80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[COLOR="#0000CD"slm kızlar nasılsınız kızlar benden kaptan maptan olmaz ya benden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz[/COLOR]

kızlar nasılsınız bakalım?topik sessiz yine (
iyiyim canım sen nasılsın bende biara baktımda kimse olmayınca çıkmıştım bi bakem dedimde

geçmiş olsun hakkatten ya sorunlar yetmiyo gibi bu aralarda bi hastalık bitürlü toparlanamadık, inşallah sonuçlarda bişey çıkmaz, canım üzülme havalardanda olabilir boş yere stres yapma

bu gün yediklerim

KAHVALTI 2 dilim ekmek patlıcan közlemesi 2 kaşık peynir 6 yeşil zeytın

ARA kiraz

ÖGLEN 1 tane balık salata

1. ARA kiraz

2. ARA k fleksli aktivya

AKŞAM 5 6 kaşık fasulye 1 bardak yugurt salata

suuuuuuuuuu 3 lt sporrrrrrr 1 saat yürüyüşşşşşşşş

Iyi Aksamlaaaaar Citir Meleklerimmmmm
Nasilsiniz Bakalimmmm .. Hepiniz Iyisinizdirr Insallahhhh

Cok Özledim Sizleriii Yaaaa
Allahtan Yarin Ögleden Sonra Evimde Olacagim .. Pazar Aksamina Kadar Yine Sizlerle Olurum Böylece

Izlem Ablam Kaptanligi Birakiyormu$sun .. Kararina Sonsuz Saygim Var
Ama Bi Yandanda Üzüldüm Acikcasi
Bende Geldigimin 2.Ci Haftasi Tesadüfen Senin Basari Öykünü Okuyup
Full Motivasyon Sahibi Olup Ilk Ay Nerdeyse 7.Kilo Birden Vermi$tim ..
Cok Büyük Bir Rol Oynuyorsun Benim Kilo Vermemde ..
Hatta Topikteki Idollerimden Birisi Kesinlikle Sensin Citirr ve Seksüüü Ablam Benim

Egerki Yatili Okumasaydim Kaptan Degil Ama Yardimciliga Aday Olabilirdim ..
Cünkü Malum Nerdeyse 7/24 Topikte Bekcilik Yapiyordum Bundan 3.Hafta Önce ..
Ama Malesef Daha 3.Haftam Daha Var Okulumun Bitmesine Buda 22.Temmuz Oluyor ..

Topikte Gönüllü Aday Olarak Kim Varsa Kesinlikle Arkasindayim O Arkada$imizin
Yani Benim Oyum Her Kim Kaptan Olmak Istiyorsa Ona Otomatikmen Gidiyor ...
Malum Nettim Pek Cekmedigi Icin Pek Giremiyorum .. Oylama Olursa O Gün Yoksam Bu Oyumu Gecerli Sayin ..

Bu Arada Deryoo$um Liste Icin Cumartesiyi Beklersen Sevinirim .. Cünkü Anca Cumartesi Günü Bildirim Yapabilecegim :93:

Hepiniziii Cooooookk Öpüyorumm Yarin Aksam Görüsmek Dilegi Ile Hoscakalinn

kızlar cuma günü herkes bildirime geliyor nasıl olsa

o zaman bildirim yaparken herkes fikrini söylesin
anca bu şekilde olur

öperim hepinizii
iyi geceler...

bende yarin bildirim yapacagim insallah, tabi liste icin daha iki hafta gecmesi lazim eski kural hihi

kolay gelsin hemsom boyum 178 canım sanırım biraz onun avantajı var kilomu göstermememde. ama ceketimin katkılarını yabana atamam

a masallah hemsom birde bana uzun derler 171 ile haha ben cüce kalirim :)

benim eteklerde öyle oldular cogu hem kiziyorum giyecek birseyim kalmadi hemde her defasinda acaip ruhum oksaniyor haha, az daha zayiflasam türkiyeden alisveris yapicam bi sürü ama önce haketmem lazim

bugünkü menüm:

