darkolive slm arkadaşım bişey sormak istiyorum yanlış anlamadıysam sanırım 20 kilo vermişsin nasıl oldu bu banada söyler misin.tabiki bir mahusuru yoksa ben sezeryanla doğum yaptım kilolarım acayip yerleşti evlenirken 58 kioydum.tabi o kiloyada hoş diyetle verdim ama 2 ay kadar diyet yaptım sonra yedim yedim kilo almadım.70 kilodan 58 kiloya düşmüştüm.taaaa ki evlenip zona hastalığına yakalanana kadar.bide kilomun üstüne hamile kaldım.oldum mu böle.
İZLEMMM hani düğün fotolarından koyucaktın kuzum yalan oldu yada koydunda ben mi kaçırdım:96::96:
koyda accık motive olak bacım yaa:78::78:
güzelligini görelimde gözümüz gönlümüz açılsın
iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım iki kilo vermişim hafta başından bu yana.ama bugün diyeti bozdum.arkadaşlarla pikniğe gittik hamur işi yedim akşam yemek yemedim.amaaaa eşimle birlikte sinemaya bakarken çekirdek çitledim dayanamadım.kendimi çok kötü hissediyorum.birde bişeyler sorcam malum ben aranızda yeniyim.kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bir ikinciside milies yazmışsınız galiba yanlış yazmadıysam o nedemek sakın bana gülmeyin ne oldunuğu bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
her gün mü yapalim yapalim ben hic yapmadim daha :) haftada bir iki defa plates yapmaya calisiyorum bi düzenim olsa keske
Ben'de Yapmak İsterdim Leslie Ama İndiremem
İndirirsem Bilgisayarı Kapatınca Siliniyor :95:
Hergünde İndirmem İmkansız
Bir Sitede Falan Yüklüyse Eğer Her Ğün Yaparım
Hedefim Var Okulların Açıldığı Ğün 69 Kilo Olmam Gerek
Yani 9 Kilo Vermem Gerek 10 Hafta İçinde
Her Hafta 1 Kilo Olarak Hesapladım :78:
canım indirirken vaya indirdikten sonra d ye kaydet ordan silinmez ok?
bu arada kilolarımız aynı hemen hemen benimde 1 eylüle kadar hedefim 70 ve bu haftada 1 kilo eder inşallah veririz yaaaa... arkadaşlarım bile artık taktılar benim bu diet olayına bak diolar bu kadar uğraştın sakın pes etme kilo alıpta dönme diee... dönüşte okula tartı getirip tartarız diolar....
ahhh ne geri dönmesi, sizden önce başka birileri beni vurur deseydin
ölmek var dönmek yok
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın da yiyemesin pilavları, karbonhidrat çok kalorili
ZUMcuuummm sen istersinde ben koymam mııı heeççç
1.resim 4 sene önce ege filan yoktu daha ortada, kaynımın düğününde giymiştim
75 kiloydum...
içi saten bir elbise, açık renkte olunca en küçük bir kıvrımı bile belli ediyor, 3.resimdeki kıvrım, çamaşırımın kıvrımı flashla birlikte çok kötü çıkmış
söz verdim diye koyuyorum, kollarımdan ve göğüs bölgemden belli oluyor sanırım kii en zor eriyen yerler orası
bu elbisemin rengine vurulmuştuk, fiyatı pahalı diye önce almadık, sonra döndük dolaştık bi dünya elbise denedim
gene bunu aldık 4 sene önce 280lira vermiştik pazarlıklı haline :18::18::18::18:
bu hafta sonu daralttırdım, fermuar kenarlarından 2şer parmak :)
Eki Görüntüle 217938
bu da kına gecesinde giydiğim elbisem...
altında da leoparlı platform topuklu ayakkabılarım var
Eki Görüntüle 217939
iyi canım teşekkürler, malum hafta sonucanım sen istersen birer dilim ye ben cok geç saatlerde aclık krizleri yasayan bi insanım o yüzden böyle yapıyım dedim 2 ser yedim. ama hiçç aclık krizi cekmedim bu diyetle.5 gün yap sen bilirsin bende eksiksiz 3 gün yaptım ama sonraki günlerdede uymaya calıştım ama tamı tamına yapamadım.aslında en güzeli bes gün degil bir hafta yapmak sen bilirsin canım yeterki işini görsünde.
rica ederimm kuzum
ben de kaçayım ii gecelerrrr.....
sabah ilk gelene sürprizzzzz...
15 dakika sporla başlıyorsun güne hadi bakalımmmmmmm..........................bakıcam sabah kim gelmiş yapmış mı yapmamış mı????????????
canım bak ben sana linkini vereyim ben de burdan indirdim 3 mil olanını yaptım bugün ilk kez yeni başlayacaksın hepsini indir bence giderek artırırsın evden çıkmadan spor yapabilmek güzel kızım uyuyordu mesela bugün o uyurken bi gaza geldim yaptım yarın 5 mil yapacağım inşallahhh...
http://www................./egzersiz-spor/13338-leslie-sansone-kucultulmus-tek-linkler.html
teşekkür ederim arkadaşım ama bu linkten açılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?