ayşe beni görmedi gitmişş
kızlar çok önemli bi sıkıntım var bi yardımcı olun nolur
ANİOMANİ diye bi siteden alışveriş yaptım geçen gün resmini koydugum ayakkabıları aldım mng kargo ayakkabıları getirmiş.sadece kargo parasını almış gitmiş. ayakkabının ücretini almamış:26::26tabi eşim beni kandırmıyosa)
ama almadı kimse bişey dedi.
ordan alışverişte bulunan varmı? ben kapıda ödeme seçenegini seçtim hatta kargo poşetinin üzerinde kapıda ödeme yazıyoo.......
iki seçenek varr ya kargoyu getiren eleman parayı almayı unuttu
yada önce ürün geliyo benim sonra herhangi bi hesap numarasına parayı göndermem gerek ama öyle olsa niye kapıda ödeme olsun dimi? diceksiniz ki kredi kartı bilgilerini verdiysen ordan düşmüşlerdir parayı ama yokk hiçbir bilgi vermedim üstelik kredi kartı ile seçenegini degil kapıda ödeme seçenegini seçtimm
nolur bi akıl verin napıyım.diyorum ki kargoyu getiren adamı bulup parayı veriyim çünkü unuttuysa onun cebinden çıkacak.yada bu firmayımı arıyım?allah esirgesin haram maldan altın olsa istemem napıyım kızlar?
alışveriş eden varmı bu siteden?kapıda ödeme deyince benim bildigim ve her zaman yaptıgım kapıya ürünü getirene teslim edilir para. ama ilk kez alışveriş yaptım burdan. inşş. eşim beni kandırıyodur yoksa para yerini bulana kadar uyku girmez gözüme
günaydın kızlar
bugün menüm yok
çünkü lapa günüm
ama aklıma takılan 1-2 şey yardımcı olursanız sevinirim :116:
şimdi bu pişirdiğim lapanın hepsini 1 öğün olarak mı yiycem, sanki çok geldi. gün içinde bölüp tüketebilir miyim?(1 ç.b pirinç+3ç.b su)
teşekkür ederim canım şükür olsun bende bişey yok
ama dün yaşadığım stres ve koşuşturmacaya neredeyse sevinicem
dün sabah tartıda 86.2 çıkmıştım
bu sabah tam 85.0
iyice gaza geldim valla anlatamammmmm
günaydın kızçeler mutlu günler hepinizeeeee
hala gelmedi benim prensesss izlemmmm senin prenses geldi mi ?
senden 2 gün sonra olmuştum sanki
Günaydın kızlar
ben bu topiğe izlemin başarı öyküsünü okuyup kilo aralığıma göre başlamıştım ve beni ilk derya karşılamıştı önbilgi vermişti (lilium) hayırlısı olsun kızlar bende sizinle aynı kanıdayım kilolar gittikçe amaç kalmaz ve insan ilk etaptaki heyecanla girmez fakat hep aklıda burada kalır. şükür hedeflerinize nerdeyse ulaştınız.kaptanlık gerçekten emek istiyor herkesin yazışmalarına alıntı ile cevap verip bilgilendirmek ,yönlendirmek ve motive etmek gerekiyor...izleme bakınca hoş sohbet,her konuda paylaşımcı,objektif,taraf tutmuyor ve yeri geldiğinde eli sopalı ve sürekli motive ediyor:)böyle kaptan bulmak zor:)
ben sabah gelirgelmez ilk iş iş gereği maillerime bakmadan bu toğige girip sizleri yokluyordum, sohbetlerinize katılıyorum...umarım bu topikteki herkes amacına ulaşarak ayrılır sizin gibi...sanal değil gerçek arkadaşlarım oldu.ben şimdi bursa,izmir,istanbul,mersin yada balıkesir'e gittiğimde biliyorum ki orada arkadaşlarım var... neyse çok konuştum kısacası kaptan olarak kimi uygun görürseniz kabulumdür...
