menüm
sabah
pastırmalı yumurta 1
beyaz peynir 1
şekersiz çay 0
öğle
ızgara köfte 1
yarım ızgara domates 3
çok az ketçap mayonez 2
kola zero 0
ara
şekersiz kahve 0
tarçınlı yeşil çay 0
akşam
ızgara bonfile 0
2-3 çatal göbek (bunu kaç saysam bilemedim)
kola zero 0
mayonez 1
1 orta boy göbek 8miş.ben bikaç çatal aldım onu da 2 saysam 11 ile günü kapatmış oldum. ilk kez yaptığım için eksik toplamışsam uyarın kızlar.
1,5litre su
50 mekik
40tane kalça hareketi
ve gündüz 2den akşam 10a kadar alışveriş merkezi + yıldız parkında yürüyüş. bayılıyordum az kalsın. bide kızlar benim bugün çok midem bulandı. normaldede buna benzer menü yiyorum tek farkı 2 ya da 3 dilim tb ekmeği yiyorum ekmeksizlik beni çok kötü yaptı sanırım.şükür bitti ama
nuroooo sendebi karbon yapıyon kuu
menün güsel cnmm
ayşe
gördügüm kadarı ile güsel veriyorusn kilonu
nedne böle bir çıkmaza girdinki anlamadım?
ben ilk zmanlar kendim yaptım diyeti
sonra diyetisyene gittim ve yaptıgımdna farksızdı verdigi liste
ama seni motive edecekse ve fiyatıda makul diyorsun zaten
bi git istersne bişiy kaybetmezsin
kilo dışında
sağol arzucum,hep beraber vericez inşallah..
geldim ortilerim geldim. birazdan yazıcam ne yedim ne içtim bekliyorum yorumlarınızı...
tamadır orticim. sevdim üçümüzü ben bölekarbon zor ya.neyseki bigünlüktü sadece... boyum 1.64 cnm.senin;?
AYŞEEE, NURANNN kızlar kusuruma bakmayın bugün biraz sıkıntılarımız var sabahtan beri koşuşturuyoruz bi arkadaşım soyuldu. çanta cüzdan askeri kimlik nüfüs cüzdanı telefon hersey gitti şimdi tekrar gitmem gerekiyo. siz yazın ama yediginizi içtiginizi sakın kurtuldunuz sanmayın tek tek sorucam hepsini
vee yarın okicamm tek tekk neler yapılmış bende yarın yazıcam yedigimi içtigimi sizde çekin kulagımı bütün gün sokaklardaydık ama yinede dikkat etmeye gayret gösterdim. acil çıkıyorum bye bye:80::80::80:
anammm anam öldüm geberdim ya bekunisin aklı başına yeni gldi yeni etkisini gösterdii
ayyy bir tarftan regli agrısı ; wc peşimi bıraksa yatcam hemen valla ya
menüm
sabah
pastırmalı yumurta 1
beyaz peynir 1
şekersiz çay 0
öğle
ızgara köfte 1
yarım ızgara domates 3
çok az ketçap mayonez 2
kola zero 0
ara
şekersiz kahve 0
tarçınlı yeşil çay 0
akşam
ızgara bonfile 0
kola zero 0
mayonez 1
1 orta boy göbek 8miş.ben bikaç çatal aldım onu da 2 saysam 11 ile günü kapatmış oldum. ilk kez yaptığım için eksik toplamışsam uyarın kızlar.
1,5litre su
50 mekik
40tane kalça hareketi
ve gündüz 2den akşam 10a kadar alışveriş merkezi + yıldız parkında yürüyüş. bayılıyordum az kalsın. bide kızlar benim bugün çok midem bulandı. normaldede buna benzer menü yiyorum tek farkı 2 ya da 3 dilim tb ekmeği yiyorum ekmeksizlik beni çok kötü yaptı sanırım.şükür bitti ama
haydi kızlarrr zıplıyoruuuzzzzzzzzzzzzzzz....
