80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kadar kişi var hiç sohbetin döndüğü falan yok.kızları yatırıyorum mecburen topiğe de giremeyeceğim çünkü bilgisayar onların odasında.son olarak yapmamı istediğiniz bir şey var mı?

ii akşamlar kızla... foto yorumları için teşekür ederim herkese
fazlalık var ama kusur örten bir elbise oldugu için belli degil(

bence deneyimli bir arkadaş seçilirse daha iyi olur

nilgüncüm sen olabilirsin tatlım neden olmasın kii

menüm
uyanınca 1 bar. ballı taçınlı ılık su

sabah:1 dil. tam ta. ekmek, 2 zeytin, 1 kk peynir
domatez, salatalık

ara: 2 form mısır ve pirinç patlağı

öğlen: 1 patlıcan ve 1 domatez dolma ( harcı bulgurdan ve 1 tat. ka. zey. yağ)
cacık

ara: 1 top böğürtlenli dondurma

akşam: 2 kaşık müsli, 1 çay bar. süt

ara: yok

3.5 lt. su
2 yeşilçay
45 dk. plates

uyumadan 1 bar. ballı tar. su içerim

Son düzenleme:
nilgüncüm sen olabilirsin tatlım neden olmasın kii

bi de olup gaza geliyor muşum hatta kendim de zayıflıyormuşum ..harika olur ama biliyorsun tatlım fıtık ameliyatı olacağım memlekette.o yüzden bi ara giremeyeceğim topiğe.o yüzden uygun bi aday değilim .))

iyi geceler.artık sabah bakarım ne oldu bittti?

banuşum hoşgeldin...
kaptan yardımcılığından kaptanlığa terfii etmek istermisin

hoşbulduk izloşumm
ne oldii bırakıyormusun bizi yoksammmm

ay ben buhran geçiriyorum bu ara yaa
çok becerizkisizimm 4 gün pro beslendim amaa tık demedi vucut ya
şaşırdım kaldım artık tiksindiim 63.9 ve 64.2 den
nasıl düşücem bilmiyorummmm(((((((((((

kaptanlık mı???

izlemcim gercekten benim gibi birine gösterdigin ilgi için gönülden teşekkür ediyorum haklısın canım verecek kg kalmayınca dogrudur motive olmak ve etmek zor geliyordur ama sen yinede bizi bırakma kaptanda seceriz bir arkadaşımızı fark etnez benim için

bugun konu bi sonuca baglanmıyacak sanırım. izlem 1 2 gun onceden bildirip gun belirlense belki herkes toplanır.
herkese iyi gecelr kızlar ben yatarrrr hiç iyi degilim

kızlar cuma günü herkes bildirime geliyor nasıl olsa

o zaman bildirim yaparken herkes fikrini söylesin
anca bu şekilde olur

öperim hepinizii
iyi geceler...

Yediklerimi de yazıyım,

Sabah,

1 diliç çavdar ekmeği
domates,salatalık
1 yumurta
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

Ara,
1 sade kahve,1 piko

2.Ara,
6 kayısı,2 nektarin

Akşam,
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran

3 lt su,2 kupa tarçınlı su

iyi misin arabada çok hasar var mı? çok geçmiş olsun.Allah kahretsin böyle magandaları.çok şükür balıkesir de yok bunlardan.

izlem buradasın..ee napıyoruz şimdi?

teşekkür ederim canımm çok şükür kimseye bişey olmadı araba 1 hafta serviste buna da şükür..

kesin sinirden 1-2 kg verdim bugün

öncelikle kimseler yok ve bir saat geçmiş yaptıktan sonra gelebildim dün öğleden beri girememiştim ve bayyaaaa bi sayfa olmuş okumam gereken atlamak ta istemedim ki neler olmuş...

Ki gecenin şu saatinde bi tuhaf oldum evet içim burkuldu kk yı bulduğum ilk günden beri destekleriyle samimi yorumlarıyla görmeden arkadaş gibi olduğum iki arkadaşım izlem ve derya kaptanlığı bırakma kararı almışlar...

Sizi anlaıyorum diyet insanı her yönden yoruyor ki bunun yanında normal hayatımıza da dewam etmek zorundayız.. Birde bunun yanında kaptanlık zor ki hele yolun sonuna gelmenize rağmen yinede bıkmadan usanmadan yazıyorsunuz... Sizi de anlıyorum ama ne bileyim yine de üzüldüm çobansız kalacak bir sürüymüş gibi hissettim...
Yeni kaptanlık seçimi için de cuma günü belirlenmiş artık hayırlısı.....

canım ben mekiğe başlamıştım ama geçen çarşamba sporda bayılmamdan sonra hiç bişi yapmadım ama yarın okul bitiyor ve artık evdeyim herşey düzene girecek artık dewam ederiz inşallah...

deryacım evet insanın baktıkça bakası geliyor ...
Nerden nereye.......
Iki foto arasındaki enerjin bile çok farklı ....
Sen hedefine kilitlen......

canım tebrikler bak su var form çay var zamanla kendini çözzer düzenini oturtursun......

canım geçmiş olsun allah beterinden korusun... Bırak sana bişi olmamış öyle düşün ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…