Kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum ve devamını diliyorum.veremeyen ,sabit kalan yada artıda olanlar haftaya acısını çıkarırı inş.daha çok veriri:))
Derya'cım maşallah 1,700 süper bu diyetten sonra bende nesfit yiyeceğim:)
filiz 1,500---selma 1,400---e-pack 300 vermiş bilmiyorum atladığım var mı?süpersiniz kızlar...
gelelim bana bu dukan diyetini fazla uzatmayı düşünmüyorum 2.evreyi 1 hafta yapıp verdiğim kiloyu bu sayı var şuan unuttum onunla çarpıp o kadar koruma yapıp.tamamlayacağım.4.evre sadece perşembe saf protein onu yaparım cumaya hazırlık olurbenim eltim 5 kilo verdi ama bunada şükür bu diyete perşembe 72,2 ile başlamıştım şuan 69,8 kiloyum:))tabi geçen hafta 71,9 bildirim yaptığım için onu baz alıp bildirimi mi yapıyorum:)
başlangıç:83
geçen hafta:71,9
bu hafta:69,8
giden:2,1
hedef:55
beden:44
boy:1,62
spor:60 "yürüyüşçok az
not:hamilelik öncesi kilom 68 idi.evlilik öncesi 58-55 idi.bakalım ne kadar verebileceğim...
Başlangıç:95.6
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:87.3
Giden1.300
Toplamda giden:8.300
Hedef:79
Spor:405 dk
Filizcim bu diyete perşembe başlamıştım derken dünden mi bahsediyorsun??Çok tebrik ederim canım..ne güzel kilolara inmişsin darısı bizim başımıza..
rica ederim canım, önemli deyil bazı şeyleri yapamaman seni zorlayabilir ama olsun aynen devam at bi süre sonra bünyen alışır ve metabolizman hızlanır. Bende bugüne kadar biçok şey kullandım ama fayda göremedim, verdiğimi geri aldım, maures neki, pek cahal kalmışam kusura bakma.
Deryacım muhteşemsinTebrikler
şımartılmayı hak ediyosun canım, tüm nazarlıklar senin olsun
Tebrikler
kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn
Filiz Ablacım Tebrik Ederim 6'lı Rakamları Gördünn
kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn
Kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum ve devamını diliyorum.veremeyen ,sabit kalan yada artıda olanlar haftaya acısını çıkarırı inş.daha çok veriri:))
Derya'cım maşallah 1,700 süper bu diyetten sonra bende nesfit yiyeceğim:)
filiz 1,500---selma 1,400---e-pack 300 vermiş bilmiyorum atladığım var mı?süpersiniz kızlar...
gelelim bana bu dukan diyetini fazla uzatmayı düşünmüyorum 2.evreyi 1 hafta yapıp verdiğim kiloyu bu sayı var şuan unuttum onunla çarpıp o kadar koruma yapıp.tamamlayacağım.4.evre sadece perşembe saf protein onu yaparım cumaya hazırlık olurbenim eltim 5 kilo verdi ama bunada şükür bu diyete perşembe 72,2 ile başlamıştım şuan 69,8 kiloyum:))tabi geçen hafta 71,9 bildirim yaptığım için onu baz alıp bildirimi mi yapıyorum:)
başlangıç:83
geçen hafta:71,9
bu hafta:69,8
giden:2,1
hedef:55
beden:44
boy:1,62
spor:60 "yürüyüşçok az
not:hamilelik öncesi kilom 68 idi.evlilik öncesi 58-55 idi.bakalım ne kadar verebileceğim...
ayyy ben balığım...alık balıknihalcim tebrikler ortine 100gram kalmış:)süper bu hafta kilolar gidiyor kızlar
çok sağol canım..ahh filizcim nerdeee o geçen haftaki kilosuydu hatun 85 leri gördü..O kaçıyor ben kovalıyom hadi bakalım hayırlısı
sevdacım çok hassas bir yapıya sahipsin gördüğüm kadarıyla yazışmalarından anladığım desem daha doğru olacak:)burcun ne merak ettim...yengeç,balık???
Çok tşk ederim canım..ay evet bugün topiğin bayramı valla ne güzel ..çok sevindim ya herkes adına..tam da yaz rehavetinin çöktüğü zamanda hem de...aferin bize..
