aranızda dukan diyeti yapan varsa dr öz bu akşam siyaset meydanındaydı ve bu diyeti tavsiye etmiyorverilen kilolar tekrar geri geliyormuş
bu arada kavitasyonuda uygun bulmuyor işe yaramıyormuşyanlızca ultrasonla yağ kırma varmış onu söledi ama oda yüzde 40 işe yarıyormuş benden iletmesi....
[COLOR="#0000CD"slm kızlar nasılsınız kızlar benden kaptan maptan olmaz ya benden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz
hoooop yahu bacum sen kimsin de benim ortime laf ediyon bakayım yavaş gel..benim ortimden kaptan da olur..yakında başarı hikayesini de okuruz...
[quote="selma12., post: 19923519"]bu gün yediklerim
KAHVALTI 2 dilim ekmek patlıcan közlemesi 2 kaşık peynir 6 yeşil zeytın
ARA kiraz
ÖGLEN 1 tane balık salata
1. ARA kiraz
2. ARA k fleksli aktivya
AKŞAM 5 6 kaşık fasulye 1 bardak yugurt salata
suuuuuuuuuu 3 lt sporrrrrrr 1 saat yürüyüşşşşşşşş:nazar süper menü..spor süper..harikasın canım aynen devammm
Iyi Aksamlaaaaar Citir Meleklerimmmmm
Nasilsiniz Bakalimmmm .. Hepiniz Iyisinizdirr Insallahhhh
Cok Özledim Sizleriii Yaaaa
Allahtan Yarin Ögleden Sonra Evimde Olacagim .. Pazar Aksamina Kadar Yine Sizlerle Olurum Böylece
Izlem Ablam Kaptanligi Birakiyormu$sun .. Kararina Sonsuz Saygim Var
Ama Bi Yandanda Üzüldüm Acikcasi
Bende Geldigimin 2.Ci Haftasi Tesadüfen Senin Basari Öykünü Okuyup
Full Motivasyon Sahibi Olup Ilk Ay Nerdeyse 7.Kilo Birden Vermi$tim ..
Cok Büyük Bir Rol Oynuyorsun Benim Kilo Vermemde ..
Hatta Topikteki Idollerimden Birisi Kesinlikle Sensin Citirr ve Seksüüü Ablam Benim
Egerki Yatili Okumasaydim Kaptan Degil Ama Yardimciliga Aday Olabilirdim ..
Cünkü Malum Nerdeyse 7/24 Topikte Bekcilik Yapiyordum Bundan 3.Hafta Önce ..
Ama Malesef Daha 3.Haftam Daha Var Okulumun Bitmesine Buda 22.Temmuz Oluyor ..
Topikte Gönüllü Aday Olarak Kim Varsa Kesinlikle Arkasindayim O Arkada$imizin
Yani Benim Oyum Her Kim Kaptan Olmak Istiyorsa Ona Otomatikmen Gidiyor ...
Malum Nettim Pek Cekmedigi Icin Pek Giremiyorum .. Oylama Olursa O Gün Yoksam Bu Oyumu Gecerli Sayin ..
Bu Arada Deryoo$um Liste Icin Cumartesiyi Beklersen Sevinirim .. Cünkü Anca Cumartesi Günü Bildirim Yapabilecegim :93:
Hepiniziii Cooooookk Öpüyorumm Yarin Aksam Görüsmek Dilegi Ile Hoscakalinn
Burcucum senin şu enerjine bayılıyorum canım ya..Şu bıcır bıcır hallerin çok hoşuma gidiyor..Senin msj larını okurken resmen yüzüme bir gülümseme ayılıyor..Allah seni nazarlardan saklasın.
