güle güle canım, keyfine bak. bende leslie indirdim artık bundan sonra kim tutar beniben kaçıom güzeller biraz dışarı çıkacağız kızımı parka götürüp ordan da halamlara gideceğiz hepinize güzel bir akşam diliyorumm...
Ablacım Sen Bu Hızla Adını 2 Aya Kalmaz Kırmızıyla YazdırırsınTeşekkür ederim ablacım.inş.bende senin gibi azimli olur ve pes etmeden hedefime yaklaşıp kendimi kırmızı ile yazdırırım:)
yaptımm yaptım walla yaptım ben leslie 3 mil yaptım süperdi nasıl ter attım hemide o zamn napıosss hergün lesliee yapıosss
canım takipcinim bende başlıcam bugün hadi bakalım bakak görek bi de leslie yaptım sormayın pek keyifliyim....
Ablacım Sen Bu Hızla Adını 2 Aya Kalmaz Kırmızıyla Yazdırırsın
iyyim bajharcım sen nasılsın bebek nasıl gel artık yavaş yavaş
çok şükür iyiyiz canım bebek sorunları gaz, kabızlık uğraşıyoruz... yavaş yavaş geliyim dimi doğumdan 10 gün sonra giden 13 kilomla mutluyum :) ve hala 87 deyim yemekten kesmeyince gitmiycek anlaşılan
kusura bakma canım ne biliyim öyle sandımKuuu seni bir alır çimdire çimdire severim
Benim sana ne kırgınlığım olabilir delüüüüSenin kalp gözün açık kalmış
Msn açmıyorum ki hiç kuzum yazıyorsanda çevirimdışı geliyordur iletilerin daha açmadığım için görmedim..Facebook hayatımıza girdi gireli pek uğramaz oldum msne anca biri aç dediği zaman açıyorum çiçeem
Burayı da artık yazdım ya atlaya atlaya okuyorum geçmişe vakit ayırmıyorum pek.
Bir de beni tanıman açısından söylüyorum birine kırılırsam ki bu bana yakın, az çok muhabbetim olan biriyse hayatta sessizliğe bürünmem gider söylerim ben sana bundan dolayı kırıldım diye..Hiiiiç sevmem sessiz protestoyu..
Ha eğer bana uzak biriyse işte o zaman zaten hazır samimi olmamışken uzaklaşırım susarım...Ama biz senle bu kadar muhabbet etmişken kırılsam neden söylemeyeyim sevdam
Bu kadar hassas olma çiçeem
Eki Görüntüle 217663 Bildirim Eki Görüntüle 217663
Başlangıç 87
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 72.2
Giden 1700
Toplamda giden 14.8
Hedef 70
Boy 1.77
Beden 44
Toplam spor 200 dk.
Haftalar sonra düzgün bir bildirim yapmanın mutluluğunu yaşıyorum
tebrik ederim canımherkeze günaydın
bildirim
başlangıç: 85
geçen hafta: 78.5
bu hafta: 77
giden: 1.5
toplam giden: 8
hedef: 65
boy: 1.60
beden: 44-46
haftalık spor:160 dk. plates
maşallahh devamı gelir inş.
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 87
BU HAFTA 85400
GİDEN GALİBA 1400KIZLAR KENDİM KENDİME NAZARLIK TAKAYIM MAŞALLAH DİYYEİM BİTTİ BU İŞ BENİM İCİN BİRAZ ŞİMARDIM KUSURUMA BAKMAYIN GÖRMEMİŞİN BİR OGLU OLMUŞ MİSALİ İŞTE
[COLOR="#0000CD"slm kızlar nasılsınız kızlar benden kaptan maptan olmaz ya benden hiç bişey olmazzzzzzzzzzz
hoooop yahu bacum sen kimsin de benim ortime laf ediyon bakayım yavaş gel..benim ortimden kaptan da olur..yakında başarı hikayesini de okuruz...
