kızlar...........
duştan sonra saçlarına hiç bişey kullanmadan şekillendirici,fön,jöle vs. kullanann varmı
ben öle direkk kullanamıyorum ya tel tel bir görüntü alıyor saçlaırm ün gittim elidor aldım oda aynı görüntüyü bıraktı saçımda
baharcım
gel cnm bekleriz evet kilollar gtti ama 3 aydır aynı yerdeyim cnm kıramıyorum zicirleerimi
izlem
ben bu elbiseli fotolarını görmüştüm senin kına elbisen diye düşünmüştüm
aradaki fark bariz belli zaten cnmmm
zum
diyetini paylaşmışsın tşk ederim cnm karbona başladım bugün ama ilerleyen zamanlarda denerim
ayrıca yanlış anlamamm tabikide
bugün dışarda olucaz bizde önce kına ardından avm ye gidice z ojelerimi kuruturken sizlere bakayım dedimm :89::89::89:
bugün karbona başladım baktım rglinin gelecegi yok
bende 4 gündür yiyorum yaa ve artık ileriye gitmeyim die ugün başladım karbona yoksa duramıydum ki dün gece cips yedim
bakalım cuma ola hayrola
1 pakette kfleks aldım beni bekliyyyyyyy
semaa
geçmiş olsun of ya şimdi misafirde çekilemzki
benimkide gelmedi valla bekliyorummmm
4 gözlee
ama şöle bir ii tarafı var tatile giderken geciktirici içicektim geç gelirse gerek kalmyacak
çok enayım kızlar çok
prensesim geldi ama ne geldi dün geceden beri 1 paket ped bitirdim resmen musluktan akıyor yaa biraz üzüm leblebi koydum yedim kan yapsın diye dr um uyarmıştı çok fena gelir hazır ol korkma demişti bol bol ağrı kesici içicekmişim azalması için dünden beri içiyorum ama arttı sanki daha fazla bakalım inşallah bikaç güne normale dönerde biter rahatlarım karnım davul oldu resmen hiç halim yok heryerim dökülüyo
bide bu halde sabah bi baktım yatağı filan mahfetmişim kann olmuş heryer uzun yıllardır hiç böyle bişey yaşamamıştım çamaşır attım yıkandı astım şimdi misafirim gelicek kv ler yeni haber verdiler off akşam olsada yatsam
gözünaydın cnm
ama neden bu kadar fazla kanama olduki ?
bu arada bu halde de hiç misafir çekilmez yaa
çok geçmiş olsun sema , ay bide buhalde misafirmi kabul ettinçok enayım kızlar çok
prensesim geldi ama ne geldi dün geceden beri 1 paket ped bitirdim resmen musluktan akıyor yaa biraz üzüm leblebi koydum yedim kan yapsın diye dr um uyarmıştı çok fena gelir hazır ol korkma demişti bol bol ağrı kesici içicekmişim azalması için dünden beri içiyorum ama arttı sanki daha fazla bakalım inşallah bikaç güne normale dönerde biter rahatlarım karnım davul oldu resmen hiç halim yok heryerim dökülüyo
bide bu halde sabah bi baktım yatağı filan mahfetmişim kann olmuş heryer uzun yıllardır hiç böyle bişey yaşamamıştım çamaşır attım yıkandı astım şimdi misafirim gelicek kv ler yeni haber verdiler off akşam olsada yatsam
kızlar...........
