Nilgüncüm sağol canım iyiyim aylık rutin ağrılarım,sen de tatildeymişsin umarım vaktin güzel geçiyordur,tadını çıkar
Sevda nasılsın canım?Yürüyüş bandını aldın mı?
Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda
Zehra hoş geldin sende .Allah bağışlasın bebeğini.Burda çok azimli anneler var,bebekleri küçük olanlar da sanırım en doğru yönlendirmeleri onlar yaparlar,sağlıkla kilo veririz inşallah hep beraber
Seyhan senin topikteki eski yazılarını okumuştum ama tanışmamıştık.Hoşgeldin tekrar.Evliliğin için de tebrik ederim,bir ömür mutlu olursun inşallah..
Ayyy toplu mesaj yazarken bi sorun çıkıyor beceremiyorum bölede yazarken aklımdakileri unutuyorum yahuuu....
önemli deyil canım ne kusuru, burda sorarak öğreniyoruz. sanırım bende haftaya karbon yaparımanladım canım ozel bi diyet yaptıgını bilmiyordum k. bakma nasılmış bu diyet az takip edeyim seni. malum bende k.h diyetiyle tavuga vs. doydum fazlasıyla sebzeli diyet iyi gelir bana şimdi
ortim nasılsın teşekkür canım, seninde koşu bandın hayırlı olsun, senin adına sevindim. hadi bakalım bundan böyle gece gündüz yürürsün artık, gecede uyumuyorsun,ohhh maşallahh allah ucundan accık banada nasip eder inşş.bugün ne aldım bilin bakıyımmmkoşuu bandııı artıkın bende bildirim yaparken spor yok yazmicam en az 150 dakka spor yazıcak bildirimimde.
canım olmuş olmasınada menüne bol bol kıvırcık domates salatalık gibi şeylerden salata yap azıcık yag gezdir limonn sıkk yee. hem daha cok doyarsın hem direk kesmemiş olursun aldıgın besin miktarını hemde daha cok bagırsaklarının calışmasını saglar ama suuu süperr yeşilçay ve sporr süperrrrr maşallahhhhh:):):):)canım bu arada galeta iyi bi atıştırmalık diger tehlikeli yiyeceklere göre ama ekmek kadar doyurucu degil bu diyet sana bu imkanı sunmuşken ye ekmegini galeta ile geçiştirme........
hoşgeldin canımselam bayanlar ben 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.emzirme döneminde acayip kilo aldım.şimdi 89-90 arasında gidip geliyrm.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.bana yardımcı olurmusunuz?tek başıma üstesinden gelemiyrm.eskiden 70-79 grubundaydım grup sayesinde 65 kiloya kadar düşmüştüm.bana yardım edin.yediklerimi ve spor yapıp yapmadığımı kontrol eden bir koça ihtiyacım var.
hoşgeldin , bence misafir olmak yerine yorumlara katılabilirsin. düşüncelerin için ayrıcamerhaba hoş geldiniz..
çok uzun oldu yazmayalı ama hep takip ettim sizi.bazı zamanlarda misafir olarak okudum.çünkü uğraşım yok üstelik yolculuk olayları falan neyse kızmayın diye gizledim kendimi..
bi fıtık ameliyatı olayı vardı ya önce plstik cerraha gittik karın germe yaptırabilirim dedim ya..dr ben yaparım fıtık küçük dedi 1 gün hastanede yatar 10 gün sonra yola çıkabilirisin dedi.fiyat olarak da 750 dedi.aslında özellere göre çok ucuz ama dr tanınan bi dr.sadece devlette çalışıyor diye böyle bi fiyat var.neyse az çok beni tanıdınız karnımı gerdirsem ne olur.aynı şekilde yedikçe,spor yapmadıkça o göbek yine çıkacak.ben paramın gittiğiyle,o kadar acı çektiğimle kalacağım.annem çok ısrar etti para konusunda yardımcı olurum diye ama kabul etmedim.nitekim genel cerraha gittiğimde ameliyatlık bi fıtık yok,ben de bile var.ben aldırmıyorum sana da gerek yok dedi.mekiği sordum kesinlikle yasak dedi.karnını zorlama ,sadece sık bırak dedi öyle kasları kuvvetlendir dedi.
ben de zaten biraz param var bari buradaki diyetisyene gideyim dedim.hala kendime çok güvenmiyorum listeyi uygularmıyım diye.annem bi şansını dene bakalım dedi.sanırım yarın giderim yazarım buraya.gitmezsem de ayşenin yazdığı liste var yaklaşık öyle bir liste verilir zaten.kendime hiç güvenmiyorum bu konuda.ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum.selma şeytanın bacağını kırdı bakalım ben yapabilecek miyim?
