selma abla tebrik ederim bak nasıl gitmiş gördünmüüü
Banucum bu arada kaptanlık kararına çok sevindim şimdiden hayırlı olsunBebeklerinden dolayı zor olur diyordum ama aklımda olan isim sen veya Deryaydı.Gerçi sen 2 bebekle ne kadar kilo verdin,sporunu yaptın kaptanlığı hayli hayli yaparsın
regli olamadım henüz yaaaa gel prensess gelllllllllll
yüüryüş dmeişken bende başlıycma sabah yürüyüşleirme ara veriştim ama 1 saat olarak geri dönücemmm:78::78:
kilo bildirimim
başlangıç kilo:92
geçen hafta: 83.8
bu hafta:83
verilen:800 gram
toplamda verilen:9
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
spor:180 dakika
herkese selamlarrrrr
topiğim coşmuş hepinize maşallahhh diyorumm
başlangıç 93
geçen hafta 79.4
bu hafta 79.0
giden 400 gram
toplamda giden 14
hedef 58
boy 1.67
beden 42
spor yok denecek kadar az 10 dakika sürmüştür galiba ama bugün başlıom inşallah
aaaah aaaahh nerde biraz boy olsaydı şimdiye olmuştumdaohhhh ne güzel canım ya tebrik ederim seni de...
bu arada senin beden 42 falan olmuştur bence...
selam kızlarrr...
çok şükür bu sabah da 85.0 kg çıktım, demek 1kg gitti
kilo verdiğini görmek ne kadar motive ediyor insanı
dün lapa yaptım sanırım haftada 1 olan lapa günümü ayda 1 e düşürücemçok zor oldu gerçekten
bugünkü menüm;
sabah
2 yumurtalı omlet, 1 dlm çavdar ekmeği
ara
karpuz
öğle
ton balıklı salata
ara
kayısılı form çayı
akşam
haşlanmış tavuk, salata
ara
1 bardak y.yağlı süt
+ 3 lt suuuu
kızlar tebrik ederimKilo bildirimi:
Başlangıç:86
geçen hafta:77
bu hafta: 75.300
giden:1.700:82::82::82::82:
Toplamda giden:10.700
Hedef: 55
boy: 1.60
beden:44
spor:yokkk
Sizleri çokk seviyorummmm şimdi gitmem gerek eşim bekliyo adam delürdüü gitti trilyonlar bu nasıl adalet diyo durmadan
Saglık olsun yahu sanki çok hayırlı bi para kısmetimizde yokmuş.
Kilo veren herkesi çokkk tebrik ederim gelince tek tek alıntı yaparak kutlicam hepinizi.
Hoşçakalınnnn
özlemcim saol cnmmm
aslında kaptanlık demek 7/24 burada olmak degilkiii herkes gibi vakit buldukça grip okuycaksın hepsi bu aslınd abirde haftalık liste olayı onu şimdilik derya yapıcakk saolsun:)
Haklısın canım zaten kimse topiğin kaptanı 7/24 burda olsun diye bir beklentide olamaz.Bana göre herkesi yoklayan,tecrübelerini aktaran ve motivasyon veren biri olmalıydı o açıdan söyledim.Bence de Derya yapsın listeyi bu bahaneyle burdan koparmıyalım onuda :90:
senin alıntındaa yazdım amaa senin öle demke istemeidigni biliyorum cnm zaten
hani herkes zaman açısındna olmak istemedi ya o yüzden
ben zman açısından degilde daha çok det istegimmm kalmadıgı için istememiştim
bende böylelikle belki hyedefime yaklaşırım
nisann
senin kaç gün geçtii arkadaşlarımın hep erken geldi yaa benimse geçti havalardan mı acep?
bu hafta gerçekten herkes çok güzel kilolar varmiş evet şımarmak yok ama sonra verilenler de geri alınıyor sonra bütün bir emek boşuna gidiyor....
sabah ilk defa evde olunca ebruli denk geldi izledim biraz da kadın tam taş yaaaaa... tam kaçta başlıo bilen varmı kızlar belki onlada bişiler yaparım şu plates setini mi alsam ne.....
