80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gardolabımı üzelttm geldim
birazdan tavada ızgara olan tavugumu yiycem
son karbonum yaırnnn bieber ve patlıcanıma kavuşucam inşş:)

lcw den korse alan kimdi hatırlayamaıdm ama
askılaır nasıl bazısının kocaman oluyor yazın kullanamıyorsun o yüzden
bende bitane ince askılı almayı düşünüyorum
hatta mide korsemi bende takayım evdee ara sıra:)

filiz yzılarının sonuna mşteri diye eklemene bayılıyorum çok hoşsun):

çok zor birşey gerçekten sevdacım kilo konusunda ne kadar çabuk bilinçlenirsek o kadar iyi

hoşgeldin arkadaşım, zayıflamak isteyen herkese yerimiz var:79::79: öneri olaraksa öncelikle başarı hikayelerini okumanı ve bu topikte geçmişe göz atmanı tavsiye ederim

canım benim de demmir-can vardı o dikkatimi çekti geldi bi ara çok ii gidiyordu ama ben son günlerde göremedim.. inşallah ters bişi yoktur..

evet canım ben de onu kaçakçayı birde ben geldiğimde kronik unutkan diye birisi vardı onları merak ediyorum:26: sağlık sorunu olmasın inşallah

canım helal olsun sana tam bir azim kaynağısın. gözün karardığında bile rejimim bozulmasın diye peynir istemişsin. mükafatını görürüsün inşallah

kızlar ya bu kılo çızelgelrı nerden yapılıyo acaba bende yapsam:))

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burada yazanları uygulayarak yapabilirsin

herkese selam :79::79: umarım herkesin keyfi yerindedir. ben pek iyi değilim. başım ağrıyor ve midem bulanıyor. biraz gözlerimi kapatıp uymaya çalışayım. görüşmek üzere

geçmiş olsun arzu'cum kendine fazla yüklenme kan şekerin düşmüş olabilir.1 tane piko yersin olmazsa yanlış hatırlamıyorsam sen çikolata olarak piko yiyordun.kronik-unutkan yani dilek biara girmişti sizinle olamıyorum ama rada takip ediyorum bu arada diyeti bırakmadım hatta kilo verdim diyordu ama ondan sonra yazmadı...

biraz önce face'de gülçini gördüm maşallah fıstık gibi olmuş toplamda 23 kilo verdim 60 olmak istiyordum fakat 55 olmayı düşünüyorum demiş.bende 55 olmakistiyorum fakat gülçin demek ki daha kilolu başladı topiğe başlangıç kilosunu bilen var mı yada şuan kaç kilo üstüne 23 ekleyelim:)maşallah güzelliğine güzellik kattı kilolar gidince ne giyse yakışıyor:)darısı bize 23 kilo vermiş olsam 60 kiloya düşer 5 kilo fazlam kalır süper olur walla....inş.o günlerde yakındır:)

bugün doktora gittim daha önce yazmıştım sol gözümün altında mercimek tanesi kadar sarı leke var yağ bezesi gibi doktor irsi olabileceğini yayılabileceğini söyledi çok üzüldüm 9 temmuzda kan tahlili istedi kandaki yağ değerlerine ve alerjim var mı ona bakacakmış.22 temmuzda da gözümün altındaki lekeyi sıyıracakmış ne olduğuna bakılcak birde eklem yerlerimde egzama yada sedefe benzer bişeyler çıktı onlardan da parça alıp patalojiye yollacayak inş.yayılmaz.irsi olamaz anne babada yok böyle dedim 7 göbek öncesini bilemezsin dedi.aynaya ne zaman baksan sadece o lekeyi görüyorum...inş.geçicidir ve yayılmaz...kızlar asla büyük laf konuşmamak lazım 2004 yılında yanımızda çalışan çaycımızın elleri egzama sedef gibiydi allahım çok kötü olurdum yaptığı getirdiği şeyi yiyemezdim, yemem derdim.yıl 2011 bende de çıkmaya başladı inş.ellerime yayılmaz...allahım affet ben kınamadım...

biraz önce eski yanımda çalışan arkadaşım geldi çağrı:)filiz walla hiç kilon kalmamış doğum yapmamışsın gibi dedi:)abartma dedim walla biara neydin öyle dedi...tabii 120 cm koca popo baldırlar kütük gibi şimdi gözüne ince gözükmem normalll inş.istediğimiz kilolara ulaşır ve korumayı başarırız...

hoş geldin..kolay gelsin..

