80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel 1 ay evindesin,kızınlasın düzenini oturtturursun canım.Oranın sıcakları yesende hareket halinde erittirir merak etme Ben de gitmeyi düşünüyorum ama gözüm yemiyor inan o sıcağı ama sanırım önmüzdeki haftalarda giderim.3 ve 5 mil i dene bak çok eğlencelide çok ter attırıyor

evet aslında çok ii olacak bu 1 ay benim için zaten 1 eylüle hedef koydum kendime 70 olacak inşallah.. canım şimdi kızım uyuyor bi indirdiklerime bakayım açarsa 3 mil yapayım bari gaza geldimmmmmmmm

[/B]

500 adımı da yaptım canım başlarda. ben de öyle yapayım bari. birbirimize destek olalım:13::13:

seve seve canım o zaman bu hafta hatta bugünden itibaren yapalım mı lesie?cumaya kadar bakalım sonuç ne olacak...zararı olmayacağı kesin deakşam saatleri serin oluyor hava o saatlerde birde sabah saatlerinde yapsak süper olur

bugün için yapamam özlemcim, birazdan kayınvaldeme gidicem. onunla kınaya gidicez. ama söz yarından itibaren yaparım

kızlar walla tekrar tebrik ediyorum herkesi süper kilolar gitmiş.unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın....
zekiye maşallah süpersin:)kh diyeti mi yaptın bu hafta...

sevda'nın meyve detoksuda işe yaramış.(canım 4 bin çıktı demiştin sanırım ii günlerde harcayın:)

Ayşe'cim teşekkürler bende seni tebrik ederim haftaiçi baya gelgitler yaşadın...Ayşe'cim pilateste banu baya bilgili ona sorabilirsin hangi parçaların gerekli olduğunu...şeytanın iki bacağı kırıldı da inş.şeytan benim hevesimi kırıp kanıma girmezde boğazımı tutar buşekil devam ederim:)gözümün önünde kiraz şeftali:)

füsun maşallah yine güzel kilo vermişsin.selma nın kiloyu düzelttiğin ii olmuş hepimizin gözünden kaçmış:)

filiz adaşım sen bu kiloyu vermende tarçın+balın etkisi olduğunu mu söyledin.ne kadar süre yapılıyor?

arzu'cum tebrikler...benim prenseste 2 gün gecikti...

menüm

sabah :2 bardak ılık su+yarım yulaf kepekli krep+1 kk beyaz peynir+yarım domates+1salatalık+yeşil-kırmızı biber4+1 haşlanmış yumurta
arada:süt
öğlen:ızgara baget-domates-biber+1 kase yoğurt
arada:yok
akşam :ızgara tavuk göğüsü-domates-biber+1 kase yoğurt
arada:2 salatalık+soda
2lt su

sağol canım, umarım banunun dediği gibi havalardandır

yaptımm yaptım walla yaptım ben leslie 3 mil yaptım süperdi nasıl ter attım hemide o zamn napıosss hergün lesliee yapıosss

Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir.
Düğün günü çok koyun ve inek kesilir.
Et kokuları mahalleyi sarar.
Ancak evin bitişiğinde, Müslüman,
dul bir kadın, dört yetimiyle yaşamaktadır.
Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız,
düğün evinin kapısını çalıp, 'ateş' ister.
Ancak maksadı başkadır.
“Belki yemek verirler” diye gitmiştir.
Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez.
Kadıncağız, bir daha gidip 'ateş' ister.
Yine eli boş döner.
Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez,
bu defa acır kadına.
Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.
Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git. Belki bu sefer bir şey verirler.
Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.
Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir 'Sofra' hazırlatıp, gönderir evlerine.
Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:
- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!
Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.
O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve 'Şehâdet'i getirip imanla şereflenir.
Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir!
Buyurmuştur büyüklerimiz

Dua almaya bakın.
Sevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi,bana göre iyi biri
Ona yardım et hayatını hayırlı bir şekilde yaşasın.
Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım
et ve ona bildir ki onunla olduğun zaman kendisi güvendedir.

evet canım ben ballı, tarçınlı su içtim yinede emin deyilim, bu hafta ara verecem 1 hafta sonunda deyişim olursa tekrar başlarım, bal ve tarçın karışımı metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımı yapıyormuş. gelişmelerden haberdar edrim, 2 hafta 900-600 verdim belkide 1500 vermemin sebebi budur bilemiyorum bakak görek

Son düzenleme:
hayirli cumalar!

kilo bildirimini buraya yapiyorum cünkü henüz listeye giremiyorum

gecen cuma 74,2 kg

bugün 73,4 kg

bugün kizarma yedim yiyorum son olsun

canım takipcinim bende başlıcam bugün hadi bakalım bakak görek bi de leslie yaptım sormayın pek keyifliyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…