Canım,güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum,aslında bende de kaçamaklar olmuyor değil ama o kadar kilolardan bunaldım ki kesin kararımı verdim,gidecek bu kilolar,7 yıldır üzerimdeler.Devamlı 35 kiloluk ağırlık taşımaktan,ağrılardan,kıyafet bulamamamdan,görünüşümden artık bıktım,''yeter artık,sen bu kadar mı iradesizsin?'' diye başladım,4 aydır diyetteyim,daha yolum var ama yavaş yavaş da olsa artık bırakmadan hedefe ulaşmak istiyorum ve tabii ki bu kiloyu da korumak(bu daha da zor aslında)bu topikte azmine hayran olduğum kişiler aklıma gelenleri yazıyım.20-25-30 kilo verenleri ayrı tutuyorum.sadece söylemek istediğim kaçamaksız hafta geçiren, düzgün menü yazanlar ve her hafta az yada çok kilo verenler...füsun-arzu-burcu-zekiye....
gece kuşu geldiiiiiiiiii.....................
güzeller bi sabah girdim bi daha gelemedim misafirim vardı arkasından habersiz bi misafir daha arkasından kuzenimi doğum gününe gittik ve 12:30 da girdik eve...bakttım kimse yok sewdacım da gelmemiş hiçççç
ben de saçma bir menü yazayım da ibreti alem için görün....
sabah
patatesli yumurta ( azdı ama)
domates
ara
10 zeytin
öğle
1 kase kısır
marul
2 salatalık turşusu
1 baklava
akşam 21:30
2-3 lokma tereyağlı yumurta
1 dilim yaş pasta
2 kurabiye
ara 10 kiraz
2 litre su
1 form çay
ne dedimmmm ibreti alem için yazdım menümü yoksa sonra nie gitmio bu kilolar diye yazdımmı kopyala yapıştır yaparsınız bende ağzımın payını alırım kaç gündür ne güzel gidiyordu ve bugün sabah 78.5 idim ilk defa 78i görmüştüm ama bilmem yarına görürmüyüm....
aslında öğlen dahil çok da kötü değildi misfirim olunca yemek yapamadım öğleye kendim yapıp yemesem olmayacaktı abartmadım da amaaaaaaaaa akşamüstü şehir dışından gelen misafirim ve doğum günü yok olmadı bugün artık yarın telafi ederim... neyse bugünüü ben hafızamdan siliyorum durmak yok yola dewammmmmm...
Günaydın kızlar, gününüz çok güzel geçsin
yahu cok özlettin kendiniiama iyimisin inşş. hersey yolundadırrrr kendine cok dikkat ett
hoşçakalllllll ama arayı daha fazla açma artık :):):)
vücut ölçülerim:
90 kilo iken:
goğüs: 105
bel: 87
göbek:106
kalça:115
80 kilo iken:
gogüs:102
bel:83
göbek:102
kalça 107
aradaki fark 10 kiloya göre az degilmi??
günaydın kızlar
sevda herkese cevap yazmış:)gece yarısı hiç üşenmeden:))canım benim oğluşum daha 10 aylık gel kuşlara bakalım balkona çıkalım pek anlamıyor.yeni yeni baybay-alkış-gel gel öğretiyoruz:)dün hiç parmak burna gitmemiş bakalım bugün nolacak:)facebook'a yeni resimleri eklerim bu hafta saç traşı oldu bebek siması kalmadı küçük adam oldu sıpa:)
kızlar allahtan bi aksilik çıkmazsa pazartesi ve perşembe günleri saf proteinle beslenmeyi düşünüyorum baskülü nasıl etkiler bilemiyorum 2+5 yapacapım 2 gün protein diğer günler sebze ağırlıklı yada müsli...en kötü 5 kilo en ii ihtimalle 10 kilo verebilsemtatile kadar. bayrama ise hedefime ulaşmak istiyorum:)
banucum bende ilk kez 6 da kalkıp yürüyüşe gittim 1 saat geldim duşumu alıp rahat rahat kahvaltımı yaptım.koşuşturmadan işe geldim:)alt komşumuz menekşe teyze ile karşılaştık maşallah bizden hızlı tempolu yürüyor meğerse 10 yıldır yaz kış yürürmüş ve heryere yürüyerek gitmeyi tercih edermiş.55-60 yaşında ben ise tembel arabadan popomu kaldırmıyorum.markete bile arabayla gidiyorumkadının fiziği genç kız gibi taş taş:)bide hızlı koşuyor ben bir koşup bir soluklanıyorum...
