selam bayanlar ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.emzirme döneminde acayip kilo aldım.şimdi 89-90 arasında gidip geliyrm.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz?tek başıma üstesinden gelemiyrm.eskiden 70-79 grubundaydım grup sayesinde 65 kiloya kadar düşmüştüm.bana yardım edin.yediklerimi ve spor yapıp yapmadığımı kontrol eden bir koça ihtiyacım var.
allah bağışlasın cnm []selam çıtırlar.......
kimsecikler yok bugün yaz rehavetimidir nedir?
nasılsınız bakalım ben sabahtan çok yogundum giremedim sonrda çocuklar uyudu hadi plates ypayım dedimm
şimdiidee yeşil çayımı içerken sizlere bakayım dedimmm ama kimsecikler yokk
kayranında beizni açtık biraz sorunluyuz. denizden daha çok çişi geliyor gece kaldıryorum bi kez ama ilerleyen saatlerde altına kaçırıyor
yatmadan yedek çarşaf ve pijama takımı ayarlıyorum degiiştimek için
offfffff offfff bide şu çiş işi bittimi tamamdır daha rahat olcak herşey:)))
filiz ölçülerin ii bence basne çok incelmiş
bende göbegi en ince kısmdan diye biliyorum hatta öyle öölçüyorum yanlışmı yapıyoruz acep:))))
sevda menüleirmi tabilkide alabilirisn cnm helal etde ne dimekkk
epak benim prensleirmde 27 eylül dogumluu kuuuuu aynı günn
dogrumuşuzzz senle ama tabi aramızda 2 yıl var
nurancım iyi tatiller cnm sana:)
ayşecikk ik cik cikk telafi edersin cnm bu iki gündee sıkma canını
deryoşş slm cnmmm
unuttuklaır m kusura bakmasın gayrı:)
ha birde denizcimmm kkolay gelsin sanada:)
selam cnm ben izmrdeyimHiçbirşey için geç değil:)allah bağışlasın kızını adını ne koydunuz.benim oğlum kuzey 20 eylül doğumlu çalıştığım için sadece 4 ay oğluşumla zaman geçirdim sağolsun doğdu doğalı annem yanımda o bakıyor.ben 37.hafta hastaneye yattım suyum kalmamış 1 hafta serumla 38 haftayı tamamlamaya çalıştık.sonra doğum tabii ben normal doğum istiyorum dediğim için çok zor oldu sunni sancıyla...allah herkese 1 solukta nasip etsin.kısacası sütüm pek gelmedi süt olsun diye sürekli yedim 4 ay emzirdim buzluğa attım.tabii mama takviseyi hep yaptık.6 ayı zorla tamamladık sütüm işe başlayınca emzirmediğim ve sağmadığım için 1 hafta içinde gitgide azaldı.emzirmek çok faydalı kesinlikle kilo verdiriyor fakat bir taraftanda kilo yapıcı şeyleri tüketirsen hiçbir anlamı kalmıyor.eğer emzire biliyorsan emzir...ben sevgililer gününde eşimin istem dışı söylediği lafa bozularak diyete başladım."sana hediye kıyafet alacaktım, ama kilodan olmaz diye vazgeçtim.dedi.83 kilo ile başladım ilk etaplarda sen bile anlamıyorsun 1-2 kilo her hafta veriyorsun.sadece yapman gereken burayı bırakmamak ve kilo verenlerden detayları öğrenmek her bünye farklı zamanla kendin için doğru olanı buluyorsun.ben 3 ana öğün 3 ara öğün olarak başladım.tam buğday ekmek tükettim bol bol su ve yeşil çay içtim.ara öğünlerde meyve+süt yada ayran bazen ceviz yada kuru kayısı gibi şeyler atıştırdım.abur-cuburdan kesinlikle uzaklaştım tatlı ve hamurişi yapmıyorum.eğer misafirlikte varsa 1 lokma kesin tadıyorum ama tamamını yemiyorum:)çok konuştum:) mekik aleti ve pilates topu-bandı aldım daha 1 kere bile kullanmadım biraz daha kilo verip öyle sıkılaşmak için sonlara doğru kullanacağım:) sen nerede oturuyorsun?ve ismin neydi:)
aynen öyle kilo alıyorum bendefiliz çok haklısınnn emzirmek kilo verdirmyi bırak aldıryor bile
süt yapn şeyler yediign için
ege röle bişeyyy olmasaydı ben kururdumm kuuu
2 yaşına kadar emdi benim danacıklar:))
selam bayanlar ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.emzirme döneminde acayip kilo aldım.şimdi 89-90 arasında gidip geliyrm.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz?tek başıma üstesinden gelemiyrm.eskiden 70-79 grubundaydım grup sayesinde 65 kiloya kadar düşmüştüm.bana yardım edin.yediklerimi ve spor yapıp yapmadığımı kontrol eden bir koça ihtiyacım var.
deryacım nasılsın dün günün nasıl geçti.cafe çok yordu mu seni?kaçamak yaptın mı?
hava baya bi sıcak dükkandayım oturduğum yerde terliyorum.bursa da hava 33 derece haberlerde bunu duyunca şok oldum.Allah yardımcımız olsun
canım bursanın neresindensin bende bursada yaşıyorum nilüferdeyim ben valla bursa bugün kavruluyor resmen
ben gemlikte oturuyorum canım
uzakmışız birbirimize.ne güzel deniz kenarında biryerde yaşıyorsun.
