hoşgeldin canımslm arkadaşlar günlerdir yazdıklarınızı okuyorum.bende pazartesi günü başladım diyetime kendimce bişeyler yapmak istiyorum.ama diyet rejim kelimeleri bana çok soğuk geliyor.kendimimkasıyorum öle olunca.benim asıl bu işe başlarken niyetim bağırsak problemimi çözmedkti.spastik kolonum var bir nevi bağırsak hastasıyım.hafta başından bu yana biraz iyiyim.başladığımdan bugüne kadar yediklerime dikkat ediyorum tabak ölçülerimi düşürdüm.aslında çok fazla yemek yiyen tıka basa yiyen birisi değilim.en büyük keyfim akşam olunca eşimle birlikte tv karşısına oturup çay ve çekirdek çitlemek.ama şimdi yapamadığım için çok huzursuzum daha doğrusu mutsuzum.bu arada üzülerek yazıyorum hiç bu kiloya gelceğim aklımdan bile geçmezdi tam tamına 83 kiloyum.ve bugün dayanamayıp tartıldım sadece 500 gr vermişim o kadarrrr dikkat ettiğim halde.moralim çok bozuldu.
Merhaba arkadaşlar,bu siteye hep misafir olarak geldim ama artık ben de zaman buldukça yorum yapıcam...umarım beni de aranıza kabul edersiniz,o kadar samimi ve içtensiniz ki,ben de aranıza katılmak isterim...ben şu an 84 kiloyum,1-2 haftadır dikkat ediyorum ama esas diyete dün başladım,uzun zamandır spor da yapıyorum,10 kg vermek istiyorum,umarım yaz sonuna kadar başarılı olurum :)
selam kızlar sabah şehir dışına çıkcağım için şimiden yazıyorum kilomu
başlangıç 81
geçen hafta 79.3
bu hafta 79.0
giden 300 gram
toplamda giden 2
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor 30 mekik
aranızda dukan diyeti yapan varsa dr öz bu akşam siyaset meydanındaydı ve bu diyeti tavsiye etmiyorverilen kilolar tekrar geri geliyormuş
bu arada kavitasyonuda uygun bulmuyor işe yaramıyormuşyanlızca ultrasonla yağ kırma varmış onu söledi ama oda yüzde 40 işe yarıyormuş benden iletmesi....
fundacım aslında belirli besinlerle sınırlı diyetler bu et yada meyve fark etmiyo bişeyleri atıp tekrar geri sokunca hayatına ister istemez etkiliyo bünyeyi ama dikkat ederek ve konrtolü bırakmayarak olursa pek sıkıntı yaratmaz heralde. yani kızlar doktorlara saygım sonsuz allah eksik etmesin ama herbiri farklı bişi söylüyo birinin önerdigini digeri asla diyo o yüzden biraz kendimizi çözmeye calışalım... aslında en güzeli az yiceksin öz yiceksin ama herseyden yiceksin....bilmem bana katılırmısın?:93::93:
bende senin gibi düşünüyorum ve sana katılıyorum o yüzden de ben yavaş ve az veriyorum
hoşgeldin canımöncelikle geçmiş olsun. hepimizde aynı şeyleri yaşadık. malasef hepimizin ortak yönü şu atıştırmalıklar vederken geliyor kilolar, hiç farkında olmadan bide bakmışızki tombiş oluyoruz işte, ama moralini bozma ve devam et ilk zamanlar zor gelebilir ama alışırsın 2 lt. su içmeye çalış ve yeşilçay içebilirsin, hergün yürüyüş yapabilirsin 1-2 kilo verdikten sonra gerisi geliyor :80:
öncelikle beni kaptanlıga aday gösteren arkadaslarıma cokk teşekkür ediyorum
ama ben utanarak söylüyorum ki daha topige resim koymayı bile bilmiyorum
hem kilo bildirimi listesi nasıl yapılır onuda bilmiyorum yani buda demek oluyoki
benden bi halt olmazz
ben sizleri çok seviyorum cidden hepinizi tek tek......
ama içimde bi his sanki DERYANIN bana karşı bi kırgınlıgı var gibi diyor.(ki benim 6. hissim oldukça kuvvetlidir)(geceleri yatarken kalp gözümü açık unutuyom hep)..........
DERYACIMM ben eger seni inciticek kırıcak bişi yaptıysam çok özür dilerim herkesin önünde ama inan kimseyi bilerek isteyerek incitmem allah korusun(kul hakkına girer hesabını veremem allah muhafaza)
msn den de yazdım ama ordada hiç cevap yazmamışsın topiktede hiç bir yazdıgıma bişey yazmamışsın tabiki öyle bi zorunlulugun yok yanlış anlama cevap vermek zorundaymışsın gibi ama sanki bi tuhaflık var gibi :26::26:
TEKRAR DİYORUM EGER SENİ BİLMEDEN İSTEMEDEN KIRDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
ayşecimmm ayrıca sanada tesekkür ederim özellikle güzel sözlerin için inan yapmayı isterdim elimden geldigince dilimin döndügünce ama beceremedigim konular var işte yukarda yazdıgım gibi sen bi düşün kuzum olmaz mı?
Eki Görüntüle 217663 Bildirim Eki Görüntüle 217663
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.2
Giden 1700
Toplamda giden 14.8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 200 dk.
Haftalar sonra düzgün bir bildirim yapmanın mutluluğunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?