sabah sabh dut topladım ağaçtan yedim süperdi...küçükken annanemim gecekondusu vardı birsürü meyve ağaçları beyaz dut karadut,üzüm, vişne,kayısı hiç ağaçtan inmezdik yada çatıdan 1 abim 1 de erkek kardeşim olduğu için onlarla erkek gibi daldan dala zıplardım:)dayım kızardı 16 yaşına geldin evlensen çocuğun olur hala ağaçtasın diye bak şimdi ağaça çıkmayı bırak dala zıplayamıyorum...olaki çıktım ağaç beni taşımaz dal kırılır:)neyse eski anımsadım rahmetli annanem pamuğum benim...
kızlar mesroyla ölçüp vücud ölçülerimizi yazsak ve boyumuzu bakalım nerelerde fazlalıklarımız kim armut kim elma yada kum saati....
cnm valla süpersin 10 aylık bebeğinle iyi kilo vermişsin ben çook geç kaldım sanırım
bnmde bir kızım var eylül 27 doğumlu 10. aydan gün aldık ben 73 le hamile kalmıştım ilk hedefim doğum günüe kadar 73 e düşmek sonrada senye yaza kadar 63- 60 arası olmak
nasıl verdin sen kiloları
emzirmiyrmusun?
ay ne çok sordum yaaa
bu arada bencede ölçüleri yazsak süper olur
hatta bi fikrim daha var
liste varya kilo verdiğimiz
ona diyete başladığımız tarihide yazsak olmazmı ?
banucum bende en ince kısımdan ölçüyordum hasret34 yani yasemin birine tarif etmişti orada okumuştum.tabi doğrusunı bilen bizi aydınlatırsa çok sevinirim:)
çoğu bitti azı kaldı banu'cum 2 çocuğa birden öğretmek çok zor allah kolaylık versin ama tatilde çok rahat edersin kuzular bir öğrensin hayırlısıyla...
hayırlı olsun canımm hadi bakalım saglıklı hayırlı çatır çatır verirsin kilolarını inşşşşşş. iyi etmişsin gitmekle en azından hesap verecegin biri oldugunu bilmek insanı daha cok motive ediyo........
sedacım diyetisyene gitmekle çok iyi yapmışsın. en azından kendi başına yaptığın gibi kaçamak yapamicaksın, daha istikrarlı bişekilde ilerlersin canım, dondurmaya gelince fruttare ananaslı buz yiyebilirsin :131:65 kalorili
günaydın kızlar
sevda herkese cevap yazmış:)gece yarısı hiç üşenmeden:))canım benim oğluşum daha 10 aylık gel kuşlara bakalım balkona çıkalım pek anlamıyor.yeni yeni baybay-alkış-gel gel öğretiyoruz:)dün hiç parmak burna gitmemiş bakalım bugün nolacak:)facebook'a yeni resimleri eklerim bu hafta saç traşı oldu bebek siması kalmadı küçük adam oldu sıpa:)
kızlar allahtan bi aksilik çıkmazsa pazartesi ve perşembe günleri saf proteinle beslenmeyi düşünüyorum baskülü nasıl etkiler bilemiyorum 2+5 yapacapım 2 gün protein diğer günler sebze ağırlıklı yada müsli...en kötü 5 kilo en ii ihtimalle 10 kilo verebilsemtatile kadar. bayrama ise hedefime ulaşmak istiyorum:)
banucum bende ilk kez 6 da kalkıp yürüyüşe gittim 1 saat geldim duşumu alıp rahat rahat kahvaltımı yaptım.koşuşturmadan işe geldim:)alt komşumuz menekşe teyze ile karşılaştık maşallah bizden hızlı tempolu yürüyor meğerse 10 yıldır yaz kış yürürmüş ve heryere yürüyerek gitmeyi tercih edermiş.55-60 yaşında ben ise tembel arabadan popomu kaldırmıyorum.markete bile arabayla gidiyorumkadının fiziği genç kız gibi taş taş:)bide hızlı koşuyor ben bir koşup bir soluklanıyorum...