[quote="selma12., post: 19923519"]bu gün yediklerim
KAHVALTI 2 dilim ekmek patlıcan közlemesi 2 kaşık peynir 6 yeşil zeytın
ARA kiraz
ÖGLEN 1 tane balık salata
1. ARA kiraz
2. ARA k fleksli aktivya
AKŞAM 5 6 kaşık fasulye 1 bardak yugurt salata
suuuuuuuuuu 3 lt sporrrrrrr 1 saat yürüyüşşşşşşşş:nazar süper menü..spor süper..harikasın canım aynen devammm
o eskidendi hayatım..geçti o günler artıkın
araıza hoşgeldin canım moral bozmadan devam ettiğin takdirde elbet birgün bu sorunu çözersin canım..Çok geçmiş olsun bu arada..İşallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın..
ben katılırım valla
ayy inanmıyorum ya..İnsan kahrolur ama bunda da vardır bir hayır 4 milyara insanlar kaç ay çalışıyorlar güle güle harcayın canım ..
deryaaa süpersin canım ya çok tebrik ederimmmmmmmmmm
şımar ortim şımar...eee yalan mı gördük mü ayol ne zamandır görmedik herhalde
ya orti arayı açıyorsun ama olmuyor dicem ama çok da güzel oluyor..hadi bakalım..küçük hedef konusunda sana katışıyorum bak benim de ilşk hedefim 89 du ona geçen hafta ulaştım...şimdiki hedefim 79..bakalım ona hangimiz önce ulaşıcazzzz
teşekkür ederim güzelimm eksik olma inşş.
ya filizim ben sana cevap veriyom kuzum ama sen göremiyon galiba denk gelemiyoruz heraldenihalcim tebrikler ortine 100gram kalmış:)süper bu hafta kilolar gidiyor kızlar
sevdacım çok hassas bir yapıya sahipsin gördüğüm kadarıyla yazışmalarından anladığım desem daha doğru olacak:)burcun ne merak ettim...yengeç,balık???şimdi baştan alalım burcum oğlak ; çok aşırı merhametliyim,kimseyi kolay kolay kırmam ama limitini doldurduysa kafa göz dalarım affetmem çok iyi dövüşürüm, sevdigimi tam severim sildimmi bitmiştir bir daha sokmam hayatıma, yemem yediririm cok iyi niyetliyimdir ama hep kazık yiyen ben olurum olsun sıkıntı yok allah bilsin bu arada kocaelinde yaşıyorum. koca eli derken kocamın elinde degil, (tamam kabul kötü espiri) şıklıgı severim güzel olan herseyi severim (tabi kendimide):78: senide severim kuuuu şimdilik bunlar geldi aklıma
canım aslında şaka bi yana benim cidden duyularım çok kuvvetlidir görüceksin tabiki zaman zaman yorulsanda hiç vazgeçmiceksinndemek kalp gözün açık ha sewdacım bi gün de benim için açsana o gözlerin ikisini birden 58 olabilecekmiyim sabah sabah güldürdün beni canım yaaa...bu arada bu asla kötü niyetle yazılmış bi yazı degildir yasaksa söyleyin ben fal bakıyodum ya neyse konuyu acmiyim vazgectim ama biraz farklı bi kadınım öyle diyelim.......
inşş. canım, kazasız belasız gidin gelin inşş. Allaha emanet olun inşşş. tebrik ederim bu arada maşallahhayırlı cumalar arkadaşlarrnefes alacak vaktim yok birazdan yola çıkıcaz akşam memleketten babam geldi sabah göz kontrolü için çapaya gittik haftaya cuma göz içinden iqne olması gerekiyormuş çarşamba yada perşembe nasip olursa beraber babamda bizimle dönecek.. 2 gündür yoqunluktan topiqe giremedim geçmişide 1-2 alıntıyı okuyup geçtim hiç vaktim yok bildirim yapıp çıkıcam hepiniz Allaha emanet olun inşallah hayırlısla kazasız belasız dönersek görüşürz kızlar..herşey gönlünüzce olsun
hakkında hayırlısı olsun izlem..kim aday olursa yada seçilirse bnm için farketmez ben şimdiden onay veriyorum..kaptanlıqa gelecek arkadaşada şimdiden başarılar diliyorum..çok acelem var daha kendi topiqime uqramadım bi veda ediyim onlarada..sevgiyle kalın..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 65
bu hafta 63.5
giden 1.5
toplamda 26.5
hedef 60
spor yok
beden 38
boy 165
canım maşallahhKilo bildirimim:
Başlangıç 91.2
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 72.8
Giden 0.8
Toplamda giden 18.4
Hedef 57
Boy 1.65
Beden 44gözükmüyosun bu aralar iyisin inşş. daha evvelde yazmıştım görünmüyosun iyisindir inşş. diye ama sonra acel acele arkadasımın bilgisayarından yazıyorum falan diye bi yazını okumuştum. sevindim seni gördügüme
canım benimki aslında detox degil tam ekmekte var sebzede meyve de. ve sadece 3 gün yapmış haliim sonra dikkat ettim ama dünkü kaçamaklarımdan sonra 300 gr. fazla gelmiş halim bu.yoksa 2 kilo vermiştim. seninde hayırlı olsun kuzummm yeni rakamlarınnkızlar walla tekrar tebrik ediyorum herkesi süper kilolar gitmiş.unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın....