çok güzel ya tebrik ederim adaşım
canım senide kutlarım
nihalcim bu günü bayram ilan etmemiz gerekiyor, herkez çok güzel başarılı olmuş yaa buhafta
hımmm şimdi anladım ben de 1 günde sandım da amanın dedim..olsun yine de çok güzel sonuç..bünye meselesi..canım 23 haziran'da başladım 2,400 gram gitti regli hala olmadım onun etkisi var mı yada 20 dk spor şart diyor onu uygulamadım ondan mı bilemiyorum eltim 7 günde 5 kilo verdi....zaten ona eveslenip başlamıştım:)
evet banucum ya sana kıyamadık da dediydik..sen bizi şöyle bir güzel toparla canım..aman dağılmayalımcanım elbetteki oyumuz sana, tabi eğer olursan sevseve. ayrıca deneyimli birinin olması daha iyi olcaktır. şimdiden başarılar
Banucum şöyle mantıklı düşünürsek herkesin tecrübe olarak göstereceği aday sen olurdun
Sadece ikizlerin var diye kıyamadı kimse. Bu kararına çok sevindim, topiğimiz için en uygun karar olduğunu düşünüyorum :13:
Liste olayı hiç önemli değil, çok zora düşmediğim sürece yaparım. Kaptanlıkta liste işin en kolay kısmı, onda da sana destek olmak boynumun borcu artık
tşk ederiz Derryaaa
Filizim ne ettin sen
Maaşallah sana çok zorlandın, çok bunaldın ama aldın karşılığını, nasıl bir duygu 6'ları görmek?
Sırf bu duyguyu tatmak için 69'a düşebilirim
Ahhh en büyük hayalimmmmm
Kızlar topiğimizi toptan tebrik ederim bu hafta aştık kendimizi, tam tatil zamanı öncesi harikayız harika
Banucum şöyle mantıklı düşünürsek herkesin tecrübe olarak göstereceği aday sen olurdun
Sadece ikizlerin var diye kıyamadı kimse. Bu kararına çok sevindim, topiğimiz için en uygun karar olduğunu düşünüyorum :13:
Liste olayı hiç önemli değil, çok zora düşmediğim sürece yaparım. Kaptanlıkta liste işin en kolay kısmı, onda da sana destek olmak boynumun borcu artık
Filizim ne ettin sen
Maaşallah sana çok zorlandın, çok bunaldın ama aldın karşılığını, nasıl bir duygu 6'ları görmek?
Sırf bu duyguyu tatmak için 69'a düşebilirim
Kızlar topiğimizi toptan tebrik ederim bu hafta aştık kendimizi, tam tatil zamanı öncesi harikayız harika
iyiyim canım sen nasılsınbende biara baktımda kimse olmayınca çıkmıştım bi bakem dedimde
geçmiş olsun hakkatten ya sorunlar yetmiyo gibi bu aralarda bi hastalık bitürlü toparlanamadık, inşallah sonuçlarda bişey çıkmaz, canım üzülme havalardanda olabilir boş yere stres yapma
Merhaba arkadaşlar,bu siteye hep misafir olarak geldim ama artık ben de zaman buldukça yorum yapıcam...umarım beni de aranıza kabul edersiniz,o kadar samimi ve içtensiniz ki,ben de aranıza katılmak isterim...ben şu an 84 kiloyum,1-2 haftadır dikkat ediyorum ama esas diyete dün başladım,uzun zamandır spor da yapıyorum,10 kg vermek istiyorum,umarım yaz sonuna kadar başarılı olurum :)
banucum kaptanlık adaylığına çok sevindim canım
öncelikle beni kaptanlıga aday gösteren arkadaslarıma cokk teşekkür ediyorum
ama ben utanarak söylüyorum ki daha topige resim koymayı bile bilmiyorum
hem kilo bildirimi listesi nasıl yapılır onuda bilmiyorum yani buda demek oluyoki
benden bi halt olmazz
ben sizleri çok seviyorum cidden hepinizi tek tek......
ama içimde bi his sanki DERYANIN bana karşı bi kırgınlıgı var gibi diyor.(ki benim 6. hissim oldukça kuvvetlidir)(geceleri yatarken kalp gözümü açık unutuyom hep)..........
DERYACIMM ben eger seni inciticek kırıcak bişi yaptıysam çok özür dilerim herkesin önünde ama inan kimseyi bilerek isteyerek incitmem allah korusun(kul hakkına girer hesabını veremem allah muhafaza)
msn den de yazdım ama ordada hiç cevap yazmamışsın topiktede hiç bir yazdıgıma bişey yazmamışsın tabiki öyle bi zorunlulugun yok yanlış anlama cevap vermek zorundaymışsın gibi ama sanki bi tuhaflık var gibi :26::26:
TEKRAR DİYORUM EGER SENİ BİLMEDEN İSTEMEDEN KIRDIYSAM ÇOK ÖZÜR DİLERİM
ayşecimmm ayrıca sanada tesekkür ederim özellikle güzel sözlerin için inan yapmayı isterdim elimden geldigince dilimin döndügünce ama beceremedigim konular var işte yukarda yazdıgım gibi sen bi düşün kuzum olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?