80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bana müsade sadece sizede haber veriyim dedim.bu arada kaptanın kim oldugu fark etmezz sizin kararınız ne olursa ben uyarım. inşş. hayırlısı olsun.

bende telefon et sor diyecektim ama
halletmişsin zaten tatlım
hadi geçmiş olsun

canım sen daha yeni başladın dur bakalım ne lapası...
onu biraz süre geçsin vücudun diyete adapte olsun ondan sonra denersin
normal bir beslenmene dikkat ederek devam et bakalım

günaydın kızçeler mutlu günler hepinizeeeee

hala gelmedi benim prensesss izlemmmm senin prenses geldi mi ?
senden 2 gün sonra olmuştum sanki

geldi canım
bugün 3. günü...
bikaçgün gecikti benimde
bu ara böyle oluyor nedense, 8-9 aydır tıkır tıkır geliyordu aynı gün hiç şaşmıyordu
sıcaktan mı hiç bilmiyorum

yazdıkların için teşekkür ederim canım
beni çok mutlu ettin
elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalıştım herkeseu6666666666t77777777777777<jşi,ooooooooooooooooo9gbgm vc
gerçekten artık, kilo verme sürecinde olan, o psikolojide olan birine devretmek istiyorum...
bizden geçti artık

canım ikea istanbul dışında, her ilde 1 tane olduğu için sence normal değil mi kuyrukvs olması, büyük şehirde yaşayan herkes zaten bu durumları kabul etmiş sayılır
yeni açılmasınında etkisi büyüktür tabiki
izmirde de bütün ikealar o şekilde, bir ucundan giriyorsun, okları takip ederek
ilerliyorsun, zaten o kadar güzel dekore edilmiş kii
bi rahatsızlığın olmadığı sürece sıkılmadan inceliyorsun

1-2 ay sonra mutlaka git, özellikle kapalı havalarda daha çok tercih edilir tabiki
çünkü çocuklar için oyun yerleri var, yemek için çok büyük bir yer ayrılmış
mutlaka isveç köftesi ve tramisuyu denemelisin

demem o ki, bütün ikealar aynı şekilde, zaten 20 tane kasa var, biraz zaman geçtikçe çok beklemessin git yani kendini soğutma

katılıyorum, mobilyaları abartmış durumda
çok gereksiz
ama evde hayatı kolaylaştıran aparatlar o kadar çok kiii
en basitinden bi çekmece düzenleyici
mutfak gereçleri o kadar harika kiii
aman allahım diyorsun

gerçekten mobilya yatak tarzı şeyleri gereğinden fazla pahalı

nasıl yani banuşş
bi kaç mağaza açılmış :26::26::26:
ikea zaten tek bir mağaza
birkaç reyon mu demek istedin acaba

kızlar dün ögleden sonra bi başladı doktor koşuşturmam bugün ancak şu saat oldu son buldu .çenemdeki agrı tükürük bezim beze yapmış ondanmış.kulaklarım işitme sorunu hariç bişiy yok kaşıntı için damla ve hap verdi.dünden beri 3 kere işitme testleri yapıldı çocuklugumdan gelen bi işitme sorunum vardı zaten vee sonuç olarak işitme cihazı kullanmaya başladım alışması zor olacak ama saglık bu ne yapayım mecburen kullanacagım.10 gündür yatılı misafirim var cumartesi gidecek düzenim şaştı regli gelecekti saglık sorunlarıydı misafirdi derken maalesef diyet altüst oldu moral bozuklugu bana hiç yaramıyor.son zamanlarda gayet güzel gidiyordu.cumartesi misafiri bi yollayayım yeniden kendime çeki düzen vereceğim inşallah

geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.iyiki varsınız kızlar hepinizi çoookkk seviyorummm

