kızlar dün ögleden sonra bi başladı doktor koşuşturmam bugün ancak şu saat oldu son buldu .çenemdeki agrı tükürük bezim beze yapmış ondanmış.kulaklarım işitme sorunu hariç bişiy yok kaşıntı için damla ve hap verdi.dünden beri 3 kere işitme testleri yapıldı çocuklugumdan gelen bi işitme sorunum vardı zaten vee sonuç olarak işitme cihazı kullanmaya başladım alışması zor olacak ama saglık bu ne yapayım mecburen kullanacagım.10 gündür yatılı misafirim var cumartesi gidecek düzenim şaştı regli gelecekti saglık sorunlarıydı misafirdi derken maalesef diyet altüst oldu moral bozuklugu bana hiç yaramıyor.son zamanlarda gayet güzel gidiyordu.cumartesi misafiri bi yollayayım yeniden kendime çeki düzen vereceğim inşallah
tesadüfen bana deryanın başarı öyküme attığı ilk mesajı buldum
deryacımmm bak neler söylemişiz birbirimize
lilium dan alıntı
Merhaba,
Konunuzu okurken inanın kendimden utandım..Ben 1.77 boyunda 89 kiloyum(tam da sizi başladığınız dönem gibi,o yüzden hikayenizi gözlerim dolarak okudum) Geçen yaz 92 kilodan 81'e düşmüştüm iyet ve sporla..Şimdi gene aynı hatalarla 89 oldum..Alt tarafı 6 kiloluk bir vereceğim kalmıştı geçen yaz ama yine kendi kendime yaptım ne yaptıysam..Şimdi kış diye pek spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum..Ve metabolizmam ağır olduğu için tek başına diyet pek işe yaramıyor..ama ben yine de bozmamaya çalışıyorum..
Geçen yaz zayıflayarak sevinç içinde aldığım yeni kotum artık sıkmaya başladı..Ve ben kendimden nefret etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum...
Azminizi tekrar ve tekrar tebrik ederim.
darkolivenin cevabı
allahhh!
yazını okuyunca o boydan bende de olaydı diye bir şarkı tutturdum hemencecik
metebolizmanı ölçtürdün mü canım nerden biliyorsun yavaş olduğunu, belkide sana iyi gelmeyen ama farkında olmadığın yiyecekler yiyorsundur, evet kışın pek spor yapılmıyor bende eve bisiklet aldım yeni, spor salonuna da yazıldım haftada 5 gün gidiyorum şimdilik 45dk kondisyon toparlıyoruz sonrasında artıcak sanırım bende bu şekilde buldum çözümü oğlanı bırakıcak yer yok, onu da götürüyoruz vallahi, güzdüzden pek uyutmuyorum ki orda uyusun diye arabasını da götürüyoruz bir kenarda uyuyor:)) yarın resmini de koyarım zaten
daha önce o başarıyı yakalamışsın, o azmin gelecektir yat yatağına hayaller kur şöyle çekmişsin 38 beden açık renk kotu altına çok şık platform ince topuk ayakkabı üstünde şık bir bluz tarz bir deri ceket elinde minik bir çanta salıan salına geziyorsun
başarıyı yakalamamda hayallerimin etkisi çok oldu şekerim
kızlar agzımın içi tüm yara oldu bir keresindede böyle olmuştu daha dogrusu benim cok sık yara oluyor dr b 12 eksikliginden demişti yani bendede vitamin eksikligi varsa artık başkalarında neler vardır 90 kg bir insandada olmazki vitamin eksikligi başka nedeni olurmu acaba
selamlar hnımlar nasılsınız? ben sonuclarımı aldım bugun cok sukur kanımdakı ıltıhap dısında nerde oldugu bellı degıl bır sorun yok kadın doğumcumada gıdemıcem reglıyım.. bıtınce ancak.. bugunden anneme gecıyoruz yarın bıldırımde bulunamayacagım ama sabıt 83de takıldım
öncelikle ayakkabı ile ilgili soruma yanıt veren arkadaslarıma çok teşekkür ederimmm.......
