80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryammm bende sendenim çiçeemm lapa time lapa time lapa timee
haa haaa haaa heyy heyyy heyyyy

Kızlarr müsadenizle geçmişe dalıcamm birazdannnn
Gidip kendime biraz karışık bi cay yapıyım bari,,,,,,,,,,,,,,,

sorma hele biri sen o evden ciktin dedimi küplere biniyorum

banane benim evim hala orasi

elmali cay iciyorum birde söylemesi ayip nargile yaktim balkonda

hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:

nasıl bi anlayıştır bilmem. nedemek cıktın ya. eskide kalmış onlar eskide

hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:

balkonunu gördüm tam kefiy yapmalık ohhh bide nargile keyfi.
ya bende geniş balkon istiyorum. birde meraklı olmayan komsular
neyse bol keyiflerrrrr sana

tavsıyelerınn ıçın çoookk teşekkur ederım sorumu çok ıyı anlamışsın bende boyle onerıler ıstıyodum
dedığın şeylerı yeyıp ıçmeyı denıycem zaten tamamne yemeden olmaz bende bılıyorum ama mıllet en başta
ye sutun olmaz tatlı ye onu ye bunu ye dedı şımdıde ıstemeden yıyorum mıdem genışledı ramazan bayramında
herkesın benı gorup ayy kılolarını verememış demesını ıstemıyorum kızımı aç koymadan kılo vercem ınşallah
bıde bışe daha sorcam ben lessie le yuruyuş yapıyorum bazen ışe yarıyomu bılmıyorum yapıpta yararını goren varmı
ona gore duzenlı yapıyım dıyorum gerçı o daha zıyade kalçayı erıtmek ıçıns anırım benım sorunum ust bolumde
sırtım çok etlı omuızlarımda genış karnımda kocaman artık sızce ışe yararmı

bugünkü menüm:

sabah:
2 t. bugday ekmegi
peynir
domates

ara:
ince dilim pasta

öglen:
brokoli haslama
1 kase yogurt

ara:
200gr kiraz

akşam:
sütlü müsli

bol su 1 saat spor

Son düzenleme:

Allahdan cok sakin bizim sokak, cikmaz sokak yani cok kalabalikda degil yüksek bina olmadigindan
ama alt kat olmasi biraz tuhaf oluyor iste :)

birsey yememissin bugün sanki ve 1 saat spor

Allahdan cok sakin bizim sokak, cikmaz sokak yani cok kalabalikda degil yüksek bina olmadigindan
ama alt kat olmasi biraz tuhaf oluyor iste :)

birsey yememissin bugün sanki ve 1 saat spor

hafta sonu asırıya kaçmanın sonuçları bunlar acta degilim aslında alıştım sanırım inş telafi ederim cumaya kadar

su hareketli avatarları nasıl hareketli hale getirebilirim? birde bi arkadaşta sormuştu sanırım cok guzel avatarlar var nerden buluyorsunuz bunları

canım rica ederim ne demek evet topigimizde leslie yapan birçok arkadas mevcut ve herkes cok faydalı oldugunu söylüyor. ben hiç yapmadım ama şu sıkıntıdan dolayı indirmek gerekiyomuş ben indiriyorum ama açılmıyo naptıysam neyse canım agır spor için cok erken suanki sporun madem evden pek cıkamıyosun evin içinde tur at, danset kıvırt ,
leslie ile yürüyüş yap ama leslienin hangi milleri göbek ve üst kısım için tam bilemiyorum ama yapan arkadaslar eminim yardımcı olurlar.karnına gelince madem bebiş iki buçuk aylık oldu biraz korse falan tak alma şansın yoksa bi çarşafla sıktır birazki toparlansın toparlanma süreci hızlansın sabah güne ılık su ile başlamanda fayda varr bide.
canım göbek bölgesi fazla olan insanlar genelde cok yaglı yada cok şekerli şeyler yedikleri için yag baglar bu bölge o yüzden sekeri kesebiliyosan kes kesemiyosan azaltta azalta devam ett,,tuzu azalt dogum öncesi ve sonrası vücut su tutmaya cok müsait heryerimizde ödem oluşuyor o yüzden tuzu azaltmanda fayda var.bu meysimde bol bol kabak yemegi yap ye.bak bi tarif veriyim iki dakkanı almaz ve cok lezzetli olurr
bi tane büyük soganı dogra at tencereye ,üstüne kabakları yıka alacalı soy dogra at tencereye,üstüne 2-3 tane domates dogra at tencereye üstüne yag gezdir, az bi tuz at ,bide salçalı ılık su dök koy tencereyi ocaga. pişsin kısık ateste ohhh misss....herseyi çiğden koyuyosun kavur bekle karıştır yok. hem pratik hem hafif hemde cok lezzetli oluyo.aynı şekilde patlıcandanda yapabilirsin oda enfes oluyo dene pişman olmazsın:::))))