sabah sabh dut topladım ağaçtan yedim süperdi...küçükken annanemim gecekondusu vardı birsürü meyve ağaçları beyaz dut karadut,üzüm, vişne,kayısı hiç ağaçtan inmezdik yada çatıdan 1 abim 1 de erkek kardeşim olduğu için onlarla erkek gibi daldan dala zıplardım:)dayım kızardı 16 yaşına geldin evlensen çocuğun olur hala ağaçtasın diye bak şimdi ağaça çıkmayı bırak dala zıplayamıyorum...olaki çıktım ağaç beni taşımaz dal kırılır:)neyse eski anımsadım rahmetli annanem pamuğum benim...
kızlar mesroyla ölçüp vücud ölçülerimizi yazsak ve boyumuzu bakalım nerelerde fazlalıklarımız kim armut kim elma yada kum saati....
Hiçbirşey için geç değil:)allah bağışlasın kızını adını ne koydunuz.benim oğlum kuzey 20 eylül doğumlu çalıştığım için sadece 4 ay oğluşumla zaman geçirdim sağolsun doğdu doğalı annem yanımda o bakıyor.ben 37.hafta hastaneye yattım suyum kalmamış 1 hafta serumla 38 haftayı tamamlamaya çalıştık.sonra doğum tabii ben normal doğum istiyorum dediğim için çok zor oldu sunni sancıyla...allah herkese 1 solukta nasip etsin.kısacası sütüm pek gelmedi süt olsun diye sürekli yedim 4 ay emzirdim buzluğa attım.tabii mama takviseyi hep yaptık.6 ayı zorla tamamladık sütüm işe başlayınca emzirmediğim ve sağmadığım için 1 hafta içinde gitgide azaldı.emzirmek çok faydalı kesinlikle kilo verdiriyor fakat bir taraftanda kilo yapıcı şeyleri tüketirsen hiçbir anlamı kalmıyor.eğer emzire biliyorsan emzir...ben sevgililer gününde eşimin istem dışı söylediği lafa bozularak diyete başladım."sana hediye kıyafet alacaktım, ama kilodan olmaz diye vazgeçtim.dedi.83 kilo ile başladım ilk etaplarda sen bile anlamıyorsun 1-2 kilo her hafta veriyorsun.sadece yapman gereken burayı bırakmamak ve kilo verenlerden detayları öğrenmek her bünye farklı zamanla kendin için doğru olanı buluyorsun.ben 3 ana öğün 3 ara öğün olarak başladım.tam buğday ekmek tükettim bol bol su ve yeşil çay içtim.ara öğünlerde meyve+süt yada ayran bazen ceviz yada kuru kayısı gibi şeyler atıştırdım.abur-cuburdan kesinlikle uzaklaştım tatlı ve hamurişi yapmıyorum.eğer misafirlikte varsa 1 lokma kesin tadıyorum ama tamamını yemiyorum:)çok konuştum:) mekik aleti ve pilates topu-bandı aldım daha 1 kere bile kullanmadım biraz daha kilo verip öyle sıkılaşmak için sonlara doğru kullanacağım:) sen nerede oturuyorsun?ve ismin neydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?