80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EVVVETTTT GELELİMMM BANAAAA
sizin kadar iyi bi gün geçiremedim malesefff
SABAH:1 şişe maden suyu + 1 limon sıktım içtim
KAHVALTIM: 1 kase dolusu çikolatalı müsli+ yarım su bardagı yagsız süt
ÖGLENN: 1 tane kepekli kaşarlı tost + 1 tane zero kola
ARA: 1 tane normal ekmekten kaşarlı tost (2 dilim ekmekten yani) +tek şekerli 2 bardak çayy
ARA: 1 tabak dolusu kirazzzz
AKŞAMMM: 1 Kase dolusu çikolatalı müsli + yarım su bardagı yagsız sütt
ARA: 1 kutu cappy vişne suyu( kalorisii bayagı bi yüksekmişş 200 kcal ye yakın )
su 1 litre(kızmayınn, bu çok büyük bi başarıı benim için çünkü ben hiçç su içememm) 1 litre çokk iyi bi rakam benim içinn
kızlarr evett bunları yedim içtim hep dışarılardaydım biyerlere gidip dogru dürüst bi yemek yeme şansımız olmadı.
arkadasların işleriyle ugrasırkenn böyle oldu yanii. inşş. yeni günn yeni güzellikler getirsinn hepimizeee

cnm çok kötü değil zaten kötü ve yoğun bigün geçirmişsin. su ve yeşil çayı biraz daha katarsan daha iyi olacak zannımca.suyu elinde şişeyle dolaşınca alışıyorsun.mecbur içiyorsun hatta o zaman.

günaydın kızlarrrrrr
bugün doum günüm aa çocuklaır bırakabilecegimiz kimsecikler yokk
ve dışarı çıkamıycazz büyük ihtimal
bu yıld aböyle geçsin napalım

pastadaa alamıyoruz malum karbon
cumaya almayı planlıyoru emme dogumgünüsü pastamııı

ay ayayyyyyy
söylemeyi unuttum amaaa tartı yıkılıyooooooooooooooo
bugünnnn gördügüm rakamı beni şok ettti
valla tartıyı öptüm sabahh
tam reglim sökmedi amaaaa cumaya neler olucekk bakalım

tekrar kutlu olsun cnm. cuma günü yersin pastanı...

tartı azmin karşısında iradesini kırdı desene.sevindim canım.cuma inş sevincez bu hafta

tekrar kutlu olsun cnm. cuma günü yersin pastanı...

tartı azmin karşısında iradesini kırdı desene.sevindim canım.cuma inş sevincez bu hafta

evet cnm cumaa günü burada naralarr atarım heraldeee
reglimde tam sökmediiii aslındaa bide o bitsee birz daha düşerim
zaten dmeiştim ya bu son ataka olcak olmazsa bırakıcma diyee
aslınd aben hiç bu kadar uzun süre karbon yapmadım 6 gün çok uzun bence amaa
ben artık abartmıştım 1.5 yıldır hiç yemedigim saralleli ekmeklerii bilee tükettim yani
neler nnelerrr egerlki hafta sonu başlamasaydımm iice dagıtıcaktımmm bu yüzden 6 günü göze aldım cnm

eşimede sakın pasta alma akşama cuma akşamı alırız dedimm

kızlar selam nasılsınız? annemdeydım persembe aksamından gıttım.. reglı oldugum ıcın bırazda sanırım annemde kacırdım oyuzden kılom 83 de sabıtlendı bakalım eve gectım daha sıkı tutacagım reglıde bıtmek uzere zaten:) herkes ıyıdır ıns.
??

derya'cım ellerine sağlık haftalardıe alt kısımlardaydım 2.satırda olmak bile çok büyük mutluluk bakalım cuma gününe ne olacak.ben en kısa sürede kırmızı büyük puntolarla yazılmak is-ti-yo-rum:) zeynep'cim bu azimle olur demiş ama aynı empo devam etmeme rağmen bir gelişme olmadı...geçmişi okumadım suan hanım yoktu mağazayı viledalıyıp,bulaşıkları ve wc'yi yıkadım.çay demledim.bayan olmak böyle evde işte bu tarz işler hep bize kalıyor.yapmak zorunda değlim ama rahat edemiyorum sonuçta bir erkekle kullanıyorum temizlemek şart....