Merhabalar kızlar?Umarım hepiniz iyisinizdir menümü yazıp geçmişe bakayım

Sabah,
1 dilim çavdar ekmeği
lor salatası
4 zeytin
şekersiz çay

Öğlen,
1 ince dilim karpuz
1 dilim peynir

Akşam,
yarım tabak et sote
söğüş salata

aralarda sade kahve,tarçınlı su ve 2 lt su spor olarak saymıyorum ama dışarda işlerim vardı o sıcakta yürünebilcek mesaferde yürüdüm toplamda 1 saati geçer

ayy çok teşekkur ederım canım bu verdıgın bılgılerın hepsı ıçın allah razı olsun senden.
korse aldım takıyorum 3 gundur ondan oncesınde korktum dıkışlerıme bışey olurmu dıye ama olmadı takıyorum
tarıfıde yappıcam yarın ılk ış kabak almak vallaha çok ıyı bılgıler aldım musmutlu oldum:))))

Nilgüncüm sağol canım iyiyim aylık rutin ağrılarım,sen de tatildeymişsin umarım vaktin güzel geçiyordur,tadını çıkar

Sevda nasılsın canım?Yürüyüş bandını aldın mı?

Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda

Zehra hoş geldin sende .Allah bağışlasın bebeğini.Burda çok azimli anneler var,bebekleri küçük olanlar da sanırım en doğru yönlendirmeleri onlar yaparlar,sağlıkla kilo veririz inşallah hep beraber

Seyhan senin topikteki eski yazılarını okumuştum ama tanışmamıştık.Hoşgeldin tekrar.Evliliğin için de tebrik ederim,bir ömür mutlu olursun inşallah..

Ayyy toplu mesaj yazarken bi sorun çıkıyor beceremiyorum bölede yazarken aklımdakileri unutuyorum yahuuu....

deryammm bende sendenim çiçeemm lapa time lapa time lapa timee
haa haaa haaa heyy heyyy heyyyy

Haydin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda

Sağolasın özlemcim, evet tekim yarın geliyor eşim inşallah
Burdayım burada takipteyim sizi

hoşbuldum ınşallah bende o azımlı annelerden olcam canım:)))

Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz..Ben derya
Topiğin teknik servis elemanıyım ha bir de kadrolu gaz vericisiyim
Kendim hariç herkese itinayla gaz veririm

