80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum ınşallah bende o azımlı annelerden olcam canım:)))

anladım canım ozel bi diyet yaptıgını bilmiyordum k. bakma nasılmış bu diyet az takip edeyim seni. malum bende k.h diyetiyle tavuga vs. doydum fazlasıyla sebzeli diyet iyi gelir bana şimdi
önemli deyil canım ne kusuru, burda sorarak öğreniyoruz. sanırım bende haftaya karbon yaparım

ortim nasılsın teşekkür canım, seninde koşu bandın hayırlı olsun, senin adına sevindim. hadi bakalım bundan böyle gece gündüz yürürsün artık, gecede uyumuyorsun, artık kimse sana yetişemez canım

sevdacım haklısın dün fazla salata yiyemedim ama bugün baya tükettim, galetaya gelince, ekmekten daha çok hoşuma gidiyor kepelide olunca onuda yemicektim aslında, doymadığımı hissettiğim için yedim

hoşgeldin canım bebeğinde hayırlı olsun. allah bağışlasın. burayı takip edrsen hedefine ulaşırsın

hoşgeldin , bence misafir olmak yerine yorumlara katılabilirsin. düşüncelerin için ayrıca teşekkürler inşallah sonuna kadar böyle devam ederim.
geçmiş olsun bende karın gerdirmeyi önermiyorum, annemde fıtık ameliyatında karnını gerdirdi fakat 1-2 yıla tekrar göbekte büyüme oldu ve şimdi karnı daha büyük, diyetisyenle beraber dikkatli bi şekilde ve yapabilirsen karın egzersizleri yeterli olur

canım hoşgeldin bebeğin hayılı olsun, allah analı babalı büyütsün. burayı takip ederek arkadaşlardan bşeyler öğrenebilirsin. çok fazla su be yeşilçay içmeye çalış. az ama sık yemeye çalış günde 3 ana, 3 ara öğün yapabilirsin bende böyle yaparak midem küçüldü, forsiyonlarınıda küçült, önemli olan kendini aç bırakmaman, eminimki başarırsın​

yazınca aklıma geldı benımde oyle terleten kemerlerden vardı onu takıp lessie yapabılırım:))havalarda bı sıcakkı zaten oturdugum yerde terlıyorum
korseyle yatıyodum yatmıyım o zaman onceden bende lısedeyken alışıktım karnımı çekmeye ama şımdı sen deyınce aklma geldı unutmuşum:))
kola ıçmem ben zaten de şu tatlı ışıne kokten bı çozum getırcem dondurmayı çok sevıyorum az yemeye çalışcam
bol sebze yıyım ınşallah 5 kılo bıle versem ben sevınçten kendımı kaybederım zaten

evet burayı takıp edıcem ınşallah gerçı ben buraya gunluk yedıklerımı yazınca sızınkılerden baya fazla olur ama
benımkıde emzıren anne diyeti:))

özlemcimm iyiyim güzelim sagollll evet aldım çok şükürr ama henüz gelmedii valla şansıma rabbim kalbimi biliyo kimsenin kötülügünü istemem,,tam biz karar verdik alalım diye tartıştık o ara esimle sinirlendim almadım eve geri döndük ertesi gün barıştık gittik almaya kampanya başlamışş cok uyguna bulduk hemde bayagı iyi bişii artık bende spor yapıcamm inşşş. bu arada bu konuyla ilgilendigin için cokkk tesekkür ederimm benim için cok önemliydi çünküü
Haydin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Sağolasın özlemcim, evet tekim yarın geliyor eşim inşallah
Burdayım burada takipteyim sizi
inşşş. çicemmmmm,,,ahhh kuzum eşin yok dimi allah kolaYLIK versin inşşş. işin zorrr .... ohhh bari yarın geliyomuş neyse yırttın kuzucum hadi rabbim hiç ayrı düşürmesinn inşşşş.
Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz..Ben derya
Topiğin teknik servis elemanıyım ha bir de kadrolu gaz vericisiyim
Kendim hariç herkese itinayla gaz veririm
Allah iyiligini versin emi kızzz teknik servis elemanı haa boya badana işleriniz itina ile yapılır der gibiicanımmm benimmm senin yolun kısaldıgı için,yolun bitmicegi korkun azaldı o yuzden yapıyosun ya bana noluyo daha 20 kilo vermem gerekkkk
BU ARADA BURCUCUMMMMM hoşgeldinn kuşum bizde seni çokk özledikkk bal böcüğümm
NİLGÜNCÜMM teşekkür ederim canım ,,, iyi olduguna sevindimm çokkk,,,,bıçak altına yatmamanada ayrıca bi sevindim hayırlısı inşş. canımm
ARZUCUMMM dilimin döndügünce yardımcı olmaya calıştım yeni gelen arkadasımıza inşş. faydamız olur hepimiz birbirimizden bişiler ögrenicez ki birbirimize faydamız dokunsun degilmi güzelimmm

canım çokk teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşşş.evet canım bu arada umarım beni yanlış anlamıyosundur sen bak bakıyım olmuşmu dedigin içinn dikkatli inceliyorum ki bi faydam dokunsun inşş. diye.
ayyy inşşş. faydası olur toparlanıp sıkılasmama inşşşşş.

menüm
sabah: 1 bar. ballı, limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 16 üzüm
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek

ara: yok

öğlen: 1 bü. kase salata, 2 ka. kepekli makarna (yağsız)
1 kase yoğurt

ara: 1 nektarin

akşam: 2 patlıcan, 4 biber, 2 domatez köz sarmısalı karışım
1 kase yoğurt, 1 di. ekmek

ara: yok

3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates

yatmadan ballı, limonlu ılık suyumu içerim

hayır canım neden yanlış anliyim daha çoksevinirim en azından eksiklerimi öğrenmiş olurum, devam canım hem zaten sorguya çekmicekmisin ortim, inşallah canım toparlanıp incecik olursun

memnun oldum ve cok tesekkür ederim

firinda balik yedim artik degisiklik olsun, yarinda senin kabakdan yaparim :) kabagi cok seviyorum ben yag kullanmadan yapiyorum ama hic domatesli yapmamistim bu kez öyle yapayim

canim közlenmis patlican cekti :)

