80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet baktım güzel görünüyo ellerine sağlık bende denerim bi ara bakalım güzel olurmu ama olur gibi

neyse kızlar ben kaçtım.. iyi geceler hepinize... karnım acıkmaya başladı.. yatıp uyuyayımda geçsin şu mide kazınması :))
kızım uyudu... eşimde az önce gitti odaya,uyumadan yetişeyim bari.. :)))) yoksa korkarım uyuyamam... hahaha

valla ben severek yapıyorum ve yiyordum serracım.. kakaolu ama içinden hindistan cevizi çıkıyo ısırınca.. offf... bayılmak üzereyim.. tatlı yemek istiyorum ben yaaa.....
sana afiyet olsun cnmm.. denemeni tavsiye ederim..

evet canım bana da ilk sorduğumda çok fazla geldi fiyatı..hatta almadan eve döndüm..
eşim kızdı..hemen gidip aldı..saçların bir ömür kullanacağın şey nasıl almazsın dedi..
sağlığımız herşeyden önemli canım..

kızlar günaydın.. dün yediklerimi yazıyorum hemen
sabah: 2 küçük peksimet, 2 dilim küçük peynir, domates salatalık.
ara: 3 kaşık yoğurt
öğlen : lapa, ayran
ara: 2 ad. kayısı
akşam: 2 dilim döner, 3 kaşık bulgur pilavı, salata

biliyorsunuz dün cezalıydım bugünde cezalıyım..3 gün kendime ceza verdim.. c.tesi pazarın hıncını alıyorum kendimden.. Ama okullar kapanınca yazlıga gitmekten çok korkuyorum ya ne olacak halimiz..of offff

ebrar cım buraya katılarak yarışmaya katılmıs oluyorsun canım.. Herkesin yarışı aslında kendi ile ama burda birbirimizi dengelemeye, engellemeye çalışıyoruz.. Ayrıca bir yarışmamamız yok.. Hafta sonu en çok kiloyu veren haftanın birincisi oluyor canım.. Bu arada hoş geldin aramıza.. Bilmiyorum bahsedildi mi ama belli kurallarımızda var.. Süreklilik önemli her gün buraya gelmen gerekiyor.. Yediklerini akşam yazman gerekiyor.. Yarışta başarılar dilerim. Bu arada başkanımız da serradeniz

mervecim günaydın...

ebrarcım.. aranıza katılmak sizinle birlikte budaki motivasyonla bende kilo vermek istiyorum...v.b gibi bi msj yazıp .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 altına da
başlangıç kilo.....
şimdiki kilo........
hedef kilo..........(bunlar listeye eklenmen için gerekli)
şeklinde bilgilerini de ekleyip buraya gönderiyosun.. zaten katılmış bulunuyosun şuan.. ama hergün mutlaka girip buda paylaşımda bulunmak şart.. sık sık gel muhabete katıl... akşamüzeri yada akşam herneyse işte gün içinde yediklerini liste halinde yazarsın... cuma günleri de sabah aç karna kıyafetsiz tartılıp kilonu buraya yazıyosun.. ama açıklayıcı şekilde olursa iyi olur.. cuma gecesi handerya arkadaşım listeyi yapıyo.. en çok kilo veren birinci oluyo... bi de lütfen bi cee deyip kaçma ama... genelde öyle yapıyolar... gitmeyenler de zaten şekil a' da olduğu gibi kiloları vermeye başlıyolar... hııı kaç yaşındasın canmm. ya bu sadece benim merakımdan bi soru ? kaydirigubbakcemile3 başkanımız da serradeniz...
aklına takılan herhangi konuda bir sorun olursa biiiz burdayız cnmm. hoşgeldin şimdilik...

Son düzenleme:
herkese günaydınnn kızlarrrr ebrar arkadaşlar açıklama yapmışş ben daha anlatmama gerek yok hoş geldin aramızaaaa

günaydın serracım... sen yoksun diye ben anlatayım dedim arkadaşa ama :))senin eklemek istediğin bişey varsa ekle cnmm...

ayyy işler beni bekliyor bense burda oturmuş vakit geçiriyorum hazır oğluşum uyuyorken işlerimi bitireyim öğleden sonra çarşıda işlerim var oraya gidicemmm çocukların merasimleri var onun için kıyafet alınıcak

iyiyim güzelim sen nasılsın?
benim
sabahtan beri karnımda iğne batar gibi sancım oldu ara ara... bide karnım şişkinlik var.. cumaya iner inş. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…