juu muydu yanlış yazmadım harikasın ne kadar disiplinlisin.yeşilsiyah o kadar uzak kaldın ama maşallah hemen eski sisteme döndün.böyle olmayı nasıl başarıyorsunuz ya
canım hoşgeldinmerhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr
zekiyecim eksik olma kuzum allah razı olsun canım titreşimlisi saunası bilmem nesi her bişisi var bende hiç bi işe yaramadı ama elektriksiz normal korseler var yapıldıgı malzemeden dolayı taktıgı bölgeyi terletiyo.medicallerde satılıyo genelde.hatta şöyle bişi anlatıyım annemle benim aram yürüyerek 15-20 dakika falan ilk aldıgım zamanlardı takmakta istemiyorum dışarı cıkarken cünkü belli oluyo kaba duruyo sanki neyse taktım gittim sanki korsenin içine yani karnıma birisi yag dökmüş gibi bi kayganlık var neyse hızlandım anneme vardım anne şu karnıma korse taktım bi bak bakıyım bişi oldu sanki dedim bi actıkki foşşşş su(hiç abartmıyorum)şok olmuştuk annemle.ve artık takmıyorum çünkü kaba duruyo giysilerin altında sanki:26:
canım niye üşeniyim sizler benim için cokkk degerlisinizz ohhh ne güzel dutları götürdün dimi afiyet olsunn
canım hayırlısı olsun inşş. en yakın zamanda gelir pc inşş.merak etme sen cok disiplinli bi hanımsın hiç sanmam kendini salıp kilo alacagını:80: dikkat et kendinee......
teşekkür ederimm canım eksik olmaa inşşş.
canım hayırlısı inşş. yaw annenin kilo problemi yok heralde ama seni düşünsün yahu merak etme begendigin her kıyafeti alıp giyiceksin eger azmedip devam edersenn..........
canım hoşgeldin ama sen zaten biliyosun sorunun kaynagını........ilk işin abur cuburu kes at hayatından eger bu çok zorsa azaltma yöntemiyle git mesela günde 5 bardak kola içiyosan 4 e 3 e 2 ye 1 e düşürerek git zaman uzar ama kendini direk sıkıntıya sokmamış olursunn
cevap yazmak için cok geç kaldım sanırımmm:):)
canım bendede durumlar aynı yaaa bende varımm lapaya destek oluruz hiç yoktan iyi olurr
aminnnn canımmm cümlesine inşşş.
bu haftayı iyi kötü yedik gitti bi dahaki haftamız böyle olmasınn herkesi şaşırtalım pazartesiden itibaren bomba gibi dönelimm olur mu ortimmmm:78::78:
heççç kıskanmadımmm hııhhhbu arada bende antepten bi arkadasa nargile getirttiriyorum 2 tane ohhh valla balkon keyfi yapıcam baska yolu yok bu işinn seninde keyfin daim olsun canımm inşş.
merhaba canım, hoşgeldin özlemcim valla menün cok güzel gayet iyi utandım bugün yediklerimden sonra
estagfirullah canım rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.korseyi tak ama gece yatarken sakın kalmasın üstünde çünkü felaket bi bel agrısı yasarsın sabah tak akşam çıkart bide karnını içeri çekerek yaşamayı huy edin kendine ben hayatta duramam karnımı içeri çekmeden alışmışım hep otomatikman içeri çekerim..:)kabagı ve patlıcanı dene cok seviceksinnn:) bide kıvırcık salatalık ve yogurt yazmıştım ya azıcık yag gezdir ona onunda cokkk büyük faydasıı varrr gerçekten .....içicek olarakta ıvır zıvır içme suuu,süttt,ayrannnnn,bitki çaylarııı,,ve sekersiz kayısı kaynat içç miss gibi allahın izniyle şakır şakır sütünn olurr inşşş.