45 dk plates ben yarim saate zor dayaniyorum agridan hehe

canım evet ben denizliliyim zaten ve artuk tam 1 yıldır denizlide oturuyorum önce urfa adıyaman derken gezdik geldik işte memlekete....
ilcemiz afyona bagli olsada denizli daha yakin oldugundan oraya yerlesmis cogumuz, bizde 9 kavaklarda kaldik kac sene daha sonra bagbasina yerlestik...

bi zafer gazozu olsada icsek :)

güzeller dedim ya bugün arkadaşlara ev arıos die bulduk evi akşamüstü gittiler afyona...annesi afyonda yani onlar adıyamandan taşıncaklar artık eşyalaraıyla gelcekler...

neyse akşamüstü de anneme uğradık ordan da bizim evin yanında devasa bi park var oraya gittik bizim cadıyı gezdirmeye ii bi saat kadar yürüyüş oldu evde oturmaktansa...

menümü de yazayım sonra sohbet

12 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
2 küp kaşar
2 domates
3 çatal patatesli yumurta
1 ceviz

ara
1 yk kuru üzüm
2 ceviz

öğle 17:00
1 kepçe tarhana
6 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

ara
2kayısı

akşam 20:30

yarım saç böreği

bu kadarrrrrrrrrrrrrrr

2 litre su
2 form çay( aslında içmiştim bi tane ama şimdi eşim bilg başına oturunca bi tane yapmış getirmiş yazık garibim alışmış bu saatlerede ben bilg başında o içerde tv başında çayım ayağıma geldi)

ilcemiz afyona bagli olsada denizli daha yakin oldugundan oraya yerlesmis cogumuz, bizde 9 kavaklarda kaldik kac sene daha sonra bagbasina yerlestik...

bi zafer gazozu olsada icsek :)

bizde dokuzkavaklarda oturduk sevindik yenişehir şimdi adliye yanındayız canım gelince beklerimmmmmm..... o zaman adliye parkını bilirsin oraya gittik bu akşam amannnn herkes yürüyo elinde suyu bi ben gidemiom o ayrı....

bence şu işareti17:)ekmegin yanına koyucagına makarnanın yanına koysaydın daha iyi olurdu.neyse bişi olmaz ama bu detox gibi bişi ya sadece sebze meyve yiyoruz çig yada közlenmiş ve bol salata ve 2-3 dilim kadar ekmek(gerçi ben günlük 4 dilim yemiştim )canım o yüzden pilavmış makarnaymış onlar şöyle dursun sebze yemegi bile yemiyoruz sadece çig, köz yada ızgara halde yiyebiliyoruzzz...............
hayır canım neden yanlış anliyim daha çoksevinirim en azından eksiklerimi öğrenmiş olurum, devam canım hem zaten sorguya çekmicekmisin ortim, inşallah canım toparlanıp incecik olursun
ayyyy inşşşş. agzından bal damlıyoo kuuuuuu.... sorgu hakimi olacakmışım yanlış olmuşummm:):):) hemde bayagı bi yanlışşşş(gitmişim ev hanımı olmuşum):::.))))) keşke bende çalışsam bişiler yapsam offf offfff yok anam benimki beni keser yinede izin vermez çalışmama
memnun oldum ve cok tesekkür ederim

firinda balik yedim artik degisiklik olsun, yarinda senin kabakdan yaparim :) kabagi cok seviyorum ben yag kullanmadan yapiyorum ama hic domatesli yapmamistim bu kez öyle yapayim
canım inşş. begenirsin herşey çigden domatesi seviyosan eger benim gibi bol koyy bide az bi salçalı ılık su ohhhh misss bu arada sende bugün hem balık hem nargile,hem balkon keyfi keşke yakın olaymışız çok bozuldum şimdi bakk
selammmmmm ben geldim 5 sayfa kadar geçmişim vardı hemen geldimmmmm
ortim benim sewdam napıonnnn

ve aleyküm esselamm hoşgeldin ortimmmm:) iyiyim güzelim sen nasılsınn bugün çok yorgunum aslında o çantası çalınan arkadasım vardıya çok üzülmüştü bende üzülme kız delii parfümlerini cüzdanını zartını zurtunu ne varsa içinde ben alırım demiştim onu alışverişe götürdüm bugünn ayaklarımın altı şişti dolanmaktan cok şükür bitti kurtuldum söz vermiştim yükü üstümde kalmasınn ama halen yorgunumm

Son düzenleme:
zümrem de gelmiş canım sen nerelerdeydinnnn bide ben bişiler okudum galiba aman canım ne gereği var 1 yıl da sürse vericez bu kiloları zaten dümdüz bir karın beklemiyorum malum doğumdan ötürü bide sezeryan benimki ama olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmışş

sewda biz nilgünü de mi orti alsak yakasına yapışalım ok?

canim közlenmis patlican cekti :)

45 dk plates ben yarim saate zor dayaniyorum agridan hehe
yarın hiç kaçırma hemen yap bence köz patlıcanı, canım bende başlarda yapamıyordum, ama alıştım devam edrsen alışırsın

canım bilmiyordum ben ekmek ve makarna arasında fark göremediğim için makarnada kepekli, tuzsu ve yağsız pişirdim neyse artık az kaldı zaten olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…