sabah:
sucuklu omlet 1
yarım domates 3

oglen:
3 köfte 1
ayran 6

ara:
1 hoby 9

akşam:
3 köfte 1
kola 0

bolsu 1 form çay

toplam 21 : artık ııyyyykkk geldi ya. uzun süre yapanlar nasıl yapıyor bilmem.
kafamda agrı bugun arttı iyice bende bi hoby yedim. az bahane az işime geldi rahatladım biraz
neyseki yarın normal düzenime dönücem.
benki hergün bugun kendime ne yapayım diye düşünürdüm. bu diyette ne yemekler geldi aklıma.
onumuzdeki hafta sebze haftam valla sebze yemeklerini özledim ben. şimdiden sıraya girdiler.
o kadar laf ettim diyete ama hakkınıda verelim cok guzel sonuçlar aldım yine

Son düzenleme:

degilmi ya insan giycek biseyim kalmıyor desede hosuna gidiyor. sevdiklerimizi terziye veririz bizde canım yeterki kilolar gitsin. bana giycek bişey kalmasın. canım gordunmu gittinmi bilmem ama özdilegin karsına magazalar acıldı. afium tavsiye ederim

canım merhaba ben de bugün bi deneyeyim dedim ama yok zor ya akşam bozdum müsli yedim bu arada sen ne zaman başladın diyete ben en son 19 şubat 90 dım ama yavaş gidiyor benimkiler... hadi anlatta şu karbon için beni heveslendir bari...

burda terziye vermem cok pahaliya gelir bende diyorum dursun gün gelir yine lazim olur :) hani ileride hamile falan olursam hehe

özdilegin ordaki magazalari görmedim, merkez bize cok uzak 130 km hic bilmiyorum afyonu desem yeridir, özdilegin orda iste bi lcw falan var oradaki magazalara girmistim yol üstü birde ikbale cok gideriz okadar

1 nisanda basladım canım diyete. karbon diyetini soruyorsan. pazartesiden beri yapıyorum.
1 hafta arayla onceki haftada yapmıştım ve 2.5 kilo verdim. ancak hafta sonu ipin ucunu kaçırdım. hafta içide ne yaptıysam yine gitmedi +1,5 oldu sonuç. ben aslında kilo vermem durdugu için yapmıştım sonraki haftada boyle bi sonuçla karşılasınca tekrar yaptım. çünkü onceden hafta sonu kaçırsam bile algımı cumaya kadar verirdim. artık diyetim kaçamak kabul etmiyor. onumuzdeki haftada kilo vermeyi degil k.h diyetiyle verdigimi almamaya çalışıcam. aslında ilk yaptıgımda ben zorlanmadım. bi 3 günlük öneririm insanı cok motive ediyor. simde evde bi düzen oturt belki ilerleme baslar tekrar baktın yinede gitmiyor. bi 3 günlük yap. ilk yapısta oyle cok zorlyk cekmiyor insan yani. ama once bi evinin keyfini cıkar duzenli ye falan. hemen kendini sıkıntıya sokma

saol canım bende sewda dedim ama kendi bilir... yaa bu arada kk da bi gezeyim dedim ne kadar çok çeşit diyet var karatay dukan monti karbon kendi kafasına göre takılanlar ara öğün yapmayanlar akşam bişi yemeyenler herkes de kendince mantığını bulmuş veya uydurmuş iice kafam karıştı walla...
ben de kendi tarzımı yaratıp kendi diyetimi uygulayayım bari .....

Merhaba arkadaşlar,bu siteye hep misafir olarak geldim ama artık ben de zaman buldukça yorum yapıcam...umarım beni de aranıza kabul edersiniz,o kadar samimi ve içtensiniz ki,ben de aranıza katılmak isterim...ben şu an 84 kiloyum,1-2 haftadır dikkat ediyorum ama esas diyete dün başladım,uzun zamandır spor da yapıyorum,10 kg vermek istiyorum,umarım yaz sonuna kadar başarılı olurum :)

hoşgeldin canım sen zaten başlamışsın bile ne güzel hemen bir çizelge oluştur insanı ii motive ediyor sonra iki hafta menülerini paylaş sonra da listeye gir....

merhaba hoşgeldin, diyete başlmışsın bile, düşüncelerin içinde teşekkürler. burda kalırsan verirsin, çünkü herkez birbirini motive etmeye çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…