Arzucum meğer benim prensesin belirtisiymiş o daralmalar şükür ki geldi 2 ağrı kesici banamısın demedi canım
Banucum bişey soracam hani soğuk içtiğimiz ayran çobası vardırya dövme,nohut ve süzme yoğurttan yapılan ondan yapsam 1 kase içsem çok mu kalorili olur?bazıları o çorbayla detoks da yapıyor diye duymuştum bilemedim yapsam mı canım da isstedi soğuk soğuk:26:
biraz önce telefonda yarın gidelim dedi. ama bu seferde ben hayır dedimkızlar hepiniz çok öpüyorumm kendinize ii bakınn
derya'cım kendini cafe'de fazla yorma akşam eve gidince hafif yemeye çalış.1,700 vermişken artıda çıkma...buz gibi yoğurdun içine meyve doğra yada k-fleks ye...ben annem ne pişirdiyse 4 kaşık sebze yemeği ve 1 baget yerim..kuzeyim enne diyor ama öncesinde ennenene yani annane(doğrusu nasıl bilmiyorum) dedi:) ve ısırmaya çalışıyor 2 pirinç tanesi kadar dişiyle:))
arzu'cum eşini ikna edersin gittiğinde izlem önermişti kuzey'den dolayı eve dönmek zorunda kaldık isveç köftesini dene.bugün mağazaya gelen müşterim ballandıra ballandıra anlattı şu köfteyi tatmak lazım:))biyerim şişecek
ben çıkıyorum ii akşamlar
sedacım diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın. en azından kendi başına yaptığın gibi kaçamak yapamicaksın, daha istikrarlı bişekilde ilerlersin canım, dondurmaya gelince fruttare ananaslı buz yiyebilirsin :131:65 kalorili
5 gündür düzenli spora başladım kilo olarak değilde incelme olarak faydası oldudoktor hergün 1 saat yürü dedi ben zaten sabahları minimum 1 saat yürüyorum bide akşamüstü yüricem daha ii olur benim için bi daha ki sefere doktoru şaşırtayım
Valla bakınca çok gibi geldi bana ama bi bildiği vardır diyorumben direk tatlıya saldırıyorum o daha kötü galiba :26:
ya bu listede hiç dondurma falan yok o aklıma takıldı :44: ben şimdi Antalya'nın sıcağında hiç hiç mi dondurma yemicem
ben varım ya :80: hem birazdan gelirler bizim gece kuşlarıbugunde ben varım kimse yok
ben varım ya :80: hem birazdan gelirler bizim gece kuşları
menüm
sabah:1 bar. limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 1 erik
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek
ara: yok
öğlen:2 patlıca, 2 biber köz
1 kase yoğurt, 1 ke. galeta
ara:1 erik, 4 böğürtlen
akşam: 2 kabak ve 1 kase yoğurt salata içine 2 ceviz
ara: 1 nektarin
3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates ve 2 mil leslie
ortim bakarmısın ben bide hergün 1 türk kahvesi şkersiz içiyorum :26:
yatmadan limonlu ılık su içerim
mrb canım iyiyim evet ya, gece kuşlarıda gecikti :90:mrb canım nasılsın. hiç akşamları bukadar bos kalmazdı garibime gitti. gece kusları nerde kaldınız
evet ya tavuk köfteyi özledim cumaya kadar beklemem lazım. canım bu diyeti sevda yapıyordu yoksa ben bütün günü böyle geçiremem. şekere gelince zorlanmıyorummenün güzel olmus aralara tavuk köfte gibi şeylerde ekleyebilirisin
ben çaya alıştımda su türk kahvesini şekersiz içmeye alışamadım. bazen canım istiyor ama sırf sekerden dolayı içmiyorum
mrb canım iyiyim evet ya, gece kuşlarıda gecikti :90:
evet ya tavuk köfteyi özledim cumaya kadar beklemem lazım. canım bu diyeti sevda yapıyordu yoksa ben bütün günü böyle geçiremem. şekere gelince zorlanmıyorumyaklaşık 7 yıldır tüketmiyorum. benimde düşkünü olduğum malesef tatlı
zekiyecim bende çıkıyorum canım uyku bastırdı beni, iyi gecelersanırım gece kuşları 12 den sonra gelirler
selma
abla bende arasıra, tarçınlı yeşilçay almıştım onu içiyorum. vallahi iyi oldu diyetisyen yok diye üzülüyordum. selma abla sende bizim diyetisyen gibi oldun, ne güzel bilgilendiriyorsun
gülegüle selma abla, kendini iyice dinlendir, hem ruhen hem bedenen, bomba gibide dönüş yaparsın