çok geçmiş olsun..

ne güzel ..tebrikler.ben de slim'n lift korse var dışarı çıkarken giyiyorum.dizden göğse kadar.çok işe yarıyor.çok terletiyor diyemem ama ortalama bi terletme var.yanlız askılı olsun benimki askısız katlıyorum göğüs üzerine çıkarmıyorum.banunun dediği de olabilir ondan da var ama bu slim'n lift çok iyi..

herkese selam :79::79: umarım herkesin keyfi yerindedir. ben pek iyi değilim. başım ağrıyor ve midem bulanıyor. biraz gözlerimi kapatıp uymaya çalışayım. görüşmek üzere

çok geçmiş olsun hayrola regl yakın mı yoksa?

desteğiniz teşekkürler kızlar.bugün dikkat etmeye başladım hatta aç hissediyorum kendimi şimdi.ama eminimki 3-4 gün sonra alışacağım.cenım yemek istedikçe sardım temizliğe.annem çok memnun oldu valla..ama kızlara yediririken yemek neler geçmedi aklımdan.hatta niyeti bozacaktım tuttum kendimi.inşallah akşamı da kazasız belasız geçiririm.

yediklerimi yazayım.arada yanlışlar olmuştur ilk gün acemiliğine ve açlığıma verin

sabah:

2 dilim tb ekmeği,peynir,zeytin.domates,salatalık,acılı ezme

ara

1 kase yoğurt

öğle

6 tane taze kayısı

ara

1 kase nesfit,yarım su bardağı süt (evde yemek yoktu bu aklıma geldi)

ara

1 elma (şimdi yiyeceğim)

akşam

bamya yemeği,yoğurt (yemek belli diye yazdım)

1.5 su içtim spor yok sabah kalkıp yürüyeceğim bundan sonra..

canım çok geçmiş olsun.allah şifa versin.inşallah çabucak geçer rahatsızlıkların..

arkadaşın söyledikleri için de çok sevindim ne mutlu sana..

sağol canım benim ne zaman saçım ıslak kalsa yaşıyorum bunu. ilaç kullanmadan geçsin diye bekledim ama geçmedi bir türlü mecbur hap attım. iyiyim şimdi.

sana da geçmiş olsun canım. kınamakla alakası yoktur filizcim, dediğin gibi herkesin başına gelebilir. yolun başında doktora gitmişsin, bu çok önemli. herşeyin başı sağlık ama hep kaybedince anlıyoruz değerini. başım ağrırken dünyam kararıyor sanki, hiçbir şeyin önemi olmuyor. ne kadar küçük şeylere üzüldüğümün farkına varıyorum

sağol nilgüncüm, reglim bugün bitti. saçlarım ıslak kaldığı için oldu sanırım, bazen stresten de oluyor. menünü yazmana çok sevindim. güzel görünüyor. dediğin gibi birkaç gün içinde alışırsın.

bugünn son karbon günüm
ama bennde bittimm vallahi ya
1 gündaha olsa yapaıycam o derece:)

ama asıl önemli olan bundna sonra dikkatetmek
kilollar geri gelmesin diye
menüleirmee az az ekliycme meyve ve karbonhidratı:18::18::18::18:
bu kez dikkat etmeliyim yine birrr
bermuda şeytan üçgenine girmek istemiyoum

nilgün canım bence şimdiden bu kadar sıkma kendini öğlen 2 köfte salata yada 1 baget salata gibi şeyler tüket akşam sebze yemeği yoksa biranda bozabilirsin dayanamayıp.yemeğe başlamadan önce 2 bardak su iç şikinlik yapsın daha az yemene sebep olur.istikrarlı olmana çok sevindim.inş.bu şekil devam eder gülçin'i örnek almak lazım tatile memlekete gitti. annesinin yemeklerine hasret kalıp geldiği halde kendini tutmuş ben şahsen yurtdışında yaşayacağım annemin yanına gelmeden pişirmesi için menü yazar her akşam nerede ne yesem börekler,tatlılar,kokoreç işkembe...diye düşünürüm:)

