Herkese Günaydınnn
Bir süredir girmiyordum kendimi psikolojik olarak kilo vermeye hazırlamadığımın farkına vardım.
Önce o aşamayı hallettimDün yeniden adam akıllı spor ve sağlıklı beslenmeye başladım.
Dün 1,5 saat (30 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) bugün 2saat 11 dk (71 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) spor yaptım ilk 2 gün için hiçte fena değil
bugün sabah erkenden çıktım evden geldiğimde annem yeni uyanmıştı bana bir baktı terden sırılsıklam olmuşum ceketimi çıkarttığımda ise şok oldu
sen kilo mu verdin hatların daha çok ortaya çıkmış dedi
bende mutlu oldum haliylebende fark ettim aslında aynaya bakında değişiklikler göze çarpıyor
Anladım ki olay azıcık yiyerek aç kalıp kilo vermek değil yeteri kadar yiyerek o yediklerini yakmak
Eğer böyle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağıma eminimİnşallah oda olacak
Umarım gününüz Çoookkk Çoookkk güzel geçerBende kahvaltımı yapıp biraz geçmişi okuyayım baya geride kaldım bakalım neler olmuş ben yokken :97: Ahh sabaha sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın artık
Herkese Günaydınnn
Bir süredir girmiyordum kendimi psikolojik olarak kilo vermeye hazırlamadığımın farkına vardım.
Önce o aşamayı hallettimDün yeniden adam akıllı spor ve sağlıklı beslenmeye başladım.
Dün 1,5 saat (30 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) bugün 2saat 11 dk (71 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) spor yaptım ilk 2 gün için hiçte fena değil
bugün sabah erkenden çıktım evden geldiğimde annem yeni uyanmıştı bana bir baktı terden sırılsıklam olmuşum ceketimi çıkarttığımda ise şok oldu
sen kilo mu verdin hatların daha çok ortaya çıkmış dedi
bende mutlu oldum haliylebende fark ettim aslında aynaya bakında değişiklikler göze çarpıyor
Anladım ki olay azıcık yiyerek aç kalıp kilo vermek değil yeteri kadar yiyerek o yediklerini yakmak
Eğer böyle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağıma eminimİnşallah oda olacak
Umarım gününüz Çoookkk Çoookkk güzel geçerBende kahvaltımı yapıp biraz geçmişi okuyayım baya geride kaldım bakalım neler olmuş ben yokken :97: Ahh sabaha sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın artık
canım hoşgeldin, ben burayı bıraktığını düşünmüştüm, belkide ara vermen iyi olmuştur kendine güvenin gelmişsedacım ilk günler için bedenine fazla yüklenmiyormusun ? yavaş yavaş arttırabilirsin. bu tempoyla erken yorulup bırakabilirsin, çünkü önümüzde uzun bi zaman var. tabiki kalıcı olmasını istiyorsak, seni düşündüğüm için söyledim
Yokluğunu Fark Edip Diyeti Bıraktığını Sanmıştım :44:
Senin Adına Çok Sevindim Artık Diyete Hazır Olduğuna
Hiç Tartılmadınmı Peki Kilo Verdinmi Diye :26:
Yok canım bırakmadım sadece ilk aşamam zayıftı yani psikolojik olarak hazır değildim temeli sağlam atmak gerek değil mi?Yok tartılmadım. Annem sık sık tartılma tartıya çıktığın zaman gördüğün rakam seni şaşırtsın dedi haklı diye düşündüm Rakama şaşırmak derken iyi yönde tabikide
Evet Temelin Sağlam Olmazsa Hemen Sıkılırsın
Ve Sonuç Olarak Diyeti Bırakırsın
Ben Nerdeyse Hergün Tartılıyorum Hasatalık Gibi Bişey Bende Bu :96:
En İyisi Hafta 2 Kere Falan
Ama Dayanamıyorum Ben Tartılıyorum
Yoksa Kilo Alacakmışım Gibi Geliyor Bana :18:
Cumaya Kadar Bende Tutucam Kendimi
Sık sık tartılmak hiç iyi bişey değil bunun farkına vardım
canım indirirken vaya indirdikten sonra d ye kaydet ordan silinmez ok?
bu arada kilolarımız aynı hemen hemen benimde 1 eylüle kadar hedefim 70 ve bu haftada 1 kilo eder inşallah veririz yaaaa... arkadaşlarım bile artık taktılar benim bu diet olayına bak diolar bu kadar uğraştın sakın pes etme kilo alıpta dönme diee... dönüşte okula tartı getirip tartarız diolar....
Evet Hiç İyi Birşey Değil
Çünkü yediklerinden Vücut Su Tutabiliyor Ve Gün Gün Değişebiliyor
O Yüzden Haftaada Kere Yeterli Oluyor
Ama Ben Dayanamıyorum
martta 96 kilodaydım
şu anda 79 kilodayım
yaptığım tek şey yemeği kısmak oldu ,ha bur arada aşıkta oldum :2:
arada bir erken iniyor otobüsten yürüyorum
ilk zamanlar hızlı kilo verdim. sonra 4 hafta durdu kilo vermem sonra tekrar başladı kilo vermem
arada bir yaptığm yürüyüşlerle vucud sıkılaştı tartı 79 göstersede görünüşte daha zayıf gösteriyorum
herhangi bi ilaç kullanmadım, özel bir diyet yapmadım
bu hafta sonunculuk benderegl olunca iştahım açıldı yedim bi sürü
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
hoşgeldin burcu, tebrik ederimGünaydiiiiiiiin Kizlaaaaaar
Kilo Bildirimiiiii
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 77
Bu Hafta: 76
Giden: 1.Kilo
Toplam Giden: 12.Kilo
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 180 Dk
martta 96 kilodaydım
şu anda 79 kilodayım
yaptığım tek şey yemeği kısmak oldu ,ha bur arada aşıkta oldum :2:
arada bir erken iniyor otobüsten yürüyorum
ilk zamanlar hızlı kilo verdim. sonra 4 hafta durdu kilo vermem sonra tekrar başladı kilo vermem
arada bir yaptığm yürüyüşlerle vucud sıkılaştı tartı 79 göstersede görünüşte daha zayıf gösteriyorum
herhangi bi ilaç kullanmadım, özel bir diyet yapmadım
banu hoşgeldinbu hafta sonunculuk benderegl olunca iştahım açıldı yedim bi sürü
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
Günaydın kızlar
filizcim tarçınlı bal karışımını ve elmalı kürüde not aldım biara yaparım kimbilir:)eskiden yemek tarifleri not alır denerdim özellikle tatlılar.şimdi zayıflama kürleri oda bitsin sıkılaşmaya bakarım gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?