80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de gidip yatayım yarın son gün mesaide... Artık 2 ay tatil... Ve düzene sokmam lazım artık bahanem de yok... 79.4,79.1,79.5,79.8 günlerdir bu rakamlar gitttt gelllll artık sanırım farklı bişiler yapma zamanı geldi gitmio da gitmiio herhalde spor da yapmasaymışım o kiloları da veremeyecekmişim...

Güzeller hepimiz bir amaç için burdayız sadece bedenimizi ve kendimizi daha ii hissettirmek için birlikte bu yola dewam edeceğiz ..... Moraller bozulmasın ..... Ben son 4 aydır kendimi en ii hissettiğim yerdeyim şu an....

kızlar bugün giremedim siteye ne var ne yok dicem ama hem bugünüm biraz buruk geçti hemde okuduklarım beni biraz üzdü, öncelikle size yazıyım derken gecenin köründe kolumu yaktım(sigara değdi şinci)
neyse ........... İZLEMMM her kararına saygım sonsuz ama çok üzüldüm hayırlısı olsun inşş. canım sende haklısın yavruna eşine ve kendine daha fazla vakit ayırmak en büyük hakkın bugüne kadar geçen her bir emegin için Allah razı olsun canım eksik olma inşş.
DERYACIM SENACIM Bİ TATSIZLIK OLMUŞ AMA NE OLUR ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ BANA DÜŞMEZ ELBET AMA İNANIN 3 GÜNLÜK HAYAT YARINA ÇIKACAGIMIZ BELLİ DEGİL,HİÇ KIRMAYA,KIRILMAYA DEYMİYOR.HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN İNŞŞ.
:85::85::85:
hepinizi çokk seviyorummm

ayşe beni görmedi gitmişş
kızlar çok önemli bi sıkıntım var bi yardımcı olun nolur
ANİOMANİ diye bi siteden alışveriş yaptım geçen gün resmini koydugum ayakkabıları aldım mng kargo ayakkabıları getirmiş.sadece kargo parasını almış gitmiş. ayakkabının ücretini almamış:26::26tabi eşim beni kandırmıyosa)
ama almadı kimse bişey dedi.
ordan alışverişte bulunan varmı? ben kapıda ödeme seçenegini seçtim hatta kargo poşetinin üzerinde kapıda ödeme yazıyoo.......
iki seçenek varr ya kargoyu getiren eleman parayı almayı unuttu
yada önce ürün geliyo benim sonra herhangi bi hesap numarasına parayı göndermem gerek ama öyle olsa niye kapıda ödeme olsun dimi? diceksiniz ki kredi kartı bilgilerini verdiysen ordan düşmüşlerdir parayı ama yokk hiçbir bilgi vermedim üstelik kredi kartı ile seçenegini degil kapıda ödeme seçenegini seçtimm
nolur bi akıl verin napıyım.diyorum ki kargoyu getiren adamı bulup parayı veriyim çünkü unuttuysa onun cebinden çıkacak.yada bu firmayımı arıyım?allah esirgesin haram maldan altın olsa istemem napıyım kızlar?
alışveriş eden varmı bu siteden?kapıda ödeme deyince benim bildigim ve her zaman yaptıgım kapıya ürünü getirene teslim edilir para. ama ilk kez alışveriş yaptım burdan. inşş. eşim beni kandırıyodur yoksa para yerini bulana kadar uyku girmez gözüme

günaydın canım ben o siteden hiç alışveriş yapmadım ama markafoni ve trendyoldan sürekli yapoıyorum.gerçi kredi kartı ile yapıyorum.memnununm da...
senin sorununa gelince telaşa gerek yok.sitenin müşteri ilişkilerini arayacaksın.durumu anlatacaksın.onlar seni yönlendirir zaten.öncelikle eşin ödedi mi öğrenirsin zaten.sor öğren bakalım borç görünüyor mu?evet ödenmemeiş derse bi hesap numarası al oraya havale yap.sonra ara ama öğrn ellerine ulaşmış mı?

herkese günaydın...

