80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevda ben ozman limonsuz deneyim şimdi
karbonum bitincee limonlu denerim
bu cumaa inşş kırıcam zincirleri yaşasın özgürlükk

banucum 3 ve 5i indirdim dün 3 mili yaptım galiba 47 dakika sürdü bi de 5 i denemek istiom aslında dışarıda yürüsen daha ii ama ben artık dışarı çıkmak istemiyom 3.5 aylık spor salonundan sonra sıkıldım dışarı çık terle gel duş al evde bişiler yapmak istiom açıkçası bide benim tatil dün başladı hergün dışarda olmak insanı boğuyor evim evim güzel evim yani çok özlemişim evde olmayı eylülden beri evi ptel olarak kullandık okul spor salonu annem ve gece 11 den sonra ev yaniiii leslie ile çok işim var saolsunnn................

sevda ben ozman limonsuz deneyim şimdi
karbonum bitincee limonlu denerim
bu cumaa inşş kırıcam zincirleri yaşasın özgürlükk

ayyy hadi inşşş. canım dua edicem sana bol bol
kır şeytanın bacagını bu hafta.....
hadi banuş hadi banuşşşş hadiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanıı şimdiiiiiiiii
accık gaz veriyim dedim:78:
başarıcana eminimm

hedi bu sefer kaçtım ortim pilavdan dönenin kaşığı kırılsın artık naparsan banada söle bende yapiim zayıflama adına. ok ???
ii geceler.................

banuu ben indiriyorum olmuyo nasıl yapıcam ki indirmeden izlen miyomu? varmı bildigin bi site?

hedi bu sefer kaçtım ortim pilavdan dönenin kaşığı kırılsın artık naparsan banada söle bende yapiim zayıflama adına. ok ???
ii geceler.................

anca beraber kanca beraber bırakmam peşini fena kişiye denk geldinn
aynen sende canımm:)
HADİ İYİ GECELERRR:80::80::80:

sevdaaa ben sende zayıfla stesinden indiridm cnm

üye olman gerekiyor sonrası kolay:)

canım benim çok kilolu durmuyorsunkki. tabi ki kilolalrımızı vericez ve sonra fıstık gibi fotolar koyucaz. ama genede böle düşünme her halimizle güzeliz biz! e tabi yan çizmek yok birbirimize tam destek:13::13::13:

haydi yarın görüşürüz herkese güzel az kalorili sağlıklı günler....

sewdacım yarın hesaplaşmanın ilk günü bırakma yakamıııı ok?

bye

CANLARIM gece uyuyakalmışım bende varım.benide alın aranıza... 3lü orti olduk bizde birbirimize hesap soralım.ben bugün ilk kez karbon yapıyorum.daha önce beceremem demiştim ama listenin sonuncusu olunca artık harekete geçme zamanı dedim kendime.hadi hayırlısı kızlarrrrr

şu ballı tarçın hakkında bılgısı olan varmı aynı mıktarda balla tarcını kaynatıp sabahları ac karnına ve gece yatmadan once ıcıyormussunuz haftada 3 veya 5 kılo kadar verdırıyormus dıyetsızde ıse yarıyormus yararını veya zararını bılen varmı aranızda:44::44::44::44::44:

slm kızlar deryacım liste için teşekkürler eline saglık canım

ayrıca birincimizide kutluyorum tebrikler

ve kilo veren herkesi kutluyorum veremeyenler eminim haftaya fazlasıyla verecektir

kızlar dün diyetisyenimin sekreteri aradı carşambayda randevum pazartesiye almışlar cok heycanlıyım yag yakmulşmıyım acap pazartesi saat 4 randevum birde aldıgım ani kararla memlekete annemlere gidiyorum salı günü az kalacagım gidip biraz gezeyim iyi gelecek ve orada kg verip gelecegim

tebrik ederim nurancım, resimlerinden gördüğüm kadarıyla zaten çok güzel bir kızsın nişanına kadar kilo verip daha da iyi olursun inşallah

Son düzenleme:

NURANIMM seni arasına almayann ölsünn kuuuuu
evet bi ortimiz daha oldu
canım karbon yapıyosan bol bol saf protein al yumurta gibi haşlanmış tavuk gibi.
inşş. faydasıı olurr canımm akşama gell ne yedin ne içtin bi anlat bakalım
AYŞECİMM sende çiçeem neler yedigini tek tek sorucam ona göre yee
sizde beni sorguya çekin bakem ona göre eccük yiyim bugün
NURANNN buraya yumruk havayaaaa
AYŞEEE buraya yumruk havayaaaaa
SEVDAAA buraya yumruk havayaaaa
oleyyyy oleyyyyy oleyyyyyyy
kızlar bu hafta 1 er kilo gitsin fazlası olursa ne ala olmazsada en güzeli zaten 1 kilo
hadii akşama görüşelim tekrarr

Son düzenleme:

hadii inşş. selmacımm güzel güzel yakmışsındır yagları bu defa çok güzel gidiyosun maşallahh
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönersin inşş. anneciginin ellerinden bizim yerimizede öp çok saygılarımızı ilet inşş.
orda kilo vericem diye şartlandırma kendini dikkat et ama sonuçta anne yemekleri yemezsen kırılıyolar en iyisi her yaptıgından ye ama az ye. hem senin gönlün olsun hemde valide sultanın.:):):)

ortimmm selam ben bugün saolsun eşim kızım uyanınca almış onu ben uyudum birazcık 11 e kadar ee kahvaltı derken gelemedim annem kızımı aldı gezmeye gitti ben biraz işime bakayım diye haftaya pazartesi adıyamandan 2-3 aile misafirim gelecek bende biraz ortalık toparlamam lazım kendi dolabımı düzenliyorum bi taraftan son kalan kışlıklar bi taraftan bollaşanlar bi taraftan olma ihtimali olan kıyafetler yani bugün bol bol spor niyetine temizlik var... 8-9 tane kotum bolllll ve onları eylülde daraltmayı planlıyorum zaten ennaz 10 tane kumaş pantolon var daraltılacak yani bazı kotları şort yaptıracağım bayağı bir terzi parası tutacak ama olsunnn

ortim benim kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
sucuklu omlet biraz
galiba 2 zeytin yarım domates
şimdiye kadar 1 form çayı ve yarım litre su
ama bugün kendimi çok ii hissediyorum şimdide eşim ve kız kardeşim şimdi makarna yapıyorlar ben iki kaşık yerim yanında semizlik salatası ok??
akşama da allah kerim olmazsa müsli yiyeyim ama mutfak tartım yok kaç kaşık olmalı bilmiom

nurancım hadi bakaılm ortiii hayırlı olsun ortaklıkkk... ben karbonu bi gün denedim ama zorr yaa.. ama belli olmaz her an yapabilirimm.. hadi allah yardımcın olsun... gitsin bu kilolar. boyun kaçtı senin canım...

selam kızlar:)

dügüne gititk geldik yoruldum valla eve geldim bir ton işim
akşam bekunis içtim ama wc ye çıkamadım yine ve etti mi sana 4 gün

sabah tartıldım 64.1 çıktım
perşembeye kadan fulll karbon inşallah
bugünd egüzel geçiyor darısı diger günleirn başınaaaaa:)

bu hafta tartımla barış saglıycma inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…