nurancım
valla cesaret edemiyorum ya bugün adil ışıkta deneidm mesela l bile dar geldiki ben mm giyiniyorum
kızlar acaip bir alışveirş istegim var hepsi gerekli şeylerr
biran önce almak şıkır şıkır giymek istiyorummm
canım çok güzelmiş ya hemen denemek lazımda, biraz tedirgin oldum, mide prolemi olanlarda sorun olurmu acaba :26:1 haftada 3 kiloya yakın kilo vermek isteyen kilolu bayanlara dans öğretmeninden tavsiye: Her sabah aç karnına 1 maden suyu içine bir adet limon sıkılıp içilirse; vücuttaki tüm yaglar ve basen bölgesindeki fazlalıklar erir. Aynı şeyi akşam yatmadan 1 saat öncede muhakkak tekrarlamak gerek. Bu sefer tok karnına yapılmalı ama maden sodası olmayacak!!! Maden suyu yazacak şişede....
DENEMEKLE HİÇBİŞEY KAYBETMEZSİNİZ KİLOLARINIZ HARİÇ.............
Kızlarrr lütfen okuyun koşu bandı alıcam bir iki gün içinde memnun oldugunuz tavsiye ederim dediginiz bi marka varmı? Rastgele almak istemiyorum iyi bişi olsun ömür boyu kullanıyım 1 sene sonra atmiyim çöpe yani
cevaplarınız çok önemlii benim içinnn
bekliyorummmmmm:97::97::97::97:
Kızlarrr lütfen okuyun koşu bandı alıcam bir iki gün içinde memnun oldugunuz tavsiye ederim dediginiz bi marka varmı? Rastgele almak istemiyorum iyi bişi olsun ömür boyu kullanıyım 1 sene sonra atmiyim çöpe yani
cevaplarınız çok önemlii benim içinnn
bekliyorummmmmm:97::97::97::97:
nasılsın canım,verdiğin kilo için öncelikle tebrikler vede şükür kavuşturana diyorum. özledim bende seni ama ancak girebildim cnm...
Soruna cevap veremicem çünkü koşu bandım yok,olan arkadaşlar cevap verir cnm:13:
biz carrefour dan dunlop almıştık canım zamanında hala da taş gibi gerçi 2007 de almıştık.şimdiye kadar da bir sorun olmadı o zamanlar çok araştırmıştım ev tipi olarak o markayı önermişlerdi
kızlar ben bu yıl mezun oldum ya,(fotomu koymuştum hatırlayanlar bilir)az önce hocamın biriyle internette konuştuk ve bölüm 1.si olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum.zaten bekliyodum ama netleşmemişti. sizinlede paylaşmak istedim. eylülde ödül töreni olcak o zamana kadar dahada zayıflamam gerek ve bide nişanım olcak kısmetse. ay diyet için heves geldi birden heycanlandım şimdi gece gece
azimle kaldığım yerden devam ediyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum,KURTULUYORUZ!!!
sağol canımkuzummm iyiyim sen nasılsın canımm? Bölüm birincisi mi oldunn tühhh maşallahhh akıl küpü çiçeem
canım benim cok tebrik ederimm canı gönüldenn hadi bakalımmm sımsıkı sarıll simdii diyetine bitir bu işi
çok sağol özlemcim,teşekkür ederim. inş hepimiz hayallerimize ulaşırızNurancım çok tebrik ederim başarın için.Ödül törenine ve nişanına kadarda hayli hayli verirsin ama sporla destekle ki etkisi hızlı görülsün, çok sevindim senin adına
Bu hafta hepimiz çiçek açtık, çok güzel kilolar verdik, o yüzden bende bahar çiçeklerini koydum bu sefer arkaya :87::87:
Zekiyecim ve filizcim tebrik ederim tekrar, çok eziyet çektiniz bu hafta ama aldınız karşılığını
Gönlüm ikinizi de mavi yazmak istedi ama diğer listelere haksızlık olur diye yapamadım
Bu azmin haftaya da devam etmesi dileğiyle,
İstikrar sürsün, hatunlar küçülsün
kızlar ben bu yıl mezun oldum ya,(fotomu koymuştum hatırlayanlar bilir)az önce hocamın biriyle internette konuştuk ve bölüm 1.si olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum.zaten bekliyodum ama netleşmemişti. sizinlede paylaşmak istedim. eylülde ödül töreni olcak o zamana kadar dahada zayıflamam gerek ve bide nişanım olcak kısmetse. ay diyet için heves geldi birden heycanlandım şimdi gece gece
azimle kaldığım yerden devam ediyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum,KURTULUYORUZ!!!
sevdacım merhaba her gece olduğu gibi bi sen bi ben kaldık ben geç geldim gerçi bi saat de geçmiş yaptım ya ben iki gündür akşam yemeğe gidiyoruz ve saçmalıyorum hele bugün akşamı ne sen sor ne de ben söliim leslie yapmaya başladım dün bugün onu da yapmadım ne bu yaaa akşama kadar yapıom kendimce bişiler ama akşam olunca olmuooo olmuooo biraz silkelenmem lazım günlerdir böyleyim bi toparlanamadım kızın bana...eleştirin beni anca o zaman adam olacam ben galiba...
canım tebrikler ne güzel bir duygudur değilmi... hadi bu gazla daha güzel verilir bu kilolar bak işte ben böyle akıllı insanlara nasıl bayılıyorum neden dersen nişandan önce bu kilo işini halletmiş olacaksın inşallahhh benim nişan fotolarım da bile nine gibi bir kıyafet ki çok eskide değil 2006 ağustosta.. 2007 temmuzda düğünde ki o zamanlar ben hiç tartı nedir bilmezdim ki tahmini 80-85 arsıydı evlendikten bir kaç ay sonra tartıldım 90 a yakındı o gün bugündür uğraşıyorum aslındaa... ver al ver al ama en istikrarlısı ve kararlısı şimdiki diyetim......inşallah istediğin kadar kilo verir ve istediğin kıyafeti alabilirsin nişanında...
ya bide şey sorcaktım şu bel için minik dönen bir disk gibi bi alet varya dün halamlarda ondan varmış getirdim biraz kullanayım diye faydası olurmuki acep???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?