kızlarrrrr nabersiniz
bugun yegenım sunnet oldu. sunnet dugunude inş seneye. onun yanındaydım bugun. videoda izledimde suneti kuzum aglamış basta. boyle amaliyat masasında gorunce ıcım gitti. cok sukur guzel bi şey için orada. ama ne bileym allahım kimseyi dusurmesın o masalara. bugun orda olunca yasak seylerde kaçtı biraz. ama cok az yedim aksamda yemek yemedım umarım telafı etmısımdır.
canım mahsuru yoksa bana verebilirsinBANUŞŞ bişi desem beni yanlış anlamazsın dimi canım
sen şimdi takılıp kaldın o kadar ugraştıgın halde gitmiyo ya benim bu hafta yaptıgım şeyi yazsam sana ekmek meyve sebze hersey var içinde zor degil hem içimden bi ses sana iyi geliceni söylüyo. eger beni yanlış anlamazsan ve yaz dersen yazarım kuzum
biz iyiyiz, sünnetinizde hayırlı olsun, bugün herkez bi ödülü haketti ama dimi :86::86: üzülme telafi etmişsindirkızlarrrrr nabersiniz
bugun yegenım sunnet oldu. sunnet dugunude inş seneye. onun yanındaydım bugun. videoda izledimde suneti kuzum aglamış basta. boyle amaliyat masasında gorunce ıcım gitti. cok sukur guzel bi şey için orada. ama ne bileym allahım kimseyi dusurmesın o masalara. bugun orda olunca yasak seylerde kaçtı biraz. ama cok az yedim aksamda yemek yemedım umarım telafı etmısımdır.
canım mahsuru yoksa bana verebilirsinben isterim yani meyveyede bayılırım,
zati karbonabakınca meyve yok sebze yok. seninki bana uyar
biz iyiyiz, sünnetinizde hayırlı olsun, bugün herkez bi ödülü haketti ama dimi :86::86: üzülme telafi etmişsindir
iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım iki kilo vermişim hafta başından bu yana.ama bugün diyeti bozdum.arkadaşlarla pikniğe gittik hamur işi yedim akşam yemek yemedim.amaaaa eşimle birlikte sinemaya bakarken çekirdek çitledim dayanamadım.kendimi çok kötü hissediyorum.birde bişeyler sorcam malum ben aranızda yeniyim.kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bir ikinciside milies yazmışsınız galiba yanlış yazmadıysam o nedemek sakın bana gülmeyin ne oldunuğu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
zekiyecim sünnetiniz hayırlı olsun
bizim oğlanı da yaptırıcaz ama korkumdan hep erteliyoruz :18::18::18::18::18::18:
sizinki kaç yaşındaydı :26:
sevdacım teşekkürlerkolay aslında tuz tüketmem zaten bazen deniz tuzu, yanlız ekmek çok fazla deyilmi ben öğünlerde birer dilim yesem olur herhalde her hafta bişey yapmayı düşünüyorum artık paztesi başlarım 5 gün yeterli olur sanırım
amin canım inşş.kızlar tşkr ederim yegenimn sünnetini kutladıgınz için. rabbim isteyen herkese kazasız belasız yaptırmayı nasip etsin
canım öncelikle tebrik ederim verdigin kilo için ama çekirdekten vazgec şöyle düşün evinde ayçiçek yagı kullanıyosundur heralde işte o yagı ondan yapıyolar sanki o yagı içiyomuşun gibi düşün(ben öyle vazgeçtim)
o dedigin milies degildir sanırım leslie dir. oda leslie diye bi kadın varmış spor yaptırıyomuş (bende hiç yapmadım)o yani.
bide
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?