80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç sıkıntı yok alalım tabi zevklee..... nilgüncüm kabul ediyormusun eger ediyorsan imzanı çak şuraya bitsin bu işşş
biz şimdi kaç ortiyiz nuran sen ben ....??????????

dur bi sayıyımmm ımmmmmm bayagı cok heralde sayamadım kuuuu
sen ben nurann
filiz bende istiyom bende diyerek son anda ortilik kurumumuza dahil oldu
bide nilgün olursa ettimi sana bessss
bi beş kişilik yerimiz daha varr

zehracım sen de hoşgeldin aramıza bebişin de hayırlı olsun takıl bize mutlaka ucundan köşesinden bişiler yaparsın emzirmek herşeyden daha önemli ama.......... ama bak sevda bayaaaa bişi anlatmış sana saolsun ortim benim...

walla süper olmuş hep birlikte zayıflar sonra beşibiyerde derler bize

sağol canım...

inşallah canım babam fena kızdı zaten ameliyatı duyunca.git diyetisyene ver kilolarını kızdırma beni dedi.emir büüyük yerden anlayacağın..

sağol ya teşekkür ederim..

biz de özledik seni canım allah zihin açıklığı versin..

hoş geldin..

sağol zümrem sorma başıma gelenleri yazdım işte.bende de 2 sezeryan var ama varya aklıma hep siz geldiniz ameliyatsızda veriliyor diye.boşver nilgün hiç uğraşma diye.bu yazdıklarınızdan sonra iyiki ameliyat olmamışım dedim.

orti almayın beni ya siz çok fenasınız burnumdan getirirsiniz yediklerimi

gerç,i biraz dayak lazım bana..

bana cevap yazan herkese teşekkür ederim..

filizcim fikir güzel herkes ölçtürsün kendini yazalım bi liste yapalım.....

estagfurullah ortimmm inşş. işine yararrr sende sagolasın ortimmm

heee vallaa kuuuu
hayy aklınla binn yaşa emi ben heçç düşünmemiştim bunu

sabah dr için erken kalkmıştım çok yoruldum haliyle.

yani o kadar iyi hissettiriyorsunuzki kendimi,Allh cümlenizin gönlünden geçen duasını kabul etsin.hepinizi çok seviyorum.iyi ki varınız iyi geceler..

bu arada orti kuralları varsa uyacağımız yazın yarın uygulamaya başlayım..

nilgüncüm bak inan insan hesap sorulunca kendini frenliyor ben akşama kadar sewda aklımda gezdim bugün bi de ...menümü yazmaya başladım ya tekrardan ayyyy akşam nasıl yazcam bunu diye insan endişeleniyor liste kalabalık olcak die korkuomm...
dünkü menümden sonra yazmıştım hatta dün akşam nasıl suçlu hissetmişsem kendimi rüyamda tartılıom ve + 1 çıkom sabah tartıda ve isyan ediom nasıl bir günde +1 olur die ve burda size anlatıyordum rüyamda

birdee sabah 78. 4 geldim yani dünden 100 gr daha eksik inşallah cuma -1 olurum da daha da gaz gelir bana...
yani motivasyon tam bende bu ara bi de spor yapsam tam olcak

canım hepimiz bir amaç için burdayız belki birçok şeyi ihmal edip buraya vakit ayırıyorum zamanım oldukça ve sadece ve sadece bu hoş sohbet için kendimizi ii hissetmek için .....
ortlik kuralı koymadık ama menünü yaz bence su içççç bol bol... 3 litre mesela...ve spor şartı koyalım olmazmı leslie falan ne billiiim bişiler yapalım...

canım benim allah sendende razı olsun inşş. herhangi bir kuralımız yokk ama daha dikkatli davranmaya çalışıyoruzz o kadarr hadi hayırlı olsunn inşş. ortiliginn bi çırpıda kurtulursun inşş. sende bizimle beraber kilolarından ......
canım bugünkü menün gayet iyiii ohhhh maşallahhhhhh hadi bakalımm hayırlısı olsun ortimmmm
bugün ne oldu anlatıyım durunn... arkadasımla alışverişe gittik dedim ya arkası dönük birisi ama çokk kilolu arkadasım dediki ayyy sevda sen bide kiloluyum diyosun şu kadına bak her yanı yag olmuş kadının dedi.. o arada tesadüf döndü o kişi bi baktıkki kız cocugu taş patlasın 14 yaşında falann ve biz kadın sandık onu nasıl üzüldüm anlatamam yavrum daha o yaşta o kiloyla yaşamak ne zordurrr
allah yardımcısı olsunnn inşşş.:85:

bugün kü menüm
sabah 1 kase k fleks yarım yağlı sütle
ara elma
öğlen
3 haşlanmış patates
domates salatalık biber
ara kayısı
akşam
1 kepçe çorba
8 ymk kaşığı pirinç salatası
2 adet lahmacun ( çook pişşşmanımmm )
3 litre su

kızlarrrr FUNDA(KAÇAKÇAY) uzun zamandır yok dimi halbuki hergün gelirdi ve hergün menüsünü yazardıı inşş. aksi bi durum yokturrr...........

daha ii olabilirdi menüm ama dedimya misafir olunca biraz olmadı istediğim gibi...
evettt ya o yaşta ve kiloda... ne kadar yazık ....
bugün gelen arkadaşım afyondan annesi de gelmişti ve kadın 120 kilo civarında tabikiii konumuz diyet ve spordu oda zamanında diyet karbon kalori hesabı spor derken 78 e düşmüş ve bırakınca dikkat etmeyince almış yeniden kiloları kolestrol bacak ağrıları nefes darlığı hepsi var... inşallah bizler veririz ve bir daha almayız hayatımın geri kalan kısmını böyle geçirmek istemiyorum ....

yok canım ben iki gündür biraz yoğunum yaa ondan kaçırdım galiba o zaman sende ortisin hadi bbakalım hayırlı ossun ismin neydi bak hatırlamıyom yine.....
filiz canım, teşekkürler
iyi diüşünmüşsün inşallah ya ne güzel olurdu

bana uyar canım nasılsa yapıyorum

merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?

kızlarrrr FUNDA(KAÇAKÇAY) uzun zamandır yok dimi halbuki hergün gelirdi ve hergün menüsünü yazardıı inşş. aksi bi durum yokturrr...........

canım benim de demmir-can vardı o dikkatimi çekti geldi bi ara çok ii gidiyordu ama ben son günlerde göremedim.. inşallah ters bişi yoktur..

canım hoşgeldin isteyen herkez katılabilir. burayı takip ederek ve önerileri dikkate alırsan başarılı olursun

hoşgeldin canım evet hepimizin hikayesi birbirine benzer.... sana tavsiyem geçmişi okuu mutlaka motive olursunn önce bol su içmeyle başla ve porsiyonları küçült az ama sık yemeye çalış genelde 3 ana 3 ara öğün yapıyor herkes...zaten bir süre sonra kendini tanımaya başlıyorsun ve bir kaç hafta içinde bakmışsın ki sen 3-4 lkilo vermiş yani zayıflıyorsunn...
yarından itibaren hergün menülerini yaz ve iki hafta düzenli yazdıktan sonra cuma listemzi var ona giriyorsun....
hadi bakaılm azmin bol olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…