80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elmali cay iciyorum birde söylemesi ayip nargile yaktim balkonda

hic acligim yok ama yiyesim geliyor görmemis gibi regl olacagim onunda etkisi var sanirim:44:

aman güzelim çok fazla içme ciğerlerine yazık.bi paket sigaraya eşdğer nikotin var diye biliyorum ben

günaydın kızlar geçen hafta başladığım diyetime (aslında pek diyette denilemezde)şimdilik 3 kilo verdim.iki üç gündürde pek keyfim yok.canım acayip sıkılıyor.yarın tartılacam bakalım.eğer kiloda verememişsem vay halime moralim iyice bozulur.zaten deprosyonda gibiyim.

ben uzun saçı çok seviyorum saçlarımda uzun.bu sıcakta biraz zorda olsa benim fikrim uzun saçtan yana olur.ama değişiklik istiyorum diyosan bana da yakışır diyosan kestirebilirsinde...

Günaydın hatunlar
Lapa time lapa time
Burcuu

Banucum karbon diyeti deyince benim aklıma o baş dönmeleri gelir hep bende yere yapışmak üzereydim geçen seferkinde...Herkes bize kızabilir, sağlıksız diyebilir ama biz bu diyeti haftalarca değil, 3-4 gün yapıyoruz sadece
Sonuçlarını görünce değiyor diyor insan.
Gerçi banuş 1 hafta yaptı rekor kırdı, ben hayatta dayanamam

Bak zekiyeyle krem şanti yöntemini geliştirdik uzman ekibimizle
Şeker eksikliğine birebir, 1 kaşık 1 karbon..Zekiye yedi karbon diyeti boyunca, hiç etkilemedi. Bir de lightı çıkmış şimdi.
Ben eğer bir daha karbon yaparsam öyle yaparım kesinlikle, insanın sıcaklardan başı dönüyor zaten, bir de bu diyet bu haliyle çekilmez

Saç konusunda da ben de sana yakışacağına eminim çünkü kısa saçlı fotolarını gördüm..Ama yinede senin gönlün hangisindeyse düşün onu yap..Eğer uzun saç hayranlığın varsa kısa saç başta tatlı gelir sonra iki günde sıkılır keşke kesmeseydim dersin..Ben kısa saçın havasının, tarzının bambaşka olduğunu düşünüyorum o yüzden vazgeçilmezim
Uzun saçta yakışana çok yakışıyor tabi ki..Kısaca aç gönlüne sor

dünkü menüm kahvaltı
yarım dilim ekmek
bir kibrit kutusu kadar peynir
yarım yumurta

ara
yeşil çay

öğle
1,5 bardak ayran
diyet biskuvi 1 paket

ara
5 kuru kayısı 3 ceviz

akşam yarım ekmek kokoreç (ayıp ettim biliyorum ) 2 litre su,bir fincan nescafe şekersiz ve şekersiz çay gün içinde iyiyim ama akşama doğru sapıtıyorum nedense.gerçi annemlerle akşam gezmeye çıkmıştık dışarda yiyelim dedik ondan oldu ama bol bol sahil yürüyüşü yaptım.sabah tartıldığımda 300 gram eksik çıktım

günaydın kızlar

öncelikle banucum geçmiş olsun kendine dikkat et.saç kesimine gelince deryaya katılıyorum kısa saç çok havalı güzel modern duruyor tabii fönlü olursa kırık fön çook yakışıyor bob tarzı kesime ama açık saç gezemiyorsan hemen elin toplamaya yöneliyorsa (benim gibi)kısa zor.birde fönsüz yada jölesiz çok sönük kalıyor.kestir tatilde çok rahat edersin jöleler çıkarsın havuz deniz kısa olduğu için uzundaki kadar yıpratmaz...