zekiye maşallah süpersin:)kh diyeti mi yaptın bu hafta...
sevda'nın meyve detoksuda işe yaramış.(canım 4 bin çıktı demiştin sanırım ii günlerde harcayın:)
Ayşe'cim teşekkürler bende seni tebrik ederim haftaiçi baya gelgitler yaşadın...Ayşe'cim pilateste banu baya bilgili ona sorabilirsin hangi parçaların gerekli olduğunu...şeytanın iki bacağı kırıldı da inş.şeytan benim hevesimi kırıp kanıma girmezde boğazımı tutar buşekil devam ederim:)gözümün önünde kiraz şeftali:)
füsun maşallah yine güzel kilo vermişsin.selma nın kiloyu düzelttiğin ii olmuş hepimizin gözünden kaçmış:)
filiz adaşım sen bu kiloyu vermende tarçın+balın etkisi olduğunu mu söyledin.ne kadar süre yapılıyor?
arzu'cum tebrikler...benim prenseste 2 gün gecikti...çok sevindimm tebrik ederim çiçemm
saglık olsun canım inşş. istedigine ulasırsın sende o ışık var eminim bırakmicaksın bu işi halletmedenkızlar hepinize kocaman maşallah herkesi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş
ben bildirim yapamıyorum malum tartım bozuldu deryacım beni sabit geçersin aslında regl oldum bugün kesin +1-+2 gelmiştir ama neyse şimdilik sabit fikri bile teselli ediyor beni
kızlarr varmı atladıgımm?:26::26:
yaw gözümde görmüyo baktım ama galiba ZEKİYE 'm yok yazmamışım.canım maşallahh vallahi harikasın kh yaptın dimi sen. hatırladıgım kadarıyla düşük puanlı yaptın sen? 40 hiç gelmedin dimi. bende mi yapsam acep?
kızlar varsa atladıgım nolur k.bakmasınhaaa BANUŞU unuttum kuzum hayırlı olsun inşş. yakışır bacıma o azim sendeyken:82::82:
İZLEMMM canım sen nasılsın ? neler yaptın? göremedim seni
ayakkabıların parasını almamışlar gitmişler mevzusu vardıya ona cevap veren herkese sonsuz tesekkürler o gün halloldu çok şükür size yazdım ya gelip alıcaklar diye. ben evden cıkıp dükkana gidene kadar adam gönderip aldırmışlar şaşırdım kaldım ne çabuk yahuaman benden çıksında :93:
BİDE NURANA SESLENİYORUMMM kuzum nerelerdesinnn? iyimisin canım çok çalışıyosun galiba bildiriminide göremedim:26: özledim ama haberin olsun
baharcım ; hoşgeldin cnm gel artık aramıza gidenler dönmüyor vallahi ya
bebek nasıl cnm
kızlar.....
alışveirşe gittik karbon diyeti için bişiyler aldım ve k fleks aldı çikolatalısından
karbon diyeti sonunda deniycem
umarım 3 aydır beniii sinir eden kilollardan kurtulurum zten bu son atagım olcak
egerki veremezsem fdaha fazla ugraşmadannn
bitiricem diyet olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?