meryem ilk baslarda ne zor geliyor degilmi annemgilin lafı. ben hep bizim derdim. bizim evde bizim orda bizim su bu. biraz garip kaçıyordu dedikten sonra farkına varıyordum. ama bizim işte ya nolcak sanki. sen boyle deyince aklıma geldi. hoş hala oyle diyorum eskisi kadar olmasada
sorma hele biri sen o evden ciktin dedimi küplere biniyorum
banane benim evim hala orasi
elmali cay iciyorum birde söylemesi ayip nargile yaktim balkonda
hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:
canım hoşgeldin öncelikle rabbim evladını bagışlasın analı babalı büyütsün inşşş.
canım öncelikle iki cocuk annesiyim.. sana en büyük tavsiyem o süt yapıyo diye yedigimiz sacma sapan abur cuburlar aslında bi halta yaramıyo(kilo aldırmaktan baska)boll bolll su içç,,, içine seker koymadan ıslat kuru kayısıları 1-2 saat beklesin şişsin sonra koy ocaga kaynat hem cok guzel süt yapar hemde tatlı ihtiyacına iyi gelir hem suyunu iç hemde kuru kayısılarıda yee,,,bide bol bol kıvırcık yıka dogra içine bol bol salatalıkkk ve boll yogurt hem güzel bagırsak calıştırır hemde boll boll süt yaparr,,elini her çikolataya uzattıgında vur eline git bi bardak yeşilçay iç yada ıhlamur yada yasemin cayı iç bunlar hem seni hemde ruhunu daha sakin kılar....
inann bi faydası yok onlarınn,, kuru soganı seviyorsan ye bol bol oda iyi gelir sütüne yagsız yogurdu yada yarım yaglı yogurdu bol bol yersen göbek bölgenden hem daha cabuk kurtulursun hemde saglıklı bişiler yemiş olursun.ekmek tabiki yee,,yani şöyle söyliyim her ögün iki dilim ekmek yiyebilirsin oturup yarım ekmek yiyecegine 2 dilim ye deki nasıl olsa diger ögünlerimde 2 ser dilimim daha varr de kendi kendine.ara ögünlerini abur cubur yerine meyve ile yap mutlaka ve mutlaka asitli içeceklerden koladır fantadır gazozdur uzak dur ve hazır kutu meyva sularından içlerinde şekerden baska bişi yokk...sormak istedigin bişi olursa elimizden geleni yaparız inşş. kulaylıkla gitsin kılolarınn....ama bişi daha imkanın varsa diyetisyene git emziklisin diye sana dünya kadar yemek ve ekmek verir ama düzenini kurar kilo verirsinnac kalmadan ama kendi basına zaten diyetisyen bana dünya kadar yemek ekmek vericekmiş madem ben kendimde yerim dersen olmazz ters teper ac kalma sık sık yee.....unutma önce önemli olan yavrunun gelişimi ve saglıgı:):):)
nasıl bi anlayıştır bilmem. nedemek cıktın ya. eskide kalmış onlar eskide
balkonunu gördüm tam kefiy yapmalık ohhh bide nargile keyfi.