kızlar bende mi sorun var bu dukan diyetinde bir hata mı yaptım 7 günde asgari 5 azami7 diyor ben ise 72,2 ile başladım şuan 70,2 kiloyum.reglim henüz gelmedi bilmiyorum ki nerde yanlış yapıyorum.bugün itibariyle seyir evresine geçmiş bulunmaktayım allahım çok şükür sağlıklıyım dünya nimetlerinin hepsinden yiyebiliyorum ben domatesi biberi bukadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim.şimdi aklım meyvelerde dün pazara çıktık resmen kokuları burnuma geliyor:)
duakn diyetini yapmaya niteylenenlere sesleniyorum:)birdaha düşünün...kh sanki daha mantıklı...ben başladığım için bırakamıyorum.bu diyet maddi olarakta zorluyor...
atak evresi 7.gün
sabah-->2 bardak ılık su+1,5 haşlanmış yumurta,yarım yulaf kepekli krep
arada -->sütlü nescafe
öğlen-->haşlanmış tavuk göğüsü+1 kase yoğurt
arada-->yeşil çay
akşam-->ızgara tavuk göğüsü+2 kk beyaz peynir+1 kase yoğurt
arada -->1 bardak süt
2 lt su+5 bardak siyah çay
teşekkür ederim banu'cum aşağıda açıklamasını yaptım malesef olamam:)
banu'cum ikea açılmış galiba bir yorum okudun sen gittin mi?yorumda sakın şimdi gitmeyin özellikle yağmutlu havada gitmeyin aşırı kalabalık.arabayı park etmeye yer bulamıyorsunuz ve heryer kuyruk wc kuyruğu yemek kuyruğu kasa kuyruğu diye yazmışlar....senin bir fikrin var mı birde inşaat yapısı nasılsa bir taraftan girip diğer taraftan çıkılıyor geri dönmek zor gibi bişeyler yazmış.çevresi düzenlenmediği için her yer çamur yağmurlu havada gitmeyin falan demiş.ama o kadar güzel şeyler var ki bakmaya doyamazsınız da demiş.gitmek istiyorum...caba aslı varmı bu yorumların...
ay bu ikea da neymiş boyle. biliyorum cok ceşitli bi magaza. farklı seyler var. insan bulamadıgını orada buluyor. ama boyle tutulunca sinir oluyorum ya yerli yatırım degil. neden bizler yapamıyoruz boyle magazalr bilmem. ayrıcada mobilyaları acayıp pahalı. bi yatak odası takımına verdigimiz fiyatı orda bi dolaba veriyoruz ama yinede tutuluyor. adamlar işi biliyor. ah bizlerde de o işi bilme mantıgı yok
filizicm
ikea için bende aynı şeyleri söylüycem malesef ki benim dibimde olmasına ragmen 2 ay kadar gimtiycme yani
o gün bi gitik pazra günü 6 gibi aman allahım bir kalabalık herşeyde sıra var
her yer çmur çaylakkk
polislerin barikatlaır oluyor ya öle barikatlardan yol yapmışlarrr dönüp duruyorsun aynı yerde,
herşey kuyrukk
yuh dedim ya sanki bedava dagıtılıyor
kipada bile inanılmaz sıra var bırakp çıktım yani
avm havası yok zaten ,her yeri açılmadıgı için bir kaç magaza açmış ve çok saçma olmuş çok vasat duruyor ikea ya yakışmıyor yani
park yeri zaten ayrı bi dert ben dedim keşke yürüyerek gelseydik o kadar uzaga parlk ettik ki
bence hiç gerekli degil ynai şuanda gitme gidersne zate pişman olurusn cnm
izlemmmm helloooooooo
kızlar agzımın içi tüm yara oldu bir keresindede böyle olmuştu daha dogrusu benim cok sık yara oluyor dr b 12 eksikliginden demişti yani bendede vitamin eksikligi varsa artık başkalarında neler vardır 90 kg bir insandada olmazki vitamin eksikligi başka nedeni olurmu acaba
selam kızlar
sanırım kaptanlık olayı çözülmemiş
ben daha yeniyim ondan birisini aday gösteremiyorum
kızlar bişe sorcam ben yarın sabahatan şehirdışına çıkıyorum anca geceye bildirim yapabilirim olurmu??