ortilerim naaptınız böyle gece gece topiği istila edip bide diyet topiğinde bakıyorumda tüm yemekler havada uçuşmuş
teşekkürler canım, allahtan canım çeksede görünce yemiş kadar oldum ben mesela ramazanda oruçluyken susadığımda kızkardeşime yanımda su iç derdim aynnen kendim içmiş gibi olurdum. ben diyer arkadaşları düşünüyorum
hoşgeldin canım düğününüz hayırlı olsun inşş. bizlerde seni özledik canım tekrar hoşgeldinn:80:günaydın kızlar.baya ara verdim biliyorum ama abimi evlendirdik düğün telaşı falan filan misafirler derken anca rahatladım iş başı yaptım.hepinizi çok özledim vallahi
banucum bu aralar biraz fazla kastın kendini biraz kafanı dinle güzelim eşinle bi yemege falan cık cocukları bırak kv deye kendini çok yordun bu aralarr agglama kuzumm niye aglıyonn aaaaaa üzme kendini amakızlar hem kahvaltı yaptım ,hem agladımm
çok depresifim(
canım hoşgeldin nasılsın?ohhhh heçç kıskanmadım hamam keyfi haagünaydın kızlarrrr
sonunda bugun evimdeyim. kahvaltımı yaptım sakin sakin. sabah cayımı içtim geçmişi okuyarak
ayse ve sevda muhabbetiniz bol olsun. valaa sohbetiniz pek guzelmiş dalmış gitmişim.
dün bütün aile hamam keyfi yaptık.ama ben cok tursu yedim duramadım. bugun telafi edicem inş.
3gündür evde olmayınca ev birbirine girde biraz toplayıp sil süpür sonrada sporumu yapıcam. gecen hafta 1 gun yaptım bidahada yapamadım. şimdilik ben kaçar ara ara girerim.
banu en güzeli2-3gün ben 4 gün yaptım zorlandım 4 gunde bile. yaparken bidaha yapmam diyorum ama şimdide haftaya bidahamı yapsam diyorum ramazana kadar birazdaha vermeliyim.
merhaba canım valla bilir kişi olarak (önceden kullanmadıgım hiçç bi halt kalmadı benim ve sonuçç kocaman bi hiçç ama şimdi az yiyorum su içmeye calışıyorum arada sapıtıyorum ama pes etmiyorum 10 küsür kilo kilo verdim.inan yapabilirsin ilaç alma gel buraya biz elimizden geleni yaparız.tabi karar seninn ............Merhabalar, ben de 89 kiloyumgeçen sene biber hapı kullanmıştım.73 kilo idim 65 e düştüm sonra 1 yıl içinde 85 e çıktım boyum 1.65 kilo vermek istiyorum ama diyetlerimi hep yarıda bırakıyorum.Xenical adlı bir ilaç duydum kullanan var mı?Kullansam mı?
çiiiiçeeemm iyimisin çok özledimm kuuuGünaydın kızlar
Uykusuz bir sabahtayım eşim yok dün bütün gün kafedeydim, perşembeye kadar düzen böyle. Bu hafta sanırım artı çıkacağım. Bir hafta 2 kiloya yakın veriyorum, ertesi hafta artı çıkıyorum, yani totalde 2 haftada bir kilo vermiş oluyorum..Üzüleyim mi şükür mü edeyim bilemedim :)
Göbek kısmım çooook mutsuz ediyor beni hele ki oturunca, orayı da halletsem bu iş içime sinecek anca
Bazen 67'ye düşeyim diyorum ama o göbek gene sporsuz gitmeyecek..Kararsızım
Oturup spor yap işte kararsız olacak bir şey yok ama işime gelmiyor o yüzden hala kilo düşeyim diyorum, göbeği eritmenin kolay yolu, çok tembelim çokkkk
canım nasılsınnnn canım senin paşanın eline bişey vermek yerine dikkatini baska yere cekin yapma etme demeyin yasaklar tatlı gelır misal burnunu kurcalarken seslen annecim bak tv de ne cıktı yada baktın tam burnuyla oynicak hadi gel bakalım seninle biraz balkona cıkalım kuşları görelim falan diyerek kafasını baska bişiyle mesgul et...bu arada esofman almışsın canım güle güle iyi günlerde giy inş. bence eşin kıskanmıştır ondan oldumu hiç çok dar falan demiştir. kalıplar cok farkediyo canım.ben misal artık bi çok 42 bedene girebiliyorum gecen gün iki tane pantalon aldım saten kumas tarzı 42 beden ve cok güzel oldu.ama bugun bi pantalon aldım 44 beden ama önü zor kapandı takma yani kuzum sen aynaya bakınca görmüyomusun aradaki farkıcanım benim oğlum kuzey 10 aylık zaten elinde bişey olunca onu diek ağzına alıp yemeğe çalışıyor ama biz görmeden elinden düşerse parmak burunda:)elini boş bırakmamaya çalışıyoruz...