duştan sonra saçlarına hiç bişey kullanmadan şekillendirici,fön,jöle vs. kullanann varmı
ben öle direkk kullanamıyorum ya tel tel bir görüntü alıyor saçlaırm ün gittim elidor aldım oda aynı görüntüyü bıraktı saçımda
ben malesef duştan sonra hiçbişey kullanamıyorum saçıma tiftik yapılı benim saçım aslında kıvırcıktı ama yıllardır boyalarla mahfoldu yapısı bozuldu saçım o yüzden ne sürersem süreyim kabarıyo iğrenç görünüyo
ben hep bi yere gitmeden 1 gün önce banyo yaparım akşama saçım kuruyunca düzleştiririm ertesi günde çıkmadan vücuduma duş aldırır çıkarım malesef çile bülbülüm çile
şimdi bide sarıya boyatınca iyice mahfoldu saçım hiçbirşey sökmüyo evde krem jöle köpük ne ararsan var ama hiçbir işe yaramıyo
kızlarrrrr nabersiniz
bugun yegenım sunnet oldu. sunnet dugunude inş seneye. onun yanındaydım bugun. videoda izledimde suneti kuzum aglamış basta. boyle amaliyat masasında gorunce ıcım gitti. cok sukur guzel bi şey için orada. ama ne bileym allahım kimseyi dusurmesın o masalara. bugun orda olunca yasak seylerde kaçtı biraz. ama cok az yedim aksamda yemek yemedım umarım telafı etmısımdır.
ZUMcuuummm sen istersinde ben koymam mııı heeççç
1.resim 4 sene önce ege filan yoktu daha ortada, kaynımın düğününde giymiştim
75 kiloydum...
içi saten bir elbise, açık renkte olunca en küçük bir kıvrımı bile belli ediyor, 3.resimdeki kıvrım, çamaşırımın kıvrımı flashla birlikte çok kötü çıkmış
söz verdim diye koyuyorum, kollarımdan ve göğüs bölgemden belli oluyor sanırım kii en zor eriyen yerler orası
bu elbisemin rengine vurulmuştuk, fiyatı pahalı diye önce almadık, sonra döndük dolaştık bi dünya elbise denedim
gene bunu aldık 4 sene önce 280lira vermiştik pazarlıklı haline :18::18::18::18:
bu hafta sonu daralttırdım, fermuar kenarlarından 2şer parmak :)
Eki Görüntüle 217938
bu da kına gecesinde giydiğim elbisem...
altında da leoparlı platform topuklu ayakkabılarım var
Eki Görüntüle 217939
1 haftadır düğün bilmem ne yorgunluğu diye evden hiç çıkmadım
yarın acısını çıkarmayı planlıyorum
şöyle bir ne var ne yok bakınayım mağazalara
cıvıl cıvıl şeyler almak istiyorum, sayısız elbise denemek istiyorum
yarın beni biri tutsun
Herkese Günaydınnn
Bir süredir girmiyordum kendimi psikolojik olarak kilo vermeye hazırlamadığımın farkına vardım.
Önce o aşamayı hallettimDün yeniden adam akıllı spor ve sağlıklı beslenmeye başladım.
Dün 1,5 saat (30 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) bugün 2saat 11 dk (71 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) spor yaptım ilk 2 gün için hiçte fena değil
bugün sabah erkenden çıktım evden geldiğimde annem yeni uyanmıştı bana bir baktı terden sırılsıklam olmuşum ceketimi çıkarttığımda ise şok oldu
sen kilo mu verdin hatların daha çok ortaya çıkmış dedi
bende mutlu oldum haliylebende fark ettim aslında aynaya bakında değişiklikler göze çarpıyor
Anladım ki olay azıcık yiyerek aç kalıp kilo vermek değil yeteri kadar yiyerek o yediklerini yakmak
Eğer böyle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağıma eminimİnşallah oda olacak
Umarım gününüz Çoookkk Çoookkk güzel geçerBende kahvaltımı yapıp biraz geçmişi okuyayım baya geride kaldım bakalım neler olmuş ben yokken :97: Ahh sabaha sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın artık
günaydın
herkese iyi haftasonları...
masumm saol canım gelicem yavaş yavaş ... arada okuyorum sizi
darkolive, selma ve seni gördüm tanıdık isimlerden..
sende de kilolar gitmiş moralini bozma öyle yada böyle gitmiş bak ne güzel Maşallah.
