80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel topiğim tam pazar modunda bende ev temizliğindeyim yatak odası bitti şimdi kızımın odasında sıra hadi bana kolay geleee

sewdacım öğleyin de 3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
1 light kola

yarım litre daha su

sen naptın ne yedin ne içtinnn

bi taraftan temizlik bi taraftan hala bana uygun bir diyet ararken diyet önerileri bölümünde bu listeyi buldum nasıl sizce kızlar bi bakın

Sabah saat 09.00
• • 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• • 1 porsiyon peynir
• • 2 ince dilim ekmek
• • Domates, salatalık

Saat 11.00
• • 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00
• • 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 - 150 gr.)
• • 1 su bardağı ayran
• • 2 ince dilim ekmek
• • Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00
• • 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00
• • 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• • Yarım su bardağı yoğurt
• • 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• • 2 ince dilim ekmek
• • İstenildiği kadar salata

Saat 21.00
• • 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

nilgüncüm seni görüyorum altta bak bakalım bu lisste nasıl diyetisyen vermiş birine ilk ay 6.5 kilol vermiş tabii sporla birlikte...

ayşecim
bu liste ile 6.5 kilo verilir çünkü diyete ilk başlanılan liste ise normla
ilk ay daha çok kilo veriliyor
ve diyete yeni başlanmdıgı için hızlı gidiyor
ama imdi snein için uygun olacagını düşünmüyorum bol karbonlu bir liste çünkü çok ekmek var

işte önce listeler böle kabarık olmalı ki sonra azaltılabilsinn:)

evet ilk başlanılan liste bu liste .1.64 boyunda ve 70 kiloyla başlamış...

ben 1.5 aydır diyetisyene gitmedim acaba gitsemmi tekrar diyorum çünkü artık düzeni bozdum ve saatlerim değişti evde olunca... yoksa kafama göre takılıp az öz mantığıyla mı dewam etsem bilmiyorum ... aslında çok pahalı da değil benim diyetisyen ve işinde çok ii bi adam denizlide çok popüler adı adil tardemir...ama yinede biraz kemer sıkma politikasına başladık dün karar verdik eşimle.. bilemedim gitti yaniiiiiiii....

Son düzenleme:
ayşe
gördügüm kadarı ile güsel veriyorusn kilonu
nedne böle bir çıkmaza girdinki anlamadım?

ben ilk zmanlar kendim yaptım diyeti
sonra diyetisyene gittim ve yaptıgımdna farksızdı verdigi liste
ama seni motive edecekse ve fiyatıda makul diyorsun zaten
bi git istersne bişiy kaybetmezsin
kilo dışında

düne bol tavuk yedim bugündee
ilerleyen günlerde farklı şeyler denemeliyim

varmı fikri olan?
birdee karbon yaparken salam ve sosis yiyormusun kızlar siz?

Herkese iyi akşamlar

Bugün ki menüm;

Sabah:
--Bir parça omlet, küçük bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, 3/2 simit, limon çayı

Ara:
--Bir dilim ananas

Öğlen:
--Patlıcan salatası, yoğurtlu semiz otu, küçük bir parça ekmek

Ara:
--Pekmezli yoğurt

Akşam:
--2 Porsiyon karpuz

----> 2,5 Lt su, 1 yaşil çay, 1 limon çayı,

Spor: 1 saat yürüyüş, 1 saat egzersiz

Ekstra'Larım: 1 gofret, 2 tanecik püskütt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün çok mu yemişim ? :44: Karnım çok şişti neden anlamadım sindirim sorunumda yok :44: Neden olabileceği hakkında bi fikri olan var mı ???

Son düzenleme:
2.gün karbon menüm

sabah
2 yumurta rafadan
3 çatal sosis tava( az yag ve salçlı)
peynir

öglen
tavuk gögsü ıazgara
lıgyt kola

akşam
tavuk gögsü ızgra
1 bardak ayran
1 minik salatalık

8 puan yapıyor sanırım
sosisi 1 puan hesaplaım soslu olmasına ragmen?