veya bugünden mi yapsam ??
kızlar dün ögleden sonra bi başladı doktor koşuşturmam bugün ancak şu saat oldu son buldu .çenemdeki agrı tükürük bezim beze yapmış ondanmış.kulaklarım işitme sorunu hariç bişiy yok kaşıntı için damla ve hap verdi.dünden beri 3 kere işitme testleri yapıldı çocuklugumdan gelen bi işitme sorunum vardı zaten vee sonuç olarak işitme cihazı kullanmaya başladım alışması zor olacak ama saglık bu ne yapayım mecburen kullanacagım.10 gündür yatılı misafirim var cumartesi gidecek düzenim şaştı regli gelecekti saglık sorunlarıydı misafirdi derken maalesef diyet altüst oldu moral bozuklugu bana hiç yaramıyor.son zamanlarda gayet güzel gidiyordu.cumartesi misafiri bi yollayayım yeniden kendime çeki düzen vereceğim inşallah
kızlar dün ögleden sonra bi başladı doktor koşuşturmam bugün ancak şu saat oldu son buldu .çenemdeki agrı tükürük bezim beze yapmış ondanmış.kulaklarım işitme sorunu hariç bişiy yok kaşıntı için damla ve hap verdi.dünden beri 3 kere işitme testleri yapıldı çocuklugumdan gelen bi işitme sorunum vardı zaten vee sonuç olarak işitme cihazı kullanmaya başladım alışması zor olacak ama saglık bu ne yapayım mecburen kullanacagım.10 gündür yatılı misafirim var cumartesi gidecek düzenim şaştı regli gelecekti saglık sorunlarıydı misafirdi derken maalesef diyet altüst oldu moral bozuklugu bana hiç yaramıyor.son zamanlarda gayet güzel gidiyordu.cumartesi misafiri bi yollayayım yeniden kendime çeki düzen vereceğim inşallah
geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.iyiki varsınız kızlar hepinizi çoookkk seviyorummm
heman ikea konusuna bir açıklık getireyim
bizim buradaki ilkes istanbul ve izmir gibi degil bi avm ile birleşik istanbuldakide öleydi snaırım
av nin içinden giriş var ve 3. katı daha sonra ikea ya özel bir giriş verilmirmi bilemiyorum abiki
kocaman bir avm düşünün içinde 4 magaza açmış digerleri boş vee ikeaya giden kısmı polis
yazılı prkurlar olurya onunla bölmüşler ve avm nin düzeni yok yani
filizcim ikea için evet bi giriyorsun takip ederek çıkıyorsun ve bende izleme katılıyorum keisnlikle çok kyifli zaten ben her istanbul gittiigmde gezerdim ikea yı ve ank ne zman açılcak diye düşünürdüm , av m nin çıkışı bir tuhaf yani garip tabi bunlaırn hespsi erken açıldıgı için
izmirdeki ikea da o şekilde
izmir forum ve kipa ile aynı yerde canım
belki beklememişlerdir hemen açmak için..
derya'cım öncelikle sağ duyulu ve objektif olarak tanımlaman için teşekkür ederim.ben yapamam güzelim burada patronunla aynı mağazadayım (şuan yeni mağaza açıldı orada duruyor geçici olarak) eve gidince kuzey'le zaman geçiriyorum evde bilgisayar olduğu halde hiç akşam başına geçmedim.düşüncen için saol nilgün sana da teşekkür ederim canım:)
bence gülçin uygun ama zaman problemi olur mu bilemiyorum çalışınca yada evde küçük bebeği olanlar için daha sıkıntılı gibi insan çok yoruluyor topiğe verimli zaman ayıramaz.banu'yu hiç demiyorum onun ikizleri var ve hedefinede ramak kaldı hoş gülçincim de çok yaklaştı hedefine:)burcu uygun olurdu güzel motive ediyor fakat yatılı okuyor...
