmaya basladım. En güzel diyet herşeyden yiyip az yemek. Bazılarını ise tamamen kesmek. Sporu evde yapıyorum canım kosu bandında yarım saat yurudum. Yarım saatte cardio yaptım ara vermiştim daha bugun basladım sureyi cogaltıcam inş zamnla. 100 mekigide mekik aletiyle çekiyorum. Aslında ilk 50 bile zor cekiyordum. şimdi biraz kendimi zorlayıp 100 e tamalıyorum. Hergun duzenli bi sekilde yapılınca insan alışıyor. Sende yavas yavas yukseltirsin sayıyı.
Birde mekige baslamıştık hep birlikte ayse vardı bi kaç kişi daha vardı kızlar devammı?
Laf bası gelmişken sunuda sorayım size kızlar. Ben callanetics videosunu izlemiştim ve ordaki bayanın yaptıgı sekilde çekiyorum mekigi. Normal mekikmi cekeyim yoksa bunumu bilenler arasındaki farkıda bilir. Aslında kadın diger mekigin cogunun sırta etki yaptıgını soyluyor. Yaparken farkettim normal mekikte sırt agrısı oluyor ve vucudu yorarak cekiyorsun ama bunda vucut yorulmadan migde ve gobegin agrısını hissediyorsun. Birde bacakları kaldırıp cekiyor. Onada alıştıkca gecicem inş. Siz ne dersiniz normal mekikmi yok call deki mekikmi?
[ı]ay benim foto ekleyesim varmış da nilgün vesile olmuş
Bir foto dedi kız atladım hemen
Neyse efenim buyurun son halim. 74'lük halimi yüklemiştim ama bunda görmediğiniz foto bulmaya çalıştım farklı koydum umarım belli oluyordur...hele ki şu sol alttaki fotoyu ilk gördüğümde nasıl ağlamıştım dakikalarca
3-4 kilo daha vermen lazım deyin lütfen[/ı]
[ımg]http://www.yukleresim.com/images/41815648275584766914.jpg[/ımg]
günaydınnn kızlarrrrr
yaa ben yeni düzenime henüz alışamadım, bugün lapa günümdü unuttum kahvaltı yaptım
Lapa günümü perşembeleri ilan ediyorummm
bugün menüm şöyleeeee:
sabah
domates-salatalık söğüş, light b.peynir, 2 dilim kızarmış tuzsuz ekmek
ara
2 dilim karpuz
öğlen
2-3 y.kaşığı z.yağlı fasülye
ara
kayısılı form çayı
akşam
3 adet ızgara köfte,salata
ara
1 bardak y.yağlı süt
+ 3 lt suuuuuuuuuu
iyi akşamlar kızlar..
Berbat bir gün geçirdim ve sinirlerim çok bozuk..
Ayrıca sabah yazdığım listeye kahvaltı dışında uyamadım, çok üzgünüm..
Listenin aksine ağzıma lokma girmedi tüm gün yarım saat öncesine kadar, yarım saat önce 2 kepekli grisini ve 1 bardak diyet kola, hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?