80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrr cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkkkk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

herkeze günaydın

bildirim

başlangıç: 85
geçen hafta: 78.5
bu hafta: 77
giden: 1.5
toplam giden: 8
hedef: 65
boy: 1.60
beden: 44-46
haftalık spor:160 dk. plates

:124::124::124::119::119::119:

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 87

BU HAFTA 85400

GİDEN GALİBA 1400 KIZLAR KENDİM KENDİME NAZARLIK TAKAYIM MAŞALLAH DİYYEİM BİTTİ BU İŞ BENİM İCİN BİRAZ ŞİMARDIM KUSURUMA BAKMAYIN GÖRMEMİŞİN BİR OGLU OLMUŞ MİSALİ İŞTE

aynı şeyi bende dinledim ama harelde lazlığım tuttu ben öyle anlamadım:)aa ewet dukan benim programımada geldi bu diyeti hastalar istedi bende yaptım diyor.yapılabilir bir diyet fakat kısa süreli diyor.müşteri geldi sonra devam ederim hoşcakalınnnn

kızlar cizelgemi degiştirdim ve ilk hedefe 400 gr kalmış inş haftaya kesin ulaşırım ilk hedefime azar azar hedefler berilleyip ulaşacagım

Son düzenleme:
Günaydınn Herkesee
Ne Güzel Bildirimler Yapılmış
Bende Güzel Bir Bildirim Yapmak İsterdim Ama Malesef Bildirimim Pek İç Açıcı Değil

Kilo Bildirimi
Başlangıç : 100
Geçen Hafta :77.8
Bu Hafta :78.2
Gelen :400 gr
Toplamda Giden :21.8
Hedef : 65
Boy :1.76
Beden : 42.44
Spor : Yok

Haftaya 76 Rakamını Görcem Ucundanda Olsa Bu Günden Başlıyorum Dikkat Etmeye
Dikkat Etsem Zaten Hemen Gidiyor Benden 300 400 Gr
Kilo Verenleri Kutluyorum Şimdiden
Sabit Olanlarıda Tebrik Ediyorum Gerçekten Sabit Olmak Büyük Bir Başarıı
Benim Gibi Artıda Olanda Varsa Üzülmeyin Toparlarız Bugün

İYİMSER OLMAK !!!

Jerry , çevresindekilerin çok sevdiği insanlardan biriydi. Keyfi her zaman yerindeydi. Her zaman söyleyecek olumlu bir şey bulurdu. Hatta bazen etrafındakileri çıldırtırdı bile. Bu adam, bu halde bile nasıl iyimser olabiliyor?

Birisi nasıl olduğunu sorsa; Bomba gibiyim” diye yanıt verirdi hep.. Bomba gibiyim.” Jerry bir doğal motivasyoncuydu… Yanında çalışanlardan biri, o gün, kötü bir günündeyse, Jerry yanına koşar,duruma nasıl olumlu bakılacağını anlatırdı.

Bu tarzı fena halde düşündürüyordu beni… Bir gün Jerry’ye gittim.

Anlayamıyorum dedim… Nasıl olur da, her zaman, her koşulda bu kadar olumlu bir insan olabiliyorsun… Nasıl başarıyorsun bunu?

Her sabah kalktığımda kendi kendime Jerry bugün iki seçimin var: Havan ya iyi olacak, ya kötü.. derim. Havamın iyi olmasını seçerim. Kötü bir şey olduğunda gene iki seçimim var: Kurban olmak, ya da ders almak.Ben başıma gelen kötü şeylerden ders almayı seçerim.

Birisi bana bir şeyden şikayete geldiğinde, gene iki seçimim var.. Şikayetini kabul etmek ya da ona hayatın olumlu yanlarını göstermek. Ben hayatın olumlu yanlarını seçerim.

Yok yahu, diye protesto ettim. Bu kadar kolay yani?

Evet.. Kolay dedi Jerry.. Hayat seçimlerden ibarettir. Her durumda bir seçim vardır. Sen her durumda nasıl davranacağını seçersin. Sen insanların senin tavrından nasıl etkileneceklerini seçersin. Sen havanın, tavrının iyi ya da kötü olmasını seçersin… Yani sen, hayatını nasıl yaşayacağını seçersin!..

Jerry’nin sözleri beni oldukça etkiledi. Onu, uzun yıllar görmedim. Ama, hayatımdaki talihsiz olaylara dövünmek yerine, seçim yapmayı tercih ettiğimde hep onu hatırladım. Yıllar sonra, Jerry’nin başına çok tatsız bir şey geldi. Soygun için gelen hırsızlar, paniğe kapılıp, Jerry’yi delik deşik etmişler… Ameliyatı 18 saat sürmüş, haftalarca yoğun bakımda kalmış. Taburcu edildiğinde, kurşunların bazıları hala vücudundaymış. Ben onu, olaydan altı ay sonra gördüm. Nasılsın? diye sorduğumda, Bomba gibiyim dedi. Bomba gibi.

