80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazayım

sabah
1 yumurta
1dlm peynir
2 minik sosis

ara
avuç içi kadar tavuk gögsü

öglen8avm de)
tavuk döner
diet kola

akşam (kınada)
tavuk döner

su 1 lt
1 soda

bayılckaıtm tavuktan ama günlerdir yedigim saçma sapan şeyleir vucudumdan ancak atabilirim
1 hafta böle gider umarım

birde 3 gündür wc yok bekunis içicemm bugün

nurancım teşekür edeirm cnm

bögürtlen
sende hoşgeldin daha aizmli gördüm snei

zeynoş
hadi bakalım bende geliyorum
ardından

kızlar
benim aldıgım kelosgs muş çikolatalısı
aynı şey dir dimi varmı fark?

deryoş
mucksss cnm

iyi akşamlar
deryacım liste için teşekkürler canım, ellerine sağlık. inşallah haftaya daha iyi sonuçlar alırız hep birlikte :13::13::13:

çok geçmiş olsun sema , ay bide buhalde misafirmi kabul ettin , keşke uygun deyilim deseydin misafirde çekilmez ya şimdi zor olur senin için, dinlenmen daha iyi olurdu. yapacak bişey yok artık, kolay gelsin

sağol canım malesef iflahım kesildi kızımda mızmılıkta rekor kırdı bugün bütün gün ayaktaydım neredeyse ağlıycaktım artık bide aşırı kan kaybettim neyse şükür akşam oldu

canım ben yavaş yavaş geçtim doğal saçımdan (beyaz kestane karışık) önce kahveye sonra platin sarısına geçtim ama yıprandı tabi bir kaç aydır kerastas kullanıyorum daha ötesi yok zaten çok kaliteli bir şampuan biraz topladı dökülmesini durdurdu çok şükür ama senin yağıda sorayım bi bakalım bulursam bide yeğenimde kuaför onada sorayım önerirse alıyım bari önerin için teşekkürler canım

çok sağol canım benim evet valla herşeyin kararı makbul gelmeyince niye gelmedi gelincede hemen gitsin deriz hep prensese kızımın bezi var her boydan bakıcam yarında böyle devam ederse koyucam napıyım kocişte kan yapıcı bişeyler ye diyip duruyo elimi kaldırıcak halim kalmadı
kayınvaldemler eşimin teyzesi geldi bugün bide abimler bahçede oturduk genelde ama duru hiç durmadı ya çok ağlattılar bebişimi hepsi çok özlemiş sevmek istediler aşırı ilgiden çocuk katıla katıla ağladı ya resmen yapışık gezdik sıcak ayrı işler ayrı off bi ağrı kesici içip yatarım artıkda mümkün değil uyuyamam

menüm

sabah: 1 di. çav. ekmek, 1 kk. peynir ve 1 yum.(omlet)
4 zeytin, domatez, salatalık

ara: yok

öğlen: 5 ka. taze fasülye, 2 ka. bulgur pi.
cacık

ara:10 kiraz, 1 minik ye. elma

ara: 3 light kayısılı bisküvi
1 çay bar. süt

akşam: 5 ka. nesfit, 1 çay bar. süt

ara: 1 ka. yoğurt, 1 kaç yap. marul

3.5 lt. su şimdilik
2 yeşil, 1 beşibiryerde çay

bişi buldum önce kendim denicem sonra size söylicem işe yararsa basen ve bacak bölgesindeki bütün yagları eritiyomuş öncelikle bide vücuttaki bütün yagları parçalıyomuşşşşş

Son düzenleme:
sanırım reglim başlayacak
bi yönden gecikmesi isabet oldu belki tatilde geciktirici kullanmaya gerek kalmayacak
ama tabi daha temmuz var arada:)

işi buldum önce kendim denicem sonra size söylicem işe yararsa basen ve bacak bölgesindeki bütün yagları eritiyomuş öncelikle bide vücuttaki bütün yagları parçalıyomuşşşşş
ama olmazki öle bis çatlarızzzz bizede söle beraber deneyekkk
zaman kaybetmemiş oluruz:)