yazılanları düşününce aslında çok da kaptanlık bi durum yok selmanın yazdığı gibi.herkes birbirine yorum yazıp dstek oluyor zaten.ama cuma bildirimleri not edip liste yapmak konusunda bunu takip edecek birine ihtiyaç var.bilgisayar bilgisi iyi olan biri üstlensin bu görevi.

ayşe bugün son seminer..çok şükür ya..3 ay tatilleri var diyen utansın.millet çocuğunu alıp tatile çıktı biz hala okula gidiyoruz...hadi arkadaşım sen de kendini yormadan sporuna başla ben de şu 80 belasından kurtulayımçartık 80 li herşeye alerjim var.gider bu 80 li kilolar da bi daha gelmez inşallah...

baksana senden de harika kaptan olur..bi düşün istersen :)))))

canım faturada kargo subesinin teli vardır. onlara bi sor istersen. dedigin gibi kargo elamanın cebinden cıktıysa?
baktın kargonun bi bilgisi yok siteye ulaş. muhakkaki halledilir. para odiyeceksin site seve seve işini görür. onlar sana odeyecek olsa bi ton ugrastırırlar

ha birde odemeyi nereye yapacaksan yap ama fatura istemeyi unutma. sonradan bi sorun cıkmasın

günaydın mutlu sabahlar kahvaltımı yaptım:119::119::119::119::119::119::119::119: şimdide yeşil cayımı içiyorum

günaydın kızlar

bugün menüm yok
çünkü lapa günüm

ama aklıma takılan 1-2 şey yardımcı olursanız sevinirim :116:
şimdi bu pişirdiğim lapanın hepsini 1 öğün olarak mı yiycem, sanki çok geldi. gün içinde bölüp tüketebilir miyim?(1 ç.b pirinç+3ç.b su)

canım geçmiş olsun allah beterinden korusun... Bırak sana bişi olmamış öyle düşün ok?

teşekkür ederim canım şükür olsun bende bişey yok
ama dün yaşadığım stres ve koşuşturmacaya neredeyse sevinicem

dün sabah tartıda 86.2 çıkmıştım
bu sabah tam 85.0

iyice gaza geldim valla anlatamammmmm

Son düzenleme:
günaydın kızçeler mutlu günler hepinizeeeee

hala gelmedi benim prensesss izlemmmm senin prenses geldi mi ?
senden 2 gün sonra olmuştum sanki

canım gün içinde 3 çay bardagı princi gecmiyecek sekilde tüketebilirsin. 1 çay bardagı 1 ogun yani. ama fazla geliyor insana istersen biraz az tut princini her ogun yeniden yap. cunku soguyunca hiç yenmiyor.
geçmiş olsun bu arada

teşekkür ederim canımm

ama mümkün değil ben bir öğünde 1 çay bardağını bitiremem 3 kaşık aldım yanında 1 lt su içtim yiyebilmek için
kalanını artık yavaş yavaş yiyip, öğleden sonra 1 çay bardağı daha yapıcam onuda akşama kadar yerim artık..

allahım tuz ne kadar kıymetli bir nimetmiş

canım peki form çayı içebilir miyim, o da yasak değil dimi

Günaydın kızlarr
Sanırım aşırı kaçırdığım meyveler yüzünden ilk iki gün düşüşe geçen tartım son iki günde durdu..
Bugün çok sıkı geçirip son bir atak yapacağım yarın için bakalım neler olacak ...

Benim kaptanlık için adayım gülçin ya da filiz..İkisinin de sağduyulu bakış açıları, objektif olmaları her zaman etkilemiştir beni..Vakit ayırmak tabi ki çok önemli, o açıdan hangisi olur bilemiyorum ama benim gönlümde onlar var