beşibiyerde nasılsınız:)walla nilgün ü aranıza almanız çok ii oldu nilgün'ün sıkı denetim altında olması ve bandırma dönüşü kilo vermeye başlamış olmalı.sıkıştırın nilgün'ü:)inş.diyetisyen ve siz nilgün'de şeytanın bacağını kıracak...nilgün canım sakın bana alınma kilo vermeni çok istiyorum bu topiğe geldim geleli bizimle sohbet ediyorsun ama kilo bildiriminde hep aynı yada artıda oluyorsun canın sıkılıyor mutlu olmanı istiyorum canım...

sevdacım yoğurt karın bölgesindeki yağları mı eritiyor ilk kez duydum uygulamam lazım benim...doğum sonrası göbek çıktı keşke zamanında annemi dinleseydim karnımı sardırsaydım ben zayıflayınca nasılsa gider die istemedim birde normal doğum dikişim falanda yoktu yinede rahat edemem diye istemedim çok pişmanım....basen popo derdim yetmez gibi birde göbek eklendi offf off...

deryacım lapa detoksun hayırlı olsun canım inş.yarın yüzünü güldürür.eşin dönmüş gözün aydın...

Beşibiryerde

Filizcim bak sen seniz dedin de aklıma geldi deniz oalyında kesinlikle uzun saç derim..Kısayı çok seviyorum ama denizde çok kötü oluyor Öyle jöleleyip çıkmak olmuyor, en azından benimkisi öyle şekil almıyor, yanında mutlaka bir kurutucu, bir şekillendirici bir ürün istiyor..Yoksa terlemişte kafama yapışmış gibi suruyor sırf jöleyle
Denizden biraz uzaklaşsam bile o hafif kurumuş hali iğrenç olduğu için hemen şapkayı geçiriyorum kafama.
Uzun olsa tak bir bant arkadan yukarıdan topuz yap harika işte..Ama ben deniz dönüşü hep şapkaya mahkum kalıyorum..O yüzden banuşum işin bu kısmını da düşün..

Sağol filizcim bu akşam 4'de geliyor inşallah

kızlarrr
kısa saç hakikaten çok modern duruyorr
daha bakımlı görünüyorsunnnn
amaa derya snein dediign taraftan bakmamıştım hiç yaaa
hakikaten havuzdan denizden çıkıcann
saçlar enseye yapışıppp
oglan çocugu gibi durucaksın oysaki uzun olunca tepede topluyorsunn
koca bir topuzzz daha güsel duryorr sanki düşündümde şimdii:26:

Günaydınn Herkesee
Yaklaşık 5 Gündür Girmiyorum
Geçmişide Okuyamadım Daha Boş Vaktimde Okurum Artık
Diyetim İyi Gidiyor Çok Şükür Ama Hala Special k Almadım
Onu 15 Temmuzdan Sonra Falan Deneyeceğim
Yarın Ne Kadar Ekside Olurum Bilemiyorum
Öyle Çokta Bişey Beklemiyorum
Bende Saçlarımın Kırıklarını ALdırırken Boyundan Baya Gitti
Belime 1 Karış Olan Saçlarım Şuan Daha Kısa Oldu
Sırtımın Tam Ortasında Bişey
Ama Mutluyum Böylede Biraz Değişiklik Oldu Benim İçinde
Artık Kendime Bakma Zamanım Geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrr 5 günlük bir aradan sonra tekrar evimizdeyiz ve çok özlemişim..vınnla baqlanıyorum şuan modemde sorun var akşam koçiş ilqilenir..zonguldak bartın ve safranbolu-karabük derken sonunda evdeyiz..kastamonu ve amasrayı aqustosa bıraktık zaman yetmedi..bu sabah 68.3 çıktım baskülde..izmire gitmeden önceki son bildirimde 62ydim..6 kilo almışım..neyse eve geldim düzenime dönerim artık..yarın 67leri görürüm inş..su içemedim kızlar tatilde...onunda etkisi olmuştur ama arkasına sıqınmıyım çok yedim..vakitli vakitsiz ve sınırsız..böylesine hesapsız kitapsız yemeqi özlemişim..midem bayram etti..ve artık tatil bitti şimdilik...aldıklarımı verme zamanı..2 haftada 62 olmayı hedefliyorum..inş. başarabilirm..şimdilik benden bukadarr kızlarr :79:

selamlar hanımlar nasılsınız? haftaya gıtme durumumuz oldugundan hazırlanma vedalasma faslımız basladı anneme gececegım bugun bıldırımımı bugunden yapsam?
ben k fleks dıyetıne devam edıyorum hafta sonu dolacak 14 gunum bugun sabah tartıldım 81.5 cok mutluyum:) artık kılo verdıgım anlasılıyorda bır kac kısı vermıssın dedı uzun zamandır gormedıklerım. kıyafetlerımde hıc olmazken bazılarına zorda olsa gırmeye basladım

korse ıcın fıkır sormustum ama kımse bısey dememıs

merhaba gözden kaçmış olabilir
korse içim elit lıfe marka çok ii ama korse kullanmak zor ya ben mid ekorsesi almıştım
cendereye gimriş gibi oluyordum
mideli şort gibi hatta biraz uzunları var onlarda katlanırmı bilmiyorum bazılaırnda silikon oluyor yapışıyor
ama korse biraz zorluyor insanı özlelikle yaz günleirnd eçok zor

sana tavsiyemmm çıtççıtlı badi şeklinde toparlayıcılar var
benc eöle bişiy alll bütün vucunu toplar öbür türlü kors ebiyeri topluyor öbür
taraftan fırtlatıyor

tesekkur ederım. bende alttan cıtcıtlı badı modelıne gordum o yattı aklıma sizlerede danısayım dedım bacak kısmı olanlar hıc rahat degıl

hoşbulduk canım ınşallah bende bı 80 i gorıyım sonra 65 ıçın uğraşırım:)))ınşallahhh sağolsun baya yardımcı oldu sevda bana:))

hoşbuldumm geçmış olsun sanada sut ıçın olan tavsıyenı denıycem:))

ben çıtçıtlı badi gibi olanından aldım ben göğüs kısmı yok ama emzırdıgım ıçın zor olur dıye baya rahat aslında
oramı buramı toparlıyo ya ondan rahatsız olmuyorum ben de pek sıkıya gelemem ama şu anda da terleten korsem va rbı tane
onu taktım oturuyorum kalkıp ış yapıp terlıycem ınşallah:))

canım su incelten korseleri diyorsan eger bende sordum sevda işe yaradıgını soyledi. cok terletiyormus ev içinde belli saatler kullanmak mantıklı geldi bana. ben gobegim için kullanıcam bakalım

tesekkur ederım. bende alttan cıtcıtlı badı modelıne gordum o yattı aklıma sizlerede danısayım dedım bacak kısmı olanlar hıc rahat degıl

normal korse soruyosan bende cıtcıtlıları tavsiye ederim. hatta lcw den almıştım ara ara kullanıyorum cok rahatsız etmiyor. yanları güzel topluyor

deryacım kısa saçlı hiç olmadım desem yeri sadece kuzeye hamile kaldığım öğrenince bakımı zor dşye kısacık bob tarzı kestirmiştim ama düşük riskinden dolayı havuz deniz kısacası yolculuk yasaktı.kısa saçla denize girmedim tecrübem yok sanki akşamları gezmeye çıktığında daha kullanışlı gibi geldi biran.ben sıkıca saçımı topuz yapıp denize öyle giriyordum röfleli olduğu için kazık gibi oluyordu birsürü saç kremi ancak yumuşatıyor oda tiftik tiftik oluyor ucları:)başıma bir band takıp çıkıyordum:)haklısın

banucum vazgeçtik kestirme...yanlış hatırlamıyorsam normalde şekle zor sokuyorsun orada daha da zorlanırsın derya bu konuda tecrübeli:)onu dinle derim:)

beşibiryer'de adını ayşe kendilerine taktı hoşta oldu ortak 2 kişiyle zor olur bizimkiler 5 ledi:)

müşteriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…