haydi yarın görüşürüz herkese güzel az kalorili sağlıklı günler....
sewdacım yarın hesaplaşmanın ilk günü bırakma yakamıııı ok?
bye
ayşe sen twisi mi diyorsun acep
ayagının altında yuvarlak bir disk ve elleirnle tutacagın yer var eger o ise
faydalı bi ralet bel ve yanları incltiyor
ama dikkatli kullanmak lazım
birde kızlar lesilenin 5 milini yapmak daha çok kalori yaktırıyor die bişiy yok
vakit açısından kazanıp daha bol kalori için ben size 3 mili avsiye ederim uzun süre yaptım ve fadasını gördüm
ayşe özellikle bizim için faydalı st kısım çok çalışıyorr:)
tam adını yazayım size
walk et home walk slim fast strat 3mil ( 45 dk sürüyor ve yag yakımını hızlanırıp kal harcatıyor)
aynı isimde 4 mil olanı var birde o 52 dk sürüyor süper hızlı ben 2 sini tek geçerim bütün milleir denemiş biri olarak çok hızlı sonuç veriyorlar:)
sevda ben ozman limonsuz deneyim şimdi
karbonum bitincee limonlu denerim
bu cumaa inşş kırıcam zincirleri yaşasın özgürlükk
ayşe sen twisi mi diyorsun acep
ayagının altında yuvarlak bir disk ve elleirnle tutacagın yer var eger o ise
faydalı bi ralet bel ve yanları incltiyor
ama dikkatli kullanmak lazım
birde kızlar lesilenin 5 milini yapmak daha çok kalori yaktırıyor die bişiy yok
vakit açısından kazanıp daha bol kalori için ben size 3 mili avsiye ederim uzun süre yaptım ve fadasını gördüm
ayşe özellikle bizim için faydalı st kısım çok çalışıyorr:)
tam adını yazayım size
walk et home walk slim fast strat 3mil ( 45 dk sürüyor ve yag yakımını hızlanırıp kal harcatıyor)
aynı isimde 4 mil olanı var birde o 52 dk sürüyor süper hızlı ben 2 sini tek geçerim bütün milleir denemiş biri olarak çok hızlı sonuç veriyorlar:)
hedi bu sefer kaçtım ortim pilavdan dönenin kaşığı kırılsın artık naparsan banada söle bende yapiim zayıflama adına. ok ???
ii geceler.................
sevdaaa ben sende zayıfla stesinden indiridm cnm
üye olman gerekiyor sonrası kolay:)
canım benim çok kilolu durmuyorsunkki. tabi ki kilolalrımızı vericez ve sonra fıstık gibi fotolar koyucaz. ama genede böle düşünme her halimizle güzeliz biz! e tabi yan çizmek yok birbirimize tam destek:13::13::13:canım çok saol ama bak face de bile hep hamilelik öncesi fotolarım var son iki yıldır pek kendi fotolarımı bile koymuyom nie çünkü fotolarda bile insan kendine bi yer bulamıyor çekilip çekilip ya siliyorsun ya da bir daha dönüp bakmamak için bilg kaydedip kalıyorsun öleee.. yüz güzelliği dersen evet bu hep söylenir bana o da boş o 100 kilo halile gözler bile kayboluyor yanakların içine... makyaj bile yapasın gelmiyor çünkü neden giydiklerini yakıştırmıyorsunnn aman gece gece canım sıkıldı neyse canım yarın inşallah düzgün bi şekilde geçerde moralim yerine gelir bi 75 olsam en azından daha ii olcak ama olamadı gitti... 75 te fotoğraf koycam inşallah ...
nurannn,,,,ayşee,,,, herkes birbirine orti oluyo herkes birbirine söz veriyo bundan sonra birbirimize hesap soralım ne yedin ne içtin spor yaptınmı? diye bizde yapalım bizde hesap soralım motive edelim motive olalım ama yan çizmek yok yarı yoldan dönmek yok her hafta görün bakın nasıl gidiyo kılolar
haydi yarın görüşürüz herkese güzel az kalorili sağlıklı günler....
sewdacım yarın hesaplaşmanın ilk günü bırakma yakamıııı ok?
bye
kızlar ben bu yıl mezun oldum ya,(fotomu koymuştum hatırlayanlar bilir)az önce hocamın biriyle internette konuştuk ve bölüm 1.si olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum.zaten bekliyodum ama netleşmemişti. sizinlede paylaşmak istedim. eylülde ödül töreni olcak o zamana kadar dahada zayıflamam gerek ve bide nişanım olcak kısmetse. ay diyet için heves geldi birden heycanlandım şimdi gece gece
azimle kaldığım yerden devam ediyorum ve bu kilolardan kurtuluyorum,KURTULUYORUZ!!!
canım benim çok kilolu durmuyorsunkki. tabi ki kilolalrımızı vericez ve sonra fıstık gibi fotolar koyucaz. ama genede böle düşünme her halimizle güzeliz biz! e tabi yan çizmek yok birbirimize tam destek:13::13::13:
CANLARIM gece uyuyakalmışım bende varım.benide alın aranıza... 3lü orti olduk bizdebirbirimize hesap soralım.ben bugün ilk kez karbon yapıyorum.daha önce beceremem demiştim ama listenin sonuncusu olunca artık harekete geçme zamanı dedim kendime.hadi hayırlısı kızlarrrrr
kızlar dün diyetisyenimin sekreteri aradı carşambayda randevum pazartesiye almışlar cok heycanlıyım yag yakmulşmıyım acap pazartesi saat 4 randevum birde aldıgım ani kararla memlekete annemlere gidiyorum salı günü az kalacagım gidip biraz gezeyim iyi gelecek ve orada kg verip gelecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?