80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin bu arada bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün umarım eskisi gibi yine kilo verirsin

allah bağışlasın cnm []
selam cnm ben izmrdeyim
bende 37+5 de doğurdum kızımı erken geldi kalp atışları çok yüksekti 220 di hemen acil sezeryana girdim
emziriyorum ben bi ara sütüm gitti 10 kilomu veren ben geri aldım onu y,ye yiye
burada cidden kilo veriliyor ama
keşke daha önce bulsaymışım burayı
81le başladım 20 haziranda şimdi 78.5 kiloyum :))
14nisanda da kendi çabalarımla 83.9 dan 81e düşmüştüm 2 ayda
ama burda daha gzl vermeye başladım
ay ne çok yazdım :)) takipteyim seni cnm
bu arada kızımın adı nilsu

filiz çok haklısınnn emzirmek kilo verdirmyi bırak aldıryor bile
süt yapn şeyler yediign için
ege röle bişeyyy olmasaydı ben kururdumm kuuu
2 yaşına kadar emdi benim danacıklar:))
aynen öyle kilo alıyorum bende

hoşgeldin cnm
bol su iç
tam tahıllı ekmek ye sık sık ye acıktırma kendini ebnm tavsiyelerim bu

hoşgeldin canım aramıza bebişini güle üle büyüt.eminim bizlerinde desteğiyle ve azminle çok güzel kilo vericeksin

deryacım nasılsın dün günün nasıl geçti.cafe çok yordu mu seni?kaçamak yaptın mı?

Filizim sen böyle sordukça daha bir vicdana azabı çekiyorum ben
Önümüzdeki hafta hem kendime hem sana söz veriyorum dikkat edeceğim, ama bu hafta artı çıkmaktan kurtulamam sanırım :26:

kızlar Allahın gücüne gitmesin ama nedir bu sıcaklar yaa sabahtan beri aralıksız klima çalışıyor odanın dışına çıkıcam diye ödüm patlıyor.Rabbim bu sıcakta dışarıda çalışmak zorunda olan herkese sıcakta nöbet bekleyen tüm askerlerimize yardım etsin inşallah

reglim bitmek üzere bende kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum baskülün pili bitiyor yarın almam lazım cuma günü bildirim yapamam yoksa zaten geçen haftada yapamadım.

Son düzenleme:
hava baya bi sıcak dükkandayım oturduğum yerde terliyorum.bursa da hava 33 derece haberlerde bunu duyunca şok oldum.Allah yardımcımız olsun

kızlar geçmişe bakamıyorum yogunluktan umarım herkesin keyfi yerindedir.vakit buldukça geçmişe bakacagım ne var ne yok diye yeni gelen arkadaşlarada hoşgelmişler diyorummm

uzakmışız birbirimize.ne güzel deniz kenarında biryerde yaşıyorsun.

evet canım deniz vazgeçilmezimiz.evimde deniz görüyo.misafirimiz geldiğinde balkondan ayrılmak istemiyolar.ben çok seviyorum gemliği ama alışveriş için bursaya gelmek zorundayız o yönden zayıf burası

arkadaşlar araadı akşama byük bi park var burada oraya gidleim herkes bi şey yapsın diyorlar ii deidmm
bana kek yapmak düştü şimdi attım fırınaaa

kayaranın çişide ii giidyor sayılır.

akşama menüde
patates salatası
börek
kek ve kurabiye aglayan pasta varmışş

şimdi bunlaraı yememekten çok insnaların baskısına nasıll karşı koycma nasıl laf yetiştricem diye düşünüyorum
bu beni ayrı yoruyor vallla yaa

yarın son günüm yarından sonra menülerime yavaş yavaş meyve ve sebze karbon ekliycem
ama ödül olarak dondurma yiycemm

ün eşim almış ama açmadım cumaya kadar açmak yok

merhaba hoş geldiniz..

Nasılsınız kızlar?içim darlanıyor benim bugün nedense :26:

alıntı yaptım hem senin hem banunun meğer reglden dolayıymış.iyisindir inşallah..

slm arkadaslar kadınlar kulubune yenı katıldım ve bende aynı dertten muzdaribim zayıflayamıyorum daha kötüsü git gide kilo alıyorum nasıl zayıflayacam bılemıyorum

buryı dikkatli takip et arkadaşların menüsü seni yönlendirir.hoş geldiniz.

kac gündür yogunluktan giremedim, okul, is, esimde evdeydi...

okadar cok yedimki kusacak kadar bugün utancimdan giremedim

kendime ceki düzen vermem gerek yoksa yüzüm olmuyor buraya girmeye

ben de çoğu kez aynı sebeple giremiyorum ama buradan asla vazgeçemiyorum..

canım ben balıkesir de yaşıyorum belki biliyorsun.ama şimdi iskenderun da annemlerdeyim.orada olsaydım seni ağırlamaktan mutluluk duyardım..