Günaydın kızlar

ben bu topiğe izlemin başarı öyküsünü okuyup kilo aralığıma göre başlamıştım ve beni ilk derya karşılamıştı önbilgi vermişti (lilium) hayırlısı olsun kızlar bende sizinle aynı kanıdayım kilolar gittikçe amaç kalmaz ve insan ilk etaptaki heyecanla girmez fakat hep aklıda burada kalır. şükür hedeflerinize nerdeyse ulaştınız.kaptanlık gerçekten emek istiyor herkesin yazışmalarına alıntı ile cevap verip bilgilendirmek ,yönlendirmek ve motive etmek gerekiyor...izleme bakınca hoş sohbet,her konuda paylaşımcı,objektif,taraf tutmuyor ve yeri geldiğinde eli sopalı ve sürekli motive ediyor:)böyle kaptan bulmak zor:)
ben sabah gelirgelmez ilk iş iş gereği maillerime bakmadan bu toğige girip sizleri yokluyordum, sohbetlerinize katılıyorum...umarım bu topikteki herkes amacına ulaşarak ayrılır sizin gibi...sanal değil gerçek arkadaşlarım oldu.ben şimdi bursa,izmir,istanbul,mersin yada balıkesir'e gittiğimde biliyorum ki orada arkadaşlarım var... neyse çok konuştum kısacası kaptan olarak kimi uygun görürseniz kabulumdür...

kızlar bende mi sorun var bu dukan diyetinde bir hata mı yaptım 7 günde asgari 5 azami7 diyor ben ise 72,2 ile başladım şuan 70,2 kiloyum.reglim henüz gelmedi bilmiyorum ki nerde yanlış yapıyorum.bugün itibariyle seyir evresine geçmiş bulunmaktayım allahım çok şükür sağlıklıyım dünya nimetlerinin hepsinden yiyebiliyorum ben domatesi biberi bukadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim.şimdi aklım meyvelerde dün pazara çıktık resmen kokuları burnuma geliyor:)
duakn diyetini yapmaya niteylenenlere sesleniyorum:)birdaha düşünün...kh sanki daha mantıklı...ben başladığım için bırakamıyorum.bu diyet maddi olarakta zorluyor...

atak evresi 7.gün
sabah-->2 bardak ılık su+1,5 haşlanmış yumurta,yarım yulaf kepekli krep
arada -->sütlü nescafe
öğlen-->haşlanmış tavuk göğüsü+1 kase yoğurt
arada-->yeşil çay
akşam-->ızgara tavuk göğüsü+2 kk beyaz peynir+1 kase yoğurt
arada -->1 bardak süt
2 lt su+5 bardak siyah çay

derya'cım öncelikle sağ duyulu ve objektif olarak tanımlaman için teşekkür ederim.ben yapamam güzelim burada patronunla aynı mağazadayım (şuan yeni mağaza açıldı orada duruyor geçici olarak) eve gidince kuzey'le zaman geçiriyorum evde bilgisayar olduğu halde hiç akşam başına geçmedim.düşüncen için saol nilgün sana da teşekkür ederim canım:)

bence gülçin uygun ama zaman problemi olur mu bilemiyorum çalışınca yada evde küçük bebeği olanlar için daha sıkıntılı gibi insan çok yoruluyor topiğe verimli zaman ayıramaz.banu'yu hiç demiyorum onun ikizleri var ve hedefinede ramak kaldı hoş gülçincim de çok yaklaştı hedefine:)burcu uygun olurdu güzel motive ediyor fakat yatılı okuyor...

bence aday olanlar adayım diyecek ve oylama yapılacak.başka türlü seçilemez gibi:)

deryacım bu diyet bittin bende 2 öğün nesfit yiyeceğim...

offfffff yaaaaaaaa nooldu anlamadım hekes gitmek istiyor ben şimdi napcam yaaa kaptanlar yokken alışmştım onlara ya onlar g,iiderse benim de zayıflama isteğim kalmazsa napcez gitmeyin neoluuurrrrr izlem ve derya çok kızdım valla bazıları anlayışla karşılamış ama ben karşılamıyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama beni dinlemez ve gidersenizde yolunuz açık olsun kızlar valla çok üzüldüm gitmenize ama genede burda bizimle olucaksınız sanırım her gün uğrayın yoksa gene kızarım bu zaman kadar bizlere vermiş olduğunuz emekler için de ayrıca teşşekür etmek isterim

benim adayımda masum dur

kızlar agzımın içi tüm yara oldu bir keresindede böyle olmuştu daha dogrusu benim cok sık yara oluyor dr b 12 eksikliginden demişti yani bendede vitamin eksikligi varsa artık başkalarında neler vardır 90 kg bir insandada olmazki vitamin eksikligi başka nedeni olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…