bazen ne kadar kararlı olsakta ısrarlardan bunalalıyoruz. Allah yardımcın olsun canım. azmine hayranım. cuma günü güzel bir rakam söyleyeceksin inşallah
ameliyata gerek olmadığına sevindim nilgüncüm. umarım güzel bir tatil geçiriyorsundur
hoşgeldin zehracım, sevda sana güzel tavsiyelerde bulunmuş. burayı takip edersen yeni şeyler öğrenmeye ve motive olmaya devam edersin. bebeğini sağlık içinde büyüt inşallah
evet hemşom hala bizim evimiz orası:13::13:
nasıl hareketli hale getirildiğini bilmiyorum zekiyecim ama bu topikte çok güzel hareketli avatarlar var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
özlemcimm iyiyim güzelim sagollll evet aldım çok şükürr ama henüz gelmedii valla şansıma rabbim kalbimi biliyo kimsenin kötülügünü istemem,,tam biz karar verdik alalım diye tartıştık o ara esimle sinirlendim almadım eve geri döndük ertesi gün barıştık gittik almaya kampanya başlamışş cok uyguna bulduk hemde bayagı iyi bişii artık bende spor yapıcamm inşşş. bu arada bu konuyla ilgilendigin için cokkk tesekkür ederimm benim için cok önemliydi çünküü
Nilgüncüm sağol canım iyiyim aylık rutin ağrılarım,sen de tatildeymişsin umarım vaktin güzel geçiyordur,tadını çıkar
Derya Allah kavuştursun teksin sanırım kafede,kolay gelsin.Seni burda görmeyi özlettme ce deyip kaçma gerçi işlerin yoğundur iyi olda
Zehra hoş geldin sende .Allah bağışlasın bebeğini.Burda çok azimli anneler var,bebekleri küçük olanlar da sanırım en doğru yönlendirmeleri onlar yaparlar,sağlıkla kilo veririz inşallah hep beraber
Seyhan senin topikteki eski yazılarını okumuştum ama tanışmamıştık.Hoşgeldin tekrar.Evliliğin için de tebrik ederim,bir ömür mutlu olursun inşallah..
Ayyy toplu mesaj yazarken bi sorun çıkıyor beceremiyorum bölede yazarken aklımdakileri unutuyorum yahuuu....
inşşş. çicemmmmm,,,ahhh kuzum eşin yok dimi allah kolaYLIK versin inşşş. işin zorrr .... ohhh bari yarın geliyomuş neyse yırttın kuzucum hadi rabbim hiç ayrı düşürmesinn inşşşş.Haydin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Sağolasın özlemcim, evet tekim yarın geliyor eşim inşallah
Burdayım burada takipteyim sizi
Allah iyiligini versin emi kızzz teknik servis elemanı haaYeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz sefalar getirdiniz..Ben derya
Topiğin teknik servis elemanıyımha bir de kadrolu gaz vericisiyim
Kendim hariç herkese itinayla gaz veririm
canım çokk teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşşş.evet canım bu arada umarım beni yanlış anlamıyosundur sen bak bakıyım olmuşmu dedigin içinn dikkatli inceliyorum ki bi faydam dokunsun inşş. diye.önemli deyil canım ne kusuru, burda sorarak öğreniyoruz. sanırım bende haftaya karbon yaparım
ortim nasılsın teşekkür canım, seninde koşu bandın hayırlı olsun, senin adına sevindim. hadi bakalım bundan böyle gece gündüz yürürsün artık, gecede uyumuyorsun,artık kimse sana yetişemez canım
sevdacım haklısın dün fazla salata yiyemedim ama bugün baya tükettim, galetaya gelince, ekmekten daha çok hoşuma gidiyor kepelide olunca onuda yemicektim aslında, doymadığımı hissettiğim için yedim
hoşgeldin canımbebeğinde hayırlı olsun. allah bağışlasın. burayı takip edrsen hedefine ulaşırsın
hoşgeldin , bence misafir olmak yerine yorumlara katılabilirsin. düşüncelerin için ayrıcateşekkürler inşallah sonuna kadar böyle devam ederim.
geçmiş olsun bende karın gerdirmeyi önermiyorum, annemde fıtık ameliyatında karnını gerdirdi fakat 1-2 yıla tekrar göbekte büyüme oldu ve şimdi karnı daha büyük, diyetisyenle beraber dikkatli bi şekilde ve yapabilirsen karın egzersizleri yeterli olur
canım hoşgeldinbebeğin hayılı olsun, allah analı babalı büyütsün. burayı takip ederek arkadaşlardan bşeyler öğrenebilirsin. çok fazla su be yeşilçay içmeye çalış. az ama sık yemeye çalış günde 3 ana, 3 ara öğün yapabilirsin bende böyle yaparak midem küçüldü, forsiyonlarınıda küçült, önemli olan kendini aç bırakmaman, eminimki başarırsın
hayır canım neden yanlış anliyim daha çoksevinirim en azından eksiklerimi öğrenmiş olurum, devam canım hem zaten sorguya çekmicekmisin ortim, inşallah canım toparlanıp incecik olursuncanım çokk teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşşş.evet canım bu arada umarım beni yanlış anlamıyosundur sen bak bakıyım olmuşmu dedigin içinn dikkatli inceliyorum ki bi faydam dokunsun inşş. diye.
