80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtır bayanlar işe güce girişmeden bir merhaba diyeyim dedim hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallahhh

sabah
1 simit
ara
bitki çayı

öğle
1 paket kepekli çubuk ve ayran

akşam
pide(keşke yemeseydim o pideyi

2 litre su 1 fincan nescafe şekersiz
1.5 saat sahil yürüyüşü akşama kadar bi parça normaldi ama ah pide kanıma girdi bu arda herkese kocaman günaydın fıştıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr.dünkü saçma menüye rağmen 200 gr vermişim hala 79 ları göremedim ama az kaldı 100 gr daha veriyim ucundan kenarındanda olsa görmüş olurum

günaydın kızlar

sevda herkese cevap yazmış:)gece yarısı hiç üşenmeden:))canım benim oğluşum daha 10 aylık gel kuşlara bakalım balkona çıkalım pek anlamıyor.yeni yeni baybay-alkış-gel gel öğretiyoruz:)dün hiç parmak burna gitmemiş bakalım bugün nolacak:)facebook'a yeni resimleri eklerim bu hafta saç traşı oldu bebek siması kalmadı küçük adam oldu sıpa:)

kızlar allahtan bi aksilik çıkmazsa pazartesi ve perşembe günleri saf proteinle beslenmeyi düşünüyorum baskülü nasıl etkiler bilemiyorum 2+5 yapacapım 2 gün protein diğer günler sebze ağırlıklı yada müsli...en kötü 5 kilo en ii ihtimalle 10 kilo verebilsemtatile kadar. bayrama ise hedefime ulaşmak istiyorum:)

banucum bende ilk kez 6 da kalkıp yürüyüşe gittim 1 saat geldim duşumu alıp rahat rahat kahvaltımı yaptım.koşuşturmadan işe geldim:)alt komşumuz menekşe teyze ile karşılaştık maşallah bizden hızlı tempolu yürüyor meğerse 10 yıldır yaz kış yürürmüş ve heryere yürüyerek gitmeyi tercih edermiş.55-60 yaşında ben ise tembel arabadan popomu kaldırmıyorum.markete bile arabayla gidiyorum kadının fiziği genç kız gibi taş taş:)bide hızlı koşuyor ben bir koşup bir soluklanıyorum...

sabah sabh dut topladım ağaçtan yedim süperdi...küçükken annanemim gecekondusu vardı birsürü meyve ağaçları beyaz dut karadut,üzüm, vişne,kayısı hiç ağaçtan inmezdik yada çatıdan 1 abim 1 de erkek kardeşim olduğu için onlarla erkek gibi daldan dala zıplardım:)dayım kızardı 16 yaşına geldin evlensen çocuğun olur hala ağaçtasın diye bak şimdi ağaça çıkmayı bırak dala zıplayamıyorum...olaki çıktım ağaç beni taşımaz dal kırılır:)neyse eski anımsadım rahmetli annanem pamuğum benim...

kızlar mesroyla ölçüp vücud ölçülerimizi yazsak ve boyumuzu bakalım nerelerde fazlalıklarımız kim armut kim elma yada kum saati....

Canım,güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum,aslında bende de kaçamaklar olmuyor değil ama o kadar kilolardan bunaldım ki kesin kararımı verdim,gidecek bu kilolar,7 yıldır üzerimdeler.Devamlı 35 kiloluk ağırlık taşımaktan,ağrılardan,kıyafet bulamamamdan,görünüşümden artık bıktım,''yeter artık,sen bu kadar mı iradesizsin?'' diye başladım,4 aydır diyetteyim,daha yolum var ama yavaş yavaş da olsa artık bırakmadan hedefe ulaşmak istiyorum ve tabii ki bu kiloyu da korumak(bu daha da zor aslında)
Bir kaç eksik şey yemekle ne kaybedeceğiz ama kazanacağımız çok şey var,en önemlisi de sağlık ve kendine güven...

Biraz daha dikkat ederseniz daha iyi olur diyorum,çünkü gramları vermek için bile ne zorluklar çekiyoruz ama bir anlık nefsimiz için verdiğimiz gramlar kg olarak geri geliyor.(Sözlerim baklava için geçerli değil,yılda bir kez gelmiş,bir dilim baklava olur ama ya diğerleri?)
Günaydın kızlar, gününüz çok güzel geçsin

Günaydın...

yahu cok özlettin kendiniiama iyimisin inşş. hersey yolundadırrrr kendine cok dikkat ett

hoşçakalllllll ama arayı daha fazla açma artık :):):)