zekiyecim eksik olma kuzum allah razı olsun canım titreşimlisi saunası bilmem nesi her bişisi var bende hiç bi işe yaramadı ama elektriksiz normal korseler var yapıldıgı malzemeden dolayı taktıgı bölgeyi terletiyo.medicallerde satılıyo genelde.hatta şöyle bişi anlatıyım annemle benim aram yürüyerek 15-20 dakika falan ilk aldıgım zamanlardı takmakta istemiyorum dışarı cıkarken cünkü belli oluyo kaba duruyo sanki neyse taktım gittim sanki korsenin içine yani karnıma birisi yag dökmüş gibi bi kayganlık var neyse hızlandım anneme vardım anne şu karnıma korse taktım bi bak bakıyım bişi oldu sanki dedim bi actıkki foşşşş su(hiç abartmıyorum)şok olmuştuk annemle.ve artık takmıyorum çünkü kaba duruyo giysilerin altında sanki:26:
canım niye üşeniyim sizler benim için cokkk degerlisinizz ohhh ne güzel dutları götürdün dimi afiyet olsunn
canım hayırlısı olsun inşş. en yakın zamanda gelir pc inşş.merak etme sen cok disiplinli bi hanımsın hiç sanmam kendini salıp kilo alacagını:80: dikkat et kendinee......
teşekkür ederimm canım eksik olmaa inşşş.
canım hayırlısı inşş. yaw annenin kilo problemi yok heralde ama seni düşünsün yahu merak etme begendigin her kıyafeti alıp giyiceksin eger azmedip devam edersenn..........
emzirme dönemi diye abur cubur ve tatlı felaket tüketyrm.bunları azaltsam tamam
canım hoşgeldin ama sen zaten biliyosun sorunun kaynagını........ilk işin abur cuburu kes at hayatından eger bu çok zorsa azaltma yöntemiyle git mesela günde 5 bardak kola içiyosan 4 e 3 e 2 ye 1 e düşürerek git zaman uzar ama kendini direk sıkıntıya sokmamış olursunn
topigin citirlari ne yemegi yapsam bugün :)
cevap yazmak için cok geç kaldım sanırımmm:):)
Filizim sen böyle sordukça daha bir vicdana azabı çekiyorum ben
Önümüzdeki hafta hem kendime hem sana söz veriyorum dikkat edeceğim, ama bu hafta artı çıkmaktan kurtulamam sanırım :26:
canım bendede durumlar aynı yaaa bende varımm lapaya destek oluruz hiç yoktan iyi olurr
aminnnn canımmm cümlesine inşşş.
güzeller benim şehir dışından misafirim varadıyamandan arkadaşlarımızın da tayini denizliye çıktı onlara denizliden ev arıyoruz bugün anca akşama girebilirim öpüldünüz....
bu haftayı iyi kötü yedik gitti bi dahaki haftamız böyle olmasınn herkesi şaşırtalım pazartesiden itibaren bomba gibi dönelimm olur mu ortimmmm:78::78:

heççç kıskanmadımmm hııhhh bu arada bende antepten bi arkadasa nargile getirttiriyorum 2 tane ohhh valla balkon keyfi yapıcam baska yolu yok bu işinn seninde keyfin daim olsun canımm inşş.
merhaba canım, hoşgeldin özlemcim valla menün cok güzel gayet iyi utandım bugün yediklerimden sonra
estagfirullah canım rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.korseyi tak ama gece yatarken sakın kalmasın üstünde çünkü felaket bi bel agrısı yasarsın sabah tak akşam çıkart bide karnını içeri çekerek yaşamayı huy edin kendine ben hayatta duramam karnımı içeri çekmeden alışmışım hep otomatikman içeri çekerim..:)kabagı ve patlıcanı dene cok seviceksinnn:) bide kıvırcık salatalık ve yogurt yazmıştım ya azıcık yag gezdir ona onunda cokkk büyük faydasıı varrr gerçekten .....içicek olarakta ıvır zıvır içme suuu,süttt,ayrannnnn,bitki çaylarııı,,ve sekersiz kayısı kaynat içç miss gibi allahın izniyle şakır şakır sütünn olurr inşşş.

bazen ne kadar kararlı olsakta ısrarlardan bunalalıyoruz. Allah yardımcın olsun canım. azmine hayranım. cuma günü güzel bir rakam söyleyeceksin inşallah

ameliyata gerek olmadığına sevindim nilgüncüm. umarım güzel bir tatil geçiriyorsundur

hoşgeldin zehracım, sevda sana güzel tavsiyelerde bulunmuş. burayı takip edersen yeni şeyler öğrenmeye ve motive olmaya devam edersin. bebeğini sağlık içinde büyüt inşallah

evet hemşom hala bizim evimiz orası:13::13:

su hareketli avatarları nasıl hareketli hale getirebilirim? birde bi arkadaşta sormuştu sanırım cok guzel avatarlar var nerden buluyorsunuz bunları

nasıl hareketli hale getirildiğini bilmiyorum zekiyecim ama bu topikte çok güzel hareketli avatarlar var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…