- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
elmali cay iciyorum birde söylemesi ayip nargile yaktim balkonda
hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:
ben uzun saçı çok seviyorum saçlarımda uzun.bu sıcakta biraz zorda olsa benim fikrim uzun saçtan yana olur.ama değişiklik istiyorum diyosan bana da yakışır diyosan kestirebilirsinde...size bişiy sorcam?
ün arkadaşımın bitanesi saçını kısa kestirmiş çok begendim
deryanın modelindennn ve aklıma girdiler kestir saçını sanada yakışırr
filan diye ben uzatmak istiyordum ama onun saçlarını görünce çok begendim
karasız kaldım şimdi yaaaaa
napsamki:)
günaydın kızlar
öncelikle banucum geçmiş olsun kendine dikkat et.saç kesimine gelince deryaya katılıyorum kısa saç çok havalı güzel modern duruyor tabii fönlü olursa kırık fön çook yakışıyor bob tarzı kesime ama açık saç gezemiyorsan hemen elin toplamaya yöneliyorsa (benim gibi)kısa zor.birde fönsüz yada jölesiz çok sönük kalıyor.kestir tatilde çok rahat edersin jöleler çıkarsın havuz deniz kısa olduğu için uzundaki kadar yıpratmaz...
deryacım lapa detoksun hayırlı olsun canım inş.yarın yüzünü güldürür.eşin dönmüş gözün aydın...
canım hoşgeldin hayırlısı inş. boşver kiloyu gelince toparlarsınhayırlısıyla gelin inşşşş.:):):)
hoşbuldum cnm.. yok kiloyu düşünmedim zaten bilerek yedim..dediqin qibi boşverdim yanii..kolay vermenin rahatlıqı sanırım yoksa yiyemezdim..akşam geldik canım 11 gibi..nihayet evimizdeyiz..üst üste 2 tatil evimi özletti..
selamlar hanımlar nasılsınız? haftaya gıtme durumumuz oldugundan hazırlanma vedalasma faslımız basladı anneme gececegım bugun bıldırımımı bugunden yapsam?
ben k fleks dıyetıne devam edıyorum hafta sonu dolacak 14 gunum bugun sabah tartıldım 81.5 cok mutluyum:) artık kılo verdıgım anlasılıyorda bır kac kısı vermıssın dedı uzun zamandır gormedıklerım. kıyafetlerımde hıc olmazken bazılarına zorda olsa gırmeye basladım
korse ıcın fıkır sormustum ama kımse bısey dememıs
merhaba gözden kaçmış olabilir
korse içim elit lıfe marka çok ii ama korse kullanmak zor ya ben mid ekorsesi almıştım
cendereye gimriş gibi oluyordum
mideli şort gibi hatta biraz uzunları var onlarda katlanırmı bilmiyorum bazılaırnda silikon oluyor yapışıyor
ama korse biraz zorluyor insanı özlelikle yaz günleirnd eçok zor
sana tavsiyemmm çıtççıtlı badi şeklinde toparlayıcılar var
benc eöle bişiy alll bütün vucunu toplar öbür türlü kors ebiyeri topluyor öbür
taraftan fırtlatıyor
zehracım sen de hoşgeldin aramıza bebişin de hayırlı olsun takıl bize mutlaka ucundan köşesinden bişiler yaparsın emzirmek herşeyden daha önemli ama.......... ama bak sevda bayaaaa bişi anlatmış sana saolsun ortim benim...
ii geceler kızlarrrr gecenin bu saatinde uyku tutmadııı 3 te geldik eve
parka giicektikkk bi yagmur ,bi rüzgar bari dedik birimizin evinde toplanamlım sonra
çocuklar bunalır diye
eşimin ark bahçesi var hafta sonları brunch oluyor hafta içi akşamları sakin oraya gittik
6 aile baya kalabalıktık ,kpalı cafe gibi bir mekandı
allahım neler neler içli köfteler,sarmalar kekele rböreklerrr
çay içtim sadece ben digerleir yumuldummm yiyecekleree:)))
hatta gecenin bi körü melemen yaptık ekmekle yedilerrr
çocukları grlentleirn üzeirne uyuttuk ama uykusu kaçtı yavrularımın yaa
ama öle böle alışıcaklarr böyle şeylere degilmi?
bol bol halay çektik dans ettik, arkadaşım tainli kurabiye yapmış
çok sseverim bir kaç tane aldım cuma günü yemek için
geçmişi okuyamadım amaaa aklımd akalan bir kaç şeyii yzayım
sevada,filiz veayşe kızlar maşş size birbirinizi çok güsel yönlendiriyorsunuz tebriklerrr:)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
emzirmek için bendebir tavsiye ara ögün olarak 1 avuç tut kurusu ve süt iç bir bardak güsel ve kaliteli süt yapar
çocukları uyuttum kalkarken başım döndüü ve yapıştım yeree
gözümün önünü karardı resmen normal olarakkk
hemen ekmek arasııı getirmişler baktımmm
dedimmm yok siz bana bi prça peynir getirinnnn:45
merhaba gözden kaçmış olabilir
korse içim elit lıfe marka çok ii ama korse kullanmak zor ya ben mid ekorsesi almıştım
cendereye gimriş gibi oluyordum
mideli şort gibi hatta biraz uzunları var onlarda katlanırmı bilmiyorum bazılaırnda silikon oluyor yapışıyor
ama korse biraz zorluyor insanı özlelikle yaz günleirnd eçok zor
sana tavsiyemmm çıtççıtlı badi şeklinde toparlayıcılar var
benc eöle bişiy alll bütün vucunu toplar öbür türlü kors ebiyeri topluyor öbür
taraftan fırtlatıyor
selamlar hanımlar nasılsınız? haftaya gıtme durumumuz oldugundan hazırlanma vedalasma faslımız basladı anneme gececegım bugun bıldırımımı bugunden yapsam?
ben k fleks dıyetıne devam edıyorum hafta sonu dolacak 14 gunum bugun sabah tartıldım 81.5 cok mutluyum:) artık kılo verdıgım anlasılıyorda bır kac kısı vermıssın dedı uzun zamandır gormedıklerım. kıyafetlerımde hıc olmazken bazılarına zorda olsa gırmeye basladım
korse ıcın fıkır sormustum ama kımse bısey dememıs
tesekkur ederım. bende alttan cıtcıtlı badı modelıne gordum o yattı aklıma sizlerede danısayım dedım bacak kısmı olanlar hıc rahat degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?