canım ben 3 ve 5 mil indirdim de daha bakamadım hiç evet tatil başladı biz 15 temmuz gibi gidecektik fakat galiba belli değil ama eşimin bir kursu olacak gibi olursa ağustos 1 de gideceğiz aslında hemen gidesim de yok ne yalan söyleyeyim evimde hiç tatil geçiremiyorum ee malum kv yanı da pek rahat olmuo birde sıcak yani aslında çok sebeb var ama mecbur gideceğiz.. ama 1 ay daha burdayım gibi görünüyor ve bu diyetim açısından da süper olur en azından 1 ay kafama göre evde yaparım bişiler spor falan...yoksa oraya gidince kaçırırım die korkuyorum....
Ne güzel 1 ay evindesin,kızınlasın düzenini oturtturursun canım.Oranın sıcakları yesende hareket halinde erittirir merak etmeBen de gitmeyi düşünüyorum ama gözüm yemiyor inan o sıcağı ama sanırım önmüzdeki haftalarda giderim.3 ve 5 mil i dene bak çok eğlencelide çok ter attırıyor
ben de 1 ve 3 mili yapıyorum. 3 mil epey enerji attırıyor. 5 mile cesaret edemedim daha
yemeklerden sonra 500 adımı yapmayı,yağ yakımı içinde 3 ve 5 mil i öneriyor canım.valla ben de gaza geldim bu haftayı lesie ile geçirecem
[/B]
500 adımı da yaptım canım başlarda. ben de öyle yapayım bari. birbirimize destek olalım:13::13:
seve seve canım o zaman bu hafta hatta bugünden itibaren yapalım mı lesie?cumaya kadar bakalım sonuç ne olacak...zararı olmayacağı kesin deakşam saatleri serin oluyor hava o saatlerde birde sabah saatlerinde yapsak süper olur
kızlar walla tekrar tebrik ediyorum herkesi süper kilolar gitmiş.unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın....
zekiye maşallah süpersin:)kh diyeti mi yaptın bu hafta...
sevda'nın meyve detoksuda işe yaramış.(canım 4 bin çıktı demiştin sanırım ii günlerde harcayın:)
Ayşe'cim teşekkürler bende seni tebrik ederim haftaiçi baya gelgitler yaşadın...Ayşe'cim pilateste banu baya bilgili ona sorabilirsin hangi parçaların gerekli olduğunu...şeytanın iki bacağı kırıldı da inş.şeytan benim hevesimi kırıp kanıma girmezde boğazımı tutar buşekil devam ederim:)gözümün önünde kiraz şeftali:)
füsun maşallah yine güzel kilo vermişsin.selma nın kiloyu düzelttiğin ii olmuş hepimizin gözünden kaçmış:)
filiz adaşım sen bu kiloyu vermende tarçın+balın etkisi olduğunu mu söyledin.ne kadar süre yapılıyor?
arzu'cum tebrikler...benim prenseste 2 gün gecikti...
nihalcim muhteşem bir sonuç tebriklerrrrrrrrrrrr..................
evet canım ben ballı, tarçınlı su içtim yinede emin deyilim, bu hafta ara verecem 1 hafta sonunda deyişim olursa tekrar başlarım, bal ve tarçın karışımı metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımı yapıyormuş. gelişmelerden haberdar edrim, 2 hafta 900-600 verdim belkide 1500 vermemin sebebi budur bilemiyorum bakak görekkızlar walla tekrar tebrik ediyorum herkesi süper kilolar gitmiş.unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın....
zekiye maşallah süpersin:)kh diyeti mi yaptın bu hafta...
sevda'nın meyve detoksuda işe yaramış.(canım 4 bin çıktı demiştin sanırım ii günlerde harcayın:)
Ayşe'cim teşekkürler bende seni tebrik ederim haftaiçi baya gelgitler yaşadın...Ayşe'cim pilateste banu baya bilgili ona sorabilirsin hangi parçaların gerekli olduğunu...şeytanın iki bacağı kırıldı da inş.şeytan benim hevesimi kırıp kanıma girmezde boğazımı tutar buşekil devam ederim:)gözümün önünde kiraz şeftali:)
füsun maşallah yine güzel kilo vermişsin.selma nın kiloyu düzelttiğin ii olmuş hepimizin gözünden kaçmış:)
filiz adaşım sen bu kiloyu vermende tarçın+balın etkisi olduğunu mu söyledin.ne kadar süre yapılıyor?
arzu'cum tebrikler...benim prenseste 2 gün gecikti...
evet canım ben ballı, tarçınlı su içtim yinede emin deyilim, bu hafta ara verecem 1 hafta sonunda deyişim olursa tekrar başlarım, bal ve tarçın karışımı metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımı yapıyormuş. gelişmelerden haberdar edrim, 2 hafta 900-600 verdim belkide 1500 vermemin sebebi budur bilemiyorum bakak görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?