80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdacım evet hikayeler benzer ve özellikle ben kendim için bunları düşünüyorsam demişsinya eşim ne düşünüyordur kısmı tamamen sözün özü...öyle fotoğraflarım varki zamanla onları da koyarım dün gece döndüm döndüm onlara baktım gecenin 3ünde.. akıllara zarar.... 95-100 arası doğumdan sonra tamamen bittim evet şükür buraya kadar geldim ama dewamı gelmeli dediğin gibi iiceee kendimi toparlamam lazım özelliklede spor.....

canım çok saol ama bak face de bile hep hamilelik öncesi fotolarım var son iki yıldır pek kendi fotolarımı bile koymuyom nie çünkü fotolarda bile insan kendine bi yer bulamıyor çekilip çekilip ya siliyorsun ya da bir daha dönüp bakmamak için bilg kaydedip kalıyorsun öleee.. yüz güzelliği dersen evet bu hep söylenir bana o da boş o 100 kilo halile gözler bile kayboluyor yanakların içine... makyaj bile yapasın gelmiyor çünkü neden giydiklerini yakıştırmıyorsunnn aman gece gece canım sıkıldı neyse canım yarın inşallah düzgün bi şekilde geçerde moralim yerine gelir bi 75 olsam en azından daha ii olcak ama olamadı gitti... 75 te fotoğraf koycam inşallah ...

nurannn,,,,ayşee,,,, herkes birbirine orti oluyo herkes birbirine söz veriyo bundan sonra birbirimize hesap soralım ne yedin ne içtin spor yaptınmı? diye bizde yapalım bizde hesap soralım motive edelim motive olalım ama yan çizmek yok yarı yoldan dönmek yok her hafta görün bakın nasıl gidiyo kılolar

yok canım o değil bi disk gibi bişi ayağının altına koyuyon bel çevirion öleee...

tamam canım bak söz ben de bunu istiom biri beni zorlasın hesap sorsun hadi desin...
benim hedefim hergün 5 mil leslie ve işte evde yapılabilecek hareketlr bunları yapsam bana yeter artı tabiki diyet ama ne yapıcam bilmiom karbonu bir gün denedim ama zor gibi geldi herşeyden yiyip az yemek ii ama işte sınırını bilirsen ben napıom akşama kadar ii akşam hooop...

yok canım o değil bi disk gibi bişi ayağının altına koyuyon bel çevirion öleee...

anladımmmmm şimdi yap kuzum olur tabi ama onda en önemli iş alt tarafını sabit tutucan sadece belin dönücek saga sola başka bi yerin degil yanlara (simitlere) falan faydası var. yeterki yap hareketten zararmı gelir otura otura olmadık mı böyle:85::85:

çokk güzell hesap sorulurr varmı isteyennnn hadi bakalım yazdıgımı okudun mu bilmiyorum ama kalk kuzum bi şişe maden suyu aç koy bardaga içinede 1 tane limon sık içelim beraber hadii
tamam ortiiiii........................
tamamdırr ortiiiiiii

değilmi zaten hep hareketsizlikten bu hale geldim bi deee her gece nescafe artı çikolata düşün yani şimdi nasıl bıraktım o alışkanlığı bilmiom... 4 aydır şekeri de bıraktım bisküvi falanda yok hayatımda ama işte olması geren gibi yaşasamda demekki yeterli değil hala var olan yağlara müdahale etmek lazımm önceee....

çokk güzell hesap sorulurr varmı isteyennnn hadi bakalım yazdıgımı okudun mu bilmiyorum ama kalk kuzum bi şişe maden suyu aç koy bardaga içinede 1 tane limon sık içelim beraber hadii

tamamdırr ortiiiiiii

tamam canım evde var ama bi bakiim soda mı maden suyu mu

kalktım yattım ama uyku tutmuyor yaaa(
çay içmiştim ondan olsu desem her akşam içiyorum
derden çıktı şinci bu
bend ekimse yoktur dedim ama varsınızz:92::92::92:

canım bu kızılayın limon aromalı doğal zengin mineralli gazlı içecek yazan bi sodası var olmaz dimi bu....

derden çıktı şinci bu
hoşgeldinn canım nöbetçiyiz bu gece:80::80:
allah allah caydanmı acaba?
kuzum bide günde 2 tane limonmu tüketicez demişsin evet bi tane sabah bi tane akşam olucak......:92::92:

derden çıktı şinci bu

uyumak yokk banucum nasıl etsek napsak ta zayıflasak die konuşup duruos yazık eşim de beni beklio böle her gece sonra uyuyp kalıo tv izlerken allahtan anlayışlı bu zayıflama konusunda da bişi demio pekkk..

Son düzenleme:
canım bu kızılayın limon aromalı doğal zengin mineralli gazlı içecek yazan bi sodası var olmaz dimi bu....

hayırrr sakın içme bu saatte asitli o.
dogal maden suyu yazıcakkkk
tamam kuzum neyse yarın gece baslarız beraber ben içiyom şimdi.

hayırrr sakın içme bu saatte asitli o.
dogal maden suyu yazıcakkkk
tamam kuzum neyse yarın gece baslarız beraber ben içiyom şimdi.

tamam canım içmedim zaten senden msj bekledim yarın aldırırm artık ben kaçiiim orti benim cadı bu sabah 6 da kalkmıştı yarıda öle olursa zor olur benim için biraz uyuyup dinlenem yarın bol bol buralardayım ok ii geceler ....

ayşe sen twisi mi diyorsun acep
ayagının altında yuvarlak bir disk ve elleirnle tutacagın yer var eger o ise
faydalı bi ralet bel ve yanları incltiyor
ama dikkatli kullanmak lazım

birde kızlar lesilenin 5 milini yapmak daha çok kalori yaktırıyor die bişiy yok
vakit açısından kazanıp daha bol kalori için ben size 3 mili avsiye ederim uzun süre yaptım ve fadasını gördüm
ayşe özellikle bizim için faydalı st kısım çok çalışıyorr:)
tam adını yazayım size

walk et home walk slim fast strat 3mil ( 45 dk sürüyor ve yag yakımını hızlanırıp kal harcatıyor)

aynı isimde 4 mil olanı var birde o 52 dk sürüyor süper hızlı ben 2 sini tek geçerim bütün milleir denemiş biri olarak çok hızlı sonuç veriyorlar:)

haydi yarın görüşürüz herkese güzel az kalorili sağlıklı günler....

sewdacım yarın hesaplaşmanın ilk günü bırakma yakamıııı ok?

bye

hadi hayırlı geceler ortim.
bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir ortimmm varrr
hadi dinlen canım iyi uykular.:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…