izlem hoşgeldin canım naber?
sanırım banu ikeaların dışında da mağazalar oluyor ya birsürü..onlardna bahsediyor..az açılmış diye ben öyle anladım..
ay naısl sıkıldım bugün işten anlatamam..insanlara laf anlatıp da anlamadıklarında kafayı yiyorum ya tam 20 dk boyunca 66 yaşındaki amcaya laf anlatmaya çalıştım her seferinde başa dönerek..kızamıyorum da napsın ama beynim zonkluyu..sıcak bir yandan ..yoğunluk bir yandan..valla 18 olsun kaçıcam eve gidip kafamı dinlicem çok yoruldum bugün çok..
izlemmmm ya güzelim ben saf protein yapayım biran önce de şu 7 kg yu artık bir zahmet 3 ayda 10 kg ya indireyim dedim..
ama yaramıyor galiba bana canım ya..
dün paso yumurta peynir sütle geçti..
bu sabah da sosisli omlet..öğlen tavukciğer yedim akşama da ciğer ve yoğurt yerim..
aynen uyuyorum ama yok..
karnım taş gibi şiş..
hiçbir inme hissetmiyorum..tersine şişiyorum gibime gliyor..
tartı zaten nerdeyse artıda..
spor desen biliyorsun düzene oturttum haftada en az 300 dk spor da yapıyorum 2 haftadır düzenli..yok anam yok olmuyor..
form çayı alıp ondan içicem son çarem bu da napayım ben izlemm ya bir akıl ver bana..

heman ikea konusuna bir açıklık getireyim

bizim buradaki ilkes istanbul ve izmir gibi degil bi avm ile birleşik istanbuldakide öleydi snaırım
av nin içinden giriş var ve 3. katı daha sonra ikea ya özel bir giriş verilmirmi bilemiyorum abiki

kocaman bir avm düşünün içinde 4 magaza açmış digerleri boş vee ikeaya giden kısmı polis
yazılı prkurlar olurya onunla bölmüşler ve avm nin düzeni yok yani

filizcim ikea için evet bi giriyorsun takip ederek çıkıyorsun ve bende izleme katılıyorum keisnlikle çok kyifli zaten ben her istanbul gittiigmde gezerdim ikea yı ve ank ne zman açılcak diye düşünürdüm , av m nin çıkışı bir tuhaf yani garip tabi bunlaırn hespsi erken açıldıgı için

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun.bebekken yavrularımıza yapardık ya karboatlı suyla ağızları ilme.sen de karbonatlı su ile ağzını ara ara çalkala istersen.yada diyetisyenini ara o bir şeyler önersin sana.

olur canım farketmez.

canım geçmiş olsun.Allah şifa versin.

aklıma kaptanlık için selma geldi.tatlım çok güzel ve istikrarlı gidiyorsun.senin çocuklar da büyük .hem mesajların çok güzel ve neşeli.hem kendini zayıflat hem bizi.ben sana güveniyorum...

gçmiş olsun cnm

cok gecmis olsun canim.cihaz icinde üzülme dediign gibi cok sükür ki caresi var ki kullaniyosun,Allah sifani versin

kızlar benim mesai bitti kaçıyorum öpüyorum sizleri..
kaptan meselesine gelince bence de selma olabilir...selmaaa ortim gülüm sen yaparsın bu işi bak güveniyorum sana.wisperin dediği gibi hem kendini hem bizi zayıflat bacummmm

tesadüfen bana deryanın başarı öyküme attığı ilk mesajı buldum
deryacımmm bak neler söylemişiz birbirimize

lilium dan alıntı

Merhaba,
Konunuzu okurken inanın kendimden utandım..Ben 1.77 boyunda 89 kiloyum(tam da sizi başladığınız dönem gibi,o yüzden hikayenizi gözlerim dolarak okudum) Geçen yaz 92 kilodan 81'e düşmüştüm iyet ve sporla..Şimdi gene aynı hatalarla 89 oldum..Alt tarafı 6 kiloluk bir vereceğim kalmıştı geçen yaz ama yine kendi kendime yaptım ne yaptıysam..Şimdi kış diye pek spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum..Ve metabolizmam ağır olduğu için tek başına diyet pek işe yaramıyor..ama ben yine de bozmamaya çalışıyorum..