ayyy inşşş. faydası olur toparlanıp sıkılasmama inşşşşş.
zekiyecim eksik olma kuzum allah razı olsun canım titreşimlisi saunası bilmem nesi her bişisi var bende hiç bi işe yaramadı ama elektriksiz normal korseler var yapıldıgı malzemeden dolayı taktıgı bölgeyi terletiyo.medicallerde satılıyo genelde.hatta şöyle bişi anlatıyım annemle benim aram yürüyerek 15-20 dakika falan ilk aldıgım zamanlardı takmakta istemiyorum dışarı cıkarken cünkü belli oluyo kaba duruyo sanki neyse taktım gittim sanki korsenin içine yani karnıma birisi yag dökmüş gibi bi kayganlık var neyse hızlandım anneme vardım anne şu karnıma korse taktım bi bak bakıyım bişi oldu sanki dedim bi actıkki foşşşş su(hiç abartmıyorum)şok olmuştuk annemle.ve artık takmıyorum çünkü kaba duruyo giysilerin altında sanki:26:
canım niye üşeniyim sizler benim için cokkk degerlisinizz ohhh ne güzel dutları götürdün dimi afiyet olsunn
canım hayırlısı olsun inşş. en yakın zamanda gelir pc inşş.merak etme sen cok disiplinli bi hanımsın hiç sanmam kendini salıp kilo alacagını:80: dikkat et kendinee......
teşekkür ederimm canım eksik olmaa inşşş.
canım hayırlısı inşş. yaw annenin kilo problemi yok heralde ama seni düşünsün yahu merak etme begendigin her kıyafeti alıp giyiceksin eger azmedip devam edersenn..........
canım hoşgeldin ama sen zaten biliyosun sorunun kaynagını........ilk işin abur cuburu kes at hayatından eger bu çok zorsa azaltma yöntemiyle git mesela günde 5 bardak kola içiyosan 4 e 3 e 2 ye 1 e düşürerek git zaman uzar ama kendini direk sıkıntıya sokmamış olursunn
cevap yazmak için cok geç kaldım sanırımmm:):)
canım bendede durumlar aynı yaaa bende varımm lapaya destek oluruz hiç yoktan iyi olurr
aminnnn canımmm cümlesine inşşş.
bu haftayı iyi kötü yedik gitti bi dahaki haftamız böyle olmasınn herkesi şaşırtalım pazartesiden itibaren bomba gibi dönelimm olur mu ortimmmm:78::78:
heççç kıskanmadımmm hııhhhbu arada bende antepten bi arkadasa nargile getirttiriyorum 2 tane ohhh valla balkon keyfi yapıcam baska yolu yok bu işinn seninde keyfin daim olsun canımm inşş.
merhaba canım, hoşgeldin özlemcim valla menün cok güzel gayet iyi utandım bugün yediklerimden sonra
estagfirullah canım rabbim cümlemizden razı olsun inşşşş.korseyi tak ama gece yatarken sakın kalmasın üstünde çünkü felaket bi bel agrısı yasarsın sabah tak akşam çıkart bide karnını içeri çekerek yaşamayı huy edin kendine ben hayatta duramam karnımı içeri çekmeden alışmışım hep otomatikman içeri çekerim..:)kabagı ve patlıcanı dene cok seviceksinnn:) bide kıvırcık salatalık ve yogurt yazmıştım ya azıcık yag gezdir ona onunda cokkk büyük faydasıı varrr gerçekten .....içicek olarakta ıvır zıvır içme suuu,süttt,ayrannnnn,bitki çaylarııı,,ve sekersiz kayısı kaynat içç miss gibi allahın izniyle şakır şakır sütünn olurr inşşş.
