- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
wisper canım karnını gerdirmemekle iyi yapmışsın ameliyatlık bi kilon yok senin canım.doktorun dediği gibi çek bırak yediklerine dikkat et bak nasılda küçülüyor.benimki epey küçüldü ama maalesef sarkma var totoyu kaldırsam mekik yapsam toparlanacakta ahh bi şu üşengeçlikten kurtulabilsemtatilin keyfini çıkar canım
banu senin iraden karşısında saygıyla egiliyorum canım iraden ve istikrarlı gidişin gerçekten herkese örnek oluyorAllah nazarlardan korusun
seçil balkonunun manzarasını hayal ettimde hayal etmek bile ne güzel ya
canım bursanın neresindensin bende bursada yaşıyorum nilüferdeyim ben valla bursa bugün kavruluyor resmen
güzeller benim şehir dışından misafirim varadıyamandan arkadaşlarımızın da tayini denizliye çıktı onlara denizliden ev arıyoruz bugün anca akşama girebilirim öpüldünüz....
arkadaşlar araadı akşama byük bi park var burada oraya gidleim herkes bi şey yapsın diyorlar ii deidmm
bana kek yapmak düştü şimdi attım fırınaaa
kayaranın çişide ii giidyor sayılır.
akşama menüde
patates salatası
börek
kek ve kurabiye aglayan pasta varmışş
şimdi bunlaraı yememekten çok insnaların baskısına nasıll karşı koycma nasıl laf yetiştricem diye düşünüyorum
bu beni ayrı yoruyor vallla yaa
yarın son günüm yarından sonra menülerime yavaş yavaş meyve ve sebze karbon ekliycem
ama ödül olarak dondurma yiycemm
ün eşim almış ama açmadım cumaya kadar açmak yok
merhaba hoş geldiniz..
alıntı yaptım hem senin hem banunun meğer reglden dolayıymış.iyisindir inşallah..
buryı dikkatli takip et arkadaşların menüsü seni yönlendirir.hoş geldiniz.
ben de çoğu kez aynı sebeple giremiyorum ama buradan asla vazgeçemiyorum..
canım ben balıkesir de yaşıyorum belki biliyorsun.ama şimdi iskenderun da annemlerdeyim.orada olsaydım seni ağırlamaktan mutluluk duyardım..
çok uzun oldu yazmayalı ama hep takip ettim sizi.bazı zamanlarda misafir olarak okudum.çünkü uğraşım yok üstelik yolculuk olayları falan neyse kızmayın diye gizledim kendimi..
bi fıtık ameliyatı olayı vardı ya önce plstik cerraha gittik karın germe yaptırabilirim dedim ya..dr ben yaparım fıtık küçük dedi 1 gün hastanede yatar 10 gün sonra yola çıkabilirisin dedi.fiyat olarak da 750 dedi.aslında özellere göre çok ucuz ama dr tanınan bi dr.sadece devlette çalışıyor diye böyle bi fiyat var.neyse az çok beni tanıdınız karnımı gerdirsem ne olur.aynı şekilde yedikçe,spor yapmadıkça o göbek yine çıkacak.ben paramın gittiğiyle,o kadar acı çektiğimle kalacağım.annem çok ısrar etti para konusunda yardımcı olurum diye ama kabul etmedim.nitekim genel cerraha gittiğimde ameliyatlık bi fıtık yok,ben de bile var.ben aldırmıyorum sana da gerek yok dedi.mekiği sordum kesinlikle yasak dedi.karnını zorlama ,sadece sık bırak dedi öyle kasları kuvvetlendir dedi.
ben de zaten biraz param var bari buradaki diyetisyene gideyim dedim.hala kendime çok güvenmiyorum listeyi uygularmıyım diye.annem bi şansını dene bakalım dedi.sanırım yarın giderim yazarım buraya.gitmezsem de ayşenin yazdığı liste var yaklaşık öyle bir liste verilir zaten.kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum.selma şeytanın bacağını kırdı bakalım ben yapabilecek miyim?
deryacığım allah kavuştursun canım.
filizciğim çok iyi gidiyorsun dukanda.ama bundan sonrada etkili bir diyet yapacağına eminim vücudun alıştı artık.
zum sen de çok iyi gidiyorsun ortile birbirini güzel motive ediyor.
juu muydu yanlış yazmadım harikasın ne kadar disiplinlisin.yeşilsiyah o kadar uzak kaldın ama maşallah hemen eski sisteme döndün.böyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ya
bi arkadaş daha vardı yazacağım unuttum.gülçin öldürdü beni zaten aynı banu gibi hiç bir şey onu engelleyemiyor.
banunun zaten anıtını dikeceğim.bi kaptana yakışır şekilde azimle devam ediyor.