al güzelim all yakışır sana. bende sapıttım bu aralar bir alışverişler yapıyorum pantalonlar elbiseler gece cantaları abiyeler ayakkabılar tuttum bide salon halılarını degiştirdim oymalı ipek shaggy halılardan aldım. bide bu hafta gidip yürüyüş bandı alıcam adam en sonunda boşicak beni1 haftadır düğün bilmem ne yorgunluğu diye evden hiç çıkmadım
yarın acısını çıkarmayı planlıyorum
şöyle bir ne var ne yok bakınayım mağazalara
cıvıl cıvıl şeyler almak istiyorum, sayısız elbise denemek istiyorum
yarın beni biri tutsun :
hepimiz aynı çiçemm bazen sapıtıyoruz böyle sanki bi daha alamicam yiyemicem gibi dün iki paket çikolatalı iki paket sade k flakes iki paket müsli iki paket meyveli ne bulduysam aldım dünden beri yiyorum karman çorman,dün bide yemegi gittik eşim dedi hadi madem 2 kiloya yakın verdin ödül olsun dedi neler sipariş ettik hiç birini yiyemedik sonra diyoki benimki sakın yanlış anlama bitanem ama doydun farkındayım kendini zorluyosun miden almıyo zorla sokuyosun agzına hala yicem diye ugrasıyosun hep bu yüzden kilo aldın bırak yeme kalsın dedi ben hala yazık ama dur accık da şundan yiyim diyomGünaydın hatunlar, dün yaptığım kaçamaklardan midem bulandı bütün gece...Çok karıştırdım sanırım tatlı-tuzlu.Her şeyi hallediyorsun da şu aç gözlülüğe de bir çare olsa ya
Bir buna çare bulamadım, bir hafta tam bir diyet yapınca, cuma günleri bir daha aynı şeyi yiyemeyecekmişim gibi yiyorum
canım hoşgeldinnHerkese Günaydınnn
Bir süredir girmiyordum kendimi psikolojik olarak kilo vermeye hazırlamadığımın farkına vardım.
Önce o aşamayı hallettimDün yeniden adam akıllı spor ve sağlıklı beslenmeye başladım.
Dün 1,5 saat (30 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) bugün 2saat 11 dk (71 dk egzersiz, 1 saat yürüyüş) spor yaptım ilk 2 gün için hiçte fena değil
bugün sabah erkenden çıktım evden geldiğimde annem yeni uyanmıştı bana bir baktı terden sırılsıklam olmuşum ceketimi çıkarttığımda ise şok oldu
sen kilo mu verdin hatların daha çok ortaya çıkmış dedi
bende mutlu oldum haliylebende fark ettim aslında aynaya bakında değişiklikler göze çarpıyor
Anladım ki olay azıcık yiyerek aç kalıp kilo vermek değil yeteri kadar yiyerek o yediklerini yakmak
Eğer böyle devam edersem çok güzel sonuçlar alacağıma eminimİnşallah oda olacak
Umarım gününüz Çoookkk Çoookkk güzel geçerBende kahvaltımı yapıp biraz geçmişi okuyayım baya geride kaldım bakalım neler olmuş ben yokken :97: Ahh sabaha sabah başınızı şişirdim kusura bakmayın artık
burcumm hoşgeldin ablammGünaydiiiiiiiin Kizlaaaaaar
Kilo Bildirimiiiii
Ba$langic:
Gecen Hafta: 77
Bu Hafta: 76
Giden: 1.Kilo
Toplam Giden: 12.Kilo
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 180 Dk
Prensessimin Gelmesiyle Birlikte 3.Hafta Sabit Kalmamdan Sonraaaa
Sonunda 4.Regl Günüm Olmasina Ragmen 1.Kilo Vermi$im
Bi Kac Gündür WC Sorunu Ya$amaktayim Okadar Müsli Yememe Ragmen Tik Yok
Kilo Veren Herkezii Tebrik Ediyorummm .. Veremeyenler Üzülmesin Elbet Haftaya Bombaa Gibi Gelip Burada Süper Bildirimler Yapacaksiniz