çok uzun oldu yazmayalı ama hep takip ettim sizi.bazı zamanlarda misafir olarak okudum.çünkü uğraşım yok üstelik yolculuk olayları falan neyse kızmayın diye gizledim kendimi..

bi fıtık ameliyatı olayı vardı ya önce plstik cerraha gittik karın germe yaptırabilirim dedim ya..dr ben yaparım fıtık küçük dedi 1 gün hastanede yatar 10 gün sonra yola çıkabilirisin dedi.fiyat olarak da 750 dedi.aslında özellere göre çok ucuz ama dr tanınan bi dr.sadece devlette çalışıyor diye böyle bi fiyat var.neyse az çok beni tanıdınız karnımı gerdirsem ne olur.aynı şekilde yedikçe,spor yapmadıkça o göbek yine çıkacak.ben paramın gittiğiyle,o kadar acı çektiğimle kalacağım.annem çok ısrar etti para konusunda yardımcı olurum diye ama kabul etmedim.nitekim genel cerraha gittiğimde ameliyatlık bi fıtık yok,ben de bile var.ben aldırmıyorum sana da gerek yok dedi.mekiği sordum kesinlikle yasak dedi.karnını zorlama ,sadece sık bırak dedi öyle kasları kuvvetlendir dedi.

ben de zaten biraz param var bari buradaki diyetisyene gideyim dedim.hala kendime çok güvenmiyorum listeyi uygularmıyım diye.annem bi şansını dene bakalım dedi.sanırım yarın giderim yazarım buraya.gitmezsem de ayşenin yazdığı liste var yaklaşık öyle bir liste verilir zaten.kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum.selma şeytanın bacağını kırdı bakalım ben yapabilecek miyim?

deryacığım allah kavuştursun canım.

filizciğim çok iyi gidiyorsun dukanda.ama bundan sonrada etkili bir diyet yapacağına eminim vücudun alıştı artık.

zum sen de çok iyi gidiyorsun ortile birbirini güzel motive ediyor.

juu muydu yanlış yazmadım harikasın ne kadar disiplinlisin.yeşilsiyah o kadar uzak kaldın ama maşallah hemen eski sisteme döndün.böyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ya

bi arkadaş daha vardı yazacağım unuttum.gülçin öldürdü beni zaten aynı banu gibi hiç bir şey onu engelleyemiyor.

banunun zaten anıtını dikeceğim.bi kaptana yakışır şekilde azimle devam ediyor.

herkesi öpüyorum

ha bu arada ayşe beni sormuştun onu alıntı yapmamışım.tatildeyiz oh ne rahat ama bu seferde anne yanı var kadın illaki yapıyor bir şeyler.allahım yardım et bana ya..

çok hoşsun sanki annem çocuk sen ebeveynsin :)annen hiç yardımcı olmuyor aşkolsun...dışarı çıkmadan evde karnınızı doyurun o zaman çabuk acıkmaz:)

filiz çok haklısınnn emzirmek kilo verdirmyi bırak aldıryor bile
süt yapn şeyler yediign için
ege röle bişeyyy olmasaydı ben kururdumm kuuu
2 yaşına kadar emdi benim danacıklar:))

maşallahiyi ki emmişler çok ii olmuş aferin onlara:)şifa olur inşallah ikisinede. annem hep ne kadar emerse bünyesi o kadar sağlam olur emzir kızım derdi fakat 6 ayı zor tamamladım ama işe başlamasaydım kesin 1-1,5 yaşına kadar emzirirdim.gece kalkıp mama hazırlama biberon yıkama sorunu olmuyordu.acil biyere çıkarken aman maması emziği unutmayalım diye dört dönüyoruz.
doktor boll bol su iç süt olur dedi.süt oluyordu ama sağdığım için biliyorum rakı kıvamında oluyordu:)(benzetmeye bak)ama tatlılar kompostolar içtiğimde sağdığım süte birkaç saat sonra bir bakıyordum altta az bir su gibi ortası koyu süt en üstüde yağ kaymak gibi ele geldiğindede yapış yapış oluyordu bence sütün kalitesi daha ii oluyordu:)gece sancısıyla kalkardım atlet gecelik ıslanmış kuzey birini emerken diğerinden süt boşa akardı.yemek çok önemli fakat kilo kaçınılmaz oluyor.belki yapı meselesi bilemem bende böyleydi o yüzden emzirenlere bildiklerimi doktorun tavsiyelerini yada duyduklarımı anlatırım ama bende pek işe yaramadı:)walla ben 6 ay boyunca emzireceğim sütüm kesilmesin diye deli gibi yedim.taki emmeyi bıraktı.buraya üye oldum ve artık yemiyorum:) ben kilo veririrm ama kuzum birdaha ememez...

öncelikle hoş geldin herkes elinden geldiği kadar yardımcı olur fakat senin koça ihtiyacın yok sadece iradeye ihtiyacın var.birgün dikkat edip ikinci gün cozutmamak lazım.daha bebeğin çok küçük burada emziren anneler var sana yardımcı olurlar.hem kilo verip hem emzirmeye devam edebilirsin.ama hiçbir zaman tek taraflı beslenme ve kilo vereceğim diye bebeğinin haklarını çiğneme....

Filizim sen böyle sordukça daha bir vicdana azabı çekiyorum ben
Önümüzdeki hafta hem kendime hem sana söz veriyorum dikkat edeceğim, ama bu hafta artı çıkmaktan kurtulamam sanırım :26:

deryacım tamam sustumm:)birdaha sormam bilerek soruyordum belki engel olabilirim diye:)daha hafta ortasındayız cuma'ya herşey değişebilir bir detoksa bakıyor:)

wisper canım karnını gerdirmemekle iyi yapmışsın ameliyatlık bi kilon yok senin canım.doktorun dediği gibi çek bırak yediklerine dikkat et bak nasılda küçülüyor.benimki epey küçüldü ama maalesef sarkma var totoyu kaldırsam mekik yapsam toparlanacakta ahh bi şu üşengeçlikten kurtulabilsem tatilin keyfini çıkar canım

banu senin iraden karşısında saygıyla egiliyorum canım iraden ve istikrarlı gidişin gerçekten herkese örnek oluyor Allah nazarlardan korusun

seçil balkonunun manzarasını hayal ettimde hayal etmek bile ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…