kızlar allah muhabbetiniz artırsın.gece gece ne güzel sohbetler rüyanızda görmüşsünüzdür kebapları kokoreçleri:)bende çok severim ayşecim işkembe çorbası içmeyi sabaha karşı...yada gece yarısı kokerç.zaten evlendim 10 kilo aldım çünkü saat kaç olursa olsun canımız bişey istesin çıkıp yiyorduk.eve geç kaldık diyip dılarıda fastfood kebap derken 58 den 68 e çıktım üstünede hamilelik olunca 88 i gördüm:)bayadır yemiyorum ama çifliğin kokoreçini özledim:)artık ödüllendirme faslına geçtiğimde yavaş yavaş 2 haftada bir yiyeceğim bu tarz zararlı şeyler:)ayşe bende 82 haziran doğumluyum.30'a bişey kalmadı.
selmacım hayırlı yolculuklar annenle keyifli zamanlar geçir...diyetisyenden aldığın bilgileri paylaştığın için teşekkürler...
Derya'cım eşin Ankara'ya mı geldi?Bütün işler sana kaldı,yorucu stresli günler desene, allah yardımcın olsun .dükkanda müsli yesen daha pratik olmaz mı senin için.pişirme hazırlama yada bulaşık derdi olmaz.baya işe yaramıştı sende...derya'cım ben bir karar aldım ama hala emin değilim bu dukan diyetine son vermek istiyorum2.seyir evresinde daha yavaş kilo kaybı oluyor yazıyor ve 3.evre verdiğin kiloyu 10 ile çarpıp koruma diyeti yapıyorsun.çok uzun süreç ve yanlış zaman seçtim kışın yapılmalı bu kadar ağır diyetler.ben diyetisyene gitmiştim yıllar önce o listemi çıkardım.mantık hep aynı az sık ye ve 1 baget yada 2 köfte gün içerisinde tüket.ekmek meyve yoğurt herşey var.ama sınırlı.yoksa 2 öğün nesfit mi yesem bu ay kilo vermem şart ağustos'a rahat denize girmek için vermeliyim.çok kararsızım.sevdanın 1kg yoğurt sebze-meyve diyetini mi yapsam...her hafta birini mi denesem.
tartılıyorum tartılıyorum hiç bozmadığım halde 69,8-70,4 arası gidip geliyorum ve bu 10 gün içerisinde 3 kre ancak zorla wc ye çıkabildim.Ekmek yerine yulaflı krep yemeye devam edeceğim akşamları sebze öğlenleri müsli kahvaltı yumurta peynir domates yeşillikli olur galiba...bakalım cuma gününe kadar neler olacak....
canımmm hoşgeldin iyimisinn?selam kızlarşükür kavuşturana .son zamanlarda saglık problemleri işlerin yogunlugu derken giremedim.kusuruma bakmayın lütfen .geçen cuma bildirimde yapamadım.deryacım beni listeden çıkardın mı canım kaptanımız kim ayyyy ne zor buradan ayrı kalmak fırsatım olunca okuyacagım geçmişi
sizlerin keyfi yerindedir inşallah.yogunlugum devam ediyor aynı zamanda regli oluyorum içime öküz kaçmış gibi yiyorum ne olacak bu halim bilmiyorummmm kızlarrrr nişanada az kaldı 64 rakamını görebilecekmiyim 23 temmuza kadar bu gidişle hayal olacak herhalde
ohhh maşallahh allah ucundan accık banada nasip eder inşş.bugün ne aldım bilin bakıyımmmaah öyle bi rahatladımki platesimi yaptım üstüne bide leslie 2 mil yaptım,
duşumuda aldım yeşilçayımı içerken
bi bakiim siz ne yapıyonuz
canımm eksik olma ortim inşş. benim sayemde degil kuzum deme öylecanım walla hakkınızı helal edin bi anda eşim kebabçı falan derken sewdayla bakmışsın yemek muhabbeti yapıos ikimizde çok açız ama ben çok motive oldum saolsun sewdanın sayesinde günlerdir toparlayamamıştım kendimi ama hesap sorulacak die insan yapıo bişişer... ben sewdayı önceden beri zaten kanım kaynamıştı şimdide orti olunca inşallah gidecek kilolar... bugün günlerdir görmeyi hayal ettiğim rakamı gördüm şükür sayesinde 78.6 geldim kaç zamndır 79-80 aralığında git gel sıkılmıştım bugün bana ii moral oldu bi de spora başlasam biraz biraz ii olcak ama işte işime gelmio...