herkesi öpüyorum
ha bu arada ayşe beni sormuştun onu alıntı yapmamışım.tatildeyiz oh ne rahat ama bu seferde anne yanı var kadın illaki yapıyor bir şeyler.allahım yardım et bana ya..
merhaba hoş geldiniz..
alıntı yaptım hem senin hem banunun meğer reglden dolayıymış.iyisindir inşallah..
buryı dikkatli takip et arkadaşların menüsü seni yönlendirir.hoş geldiniz.
ben de çoğu kez aynı sebeple giremiyorum ama buradan asla vazgeçemiyorum..
canım ben balıkesir de yaşıyorum belki biliyorsun.ama şimdi iskenderun da annemlerdeyim.orada olsaydım seni ağırlamaktan mutluluk duyardım..
çok uzun oldu yazmayalı ama hep takip ettim sizi.bazı zamanlarda misafir olarak okudum.çünkü uğraşım yok üstelik yolculuk olayları falan neyse kızmayın diye gizledim kendimi..
bi fıtık ameliyatı olayı vardı ya önce plstik cerraha gittik karın germe yaptırabilirim dedim ya..dr ben yaparım fıtık küçük dedi 1 gün hastanede yatar 10 gün sonra yola çıkabilirisin dedi.fiyat olarak da 750 dedi.aslında özellere göre çok ucuz ama dr tanınan bi dr.sadece devlette çalışıyor diye böyle bi fiyat var.neyse az çok beni tanıdınız karnımı gerdirsem ne olur.aynı şekilde yedikçe,spor yapmadıkça o göbek yine çıkacak.ben paramın gittiğiyle,o kadar acı çektiğimle kalacağım.annem çok ısrar etti para konusunda yardımcı olurum diye ama kabul etmedim.nitekim genel cerraha gittiğimde ameliyatlık bi fıtık yok,ben de bile var.ben aldırmıyorum sana da gerek yok dedi.mekiği sordum kesinlikle yasak dedi.karnını zorlama ,sadece sık bırak dedi öyle kasları kuvvetlendir dedi.
ben de zaten biraz param var bari buradaki diyetisyene gideyim dedim.hala kendime çok güvenmiyorum listeyi uygularmıyım diye.annem bi şansını dene bakalım dedi.sanırım yarın giderim yazarım buraya.gitmezsem de ayşenin yazdığı liste var yaklaşık öyle bir liste verilir zaten.kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum.selma şeytanın bacağını kırdı bakalım ben yapabilecek miyim?
deryacığım allah kavuştursun canım.
filizciğim çok iyi gidiyorsun dukanda.ama bundan sonrada etkili bir diyet yapacağına eminim vücudun alıştı artık.
zum sen de çok iyi gidiyorsun ortile birbirini güzel motive ediyor.
juu muydu yanlış yazmadım harikasın ne kadar disiplinlisin.yeşilsiyah o kadar uzak kaldın ama maşallah hemen eski sisteme döndün.böyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ya
bi arkadaş daha vardı yazacağım unuttum.gülçin öldürdü beni zaten aynı banu gibi hiç bir şey onu engelleyemiyor.
banunun zaten anıtını dikeceğim.bi kaptana yakışır şekilde azimle devam ediyor.
herkesi öpüyorum
ha bu arada ayşe beni sormuştun onu alıntı yapmamışım.tatildeyiz oh ne rahat ama bu seferde anne yanı var kadın illaki yapıyor bir şeyler.allahım yardım et bana ya..
ah bende bursada olsamda kavrulsam
bizimde nilüferde evimiz var, daha dogrusu artik annemlerin diyeyim... oraya gitek icin gün sayiyorum bursayi cok seviyorum
arkadaşlar araadı akşama byük bi park var burada oraya gidleim herkes bi şey yapsın diyorlar ii deidmm
bana kek yapmak düştü şimdi attım fırınaaa
kayaranın çişide ii giidyor sayılır.
akşama menüde
patates salatası
börek
kek ve kurabiye aglayan pasta varmışş
şimdi bunlaraı yememekten çok insnaların baskısına nasıll karşı koycma nasıl laf yetiştricem diye düşünüyorum
bu beni ayrı yoruyor vallla yaa
yarın son günüm yarından sonra menülerime yavaş yavaş meyve ve sebze karbon ekliycem
ama ödül olarak dondurma yiycemm
ün eşim almış ama açmadım cumaya kadar açmak yok
merhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr
merhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr
Bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünİstersen bi doktorla görüş önce diyet yapmanın bebişe bi zarası olur Allah korusun
sağol canım ama goruşbılcem bı doktorum yok maalesef(evdende pek çıkamıyorum
artık buraya yazıyım belkı bı çozum bulurum demıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?