80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nurancım
valla cesaret edemiyorum ya bugün adil ışıkta deneidm mesela l bile dar geldiki ben mm giyiniyorum

kızlar acaip bir alışveirş istegim var hepsi gerekli şeylerr
biran önce almak şıkır şıkır giymek istiyorummm

Menümüde yazıyım,

Sabah,
çavdar ekmeğinden tost
domates,salatalık
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

1.ara,
sade türk kahvesi,1 cocostar

2.ara,
6 kayısı,2 nektarin

Akşam,
1 haşlama tavuk göğsünden bol yeşillikli salata
1 kase yoğurt
1 soda

3 mil ve 40 dakkası tempolu olmak üzere 1 saat yürüyüş

yakışır vallahi canım.fıstık gibi oldun artık tadını çıkarma zamanı

canım çok güzelmiş ya hemen denemek lazımda, biraz tedirgin oldum, mide prolemi olanlarda sorun olurmu acaba :26:

kızlar ii geceler ben kaçtım
ayakkabılar,elbseler eteklerr hayaliyle uyuycamm
karnım çok aç biraz süt içicem

sabah tartılcam çok erken ama merak ettim?

Kızlarrr lütfen okuyun koşu bandı alıcam bir iki gün içinde memnun oldugunuz tavsiye ederim dediginiz bi marka varmı? Rastgele almak istemiyorum iyi bişi olsun ömür boyu kullanıyım 1 sene sonra atmiyim çöpe yani
cevaplarınız çok önemlii benim içinnn
bekliyorummmmmm:97::97::97::97:

kızlar ben bu yıl mezun oldum ya,(fotomu koymuştum hatırlayanlar bilir)az önce hocamın biriyle internette konuştuk ve bölüm 1.si olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum.zaten bekliyodum ama netleşmemişti. sizinlede paylaşmak istedim. eylülde ödül töreni olcak o zamana kadar dahada zayıflamam gerek ve bide nişanım olcak kısmetse. ay diyet için heves geldi birden heycanlandım şimdi gece gece

azimle kaldığım yerden devam ediyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum,KURTULUYORUZ!!!

nasılsın canım,verdiğin kilo için öncelikle tebrikler vede şükür kavuşturana diyorum. özledim bende seni ama ancak girebildim cnm...

soruna cevap veremicem çünkü koşu bandım yok,olan arkadaşlar cevap verir cnm:13:

Biz carrefour dan dunlop almıştık canım zamanında hala da taş gibi gerçi 2007 de almıştık.Şimdiye kadar da bir sorun olmadı o zamanlar çok araştırmıştım ev tipi olarak o markayı önermişlerdi

kuzummm iyiyim sen nasılsın canımm? Bölüm birincisi mi oldunn tühhh maşallahhh akıl küpü çiçeem
canım benim cok tebrik ederimm canı gönüldenn hadi bakalımmm sımsıkı sarıll simdii diyetine bitir bu işi

sagol canımm cok sagoll
kızlar siz yazın biraz işim var kıza bakıp gelicem durmuyo uyutmayı deniyim bii:97:

Nurancım çok tebrik ederim başarın için.Ödül törenine ve nişanına kadarda hayli hayli verirsin ama sporla destekle ki etkisi hızlı görülsün, çok sevindim senin adına

sağol canım
iyiyim canım,mezuniyet,finaller ve işyerinde yoğun nöbetler sayesinde buralara uğrayamadım ama inş şu bi haftalık tatilimden sonra buralardayım her daim.

Nurancım çok tebrik ederim başarın için.Ödül törenine ve nişanına kadarda hayli hayli verirsin ama sporla destekle ki etkisi hızlı görülsün, çok sevindim senin adına
çok sağol özlemcim,teşekkür ederim. inş hepimiz hayallerimize ulaşırız

deryacım ellerine sağlıkkkkk...

ama yeni farkettim 13. olmuşum aslında böle bi takıntım yoktur ama uğursuzluk getirmesin bana bu 13 sayısı....