Geçen yaz zayıflayarak sevinç içinde aldığım yeni kotum artık sıkmaya başladı..Ve ben kendimden nefret etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum...

Azminizi tekrar ve tekrar tebrik ederim.

darkolivenin cevabı

allahhh!

yazını okuyunca o boydan bende de olaydı diye bir şarkı tutturdum hemencecik
metebolizmanı ölçtürdün mü canım nerden biliyorsun yavaş olduğunu, belkide sana iyi gelmeyen ama farkında olmadığın yiyecekler yiyorsundur, evet kışın pek spor yapılmıyor bende eve bisiklet aldım yeni, spor salonuna da yazıldım haftada 5 gün gidiyorum şimdilik 45dk kondisyon toparlıyoruz sonrasında artıcak sanırım bende bu şekilde buldum çözümü oğlanı bırakıcak yer yok, onu da götürüyoruz vallahi, güzdüzden pek uyutmuyorum ki orda uyusun diye arabasını da götürüyoruz bir kenarda uyuyor:)) yarın resmini de koyarım zaten

daha önce o başarıyı yakalamışsın, o azmin gelecektir yat yatağına hayaller kur şöyle çekmişsin 38 beden açık renk kotu altına çok şık platform ince topuk ayakkabı üstünde şık bir bluz tarz bir deri ceket elinde minik bir çanta salıan salına geziyorsun

başarıyı yakalamamda hayallerimin etkisi çok oldu şekerim

izmirdeki ikea da o şekilde

izmir forum ve kipa ile aynı yerde canım
belki beklememişlerdir hemen açmak için..

izmirdeki ikea da o şekilde

izmir forum ve kipa ile aynı yerde canım
belki beklememişlerdir hemen açmak için..

ewettt izloş beklememişler vee kötü olmuşş oda karışık yani
ama ikea gezilmeye degerr hatta kalanbalık olmasaydı ben sneinn köfteden yiycektim vallahi
aklımd ayiycem am aen kısa zmanda

yarın bildirim günü ama ben buügn içime öküz kaçmış gibi yedim
yarın kaç çıkarım kim bilir

Keşke zamanın olsaydı da olabilseydin filizcim, olsun..

Kuuu nasıl buldun bunu
Ay birden aklıma geldi, nasıl özenmiştim sana, nasıl içim gitmişti
Kendime baktım aynada düşün bakalım sen misin çocuk doğuran yoksa o mu demiştim
Senin dediğin gibi hayal etmiştim kendimi
Şimdi düşündükçe allahım binlerce şükür bu günlerime, yüzümü kara çıkarmadın diye dua ediyorum

O zamanlar hedefim 75 ti o yüzden 6 kilo kalmıştı demişim, siz 70 yaptınız o hedefi

İzloş sen herkesi zayıflattın başarı öykünle, nereye koyacaksın bu sevapları bilemiyorum

yarın bildirim günü ama ben buügn içime öküz kaçmış gibi yedim
yarın kaç çıkarım kim bilir

Afiyet olsun yavrum ya boşver

Kızlar yarın ve ertesi haftalarda da listeyi yapmaya devam edeceğim haberiniz olsun, ta ki biri bu görevi üstlenene kadar :13:

ay şükür canım ya bitirdik walla ama ben de bittim yani.... bi de bugün son güne 2 seminer koymuşlar biri iks diğeri rehberlikle ilgili bayıla bayıla gittik dinledik wallaa...
ama bitti çıkıştada forum yaptık bütün arkadaşlar...

evet ya ben nisan 22de 83.2 die not almışım üstünden 2 ay geçti ben hala 79-80 arası gidip geliyorum artık özgürüz... kurtulacağız bu fazlalıklardan unutma verilecek 20 den fazla kilomuz var ve maximum 6 ayda bu işi halletmeliyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…