valla bu haftamız vasat geçti sanki ortimm ha ben daha iyi şeyler beklerdim bizdenncanlar ben biraz ortalık toparlayayım öğleyin bi arkadaşım gelecek oturmaya ne yapsam bilmiom şimdi yapınca bende yerim bilmiom napcam.... sewda görmesin walla bu yazdığımı en hafifinden bişiler yaparım artık....
hadi size güzel sohbetler arada bir yoklarım.....
selam kızlar nasılsınız?Çok yoğunum yazamıyorum sadece şu kadarını söylim fena cozuttum ben kayış koptu pazar itibariyle hemen toparlıyorum kendimi..çok yoğun haftasonu geçirdim yaaa çok yorgunum..ayakta uyuyorum resmen..
cuma akşamı işten çıktım kınaya gittim..akşam 22.30 g,bi geldim ama yakın bir arkadaş gelmişti arkadaşa ona gittim gece 00.30 da eve geldim..
c.tesi sabah erken kalktım pazara gittim..eşimin sınavı vardı o gün kahvaltısını hazırladım doğru temizliğe giriştim..Allahım ev naısl dağılmış nasıl kirlenmiş anlatamam canım çıktı..bu arada pazar günü düğüne giderken bizi alcak arkadaşlar ve gündüz gelcek arkadaş için de birsürü hazırlık yaptım..malum bizde yiyip çıkacaktık..mercimekli köfte ,börek,patlıcan salatası, çerkez tavuğu,kek yaptım..o gün akşamüstü bir arkadaşım geldi...onunla oturduk derken pazar sabahı erken kalkıp 2 tpsi daha börek yaptım..derken arkadaş geldi..
sonra diğerleri sofra kur kaldır hadi kuaföre gitmeye üşen evde os açını kendin yapmaya çalış derken telaş koşturmaca pazar akşamı düğüne gittik..orda oynaya oynaya canımı çıkardım..çok kalmadık 22.30 gibi kalktık..arkadaşın eşi hadi ben acıktım kalan börekleri de yiyelim diye yine bize döndük yine ikram vs gece 01.30 da gittiler..dün sabah işe geldim sürünerek..akşam da hadi her zaman hazırlık yapamıyorum hazır yapmışken diye arkadaşımın annesi gelmişti İzmirden onları davet ettim baktım az geldi gözüme ikramlar dün akşam eve gidince bir de sarma sardım ölüyom anammmmmmm..bu akşam çıkışta da dün arkadşaım doğum yaptı hastaneye bebek görmeye gidicem gebzeden maslağa bakalım yarını çıkarabilecek miyimmmmmm
ama çok keyifliydi her anı valla..süper geçti..
canım merhaba medicallerde karın toparlayıcı cırt cırtlı korseler var biraz genişini all hem alt karnı hem mideyi hepsini kaplasın yani elektrikli titresimli v,s degil ama içinde bi madde var daha dogrusu yapıldıgı maddeden kaynaklı tak karnına ama sıkı sıkı tak (onada bi formül söyliyim)korseyi ser yataga koy belini tam ortaya yat korsenin üstüne sıkıca yapıştır cırt cırtını kalk daha iyi topluyo.ammaa yeni dogum falan yaptıysan heleki sezaryanlıysen sakın fazla sıkma tak mutlaka ama sakın ezme karnını (ben uyarıyım allah muhafaza vebali üstümde kalmasın...)kızlar selam nasılsınız? haftaya esımın memleketine gıtme durumumuz var 10 15 gunlugune.. su tuketımım cok dustu nasıl arttırabılırım kızlar?