ya bende geniş balkon istiyorum. birde meraklı olmayan komsular
neyse bol keyiflerrrrr sana
Allahdan cok sakin bizim sokak, cikmaz sokak yani cok kalabalikda degil yüksek bina olmadigindan
ama alt kat olmasi biraz tuhaf oluyor iste :)
birsey yememissin bugün sanki ve 1 saat spor
tavsıyelerınn ıçın çoookk teşekkur ederım sorumu çok ıyı anlamışsın bende boyle onerıler ıstıyodum
dedığın şeylerı yeyıp ıçmeyı denıycem zaten tamamne yemeden olmaz bende bılıyorum ama mıllet en başta
ye sutun olmaz tatlı ye onu ye bunu ye dedı şımdıde ıstemeden yıyorum mıdem genışledı ramazan bayramında
herkesın benı gorup ayy kılolarını verememış demesını ıstemıyorum kızımı aç koymadan kılo vercem ınşallah
bıde bışe daha sorcam ben lessie le yuruyuş yapıyorum bazen ışe yarıyomu bılmıyorum yapıpta yararını goren varmı
ona gore duzenlı yapıyım dıyorum gerçı o daha zıyade kalçayı erıtmek ıçıns anırım benım sorunum ust bolumde
sırtım çok etlı omuızlarımda genış karnımda kocaman artık sızce ışe yararmı
hafta sonu asırıya kaçmanın sonuçları bunlar acta degilim aslında alıştım sanırım inş telafi ederim cumaya kadar
canım rica ederim ne demek evet topigimizde leslie yapan birçok arkadas mevcut ve herkes cok faydalı oldugunu söylüyor. ben hiç yapmadım ama şu sıkıntıdan dolayı indirmek gerekiyomuş ben indiriyorum ama açılmıyo naptıysam neyse canım agır spor için cok erken suanki sporun madem evden pek cıkamıyosun evin içinde tur at, danset kıvırt ,
leslie ile yürüyüş yap ama leslienin hangi milleri göbek ve üst kısım için tam bilemiyorum ama yapan arkadaslar eminim yardımcı olurlar.karnına gelince madem bebiş iki buçuk aylık oldu biraz korse falan tak alma şansın yoksa bi çarşafla sıktır birazki toparlansın toparlanma süreci hızlansın sabah güne ılık su ile başlamanda fayda varr bide.
canım göbek bölgesi fazla olan insanlar genelde cok yaglı yada cok şekerli şeyler yedikleri için yag baglar bu bölge o yüzden sekeri kesebiliyosan kes kesemiyosan azaltta azalta devam ett,,tuzu azalt dogum öncesi ve sonrası vücut su tutmaya cok müsait heryerimizde ödem oluşuyor o yüzden tuzu azaltmanda fayda var.bu meysimde bol bol kabak yemegi yap ye.bak bi tarif veriyim iki dakkanı almaz ve cok lezzetli olurr
bi tane büyük soganı dogra at tencereye ,üstüne kabakları yıka alacalı soy dogra at tencereye,üstüne 2-3 tane domates dogra at tencereye üstüne yag gezdir, az bi tuz at ,bide salçalı ılık su dök koy tencereyi ocaga. pişsin kısık ateste ohhh misss....herseyi çiğden koyuyosun kavur bekle karıştır yok. hem pratik hem hafif hemde cok lezzetli oluyo.aynı şekilde patlıcandanda yapabilirsin oda enfes oluyo dene pişman olmazsın:::))))
deryammm bende sendenim çiçeemm lapa time lapa time lapa timee
haa haaa haaa heyy heyyy heyyyy
Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda
Nilgüncüm sağol canım iyiyim aylık rutin ağrılarım,sen de tatildeymişsin umarım vaktin güzel geçiyordur,tadını çıkar
Sevda nasılsın canım?Yürüyüş bandını aldın mı?
Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda
Zehra hoş geldin sende .Allah bağışlasın bebeğini.Burda çok azimli anneler var,bebekleri küçük olanlar da sanırım en doğru yönlendirmeleri onlar yaparlar,sağlıkla kilo veririz inşallah hep beraber
Seyhan senin topikteki eski yazılarını okumuştum ama tanışmamıştık.Hoşgeldin tekrar.Evliliğin için de tebrik ederim,bir ömür mutlu olursun inşallah..
