80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin, ben burayı bıraktığını düşünmüştüm, belkide ara vermen iyi olmuştur kendine güvenin gelmiş sedacım ilk günler için bedenine fazla yüklenmiyormusun ? yavaş yavaş arttırabilirsin. bu tempoyla erken yorulup bırakabilirsin, çünkü önümüzde uzun bi zaman var. tabiki kalıcı olmasını istiyorsak, seni düşündüğüm için söyledim

Yokluğunu Fark Edip Diyeti Bıraktığını Sanmıştım :44:
Senin Adına Çok Sevindim Artık Diyete Hazır Olduğuna
Hiç Tartılmadınmı Peki Kilo Verdinmi Diye :26:

Hoşbuldum Dediklerin doğru aslında ama ben çok düzenli olmasa da yürüyüş yapıyordum ordan bünyem alışık birazcık Pek zorlanmadım ama bugün sabah 7 de kalkıp başlayınca bide egzersizler ağırdı birazcık ordan zorlanmam oldu açıkcası ama soğuk bir duş aldım geçti eğer ben kendime yüklenmezsem hemen sıkılıp bırakırım o yüzden. sürekli kendimi motive etme yöntemleri bulmaya çalışıyorum gece yatağa yatınca çok düşünüyorun hemde gerektiğinden fazla. yediklerim için ya da hareket etmediğim için düşünmekten sıkıldım Onun yerine güzel şeyler düşünüp uyumak istiyorum hepsi bu Biraz uzattım sanırım k. bakma

Yokluğunu Fark Edip Diyeti Bıraktığını Sanmıştım :44:
Senin Adına Çok Sevindim Artık Diyete Hazır Olduğuna
Hiç Tartılmadınmı Peki Kilo Verdinmi Diye :26:

Yok canım bırakmadım sadece ilk aşamam zayıftı yani psikolojik olarak hazır değildim temeli sağlam atmak gerek değil mi? Yok tartılmadım. Annem sık sık tartılma tartıya çıktığın zaman gördüğün rakam seni şaşırtsın dedi haklı diye düşündüm Rakama şaşırmak derken iyi yönde tabikide

Evet Temelin Sağlam Olmazsa Hemen Sıkılırsın
Ve Sonuç Olarak Diyeti Bırakırsın
Ben Nerdeyse Hergün Tartılıyorum Hasatalık Gibi Bişey Bende Bu :96:
En İyisi Hafta 2 Kere Falan
Ama Dayanamıyorum Ben Tartılıyorum
Yoksa Kilo Alacakmışım Gibi Geliyor Bana :18:
Cumaya Kadar Bende Tutucam Kendimi

Sık sık tartılmak hiç iyi bişey değil bunun farkına vardım

İndirmeyi Deniyicem İnşallah Silinmez :18:
Evet Kilolarımızınz Arasında Sadece Gram Farkı Var
İnşallah Her Hafta 1 Kg Veririz
Pes Etmek Zaten Olmaz
Fıstık Gibi Olcazz

Günaydiiiiiiiin Kizlaaaaaar

Kilo Bildirimiiiii

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 77
Bu Hafta: 76
Giden: 1.Kilo
Toplam Giden: 12.Kilo
Boy: 1.68
Beden: 42

Spor: 180 Dk

Prensessimin Gelmesiyle Birlikte 3.Hafta Sabit Kalmamdan Sonraaaa
Sonunda 4.Regl Günüm Olmasina Ragmen 1.Kilo Vermi$im :87:
Bi Kac Gündür WC Sorunu Ya$amaktayim Okadar Müsli Yememe Ragmen Tik Yok

Kilo Veren Herkezii Tebrik Ediyorummm .. Veremeyenler Üzülmesin Elbet Haftaya Bombaa Gibi Gelip Burada Süper Bildirimler Yapacaksiniz
Buna Inaniyorum

martta 96 kilodaydım
şu anda 79 kilodayım
yaptığım tek şey yemeği kısmak oldu ,ha bur arada aşıkta oldum :2:
arada bir erken iniyor otobüsten yürüyorum

ilk zamanlar hızlı kilo verdim. sonra 4 hafta durdu kilo vermem sonra tekrar başladı kilo vermem
arada bir yaptığm yürüyüşlerle vucud sıkılaştı tartı 79 göstersede görünüşte daha zayıf gösteriyorum
herhangi bi ilaç kullanmadım, özel bir diyet yapmadım

bu hafta sonunculuk bende regl olunca iştahım açıldı yedim bi sürü

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok

Evet Hiç İyi Birşey Değil
Çünkü yediklerinden Vücut Su Tutabiliyor Ve Gün Gün Değişebiliyor
O Yüzden Haftaada Kere Yeterli Oluyor
Ama Ben Dayanamıyorum

evet canım haklısın

Maşallah güzel kilo vermişsin umarım istediğin kiloya ulaşırsın

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok

Üzülme canım regl olunca insan kendini alamıyo tatlı felan görünce dayanamıyo malesef bence 1 kilo felan regliden dolayıdır haftaya o kilodan eser kalmaz sen moralini bozma

günaydın

herkese iyi haftasonları...

masumm saol canım gelicem yavaş yavaş ... arada okuyorum sizi
darkolive, selma ve seni gördüm tanıdık isimlerden..
sende de kilolar gitmiş moralini bozma öyle yada böyle gitmiş bak ne güzel Maşallah.