1 haftada 3 kiloya yakın kilo vermek isteyen kilolu bayanlara dans öğretmeninden tavsiye: Her sabah aç karnına 1 maden suyu içine bir adet limon sıkılıp içilirse; vücuttaki tüm yaglar ve basen bölgesindeki fazlalıklar erir. Aynı şeyi akşam yatmadan 1 saat öncede muhakkak tekrarlamak gerek. Bu sefer tok karnına yapılmalı ama maden sodası olmayacak!!! Maden suyu yazacak şişede....
DENEMEKLE HİÇBİŞEY KAYBETMEZSİNİZ KİLOLARINIZ HARİÇ.............

canım ellerine sağlık

nurancım teşekür edeirm cnm

bögürtlen
sende hoşgeldin daha aizmli gördüm snei

Hoşbuldum Bu sefer böyle oldu güzelde oldu inşallah devam ederim

Bunu bir ara annemde yapıyodu baya faydasını görmüştü

hımm ben bal ve tarçına başlamıştım ama karbonu fazla o çyın bunu deneyim bu hafta ozman
zaten karbon diyeti yaparken soda içilmeli 1 şişee
sanırım hergün iki liom kullanıcaz toplamda degilmi?

gözün aydın banucum, benim regl de başladı bugün

benimkide isnyal verdi çok nazlıllarrr bacım
her ay hamilelik korkusu yaşamaktan bıktım yaa keisn bi çözüm bulcam buna

bu yaz maddi açıdan baya açılcam snaırım
bi çok eksigim var ayakkabılarım bile büyük gelior artık
çanta kıyafettt
batıcazzz

aynen canım, nazlı nazlı geliyor prensesler:97::97:

trendyolda
çok güsel elbiseler var fiyatlarda uygun ama
insan şüphe edyor ya denemedn alıcagı için
aranızda kıyafet alan varmı?

iyi akşamlar kızlar bugün hem yürüyüş hem de lesie yapmamın mutluluğu var üstümde ne kadar istikrarlı olacam bakalım

Deryacım liste için ellerine sağlık,inşallah haftaya güzel sonuçlar görürüz beraberce...

Sevda senin dediğin maden suyu olayını bende duydum.Benim komşum aşırı kilolu ve ankarada meşhur bir apakunturcuya gitmeye başladı.Dr u söylemiş onada.Bir markanın litrelik maden suyunu alıyor sabah uyanır uyanmaz başlıyor içmeye ister limonlu ister limonsuz...Akşama kadar 2 lt içiyor o midesine dokunmasın diyede sabahtan şişelerin kapağını gevşetiyor.diyet döneminde kaybedilen mineraller,yağ yakımı ve metobolizma için faydalı demiş.Güzel kilo da veriyor ama kulağındaki iğnelerinde etkisi vardır sanırım...Ben eski bir kola tiryakisi olarak günde 2 şişe soda içiyorum gaz niyetine

Banu inşallah kilo veripte yeni bedenimize göre kıyafet alma zevkini bizde yaşarız,yavaş yavaş alırsın sen de o zevke değer..Sen bilirsin gerçi ama ben 2 senedir ankaradayım ilk defa gittim.Cuma günleri maltepe pazarı var,perşembe günleride sıhhıye köprüsünün altında pazar var.ben geçenlerde gittim ve bayıldım.İstanbul nişantaşı pazarına eşdeğer valla.Hem her bütçeye uygun,hem de mağazalarda bile olmayan seçenekler var.ben 10 liraya babet,çanta aldım.7 liraya da tunikler...Kilo verme döneminde en azından çok para bayılmamış oldum kıyafete hem yerleri güzel,şık duruyorlar.sende bebeklerden fırsat bulursan bir bak istersen cuzii rakama eksiklerini alabilirsin canım

trendyolda
çok güsel elbiseler var fiyatlarda uygun ama
insan şüphe edyor ya denemedn alıcagı için
aranızda kıyafet alan varmı?

ben bi kez markafoniden almıştım canım. çokta severek giydim. ama insan tedirgin oluyo denemediği için. ki bence bu kiloluyken dahada sıkıntı olup olmaması. ama senin vücudun artık gayet iyi bence alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…