Ayyy toplu mesaj yazarken bi sorun çıkıyor beceremiyorum bölede yazarken aklımdakileri unutuyorum yahuuu....
zekiyecim eksik olma kuzum allah razı olsun canım titreşimlisi saunası bilmem nesi her bişisi var bende hiç bi işe yaramadı ama elektriksiz normal korseler var yapıldıgı malzemeden dolayı taktıgı bölgeyi terletiyo.medicallerde satılıyo genelde.hatta şöyle bişi anlatıyım annemle benim aram yürüyerek 15-20 dakika falan ilk aldıgım zamanlardı takmakta istemiyorum dışarı cıkarken cünkü belli oluyo kaba duruyo sanki neyse taktım gittim sanki korsenin içine yani karnıma birisi yag dökmüş gibi bi kayganlık var neyse hızlandım anneme vardım anne şu karnıma korse taktım bi bak bakıyım bişi oldu sanki dedim bi actıkki foşşşş su(hiç abartmıyorum)şok olmuştuk annemle.ve artık takmıyorum çünkü kaba duruyo giysilerin altında sanki:26:günaydın kızlar.
sevdacım buyur gel ben seni hamama götüreyim canım üzülme. ayıptır soylemesi kaplıca zengini bi bölgede yasıyorum. hepinize tavsiye ederim sandıklı hüdai kaplıcaları. basımla beraber gelmeyi dusunen olursa beklerim. pişman olmazsınız. hıııhhh reklamıda yaptım
birde sevda su korseler işe yarıyormu gercekten. hani sırf dıs goruntu için degil. günlük belli bi saat takılıp incelme saglayan korseler varmış. bende göbek için bi denesemmi diye dusunuyorum. ama nerden nasıl hangi alıcam bilmiyorum. boyle seylerin bi dunya takliti cıkıyor.
canım niye üşeniyim sizler benim için cokkk degerlisinizz ohhh ne güzel dutları götürdün dimi afiyet olsunngünaydın kızlar
sevda herkese cevap yazmış:)gece yarısı hiç üşenmeden:))canım benim oğluşum daha 10 aylık gel kuşlara bakalım balkona çıkalım pek anlamıyor.yeni yeni baybay-alkış-gel gel öğretiyoruz:)dün hiç parmak burna gitmemiş bakalım bugün nolacak:)facebook'a yeni resimleri eklerim bu hafta saç traşı oldu bebek siması kalmadı küçük adam oldu sıpa:)
kızlar allahtan bi aksilik çıkmazsa pazartesi ve perşembe günleri saf proteinle beslenmeyi düşünüyorum baskülü nasıl etkiler bilemiyorum 2+5 yapacapım 2 gün protein diğer günler sebze ağırlıklı yada müsli...en kötü 5 kilo en ii ihtimalle 10 kilo verebilsemtatile kadar. bayrama ise hedefime ulaşmak istiyorum:)
banucum bende ilk kez 6 da kalkıp yürüyüşe gittim 1 saat geldim duşumu alıp rahat rahat kahvaltımı yaptım.koşuşturmadan işe geldim:)alt komşumuz menekşe teyze ile karşılaştık maşallah bizden hızlı tempolu yürüyor meğerse 10 yıldır yaz kış yürürmüş ve heryere yürüyerek gitmeyi tercih edermiş.55-60 yaşında ben ise tembel arabadan popomu kaldırmıyorum.markete bile arabayla gidiyorumkadının fiziği genç kız gibi taş taş:)bide hızlı koşuyor ben bir koşup bir soluklanıyorum...
sabah sabh dut topladım ağaçtan yedim süperdi...küçükken annanemim gecekondusu vardı birsürü meyve ağaçları beyaz dut karadut,üzüm, vişne,kayısı hiç ağaçtan inmezdik yada çatıdan 1 abim 1 de erkek kardeşim olduğu için onlarla erkek gibi daldan dala zıplardım:)dayım kızardı 16 yaşına geldin evlensen çocuğun olur hala ağaçtasın diye bak şimdi ağaça çıkmayı bırak dala zıplayamıyorum...olaki çıktım ağaç beni taşımaz dal kırılır:)neyse eski anımsadım rahmetli annanem pamuğum benim...
kızlar mesroyla ölçüp vücud ölçülerimizi yazsak ve boyumuzu bakalım nerelerde fazlalıklarımız kim armut kim elma yada kum saati....
