80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok enayım kızlar çok
prensesim geldi ama ne geldi dün geceden beri 1 paket ped bitirdim resmen musluktan akıyor yaa biraz üzüm leblebi koydum yedim kan yapsın diye dr um uyarmıştı çok fena gelir hazır ol korkma demişti bol bol ağrı kesici içicekmişim azalması için dünden beri içiyorum ama arttı sanki daha fazla bakalım inşallah bikaç güne normale dönerde biter rahatlarım karnım davul oldu resmen hiç halim yok heryerim dökülüyo
bide bu halde sabah bi baktım yatağı filan mahfetmişim kann olmuş heryer uzun yıllardır hiç böyle bişey yaşamamıştım çamaşır attım yıkandı astım şimdi misafirim gelicek kv ler yeni haber verdiler off akşam olsada yatsam

ben malesef duştan sonra hiçbişey kullanamıyorum saçıma tiftik yapılı benim saçım aslında kıvırcıktı ama yıllardır boyalarla mahfoldu yapısı bozuldu saçım o yüzden ne sürersem süreyim kabarıyo iğrenç görünüyo
ben hep bi yere gitmeden 1 gün önce banyo yaparım akşama saçım kuruyunca düzleştiririm ertesi günde çıkmadan vücuduma duş aldırır çıkarım malesef çile bülbülüm çile
şimdi bide sarıya boyatınca iyice mahfoldu saçım hiçbirşey sökmüyo evde krem jöle köpük ne ararsan var ama hiçbir işe yaramıyo

semaa
geçmiş olsun of ya şimdi misafirde çekilemzki
benimkide gelmedi valla bekliyorummmm
4 gözlee

ama şöle bir ii tarafı var tatile giderken geciktirici içicektim geç gelirse gerek kalmyacak

banuş görümcemde aynı durumda 25 kilo verdi ama bi durdu ne yapsa gitmiyor bizim yediğimiz gibi beslenmeyi denemiş yani sağlıklı beslenme şekli yağsız tuzsuz ekmeksiz sebze et gibi 4 kilo almış o az yiyerek vermişti mesela 1 kaşık yemek 1 ısırık ekmekle 1 öğünü geçirerek şimdi öylede veremiyormuş napıcam bilmiyorum diyordu bende detoks önerdim bilmiyorum yapıcakmı çok kötü yaa şu duraklama dönemi
bende reglim bitsin bişey yapıcam ama ne yapıcam bilmiyorum k fleks çok uygun bana belki onu yaparım 14 gün bakalım

semaa
geçmiş olsun of ya şimdi misafirde çekilemzki
benimkide gelmedi valla bekliyorummmm
4 gözlee

ama şöle bir ii tarafı var tatile giderken geciktirici içicektim geç gelirse gerek kalmyacak

aaa bide o dert var dimi tatilde regl olmak aman allahım kabus gibi inşallah geç gelirde geciktiriciye gerek kalmaz boşuna hormon almamış olursun o zaman canım
bende bir hesap yaptım kocamın yıllık izne çıkmasından 3-4 gün sonra regliyim ve izni bitene kadar reglim anca biter sanırım tüh bee anca 3 gün girerim denize allahtan tatile gitmiyoruz yoksa çok üzülürdüm çünkü geciktiricide kullanamazdım zaten hormon alıyorum vermezdi kesin dr um

gözünaydın cnm
ama neden bu kadar fazla kanama olduki ?
bu arada bu halde de hiç misafir çekilmez yaa

semaaa
görümcenn ama saglıksız vermiş sanki ya 1 ısırık ekmekle 1 kaışk yemekle karın mı doyar
işe ozman az yediig için şimdi ne yi azaltacak ki

ben ilk 14 kilomu 1200 cal diyetle verdim ki içinde 5 dlm ekmek vardı
ama şimdii nedne durdu benimkisi bilemiyorum
karbon yapıcam perşembeye kadar inşş fayda eder
tiksindim artık ;63.9-64 ve 65 üçlüsünden

bende aldım evd ebekliyor k-fleks sanıyordum
ama klelogss almışım ben anam bi ton çeşit var ya karıştımrışım

karbon bitisn onu yapıcma bende bi süre :)

deryoş
valla ya sıcakta karbon zor olcak gibi karnım acıktı arada yumurta haşlayacaktım gözüm kesmedi
bir parça haşlanmış tavuk attım agzıma

gözünaydın cnm
ama neden bu kadar fazla kanama olduki ?
bu arada bu halde de hiç misafir çekilmez yaa

