80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım, benim Allaha şükür çok az ağrım olur.

biraz önce telefonda yarın gidelim dedi. ama bu seferde ben hayır dedim yarın aylık alışveriş yapmamız gerekiyor. inşallah gidicem canım.köfteyi söylemişti izlem ama ne köftesi olduğunu unutmuştum.

bu arada eminim çok güzel bir duygudur anne sözünü duymak

bugunkü menüm:

sabah:
2 t.bugday ekmegi
1 peynir
2 zeytin
2 kasık recel

ara:
1 bütün dilim karpuz
1 kaşık yogurt

öglen:
6 kasık fırın sebze
1 kase yogurt

ara:
1 şeftali

akşam:
sütlü müsli
10 kiraz

bol su 1 form çay

akşam umarım acıkmam. acıkırsamda en buyuk yardımcım cayın yanında biraz leblebi yerim :44:
sporumu yapamadım ev temizligi ütü falan yeni bitti. ne yalan soylıym artık oturmak istiyorum yoruldum. ama yarına mutlaka yapıcam sporumu.bugun en azından mekigimi cekeyim ben​
]​

Menümü yazıyım;

Sabah,
1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,közleme biber
1 kaşık lor
1 çay kaşığı reçel

Ara,
sade türk kahvesi,piko

2.Ara,
3 kayısı,1 nektar

Akşam,
1 büyük kase ayran çorbası

1 saat sonrada 1 dilim karpuz yiyebilirim belki...

3 lt su,1 kupa tarçınlı su

selam kızlar iyi akşamlarr size safranbolunun kıran köyünden yazıyorum..eşim kıyamamış geldiqimiz günün ertesi gün vınn almış ama hiç vaktim olmadı..çok dolu dolu geçiyor günler..bugün bir dolu misafirimiz vardı sonra hep beraber akşam sefası yaptık bahçede...gül topladım miss gibi..reçel yapıcak annecimmm..ilk defa bugün evdeydik bugünde misafirle geçti..nasip olursa yarın ikindi sonrası yola çıkmayı planlıyoruz..hayırlısıyla inşallah gece yarısı istanbulda oluruz..sanırım 67-68 olmuşumdur..bizim buranın yöresel bütün yemekleri hamurişi..kilo aldım arkadaşlar..bi baskül var burda ama dijital deqil analoq...66 falan gösteriyor..sanırım dijitalde 67-68 olurum...ama aldıqım kilolara raqmen çok güzeldi tatilim..artık kilo almaktan korkmuyorum...veriliyormuş Rabbim saqlık verirse bunu gördük çok şükür..kilo almama raqmen 38 bedenlerimi hiç zorlanmadan giyebiliyorum..sanırım sıkılaşmanın avantajları...kızlar burası akşamları baya soquk oluyor..1-2 defa soba bile yaktık neyse bukadar gevezelik yeter...hepiniz iyisinizdir umarım..yarın gece geliyorum görüşürüz inşallah...hadi kalın saqlıcakla :79::79:

sedacım diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın. en azından kendi başına yaptığın gibi kaçamak yapamicaksın, daha istikrarlı bişekilde ilerlersin canım, dondurmaya gelince fruttare ananaslı buz yiyebilirsin :131:65 kalorili

menüm
sabah:1 bar. limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 1 erik
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek

ara: yok

öğlen:2 patlıca, 2 biber köz
1 kase yoğurt, 1 ke. galeta

ara:1 erik, 4 böğürtlen

akşam: 2 kabak ve 1 kase yoğurt salata içine 2 ceviz

ara: 1 nektarin

3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates ve 2 mil leslie

ortim bakarmısın ben bide hergün 1 türk kahvesi şkersiz içiyorum :26:
yatmadan limonlu ılık su içerim

Son düzenleme:

menün güzel olmus aralara tavuk köfte gibi şeylerde ekleyebilirisin
ben çaya alıştımda su türk kahvesini şekersiz içmeye alışamadım. bazen canım istiyor ama sırf sekerden dolayı içmiyorum

mrb canım nasılsın. hiç akşamları bukadar bos kalmazdı garibime gitti. gece kusları nerde kaldınız
mrb canım iyiyim evet ya, gece kuşlarıda gecikti :90:

menün güzel olmus aralara tavuk köfte gibi şeylerde ekleyebilirisin
ben çaya alıştımda su türk kahvesini şekersiz içmeye alışamadım. bazen canım istiyor ama sırf sekerden dolayı içmiyorum
evet ya tavuk köfteyi özledim cumaya kadar beklemem lazım. canım bu diyeti sevda yapıyordu yoksa ben bütün günü böyle geçiremem. şekere gelince zorlanmıyorum yaklaşık 7 yıldır tüketmiyorum. benimde düşkünü olduğum malesef tatlı

zekiyecim bende çıkıyorum canım uyku bastırdı beni, iyi geceler sanırım gece kuşları 12 den sonra gelirler

anladım canım ozel bi diyet yaptıgını bilmiyordum k. bakma nasılmış bu diyet az takip edeyim seni. malum bende k.h diyetiyle tavuga vs. doydum fazlasıyla sebzeli diyet iyi gelir bana şimdi

zekiyecim bende çıkıyorum canım uyku bastırdı beni, iyi geceler sanırım gece kuşları 12 den sonra gelirler

tmm canım iyi geceler. bende çıkayım bari kimse yok.