canım hayırlısı olsun inşş. en yakın zamanda gelir pc inşş.merak etme sen cok disiplinli bi hanımsın hiç sanmam kendini salıp kilo alacagını:80: dikkat et kendinee......Canım sağol,ben de sizleri özlüyorum ama benim pc bozuldu ve servise gitti,1 ay sonra gelebilirmiş.Bu arada bağlanabilirsem masa üstünden bağlanıyorum ama o da modem uzakta kaldığından,zor oluyor,daha doğrusu olmuyor,devamlı bağlantı kesiliyor.Şimdi de okuldan yazıyorum(sınav vardı)
Ben bugün sınavdan sonra tatile gireceğim ve 1-1,5 ay yokum,sanırım bu hafta son kilo bildirimini yapacağım.İnşallah bu sürede kilo almam ve en azından sabit olarak gelirim.
teşekkür ederimm canım eksik olmaa inşşş.selam çıtırlar.......
kimsecikler yok bugün yaz rehavetimidir nedir?
nasılsınız bakalım ben sabahtan çok yogundum giremedim sonrda çocuklar uyudu hadi plates ypayım dedimm
şimdiidee yeşil çayımı içerken sizlere bakayım dedimmm ama kimsecikler yokk
kayranında beizni açtık biraz sorunluyuz. denizden daha çok çişi geliyor gece kaldıryorum bi kez ama ilerleyen saatlerde altına kaçırıyor
yatmadan yedek çarşaf ve pijama takımı ayarlıyorum degiiştimek için
offfffff offfff bide şu çiş işi bittimi tamamdır daha rahat olcak herşey:)))
filiz ölçülerin ii bence basne çok incelmiş
bende göbegi en ince kısmdan diye biliyorum hatta öyle öölçüyorum yanlışmı yapıyoruz acep:))))
sevda menüleirmi tabilkide alabilirisn cnm helal etde ne dimekkk
epak benim prensleirmde 27 eylül dogumluu kuuuuu aynı günn
dogrumuşuzzz senle ama tabi aramızda 2 yıl var
nurancım iyi tatiller cnm sana:)
ayşecikk ik cik cikk telafi edersin cnm bu iki gündee sıkma canını
deryoşş slm cnmmm
unuttuklaır m kusura bakmasın gayrı:)
ha birde denizcimmm kkolay gelsin sanada:)
canım hayırlısı inşş. yaw annenin kilo problemi yok heralde ama seni düşünsün yahu merak etme begendigin her kıyafeti alıp giyiceksin eger azmedip devam edersenn..........
saol canım çok tşk ederimİnşallah şu ilk kilolarımı biraz hızlı veririm :44: doktorum çok şirin söz verdim bi daha ki gidişime en az 5 kilo vericem
Sonunda inadımı kırıp gittimartık kaçamak yok kendime zarar vermek istemiyorum oyyyy çokk tşk ederim yaa bu çok iyi oldu ananası çok seviyorum dondurmasını bayıla bayıla yerim
yürüyüş yapmak çok iyi oluyo insan daha dinç oluyo kendini mutlu hissediyovücudu ölçmek çok iyi fikir kilo veremedik diye üzüldüğümüzde inceldiğimizi görüp seviniriz :87:
Herkese merhabalarrr :80: Nasılsınız keyifler nasıl ??ayy çok yoruldum yaa sabah yürüyüşten geldim kahvaltı yapıp hemen çarşıya gittik annemle 3,5 saat dolandık sıcakta bittim Annem deli oldu yemek yiyelim diyo HAYIR diyorum, döner yiyelim diyo HAYIR diyorum, en son artık karlama yiyelim dedi iyi tamam dedim bi daha seninle çarşıya çıkmicam bu ne yaa hiç yemek yedirmiyosun senin yüzünden bi deri bi kemik kalcam diyo ayy çok güzel kıyafetler vardı ya kilo veripte alsam bir etekte gözüm kaldı off offf çok güzel ve şirin duruyodu
