80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle hoşgeldin, ne mahsuru olucak hayatım tabiki sorabilirsin herşeyi
ama ben 20 değil, 30 kilo verdim

diyet başarı öyküleri kısmında, başarı hikayem var ordan okuyabilirsin neler yaşadığımı nasıl verdiğimi
ayrıntlı bir şekilde yazdım yani

ZUMcuuummm sen istersinde ben koymam mııı heeççç

1.resim 4 sene önce ege filan yoktu daha ortada, kaynımın düğününde giymiştim
75 kiloydum...
içi saten bir elbise, açık renkte olunca en küçük bir kıvrımı bile belli ediyor, 3.resimdeki kıvrım, çamaşırımın kıvrımı flashla birlikte çok kötü çıkmış
söz verdim diye koyuyorum, kollarımdan ve göğüs bölgemden belli oluyor sanırım kii en zor eriyen yerler orası

bu elbisemin rengine vurulmuştuk, fiyatı pahalı diye önce almadık, sonra döndük dolaştık bi dünya elbise denedim
gene bunu aldık 4 sene önce 280lira vermiştik pazarlıklı haline :18::18::18::18:

bu hafta sonu daralttırdım, fermuar kenarlarından 2şer parmak :)

bu da kına gecesinde giydiğim elbisem...
altında da leoparlı platform topuklu ayakkabılarım var

Son düzenleme:

canım bak ben sana linkini vereyim ben de burdan indirdim 3 mil olanını yaptım bugün ilk kez yeni başlayacaksın hepsini indir bence giderek artırırsın evden çıkmadan spor yapabilmek güzel kızım uyuyordu mesela bugün o uyurken bi gaza geldim yaptım yarın 5 mil yapacağım inşallahhh...

http://www................./egzersiz-spor/13338-leslie-sansone-kucultulmus-tek-linkler.html

canım indirirken vaya indirdikten sonra d ye kaydet ordan silinmez ok?

bu arada kilolarımız aynı hemen hemen benimde 1 eylüle kadar hedefim 70 ve bu haftada 1 kilo eder inşallah veririz yaaaa... arkadaşlarım bile artık taktılar benim bu diet olayına bak diolar bu kadar uğraştın sakın pes etme kilo alıpta dönme diee... dönüşte okula tartı getirip tartarız diolar....

1 haftadır düğün bilmem ne yorgunluğu diye evden hiç çıkmadım
yarın acısını çıkarmayı planlıyorum
şöyle bir ne var ne yok bakınayım mağazalara
cıvıl cıvıl şeyler almak istiyorum, sayısız elbise denemek istiyorum
yarın beni biri tutsun

ahhh ne geri dönmesi, sizden önce başka birileri beni vurur deseydin

ölmek var dönmek yok
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın da yiyemesin pilavları, karbonhidrat çok kalorili

ahhh ne geri dönmesi, sizden önce başka birileri beni vurur deseydin

ölmek var dönmek yok
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın da yiyemesin pilavları, karbonhidrat çok kalorili

canım ya tabiki pes etmek yok önümde sizler gibi örnekler var az da olsa hafta hafta gidio 1 yıl daha sürse hedefime kadar gideceğim o cıvıl cıvıl elbiselerden bende istiom artık ayaklarım ağrımadan platformlar giymek istiyorum...daha neler istiyorum bir bilsen ..... inşallah başarırım bir gün tüm hayallerimi gerçekleştiririm...

bu arada izlemcim resimlerden bile o mutluluk nasıl yansıyor ya daha bir güvenli kendinden emin bir duruş görüyorum son fotoğraflarda...demişsin ya yarın dışarı çıkmak istiyorum die inan doğumdan sonra tekrar 98 olmuştum ve hiç dışarı çıkmak istemiyordum ki alışveriş şurda dursun kızım küçük die bahane ediyordum soğuk diyordum herkese....8. aya kadar rapor kullandım ve gece neyle yattıysam onla günü geçirirdim saç baş kaş ona keza....allahım tekrar o günlere döndürmesin...

ben de kaçayım ii gecelerrrr.....

sabah ilk gelene sürprizzzzz...