Canım sağol,ben de sizleri özlüyorum ama benim pc bozuldu ve servise gitti,1 ay sonra gelebilirmiş.Bu arada bağlanabilirsem masa üstünden bağlanıyorum ama o da modem uzakta kaldığından,zor oluyor,daha doğrusu olmuyor,devamlı bağlantı kesiliyor.Şimdi de okuldan yazıyorum(sınav vardı)
Ben bugün sınavdan sonra tatile gireceğim ve 1-1,5 ay yokum,sanırım bu hafta son kilo bildirimini yapacağım.İnşallah bu sürede kilo almam ve en azından sabit olarak gelirim.

filiz ben diyete ilk basladıgımda olcmüştüm. bidahada olçmedim bugune kadar hatırlattıgın iyi oldu ben bi olçeyim. arada nekadr fark var bakalım

vücut ölçülerim:

90 kilo iken:
goğüs: 105
bel: 87
göbek:106
kalça:115

80 kilo iken:
gogüs:102
bel:83
göbek:102
kalça 107

aradaki fark 10 kiloya göre az degilmi??

vücut ölçülerim:

90 kilo iken:
goğüs: 105
bel: 87
göbek:106
kalça:115

80 kilo iken:
gogüs:102
bel:83
göbek:102
kalça 107

aradaki fark 10 kiloya göre az degilmi??

bence gayet ii benim bildiğim kadarıyla her 2 kiloda 1 beden olmalı.bilgisi olan varsa aydınlatsın kızlar bence 115 nerede 107 nerede belin 87-83 olmuş çok ii rakamlar tabii biz spor yapmıyoruz ondan da kaynaklanıyor sıkılaşma evresine henüz girmedik.spor çok farkettiriyor...

ocak ayında ölçmüşün ilk doğum izni sonu bebeğim 4 aylıkken
göğüs:105
bel:93 (yanlış ölçüyormuşum en ince kısmı ölçüyordum doğrusu göbek deliğinin 1 parmak üstüymüş)
basen:120
baldır:79 (en tombik yerinden)

şuan
göğüs:90
bel:86
göbek:93
basen:108
baldır:62
kilo 69,8

hamilelik öncesi belim 70 basen 104 göğüs 90 idi(benim göğüslerim küçük ama kemikliyim o yüzden 90 yoksa 75-80 takıyorum)

cnm valla süpersin 10 aylık bebeğinle iyi kilo vermişsin ben çook geç kaldım sanırım
bnmde bir kızım var eylül 27 doğumlu 10. aydan gün aldık ben 73 le hamile kalmıştım ilk hedefim doğum günüe kadar 73 e düşmek sonrada senye yaza kadar 63- 60 arası olmak
nasıl verdin sen kiloları
emzirmiyrmusun?
ay ne çok sordum yaaa
bu arada bencede ölçüleri yazsak süper olur
hatta bi fikrim daha var
liste varya kilo verdiğimiz
ona diyete başladığımız tarihide yazsak olmazmı
?

selam çıtırlar.......
kimsecikler yok bugün yaz rehavetimidir nedir?
nasılsınız bakalım ben sabahtan çok yogundum giremedim sonrda çocuklar uyudu hadi plates ypayım dedimm
şimdiidee yeşil çayımı içerken sizlere bakayım dedimmm ama kimsecikler yokk
kayranında beizni açtık biraz sorunluyuz. denizden daha çok çişi geliyor gece kaldıryorum bi kez ama ilerleyen saatlerde altına kaçırıyor
yatmadan yedek çarşaf ve pijama takımı ayarlıyorum degiiştimek için
offfffff offfff bide şu çiş işi bittimi tamamdır daha rahat olcak herşey:)))

filiz ölçülerin ii bence basne çok incelmiş
bende göbegi en ince kısmdan diye biliyorum hatta öyle öölçüyorum yanlışmı yapıyoruz acep:))))

sevda menüleirmi tabilkide alabilirisn cnm helal etde ne dimekkk

epak benim prensleirmde 27 eylül dogumluu kuuuuu aynı günn
dogrumuşuzzz senle ama tabi aramızda 2 yıl var

nurancım iyi tatiller cnm sana:)

ayşecikk ik cik cikk telafi edersin cnm bu iki gündee sıkma canını

deryoşş slm cnmmm

unuttuklaır m kusura bakmasın gayrı:)

ha birde denizcimmm kkolay gelsin sanada:)