gece kuslarıııııııııııııııııııı unutmayın gecenın belli saatlerinde uykuda olmalısınız yag yakımı için
çok takılmayın. bizsiz cok kaynatmayın kıskanırım sonra bekledim bekledim gelmediniz.
neyse hadi herkese tatlı rüyalar

kac gündür yogunluktan giremedim, okul, is, esimde evdeydi...

okadar cok yedimki kusacak kadar bugün utancimdan giremedim

kendime ceki düzen vermem gerek yoksa yüzüm olmuyor buraya girmeye

gece kuşu geldiiiiiiiiii.....................

güzeller bi sabah girdim bi daha gelemedim misafirim vardı arkasından habersiz bi misafir daha arkasından kuzenimi doğum gününe gittik ve 12:30 da girdik eve...bakttım kimse yok sewdacım da gelmemiş hiçççç

ben de saçma bir menü yazayım da ibreti alem için görün....

sabah
patatesli yumurta ( azdı ama)
domates

ara
10 zeytin

öğle
1 kase kısır
marul
2 salatalık turşusu
1 baklava

akşam 21:30
2-3 lokma tereyağlı yumurta
1 dilim yaş pasta
2 kurabiye

ara 10 kiraz

2 litre su
1 form çay

ne dedimmmm ibreti alem için yazdım menümü yoksa sonra nie gitmio bu kilolar diye yazdımmı kopyala yapıştır yaparsınız bende ağzımın payını alırım kaç gündür ne güzel gidiyordu ve bugün sabah 78.5 idim ilk defa 78i görmüştüm ama bilmem yarına görürmüyüm....

aslında öğlen dahil çok da kötü değildi misfirim olunca yemek yapamadım öğleye kendim yapıp yemesem olmayacaktı abartmadım da amaaaaaaaaa akşamüstü şehir dışından gelen misafirim ve doğum günü yok olmadı bugün artık yarın telafi ederim... neyse bugünüü ben hafızamdan siliyorum durmak yok yola dewammmmmm...

slm kızlar,

balıkesirden yazıyorum. 1hafta senelik izin alıp arkadaşmın düğününe geldim. bugün kına gecesi vrdı,yarında düğün olucak. şimdilik eğleniyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. bol bolda göbek atıyorum ki eriyim:)

ve ortilerim ayşe ve sevdacım. beni unutmayın. tam orttiliğe başlamışken izne çıktım ve aklım sizde. aranıza bomba gibi döncem:) öpüorum sizi. bu hafta giremeyebilirm aklım sizdeeee