bırde göbek ıcın korse almayı dusunuyorum tecrubesı olan var mı?
dünki menum
sabak k fleks
ara 2 kayısı
öğlen 2 dlm kızarmıs form etimek peynır 1 kase corba
aksam 1 kase k fleks
yatmadan 1 kase yoğurt 1 kasık tarcınla
bugun
1 kase k fleks
hoşgeldinn canım merak etme ödemdir hem bazen farklılıklar gösterebiliyo tartı ya vücut su tutyo ya cok uyudugun için yada az uyudugun için degişiklikler gösterebiliyo yaniherkese merhaba marttan beri +90 topiğindeyim sizi de takip ediyorum bu arada bu hafta 89 ların görmeyi bekliyorum ama yediklerime dikkat etmeme ve hergün yürüyüşümü yapmama rağmen bugün nerdeyse+1 çıktım ben de ödem olduğunu düşünüp sizin lapa diyetinizi uygulamaya karar verdim bugün benim için lapa time oldu yani inşallah işe yarar kızlar
kuzumm deryamm ne güzel haber bu maşallahhh gülçinimeeKızlaaaaar şimdi gülçinle konuştum 65'i görmüş bu hafta
Tee oralardan bile bize örnek oluyor maaşallah diyebiliyorum sadece, vallahi helal olsun
Geldiğimde toparlanmış ol yoksa çekeceğin var dedi
hayır olsun inşş. canımm...Nasılsınız kızlar?içim darlanıyor benim bugün nedense :26:
yahu cok özlettin kendiniiHerkese merhaba,
Nihayet (geçici de olsa) gelebildim.Pc olmayınca ne zor oluyormuş.Günlük menülerimi de yazamıyorum.Ancak diyeti bırakmış değilim,az kaçamaklarla da olsa devam ediyorum.Sayfa çok fazla olduğundan geriye dönemiyorum,umarım herkesin keyfi yerindedir.
hoşçakalllllll ama arayı daha fazla açma artık :):):)En kısa zamanda görüşmek dileğimle...
canım ayrılma bizdennnn oku burayı bol bol başarı öykülerini oku darkolivenin başarı öyküsünü çok tavsiye ederim özelliklede fotoları incele hepsi gercek birebir yasanmış inşş. azmini arttırır canım ....................slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum
hayırlı olsun canımm hadi bakalım saglıklı hayırlı çatır çatır verirsin kilolarını inşşşşşş. iyi etmişsin gitmekle en azından hesap verecegin biri oldugunu bilmek insanı daha cok motive ediyo........Herkese merhabalarrrrrrrrr
Bugün diyetisyene gittim 2. şokuda ben yaşadım bende 92 çıktımyemek öğlen karnımı doyurup gitmiştim tahliller nasıl olsa yapıldı diye ondan mı bilmiyorum tahlil sonuçlarında problem çıkmadı şükür, yanlış kilo vermeye çalıştığım için veremiyomuşum hiç şaşırmadım diyet listesi verdi hobaaa 1200 kal. yazıyo ama maşallah liste dolu anlamadım bu işi :44: neyse artık kaçamaksız uymam gerekiyomuş söz verdim verdiğim sözü tutamazsam içim içimi yer ne biçim doktor sadece kola ve hazır meyve suyunu kesinlikle içmiyosun dedi yani yasak olarak. bi daha ki randevu ya kadar 5 kilo gidecek en az dedi ona tamam dedik yarın başlıyorum artık doktorun verdiği diyete umarım etkili olur
Bu arada şu şirke-bal-ılık su olayını sordum hiç bi yararı olmaz dedi. sadece mideye gidiyo su o kadar dedi yani içenler boşuna içiyomuş doktorun dediğine göre :44: onun etkisinin olmasının tek nedeni ılık su..! bir doktorda bununla ilgili şey demişti 'Bir margarini elinize alın üstüne sirke dökün erir mi?? cvp: HAYIR o zaman sirkeli suyun bir faydası yok' gibisinden bir cümle kurmuştu. sormuşken söyleyeyim dedim
sabah yorgun gibiydim canım yürüyüş yapmak istemedi gitmemiştim doktordan gelirken bir durak felan erken ineyim azıcık yürüyeyim dedim yanlış otobüse binmişim 1 saat yürüdüm o sıcaktaEeee Allah'ın sopası yok
hadi geçmiş olsun iyi madem adet sancısıymışşş:):)Arzucum meğer benim prensesin belirtisiymiş o daralmalar şükür ki geldi 2 ağrı kesici banamısın demedi canım
Banucum bişey soracam hani soğuk içtiğimiz ayran çobası vardırya dövme,nohut ve süzme yoğurttan yapılan ondan yapsam 1 kase içsem çok mu kalorili olur?bazıları o çorbayla detoks da yapıyor diye duymuştum bilemedim yapsam mı canım da isstedi soğuk soğuk:26:
canım yakındır karbon yapmam örnek alıyorum menülerini hakkını helal et vallamenüm
sabah
1 h. yumurta
1dlm peynir
şekersiz çay
öglen
kıymalı yumurta 1 yumurta ile
1 şişe soda
ara
1salatalık (minikti )
akşam
el kadar haşlama tavuk gögsü
birazdan yiycem tavuk gögüsünü
ama suyununiçine iri iri didip yemiyi planlıyoum bahartta atıcamm degişiklik olur
kıyamanın ppuanı varmı bilmiyorum?