sağol canım ben hormon kullanıyorum hapı bırakıp regl oluyorsun ama normal regliden fazla oluyormuş kanama şimdi ilk reglim ilaçtan sonra umarım bütün hepsi böyle geçmez 3 ay kullanıcakmışım
valla sorma yaa zaten kızım huysuz sabahtan beri dökülüyorum bişey yapmıycam zaten kahve sorarım bi.anlatırım artık durumumu zaten hazırda hiçbişey yok bende pişiricek halde yok akşam eşim işyerinde yerim dedi sen yorulma dedi bende kendimi ablamlara satmayı düşünüyorum bugün yada aç kalmayı planlıyorum yada abur cubura takılmayı
ya harbiden çok fenayım başım fırıl fırıl yani kızın bezini bile bağlamayı düşündüm altıma

evet canım tabi sağlıksız önce güzel gidiyor kilolar ama sonra tıkanınca hiçbirşey yapamıyorsun ben hakkaten aç kalmadan verdim evet sıkıcıydı yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk filan ama açta kalmadım başımda dönmedi hiç olsun yavaş gitsin ama sağlığımda gitmesin beraber
evet canım specıal k almıştım bende yanlışlıkla 3paket aslında nesfit daha hoşuma gidiyordu evde farkettim tüh dedim ama 2 paketini kullandım 6 gün şimdi 1 paket duruyor 2 paket daha alıcam onlarıda çikolatalı alıcam öyle yapıcam en azından tatlı isteğini kesiyor

çok geçmiş olsun sema , ay bide buhalde misafirmi kabul ettin , keşke uygun deyilim deseydin misafirde çekilmez ya şimdi zor olur senin için, dinlenmen daha iyi olurdu. yapacak bişey yok artık, kolay gelsin

ben nemliyken jole kullanıyorum biraz. saçlarım dalgalı zaten o yuzden kabarmasınsın birazdaha sekillensin diye kullanıyordum. düzleştirirkende krem v.s kullanmıyorum çunku kotu gözüküyor sanki kirli gibi yaglı gibi duruyor. hiç bişey yapmadan düzleştir daha dogal olur. tabi sactan sacada degişiyor. bu durum

bende siyah sactan sarıya sacımı actırarak geçmiştim. buna nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama. ozamn saclarım cok kotu olmuştu ve bi yag kullanmıştım. mecitefendi sac yag. saclarım eskisi gibisi olmasada baya duzelmişti. kuaforum bile cabuk toparlanmış sacların demişti. bulursan mutlaka al kullan ben cok faydasını gormustum

Ben Nesfit 14 GÜn Proğramına Başlıyorum Kızlar
Eğer İlk 2 Günü Atlatırsam Güzel Bir Şekilde
Buraya Gelip Bildiricem Pazar Günü ALıcam
Nesfitimi Sade Alıcam Meyvesini Ben Doğrıyıcam İçine
2 Gün Sonra Görüşmek Üzere Öpüldünüzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı uğurlu olsun inşallah zekiyecim

izlemcim karşılaştırmalı fotoğraflar çok iyi oluyor sağol, hele aynı elbiseyle farkı görmek süper
aradaki fark çok belli canım

bu kiloları dediklerini yapmak için verdin dene güzelim bizim için de dene

selam canım, gittin sanıyordum, birkaç gündür gözüm seni arıyordu. kendini toparlamana sevindim

geçmişte seni okuyorum baharcım,hoşgeldin, bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

semaveela;19944104]çok enayım kızlar çok
prensesim geldi ama ne geldi dün geceden beri 1 paket ped bitirdim resmen musluktan akıyor yaa biraz üzüm leblebi koydum yedim kan yapsın diye dr um uyarmıştı çok fena gelir hazır ol korkma demişti bol bol ağrı kesici içicekmişim azalması için dünden beri içiyorum ama arttı sanki daha fazla bakalım inşallah bikaç güne normale dönerde biter rahatlarım karnım davul oldu resmen hiç halim yok heryerim dökülüyo
bide bu halde sabah bi baktım yatağı filan mahfetmişim kann olmuş heryer uzun yıllardır hiç böyle bişey yaşamamıştım çamaşır attım yıkandı astım şimdi misafirim gelicek kv ler yeni haber verdiler off akşam olsada yatsam

bu prenses gelse bir dert gelmese ayrı bir dert valla ben regl olunca ilk
gün dışarı çıkmak bile istemiyorum. misafir gelecekmiş. Allah kolaylık versin canım