ayyy yapılcak ne çok şey var leslie var call var plates var yürüyüş var birinin ucundan bi tutsam gerisi gelecek te şu anda en cazip gelen yürüyüş ve biraz salondan öğrendiklerim var ki onları bile yapsam 1 saat sürer özellikle sopayla olanlar süper ama olacaaakkkk olacakkk..
canım hergün 10.00 da başlıyor bende platesimi birlikte yapıyorumbu hafta gerçekten herkes çok güzel kilolar varmiş evet şımarmak yok ama sonra verilenler de geri alınıyor sonra bütün bir emek boşuna gidiyor....
sabah ilk defa evde olunca ebruli denk geldi izledim biraz da kadın tam taş yaaaaa... tam kaçta başlıo bilen varmı kızlar belki onlada bişiler yaparım şu plates setini mi alsam ne.....
ayyy yapılcak ne çok şey var leslie var call var plates var yürüyüş var birinin ucundan bi tutsam gerisi gelecek te şu anda en cazip gelen yürüyüş ve biraz salondan öğrendiklerim var ki onları bile yapsam 1 saat sürer özellikle sopayla olanlar süper ama olacaaakkkk olacakkk..
selam kızlar ben idirince neden açılmıyor bende istiyorum ama :84::84::84:
Ayşecim nasılsın denk gelemiyoruz hiç.Ben de leslie nin tüm partlarını indirdim 3 ve 5 mil harika geçen hafta 1 2 kere yaptım valla düzenli yapılsa harika olur çok yoruyor.Sen girdin sanırım tatil dönemine gitmiyormusunuz mersin e?
selam kızlar sabah şehir dışına çıkcağım için şimiden yazıyorum kilomu
başlangıç 81
geçen hafta 79.3
bu hafta 79.0
giden 300 gram
toplamda giden 2
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor 30 mekik
Eki Görüntüle 217663 Bildirim Eki Görüntüle 217663
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.2
Giden 1700
Toplamda giden 14.8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 200 dk.
Haftalar sonra düzgün bir bildirim yapmanın mutluluğunu yaşıyorum
herkeze günaydın
bildirim
başlangıç: 85
geçen hafta: 78.5
bu hafta: 77
giden: 1.5
toplam giden: 8
hedef: 65
beden: 44-46
haftalık spor:160 dk. plates
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 87
BU HAFTA 85400
GİDEN GALİBA 1400KIZLAR KENDİM KENDİME NAZARLIK TAKAYIM MAŞALLAH DİYYEİM BİTTİ BU İŞ BENİM İCİN BİRAZ ŞİMARDIM KUSURUMA BAKMAYIN GÖRMEMİŞİN BİR OGLU OLMUŞ MİSALİ İŞTE
kızlar kaptanlık için kimse yoksa ben olayım madem
ama egerki biris varsa aday ben çekilirimmm süleyim
bir kaç hafta derya yapar yine listey ben ögrenenee kadannnnnn
Kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum ve devamını diliyorum.veremeyen ,sabit kalan yada artıda olanlar haftaya acısını çıkarırı inş.daha çok veriri:))
Derya'cım maşallah 1,700 süper bu diyetten sonra bende nesfit yiyeceğim:)
filiz 1,500---selma 1,400---e-pack 300 vermiş bilmiyorum atladığım var mı?süpersiniz kızlar...
gelelim bana bu dukan diyetini fazla uzatmayı düşünmüyorum 2.evreyi 1 hafta yapıp verdiğim kiloyu bu sayı var şuan unuttum onunla çarpıp o kadar koruma yapıp.tamamlayacağım.4.evre sadece perşembe saf protein onu yaparım cumaya hazırlık olurbenim eltim 5 kilo verdi ama bunada şükür bu diyete perşembe 72,2 ile başlamıştım şuan 69,8 kiloyum:))tabi geçen hafta 71,9 bildirim yaptığım için onu baz alıp bildirimi mi yapıyorum:)
başlangıç:83
geçen hafta:71,9
bu hafta:69,8
giden:2,1
hedef:55
boy:1,62
spor:60 "yürüyüşçok az
not:hamilelik öncesi kilom 68 idi.evlilik öncesi 58-55 idi.bakalım ne kadar verebileceğim...
