çok geçmiş olsun sema , ay bide buhalde misafirmi kabul ettin, keşke uygun deyilim deseydin misafirde çekilmez ya şimdi zor olur senin için, dinlenmen daha iyi olurdu. yapacak bişey yok artık, kolay gelsin
ben nemliyken jole kullanıyorum biraz. saçlarım dalgalı zaten o yuzden kabarmasınsın birazdaha sekillensin diye kullanıyordum. düzleştirirkende krem v.s kullanmıyorum çunku kotu gözüküyor sanki kirli gibi yaglı gibi duruyor. hiç bişey yapmadan düzleştir daha dogal olur. tabi sactan sacada degişiyor. bu durum
bende siyah sactan sarıya sacımı actırarak geçmiştim. buna nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama. ozamn saclarım cok kotu olmuştu ve bi yag kullanmıştım. mecitefendi sac yag. saclarım eskisi gibisi olmasada baya duzelmişti. kuaforum bile cabuk toparlanmış sacların demişti. bulursan mutlaka al kullan ben cok faydasını gormustum
al güzelim all yakışır sana. bende sapıttım bu aralar bir alışverişler yapıyorum pantalonlar elbiseler gece cantaları abiyeler ayakkabılar tuttum bide salon halılarını degiştirdim oymalı ipek shaggy halılardan aldım. bide bu hafta gidip yürüyüş bandı alıcam adam en sonunda boşicak beniyaw aldıgına bişi demiyorumda bu kadar parayı ne yapıyosun be kadın senin harcadıgın parayla iki aile bir ay geçiniyo diyo bende diyorum ki her beş kiloda bir bilezik sözün vardı almadın bende kendime her kilo verdigimde ödül olarak alıyorum dedimm. ooooo yandık o zaman diyo
hepimiz aynı çiçemm bazen sapıtıyoruz böyle sanki bi daha alamicam yiyemicem gibi dün iki paket çikolatalı iki paket sade k flakes iki paket müsli iki paket meyveli ne bulduysam aldım dünden beri yiyorum karman çorman,dün bide yemegi gittik eşim dedi hadi madem 2 kiloya yakın verdin ödül olsun dedi neler sipariş ettik hiç birini yiyemedik sonra diyoki benimki sakın yanlış anlama bitanem ama doydun farkındayım kendini zorluyosun miden almıyo zorla sokuyosun agzına hala yicem diye ugrasıyosun hep bu yüzden kilo aldın bırak yeme kalsın dedi ben hala yazık ama dur accık da şundan yiyim diyomadam kızdı en son yaw bırak zorlama mideni yeme dedi aslında evet hep bu yüzden kilo aldım doydum ve bırakmadım ziyan olmasın ziyan olmasın diye diye
canım hoşgeldinngörünmüyordun iyi olduguna sevindim hadi bakalım dönüşün muhteşem olsun inşş.
burcumm hoşgeldin ablammmaşallah bir kilo vermişsin inşş. devamlı olsun güzelim bence daha fazladır ben wc ye cıkamadıgım zamanlarda o kadar cok fark ediyoki kilom taş gibi oluyo karnım. hadi hayırlısı kuzumm
canımm nerelerdesinn seni sorup duruyorum çok mu yogunsun bu aralar? özlettin kendini ama olsun güzelim sıkıntı yapma bişi olmaz toparlarsın sen ben inanıyorum sana. ugra ama buraları aksatınca hep öyle oluyo biliyomusun canım hemen bi motivasyon düşüklügü yaşıyo insan. topigimiz iyiki var.hem belki kilo degildir regl şişligide olabilir kuzum üzülme
valla hakkımda bi çok şey biliyomuşsun zateninatçıyımdır dogru, tuttugumu kopartırım dogru, çok temizimdir dogru,insanları çok severim çok sadığımdır çok sıcak kanlıyımdır. diyelim biriyle arkadaslık kurdum 1 ayy bile olmadı dimi hepsi derki iyiki hayatım da varsın sanki senelerdir dostummuşsun gibi hissediyorum derler sagolsunlar ben çok seviyorum insanları. bide hayvanlarıda köpekler beni gördümü gelir direk benim cocuklarda anne geliyo diye panik yapar ben aynen böyle gelsin annem ne olur ben yanınızdayım korkmayın asıl siz kötü niyetli insanlardan korkun diyorum ikiside evet anne çikolata verirlerse sakın almıyalım dimi belki bizi kaçırmak istiyodur diyolarr kuzucuklarımm onlar benimm
banuşum cok sevindimm inşş. bi karbon işine yarar yaramazsada dedigimi bi denersin canım inşş. işni görür ama çok fazla takılma bu konuya o yüzdende veremiyo olabilirsin kuzum.sen zaten güzelsin kim der sana ikiz annesi?
