80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beklerim canım her zaman

kızlarrrrrrrrrrrrrr ne güzel şeyler yazıyorsun vallahi gözüm yaşardı . yaaaaaaaçok duygulandım..
örnek olabiliyorsam ne mutlu bana

güzeller benim şehir dışından misafirim varadıyamandan arkadaşlarımızın da tayini denizliye çıktı onlara denizliden ev arıyoruz bugün anca akşama girebilirim öpüldünüz....

güzeller benim şehir dışından misafirim varadıyamandan arkadaşlarımızın da tayini denizliye çıktı onlara denizliden ev arıyoruz bugün anca akşama girebilirim öpüldünüz....

sende denizlidemisin yoksa :) cok iyi bilirim oralari cok

vatan hasreti cekiyorum ah aaah

haftasonu pasta düşünüyordunuz en iyisi algidanın pasta şeklinde vienetta olan dondurmasından ye süper:) arkadaşların ısrar etmesin açık ve net konuş haftalardır uğraş çabala sonra ısrara dayanama olmaz:)cuma hepimiz şaşırtacaksın:)

nilgün demek gizli gizli biz okuyorsun aşkolsun insan girer arada yazar:)öncelikle çok sevindim ameliyata gerek kalmamasına...birde bizim yakın bir tanıdık göbeğindeki yağları aldırdı karnı baya farketti fakat boğazını tutamadığı için sil baştan başa döndü.iyi ki vazgeçmişsin boşa canın yanacak paran gidecekti en iyisi sen diyetisyene git canım 7-8 öğün veriyorlar hiç aç kalmıyorsun normalden fazla yiyip ortalama 4-5 kilo veriyorsun.biraz kendine güven lütfen anneciğinin ellerine sağlık ama seni düşünerek yapmasın torunları yesin yada sen yeme...ben dukana son verdim canım yediklerime dikkat ediyorum arada müsli yiyorum.biara sevda ve filiz 'in yaptığını uygulayacağım bol bol sebze közlenmiş üstüne yoğurt ve meyve üstüne yoğurt yaklaşık 1kg yoğurt tüketmek gerekiyormuş günde onu deneyeceğim ama işe giderken değil yoksa uyuklarım burada:)
kendine ve kızlara ii bak annenle ii zaman geçirmeler...iyice dinlen ve kilo vermeye orada başla bence okullar açıldığında herkes şaşırsın:)

filizcim ben ismimi yazmamışmıyım ipek ben.kuzey ismide çok gzl bence de oğlum olursa düşünürüm ama önce zayıflıycam sonra kalcam ve top yutmuş solucan gibi hamile olcam bu sefer :))
valla izmirin kızları gzl olur evt dediğinde olursa kilo verirsek cuk oturcak
başka kim izmirden di
?

cnm bence karın gerdirme olayından iyiki vazgeçmişsin derim benm teyzem gerdirdi ama o çatlakları gitsin diye yapmıştı
çatlaklar gitmedi ama yağları gitti de nebiliyim ameliyat ya bu zorlu bir 15 gün geçti amelyat snrası teyzem iki büklüm yürüdü 2 hafta yasaktı doğrulması
diyetisyene git bdencede ben iannıyorum gzlce sağlıklı bir şekilde zayıflıycaz hepimiz

Son düzenleme:
Selam Kizlaaar Nasilsiniz

Bu Hafta Hic Bakamadim Topige ..
Sinavlarim Cogaldi Iyice .. Ders Calismakla Geciyor Nerdeyse Bo$ Zamanim ..
Gecmise Pek Bakamadim Malum Nettim Olmuyor ...

Evime Gitmeme 2.Güncük Kaldi .. Özledim Evimi
Bu Haftayida Atlatinca 2.Haftacigim Kaliyorrr Okulumun Bitmesine

Deryaaaa Ablammmm Cok Özledim Seniii Kuuuu
Faceden Yazamiyorum Yazdiklarim Gitmio Nettim Yavas Diye Ondan Buradan A$k-i Deryaaa Ilan Ediyorum

Sizleride Özledim Yanli$ Anlamayin Künefe Tatlilarim Benimmmm

Cuma Aksami Görüsmek Üzereeee Kendinizeee Iyi Davranin Emiii ... Öptümmm Kocaman Kocaman

ah bende bursada olsamda kavrulsam

bizimde nilüferde evimiz var, daha dogrusu artik annemlerin diyeyim... oraya gitek icin gün sayiyorum bursayi cok seviyorum

meryem ilk baslarda ne zor geliyor degilmi annemgilin lafı. ben hep bizim derdim. bizim evde bizim orda bizim su bu. biraz garip kaçıyordu dedikten sonra farkına varıyordum. ama bizim işte ya nolcak sanki. sen boyle deyince aklıma geldi. hoş hala oyle diyorum eskisi kadar olmasada