Başlangıç:95.6
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:87.3
Giden1.300
Toplamda giden:8.300
Hedef:79
Spor:405 dk
Başlangıç 90.2
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.1
Giden 2.400
Toplamda giden 10.1
Hedef 70
Boy 1.78
Beden 42-44
Toplam spor 60dk
gelsin 7 li rakamlarrrrrrrrr
Çizelgede beraberiz,bu hafta ben de 800 gr. verdim.kilo bildirimim
başlangıç kilo:92
geçen hafta: 83.8
bu hafta:83
verilen:800 gram
toplamda verilen:9
hedef:68
boy:1.71
beden:44-46
spor:180 dakika
Tebrik ediyorum...herkese selamlarrrrr
topiğim coşmuş hepinize maşallahhh diyorumm
başlangıç 93
geçen hafta 79.4
bu hafta 79.0
giden 400 gram
toplamda giden 14
hedef 58
boy 1.67
beden 42
spor yok denecek kadar az 10 dakika sürmüştür galiba ama bugün başlıom inşallah
hayırlı cumalar arkadaşlarrnefes alacak vaktim yok birazdan yola çıkıcaz akşam memleketten babam geldi sabah göz kontrolü için çapaya gittik haftaya cuma göz içinden iqne olması gerekiyormuş çarşamba yada perşembe nasip olursa beraber babamda bizimle dönecek.. 2 gündür yoqunluktan topiqe giremedim geçmişide 1-2 alıntıyı okuyup geçtim hiç vaktim yok bildirim yapıp çıkıcam hepiniz Allaha emanet olun inşallah hayırlısla kazasız belasız dönersek görüşürz kızlar..herşey gönlünüzce olsun
hakkında hayırlısı olsun izlem..kim aday olursa yada seçilirse bnm için farketmez ben şimdiden onay veriyorum..kaptanlıqa gelecek arkadaşada şimdiden başarılar diliyorum..çok acelem var daha kendi topiqime uqramadım bi veda ediyim onlarada..sevgiyle kalın..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60
spor yok
beden 38
boy 165
Kilo bildirimi:
Başlangıç:86
geçen hafta:77
bu hafta: 75.300
giden:1.700:82:
Toplamda giden:10.700
Hedef: 55
spor:yokkk
Sizleri çokk seviyorummmm şimdi gitmem gerek eşim bekliyo adam delürdüü gitti trilyonlar bu nasıl adalet diyo durmadan
Saglık olsun yahu sanki çok hayırlı bi para kısmetimizde yokmuş.
Kilo veren herkesi çokkk tebrik ederim gelince tek tek alıntı yaparak kutlicam hepinizi.
Hoşçakalınnnn
Alıntı yaparken atladıklarım varsa,hepsini kutluyorumMerhabalar kızlar,herkese hayırlı cumalar iyi haftasonları dilerim şimdiden
Başta Zekiye,Selma abla,Derya ve Filiz olmak üzere kilo veren herkesi tebrik ederimVallahi harikasınız.Ben de bu hafta yüzümü güldüren bi rakam gördüm.Bildirimimi yapıyım,
Başlangıç:96
Geçen hafta:85.5
Bu hafta:84.2
Hedef:70
Boy:1.75
Beden:44-46
Spor:180 dak.
Ayşecim nasılsın denk gelemiyoruz hiç.Ben de leslie nin tüm partlarını indirdim 3 ve 5 mil harika geçen hafta 1 2 kere yaptım valla düzenli yapılsa harika olur çok yoruyor.Sen girdin sanırım tatil dönemine gitmiyormusunuz mersin e?
canım hergün 10.00 da başlıyor bende platesimi birlikte yapıyorumcanlı izlemek daha iyi oluyor, bugünde sezon finali yaptı ama hergün tekrarı olacak. izleyebilirsin. canım plates vücudu çok güzel toparlıyor ben yürüyüş yapmıyorum yürüyüşle çok güzel veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?