evet ya benimde aklımdaydı :26: merak ediyordum ama, dediğin gibi inşallah bi sorun yokturkızlarrrr FUNDA(KAÇAKÇAY) uzun zamandır yok dimi halbuki hergün gelirdi ve hergün menüsünü yazardıı inşş. aksi bi durum yokturrr...........
ben adanada yaşıyorum ve 35 yaşındayım ayşecimfiliz sen kaç yaşındaydın canım ve nerde yaşıonnn....
merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
AYŞECİMM bu arada ben yarın lapacıyım deryamla birlikte istiyosan katıl bize
filizcim sana teklif etmiyorum çünkü yaptıgın diyete aynenn devammmm
nilgün çıktı zatennn ,,,, nuran da yok
sen bilirsin ortimm ama benim yapmam şart bu hafta cıvkı çıktı yanii
hem bu nası ortilik sen niye bana hiçç hesap sormuyosun bakıyım ayşe filizz hıııııı?
ama yarın baslayın bence sorguya gidip yatıyım sırtım karnım felaket agrıyo biraz dinlenmem gerek
olurmu ortilerimm çekin birer taraftann kulaklarııımııı:78::78:
canımmmm aşk olsun ben tam diyecektim sen nie menü yazmıon bakalım die ama sen benden önce davrandınnn ya ben sabahki moduma göre karar vereyim ok? ben bi kere yaptım ve çok zorlanmıştım o gün 1600 gitmişti ama ben yiyememiş ve açtım yani koruyamadım da gideni sonunda o yüzden pek yapasım yok ama yinede sabah karar veriiim ok? sana ii geceler ortim allahım bu heveslerimizi gerçekleştirebileceğimiz kiloları göstersin bize inşallah inşallah olacak..
bakkk beşibiyerde olduk ne güzel yarından itibaren daha katı olalım lütfen kurallar koyalım ok?
şimdi yatalım ii geceler tekrardan bye.............
canım bende memnun oldum.benim eşim de silifkeliiii canım memnun oldum tekrardannn
sevdacım bende düşündüm ama sonra benim diyet aklıma geldiAYŞECİMM bu arada ben yarın lapacıyım deryamla birlikte istiyosan katıl bize
filizcim sana teklif etmiyorum çünkü yaptıgın diyete aynenn devammmm
nilgün çıktı zatennn ,,,, nuran da yok
sen bilirsin ortimm ama benim yapmam şart bu hafta cıvkı çıktı yanii
hem bu nası ortilik sen niye bana hiçç hesap sormuyosun bakıyım ayşe filizz hıııııı?
ama yarın baslayın bence sorguya gidip yatıyım sırtım karnım felaket agrıyo biraz dinlenmem gerek
olurmu ortilerimm çekin birer taraftann kulaklarııımııı:78::78:
ii geceler kızlarrrr gecenin bu saatinde uyku tutmadııı 3 te geldik eve
parka giicektikkk bi yagmur ,bi rüzgar bari dedik birimizin evinde toplanamlım sonra
çocuklar bunalır diye
eşimin ark bahçesi var hafta sonları brunch oluyor hafta içi akşamları sakin oraya gittik
6 aile baya kalabalıktık ,kpalı cafe gibi bir mekandı
allahım neler neler içli köfteler,sarmalar kekele rböreklerrr
çay içtim sadece ben digerleir yumuldummm yiyecekleree:)))
hatta gecenin bi körü melemen yaptık ekmekle yedilerrr
çocukları grlentleirn üzeirne uyuttuk ama uykusu kaçtı yavrularımın yaa
ama öle böle alışıcaklarr böyle şeylere degilmi?
bol bol halay çektik dans ettik, arkadaşım tainli kurabiye yapmış
çok sseverim bir kaç tane aldım cuma günü yemek için
geçmişi okuyamadım amaaa aklımd akalan bir kaç şeyii yzayım
sevada,filiz veayşe kızlar maşş size birbirinizi çok güsel yönlendiriyorsunuz tebriklerrr:)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
emzirmek için bendebir tavsiye ara ögün olarak 1 avuç tut kurusu ve süt iç bir bardak güsel ve kaliteli süt yapar
çocukları uyuttum kalkarken başım döndüü ve yapıştım yeree
gözümün önünü karardı resmen normal olarakkk
hemen ekmek arasııı getirmişler baktımmm
dedimmm yok siz bana bi prça peynir getirinnnn:45
ii geceler kızlarrrr gecenin bu saatinde uyku tutmadııı 3 te geldik eve
parka giicektikkk bi yagmur ,bi rüzgar bari dedik birimizin evinde toplanamlım sonra
çocuklar bunalır diye
eşimin ark bahçesi var hafta sonları brunch oluyor hafta içi akşamları sakin oraya gittik
6 aile baya kalabalıktık ,kpalı cafe gibi bir mekandı
allahım neler neler içli köfteler,sarmalar kekele rböreklerrr
çay içtim sadece ben digerleir yumuldummm yiyecekleree:)))
hatta gecenin bi körü melemen yaptık ekmekle yedilerrr
çocukları grlentleirn üzeirne uyuttuk ama uykusu kaçtı yavrularımın yaa
ama öle böle alışıcaklarr böyle şeylere degilmi?
bol bol halay çektik dans ettik, arkadaşım tainli kurabiye yapmış
çok sseverim bir kaç tane aldım cuma günü yemek için
geçmişi okuyamadım amaaa aklımd akalan bir kaç şeyii yzayım
sevada,filiz veayşe kızlar maşş size birbirinizi çok güsel yönlendiriyorsunuz tebriklerrr:)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
emzirmek için bendebir tavsiye ara ögün olarak 1 avuç tut kurusu ve süt iç bir bardak güsel ve kaliteli süt yapar
çocukları uyuttum kalkarken başım döndüü ve yapıştım yeree
gözümün önünü karardı resmen normal olarakkk
hemen ekmek arasııı getirmişler baktımmm
dedimmm yok siz bana bi prça peynir getirinnnn:45
çok geçmiş olsun canım.diyet yapıcam kilo verice diye bu kadar yıpratma kendini.şekerin düşmüş sanırım ama Allahtan bi yerine bişey olmamış düşünce.çok geçmiş olsun
daha ii olabilirdi menüm ama dedimya misafir olunca biraz olmadı istediğim gibi...
evettt ya o yaşta ve kiloda... ne kadar yazık ....
bugün gelen arkadaşım afyondan annesi de gelmişti ve kadın 120 kilo civarında tabikiii konumuz diyet ve spordu oda zamanında diyet karbon kalori hesabı spor derken 78 e düşmüş ve bırakınca dikkat etmeyince almış yeniden kiloları kolestrol bacak ağrıları nefes darlığı hepsi var... inşallah bizler veririz ve bir daha almayız hayatımın geri kalan kısmını böyle geçirmek istemiyorum ....
merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?