ahhhh canım dikkat et nolur aniden baş dönmen falan olur hemen dinlen kötü hissedersen.ama olur mu şimdi misafir hiçç. neyse anlatırsın baride fazla oturmazlar. sen dua et belki kabul olur kanamanın yarısını rabbim bana versin inşş. hem sen rahatla hem ben.bende o kadar az olurum ki peçete koy gez yani :84::84: inşş. her şeyin kararında olması en güzeli çokkkk geçmiş olsunn kuzum dikkat et.
canım eger o kadar kötüysen en küçük boy bebek bezlerinden al bi paket kullan her tarafı kirlettikçe sana daha çok iş çıkıcak fazladan yorgun düşürme bedenini hemde sinirlerin yıpranır dinlenemeyip işlerle boguşmak zorunda kalırsan. senin saglıgın önemli herseyden önce bide bol bol vişne suyu iç hazır kutular kilo yapar diyosan hemen bi kilo aldır koy suya kaynat canım.
evett gelelim sana izlem hanım bilerek senin fotoları en sona bıraktımm çünkü ben sana artık yorum yapıcak bişi bulamıyorumm tek kelimeylee
tek kelimeylee
çok güzelsinnn maşallahhh
ama olmazki öle bis çatlarızzzz bizede söle beraber deneyekkkişi buldum önce kendim denicem sonra size söylicem işe yararsa basen ve bacak bölgesindeki bütün yagları eritiyomuş öncelikle bide vücuttaki bütün yagları parçalıyomuşşşşş
Bu hafta hepimiz çiçek açtık, çok güzel kilolar verdik, o yüzden bende bahar çiçeklerini koydum bu sefer arkaya :87::87:
Zekiyecim ve filizcim tebrik ederim tekrar, çok eziyet çektiniz bu hafta ama aldınız karşılığını
Gönlüm ikinizi de mavi yazmak istedi ama diğer listelere haksızlık olur diye yapamadım
Bu azmin haftaya da devam etmesi dileğiyle,
İstikrar sürsün, hatunlar küçülsün
gözün aydın banucum, benim regl de başladı bugünsanırım reglim başlayacak
bi yönden gecikmesi isabet oldu belki tatilde geciktirici kullanmaya gerek kalmayacak
ama tabi daha temmuz var arada:)
nurancım teşekür edeirm cnm
bögürtlen
sende hoşgeldin daha aizmli gördüm snei
1 haftada 3 kiloya yakın kilo vermek isteyen kilolu bayanlara dans öğretmeninden tavsiye: Her sabah aç karnına 1 maden suyu içine bir adet limon sıkılıp içilirse; vücuttaki tüm yaglar ve basen bölgesindeki fazlalıklar erir. Aynı şeyi akşam yatmadan 1 saat öncede muhakkak tekrarlamak gerek. Bu sefer tok karnına yapılmalı ama maden sodası olmayacak!!! Maden suyu yazacak şişede....
DENEMEKLE HİÇBİŞEY KAYBETMEZSİNİZ KİLOLARINIZ HARİÇ.............
1 haftada 3 kiloya yakın kilo vermek isteyen kilolu bayanlara dans öğretmeninden tavsiye: Her sabah aç karnına 1 maden suyu içine bir adet limon sıkılıp içilirse; vücuttaki tüm yaglar ve basen bölgesindeki fazlalıklar erir. Aynı şeyi akşam yatmadan 1 saat öncede muhakkak tekrarlamak gerek. Bu sefer tok karnına yapılmalı ama maden sodası olmayacak!!! Maden suyu yazacak şişede....
DENEMEKLE HİÇBİŞEY KAYBETMEZSİNİZ KİLOLARINIZ HARİÇ.............
gözün aydın banucum, benim regl de başladı bugün
hımm ben bal ve tarçına başlamıştım ama karbonu fazla o çyın bunu deneyim bu hafta ozman
zaten karbon diyeti yaparken soda içilmeli 1 şişee
sanırım hergün iki liom kullanıcaz toplamda degilmi?
benimkide isnyal verdi çok nazlıllarrr bacım
her ay hamilelik korkusu yaşamaktan bıktım yaa keisn bi çözüm bulcam buna
trendyolda
çok güsel elbiseler var fiyatlarda uygun ama
insan şüphe edyor ya denemedn alıcagı için
aranızda kıyafet alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?