herkese merhaba marttan beri +90 topiğindeyim sizi de takip ediyorum bu arada bu hafta 89 ların görmeyi bekliyorum ama yediklerime dikkat etmeme ve hergün yürüyüşümü yapmama rağmen bugün nerdeyse+1 çıktım ben de ödem olduğunu düşünüp sizin lapa diyetinizi uygulamaya karar verdim bugün benim için lapa time oldu yani inşallah işe yarar kızlar
Nasılsınız kızlar?içim darlanıyor benim bugün nedense :26:
slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum
kac gündür yogunluktan giremedim, okul, is, esimde evdeydi...
okadar cok yedimki kusacak kadar bugün utancimdan giremedim
kendime ceki düzen vermem gerek yoksa yüzüm olmuyor buraya girmeye
slm kızlar,
balıkesirden yazıyorum. 1hafta senelik izin alıp arkadaşmın düğününe geldim. bugün kına gecesi vrdı,yarında düğün olucak. şimdilik eğleniyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. bol bolda göbek atıyorum ki eriyim:)
ve ortilerim ayşe ve sevdacım. beni unutmayın. tam orttiliğe başlamışken izne çıktım ve aklım sizde. aranıza bomba gibi döncem:) öpüorum sizi. bu hafta giremeyebilirm aklım sizdeeee
saol canım çok tşk ederimİnşallah şu ilk kilolarımı biraz hızlı veririm :44: doktorum çok şirin söz verdim bi daha ki gidişime en az 5 kilo vericem
Sonunda inadımı kırıp gittimartık kaçamak yok kendime zarar vermek istemiyorum oyyyy çokk tşk ederim yaa bu çok iyi oldu ananası çok seviyorum dondurmasını bayıla bayıla yerim
yürüyüş yapmak çok iyi oluyo insan daha dinç oluyo kendini mutlu hissediyovücudu ölçmek çok iyi fikir kilo veremedik diye üzüldüğümüzde inceldiğimizi görüp seviniriz :87:
ewet yürümek çok güzel güne zinde başlıyorsun ve zamanını uykuda öldürmüyorsun keyifli ve sohbet dolu bir kahvaltı yapıyorsun bebeğinle daha çok zaman geçiriyorsun ve işe koşuşturarak gitmiyorsun.yürümenin dışında sabah 6 da kalkmak süper oluyor:) umarım sürekli yürüyüm yoksa bu koca popo bir ömür benimle kalacak:)
Herkese merhabalarrr :80: Nasılsınız keyifler nasıl ??ayy çok yoruldum yaa sabah yürüyüşten geldim kahvaltı yapıp hemen çarşıya gittik annemle 3,5 saat dolandık sıcakta bittim Annem deli oldu yemek yiyelim diyo HAYIR diyorum, döner yiyelim diyo HAYIR diyorum, en son artık karlama yiyelim dedi iyi tamam dedim bi daha seninle çarşıya çıkmicam bu ne yaa hiç yemek yedirmiyosun senin yüzünden bi deri bi kemik kalcam diyo ayy çok güzel kıyafetler vardı ya kilo veripte alsam bir etekte gözüm kaldı off offf çok güzel ve şirin duruyodu
filiz çok haklısınnn emzirmek kilo verdirmyi bırak aldıryor bile
süt yapn şeyler yediign için
ege röle bişeyyy olmasaydı ben kururdumm kuuu
2 yaşına kadar emdi benim danacıklar:))
öncelikle hoş geldin herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur fakat senin koça ihtiyacın yok sadece iradeye ihtiyacın var.birgün dikkat edip ikinci gün cozutmamak lazım.daha bebeğin çok küçük burada emziren anneler var sana yardımcı olurlar.hem kilo verip hem emzirmeye devam edebilirsin.ama hiçbir zaman tek taraflı beslenme ve kilo vereceğim diye bebeğinin haklarını çiğneme....selam bayanlar ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.emzirme döneminde acayip kilo aldım.şimdi 89-90 arasında gidip geliyrm.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz?tek başıma üstesinden gelemiyrm.eskiden 70-79 grubundaydım grup sayesinde 65 kiloya kadar düşmüştüm.bana yardım edin.yediklerimi ve spor yapıp yapmadığımı kontrol eden bir koça ihtiyacım var.
allah bağışlasın cnm []
selam cnm ben izmrdeyim
bende 37+5 de doğurdum kızımı erken geldi kalp atışları çok yüksekti 220 di hemen acil sezeryana girdim
emziriyorum ben bi ara sütüm gitti 10 kilomu veren ben geri aldım onu y,ye yiye
burada cidden kilo veriliyor ama
keşke daha önce bulsaymışım burayı
81le başladım 20 haziranda şimdi 78.5 kiloyum :))
14nisanda da kendi çabalarımla 83.9 dan 81e düşmüştüm 2 ayda
ama burda daha gzl vermeye başladım
ay ne çok yazdım :)) takipteyim seni cnm
bu arada kızımın adı nilsu
nilsu maşallah çok güzel ismi bahtıda güzel olur inş.ben nil-asya-kayra-ela isimlerine takmıştım erkekte de ısrarla rüzgar demiştim ama eşim unisex isim diye kuzey daha uygun olur dedi.bende kabul ettim kısmetse 2.bebek olursa onun adını ben koyacağım:)
senin adın neydi?izmir'liler çoğladı.izmir'in kızları güzel havalı olur eh birde kilo verirseniz tam izmir'le bütünleşecek :)
hoşgeldin cnm
bol su iç
tam tahıllı ekmek ye sık sık ye acıktırma kendini ebnm tavsiyelerim bu
Filizim sen böyle sordukça daha bir vicdana azabı çekiyorum ben
Önümüzdeki hafta hem kendime hem sana söz veriyorum dikkat edeceğim, ama bu hafta artı çıkmaktan kurtulamam sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?