İzlem hakkında yazdıklarına aynen katılıyorum canım..Hakkını helal etsin üzerimizde çok etkisi var..Ben topikte değilken bile face den mailden bana ulaşıp motive etmeye devam etti sağolsun..Ama İzlemin bendeki etkisi en çok o geldiğinde ben bu topiktydim..diyete başladı..deyim yerindeyse gözümün önünde eridi aktıtamam ben o döenmde burayı bırakmıştım ama hep ondan haberdardım..O ban abu işin ulaşılabilir bir hdef olduğunu gösterdi..O nedenle çok değerli..Birgün ben de onun gibi zafere ulaşırsam ben de çevremdki herkese bu konuda yrd olmaya çalışıcam aynen İzlem gibi..Tekrar tşkler toprağımmmmmmmm
o eskidendi hayatım..geçti o günler artıkıncanım benim kendime faydam yokki sizlere olsun ben kaptan olursam bu topik kilo alanlar topigi olut verenler degil
araıza hoşgeldin canım moral bozmadan devam ettiğin takdirde elbet birgün bu sorunu çözersin canım..Çok geçmiş olsun bu arada..İşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın..slm arkadaşlar günlerdir yazdıklarınızı okuyorum.bende pazartesi günü başladım diyetime kendimce bişeyler yapmak istiyorum.ama diyet rejim kelimeleri bana çok soğuk geliyor.kendimimkasıyorum öle olunca.benim asıl bu işe başlarken niyetim bağırsak problemimi çözmedkti.spastik kolonum var bir nevi bağırsak hastasıyım.hafta başından bu yana biraz iyiyim.başladığımdan bugüne kadar yediklerime dikkat ediyorum tabak ölçülerimi düşürdüm.aslında çok fazla yemek yiyen tıka basa yiyen birisi değilim.en büyük keyfim akşam olunca eşimle birlikte tv karşısına oturup çay ve çekirdek çitlemek.ama şimdi yapamadığım için çok huzursuzum daha doğrusu mutsuzum.bu arada üzülerek yazıyorum hiç bu kiloya gelceğim aklımdan bile geçmezdi tam tamına 83 kiloyum.ve bugün dayanamayıp tartıldım sadece 500 gr vermişim o kadarrrr dikkat ettiğim halde.moralim çok bozuldu.
ben katılırım vallafundacım aslında belirli besinlerle sınırlı diyetler bu et yada meyve fark etmiyo bişeyleri atıp tekrar geri sokunca hayatına ister istemez etkiliyo bünyeyi ama dikkat ederek ve konrtolü bırakmayarak olursa pek sıkıntı yaratmaz heralde. yani kızlar doktorlara saygım sonsuz allah eksik etmesin ama herbiri farklı bişi söylüyo birinin önerdigini digeri asla diyo o yüzden biraz kendimizi çözmeye calışalım... aslında en güzeli az yiceksin öz yiceksin ama herseyden yiceksin....bilmem bana katılırmısın?:93::93:
ayy inanmıyorum ya..İnsan kahrolur ama bunda da vardır bir hayır 4 milyara insanlar kaç ay çalışıyorlar güle güle harcayın canım ..kızlarr büyük ikramiyeyi kaçırdık bi rakamla 25 30 trilyon para alıcaktık
ama tek rakamla gitti 4 milyar kazandık bizde. eşim oynamış geldi üzülüyo dedim sacmalama sanki dedim çok iyi bişi olsun aşkım sanki cıksa fenamı olurdu neler yapardık diyo
deryaaa süpersin canım ya çok tebrik ederimmmmmmmmmmEki Görüntüle 217663 Bildirim Eki Görüntüle 217663
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.2
Giden 1700
Toplamda giden 14.8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 200 dk.