oldu işte bi anlık bi hataydı gece gece aclıktan ettiğimiz muhabbete bakın yahu (yemek,yemek,yemek)
günaydın kızlar.baya ara verdim biliyorum ama abimi evlendirdik düğün telaşı falan filan misafirler derken anca rahatladım iş başı yaptım.hepinizi çok özledim vallahi
hoşgeldin canım düğününüz hayırlı olsun inşş. bizlerde seni özledik canım tekrar hoşgeldinn:80:
kızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(
banucum bu aralar biraz fazla kastın kendini biraz kafanı dinle güzelim eşinle bi yemege falan cık cocukları bırak kv deye kendini çok yordun bu aralarr agglama kuzumm niye aglıyonn aaaaaa üzme kendini ama
canım hoşgeldin nasılsın?ohhhh heçç kıskanmadım hamam keyfi haa ben heçç gitmedim biliyonmu yaw direk küçük emrah moduna girdim yine... amca ben hiç hamama gitmedin biliyomusun benim hiç hamam havlum olmadı amcaa,ben yetim, ben öksüz, ben yetiiiiimem, ayy tövbe est. kafayı sıyırdım gene
merhaba canım valla bilir kişi olarak (önceden kullanmadıgım hiçç bi halt kalmadı benim ve sonuçç kocaman bi hiçç ama şimdi az yiyorum su içmeye calışıyorum arada sapıtıyorum ama pes etmiyorum 10 küsür kilo kilo verdim.inan yapabilirsin ilaç alma gel buraya biz elimizden geleni yaparız.tabi karar seninn ............
çiiiiçeeemm iyimisin çok özledimm kuuu noluyo yine bakıyım yine isyanlardasın yahu güzeller güzeli çiçemm niye böyle yapıyon sen dagları deldinn şimdi kayaları nasıl delicem diyemi korkuyon aşk olsun... bu arada unutma sözün var basarı hikayeni bekliyorum halaaaa
canım nasılsınnnn canım senin paşanın eline bişey vermek yerine dikkatini baska yere cekin yapma etme demeyin yasaklar tatlı gelır misal burnunu kurcalarken seslen annecim bak tv de ne cıktı yada baktın tam burnuyla oynicak hadi gel bakalım seninle biraz balkona cıkalım kuşları görelim falan diyerek kafasını baska bişiyle mesgul et...bu arada esofman almışsın canım güle güle iyi günlerde giy inş. bence eşin kıskanmıştır ondan oldumu hiç çok dar falan demiştir. kalıplar cok farkediyo canım.ben misal artık bi çok 42 bedene girebiliyorum gecen gün iki tane pantalon aldım saten kumas tarzı 42 beden ve cok güzel oldu.ama bugun bi pantalon aldım 44 beden ama önü zor kapandı takma yani kuzum sen aynaya bakınca görmüyomusun aradaki farkı
canımmm hoşgeldin iyimisinn? merak etme atlatırsın bi silkelenn heyyy kendine gell bakıyım, noluyoooo dee belkı olurr:):):)
aah öyle bi rahatladımki platesimi yaptım üstüne bide leslie 2 mil yaptım,
duşumuda aldım yeşilçayımı içerken
bi bakiim siz ne yapıyonuz
ohhh maşallahh allah ucundan accık banada nasip eder inşş.bugün ne aldım bilin bakıyımmmkoşuu bandııı artıkın bende bildirim yaparken spor yok yazmicam en az 150 dakka spor yazıcak bildirimimde.
canımm eksik olma ortim inşş. benim sayemde degil kuzum deme öyle ama malesef sporu aksatma sansın kalmadı çünkü bende baslıyorum kosu bandım gelir gelmezz tamam mı? orti olmayı kabul ettin katlanıcaksın artık bu kadarcık çenemede (vırr vırr vırrr ayyy ne çene varmış kadında bee nerden orti oldum buaşmaz olaydımm ayyy)(bunları aycan dedii ben duydum :84: bananeee küstüm küstümm(ben yakın zamanda bi psikiatristimi ziyaret ediyim benim civatalar gevşemiş yine anlaşılan
valla bu haftamız vasat geçti sanki ortimm ha ben daha iyi şeyler beklerdim bizdennbugünümü bende hiç yazmıyım tefe koyarsınız benii
maşallah diyorum ,,,,pes vallahi diyorumm,, bu nasıl hızz diyorumm ,, her anından cok mutlu olmana zevk almana cok sevindimm diyorummm
canım merhaba medicallerde karın toparlayıcı cırt cırtlı korseler var biraz genişini all hem alt karnı hem mideyi hepsini kaplasın yani elektrikli titresimli v,s degil ama içinde bi madde var daha dogrusu yapıldıgı maddeden kaynaklı tak karnına ama sıkı sıkı tak (onada bi formül söyliyim)korseyi ser yataga koy belini tam ortaya yat korsenin üstüne sıkıca yapıştır cırt cırtını kalk daha iyi topluyo.ammaa yeni dogum falan yaptıysan heleki sezaryanlıysen sakın fazla sıkma tak mutlaka ama sakın ezme karnını (ben uyarıyım allah muhafaza vebali üstümde kalmasın...)
hoşgeldinn canım merak etme ödemdir hem bazen farklılıklar gösterebiliyo tartı ya vücut su tutyo ya cok uyudugun için yada az uyudugun için degişiklikler gösterebiliyo yaniüzülme canım
Kızlaaaaar şimdi gülçinle konuştum 65'i görmüş bu hafta
Tee oralardan bile bize örnek oluyor maaşallah diyebiliyorum sadece, vallahi helal olsun