zayıflamanın en güzel yanlarından biri
bu acemiliğimizee denk geldi bi dahakine uzaya çıkıcaz
Eki Görüntüle 218416
canım benim diyetisyen 1.67 ölçtü spor salonunda 1.64 ölçtüler bende bilmiom inan boyumu ama 1.67 kabül ediom kendimce....
karbom işini bende denedim bi gün ama zor geldi açıkçası ....
ohhhh nurancım geçmiş olsun bugünü atlatmışsın ama ekmeksizlik olabilir sebebi ... suyu biraz daha artır bence yatmadan enaz yarım daha içebilirsin sanırım...
sewdacım ben biirde limonlu maden suyu içtim şimdi oleyyyyyy
bende 1 litre su içtim ayşe. bravo bizeeee
izlemcim bacaklar süper duruyo bide ben çok beyazım yaaaa böle esmer tenlere bayılırım herhalde 3 ay güneşin altında yatsam yinede senden daha beyaz dönerim ..... zaten ilk 1 haftası kıpkırmızı oluom kıl köklerine kadar belli olur yanınca ıyyyyy....
ortiiimmm ben kaçıom bide izlem var galiba aşağıda size ii geceler malum haftasonu kimseler yok yarın güzel bir güne uyanalım inşallah bye!!!!!!!!!!!!
canımmmm bravoo gayet iyi kapatmışsın günüüümenüm
sabah
pastırmalı yumurta 1
beyaz peynir 1
şekersiz çay 0
öğle
ızgara köfte 1
yarım ızgara domates 3
çok az ketçap mayonez 2
kola zero 0
ara
şekersiz kahve 0
tarçınlı yeşil çay 0
akşam
ızgara bonfile 0
kola zero 0
mayonez 1
1,5litre su
50 mekik
40tane kalça hareketi
sagol ortim allah razı olsun bizimkinin evini degil arabayı soymuşlar kol çantasını almışlar ondaymış hersey zatenortim geçmiş olsun arkadaşına benim evede şubatta hırsız girmişti insanın nasıl içi yanıyor ki ben bunu mart gibi farkettim hala gözüm arar cicilerimi azdı ama olsun yinede üzülüo insan...
ben birazdan menümü yazcam gayet ii di bugün bana göre inşallah bu hafta güzel bişiler olur
çokkk güzell canımm kaçamak yokk tebrik ederimmmgelelim menüme ayyy ilk listeye girdikten sonra hiç menü yazmamıştım
sabah 11 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
sucuklu omlet
biraz domates
2 zeytin
öğle 4 gibi oldu
3 kaşık salçalı makarna
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
ara 12 kiraz
1 light kola
akşam 19:45
müsli
ara 22:00
10 kiraz
23:30
1 çay bardağı süt
3litre su
1 form çayı kayısılı
1 gingkolu yeşil çay
bukadarrrrrrrr............
afiyet olsunnn çok iyi ettin ben bu sabah kalktımm limonlu maden suyumu içtim aç karnına ama gece içemiyorum şuan çünkü bitmişti ve ben aldırmayı unuttumm karmaşadannsewdacım ben biirde limonlu maden suyu içtim şimdi oleyyyyyy
bravooooo canımmmmmbende 1 litre su içtim ayşe. bravo bizeeee
gurur duydum ortimm sizinleee:82::82::82::82:evet canım bravo bize... eşim biraz önce elinde 1 kilo adıyamandan gelen çok özel bir zeytinyağlı baklavayla geldi buna rağmen bravo bize........... en dayanamayacağım şey aslında yaa taa adıyamandan getirtti bi arkadaşa yarın ola hayrola...
canımcımm maşallahhhhhayy canım yaa, bende bugün hiç güneşlenmedim, sadece denizde kaldığım ve aoara buraya gittiğim kadar
nasıl çıkmış mayomun izi
benim arkamda bi arkadaşım daha var o burda görünmemiş
o da 3 saat kaldı güneşte, sadece azıcık kızardı, vallahii nasıl deriden deriye fark oluyor inanamıyorum :26:
ben 1 saat güneşleneyim zenci olurum
bu arada bronz teni bende çok zeverim, parlak parlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?