3 lt su
canım hoşgeldin hayırlısı inş. boşver kiloyu gelince toparlarsınhayırlısıyla gelin inşşşş.:):):)selam kızlar iyi akşamlarrsize safranbolunun kıran köyünden yazıyorum..eşim kıyamamış geldiqimiz günün ertesi gün vınn almış ama hiç vaktim olmadı..çok dolu dolu geçiyor günler..bugün bir dolu misafirimiz vardı sonra hep beraber akşam sefası yaptık bahçede...gül topladım miss gibi..reçel yapıcak annecimmm..ilk defa bugün evdeydik bugünde misafirle geçti..nasip olursa yarın ikindi sonrası yola çıkmayı planlıyoruz..hayırlısıyla inşallah gece yarısı istanbulda oluruz..sanırım 67-68 olmuşumdur..bizim buranın yöresel bütün yemekleri hamurişi..kilo aldım arkadaşlar..bi baskül var burda ama dijital deqil analoq...66 falan gösteriyor..sanırım dijitalde 67-68 olurum...ama aldıqım kilolara raqmen çok güzeldi tatilim..artık kilo almaktan korkmuyorum...veriliyormuş Rabbim saqlık verirse bunu gördük çok şükür..kilo almama raqmen 38 bedenlerimi hiç zorlanmadan giyebiliyorum..sanırım sıkılaşmanın avantajları...kızlar burası akşamları baya soquk oluyor..1-2 defa soba bile yaktık neyse bukadar gevezelik yeter...hepiniz iyisinizdir umarım..yarın gece geliyorum görüşürüz inşallah...hadi kalın saqlıcakla :79::79:
gece kuşu sevda gelemedi anam bu geceee ayy internet gitti gelmek bilmedii noldu anlamadım,,,,,,bide misafirlerim vardıııben varım ya :80: hem birazdan gelirler bizim gece kuşları
canım olmuş olmasınada menüne bol bol kıvırcık domates salatalık gibi şeylerden salata yap azıcık yag gezdir limonn sıkk yee. hem daha cok doyarsın hem direk kesmemiş olursun aldıgın besin miktarını hemde daha cok bagırsaklarının calışmasını saglar ama suuu süperr yeşilçay ve sporr süperrrrr maşallahhhhh:):):):)canım bu arada galeta iyi bi atıştırmalık diger tehlikeli yiyeceklere göre ama ekmek kadar doyurucu degil bu diyet sana bu imkanı sunmuşken ye ekmegini galeta ile geçiştirme........menüm
sabah:1 bar. limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 1 erik
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek
ara: yok
öğlen:2 patlıca, 2 biber köz
1 kase yoğurt, 1 ke. galeta
ara:1 erik, 4 böğürtlen
akşam: 2 kabak ve 1 kase yoğurt salata içine 2 ceviz
ara: 1 nektarin
3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates ve 2 mil leslie
ortim bakarmısın ben bide hergün 1 türk kahvesi şkersiz içiyorum :26:
yatmadan limonlu ılık su içerim
geldik kuzum geldik ama şincide ben bi başıma kaldımmmmrb canım nasılsın. hiç akşamları bukadar bos kalmazdı garibime gitti. gece kusları nerde kaldınız
valla canım ben sabah kahvaltıdan önce güne meyve ile baslamak mideyi kahvaltıya hazırlamaya birden yüklenmemeye ve bagırsakların daha etkılı calışmasına fayda ettigini biliyorum...ama kahvaltıdan yarım saat önce falan ye meyvenii üstünede ılık su içç ohhhh missss gibi .............kızlar birde kahvaltıda meyva tuketmenin bi faydası varmı? bi kaç arkadaşta gordumde.