Haftalar sonra düzgün bir bildirim yapmanın mutluluğunu yaşıyorum
şımar ortim şımar...eee yalan mı gördük mü ayol ne zamandır görmedik herhalde
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 87
BU HAFTA 85400
GİDEN GALİBA 1400KIZLAR KENDİM KENDİME NAZARLIK TAKAYIM MAŞALLAH DİYYEİM BİTTİ BU İŞ BENİM İCİN BİRAZ ŞİMARDIM KUSURUMA BAKMAYIN GÖRMEMİŞİN BİR OGLU OLMUŞ MİSALİ İŞTE
kızlar cizelgemi degiştirdim ve ilk hedefe 400 gr kalmış inş haftaya kesin ulaşırım ilk hedefime azar azar hedefler berilleyip ulaşacagım
ya orti arayı açıyorsun ama olmuyor dicem ama çok da güzel oluyor..hadi bakalım..küçük hedef konusunda sana katışıyorum bak benim de ilşk hedefim 89 du ona geçen hafta ulaştım...şimdiki hedefim 79..bakalım ona hangimiz önce ulaşıcazzzz
rica ederim canım, önemli deyil bazı şeyleri yapamaman seni zorlayabilir ama olsun aynen devam at bi süre sonra bünyen alışır ve metabolizman hızlanır. bende bugüne kadar biçok şey kullandım ama fayda göremedim, verdiğimi geri aldım, maures neki, pek cahal kalmışam kusura bakma.cvbın için çok teşekkür ederim.yürüyüş yapmam nerdeyse imkansız.3 yaşında kızım var.ve bırakabilceğim hiç bir yer yok.düzenli olarak bitki çayımı içiyorum günlük 3 lt suyumuda içiyorum.az ve öz zamanla vermek istiyorum.çünkü yapılan diyetler bana göre değil.verdiğim kiloların geri gelmesini istemiyorum.buda ne biliyim şimdi imkansız gibi geliyor.çok sabırsız bi insanım.bu arada maures kullanıyorum.bu kiloların yardım almadan gitceğine inanıyorum.kötü ettim bilmiyorum.
deryacım muhteşemsinEki Görüntüle 217663 Bildirim Eki Görüntüle 217663
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.2
Giden 1700
Toplamda giden 14.8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 200 dk.
Haftalar sonra düzgün bir bildirim yapmanın mutluluğunu yaşıyorum
şımartılmayı hak ediyosun canım, tüm nazarlıklar senin olsun
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 87
BU HAFTA 85400
GİDEN GALİBA 1400KIZLAR KENDİM KENDİME NAZARLIK TAKAYIM MAŞALLAH DİYYEİM BİTTİ BU İŞ BENİM İCİN BİRAZ ŞİMARDIM KUSURUMA BAKMAYIN GÖRMEMİŞİN BİR OGLU OLMUŞ MİSALİ İŞTE
[ı]kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn[/ı]
kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn
yakış banucum sana kaptanlık olur tabiki benim oyum evet
Başlangıç:95.6
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:87.3
Giden1.300
Toplamda giden:8.300
Hedef:79
Spor:405 dk
Filizcim bu diyete perşembe başlamıştım derken dünden mi bahsediyorsun??Çok tebrik ederim canım..ne güzel kilolara inmişsin darısı bizim başımıza..Kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum ve devamını diliyorum.veremeyen ,sabit kalan yada artıda olanlar haftaya acısını çıkarırı inş.daha çok veriri:))
Derya'cım maşallah 1,700 süper bu diyetten sonra bende nesfit yiyeceğim:)
filiz 1,500---selma 1,400---e-pack 300 vermiş bilmiyorum atladığım var mı?süpersiniz kızlar...
gelelim bana bu dukan diyetini fazla uzatmayı düşünmüyorum 2.evreyi 1 hafta yapıp verdiğim kiloyu bu sayı var şuan unuttum onunla çarpıp o kadar koruma yapıp.tamamlayacağım.4.evre sadece perşembe saf protein onu yaparım cumaya hazırlık olurbenim eltim 5 kilo verdi ama bunada şükür bu diyete perşembe 72,2 ile başlamıştım şuan 69,8 kiloyum:))tabi geçen hafta 71,9 bildirim yaptığım için onu baz alıp bildirimi mi yapıyorum:)
başlangıç:83
geçen hafta:71,9
bu hafta:69,8
giden:2,1
hedef:55
beden:44
boy:1,62
spor:60 "yürüyüşçok az
not:hamilelik öncesi kilom 68 idi.evlilik öncesi 58-55 idi.bakalım ne kadar verebileceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?