ayşecim hoşgeldin canımbeni saymıyormusun yoksaa :92:
hiç sıkıntı yok alalım tabi zevklee..... nilgüncüm kabul ediyormusun eger ediyorsan imzanı çak şuraya bitsin bu işşşzümrem de gelmiş canım sen nerelerdeydinnnn bide ben bişiler okudum galiba aman canım ne gereği var 1 yıl da sürse vericez bu kiloları zaten dümdüz bir karın beklemiyorum malum doğumdan ötürü bide sezeryan benimki ama olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmışş
sewda biz nilgünü de mi orti alsak yakasına yapışalım ok?
biz şimdi kaç ortiyiz nuran sen ben ....??????????
hiç sıkıntı yok alalım tabi zevklee..... nilgüncüm kabul ediyormusun eger ediyorsan imzanı çak şuraya bitsin bu işşş
dur bi sayıyımmm ımmmmmm bayagı cok heralde sayamadım kuuuu
sen ben nurann
filiz bende istiyom bende diyerek son anda ortilik kurumumuza dahil oldu
bide nilgün olursa ettimi sana bessss
bi beş kişilik yerimiz daha varr
wisper canım karnını gerdirmemekle iyi yapmışsın ameliyatlık bi kilon yok senin canım.doktorun dediği gibi çek bırak yediklerine dikkat et bak nasılda küçülüyor.benimki epey küçüldü ama maalesef sarkma var totoyu kaldırsam mekik yapsam toparlanacakta ahh bi şu üşengeçlikten kurtulabilsemtatilin keyfini çıkar canım
banu senin iraden karşısında saygıyla egiliyorum canım iraden ve istikrarlı gidişin gerçekten herkese örnek oluyorAllah nazarlardan korusun
seçil balkonunun manzarasını hayal ettimde hayal etmek bile ne güzel ya
haftasonu pasta düşünüyordunuz en iyisi algidanın pasta şeklinde vienetta olan dondurmasından ye süper:) arkadaşların ısrar etmesin açık ve net konuş haftalardır uğraş çabala sonra ısrara dayanama olmaz:)cuma hepimiz şaşırtacaksın:)
nilgün demek gizli gizli biz okuyorsun aşkolsun insan girer arada yazar:)öncelikle çok sevindim ameliyata gerek kalmamasına...birde bizim yakın bir tanıdık göbeğindeki yağları aldırdı karnı baya farketti fakat boğazını tutamadığı için sil baştan başa döndü.iyi ki vazgeçmişsin boşa canın yanacak paran gidecekti en iyisi sen diyetisyene git canım 7-8 öğün veriyorlar hiç aç kalmıyorsun normalden fazla yiyip ortalama 4-5 kilo veriyorsun.biraz kendine güven lütfen anneciğinin ellerine sağlık ama seni düşünerek yapmasın torunları yesin yada sen yeme...ben dukana son verdim canım yediklerime dikkat ediyorum arada müsli yiyorum.biara sevda ve filiz 'in yaptığını uygulayacağım bol bol sebze közlenmiş üstüne yoğurt ve meyve üstüne yoğurt yaklaşık 1kg yoğurt tüketmek gerekiyormuş günde onu deneyeceğim ama işe giderken değil yoksa uyuklarım burada:)
kendine ve kızlara ii bak annenle ii zaman geçirmeler...iyice dinlen ve kilo vermeye orada başla bence okullar açıldığında herkes şaşırsın:)
cnm bence karın gerdirme olayından iyiki vazgeçmişsin derim benm teyzem gerdirdi ama o çatlakları gitsin diye yapmıştı
çatlaklar gitmedi ama yağları gitti de nebiliyim ameliyat ya bu zorlu bir 15 gün geçti amelyat snrası teyzem iki büklüm yürüdü 2 hafta yasaktı doğrulması
diyetisyene git bdencede ben iannıyorum gzlce sağlıklı bir şekilde zayıflıycaz hepimiz
Selam Kizlaaar Nasilsiniz
Bu Hafta Hic Bakamadim Topige ..
Sinavlarim Cogaldi Iyice .. Ders Calismakla Geciyor Nerdeyse Bo$ Zamanim ..
Gecmise Pek Bakamadim Malum Nettim Olmuyor ...
