80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhh ne güzel canım ya tebrik ederim seni de...
bu arada senin beden 42 falan olmuştur bence...

selma abla tebrik ederim bak nasıl gitmiş gördünmüüü

evet canım bende denedim bu hafta 1.5 kg. verdim, yanız benim listemi takip edebiliyormusun bilmiyorum ama çok dikkat ediyorum ve 2 yeşilçay, 3-3.5 lt. su ve 5 gün plates yapıyorum. ve bu hafta ara vericem kilo vermem durursa tekrar devam edicem öneririm ben ilk gün toz tarçın kullandım sanki bağırsağı daha iyi çalıştırdı gibi bilemiyorum

Başlangıç 90.2
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.1
Giden 2.400
Toplamda giden 10.1
Hedef 70
Boy 1.78
Beden 42-44
Toplam spor 60dk :26:

gelsin 7 li rakamlarrrrrrrrr
diyorum başka bişey diyemiyorum tebrikler

kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn

bencede senin olman uygun banucum aramızda en tecrübeli sen kaldın sizlerden öğreneceğimiz çok şey var evet bıdıklardan dolayı bende söylememiştim ama hepimiz sana yardımcı oluruz bende bilgisayar konusunda ii sayılırım az çok bilirim bişiler desteğe ihtiyacın olduğunda yardımcı olurum...

hadi bakalım filizcim sen de şeytanın her iki bacağını da kırmış oluyorsun allahım hedefini gördüğün günleri de gösterir inşallah..

hayırlı cumalar arkadaşlarr nefes alacak vaktim yok birazdan yola çıkıcaz akşam memleketten babam geldi sabah göz kontrolü için çapaya gittik haftaya cuma göz içinden iqne olması gerekiyormuş çarşamba yada perşembe nasip olursa beraber babamda bizimle dönecek.. 2 gündür yoqunluktan topiqe giremedim geçmişide 1-2 alıntıyı okuyup geçtim hiç vaktim yok bildirim yapıp çıkıcam hepiniz Allaha emanet olun inşallah hayırlısla kazasız belasız dönersek görüşürz kızlar..herşey gönlünüzce olsun

kızlar cuma günü herkes bildirime geliyor nasıl olsa

o zaman bildirim yaparken herkes fikrini söylesin
anca bu şekilde olur

öperim hepinizii
iyi geceler...

hakkında hayırlısı olsun izlem..kim aday olursa yada seçilirse bnm için farketmez ben şimdiden onay veriyorum..kaptanlıqa gelecek arkadaşada şimdiden başarılar diliyorum..çok acelem var daha kendi topiqime uqramadım bi veda ediyim onlarada..sevgiyle kalın..

bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60
spor yok
beden 38
boy 165

selam kızlarrr...

çok şükür bu sabah da 85.0 kg çıktım, demek 1kg gitti
kilo verdiğini görmek ne kadar motive ediyor insanı

dün lapa yaptım sanırım haftada 1 olan lapa günümü ayda 1 e düşürücem çok zor oldu gerçekten

bugünkü menüm;

sabah
2 yumurtalı omlet, 1 dlm çavdar ekmeği

ara
karpuz

öğle
ton balıklı salata

ara
kayısılı form çayı

akşam
haşlanmış tavuk, salata

ara
1 bardak y.yağlı süt

+ 3 lt suuuu

canım tebriklerrr bak gördünmü gitmeye başlamış hemen bir de spor işini halledersen süper olacak hadi beni de gaza getir yapalım bişiler....

canım tebriklerrr bak gördünmü gitmeye başlamış hemen bir de spor işini halledersen süper olacak hadi beni de gaza getir yapalım bişiler....

aslında gün içinde 20şer dakikadan 1-2 seans yapıyorum ama daha yeni başladığım için fazla spordan saymıyorum onları
haftasonu işlerim var ama haftaya yürüyüşlere başlamayı planlıyorum

bende yapmaya başlıcam bugünden itibaren...

birde buna alternatif bi hazır poşet çay var ben ondan aldım içiom arada tarçın karanfil çayı....

aslında gün içinde 20şer dakikadan 1-2 seans yapıyorum ama daha yeni başladığım için fazla spordan saymıyorum onları
haftasonu işlerim var ama haftaya yürüyüşlere başlamayı planlıyorum

canım ben de artık yürümeyi planlıyorum bugün başladı tatilim 2 ay tatil 1 eylüle kadar hedefim 70 olmak ve tabiki bol bol yürüyüş ben bugün başlıcam inşallah akşamüstü...

evet evett tarçık insülini dengelediği için kan şekerinin düşüp açlık hissinin oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor

dedem şeker hastası da ordan biliyorum

canım ben de artık yürümeyi planlıyorum bugün başladı tatilim 2 ay tatil 1 eylüle kadar hedefim 70 olmak ve tabiki bol bol yürüyüş ben bugün başlıcam inşallah akşamüstü...

ayy evet yaa yürümek çok güzel zayıflatıyor
inşallah aksilik olmaz da ben de başlarım haftaya

ama sabah erken mi yoksa akşamüstümü yürümek daha faydalı acaba
gerçi ben daha önce akşamüstü yapılan sporun daha çok enerji harcattığını okumuştum

canım ben sabah yürürüm dersen yalan olur gece oturmayı seviom haliyle erkenden kalkıp yürümem kendimi biliom ama akşam üstü olur eşim de evde anneme de bırakabilirim cadımı o zaman günlük 1 saat olur herhalde....

anladım canım ama haklısın, bana da sabah yürümek daha faydalı deseler ben de onun için kalkamam
önemli olan hareket etmek değil mi zaten

bir de benim evim 8. katta o yüzden kendimi çok zorluyorum şu asansörü kullanmayıp merdivenlerden inip çıkmak için ama hep üşeniyorum.
onu da alışkanlık haline getirebilsem süper olacakkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…