80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

filizicm:)))
ben bu kaptanlık olayında aday olarak seni görüyorum ne dersin?

teşekkür ederim banu'cum aşağıda açıklamasını yaptım malesef olamam:)

banu'cum ikea açılmış galiba bir yorum okudun sen gittin mi?yorumda sakın şimdi gitmeyin özellikle yağmutlu havada gitmeyin aşırı kalabalık.arabayı park etmeye yer bulamıyorsunuz ve heryer kuyruk wc kuyruğu yemek kuyruğu kasa kuyruğu diye yazmışlar....senin bir fikrin var mı birde inşaat yapısı nasılsa bir taraftan girip diğer taraftan çıkılıyor geri dönmek zor gibi bişeyler yazmış.çevresi düzenlenmediği için her yer çamur yağmurlu havada gitmeyin falan demiş.ama o kadar güzel şeyler var ki bakmaya doyamazsınız da demiş.gitmek istiyorum...caba aslı varmı bu yorumların...

selmacım bende ne zaman diyet yapıp ekmek yemeği kessem ağzımın içi beyaz beyaz pamukçuk diyorlar o türde yaralar olurdu.bence vitaminin kiloyla alakası yok hatta kilolular daha çok üşür kansız olurlar.bende hep derdim bu kadar yağ var vucudunda nasıl üşüyorum diye...90 kilo yu vitaminlerle beslenerek almamışsındır.hamurişi,tatlı, abur-cuburdur:)

geçmiş olsun selma ablacığım vitamin eksikliği kiloya bağlı deyilki, genelde herkez vitamin ve kansızlığı kiloya bağlıyor ama bazı aldığımız gıdalardan dolayı vitamin kaybı oluyor dr.un b 12 eksik diyosa ona göre hap vermiştir. yada hangi besinleri tüketmen gerektiğini, dikkat edersen düzene girer

Son düzenleme:

canım öyle bizi terk etmiyorlar yine gelecekler sohbete katılacaklar cuma günü bildirimlere vs.sadece eskisi kadar düzenli olmayak...için rahat olsun onlar bizsiz biz onlarsız naparız:)

ay bu ikea da neymiş boyle. biliyorum cok ceşitli bi magaza. farklı seyler var. insan bulamadıgını orada buluyor. ama boyle tutulunca sinir oluyorum ya yerli yatırım degil. neden bizler yapamıyoruz boyle magazalr bilmem. ayrıcada mobilyaları acayıp pahalı. bi yatak odası takımına verdigimiz fiyatı orda bi dolaba veriyoruz ama yinede tutuluyor. adamlar işi biliyor. ah bizlerde de o işi bilme mantıgı yok

filizicm
ikea için bende aynı şeyleri söylüycem malesef ki benim dibimde olmasına ragmen 2 ay kadar gimtiycme yani
o gün bi gitik pazra günü 6 gibi aman allahım bir kalabalık herşeyde sıra var
her yer çmur çaylakkk
polislerin barikatlaır oluyor ya öle barikatlardan yol yapmışlarrr dönüp duruyorsun aynı yerde,
herşey kuyrukk
yuh dedim ya sanki bedava dagıtılıyor
kipada bile inanılmaz sıra var bırakp çıktım yani

avm havası yok zaten ,her yeri açılmadıgı için bir kaç magaza açmış ve çok saçma olmuş çok vasat duruyor ikea ya yakışmıyor yani
park yeri zaten ayrı bi dert ben dedim keşke yürüyerek gelseydik o kadar uzaga parlk ettik ki
bence hiç gerekli degil ynai şuanda gitme gidersne zate pişman olurusn cnm

selam kızlar...
dün akşam arkadaşım beni ekti yürüyüş için ben de başka arkadaş annesi kuzeni falan onları ikna ettik gittik...saa 20.00 de çıktık akşam geldiğimizde saat 22.30 du..parkta oturduk falan ama yine net 1.5 saat yürümüşümdür..arkadaş oo Nihal bayağı hızlanmışsın bayağı yavaş yürüyordun önceden dedi moralim düzeldi...onlar yeni taşındı ve bu parka ilk kez gittiler yolu çok uzun buldular çok yoruldular ama ben alıştım ya kolay geldi o nedenle çok mutlu oldum valla kızlar...
yalan yok dün yediklerimi aynen yazıyorum size...
sabah1 yumurtalı kaşarlı omlet
ara:1 bardak süt 1 dilim peynir
öğle:1 haşlanmış yumurta+1 dilim peynir
saat:16.30 da 1 yumurta 1 dilim peynir
akşam yürüyüşten önce 1 bardak süt
gece yatmadan önce bir bardak süt
dün toplamda 135 dk spor da yaptım..veeee tartıda ne gördüm kızlar..
koskoca bir nanikkkkkkkkkkkkk...yok ya veremiyorum ben..ya wc problemim var inanın saf protein bozulmasın diye kuru kayısı bile yemedim ama yok anam gr oynamıyor...
ben yine de direncem..yine de bırakmıcam..sonunda ben kazanıcam..
ama bu duruma sinir olduğumu da itiraf ediyorum..
Bu arada menüm fazlaca yumurtadan oluşuyor özlelikle tercih etmedim dün sabah erken karar verince et falan yapmaya fırsatım olmayınca öyle düzenledim..bugün ciğer yaptım onu yicem öğle ve akşamda..Çok doğru olmadı seçimim farkındayım...