canim közlenmis patlican cekti :)menüm
sabah: 1 bar. ballı, limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 16 üzüm
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek
ara: yok
öğlen: 1 bü. kase salata, 2 ka. kepekli makarna (yağsız)
1 kase yoğurt
ara: 1 nektarin
akşam: 2 patlıcan, 4 biber, 2 domatez köz sarmısalı karışım
1 kase yoğurt, 1 di. ekmek
3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates
yatmadan ballı, limonlu ılık suyumu içerim
sende denizlidemisin yoksa :) cok iyi bilirim oralari cok
vatan hasreti cekiyorum ah aaah
ilcemiz afyona bagli olsada denizli daha yakin oldugundan oraya yerlesmis cogumuz, bizde 9 kavaklarda kaldik kac sene daha sonra bagbasina yerlestik...canım evet ben denizliliyim zaten ve artuk tam 1 yıldır denizlide oturuyorum önce urfa adıyaman derken gezdik geldik işte memlekete....
ilcemiz afyona bagli olsada denizli daha yakin oldugundan oraya yerlesmis cogumuz, bizde 9 kavaklarda kaldik kac sene daha sonra bagbasina yerlestik...
bi zafer gazozu olsada icsek :)
bence şu işaretimenüm
sabah: 1 bar. ballı, limonlu ılık su
12 kiraz, 1 nektarin, 16 üzüm
1 kase yoğurt, 2 di. tam ta. ekmek
öğlen: 1 bü. kase salata, 2 ka. kepekli makarna (yağsız)
1 kase yoğurt
ara: 1 nektarin
akşam: 2 patlıcan, 4 biber, 2 domatez köz sarmısalı karışım
1 kase yoğurt, 1 di. ekmek
3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates
yatmadan ballı, limonlu ılık suyumu içerim
ayyyy inşşşş. agzından bal damlıyoo kuuuuuu.... sorgu hakimi olacakmışım yanlış olmuşummm:):):) hemde bayagı bi yanlışşşş(gitmişim ev hanımı olmuşum):::.))))) keşke bende çalışsam bişiler yapsam offf offfff yok anam benimki beni keser yinede izin vermez çalışmamahayır canım neden yanlış anliyim daha çoksevinirim en azından eksiklerimi öğrenmiş olurum, devam canım hem zaten sorguya çekmicekmisin ortim, inşallah canım toparlanıp incecik olursun
canım inşş. begenirsin herşey çigden domatesi seviyosan eger benim gibi bol koyy bide az bi salçalı ılık su ohhhh misss bu arada sende bugün hem balık hem nargile,hem balkon keyfi keşke yakın olaymışız çok bozuldum şimdi bakkmemnun oldum ve cok tesekkür ederim
firinda balik yedim artik degisiklik olsun, yarinda senin kabakdan yaparim :) kabagi cok seviyorum ben yag kullanmadan yapiyorum ama hic domatesli yapmamistim bu kez öyle yapayim
selammmmmm ben geldim 5 sayfa kadar geçmişim vardı hemen geldimmmmm
ortim benim sewdam napıonnnn
yarın hiç kaçırma hemen yap bence köz patlıcanı, canım bende başlarda yapamıyordum, ama alıştım devam edrsen alışırsıncanim közlenmis patlican cekti :)
45 dk plates ben yarim saate zor dayaniyorum agridan hehe
canım bilmiyordumbence şu işareti17:)ekmegin yanına koyucagına makarnanın yanına koysaydın daha iyi olurdu.neyse bişi olmaz ama bu detox gibi bişi ya sadece sebze meyve yiyoruz çig yada közlenmiş ve bol salata ve 2-3 dilim kadar ekmek(gerçi ben günlük 4 dilim yemiştim )canım o yüzden pilavmış makarnaymış onlar şöyle dursun sebze yemegi bile yemiyoruz sadece çig, köz yada ızgara halde yiyebiliyoruzzz...............
canım inşş. begenirsin herşey çigden domatesi seviyosan eger benim gibi bol koyy bide az bi salçalı ılık su ohhhh misss bu arada sende bugün hem balık hem nargile,hem balkon keyfi keşke yakın olaymışız çok bozuldum şimdi bakk
ve aleyküm esselamm hoşgeldin ortimmmm:) iyiyim güzelim sen nasılsınn bugün çok yorgunum aslında o çantası çalınan arkadasım vardıya çok üzülmüştü bende üzülme kız delii parfümlerini cüzdanını zartını zurtunu ne varsa içinde ben alırım demiştim onu alışverişe götürdüm bugünn ayaklarımın altı şişti dolanmaktan cok şükür bitti kurtuldum söz vermiştim yükü üstümde kalmasınn ama halen yorgunumm
ayşecim hoşgeldin canımbiz şimdi kaç ortiyiz nuran sen ben ....??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?