ayşe beni görmedi gitmişş
kızlar çok önemli bi sıkıntım var bi yardımcı olun nolur
ANİOMANİ diye bi siteden alışveriş yaptım geçen gün resmini koydugum ayakkabıları aldım mng kargo ayakkabıları getirmiş.sadece kargo parasını almış gitmiş. ayakkabının ücretini almamış:26::26tabi eşim beni kandırmıyosa)
ama almadı kimse bişey dedi.
ordan alışverişte bulunan varmı? ben kapıda ödeme seçenegini seçtim hatta kargo poşetinin üzerinde kapıda ödeme yazıyoo.......
iki seçenek varr ya kargoyu getiren eleman parayı almayı unuttu
yada önce ürün geliyo benim sonra herhangi bi hesap numarasına parayı göndermem gerek ama öyle olsa niye kapıda ödeme olsun dimi? diceksiniz ki kredi kartı bilgilerini verdiysen ordan düşmüşlerdir parayı ama yokk hiçbir bilgi vermedim üstelik kredi kartı ile seçenegini degil kapıda ödeme seçenegini seçtimm
nolur bi akıl verin napıyım.diyorum ki kargoyu getiren adamı bulup parayı veriyim çünkü unuttuysa onun cebinden çıkacak.yada bu firmayımı arıyım?allah esirgesin haram maldan altın olsa istemem napıyım kızlar?
alışveriş eden varmı bu siteden?kapıda ödeme deyince benim bildigim ve her zaman yaptıgım kapıya ürünü getirene teslim edilir para. ama ilk kez alışveriş yaptım burdan. inşş. eşim beni kandırıyodur yoksa para yerini bulana kadar uyku girmez gözüme
ayşe beni görmedi gitmişş
kızlar çok önemli bi sıkıntım var bi yardımcı olun nolur
ANİOMANİ diye bi siteden alışveriş yaptım geçen gün resmini koydugum ayakkabıları aldım mng kargo ayakkabıları getirmiş.sadece kargo parasını almış gitmiş. ayakkabının ücretini almamış:26::26tabi eşim beni kandırmıyosa)
ama almadı kimse bişey dedi.
ordan alışverişte bulunan varmı? ben kapıda ödeme seçenegini seçtim hatta kargo poşetinin üzerinde kapıda ödeme yazıyoo.......
iki seçenek varr ya kargoyu getiren eleman parayı almayı unuttu
yada önce ürün geliyo benim sonra herhangi bi hesap numarasına parayı göndermem gerek ama öyle olsa niye kapıda ödeme olsun dimi? diceksiniz ki kredi kartı bilgilerini verdiysen ordan düşmüşlerdir parayı ama yokk hiçbir bilgi vermedim üstelik kredi kartı ile seçenegini degil kapıda ödeme seçenegini seçtimm
nolur bi akıl verin napıyım.diyorum ki kargoyu getiren adamı bulup parayı veriyim çünkü unuttuysa onun cebinden çıkacak.yada bu firmayımı arıyım?allah esirgesin haram maldan altın olsa istemem napıyım kızlar?
alışveriş eden varmı bu siteden?kapıda ödeme deyince benim bildigim ve her zaman yaptıgım kapıya ürünü getirene teslim edilir para. ama ilk kez alışveriş yaptım burdan. inşş. eşim beni kandırıyodur yoksa para yerini bulana kadar uyku girmez gözüme
canım faturada kargo subesinin teli vardır. onlara bi sor istersen. dedigin gibi kargo elamanın cebinden cıktıysa?
baktın kargonun bi bilgisi yok siteye ulaş. muhakkaki halledilir. para odiyeceksin site seve seve işini görür. onlar sana odeyecek olsa bi ton ugrastırırlar
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun... Bırak sana bişi olmamış öyle düşün ok?
günaydın kızlar
bugün menüm yok
çünkü lapa günüm
ama aklıma takılan 1-2 şey yardımcı olursanız sevinirim :116:
şimdi bu pişirdiğim lapanın hepsini 1 öğün olarak mı yiycem, sanki çok geldi. gün içinde bölüp tüketebilir miyim?(1 ç.b pirinç+3ç.b su)
teşekkür ederim canım şükür olsun bende bişey yok
ama dün yaşadığım stres ve koşuşturmacaya neredeyse sevinicem
dün sabah tartıda 86.2 çıkmıştım
bu sabah tam 85.0
iyice gaza geldim valla anlatamammmmm
canım gün içinde 3 çay bardagı princi gecmiyecek sekilde tüketebilirsin. 1 çay bardagı 1 ogun yani. ama fazla geliyor insana istersen biraz az tut princini her ogun yeniden yap. cunku soguyunca hiç yenmiyor.
geçmiş olsun bu arada
Günaydın kızlarr
Sanırım aşırı kaçırdığım meyveler yüzünden ilk iki gün düşüşe geçen tartım son iki günde durdu..
Bugün çok sıkı geçirip son bir atak yapacağım yarın için bakalım neler olacak ...
Benim kaptanlık için adayım gülçin ya da filiz..İkisinin de sağduyulu bakış açıları, objektif olmaları her zaman etkilemiştir beni..Vakit ayırmak tabi ki çok önemli, o açıdan hangisi olur bilemiyorum ama benim gönlümde onlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?