Evime Gitmeme 2.Güncük Kaldi .. Özledim Evimi
Bu Haftayida Atlatinca 2.Haftacigim Kaliyorrr Okulumun Bitmesine
Deryaaaa Ablammmm Cok Özledim Seniii Kuuuu
Faceden Yazamiyorum Yazdiklarim Gitmio Nettim Yavas Diye Ondan Buradan A$k-i Deryaaa Ilan Ediyorum
Sizleride Özledim Yanli$ Anlamayin Künefe Tatlilarim Benimmmm
Cuma Aksami Görüsmek Üzereeee Kendinizeee Iyi Davranin Emiii ... Öptümmm Kocaman Kocaman
merhaba kızlar
2.5 aylık bı kız annesiyim ben:))
vede 85 kg 1.73 boyundayım ve
20 kılo verıp ıncecık olmak ıstıyorum çok ıstıyorum
ama hala emzırıyorum yemeden olmuyo bıde emzırmek acıktırıyo benı
napcemı bılemıyorum kısır dongu ıçerısındeyım bıde buraya yazıyımda belkı benım
derdıme derman olur dedım 77 kıloydum hamıle kalınca 17 kg aldım 94 kg doğurdum
ancak 9 kılosu gıttı artı mıdem buyudu ekmek yemessem doyduğumu anlamıyorum
mıdemı kuçultmem lazım sızce nasıl yaparım lutfen bana yardımcı olun kızlarrr
zümrem de gelmiş canım sen nerelerdeydinnnn bide ben bişiler okudum galiba aman canım ne gereği var 1 yıl da sürse vericez bu kiloları zaten dümdüz bir karın beklemiyorum malum doğumdan ötürü bide sezeryan benimki ama olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmışş
sewda biz nilgünü de mi orti alsak yakasına yapışalım ok?
günaydın kızlar
sevda herkese cevap yazmış:)gece yarısı hiç üşenmeden:))canım benim oğluşum daha 10 aylık gel kuşlara bakalım balkona çıkalım pek anlamıyor.yeni yeni baybay-alkış-gel gel öğretiyoruz:)dün hiç parmak burna gitmemiş bakalım bugün nolacak:)facebook'a yeni resimleri eklerim bu hafta saç traşı oldu bebek siması kalmadı küçük adam oldu sıpa:)
kızlar allahtan bi aksilik çıkmazsa pazartesi ve perşembe günleri saf proteinle beslenmeyi düşünüyorum baskülü nasıl etkiler bilemiyorum 2+5 yapacapım 2 gün protein diğer günler sebze ağırlıklı yada müsli...en kötü 5 kilo en ii ihtimalle 10 kilo verebilsemtatile kadar. bayrama ise hedefime ulaşmak istiyorum:)
banucum bende ilk kez 6 da kalkıp yürüyüşe gittim 1 saat geldim duşumu alıp rahat rahat kahvaltımı yaptım.koşuşturmadan işe geldim:)alt komşumuz menekşe teyze ile karşılaştık maşallah bizden hızlı tempolu yürüyor meğerse 10 yıldır yaz kış yürürmüş ve heryere yürüyerek gitmeyi tercih edermiş.55-60 yaşında ben ise tembel arabadan popomu kaldırmıyorum.markete bile arabayla gidiyorumkadının fiziği genç kız gibi taş taş:)bide hızlı koşuyor ben bir koşup bir soluklanıyorum...
sabah sabh dut topladım ağaçtan yedim süperdi...küçükken annanemim gecekondusu vardı birsürü meyve ağaçları beyaz dut karadut,üzüm, vişne,kayısı hiç ağaçtan inmezdik yada çatıdan 1 abim 1 de erkek kardeşim olduğu için onlarla erkek gibi daldan dala zıplardım:)dayım kızardı 16 yaşına geldin evlensen çocuğun olur hala ağaçtasın diye bak şimdi ağaça çıkmayı bırak dala zıplayamıyorum...olaki çıktım ağaç beni taşımaz dal kırılır:)neyse eski anımsadım rahmetli annanem pamuğum benim...
kızlar mesroyla ölçüp vücud ölçülerimizi yazsak ve boyumuzu bakalım nerelerde fazlalıklarımız kim armut kim elma yada kum saati....
estagfurullah ortimmm inşş. işine yararrr sende sagolasın ortimmmzehracım sen de hoşgeldin aramıza bebişin de hayırlı olsun takıl bize mutlaka ucundan köşesinden bişiler yaparsın emzirmek herşeyden daha önemli ama.......... ama bak sevda bayaaaa bişi anlatmış sana saolsun ortim benim...