ayyyy yerinn seniii,,, sen uyu canım biz uyumuyoruzda noluyo sanki...................tmm canım iyi geceler. bende çıkayım bari kimse yok.
gece kuslarıııııııııııııııııııı unutmayın gecenın belli saatlerinde uykuda olmalısınız yag yakımı için
çok takılmayın. bizsiz cok kaynatmayın kıskanırım sonra bekledim bekledim gelmediniz.
neyse hadi herkese tatlı rüyalar
toparlarsın canım inşşş. inan öyle oluyo bitek sen degil insan sapıtıp herseyi yiyince yüzü olmuyo gelmeye ama öyle yapma ipin ucu daha cok kaçıyo burda olki daha cabuk toparlan emi:) bu arada sen yeni evlenmişsin galiba rabbim bir ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin inşşş. yuvanızdan huzurunuz hiç eksik olmasın inşşş. canımmkac gündür yogunluktan giremedim, okul, is, esimde evdeydi...
okadar cok yedimki kusacak kadar bugün utancimdan giremedim
kendime ceki düzen vermem gerek yoksa yüzüm olmuyor buraya girmeye
sil anam silll hafızandan ama midenden nasıl silicenn bu defa cok kızamicam bu gece cok kötü bi halt ettimm çünkü bi bakalım ne yedimm k ile başlıyo ç ile bitiyo bütün gün cok iyiydi fakat geceki misafirimin yüzünden yarım ekmek lönk indi midemeee............pişmanmıyım degılım cunku yarınnn cok iyi bi gün geçiricemmmmmmm:13:zzzzzzzzgece kuşu geldiiiiiiiiii.....................
güzeller bi sabah girdim bi daha gelemedim misafirim vardı arkasından habersiz bi misafir daha arkasından kuzenimi doğum gününe gittik ve 12:30 da girdik eve...bakttım kimse yok sewdacım da gelmemiş hiçççç
ben de saçma bir menü yazayım da ibreti alem için görün....
sabah
patatesli yumurta ( azdı ama)
domates
ara
10 zeytin
öğle
1 kase kısır
marul
2 salatalık turşusu
1 baklava
akşam 21:30
2-3 lokma tereyağlı yumurta
1 dilim yaş pasta
2 kurabiye
ara 10 kiraz
2 litre su
1 form çay
ne dedimmmm ibreti alem için yazdım menümü yoksa sonra nie gitmio bu kilolar diye yazdımmı kopyala yapıştır yaparsınız bende ağzımın payını alırım kaç gündür ne güzel gidiyordu ve bugün sabah 78.5 idim ilk defa 78i görmüştüm ama bilmem yarına görürmüyüm....
aslında öğlen dahil çok da kötü değildi misfirim olunca yemek yapamadım öğleye kendim yapıp yemesem olmayacaktı abartmadım da amaaaaaaaaa akşamüstü şehir dışından gelen misafirim ve doğum günü yok olmadı bugün artık yarın telafi ederim... neyse bugünüü ben hafızamdan siliyorum durmak yok yola dewammmmmm...
hoşgeldinnnnnn canımcımmm sen unutulurmusunnnn kuuuu olsun kuzum yap iznini dinlen bol bol gez eglenmene bak sennn........ bomba gibi dönnn inşşş.hadi allaha emanet ol inşş. arkadasınıda rabbim mutlu etsin inşş. ömür boyu huzurlu olsunlarrr inşşş.slm kızlar,
balıkesirden yazıyorum. 1hafta senelik izin alıp arkadaşmın düğününe geldim. bugün kına gecesi vrdı,yarında düğün olucak. şimdilik eğleniyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. bol bolda göbek atıyorum ki eriyim:)
ve ortilerim ayşe ve sevdacım. beni unutmayın. tam orttiliğe başlamışken izne çıktım ve aklım sizde. aranıza bomba gibi döncem:) öpüorum sizi. bu hafta giremeyebilirm aklım sizdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?