80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçıom güzeller biraz dışarı çıkacağız kızımı parka götürüp ordan da halamlara gideceğiz hepinize güzel bir akşam diliyorumm...

ben kaçıom güzeller biraz dışarı çıkacağız kızımı parka götürüp ordan da halamlara gideceğiz hepinize güzel bir akşam diliyorumm...
güle güle canım, keyfine bak. bende leslie indirdim artık bundan sonra kim tutar beni

Ablacım Sen Bu Hızla Adını 2 Aya Kalmaz Kırmızıyla Yazdırırsın

Kızlar işallah topikteki herkes adını kırmızı ile yazdırsın çevredeki herkes kırmızıııı dye kaçışsın vodafone reklamları gibiay valla geyiğe bağladım ben..kaçıyorum..şükür bu hafta da bitti..
herkese iyi haftasonlarıııııı

Ben'de Yapmak İsterdim Leslie Ama İndiremem
İndirirsem Bilgisayarı Kapatınca Siliniyor :95:
Hergünde İndirmem İmkansız
Bir Sitede Falan Yüklüyse Eğer Her Ğün Yaparım
Hedefim Var Okulların Açıldığı Ğün 69 Kilo Olmam Gerek
Yani 9 Kilo Vermem Gerek 10 Hafta İçinde
Her Hafta 1 Kilo Olarak Hesapladım :78:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar denemek isteyenler için farklı bi içecek

Bazalmetabolizma hızımızın yüksek olması demek çok basit anlamıyla vücudumuzun dahafazla yağ yakması demek..belki bu eksik ya da farklı bir tabir oldu ama.meselayediğimiz yemekler belli oranda kalori alıyoruz.eğer metabolizma hızımızdüşükse aldığımız o kaloriler direkt yağa dönüşür fakat metabolizmamız hızlıçalışıyorsa enerjiye dönüşür ve daha az yağ depolanır.bu durum bizim için çokönemli.
Selahattin Dönmez her yemekten sonra içmemizi önerdiği o ünlü tarifiverdi bizlere.bu tariften günde 3 bardak içmek yeterli.her yemek sonrası 1 bardakiçildiği taktirde, B.M.H (bazal metabolizma hızı) nı artırarak yediğimizyemeğin yağa dönüşmesini aza indirger.bu tarif için
2 elma- kırmızı olması tavsiye ediliyor
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 rula tarçın
3 litre su
Elmaları dörde bölün.limonu da bölerek baharatları katıp 3 litre su ilehaşlayın.fazla posalanmayacak şekilde.sadece aromaları geçse yeterli.bu içeceğigünde 3 bardak öğünlere bölerek için.
Not: İçindeki tarçın kan şekerini dengelediği için şeker hastaları içinde yararlı bir tarif.

Çok önemliuyarı: Düşük tansiyon ve reflü rahatsızlığı olanların bu sıvıyı kullanmamasıgerekiyor.

Son düzenleme:
merhabalarr

filizcim 6ları görmişsün, harikasın yaaa
çok sevindim vallahii

başka kimler var şöyle bir bakayım :)

selam

az kaldı yakında aranızda olucam bebişim 2,5 aylık oldu emzirmeye devam yemeyede :)

selma ışığın yanıyor canım
nasılsın?

gelelim bu gün yediklerime

KAHVALTI 2 dilim ekmek 1 yumurta haşlanmış zeytin 6 tane 2 salatalık

ARA 2 kuru kaysı

ÖGLEN 2 but salata 1 bardak yogurt 3 4 tane sarma

1. ARA 1 yeşil elma

2. ARA k fleks ve aktivya

AKŞAM 10 tane sarma 4 5 kaşık haşlanmış fasulye 1 bardak yogurt

suuuuuuuuuu 3 lt spor 1 saat yürüyüşşş

kızlar hepinize kocaman maşallah herkesi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş
ben bildirim yapamıyorum malum tartım bozuldu deryacım beni sabit geçersin aslında regl oldum bugün kesin +1-+2 gelmiştir ama neyse şimdilik sabit fikri bile teselli ediyor beni

iyyim bajharcım sen nasılsın bebek nasıl gel artık yavaş yavaş

çok şükür iyiyiz canım bebek sorunları gaz, kabızlık uğraşıyoruz... yavaş yavaş geliyim dimi doğumdan 10 gün sonra giden 13 kilomla mutluyum :) ve hala 87 deyim yemekten kesmeyince gitmiycek anlaşılan

baharcım ; hoşgeldin cnm gel artık aramıza gidenler dönmüyor vallahi ya
bebek nasıl cnm

kızlar.....
alışveirşe gittik karbon diyeti için bişiyler aldım ve k fleks aldı çikolatalısından
karbon diyeti sonunda deniycem

umarım 3 aydır beniii sinir eden kilollardan kurtulurum zten bu son atagım olcak
egerki veremezsem fdaha fazla ugraşmadannn
bitiricem diyet olayını

gaz mı oluyor ah kıyamam ya abend eçok çektim ogazdann
gel tabi baharcımmm yavaş yavaş

kusura bakma canım ne biliyim öyle sandım eksik olma inşş. seni seviyorum kuuu ben
tebrik ederimm çiçemmmmmm:81:
tebrik ederim canım
maşallahh devamı gelir inş.

BANUŞŞ bişi desem beni yanlış anlamazsın dimi canım
sen şimdi takılıp kaldın o kadar ugraştıgın halde gitmiyo ya benim bu hafta yaptıgım şeyi yazsam sana ekmek meyve sebze hersey var içinde zor degil hem içimden bi ses sana iyi geliceni söylüyo. eger beni yanlış anlamazsan ve yaz dersen yazarım kuzum

kızlarrrrr nabersiniz
bugun yegenım sunnet oldu. sunnet dugunude inş seneye. onun yanındaydım bugun. videoda izledimde suneti kuzum aglamış basta. boyle amaliyat masasında gorunce ıcım gitti. cok sukur guzel bi şey için orada. ama ne bileym allahım kimseyi dusurmesın o masalara. bugun orda olunca yasak seylerde kaçtı biraz. ama cok az yedim aksamda yemek yemedım umarım telafı etmısımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…