al güzelim all yakışır sana. bende sapıttım bu aralar bir alışverişler yapıyorum pantalonlar elbiseler gece cantaları abiyeler ayakkabılar tuttum bide salon halılarını degiştirdim oymalı ipek shaggy halılardan aldım. bide bu hafta gidip yürüyüş bandı alıcam adam en sonunda boşicak beniyaw aldıgına bişi demiyorumda bu kadar parayı ne yapıyosun be kadın senin harcadıgın parayla iki aile bir ay geçiniyo diyo bende diyorum ki her beş kiloda bir bilezik sözün vardı almadın bende kendime her kilo verdigimde ödül olarak alıyorum dedimm. ooooo yandık o zaman diyo
hepimiz aynı çiçemm bazen sapıtıyoruz böyle sanki bi daha alamicam yiyemicem gibi dün iki paket çikolatalı iki paket sade k flakes iki paket müsli iki paket meyveli ne bulduysam aldım dünden beri yiyorum karman çorman,dün bide yemegi gittik eşim dedi hadi madem 2 kiloya yakın verdin ödül olsun dedi neler sipariş ettik hiç birini yiyemedik sonra diyoki benimki sakın yanlış anlama bitanem ama doydun farkındayım kendini zorluyosun miden almıyo zorla sokuyosun agzına hala yicem diye ugrasıyosun hep bu yüzden kilo aldın bırak yeme kalsın dedi ben hala yazık ama dur accık da şundan yiyim diyomadam kızdı en son yaw bırak zorlama mideni yeme dedi aslında evet hep bu yüzden kilo aldım doydum ve bırakmadım ziyan olmasın ziyan olmasın diye diye
canım hoşgeldinn görünmüyordun iyi olduguna sevindim hadi bakalım dönüşün muhteşem olsun inşş.
burcumm hoşgeldin ablamm maşallah bir kilo vermişsin inşş. devamlı olsun güzelim bence daha fazladır ben wc ye cıkamadıgım zamanlarda o kadar cok fark ediyoki kilom taş gibi oluyo karnım. hadi hayırlısı kuzumm
bu hafta sonunculuk bende regl olunca iştahım açıldı yedim bi sürü

başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
canımm nerelerdesinn seni sorup duruyorum çok mu yogunsun bu aralar? özlettin kendini ama olsun güzelim sıkıntı yapma bişi olmaz toparlarsın sen ben inanıyorum sana. ugra ama buraları aksatınca hep öyle oluyo biliyomusun canım hemen bi motivasyon düşüklügü yaşıyo insan. topigimiz iyiki var. hem belki kilo degildir regl şişligide olabilir kuzum üzülme
valla hakkımda bi çok şey biliyomuşsun zaten inatçıyımdır dogru, tuttugumu kopartırım dogru, çok temizimdir dogru,insanları çok severim çok sadığımdır çok sıcak kanlıyımdır. diyelim biriyle arkadaslık kurdum 1 ayy bile olmadı dimi hepsi derki iyiki hayatım da varsın sanki senelerdir dostummuşsun gibi hissediyorum derler sagolsunlar ben çok seviyorum insanları. bide hayvanlarıda köpekler beni gördümü gelir direk benim cocuklarda anne geliyo diye panik yapar ben aynen böyle gelsin annem ne olur ben yanınızdayım korkmayın asıl siz kötü niyetli insanlardan korkun diyorum ikiside evet anne çikolata verirlerse sakın almıyalım dimi belki bizi kaçırmak istiyodur diyolarr kuzucuklarımm onlar benimm
banuşum cok sevindimm inşş. bi karbon işine yarar yaramazsada dedigimi bi denersin canım inşş. işni görür ama çok fazla takılma bu konuya o yüzdende veremiyo olabilirsin kuzum.sen zaten güzelsin kim der sana ikiz annesi?
ahhhh canım dikkat et nolur aniden baş dönmen falan olur hemen dinlen kötü hissedersen.ama olur mu şimdi misafir hiçç. neyse anlatırsın baride fazla oturmazlar. sen dua et belki kabul olur kanamanın yarısını rabbim bana versin inşş. hem sen rahatla hem ben.bende o kadar az olurum ki peçete koy gez yani :84::84: inşş. her şeyin kararında olması en güzeli çokkkk geçmiş olsunn kuzum dikkat et.
canım eger o kadar kötüysen en küçük boy bebek bezlerinden al bi paket kullan her tarafı kirlettikçe sana daha çok iş çıkıcak fazladan yorgun düşürme bedenini hemde sinirlerin yıpranır dinlenemeyip işlerle boguşmak zorunda kalırsan. senin saglıgın önemli herseyden önce bide bol bol vişne suyu iç hazır kutular kilo yapar diyosan hemen bi kilo aldır koy suya kaynat canım.

evett gelelim sana izlem hanım bilerek senin fotoları en sona bıraktımm çünkü ben sana artık yorum yapıcak bişi bulamıyorumm tek kelimeylee
tek kelimeylee
çok güzelsinnn maşallahhh

bogurtlengoz adaşıma katılıyorum ilk etapta kendini bu kadar yorup çabuk pes edip yarıda bırakma çoğaltarak devam et...