Buna Inaniyorum
canımm nerelerdesinn seni sorup duruyorum çok mu yogunsun bu aralar? özlettin kendini ama olsun güzelim sıkıntı yapma bişi olmaz toparlarsın sen ben inanıyorum sana. ugra ama buraları aksatınca hep öyle oluyo biliyomusun canım hemen bi motivasyon düşüklügü yaşıyo insan. topigimiz iyiki var.bu hafta sonunculuk benderegl olunca iştahım açıldı yedim bi sürü
başlangıç 90.8
geçen hafta 82.2
bu hafta 83.8
gelen 1600 gr
beden 44-46
boy 1.64
spor yok
valla hakkımda bi çok şey biliyomuşsun zatenGünaydın kızlar
sevda'cım demek oğlak burcusun inatçı olur dediğim dedik ve tuttuğun koparır ve çok temiz olur bildiğim en belirgin özellikleri:)kocaeli uzak ama olsun gönüller bir olsun:)filiz için yazdığın diyeti bende aldım bu dukan'dan sonra önce 2 öğün nesfiti deneyeceğim sonra bunu denerim.aslında ben işyerinde daha önce bilerek yaptığım bişey değil amam çilek-kivi yada şeftaliyi yoğrutla karıştırarak çok tükerirdim.sebze olarak salatalık-domates-havuç...canım tatlı soğuk bişey istediğinde hemen çilek kivi üstüne yoğurtdu koyup karıştırıp yerdim hala çok severim ama kilo verdirmesi güzelmiş rahat rahat yaparım:)
zekiye'cim alla damatlığınıda göstersin.bende oğlumun sünnetini sitiyorum daha 10 aylık ama yaşına girmeden yapılsın diye araştırdım sürekli muane olduğu doktorun hastanesinde 450 tl istiyor polikinlik 150 tl devleti araştırmadım.bakalım inş.yaptırırız.
izlem canım herzamanki gibi çok şıksın aradaki fark çok belli sarı abiyenin altına ne renk ayakkabı giysin sarı,lame?.kınada halhalınıda takmışsın yakışmış....onunda bim'deki waffle sen tattın aylar önde konuşulmuştu...ben biara kendimi ödüllendireceğim nutella içine şan fıstığı atıp ve mw eritip yiyeceğim :) azıcıcık yiyeceğim 60 kiloya gelince:))
deryacım canını sıkma haftaiçi toparlarsın ama midene yazık hem tuzlu hemtatlı karıştırman kötü olmuş...sadece birini seçseydin keşke artık bidahakine:))hiç sormayacağım ne yedin diye canım çekebilir:)
banu'cum benim prenseste iyice gecikti hava değişikliği mi yaptığım diyetin etkisi mi?inş.başkabişey değildir...
sonkez bunlarıda deneyeceğim olmazsa sabitleyeceğim demişsin çok fazla düşünüp çok stres oluyorsun o kadar kendini bunaltma biraz rahat ol bu halinle bile çok güzelsin en zorunu başardın.kalan kilolar gitmese nolacak sağlığın keyfin yerinde olsun yeter...
bogurtlengoz adaşıma katılıyorum ilk etapta kendini bu kadar yorup çabuk pes edip yarıda bırakma çoğaltarak devam et...
agata çok ii kilo vermişsin maşallah...
böcekk (nuran mıydı?) regli olduğun için artıdasındır.haftaya telafi edersin...
burcucum tebrikler 1 kilo gitmiş:)maşallah
ayşecim spora ii başladın inş.okul açıldığında öğretmen arkadaşların öğrencilerin şaşırır verdiğin kilolara....
filizcim tarçınlı bal karışımını ve elmalı kürüde not aldım biara yaparım kimbilir:)eskiden yemek tarifleri not alır denerdim özellikle tatlılar.şimdi zayıflama kürleri oda bitsin sıkılaşmaya bakarım gibi:))
kızlar tülay,seher tatile mi gitti uzun süredir yoklar...
ilkay'da topiğe uğramıyor?