banu allah yardımcın olsun canım valla. pastalar kekler herkes yiyecek sen yiyemiyceksin kendinden oyle eminsinki bunu dusunmuyor millete nasıl laf anlatcam diyorsun. bravo valla sana.
ben k.h diyetindeyken arkadas toplantısı vardı hafta sonuna aldırdım yoksa gelmem dedim. valla dayanamam ben yaaa. normal zamanda tadımlık yerim ama o gun hepsi gozumde buyurdu eminim. ama bu hafta sonu mukafatını fazlasıyla alacaksın eminim

abowwwwwwww nasıl bir yagmur var bisim park işi yattı birimizin evine toplanırrız gayrı(((((

filizicm cnm cuma günü biraz şaşırcazz hep berabe rinşş
güsel bir sonuç bekliyorummm
yarın son gün cumayı iple çekiiyorum vallahi:)

Hatunlar banununda gazıyla ben yarın lapacıyım, haftasını benim gibi kötü geçirenleri ya da cuma günü ekstra coşmak isteyenleri yanıma beklerim

merhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr

Herkese iyi akşamlar

Bugün ki menüm;

Sabah:
--Peynir,domates,salatalık,biber,bir dilim kızarmış light ekmek, 1 çay bardağı süt

Ara:
--İnce dilim karpuz, peynir (annem peynir almış azıcık tadına bakmıştım)

Öğle:
--Izgara balık,küçük bir kase haşlanmış mısır,salata

Ara:
--1 tane şeftali

Akşam:
--Brokoli haşlama (yarım kase), yoğurt (yarım kase), bir dilim light ekmek

1-2 saat sonra 10-15 tane kiraz yerim, bide yatmadan bir çay bardağı süt içerim

Bugün çarşıda bir tanecik karlama yedim hava çok sıcaktı

---Şimdilik 2,5 Lt su içtim, bir tanede limonlu soda
Spor:1 saat yürüyüş, 45 dk egzersiz

Bugün yediklerim bana çok fazla geldi hatta diyet listesinde yemem gerekenlerin hepsini yiyemedim bile
:44:

Bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İstersen bi doktorla görüş önce diyet yapmanın bebişe bi zarası olur Allah korusun

canım hoşgeldin öncelikle rabbim evladını bagışlasın analı babalı büyütsün inşşş.
canım öncelikle iki cocuk annesiyim.. sana en büyük tavsiyem o süt yapıyo diye yedigimiz sacma sapan abur cuburlar aslında bi halta yaramıyo(kilo aldırmaktan baska)boll bolll su içç,,, içine seker koymadan ıslat kuru kayısıları 1-2 saat beklesin şişsin sonra koy ocaga kaynat hem cok guzel süt yapar hemde tatlı ihtiyacına iyi gelir hem suyunu iç hemde kuru kayısılarıda yee,,,bide bol bol kıvırcık yıka dogra içine bol bol salatalıkkk ve boll yogurt hem güzel bagırsak calıştırır hemde boll boll süt yaparr,,elini her çikolataya uzattıgında vur eline git bi bardak yeşilçay iç yada ıhlamur yada yasemin cayı iç bunlar hem seni hemde ruhunu daha sakin kılar....
inann bi faydası yok onlarınn,, kuru soganı seviyorsan ye bol bol oda iyi gelir sütüne yagsız yogurdu yada yarım yaglı yogurdu bol bol yersen göbek bölgenden hem daha cabuk kurtulursun hemde saglıklı bişiler yemiş olursun.ekmek tabiki yee,,yani şöyle söyliyim her ögün iki dilim ekmek yiyebilirsin oturup yarım ekmek yiyecegine 2 dilim ye deki nasıl olsa diger ögünlerimde 2 ser dilimim daha varr de kendi kendine.ara ögünlerini abur cubur yerine meyve ile yap mutlaka ve mutlaka asitli içeceklerden koladır fantadır gazozdur uzak dur ve hazır kutu meyva sularından içlerinde şekerden baska bişi yokk...sormak istedigin bişi olursa elimizden geleni yaparız inşş. kulaylıkla gitsin kılolarınn....ama bişi daha imkanın varsa diyetisyene git emziklisin diye sana dünya kadar yemek ve ekmek verir ama düzenini kurar kilo verirsinnac kalmadan ama kendi basına zaten diyetisyen bana dünya kadar yemek ekmek vericekmiş madem ben kendimde yerim dersen olmazz ters teper ac kalma sık sık yee.....unutma önce önemli olan yavrunun gelişimi ve saglıgı:):):)

Bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İstersen bi doktorla görüş önce diyet yapmanın bebişe bi zarası olur Allah korusun

sağol canım ama goruşbılcem bı doktorum yok maalesef(evdende pek çıkamıyorum
artık buraya yazıyım belkı bı çozum bulurum demıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…