bugün tartıldım 64.1 çıktım
bakalım sabah kaç çıkıcam

bögürtlen
karpuz şişirmiştir ilerleyen saatler inersin cnm

karpuz yemeden önce ve sonra su içmiştim karpuzda su Haklısın çok tşk ederim

Bu arada şimdi geçmişe bakarken gördüm sindirim problemin varmış sanırım bekunis içtim yazmışsın. Ben 9 gün kadar kabızlık çektiğimde vermişti doktor o ilacı fazla kullanma istersen bağırsak tembelleşmesi yapıyo bide bağırsaklardaki suyu boşaltıyo o ilaç yüzünden baya problem yaşamıştım ilacı bırakınca da bağırsak düğümlenmesi oldu ameliyat olmaktan zor kurtuldum Bi şurup kullandım bana iyi gelmişti sonra fazla sindirim problemi yaşamadım

cnm ben çok kullanmıyorum o ilacı çok nadir alalaı 1 yıl olacak nerdeyse daha 3 tane filan içtim yani
ama çok garip yine fayda etmedi 1 tanesi bile

şurubun ismi ne acaba alsak böle uzun sürdügünde kabızlıklar:)

Aman gözünü seveyim içme zaten o ilacı Gaviscon diye bi şurup arkadaşım söylemişti aldım ve çok iyi geldi. Şurup reflü, mide asidi gibi şikayeti olanlar kullanıyo. Naneli gibi bir tadı var mideni rahatlatıya sindirimini düzenliyo bi dene istersen belki faydası olur :) Duyduğumda çok şaşırmıştım ama marulda sindirimi çok iyi düzenliyomuş

gaviskon mu o reflü ilcı degilmi?
nasıl içiyorsun peki
hergün mü yoksa wc ye çıkamayıncamı?

tebrik ederim nurancım, resimlerinden gördüğüm kadarıyla zaten çok güzel bir kızsın nişanına kadar kilo verip daha da iyi olursun inşallah
sağol arzucum,hep beraber vericez inşallah..

geldim ortilerim geldim. birazdan yazıcam ne yedim ne içtim bekliyorum yorumlarınızı...
nurancım hadi bakaılm ortiii hayırlı olsun ortaklıkkk... ben karbonu bi gün denedim ama zorr yaa.. ama belli olmaz her an yapabilirimm.. hadi allah yardımcın olsun... gitsin bu kilolar. boyun kaçtı senin canım...
tamadır orticim. sevdim üçümüzü ben böle karbon zor ya.neyseki bigünlüktü sadece... boyum 1.64 cnm.senin;?

AYŞEEE, NURANNN kızlar kusuruma bakmayın bugün biraz sıkıntılarımız var sabahtan beri koşuşturuyoruz bi arkadaşım soyuldu. çanta cüzdan askeri kimlik nüfüs cüzdanı telefon hersey gitti şimdi tekrar gitmem gerekiyo. siz yazın ama yediginizi içtiginizi sakın kurtuldunuz sanmayın tek tek sorucam hepsini
vee yarın okicamm tek tekk neler yapılmış bende yarın yazıcam yedigimi içtigimi sizde çekin kulagımı bütün gün sokaklardaydık ama yinede dikkat etmeye gayret gösterdim. acil çıkıyorum bye bye:80::80::80:

anammm anam öldüm geberdim ya bekunisin aklı başına yeni gldi yeni etkisini gösterdii
ayyy bir tarftan regli agrısı ; wc peşimi bıraksa yatcam hemen valla ya

menüm

sabah
pastırmalı yumurta 1
beyaz peynir 1
şekersiz çay 0

öğle
ızgara köfte 1
yarım ızgara domates 3
çok az ketçap mayonez 2
kola zero 0

ara
şekersiz kahve 0
tarçınlı yeşil çay 0

akşam
ızgara bonfile 0
2-3 çatal göbek (bunu kaç saysam bilemedim)
kola zero 0
mayonez 1

1 orta boy göbek 8miş.ben bikaç çatal aldım onu da 2 saysam 11 ile günü kapatmış oldum. ilk kez yaptığım için eksik toplamışsam uyarın kızlar.

1,5litre su
50 mekik
40tane kalça hareketi
ve gündüz 2den akşam 10a kadar alışveriş merkezi + yıldız parkında yürüyüş. bayılıyordum az kalsın. bide kızlar benim bugün çok midem bulandı. normaldede buna benzer menü yiyorum tek farkı 2 ya da 3 dilim tb ekmeği yiyorum ekmeksizlik beni çok kötü yaptı sanırım.şükür bitti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…