Geldiğimde toparlanmış ol yoksa çekeceğin var dedi
kuzumm deryamm ne güzel haber bu maşallahhh gülçinimee çokk selam söyle unutma emiiii
Nasılsınız kızlar?içim darlanıyor benim bugün nedense :26:
hayır olsun inşş. canımm...
yahu cok özlettin kendiniiama iyimisin inşş. hersey yolundadırrrr kendine cok dikkat ett
En kısa zamanda görüşmek dileğimle...
hoşçakalllllll ama arayı daha fazla açma artık :):):)
slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum
canım ayrılma bizdennnn oku burayı bol bol başarı öykülerini oku darkolivenin başarı öyküsünü çok tavsiye ederim özelliklede fotoları incele hepsi gercek birebir yasanmış inşş. azmini arttırır canım ....................
hayırlı olsun canımm hadi bakalım saglıklı hayırlı çatır çatır verirsin kilolarını inşşşşşş. iyi etmişsin gitmekle en azından hesap verecegin biri oldugunu bilmek insanı daha cok motive ediyo........
hadi geçmiş olsun iyi madem adet sancısıymışşş:):)
canım yakındır karbon yapmam örnek alıyorum menülerini hakkını helal et valla
canım hoşgeldin hayırlısı inş. boşver kiloyu gelince toparlarsınhayırlısıyla gelin inşşşş.:):):)
ben varım ya :80: hem birazdan gelirler bizim gece kuşları
gece kuşu sevda gelemedi anam bu geceee ayy internet gitti gelmek bilmedii noldu anlamadım,,,,,,bide misafirlerim vardııı şaftım kaydıııı..............
canım olmuş olmasınada menüne bol bol kıvırcık domates salatalık gibi şeylerden salata yap azıcık yag gezdir limonn sıkk yee. hem daha cok doyarsın hem direk kesmemiş olursun aldıgın besin miktarını hemde daha cok bagırsaklarının calışmasını saglar ama suuu süperr yeşilçay ve sporr süperrrrr maşallahhhhh:):):):)canım bu arada galeta iyi bi atıştırmalık diger tehlikeli yiyeceklere göre ama ekmek kadar doyurucu degil bu diyet sana bu imkanı sunmuşken ye ekmegini galeta ile geçiştirme........
mrb canım nasılsın. hiç akşamları bukadar bos kalmazdı garibime gitti. gece kusları nerde kaldınız
geldik kuzum geldik ama şincide ben bi başıma kaldımmm
kızlar birde kahvaltıda meyva tuketmenin bi faydası varmı? bi kaç arkadaşta gordumde.
valla canım ben sabah kahvaltıdan önce güne meyve ile baslamak mideyi kahvaltıya hazırlamaya birden yüklenmemeye ve bagırsakların daha etkılı calışmasına fayda ettigini biliyorum...ama kahvaltıdan yarım saat önce falan ye meyvenii üstünede ılık su içç ohhhh missss gibi .............
ayyyy yerinn seniii,,, sen uyu canım biz uyumuyoruzda noluyo sanki...................
kac gündür yogunluktan giremedim, okul, is, esimde evdeydi...

okadar cok yedimki kusacak kadar bugün utancimdan giremedim

kendime ceki düzen vermem gerek yoksa yüzüm olmuyor buraya girmeye
toparlarsın canım inşşş. inan öyle oluyo bitek sen degil insan sapıtıp herseyi yiyince yüzü olmuyo gelmeye ama öyle yapma ipin ucu daha cok kaçıyo burda olki daha cabuk toparlan emi:) bu arada sen yeni evlenmişsin galiba rabbim bir ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin inşşş. yuvanızdan huzurunuz hiç eksik olmasın inşşş. canımm
sil anam silll hafızandan ama midenden nasıl silicenn bu defa cok kızamicam bu gece cok kötü bi halt ettimm çünkü bi bakalım ne yedimm k ile başlıyo ç ile bitiyo bütün gün cok iyiydi fakat geceki misafirimin yüzünden yarım ekmek lönk indi midemeee............pişmanmıyım degılım cunku yarınnn cok iyi bi gün geçiricemmmmmmm:13:zzzzzzzz
hoşgeldinnnnnn canımcımmm sen unutulurmusunnnn kuuuu olsun kuzum yap iznini dinlen bol bol gez eglenmene bak sennn........ bomba gibi dönnn inşşş.hadi allaha emanet ol inşş. arkadasınıda rabbim mutlu etsin inşş. ömür boyu huzurlu olsunlarrr inşşş.
dikkat et kendine emiii

günaydın kızlar.
sevdacım buyur gel ben seni hamama götüreyim canım üzülme. ayıptır soylemesi kaplıca zengini bi bölgede yasıyorum. hepinize tavsiye ederim sandıklı hüdai kaplıcaları. basımla beraber gelmeyi dusunen olursa beklerim. pişman olmazsınız. hıııhhh reklamıda yaptım

birde sevda su korseler işe yarıyormu gercekten. hani sırf dıs goruntu için degil. günlük belli bi saat takılıp incelme saglayan korseler varmış. bende göbek için bi denesemmi diye dusunuyorum. ama nerden nasıl hangi alıcam bilmiyorum. boyle seylerin bi dunya takliti cıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…