Son düzenleme:

canım tebrikler ne güzel bir duygudur değilmi... hadi bu gazla daha güzel verilir bu kilolar bak işte ben böyle akıllı insanlara nasıl bayılıyorum neden dersen nişandan önce bu kilo işini halletmiş olacaksın inşallahhh benim nişan fotolarım da bile nine gibi bir kıyafet ki çok eskide değil 2006 ağustosta.. 2007 temmuzda düğünde ki o zamanlar ben hiç tartı nedir bilmezdim ki tahmini 80-85 arsıydı evlendikten bir kaç ay sonra tartıldım 90 a yakındı o gün bugündür uğraşıyorum aslındaa... ver al ver al ama en istikrarlısı ve kararlısı şimdiki diyetim......inşallah istediğin kadar kilo verir ve istediğin kıyafeti alabilirsin nişanında...

sevdacım merhaba her gece olduğu gibi bi sen bi ben kaldık ben geç geldim gerçi bi saat de geçmiş yaptım ya ben iki gündür akşam yemeğe gidiyoruz ve saçmalıyorum hele bugün akşamı ne sen sor ne de ben söliim leslie yapmaya başladım dün bugün onu da yapmadım ne bu yaaa akşama kadar yapıom kendimce bişiler ama akşam olunca olmuooo olmuooo biraz silkelenmem lazım günlerdir böyleyim bi toparlanamadım kızın bana...eleştirin beni anca o zaman adam olacam ben galiba...

ya bide şey sorcaktım şu bel için minik dönen bir disk gibi bi alet varya dün halamlarda ondan varmış getirdim biraz kullanayım diye faydası olurmuki acep???????????????

canım merhaba Bitek sen degilsin emin ol bende akşama kadar hersey mükemmel aksam oldumu hatta akşamda degil gece bu saatlerde bi başlıyorum yemeye eyvah eyvah ..........ama şu avantajım var artık midem istesemde almıyo çok fazla tıkanıyorum ama şöyle bi eksim var doysamda tıka basa ziyan olmasın diye yiyorum. Ben düğünümde 49 kiloydum evlendim hamilelik vesaire 100 küsür kilo oldum(vücudum hamileligi kabul etmiyomuş o yüzden 3 aylık hamileyken dogum zamanım gelmiş gibiydim.) dogum yaptım 4-5 ay içinde 49 kıloya geri düştüm. Diyet yapmadım sadece ılık su içtim yediklerimi biraz kıstım o kadar. Ikinci hamileligime gelince kızıma hamile kalabılmek için kısa bi tedavi süreci yasadım o zamanlar 49-50 arası gidip gelirken igneler ilaçlar hormonlar yüzünden 70 e çıktım. 70 le hamile kaldım.95 kıloyla doguma gittim. Kızım şuan 4 yaşını bitirdi ben hala bu haldeyim.verdim aldım verdim aldım diyetisyene gittim verdim diyet yaptım verdim.sonra hep aldım çünkü eski düzene geri döndüm hep.düşünsene ben 75 kiloya cıktım diye psikolojim alt üst oldu diyetisyene ve psikologa gittim sonra zaman gecti tartıya bi çıktım ki eyvahhhh 86 kıloyum. Işte o an karar verdim kendimden utandım tiksindim. Ben bunları düşünüyosam kimbilir eşim ne düşünüyodur dedim.şimdi şükür 75 lere kadar düştüm ve 55 kılo olucam daha fazlasını istemiyorum. Hadi ver sende KARARINI bu gece. yeni bi başlangıç yap. söz verelim dönüşü olmasın bu işin...........

Son düzenleme:

çok sağol cnm. hepimizin başına öyle hoş olaylar gelsin inş...

senin facedeki fotolarınadn biliyorum çok tatlısın maşallah,yüzünde güzel. sen kiloluykende güzel duruo. nişan fotolarınıda takma bu yüzden.samimi söylüyorum moral olsun diye değil.

ya bide şey sorcaktım şu bel için minik dönen bir disk gibi bi alet varya dün halamlarda ondan varmış getirdim biraz kullanayım diye faydası olurmuki acep???????????????

canım neki o? Hulolop tanmı bahsediyosun acaba? Evet işe yarıyor yag yakımı için (bel bölgesindeki ve yanlardaki) ama çok uzun iş o ögrenmesi cok zorr.ben aldım sonra attım çöpe sinirlerim bozuldu 3 bile diyemeden iniyo yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…