canım hoşgeldin ama sen zaten biliyosun sorunun kaynagını........ilk işin abur cuburu kes at hayatından eger bu çok zorsa azaltma yöntemiyle git mesela günde 5 bardak kola içiyosan 4 e 3 e 2 ye 1 e düşürerek git zaman uzar ama kendini direk sıkıntıya sokmamış olursunnemzirme dönemi diye abur cubur ve tatlı felaket tüketyrm.bunları azaltsam tamam
topigin citirlari ne yemegi yapsam bugün :)
canım bendede durumlar aynı yaaa bende varımm lapaya destek oluruz hiç yoktan iyi olurrFilizim sen böyle sordukça daha bir vicdana azabı çekiyorum ben
Önümüzdeki hafta hem kendime hem sana söz veriyorum dikkat edeceğim, ama bu hafta artı çıkmaktan kurtulamam sanırım :26:
aminnnn canımmm cümlesine inşşş.kızlar Allahın gücüne gitmesin ama nedir bu sıcaklar yaa sabahtan beri aralıksız klima çalışıyor odanın dışına çıkıcam diye ödüm patlıyor.Rabbim bu sıcakta dışarıda çalışmak zorunda olan herkese sıcakta nöbet bekleyen tüm askerlerimize yardım etsin inşallah
bu haftayı iyi kötü yedik gitti bi dahaki haftamız böyle olmasınn herkesi şaşırtalım pazartesiden itibaren bomba gibi dönelimm olur mu ortimmmm:78::78:güzeller benim şehir dışından misafirim varadıyamandan arkadaşlarımızın da tayini denizliye çıktı onlara denizliden ev arıyoruz bugün anca akşama girebilirim öpüldünüz....
heççç kıskanmadımmm hııhhhelmali cay iciyorum birde söylemesi ayip nargile yaktim balkonda
hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:
merhaba canım, hoşgeldin özlemcim valla menün cok güzel gayet iyi utandım bugün yediklerimden sonraMerhabalar kızlar?Umarım hepiniz iyisinizdirmenümü yazıp geçmişe bakayım
Sabah,
1 dilim çavdar ekmeği
lor salatası
4 zeytin
şekersiz çay
Öğlen,
1 ince dilim karpuz
1 dilim peynir
Akşam,
yarım tabak et sote
söğüş salata
aralarda sade kahve,tarçınlı su ve 2 lt su spor olarak saymıyorum ama dışarda işlerim vardı o sıcakta yürünebilcek mesaferde yürüdüm toplamda 1 saati geçer
estagfirullah canım rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.korseyi tak ama gece yatarken sakın kalmasın üstünde çünkü felaket bi bel agrısı yasarsın sabah tak akşam çıkart bide karnını içeri çekerek yaşamayı huy edin kendine ben hayatta duramam karnımı içeri çekmeden alışmışım hep otomatikman içeri çekerim..:)kabagı ve patlıcanı dene cok seviceksinnn:) bide kıvırcık salatalık ve yogurt yazmıştım ya azıcık yag gezdir ona onunda cokkk büyük faydasıı varrr gerçekten .....içicek olarakta ıvır zıvır içme suuu,süttt,ayrannnnn,bitki çaylarııı,,ve sekersiz kayısı kaynat içç miss gibi allahın izniyle şakır şakır sütünn olurr inşşş.ayy çok teşekkur ederım canım bu verdıgın bılgılerın hepsı ıçın allah razı olsun senden.
korse aldım takıyorum 3 gundur ondan oncesınde korktum dıkışlerıme bışey olurmu dıye ama olmadı takıyorum
tarıfıde yappıcam yarın ılk ış kabak almak vallaha çok ıyı bılgıler aldım musmutlu oldum:))))
arkadaşlar araadı akşama byük bi park var burada oraya gidleim herkes bi şey yapsın diyorlar ii deidmm
bana kek yapmak düştü şimdi attım fırınaaa
kayaranın çişide ii giidyor sayılır.