selamlar hnımlar nasılsınız? ben sonuclarımı aldım bugun cok sukur kanımdakı ıltıhap dısında nerde oldugu bellı degıl bır sorun yok kadın doğumcumada gıdemıcem reglıyım.. bıtınce ancak.. bugunden anneme gecıyoruz yarın bıldırımde bulunamayacagım ama sabıt 83de takıldım

selam kızlar
sanırım kaptanlık olayı çözülmemiş
ben daha yeniyim ondan birisini aday gösteremiyorum

kızlar bişe sorcam ben yarın sabahatan şehirdışına çıkıyorum anca geceye bildirim yapabilirim olurmu??
veya bugünden mi yapsam
??

selam cnm
şükür iyi çıkmış sonuçlar
iltihap nerdekiacaba ?? umarım geçer cnm
iaç falan verdilermi
??

canım geçmiş olsun, ihml etme

Günaydınn Herkesee

İzlem Abla Kaptanlığı Bırakıyormuş :44:
Bende Derya Ablayı Düşünmüştüm Ama Oda İstemiyor Vercek Kilosu Az Kaldı Diye
Gülçin Abla Geldi Sonra Aklıma Sanırım Oda İster Ama Şuan Yok :26:
Banu Ablada İstemiyor Sanırım Nede Olsaa İkizleri Var Onunda :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

üşümek dedinde dün gece resmen dondum gece kalktım corap ve kalın kazak giyip yattım bu aralar cok üşüyorüm resmen donuyorum ya

saol canım. mıgde bulantım ıltahaptanmıs. ılac vermıyım bırde emzırıyorsun kadın doğumcuna once gorun dedı..

anladım cnm
tekrar geçmiş olsun

üşümek dedinde dün gece resmen dondum gece kalktım corap ve kalın kazak giyip yattım bu aralar cok üşüyorüm resmen donuyorum ya

selmacım dün bende çoraplarımı giydim kaprimi çıkardım uzun giydim utanmasam klimayıda açıcaktım havalar çok soğuk gidiyor ya
yarın temmuza giriyoruz ama donuyoruz hala
kapı pencere kapalı yatıyorum
tam hamile kalıncak yılmış valla :)) geçen yıl yanıyordum

kızlar bişe sorcam ben yarın sabahatan şehirdışına çıkıyorum anca geceye bildirim yapabilirim olurmu??
veya bugünden mi yapsam
??
[/QUOTE]

[SUP]selamm...
kızlar kaptanlıkta benide söyleyenle rolmuş sagolsun lar
ama benimd ekendimce sebepleirm var yogunluk vs degilde benim gücüm yok artık
hepiniz biliyorsunuzki 3 aydır her yolu denemem ragmen hala 63.9 da kilitli kaldım
v belli etmesemde bu beni çok yordu ben mi beceriksiizm yoks akilollar mı inatçı bilemiyorum artık

dedigim gibi benimde gücüm yok,yoksa kaptan olmak 7/24 burada olup her soruyu yanıtlamak
sürekliii insnaları çoşturm degil
zaten hepimiz elimizden geldiignce yardım cı oluyoruz bir birmizee

kaptan yenilerdne olsun diye düşünüyorum ben
gülçin ve selmaa abla sizler düşünün bence?[/SUP]

Son düzenleme:
öncelikle ayakkabı ile ilgili soruma yanıt veren arkadaslarıma çok teşekkür ederimmm.......
önce kargoyu aradım sonra alışveriş yaptıgım siteyi aradım sonra tekrar derkennnn
en sonunda hallettim çokk şükürr gelip alıcaklar paralarını. ayyy bi teşekkür etti siteden görüştügüm yetkililer kargodakiler falann ben siz teşekkür edin diye degil emin olun sadece hakkım olmayan bişeyi istemem ücretini alın benimde gönlüm rahat etsin dedim
üstümden çokk büyükk bi yük kalktı ohh bee.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…