80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm

sabah:
1 di. çavdar ekmeği, 1 yumurta haş.
kk. peynir, domatez salatalık

ara:7 fındık

öğlen:
kabak salatası, 2 ka. bulgur pi.
ara: 2 top dondurma, 1 di. ananas :131:

akşam:2 ka. prebiotik müsli, yoğurtla

ara: yok

3 lt. su
2 yeşil, 1 beşibiryerde çay

45 dk. plates
yatmadan 1 bar. süt içerim

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun inşş.
damat olduğu günleride görürsünüz inşş.
rabbim saglıklı uzun ömürler nasip etsin
arada kaçar öyle bişi olmaz aksamda yemedim yazmışın ben cok yaptım o hatayı ye ama haif ye, salata ye, yogurt ye bu sefer gecenin ilerleyen saatlerinde daha beteri oluyo (kendi adıma söyliyim ne bulursam yiyorum şuursuzca)
inşş. sen yemezsin(sakın yeme )
tekrar hayırlı olsun canım

canım mahsuru yoksa bana verebilirsin ben isterim yani meyveyede bayılırım,
zati karbona bakınca meyve yok sebze yok. seninki bana uyar

biz iyiyiz, sünnetinizde hayırlı olsun, bugün herkez bi ödülü haketti ama dimi :86::86: üzülme telafi etmişsindir

sonunda şu bimdeki waffle bisküvilerden aldım bugün
sade nescafe ile harika gidiyor
içi ballıı, bir tane yiyince çok tıkıyor insanı, arada kaçamak hakkınızı bu şekilde değerlendirebilirsiniz hanımlar

zekiyecim sünnetiniz hayırlı olsun
bizim oğlanı da yaptırıcaz ama korkumdan hep erteliyoruz :18::18::18::18::18::18:
sizinki kaç yaşındaydı :26:

iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım iki kilo vermişim hafta başından bu yana.ama bugün diyeti bozdum.arkadaşlarla pikniğe gittik hamur işi yedim akşam yemek yemedim.amaaaa eşimle birlikte sinemaya bakarken çekirdek çitledim dayanamadım.kendimi çok kötü hissediyorum.birde bişeyler sorcam malum ben aranızda yeniyim.kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bir ikinciside milies yazmışsınız galiba yanlış yazmadıysam o nedemek sakın bana gülmeyin ne oldunuğu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

tabiki canım ne mahsuru. ilaç degil, zehir degil sonuçta yedigimiz seyler. inşşş. işine yarar ama ben cokkkk tavsiye ederim.......
SABAH: Limonlu ılık su(içine azıcık bal katabilirsin daha iyi olur.)suyunu içtikten sonra
armut, portakal, mandalina veya kivi, şeftali, elma gibi üç çeşit meyveden bi kaseye dogra üzerine kocaaa bi kase yagsız yogurt, ilave et karıştır. ya yanında ye iki dilim t. bugday ekmegi yada içine dogra.(ben içine dogradım.)AMA meyveleri dograyıp yogurtla karıştırdın ya koy onu bi kenara yarım saat sonra yiceksin.
bolll su içç
ÖĞLENN
istedigin bütün malzemelerden salata yapp . patates hariç ne canın istiyosa koy içine ye.. (misal, domates,salatalık,biber, kıvırcık, kırmızı lahana v.s)hatta miktarı az tutmak şartıyla kısır bile olabilir bu salata. 2 dilim tam bugday ekmegi
bollll su iç
AKŞAMM
Biber, domates,patlıcan,kabak bunlar közlenicek (kabak haşlanmış olabilir evde ne varsa) bunları közle koy bi tabaga dograyıp içine doldur yogurdu (çünkü gün boyunca 1 kg yogurt yenilicek(yagsız)
bolll salata yine yeşillik ne bulursan kıvırcık roka maydanoz gibi ye.
ve mümkün oldugunca tuzu az tüket (bunu ben pek beceremiyorum)
bol su yeşil çay,
ve diyelim bunlar yetmedi eline salatalık al ye.
limonlu ılık su iç ...
:87::87::87::87::87:
inşşşş. işine yararrr