Ben Yokken Yeni Gelen Arkada$lar Olmu$ ..
Hepiniz Ho$geldiniz .. Azminiz Daim Olsun ..
Fazla Kilolarinizdan Saglikli Bir $ekilde Hemencik Kurtulursunuz Insallah ..

Günaydın kızlar

sevda'cım demek oğlak burcusun inatçı olur dediğim dedik ve tuttuğun koparır ve çok temiz olur bildiğim en belirgin özellikleri:)kocaeli uzak ama olsun gönüller bir olsun:)filiz için yazdığın diyeti bende aldım bu dukan'dan sonra önce 2 öğün nesfiti deneyeceğim sonra bunu denerim.aslında ben işyerinde daha önce bilerek yaptığım bişey değil amam çilek-kivi yada şeftaliyi yoğrutla karıştırarak çok tükerirdim.sebze olarak salatalık-domates-havuç...canım tatlı soğuk bişey istediğinde hemen çilek kivi üstüne yoğurtdu koyup karıştırıp yerdim hala çok severim ama kilo verdirmesi güzelmiş rahat rahat yaparım:)

zekiye'cim alla damatlığınıda göstersin.bende oğlumun sünnetini sitiyorum daha 10 aylık ama yaşına girmeden yapılsın diye araştırdım sürekli muane olduğu doktorun hastanesinde 450 tl istiyor polikinlik 150 tl devleti araştırmadım.bakalım inş.yaptırırız.

izlem canım herzamanki gibi çok şıksın aradaki fark çok belli sarı abiyenin altına ne renk ayakkabı giysin sarı,lame?.kınada halhalınıda takmışsın yakışmış....onunda bim'deki waffle sen tattın aylar önde konuşulmuştu...ben biara kendimi ödüllendireceğim nutella içine şan fıstığı atıp ve mw eritip yiyeceğim :) azıcıcık yiyeceğim 60 kiloya gelince:))

deryacım canını sıkma haftaiçi toparlarsın ama midene yazık hem tuzlu hemtatlı karıştırman kötü olmuş...sadece birini seçseydin keşke artık bidahakine:))hiç sormayacağım ne yedin diye canım çekebilir:)

banu'cum benim prenseste iyice gecikti hava değişikliği mi yaptığım diyetin etkisi mi?inş.başkabişey değildir...
sonkez bunlarıda deneyeceğim olmazsa sabitleyeceğim demişsin çok fazla düşünüp çok stres oluyorsun o kadar kendini bunaltma biraz rahat ol bu halinle bile çok güzelsin en zorunu başardın.kalan kilolar gitmese nolacak sağlığın keyfin yerinde olsun yeter...

bogurtlengoz adaşıma katılıyorum ilk etapta kendini bu kadar yorup çabuk pes edip yarıda bırakma çoğaltarak devam et...

agata çok ii kilo vermişsin maşallah...

böcekk (nuran mıydı?) regli olduğun için artıdasındır.haftaya telafi edersin...

burcucum tebrikler 1 kilo gitmiş:)maşallah

ayşecim spora ii başladın inş.okul açıldığında öğretmen arkadaşların öğrencilerin şaşırır verdiğin kilolara....

filizcim tarçınlı bal karışımını ve elmalı kürüde not aldım biara yaparım kimbilir:)eskiden yemek tarifleri not alır denerdim özellikle tatlılar.şimdi zayıflama kürleri oda bitsin sıkılaşmaya bakarım gibi:))

kızlar tülay,seher tatile mi gitti uzun süredir yoklar...

ilkay'da topiğe uğramıyor?

baharcım
gel cnm bekleriz evet kilollar gtti ama 3 aydır aynı yerdeyim cnm kıramıyorum zicirleerimi

izlem
ben bu elbiseli fotolarını görmüştüm senin kına elbisen diye düşünmüştüm
aradaki fark bariz belli zaten cnmmm

zum
diyetini paylaşmışsın tşk ederim cnm karbona başladım bugün ama ilerleyen zamanlarda denerim
ayrıca yanlış anlamamm tabikide

bugün dışarda olucaz bizde önce kına ardından avm ye gidice z ojelerimi kuruturken sizlere bakayım dedimm :89::89::89:
bugün karbona başladım baktım rglinin gelecegi yok
bende 4 gündür yiyorum yaa ve artık ileriye gitmeyim die ugün başladım karbona yoksa duramıydum ki dün gece cips yedim
bakalım cuma ola hayrola

1 pakette kfleks aldım beni bekliyyyyyyy

kızlar...........
duştan sonra saçlarına hiç bişey kullanmadan şekillendirici,fön,jöle vs. kullanann varmı
ben öle direkk kullanamıyorum ya tel tel bir görüntü alıyor saçlaırm ün gittim elidor aldım oda aynı görüntüyü bıraktı saçımda

Günaydiiiiiiiin Kizlaaaaaar

Kilo Bildirimiiiii

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 77
Bu Hafta: 76
Giden: 1.Kilo
Toplam Giden: 12.Kilo
Boy: 1.68
Beden: 42

Spor: 180 Dk

hoşgeldin burcu, tebrik ederim

tebrik edrim, hoşgeldin , canım çok iyi vermişsin

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
banu hoşgeldin bukadar üzülme, adapte olduktan sonra fazlasıyla gider. hem regli olmuşsun fazla çıkman normal

evet canım haklısın, yemekti, pastaydı, tatlıydı tarifi derken alıyoruz kiloyu şimdide nerde yağ yakıcı, diyet yemekleri vs kilo verdirecek herşeyi denemeye başlıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…