bence aday olanlar adayım diyecek ve oylama yapılacak.başka türlü seçilemez gibi:)
deryacım bu diyet bittin bende 2 öğün nesfit yiyeceğim...
tesadüfen bana deryanın başarı öyküme attığı ilk mesajı buldum
deryacımmm bak neler söylemişiz birbirimize
lilium dan alıntı
Merhaba,
Konunuzu okurken inanın kendimden utandım..Ben 1.77 boyunda 89 kiloyum(tam da sizi başladığınız dönem gibi,o yüzden hikayenizi gözlerim dolarak okudum) Geçen yaz 92 kilodan 81'e düşmüştüm iyet ve sporla..Şimdi gene aynı hatalarla 89 oldum..Alt tarafı 6 kiloluk bir vereceğim kalmıştı geçen yaz ama yine kendi kendime yaptım ne yaptıysam..Şimdi kış diye pek spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum..Ve metabolizmam ağır olduğu için tek başına diyet pek işe yaramıyor..ama ben yine de bozmamaya çalışıyorum..
Geçen yaz zayıflayarak sevinç içinde aldığım yeni kotum artık sıkmaya başladı..Ve ben kendimden nefret etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum...
Azminizi tekrar ve tekrar tebrik ederim.
darkolivenin cevabı
allahhh!
yazını okuyunca o boydan bende de olaydı diye bir şarkı tutturdum hemencecik
metebolizmanı ölçtürdün mü canım nerden biliyorsun yavaş olduğunu, belkide sana iyi gelmeyen ama farkında olmadığın yiyecekler yiyorsundur, evet kışın pek spor yapılmıyor bende eve bisiklet aldım yeni, spor salonuna da yazıldım haftada 5 gün gidiyorum şimdilik 45dk kondisyon toparlıyoruz sonrasında artıcak sanırım bende bu şekilde buldum çözümü oğlanı bırakıcak yer yok, onu da götürüyoruz vallahi, güzdüzden pek uyutmuyorum ki orda uyusun diye arabasını da götürüyoruz bir kenarda uyuyor:)) yarın resmini de koyarım zaten
daha önce o başarıyı yakalamışsın, o azmin gelecektir yat yatağına hayaller kur şöyle çekmişsin 38 beden açık renk kotu altına çok şık platform ince topuk ayakkabı üstünde şık bir bluz tarz bir deri ceket elinde minik bir çanta salıan salına geziyorsun
başarıyı yakalamamda hayallerimin etkisi çok oldu şekerim
yarın bildirim günü ama ben buügn içime öküz kaçmış gibi yedim
yarın kaç çıkarım kim bilir
günaydın canım ben o siteden hiç alışveriş yapmadım ama markafoni ve trendyoldan sürekli yapoıyorum.gerçi kredi kartı ile yapıyorum.memnununm da...
senin sorununa gelince telaşa gerek yok.sitenin müşteri ilişkilerini arayacaksın.durumu anlatacaksın.onlar seni yönlendirir zaten.öncelikle eşin ödedi mi öğrenirsin zaten.sor öğren bakalım borç görünüyor mu?evet ödenmemeiş derse bi hesap numarası al oraya havale yap.sonra ara ama öğrn ellerine ulaşmış mı?
herkese günaydın...
yazılanları düşününce aslında çok da kaptanlık bi durum yok selmanın yazdığı gibi.herkes birbirine yorum yazıp dstek oluyor zaten.ama cuma bildirimleri not edip liste yapmak konusunda bunu takip edecek birine ihtiyaç var.bilgisayar bilgisi iyi olan biri üstlensin bu görevi.
ayşe bugün son seminer..çok şükür ya..3 ay tatilleri var diyen utansın.millet çocuğunu alıp tatile çıktı biz hala okula gidiyoruz...hadi arkadaşım sen de kendini yormadan sporuna başla ben de şu 80 belasından kurtulayımçartık 80 li herşeye alerjim var.gider bu 80 li kilolar da bi daha gelmez inşallah...
baksana senden de harika kaptan olur..bi düşün istersen :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?