önce kargoyu aradım sonra alışveriş yaptıgım siteyi aradım sonra tekrar derkennnn
en sonunda hallettim çokk şükürr gelip alıcaklar paralarını. ayyy bi teşekkür etti siteden görüştügüm yetkililer kargodakiler falann ben siz teşekkür edin diye degil emin olun sadece hakkım olmayan bişeyi istemem ücretini alın benimde gönlüm rahat etsin dedim
üstümden çokk büyükk bi yük kalktı ohh bee.........
Kızlar yarın ve ertesi haftalarda da listeyi yapmaya devam edeceğim haberiniz olsun, ta ki biri bu görevi üstlenene kadar :13:
selam kızlar, ben de tüm gün hastanedeydim. sonra yemekti, çamaşıdı derken ancak oturabildim.
şu sıralar saçlarım fazlasıyla dökülmeye başladı. zaten çok az. geçen gece o kadar çok ağladımki kel kalıcam sanırım diye
bugün doktordan randevu aldım.demir eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum. birde 2 sene önce hipotiroid tanısı konmuştu. ama sonraki tahlillerim normal çıkınca hapı yavaş yavaş bıraktım. zaten hiçbir faydası da olmadı.. sonuçlar 15 temmuzda verilecek bakalım
geçmiş olsun canım ayyy ne bu kadınların derdi evdi işti çocuktu kocaydı sağlıktı kiloydu saçtı valla say say bitmiyor ama ihmal etme aman önlemini alırsan düzelir merak etme...
kızlar nasılsınız bakalım?topik sessiz yine(
selam kızlar, ben de tüm gün hastanedeydim. sonra yemekti, çamaşıdı derken ancak oturabildim.
şu sıralar saçlarım fazlasıyla dökülmeye başladı. zaten çok az. geçen gece o kadar çok ağladımki kel kalıcam sanırım diye
bugün doktordan randevu aldım.demir eksikliğinden olabilir diye düşünüyorum. birde 2 sene önce hipotiroid tanısı konmuştu. ama sonraki tahlillerim normal çıkınca hapı yavaş yavaş bıraktım. zaten hiçbir faydası da olmadı.. sonuçlar 15 temmuzda verilecek bakalım
kızlar nasılsınız bakalım?topik sessiz yine(
selammmmm zümrem...
walla tam oturdum kızım da bugün forumda yorulunca erkenden uyudu ama uyanacak belli ilk uyandı dalamadı şallllaaa dedi salladım geldim birazdan uyanır ve geç uyur artık bugün..
ben bugün naptım ... sabah okula geç kalıom die dünden kızımın yemediği haşlanmış bir yumurta vardı onu yedim yanına da iki minik sosis yaptım yedim aaaaaaaaaaaaa bi düşündüm bu karbon kahvaltısı oldu ii dedim bahane oldu bende bugün başlayayım dedim sonra öğleyin arkadaşlarla forumda yemek yedik naptımmmm gittim hd den sadece et döner ve light kola aldım ii öğlen de yaptım sonra kızıma yemek yedirirken arnavut ciğeri yedim 4-5 ii buda ara oldu ama akşam yemek olmayınca evde migrostan müsli almıştım bende ondan yedim yani düşündüm de bu karbon işi zor yaaa sürekli et tavuk yumurta ve hesap yok bana göre değil az ye öz ye sık ye tabiii bu şimdki fikrim sıkışınca belki yine denerim işte benim yarım günlük karbon başarı hikayemmmmm....
sağol nilgüncüm, sen nasılsın
canım evet ya düzene sokalım artık çok ta kötü değilim aslında bu aralar ama yinede gitmiyor o da sanırım ben sporu bıraktığımdan hatta dün de yazdım spor da olasaymış o kiloları da vermeyecekmişim ben.... su bugün mesela 2 lt olmuştur şimdi de form çayımı içerim daha vakit var 1 litre daha su içsem ama işte sporrrr şart ...ben bi spor programı yaptım astım buzdolabına 1 hafta oldu daha başına geçemedim ama yarın tatil başlar düzen oturur inşallahhhh...neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm? bi git bakalım dr a sonra kk dan saç bölümüne gir sanırım etkili formüller var onları uygularsın.çok geçmiş olsun..