banuşum cok sevindimm inşş. bi karbon işine yarar yaramazsada dedigimi bi denersin canım inşş. işni görür ama çok fazla takılma bu konuya o yüzdende veremiyo olabilirsin kuzum.sen zaten güzelsin kim der sana ikiz annesi?baharcım
gel cnm bekleriz evet kilollar gtti ama 3 aydır aynı yerdeyim cnm kıramıyorum zicirleerimi
izlem
ben bu elbiseli fotolarını görmüştüm senin kına elbisen diye düşünmüştüm
aradaki fark bariz belli zaten cnmmm
zum
diyetini paylaşmışsın tşk ederim cnm karbona başladım bugün ama ilerleyen zamanlarda denerim
ayrıca yanlış anlamamm tabikide
bugün dışarda olucaz bizde önce kına ardından avm ye gidice z ojelerimi kuruturken sizlere bakayım dedimm
bugün karbona başladım baktım rglinin gelecegi yok
bende 4 gündür yiyorum yaa ve artık ileriye gitmeyim die ugün başladım karbona yoksa duramıydum ki dün gece cips yedim
bakalım cuma ola hayrola
1 pakette kfleks aldım beni bekliyyyyyyy
ahhhh canım dikkat et nolur aniden baş dönmen falan olur hemen dinlen kötü hissedersen.ama olur mu şimdi misafir hiçç. neyse anlatırsın baride fazla oturmazlar. sen dua et belki kabul olur kanamanın yarısını rabbim bana versin inşş. hem sen rahatla hem ben.bende o kadar az olurum ki peçete koy gez yani :84::84: inşş. her şeyin kararında olması en güzeli çokkkk geçmiş olsunn kuzum dikkat et.çok enayım kızlar çok
canım eger o kadar kötüysen en küçük boy bebek bezlerinden al bi paket kullan her tarafı kirlettikçe sana daha çok iş çıkıcak fazladan yorgun düşürme bedenini hemde sinirlerin yıpranır dinlenemeyip işlerle boguşmak zorunda kalırsan. senin saglıgın önemli herseyden önce bide bol bol vişne suyu iç hazır kutular kilo yapar diyosan hemen bi kilo aldır koy suya kaynat canım.sağol canım ben hormon kullanıyorum hapı bırakıp regl oluyorsun ama normal regliden fazla oluyormuş kanama şimdi ilk reglim ilaçtan sonra umarım bütün hepsi böyle geçmez 3 ay kullanıcakmışım
valla sorma yaa zaten kızım huysuz sabahtan beri dökülüyorum bişey yapmıycam zaten kahve sorarım bi.anlatırım artık durumumu zaten hazırda hiçbişey yok bende pişiricek halde yok akşam eşim işyerinde yerim dedi sen yorulma dedi bende kendimi ablamlara satmayı düşünüyorum bugün yada aç kalmayı planlıyorum yada abur cubura takılmayı
ya harbiden çok fenayım başım fırıl fırıl yani kızın bezini bile bağlamayı düşündüm altıma
ZUMcuuummm sen istersinde ben koymam mııı heeççç
1.resim 4 sene önce ege filan yoktu daha ortada, kaynımın düğününde giymiştim
75 kiloydum...
içi saten bir elbise, açık renkte olunca en küçük bir kıvrımı bile belli ediyor, 3.resimdeki kıvrım, çamaşırımın kıvrımı flashla birlikte çok kötü çıkmış
söz verdim diye koyuyorum, kollarımdan ve göğüs bölgemden belli oluyor sanırım kii en zor eriyen yerler orası
bu elbisemin rengine vurulmuştuk, fiyatı pahalı diye önce almadık, sonra döndük dolaştık bi dünya elbise denedim
gene bunu aldık 4 sene önce 280lira vermiştik pazarlıklı haline
bu hafta sonu daralttırdım, fermuar kenarlarından 2şer parmak :)
Eki Görüntüle 217938
bu da kına gecesinde giydiğim elbisem...
altında da leoparlı platform topuklu ayakkabılarım var
Eki Görüntüle 217939
bogurtlengoz adaşıma katılıyorum ilk etapta kendini bu kadar yorup çabuk pes edip yarıda bırakma çoğaltarak devam et...
selam canım, gittin sanıyordum, birkaç gündür gözüm seni arıyordu. kendini toparlamana sevindim
canım hoşgeldinngörünmüyordun iyi olduguna sevindim hadi bakalım dönüşün muhteşem olsun inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?