80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nuroooo sendebi karbon yapıyon kuu
menün güsel cnmm

haydi kızlarrr zıplıyoruuuzzzzzzzzzzzzzzz....

zayıflamanın en güzel yanlarından biri

bu acemiliğimizee denk geldi bi dahakine uzaya çıkıcaz

nuroooo sendebi karbon yapıyon kuu
menün güsel cnmm

evet canım hem bu hafta +1600 olmam,hemde yarın tatile gidicem diye gitmeden bigün yapayım dedim.ama yanlış gün seçmişim.tüm gün ayakkta olunca inanılmaz başım ağrıdı ve midem bulandı. sen maşallah cumaya kadar nasıl yapcan. dikkat et banucum. zorlanırsan bırak sağlık en önemlisi.

doğum günü kutlu olsun banucum. bol pilatesli kilolarını koruduğun bi yıl olsun inşallah. Ailenle uzun,mutlu bi hayatın olsun

canım ben 1.5 aydır hemen hemen aynı kilolarda dolanıyorum gitsem farklı olurmu bilemedim aslında düzgün yapınca da olacak bişiler bilemiyorum ama ne biliim bu ara böle bi çıkmaza girdim sporu da bıraktım ya aslında benimkisi bir panik bide okul tatil eee iş temposu koşuşturması da olmicak acaba tümden durcakmı ddie korkuomm...

canım benim diyetisyen 1.67 ölçtü spor salonunda 1.64 ölçtüler bende bilmiom inan boyumu ama 1.67 kabül ediom kendimce....
karbom işini bende denedim bi gün ama zor geldi açıkçası ....

ortim geçmiş olsun arkadaşına benim evede şubatta hırsız girmişti insanın nasıl içi yanıyor ki ben bunu mart gibi farkettim hala gözüm arar cicilerimi azdı ama olsun yinede üzülüo insan...

ben birazdan menümü yazcam gayet ii di bugün bana göre inşallah bu hafta güzel bişiler olur

anammm anam öldüm geberdim ya bekunisin aklı başına yeni gldi yeni etkisini gösterdii
ayyy bir tarftan regli agrısı ; wc peşimi bıraksa yatcam hemen valla ya

geçmiş olsun banucum bekunise bende 5 yıl önce mecbur kalmıştım urfadayken hep dürüm döner et lahmacun derken.... bide karbonda bildiğim kadarıyla bu sıkıntı hep oluyor...

ohhhh nurancım geçmiş olsun bugünü atlatmışsın ama ekmeksizlik olabilir sebebi ... suyu biraz daha artır bence yatmadan enaz yarım daha içebilirsin sanırım...

haydi kızlarrr zıplıyoruuuzzzzzzzzzzzzzzz....

zayıflamanın en güzel yanlarından biri

bu acemiliğimizee denk geldi bi dahakine uzaya çıkıcaz

Eki Görüntüle 218416

izlemcim bacaklar süper duruyo bide ben çok beyazım yaaaa böle esmer tenlere bayılırım herhalde 3 ay güneşin altında yatsam yinede senden daha beyaz dönerim ..... zaten ilk 1 haftası kıpkırmızı oluom kıl köklerine kadar belli olur yanınca ıyyyyy....

gelelim menüme ayyy ilk listeye girdikten sonra hiç menü yazmamıştım

sabah 11 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
sucuklu omlet
biraz domates
2 zeytin

öğle 4 gibi oldu
3 kaşık salçalı makarna
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

ara 12 kiraz
1 light kola

akşam 19:45
müsli

ara 22:00

10 kiraz

23:30
1 çay bardağı süt

3litre su
1 form çayı kayısılı
1 gingkolu yeşil çay

bukadarrrrrrrr............

Son düzenleme:
canım benim diyetisyen 1.67 ölçtü spor salonunda 1.64 ölçtüler bende bilmiom inan boyumu ama 1.67 kabül ediom kendimce....
karbom işini bende denedim bi gün ama zor geldi açıkçası ....

ohhhh nurancım geçmiş olsun bugünü atlatmışsın ama ekmeksizlik olabilir sebebi ... suyu biraz daha artır bence yatmadan enaz yarım daha içebilirsin sanırım...

bende kaç sene önce böleydim sora ölçülmeim bi daha. 2-3 cm in lafımı olur

sürekli dışarda su içince wc sorunu oluyo ondan az içtim.ama şimdi kalkıyoru ve su içiyorum hemen...

bende 1 litre su içtim ayşe. bravo bizeeee

evet canım bravo bize... eşim biraz önce elinde 1 kilo adıyamandan gelen çok özel bir zeytinyağlı baklavayla geldi buna rağmen bravo bize........... en dayanamayacağım şey aslında yaa taa adıyamandan getirtti bi arkadaşa yarın ola hayrola...

ortiiimmm ben kaçıom bide izlem var galiba aşağıda size ii geceler malum haftasonu kimseler yok yarın güzel bir güne uyanalım inşallah bye!!!!!!!!!!!!

ayy canım yaa, bende bugün hiç güneşlenmedim, sadece denizde kaldığım ve aoara buraya gittiğim kadar
nasıl çıkmış mayomun izi
benim arkamda bi arkadaşım daha var o burda görünmemiş
o da 3 saat kaldı güneşte, sadece azıcık kızardı, vallahii nasıl deriden deriye fark oluyor inanamıyorum :26:
ben 1 saat güneşleneyim zenci olurum

bu arada bronz teni bende çok zeverim, parlak parlak

canımmmm bravoo gayet iyi kapatmışsın günüüü
sagol ortim allah razı olsun bizimkinin evini degil arabayı soymuşlar kol çantasını almışlar ondaymış hersey zaten çok üzüldüler çokk..rabbim baska sıkıntı vermesin inşş.sanada geçmiş olsun ortim allah bi daha yaşatmasın inşş.bu arada yazdıklarınızı tekk tekk okudumm ha sakın ihmal ettim sanmayınn
çokkk güzell canımm kaçamak yokk tebrik ederimmm
sewdacım ben biirde limonlu maden suyu içtim şimdi oleyyyyyy
afiyet olsunnn çok iyi ettin ben bu sabah kalktımm limonlu maden suyumu içtim aç karnına ama gece içemiyorum şuan çünkü bitmişti ve ben aldırmayı unuttumm karmaşadann
bende 1 litre su içtim ayşe. bravo bizeeee
bravooooo canımmmmm
gurur duydum ortimm sizinleee:82::82::82::82:
canımcımm maşallahhhhh allah nazardan esirgesin inşşş.önündeki yavrun mu? teyzemmmm her kimin evladıysa pek güzel pek tatlı maşşallahhhh rabbim esirgesin kötülüklerden hepsiniii inşş.(aminnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…