canım öncelikle tebrik ederim verdigin kilo için ama çekirdekten vazgec şöyle düşün evinde ayçiçek yagı kullanıyosundur heralde işte o yagı ondan yapıyolar sanki o yagı içiyomuşun gibi düşün(ben öyle vazgeçtim)
o dedigin milies degildir sanırım leslie dir. oda leslie diye bi kadın varmış spor yaptırıyomuş (bende hiç yapmadım)o yani.
bide
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan yapabilirsin

zekiyecim sünnetiniz hayırlı olsun
bizim oğlanı da yaptırıcaz ama korkumdan hep erteliyoruz :18::18::18::18::18::18:
sizinki kaç yaşındaydı :26:

izlem ablamda cok korkuyordu. sadece ıgneden sonra korkmus biraz. acı hissetmiyorlar. sırf korkusundan agalamıs. dikiş atıyolarken bile oyle bakınıyor. görevlilerle konusuyor faln. eve geldi ablam sürekli acıyormu agrıyormu diyor. ama yok gayet rahat. oda boyle rahat olacagını bilmiyordum diyor. korkmayı gerketircek bi durum yok canım ya. yegenim 8 yasındaydı. bu iş için belli bi yaş durumu var sanırım ben tam bilmiyorum ama ya sünnet ne bilmezken yada sünnetin ne oldugunu bildikten sonra yaptırın diyorlar. yegenim sunnet olacagını bilerek gitti. ama biraz suskunlaşmıştı hiç bişey sormuyordu. anlatıyorlarda ismi soylenince kalkmış hemen ayaklanmışgitmiş kuzum valla insan kıyamıyorum ama hem sünnet, hemde saglık acısından gerekli. rabbim sebebsiz istemiyor hiç bişeyi.

ay bi kaç yasında dedin bisuru sey yazmışım

sevdacım teşekkürler kolay aslında tuz tüketmem zaten bazen deniz tuzu, yanlız ekmek çok fazla deyilmi ben öğünlerde birer dilim yesem olur herhalde her hafta bişey yapmayı düşünüyorum artık paztesi başlarım 5 gün yeterli olur sanırım

kızlar tşkr ederim yegenimn sünnetini kutladıgınz için. rabbim isteyen herkese kazasız belasız yaptırmayı nasip etsin

canım sen istersen birer dilim ye ben cok geç saatlerde aclık krizleri yasayan bi insanım o yüzden böyle yapıyım dedim 2 ser yedim. ama hiçç aclık krizi cekmedim bu diyetle.5 gün yap sen bilirsin bende eksiksiz 3 gün yaptım ama sonraki günlerdede uymaya calıştım ama tamı tamına yapamadım.aslında en güzeli bes gün degil bir hafta yapmak sen bilirsin canım yeterki işini görsünde.
rica ederimm kuzum

darkolive slm arkadaşım bişey sormak istiyorum yanlış anlamadıysam sanırım 20 kilo vermişsin nasıl oldu bu banada söyler misin.tabiki bir mahusuru yoksa ben sezeryanla doğum yaptım kilolarım acayip yerleşti evlenirken 58 kioydum.tabi o kiloyada hoş diyetle verdim ama 2 ay kadar diyet yaptım sonra yedim yedim kilo almadım.70 kilodan 58 kiloya düşmüştüm.taaaa ki evlenip zona hastalığına yakalanana kadar.bide kilomun üstüne hamile kaldım.oldum mu böle.

İZLEMMM hani düğün fotolarından koyucaktın kuzum yalan oldu yada koydunda ben mi kaçırdım:96::96:
koyda accık motive olak bacım yaa:78::78:
güzelligini görelimde gözümüz gönlümüz açılsın

çok teşekkür ederim arkadaşım msjını gönderdiğin den bu yana uğraşıyorum yapmak için umarım olmuştur.

canım ugraşıcak bişi yok aslında o sayfayı aç verdigim linki sonra ek bi sayfada tekrar aç böylelikle birinden işlerini hallederken digerinde yani nasıl yapman gereken yazan sayfadanda kopya çekersin.
sonra hazırlanınca en sona gelince bb code diye bi yazı var onun altındaki kısmı http ile başlıyan png ile biten kızmı alıyosun sadece kopyala gir profiline cizelge yazan kısımdaki yazıları sil bu kopyaladıgını oraya yapıştır degişiklikleri kaydet de. o kadar inşş. yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…