Olay sırasında neler hissettin Jerry dedim.

Yerde yatarken, iki seçimim var diye düşündüm..Ya yaşamayı seçecektim, ya ölümü..Ben yaşamayı seçtim.

Korkmadın mı, şuurunu kaybetmedin mi !..

Ambülansla gelen sağlık görevlileri harika insanlardı.Bana hep İyileşeceksin merak etme dediler. Ama acil servisin koridorlarında sedyemi hızla sürerlerken,doktorların ve hemşirelerin yüzündeki ifadeyi görünce ilk defa korktum. Bu gözler bana; Bana adam ölmüş diyordu. Bir şeyler yapmazsam, biraz sonra ölü bir adam olacaktım gerçekten..

Ne yaptın? diye merakla sordum..

Kocaman bir hemşire yanıma yaklaştı ve bağırarak herhangi bir şeye alerjim olup olmadığını sordu..

Evet diye yanıt verdim..Var.. Doktorlar ve hemşireler merakla sustular.. Derin bir nefes alarak kendimi toparladım ve bağırdım: Benim kurşunlara alerjim var.. Doktorlar ve hemşireler gülmeye başladılar. Tekrar bağırdım.. Ben yaşamayı seçtim. Beni bircanlı gibi ameliyat edin. Otopsi yapar gibi değil.. Jerry, sadece doktorların büyük ustalıkları sayesinde değil, kendi olumlu tavrının büyük katkısı ile yaşadı. Yaşaması bana yeni ders oldu.

Her gün, hayatımızı dolu dolu yaşamayı seçme şansımız ve hakkımız olduğunu ondan öğrendim.. Ve her şeyin kendi seçimimize bağlı olduğunu.. Bu yazıyı okudunuz.

Şimdi iki seçiminiz var:

1. Unutup gitmek.

2. Kesip saklamak,fotokopisini çıkarıp,dostlarınıza dağıtmak..

Ben, ikincisini seçip bunu sizlerle paylaşmayı tercih ettim.

günaydın kızlarrrr
kilo verenleri tebrik ediyorumm

derya ve selma abla özellikle ikinizii

bildirimm

geçen hafta:63.9
bu hafta:65
gelen :1.100

gelecekte bir gün gelecek

kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn

Kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum ve devamını diliyorum.veremeyen ,sabit kalan yada artıda olanlar haftaya acısını çıkarırı inş.daha çok veriri:))

Derya'cım maşallah 1,700 süper bu diyetten sonra bende nesfit yiyeceğim:)
filiz 1,500---selma 1,400---e-pack 300 vermiş bilmiyorum atladığım var mı?süpersiniz kızlar...

gelelim bana bu dukan diyetini fazla uzatmayı düşünmüyorum 2.evreyi 1 hafta yapıp verdiğim kiloyu bu sayı var şuan unuttum onunla çarpıp o kadar koruma yapıp.tamamlayacağım.4.evre sadece perşembe saf protein onu yaparım cumaya hazırlık olurbenim eltim 5 kilo verdi ama bunada şükür bu diyete perşembe 72,2 ile başlamıştım şuan 69,8 kiloyum:))tabi geçen hafta 71,9 bildirim yaptığım için onu baz alıp bildirimi mi yapıyorum:)

başlangıç:83
geçen hafta:71,9
bu hafta:69,8
giden:2,1
hedef:55
beden:44
boy:1,62
spor:60 "yürüyüş çok az

not:hamilelik öncesi kilom 68 idi.evlilik öncesi 58-55 idi.bakalım ne kadar verebileceğim...

rica ederim canım, önemli deyil bazı şeyleri yapamaman seni zorlayabilir ama olsun aynen devam at bi süre sonra bünyen alışır ve metabolizman hızlanır. bende bugüne kadar biçok şey kullandım ama fayda göremedim, verdiğimi geri aldım, maures neki, pek cahal kalmışam kusura bakma.
deryacım muhteşemsin tebrikler

şımartılmayı hak ediyosun canım, tüm nazarlıklar senin olsun
tebrikler

kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn

senin olmana çok sevinirim deneyimli bir şart başımıza:)derya'cım her konuda destek oluyor zaten bizlere saolsun bu konuda da hayır diyeceğini sanmıyorum:)

Başlangıç:95.6
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:87.3
Giden1.300
Toplamda giden:8.300
Hedef:79
Spor:405 dk

NİHALLLLLLLLLLLLLLLLLL SÜPERSİN CANIM YA SANADA MAŞALLAH KUTLUYORUM BİZ BU İŞİ BAŞARACAGIZ İNANCIM COK FAZLA ARTIK HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA ODAKLANALIM

Filizcim bu diyete perşembe başlamıştım derken dünden mi bahsediyorsun??Çok tebrik ederim canım..ne güzel kilolara inmişsin darısı bizim başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…