heee vallaa kuuuuwalla süper olmuş hep birlikte zayıflar sonra beşibiyerde derler bize
sabah dr için erken kalkmıştım çok yoruldum haliyle.
yani o kadar iyi hissettiriyorsunuzki kendimi,Allh cümlenizin gönlünden geçen duasını kabul etsin.hepinizi çok seviyorum.iyi ki varınız iyi geceler..
bu arada orti kuralları varsa uyacağımız yazın yarın uygulamaya başlayım..
canım benim allah sendende razı olsun inşş. herhangi bir kuralımız yokk ama daha dikkatli davranmaya çalışıyoruzz o kadarr hadi hayırlı olsunn inşş. ortiliginn bi çırpıda kurtulursun inşş. sende bizimle beraber kilolarından ......sabah dr için erken kalkmıştım çok yoruldum haliyle.
yani o kadar iyi hissettiriyorsunuzki kendimi,Allh cümlenizin gönlünden geçen duasını kabul etsin.hepinizi çok seviyorum.iyi ki varınız iyi geceler..
bu arada orti kuralları varsa uyacağımız yazın yarın uygulamaya başlayım..
canım bugünkü menün gayet iyiii ohhhh maşallahhhhhh hadi bakalımm hayırlısı olsun ortimmmmnilgüncüm bak inan insan hesap sorulunca kendini frenliyor ben akşama kadar sewda aklımda gezdim bugün bi de ...menümü yazmaya başladım ya tekrardan ayyyy akşam nasıl yazcam bunu diye insan endişeleniyor liste kalabalık olcak die korkuomm...
dünkü menümden sonra yazmıştım hatta dün akşam nasıl suçlu hissetmişsem kendimi rüyamda tartılıom ve + 1 çıkom sabah tartıda ve isyan ediom nasıl bir günde +1 olur die ve burda size anlatıyordum rüyamda
birdee sabah 78. 4 geldim yani dünden 100 gr daha eksik inşallah cuma -1 olurum da daha da gaz gelir bana...
yani motivasyon tam bende bu ara bi de spor yapsam tam olcak
canım benim allah sendende razı olsun inşş. herhangi bir kuralımız yokk ama daha dikkatli davranmaya çalışıyoruzz o kadarr hadi hayırlı olsunn inşş. ortiliginn bi çırpıda kurtulursun inşş. sende bizimle beraber kilolarından ......
canım bugünkü menün gayet iyiii ohhhh maşallahhhhhh hadi bakalımm hayırlısı olsun ortimmmm
bugün ne oldu anlatıyım durunn... arkadasımla alışverişe gittik dedim ya arkası dönük birisi ama çokk kilolu arkadasım dediki ayyy sevda sen bide kiloluyum diyosun şu kadına bak her yanı yag olmuş kadının dedi.. o arada tesadüf döndü o kişi bi baktıkki kız cocugu taş patlasın 14 yaşında falann ve biz kadın sandık onu nasıl üzüldüm anlatamam yavrum daha o yaşta o kiloyla yaşamak ne zordurrr
allah yardımcısı olsunnn inşşş.:85:
filiz canım, teşekkürleryok canım ben iki gündür biraz yoğunum yaa ondan kaçırdım galiba o zaman sende ortisin hadi bbakalım hayırlı ossun ismin neydi bak hatırlamıyom yine.....
iyi diüşünmüşsün inşallah ya ne güzel olurduwalla süper olmuş hep birlikte zayıflar sonra beşibiyerde derler bize
bana uyar canım nasılsa yapıyorumcanım hepimiz bir amaç için burdayız belki birçok şeyi ihmal edip buraya vakit ayırıyorum zamanım oldukça ve sadece ve sadece bu hoş sohbet için kendimizi ii hissetmek için .....
ortlik kuralı koymadık ama menünü yaz bence su içççç bol bol... 3 litre mesela...ve spor şartı koyalım olmazmı leslie falan ne billiiim bişiler yapalım...
kızlarrrr FUNDA(KAÇAKÇAY) uzun zamandır yok dimi halbuki hergün gelirdi ve hergün menüsünü yazardıı inşş. aksi bi durum yokturrr...........
canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?