canım merhabaBitek sen degilsin emin ol bende akşama kadar hersey mükemmel aksam oldumu hatta akşamda degil gece bu saatlerde bi başlıyorum yemeye eyvah eyvah ..........ama şu avantajım var artık midem istesemde almıyo çok fazla tıkanıyorum ama şöyle bi eksim var doysamda tıka basa ziyan olmasın diye yiyorum. Ben düğünümde 49 kiloydum evlendim hamilelik vesaire 100 küsür kilo oldum(vücudum hamileligi kabul etmiyomuş o yüzden 3 aylık hamileyken dogum zamanım gelmiş gibiydim.) dogum yaptım 4-5 ay içinde 49 kıloya geri düştüm. Diyet yapmadım sadece ılık su içtim yediklerimi biraz kıstım o kadar. Ikinci hamileligime gelince kızıma hamile kalabılmek için kısa bi tedavi süreci yasadım o zamanlar 49-50 arası gidip gelirken igneler ilaçlar hormonlar yüzünden 70 e çıktım. 70 le hamile kaldım.95 kıloyla doguma gittim. Kızım şuan 4 yaşını bitirdi ben hala bu haldeyim.verdim aldım verdim aldım diyetisyene gittim verdim diyet yaptım verdim.sonra hep aldım çünkü eski düzene geri döndüm hep.düşünsene ben 75 kiloya cıktım diye psikolojim alt üst oldu diyetisyene ve psikologa gittim sonra zaman gecti tartıya bi çıktım ki eyvahhhh 86 kıloyum. Işte o an karar verdim kendimden utandım tiksindim. Ben bunları düşünüyosam kimbilir eşim ne düşünüyodur dedim.şimdi şükür 75 lere kadar düştüm ve 55 kılo olucam daha fazlasını istemiyorum. Hadi ver sende bu gece yeni bi başlangıç yap söz verelim dönüşü olmasın bu işin...........
çok sağol cnm. hepimizin başına öyle hoş olaylar gelsin inş...
senin facedeki fotolarınadn biliyorum çok tatlısın maşallah,yüzünde güzel. sen kiloluykende güzel duruo. nişan fotolarınıda takma bu yüzden.samimi söylüyorum moral olsun diye değil.
sevdacım evet hikayeler benzer ve özellikle ben kendim için bunları düşünüyorsam demişsinya eşim ne düşünüyordur kısmı tamamen sözün özü...öyle fotoğraflarım varki zamanla onları da koyarım dün gece döndüm döndüm onlara baktım gecenin 3ünde.. akıllara zarar.... 95-100 arası doğumdan sonra tamamen bittim evet şükür buraya kadar geldim ama dewamı gelmeli dediğin gibi iiceee kendimi toparlamam lazım özelliklede spor.....
canım neki o? Hulolop tanmı bahsediyosun acaba? Evet işe yarıyor yag yakımı için (bel bölgesindeki ve yanlardaki) ama çok uzun iş o ögrenmesi cok zorr.ben aldım sonra attım çöpe sinirlerim bozuldu 3 bile diyemeden iniyo yere.
nurannn,,,,ayşee,,,, herkes birbirine orti oluyo herkes birbirine söz veriyo bundan sonra birbirimize hesap soralım ne yedin ne içtin spor yaptınmı? diye bizde yapalım bizde hesap soralım motive edelim motive olalım ama yan çizmek yok yarı yoldan dönmek yok her hafta görün bakın nasıl gidiyo kılolar
yok canım o değil bi disk gibi bişi ayağının altına koyuyon bel çevirion öleee...
çokk güzell hesap sorulurr varmı isteyennnntamam canım bak söz ben de bunu istiom biri beni zorlasın hesap sorsun hadi desin...
benim hedefim hergün 5 mil leslie ve işte evde yapılabilecek hareketlr bunları yapsam bana yeter artı tabiki diyet ama ne yapıcam bilmiom karbonu bir gün denedim ama zor gibi geldi herşeyden yiyip az yemek ii ama işte sınırını bilirsen ben napıom akşama kadar ii akşam hooop...
tamamdırr ortiiiiiiitamam ortiiiii........................
anladımmmmm şimdi yap kuzum olur tabi ama onda en önemli iş alt tarafını sabit tutucan sadece belin dönücek saga sola başka bi yerin degil yanlara (simitlere) falan faydası var. yeterki yap hareketten zararmı gelir otura otura olmadık mı böyle:85::85:
çokk güzell hesap sorulurr varmı isteyennnnhadi bakalım yazdıgımı okudun mu bilmiyorum ama kalk kuzum bi şişe maden suyu aç koy bardaga içinede 1 tane limon sık içelim beraber hadii
tamamdırr ortiiiiiii
hoşgeldinn canım nöbetçiyiz bu gece:80::80:kalktım yattım ama uyku tutmuyor yaaa(
çay içmiştim ondan olsu desem her akşam içiyorum
derden çıktı şinci bu
bend ekimse yoktur dedim ama varsınızz:92::92::92:
kalktım yattım ama uyku tutmuyor yaaa(
çay içmiştim ondan olsu desem her akşam içiyorum
derden çıktı şinci bu
bend ekimse yoktur dedim ama varsınızz:92::92::92:
canım bu kızılayın limon aromalı doğal zengin mineralli gazlı içecek yazan bi sodası var olmaz dimi bu....
hayırrr sakın içme bu saatte asitli o.
dogal maden suyu yazıcakkkk
tamam kuzum neyse yarın gece baslarız beraber ben içiyom şimdi.
tamam canım içmedim zaten senden msj bekledim yarın aldırırm artık ben kaçiiim orti benim cadı bu sabah 6 da kalkmıştı yarıda öle olursa zor olur benim için biraz uyuyup dinlenem yarın bol bol buralardayım ok ii geceler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?