akşama menüde
patates salatası
börek
kek ve kurabiye aglayan pasta varmışş
şimdi bunlaraı yememekten çok insnaların baskısına nasıll karşı koycma nasıl laf yetiştricem diye düşünüyorum
bu beni ayrı yoruyor vallla yaa
yarın son günüm yarından sonra menülerime yavaş yavaş meyve ve sebze karbon ekliycem
ama ödül olarak dondurma yiycemm
ün eşim almış ama açmadım cumaya kadar açmak yok
merhaba hoş geldiniz..
alıntı yaptım hem senin hem banunun meğer reglden dolayıymış.iyisindir inşallah..
buryı dikkatli takip et arkadaşların menüsü seni yönlendirir.hoş geldiniz.
ben de çoğu kez aynı sebeple giremiyorum ama buradan asla vazgeçemiyorum..
canım ben balıkesir de yaşıyorum belki biliyorsun.ama şimdi iskenderun da annemlerdeyim.orada olsaydım seni ağırlamaktan mutluluk duyardım..
çok uzun oldu yazmayalı ama hep takip ettim sizi.bazı zamanlarda misafir olarak okudum.çünkü uğraşım yok üstelik yolculuk olayları falan neyse kızmayın diye gizledim kendimi..
bi fıtık ameliyatı olayı vardı ya önce plstik cerraha gittik karın germe yaptırabilirim dedim ya..dr ben yaparım fıtık küçük dedi 1 gün hastanede yatar 10 gün sonra yola çıkabilirisin dedi.fiyat olarak da 750 dedi.aslında özellere göre çok ucuz ama dr tanınan bi dr.sadece devlette çalışıyor diye böyle bi fiyat var.neyse az çok beni tanıdınız karnımı gerdirsem ne olur.aynı şekilde yedikçe,spor yapmadıkça o göbek yine çıkacak.ben paramın gittiğiyle,o kadar acı çektiğimle kalacağım.annem çok ısrar etti para konusunda yardımcı olurum diye ama kabul etmedim.nitekim genel cerraha gittiğimde ameliyatlık bi fıtık yok,ben de bile var.ben aldırmıyorum sana da gerek yok dedi.mekiği sordum kesinlikle yasak dedi.karnını zorlama ,sadece sık bırak dedi öyle kasları kuvvetlendir dedi.
ben de zaten biraz param var bari buradaki diyetisyene gideyim dedim.hala kendime çok güvenmiyorum listeyi uygularmıyım diye.annem bi şansını dene bakalım dedi.sanırım yarın giderim yazarım buraya.gitmezsem de ayşenin yazdığı liste var yaklaşık öyle bir liste verilir zaten.kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum.selma şeytanın bacağını kırdı bakalım ben yapabilecek miyim?
deryacığım allah kavuştursun canım.
filizciğim çok iyi gidiyorsun dukanda.ama bundan sonrada etkili bir diyet yapacağına eminim vücudun alıştı artık.
zum sen de çok iyi gidiyorsun ortile birbirini güzel motive ediyor.
juu muydu yanlış yazmadım harikasın ne kadar disiplinlisin.yeşilsiyah o kadar uzak kaldın ama maşallah hemen eski sisteme döndün.böyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ya
bi arkadaş daha vardı yazacağım unuttum.gülçin öldürdü beni zaten aynı banu gibi hiç bir şey onu engelleyemiyor.
banunun zaten anıtını dikeceğim.bi kaptana yakışır şekilde azimle devam ediyor.
herkesi öpüyorum
ha bu arada ayşe beni sormuştun onu alıntı yapmamışım.tatildeyiz oh ne rahat ama bu seferde anne yanı var kadın illaki yapıyor bir şeyler.allahım yardım et bana ya..
merhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr
sorma hele biri sen o evden ciktin dedimi küplere biniyorum
banane benim evim hala orasi
su hareketli avatarları nasıl hareketli hale getirebilirim? birde bi arkadaşta sormuştu sanırım cok guzel avatarlar var nerden buluyorsunuz bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?