filizicm:)))
ben bu kaptanlık olayında aday olarak seni görüyorum ne dersin?
kızlar agzımın içi tüm yara oldu bir keresindede böyle olmuştu daha dogrusu benim cok sık yara oluyor dr b 12 eksikliginden demişti yani bendede vitamin eksikligi varsa artık başkalarında neler vardır 90 kg bir insandada olmazki vitamin eksikligi başka nedeni olurmu acaba
geçmiş olsun selma ablacığım vitamin eksikliği kiloya bağlı deyilki, genelde herkez vitamin ve kansızlığı kiloya bağlıyor ama bazı aldığımız gıdalardan dolayı vitamin kaybı oluyor dr.un b 12 eksik diyosa ona göre hap vermiştir. yada hangi besinleri tüketmen gerektiğini, dikkat edersen düzene girerkızlar agzımın içi tüm yara oldu bir keresindede böyle olmuştu daha dogrusu benim cok sık yara oluyor dr b 12 eksikliginden demişti yani bendede vitamin eksikligi varsa artık başkalarında neler vardır 90 kg bir insandada olmazki vitamin eksikligi başka nedeni olurmu acaba
offfffff yaaaaaaaa nooldu anlamadımhekes gitmek istiyor ben şimdi napcam yaaa kaptanlar yokken alışmştım onlara ya onlar g,iiderse benim de zayıflama isteğim kalmazsa napcez gitmeyin neoluuurrrrr izlem ve derya çok kızdım valla bazıları anlayışla karşılamış ama ben karşılamıyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama beni dinlemez ve gidersenizde yolunuz açık olsun kızlar valla çok üzüldüm gitmenize ama genede burda bizimle olucaksınız sanırım her gün uğrayın yoksa gene kızarım bu zaman kadar bizlere vermiş olduğunuz emekler için de ayrıca teşşekür etmek isterim
benim adayımda masum dur
teşekkür ederim banu'cum aşağıda açıklamasını yaptım malesef olamam:)
banu'cum ikea açılmış galiba bir yorum okudun sen gittin mi?yorumda sakın şimdi gitmeyin özellikle yağmutlu havada gitmeyin aşırı kalabalık.arabayı park etmeye yer bulamıyorsunuz ve heryer kuyruk wc kuyruğu yemek kuyruğu kasa kuyruğu diye yazmışlar....senin bir fikrin var mı birde inşaat yapısı nasılsa bir taraftan girip diğer taraftan çıkılıyor geri dönmek zor gibi bişeyler yazmış.çevresi düzenlenmediği için her yer çamur yağmurlu havada gitmeyin falan demiş.ama o kadar güzel şeyler var ki bakmaya doyamazsınız da demiş.gitmek istiyorum...caba aslı varmı bu yorumların...
selamlar hnımlar nasılsınız? ben sonuclarımı aldım bugun cok sukur kanımdakı ıltıhap dısında nerde oldugu bellı degıl bır sorun yok kadın doğumcumada gıdemıcem reglıyım.. bıtınce ancak.. bugunden anneme gecıyoruz yarın bıldırımde bulunamayacagım ama sabıt 83de takıldım
selam cnm
şükür iyi çıkmış sonuçlar
iltihap nerdekiacaba ?? umarım geçer cnm
iaç falan verdilermi??
selamlar hnımlar nasılsınız? ben sonuclarımı aldım bugun cok sukur kanımdakı ıltıhap dısında nerde oldugu bellı degıl bır sorun yok kadın doğumcumada gıdemıcem reglıyım.. bıtınce ancak.. bugunden anneme gecıyoruz yarın bıldırımde bulunamayacagım ama sabıt 83de takıldım
selmacım bende ne zaman diyet yapıp ekmek yemeği kessem ağzımın içi beyaz beyaz pamukçuk diyorlar o türde yaralar olurdu.bence vitaminin kiloyla alakası yok hatta kilolular daha çok üşür kansız olurlar.bende hep derdim bu kadar yağ var vucudunda nasıl üşüyorum diye...90 kilo yu vitaminlerle beslenerek almamışsındır.hamurişi,tatlı, abur-cuburdur:)
saol canım. mıgde bulantım ıltahaptanmıs. ılac vermıyım bırde emzırıyorsun kadın doğumcuna once gorun dedı..
üşümek dedinde dün gece resmen dondum gece kalktım corap ve kalın kazak giyip yattım bu aralar cok üşüyorüm resmen donuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?