kızlar niyahet benim nazlı prenses geldi:)biara dedim acaba kazayla 2.kuzey mi geliyor:)

bu dukan diyetinin.seyir kısmı hoşuma gitti sebze yiyebiliyorum ve yeşillik serbest:)
sabah patlıcan,kırmızı biber közledim,domates,salatalık söğüş yaptım.omlet ve yulaflı krep birde peynir.çok keyifliydi:)akşamada karışık bol yeşillikli salata ve kımalı kabak yemeği yanına yoğurt...öğlen buraya kabak yemeği-yoğurt getirdim migrostan salatalık alırım miss walla:)

nihayet ikea'ya gittim çok beğendim küçücük mekanları süper değerlendirmişler.market bölümünde bitter,fındık ve sütlü çikolatalar yaban mersini ve dağ kızılcığı reçelleri aldık.tabii diyet sonrası açmak sözüyle yoksa annem almayalım dedi.annanesi oğluma uyku tulumu (yazlık)pilastik çatal bıçak,kase,bardak aldı renkli...artık kendi yemek istiyor döke saça yamyam gibi elleriyle en azından kaşığı kullanmaya çalışır:)hoş sıkılır onuda yere atar:))

kızlar sizler daha bilgilisiniz.benim minik kuzu kulağıyla oynaya oynaya çizdi yara yaptı.doktora sorduk kulağı mı ağrıyor diye bişey yok dedi.sıkılınca,uykusu gelince çok oynuyor.2 gündürde o minik parmağını minik burun deliğine sokuyor.aaa benim minik kuzu burun kurcalıyor.evde ona öyle örnek olabilecek kimse de yok:)allahım gören diyecekki kesin gördüde yapıyor.çok şaşırdık...ikaz edip elini çekip ayıp diyoruz ama boşluğunu bulunca yine yapıyor.napabilirim?

günaydın herkese

zumcum evet benim oğlum canım resmin önündeki paşa
dün bayaa tadını çıkardı denizin, o da bizim gibi su kuşu

filiz demek beğendin, süper yaa herşey güzel-değişik olunca sıkılmıyorsun,
dolayısıyla etrafın kalabalıklığından gürültüsünden çok etkilenmiyorsun
sadece biraz havasız geliyor bana bazen, başımı ağrıtıyor ama genede tamamlıyorum
kuzey yesin bakalım kendisi, bende onu yerim ne olucak
orda gömlek şeklinde arkadan bağıcıklı önlüklerde vardı, 2li satılıyor keşke onlardan da alsaydın
süper bişiy

[B][/B]izloşşşş
resmine yorum yaptım sandım ama atlamışımm
ya bu hareketli fotoları nasıl çekkiyorsunuz
salak bi soru kabul idyorum amaa
acaba makinanın özelligmi yoksam zıplarken biri yakalıyormu sizi
en kısa zmand abenimde olmalııı:))9

selma ablam
tşk ederimmmm dogum günü dilegi içinnn
iyiki varsınızzz:)

filizcimm
çok gülüm kuzaye cnm bunlar dönemsel geçecek şeylerrrr
prenses geldi dimek hepicimizin gecikti bu ayyy ama geldi sonunda
ikea nasıldı kalabalıkmıydı

bizd egidicez hafta içi akşam amaa
hafta sonu göze alamıyorum gitmeyi çok kalabalıkk

mercimek çornb ayaptım
izloş snein tarfin sarımsak ve saçayı kavurdum süper roliyyu

izlemmm o gömleklerdne bende aldım cnm geçen sen çok kullanışlı gerçekten
birde bizim burası dehşeyt bkalabalıktı yaaa
izlem o öle klsik ikea kalabalıgı dgeil yani
ben istanbula gittimgde 1 gün mutlaka gideri ikea yaa
çok seviyorum çnkü amaa geçen gittigimde kabus gibiydi kafadan başka bişiy göremedim o derce yani
birdee insalarr okların yönünde gimtiyr
oysaki bence çok güsle bir sistem her yeri gezip çıkıyorsun anama karşıdna gelen
yandna giden ordan geçen ayy kabus gibiydiii

çocuklar olmazsaa ama yinedee gezerdim kalabalıga raggmende çocuklR EZİLCEKTİ VALLA

günaydın kızlar.
öglen oldu gerci ama anca gelebildim
2 gündür giremiyorum ve sizleri cok özledim valla nasılda alışmışım sizlerle vakit gecirmeye
ne yazıkkı bugunde doluyum cıkıcam şimdi cıkmadan sizlere bi bakayım dedim. umarım keyifler yerindedir.
yediklerime her nekadar dikkat etsemde düzenli yiyemiyorum evde olmadıgım için. birde form çayımı aksattım 2 gündür ve cok kötüyüm. form çaysız ben bir hiçmişim
neyse güzeller ben kaçar. yarına gorusmek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…