ben de biri aday olsun diye bekliyorum ama yok.benim kendime hayrım yok keşke istikrarlı olsam sizi de motive ederim.yarın kimler olacak aday bekleyip göreceğiz.
bugün seminerler bitti ve çok şükür 1 haftalık non-stop yeme de bitti.sabah akşam dikkat etsem ne olacak.her gün hamur işi tatlı yedim.ama çok ilginç kilo almamışım.ne kadar sadık bana şu 83 rakamı.hiç bırakmıyor beni sağolsun.
annemi de bugün telefonda tenbihledim ben oraya yemeye değil zayıflamaya geliyorum.aman tatlı vs yapma yapsan da sık aralıklarla olmasın dedi.ssbah akşam yüreyeceğiz inşallah uygularım.akşamları da hafif geçirirsem bu iş olacak gibi.hayallare kapılmak istemiyorum ama hayal etmek de güzel.
ayşe artık evdeyiz seminer bitti.yarından itibaren sıkı yönetim uygulayalım bari.bitki çayımız içme suyumuz saat saat düzene koyalım şeker.
sana da slm zümrem :))))))
ben yazarken sen de bana yazmışsın.aslında harika bir gün geçirmişsin karbon adına.ben bi ara niyetlendiğimde aldım 8 tane tavuk göğsü.böldüm ikiye haşladım düdüklüde.sonra 4 er gruplar halinde dondurucuıya attım.sabah yumurta yedim öğle akşam tavuk göğsü diyet kola içtim.böyle kolaylaştırabilirsin.ciğeri de öyle yap istersen.sana akıl veriyorum ben yapmam herhalde.ben de belki şu meyve suyu detoksumu yaparım.azcık kendime geleyim.tam karar vermedim.
canım geçmiş olsunkızlar dün ögleden sonra bi başladı doktor koşuşturmam bugün ancak şu saat oldu son buldu .çenemdeki agrı tükürük bezim beze yapmış ondanmış.kulaklarım işitme sorunu hariç bişiy yok kaşıntı için damla ve hap verdi.dünden beri 3 kere işitme testleri yapıldı çocuklugumdan gelen bi işitme sorunum vardı zaten vee sonuç olarak işitme cihazı kullanmaya başladım alışması zor olacak ama saglık bu ne yapayım mecburen kullanacagım.10 gündür yatılı misafirim var cumartesi gidecek düzenim şaştı regli gelecekti saglık sorunlarıydı misafirdi derken maalesef diyet altüst oldu moral bozuklugu bana hiç yaramıyor.son zamanlarda gayet güzel gidiyordu.cumartesi misafiri bi yollayayım yeniden kendime çeki düzen vereceğim inşallah
neden öyle oldu canım ya çok üzüldüm? bi git bakalım dr a sonra kk dan saç bölümüne gir sanırım etkili formüller var onları uygularsın.çok geçmiş olsun..
ben de biri aday olsun diye bekliyorum ama yok.benim kendime hayrım yok keşke istikrarlı olsam sizi de motive ederim.yarın kimler olacak aday bekleyip göreceğiz.
bugün seminerler bitti ve çok şükür 1 haftalık non-stop yeme de bitti.sabah akşam dikkat etsem ne olacak.her gün hamur işi tatlı yedim.ama çok ilginç kilo almamışım.ne kadar sadık bana şu 83 rakamı.hiç bırakmıyor beni sağolsun.
annemi de bugün telefonda tenbihledim ben oraya yemeye değil zayıflamaya geliyorum.aman tatlı vs yapma yapsan da sık aralıklarla olmasın dedi.ssbah akşam yüreyeceğiz inşallah uygularım.akşamları da hafif geçirirsem bu iş olacak gibi.hayallare kapılmak istemiyorum ama hayal etmek de güzel.
ayşe artık evdeyiz seminer bitti.yarından itibaren sıkı yönetim uygulayalım bari.bitki çayımız içme suyumuz saat saat düzene koyalım şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?