Şimdilik durumdan çok çok memnunum inşallah sıkılmam Kilolarımdan o kadar bıkmışım ki kurtulmak istiyorum. Saçma sapan diyetler yapıp sağlığımı bozmak yerine kendimi spora verdim inşallah doğru yapmışımdır :44: bu halde dışarı çıkıp dolaşmakta istemiyorum kapşonumu takıp yürüyorum fitness parkına gidip çalışıyorum hem kalori kaybediyorum hem sıkılaşıyorum hemde mutlu oluyorum o yüzden

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selam canım, gittin sanıyordum, birkaç gündür gözüm seni arıyordu. kendini toparlamana sevindim

Selam canım :80: yok canım gitmedim toplandım geldim tşk ederim

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

canım hoşgeldinn görünmüyordun iyi olduguna sevindim hadi bakalım dönüşün muhteşem olsun inşş.

Hoşbulduk canım :81: İnşallah bu sefer muhteşem olucak tşk ederim

Son düzenleme:
Bugün ki menüm

Sabah:
Peynir, Yumurta, Domates, Salatalık, Biber, Kızarmış ekmek, Yeşil çay

Ara:
Bir ince dilim ananas

Öğlen:
1 kase haşlanmış bezelye ve patates karışımı, Yoğurt

Ara:
Küçük bir kase pekmezli yoğurt, 8-9 tane kiraz

Akşam:
Tavuk(haşlama), Salata

-----> 3 Lt su, 1 bardak yeşil çay
Spor:2,5 saat yürüyüş, 1 saat 11 dk egzersiz

Ödül'üM : 1 tanecik gofret

merhaba kızlar,
tam 60 sayfa geçmiş okudum
saatlerdir bi gidip temizlik yapıyorum bi gelip okuyorum falan neyseki bitti... kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
3-4 gün girmeyince bile insan kaçırıyo biçok şeyi. banucum kaptanlık hayırlı olsun.senin spor ve diyetteki azmini hep beğenmişimdir. izlemide anlıyorum ve saygı duyuyorum.
derya sende uzak kalma lütfen! benim topiğe girdiğimde gözlerimin aradığı ilk kişilerdensin. ve sevdacım canım benim. geçmişi okurken gördüm bana seslenmişsin. çok çalışıyordum bu hafta sürekli 24 saat nöbetler tuttum vs. çok yoruldum.eşinede söle üzülmesin yahu çok olmasındansa 3-4 milyar en iyisi bence.tbrikler cnm.

kilo veren herkesi kutluyorum ve benim gibi artıda olanlar üzülmesin inş haftaya halledicez.
bu hafta senelik izne ayrıldım bi hafta bi haftada temmuz sonu ayrılcam. bol bol yüzmeyi planlıyorum. bu arada balıkesire gidicem. hem arkadaşımın düğünü var hemde 5-6 tane arkadaşm var orda onlarla güzel vakit geçiririz inş. pazartesi yola çıkıcam...ve yediklerime dikkat edicem

bide kızlar dün lcw den kot kapri aldım normalde 46 giyiyordum ama 44 oldu(ne kadar artıdada olsamda)çok hoşuma gitti çok. inş 65i görürüm bigün bende bazı arkadaşlarımız gibi. ve hepimizi ismimizi kırmızıyla yazdırırız

Bu hafta hepimiz çiçek açtık, çok güzel kilolar verdik, o yüzden bende bahar çiçeklerini koydum bu sefer arkaya :87::87:

Zekiyecim ve filizcim tebrik ederim tekrar, çok eziyet çektiniz bu hafta ama aldınız karşılığını
Gönlüm ikinizi de mavi yazmak istedi ama diğer listelere haksızlık olur diye yapamadım

Bu azmin haftaya da devam etmesi dileğiyle,
İstikrar sürsün, hatunlar küçülsün

deryacım ellerine sağlık..

arkadaşlar çok iyi kilolar vermiş bu hafta.bende listede hiç sonuncu olmamıştım. buda ilginçmiş. Allah bi daha yaşatmasın

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlarr
öldüm geberdim valla yaa

kınaya gititk ,avm ye gititk
collezondan iki tan emini etek aldım tatil için çok güsel
birde mangodan 3 tl ye elbise aldım
alcak çok şey vardı ama çocuklarla gittigimiz için giyinmeye imkan koytu onlarıda göz kararı aldım zaten
etekleirnbiri baya mini
digeri az diz üstü gri spor basit bir ete
siyahıd avardı ama almadım daha dgeişik şeyler alırım diyue ama keşke alsaydım pişma oldum 8 lira zaten
evd egiyinmek için çok rahattı umaırm bir daha gidebilirim

adil ışık ve mangoda şık elbiseler vardı ama çocuklardan kaynaklı giyinemedim

karbon açısındna ii bir gün geçiriidm menümü yazarım birazdan gıdaklamazsam iidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…