15 dakika sporla başlıyorsun güne hadi bakalımmmmmmm..........................bakıcam sabah kim gelmiş yapmış mı yapmamış mı????????????​

günaydın kızlar
vallaa depresyonla uyandım ya reglim gelmedi halaa
vee 2gündür wc ye de çıkamıyorum form çayı içmeme ragmen

karbona diyetine bugün başlasam mı blmiyorum
kaç gündür full kaçamaklı gidiyorum

herkeze günaaydııın, hepinize iyi hafta sonları diliyorum

ay ben napıcam :18: bizde mersine gideriz bugün baya oldu gitmeyeli, iyi ama ben her gittiğimde mutlaka tantuni yerim. kendimi nasıl tutucam bilmiyorum

iyi canım teşekkürler, malum hafta sonu bende beş bün yapim sonucu sabırsızlıkla beklicem

bu hafta sonu daralttırdım, fermuar kenarlarından 2şer parmak :)

bu da kına gecesinde giydiğim elbisem...
altında da leoparlı platform topuklu ayakkabılarım var

sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı vallahii
:82::82::82: muhteşemsin

canım isterdim ama ilk gelen ben olmadığım için almadım

İzloşum 75'lik halini görmemiştim, ikisini birden koyman iyi olmuş çünkü fark o kadar bariz ki...Şu sütyenden taşan yanlar var ya en çok ona sinir olurdum eskiden
O kısmına baksana ne kadar farklı
Göbek kısmında, flşala kötü çıkmış dediğin foto d bile diğeriyle ne kadar fark var

Harika kaptanım, zaten görmüştüm ama böyle farkı görünce tebrik etmemek elde değil

Günaydın hatunlar, dün yaptığım kaçamaklardan midem bulandı bütün gece...Çok karıştırdım sanırım tatlı-tuzlu.Her şeyi hallediyorsun da şu aç gözlülüğe de bir çare olsa ya
Bir buna çare bulamadım, bir hafta tam bir diyet yapınca, cuma günleri bir daha aynı şeyi yiyemeyecekmişim gibi yiyorum

teşekkür ederim arkadaşım ama bu linkten açılmıyor.

Son düzenleme:
Herkese Günaydınnn

Bir süredir girmiyordum kendimi psikolojik olarak kilo vermeye hazırlamadığımın farkına vardım.
Önce o aşamayı hallettim Dün yeniden adam akıllı spor ve sağlıklı beslenmeye başladım.
Dün 1,5 saat (30 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) bugün 2saat 11 dk (71 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) spor yaptım ilk 2 gün için hiçte fena değil
bugün sabah erkenden çıktım evden geldiğimde annem yeni uyanmıştı bana bir baktı terden sırılsıklam olmuşum ceketimi çıkarttığımda ise şok oldu
sen kilo mu verdin hatların daha çok ortaya çıkmış dedi
bende mutlu oldum haliyle bende fark ettim aslında aynaya bakında değişiklikler göze çarpıyor
Anladım ki olay azıcık yiyerek aç kalıp kilo vermek değil yeteri kadar yiyerek o yediklerini yakmak
Eğer böyle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağıma eminim İnşallah oda olacak

Umarım gününüz Çoookkk Çoookkk güzel geçer Bende kahvaltımı yapıp biraz geçmişi okuyayım baya geride kaldım bakalım neler olmuş ben yokken :97: Ahh sabaha sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın artık

Günaydınnn Herkesee
Bu Gün Kendime Kot Pantalon ALmaya Gidicem
Kaç Bedene Sıgcam Diye Düşünüp Duruyorum
32 Bedene Olurum Yine Bence
Çünkü 83 Kiloyken 32 Beden ALdık
Bakalım Şimdi Kaç Beden ALcazz :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…