Hiçbirşey için geç değil:)allah bağışlasın kızını adını ne koydunuz.benim oğlum kuzey 20 eylül doğumlu çalıştığım için sadece 4 ay oğluşumla zaman geçirdim sağolsun doğdu doğalı annem yanımda o bakıyor.ben 37.hafta hastaneye yattım suyum kalmamış 1 hafta serumla 38 haftayı tamamlamaya çalıştık.sonra doğum tabii ben normal doğum istiyorum dediğim için çok zor oldu sunni sancıyla...allah herkese 1 solukta nasip etsin.kısacası sütüm pek gelmedi süt olsun diye sürekli yedim 4 ay emzirdim buzluğa attım.tabii mama takviseyi hep yaptık.6 ayı zorla tamamladık sütüm işe başlayınca emzirmediğim ve sağmadığım için 1 hafta içinde gitgide azaldı.emzirmek çok faydalı kesinlikle kilo verdiriyor fakat bir taraftanda kilo yapıcı şeyleri tüketirsen hiçbir anlamı kalmıyor.eğer emzire biliyorsan emzir...ben sevgililer gününde eşimin istem dışı söylediği lafa bozularak diyete başladım."sana hediye kıyafet alacaktım, ama kilodan olmaz diye vazgeçtim.dedi.83 kilo ile başladım ilk etaplarda sen bile anlamıyorsun 1-2 kilo her hafta veriyorsun.sadece yapman gereken burayı bırakmamak ve kilo verenlerden detayları öğrenmek her bünye farklı zamanla kendin için doğru olanı buluyorsun.ben 3 ana öğün 3 ara öğün olarak başladım.tam buğday ekmek tükettim bol bol su ve yeşil çay içtim.ara öğünlerde meyve+süt yada ayran bazen ceviz yada kuru kayısı gibi şeyler atıştırdım.abur-cuburdan kesinlikle uzaklaştım tatlı ve hamurişi yapmıyorum.eğer misafirlikte varsa 1 lokma kesin tadıyorum ama tamamını yemiyorum:)çok konuştum:) mekik aleti ve pilates topu-bandı aldım daha 1 kere bile kullanmadım biraz daha kilo verip öyle sıkılaşmak için sonlara doğru kullanacağım:) sen nerede oturuyorsun?ve ismin neydi:)

banucum bende en ince kısımdan ölçüyordum hasret34 yani yasemin birine tarif etmişti orada okumuştum.tabi doğrusunı bilen bizi aydınlatırsa çok sevinirim:)

çoğu bitti azı kaldı banu'cum 2 çocuğa birden öğretmek çok zor allah kolaylık versin ama tatilde çok rahat edersin kuzular bir öğrensin hayırlısıyla...

izlemee soralım bi izloş bilirrr:)

cnm ben tek tek ögrettim denize 2 hafta önce başladık ama kaka da sorunluyuz yaa
normalde herkes küçük çişten şikayetçi benimkiler kaka sorunlu:)))
ama bezlememek çok rahat yaaa

saol canım çok tşk ederim İnşallah şu ilk kilolarımı biraz hızlı veririm :44: doktorum çok şirin söz verdim bi daha ki gidişime en az 5 kilo vericem

Sonunda inadımı kırıp gittim artık kaçamak yok kendime zarar vermek istemiyorum oyyyy çokk tşk ederim yaa bu çok iyi oldu ananası çok seviyorum dondurmasını bayıla bayıla yerim

yürüyüş yapmak çok iyi oluyo insan daha dinç oluyo kendini mutlu hissediyo vücudu ölçmek çok iyi fikir kilo veremedik diye üzüldüğümüzde inceldiğimizi görüp seviniriz :87:

Herkese merhabalarrr :80: Nasılsınız keyifler nasıl ?? ayy çok yoruldum yaa sabah yürüyüşten geldim kahvaltı yapıp hemen çarşıya gittik annemle 3,5 saat dolandık sıcakta bittim Annem deli oldu yemek yiyelim diyo HAYIR diyorum, döner yiyelim diyo HAYIR diyorum, en son artık karlama yiyelim dedi iyi tamam dedim bi daha seninle çarşıya çıkmicam bu ne yaa hiç yemek yedirmiyosun senin yüzünden bi deri bi kemik kalcam diyo ayy çok güzel kıyafetler vardı ya kilo veripte alsam bir etekte gözüm kaldı off offf çok güzel ve şirin duruyodu

filiz çok haklısınnn emzirmek kilo verdirmyi bırak aldıryor bile
süt yapn şeyler yediign için
ege röle bişeyyy olmasaydı ben kururdumm kuuu
2 yaşına kadar emdi benim danacıklar:))

selam bayanlar ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.emzirme döneminde acayip kilo aldım.şimdi 89-90 arasında gidip geliyrm.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz?tek başıma üstesinden gelemiyrm.eskiden 70-79 grubundaydım grup sayesinde 65 kiloya kadar düşmüştüm.bana yardım edin.yediklerimi ve spor yapıp yapmadığımı kontrol eden bir koça ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…