80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim tebrikler ortine 100gram kalmış:)süper bu hafta kilolar gidiyor kızlar

sevdacım çok hassas bir yapıya sahipsin gördüğüm kadarıyla yazışmalarından anladığım desem daha doğru olacak:)burcun ne merak ettim...yengeç,balık???

çok güzel ya tebrik ederim adaşım

Başlangıç:95.6
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:87.3
Giden1.300
Toplamda giden:8.300
Hedef:79
Spor:405 dk
canım senide kutlarım
nihalcim bu günü bayram ilan etmemiz gerekiyor, herkez çok güzel başarılı olmuş yaa buhafta

Son düzenleme:
Filizcim bu diyete perşembe başlamıştım derken dünden mi bahsediyorsun??Çok tebrik ederim canım..ne güzel kilolara inmişsin darısı bizim başımıza..

canım 23 haziran'da başladım 2,400 gram gitti regli hala olmadım onun etkisi var mı yada 20 dk spor şart diyor onu uygulamadım ondan mı bilemiyorum eltim 7 günde 5 kilo verdi....zaten ona eveslenip başlamıştım:)

tşk canım

kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn

canım elbetteki oyumuz sana, tabi eğer olursan sevseve. ayrıca deneyimli birinin olması daha iyi olcaktır. şimdiden başarılar

kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn

Banucum şöyle mantıklı düşünürsek herkesin tecrübe olarak göstereceği aday sen olurdun
Sadece ikizlerin var diye kıyamadı kimse. Bu kararına çok sevindim, topiğimiz için en uygun karar olduğunu düşünüyorum :13:
Liste olayı hiç önemli değil, çok zora düşmediğim sürece yaparım. Kaptanlıkta liste işin en kolay kısmı, onda da sana destek olmak boynumun borcu artık

Filizim ne ettin sen
Maaşallah sana çok zorlandın, çok bunaldın ama aldın karşılığını, nasıl bir duygu 6'ları görmek?
Sırf bu duyguyu tatmak için 69'a düşebilirim

Kızlar topiğimizi toptan tebrik ederim bu hafta aştık kendimizi, tam tatil zamanı öncesi harikayız harika

ayyy ben balığım...alık balık

çok güzel ya tebrik ederim adaşım

canım senide kutlarım
nihalcim bu günü bayram ilan etmemiz gerekiyor, herkez çok güzel başarılı olmuş yaa buhafta
Çok tşk ederim canım..ay evet bugün topiğin bayramı valla ne güzel ..çok sevindim ya herkes adına..tam da yaz rehavetinin çöktüğü zamanda hem de...aferin bize..

canım 23 haziran'da başladım 2,400 gram gitti regli hala olmadım onun etkisi var mı yada 20 dk spor şart diyor onu uygulamadım ondan mı bilemiyorum eltim 7 günde 5 kilo verdi....zaten ona eveslenip başlamıştım:)
hımmm şimdi anladım ben de 1 günde sandım da amanın dedim..olsun yine de çok güzel sonuç..bünye meselesi..

canım elbetteki oyumuz sana, tabi eğer olursan sevseve. ayrıca deneyimli birinin olması daha iyi olcaktır. şimdiden başarılar
evet banucum ya sana kıyamadık da dediydik..sen bizi şöyle bir güzel toparla canım..aman dağılmayalım

Süperiz bizzzzzzzzzzzzz

çok haklısın deryacım tavuk ve yumurta yemekten bıkmıştım çok şükür 2.evredeyiz:)6 lı rakamlar çok güzel 68 'e düşşem hamilelik öncesi halim tek fark vücud şekli değişti.doğum sonrası göğüsler iyice küçüldü ve sarktı + göbek yoktu artık var.onlarında zamanla hedefe yaklaştıkça ve spora başlayarak düzeleceğini temenni ediyorum

Başlangıç 90.2
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.1
Giden 2.400
Toplamda giden 10.1
Hedef 70
Boy 1.78
Beden 42-44
Toplam spor 60dk :26:

gelsin 7 li rakamlarrrrrrrrr

sağol filizcim inşallah canım

hoşgeldin arkadaşım, diyet işi sabır gerektiriyor, burada sık sık paylaşımda bulunursan, o sabrı kazanacağına inanıyorum

kilo bildirimim
başlangıç kilo:92
geçen hafta: 83.8
bu hafta:83
verilen:800 gram
toplamda verilen:9
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
spor:180 dakika

sabah:sosis tava
1 dilim peynir
ara:1 küçük haşlanmış sosis
öğle:2 haşlanmış küçük sosis,4-5 çatal tavukciğeri+zero
ara:light süt
akşam:tavuk ciğer..(işyerinden çıkmadan yicem akşam kınaya gidiyorum..)
ayy canım da nasıl oynamak istiyordu ..bugün işyerinde de spor yapmadım nöbetçiyim çünkü iyi olcak kınada bol bol göbek atıp kalori yakıcam

herkese selamlarrrrr

topiğim coşmuş hepinize maşallahhh diyorumm

başlangıç 93
geçen hafta 79.4
bu hafta 79.0
giden 400 gram
toplamda giden 14
hedef 58
boy 1.67
beden 42
spor yok denecek kadar az 10 dakika sürmüştür galiba ama bugün başlıom inşallah

dün kk d abir arkadaşım sayesind ebi karışım keşvettim ve buradaki ju arkadaşımızda uyguluyormuş sanırım
bend eakşam uygulmaya başladım
1 kabuk tarçını 1 bardak su ile kaynatıyorsunuz içine 1 çay kaşıgı bal katıp sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorsunuz
bu formlle zayıflayanlar var
bak ile tarçın birleşince vucuttaki yag tutumunu engelliyormuş kızlar...

sabah kullandıgınız tarçını akşam yenidne kaynatabilirisniz her zaman yeni kaynatıcaksınız
zaten tarçın bekleyinceee acılaşıyor suyun içinde

umaırm fayda saglar bizede :)

demek kalp gözün açık ha sewdacım bi gün de benim için açsana o gözlerin ikisini birden 58 olabilecekmiyim sabah sabah güldürdün beni canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…