kızlar ben çıkıyorum.
zekiye canım sadece sen ve ben ölçülerimiz yazdık...başka merak eden yok demek ki birde ipek'in dediği gibi listeye kilo vermeye ne zaman başladığımızı not düşersek ne kadar sürede verdiğimiz görürüz ben 18 Şubatta başladım ama benden sonra başlayıp daha hızlı kilo veren arkadaşlar var mesala onları görüp ne yaptıklarını menülerini tekrar incelerim:)ne çok şey istedimm.

bu sefer çıkıyorum hepinizi öpüyorum kızlar ii sohbetler...

kızlar hafta sonu başarı hikayemi yazıp,
p.tesi günüüü açıcamm inşşş konuyu

banu'cum wall ahaklısın ben 1 hafta yumurta tavuk yoğurt yemekten öööğğğ gelmişti wc çıkamıyordum 1-2 kere ancak şimdi çok şükür sebze ve meyve yemeye başladım düzene girdim...yaz günü o kadar ağır oluyor ki hergün duş almana rağmen 2 kere diş fırçala yinede koku sanki üzerinde nefesinde....kışa uygun bir diyet onu anladım belki bünyeyi şaşırtmak için 2-3 gün yapılabilir ama 7 gün asla....
inş.emeklerin boşa çıkmaz yine başa dönmezsin...

filizicm
sana bişiy sorcam şimdi sen menülerine ne ekledin
sebzemi sadece ekmek ve meyve yiyormusun?

güzellerrr benim sabahtan beri misafirim var yine ve şimdi onlarala pikniğe gideceğiz... akşama gelirim ok???????

ortileeerrr hadi bakalım akşama görüşürüz...

nilgüncüm hadi bakalım ilk güne çok sevindim hiiiiiç canını sıkma haftada 200 gr da olsa gidecek bu kilolar tamam mı...ben bu iş bitene kadar hep yanındayım unutma... canın bişi çektiğinde git su iç süt iç meyve ye ok???????

burcu banuuu sizede selam arkadaşlarım hadi banu bitirion bugün karbonu zor oldu sana ama yarın liste başı sensin zannedersem...
burcu canım sen de kib hadi gel artık güzel sohbetlere....

Selam Kizlar Nasilsiniz ...

Aslinda Böyle Negativ iken Buraya Yazmamaya Ve Topige Negativ Enerji Vermemeye Cok Caba Sarf Ediyordum
Ama $uan Gercekten Sizden Ba$ka Kimsem Yok

Tam 1.Saatir Araliksiz Agliyorum ..
Moralim Yerlerde Sürünüyor Resmen , Toparlanamiyorum ..

Nedeni Ne Peki .. Tabiki Okul - Dersler ..

Bugün Sirf Matematik Dersi Gördük .. Ve Ben Matematikte Cok Kötüyüm ..
Öyle Böyle Degil Acaip Kötüyüm ..
Sinifta Herkez Sinav Kagidini $akir $akir Doldururken Ben Avalak Avalak Oraya Buraya Havaya Baktim ..
Yazdigim Bütüm Rakamlar Hesaplar A'dan Z'ye Yanli$ti ..

Bide Üstüne Elimin Agrisi Vardi Dün Aksamdan Beri .. Hepsi Tuz Biber Olduu ..

$uan Sag Elimi Nerdeyse Agridan Kullanamiyorum .. I$aret Parmagimi Her Oynattigimda Aciyor..

Saat 17.15'de Ders Bitti Ve Ben Odama Daha Varmadan Asansörde Ba$ladim Musluklarimi Acmaya ..

Iki Gündür Aksam Yemegi Bile Yiyemiyorum .. Aclik Dahi Hissetmiyorum Sinirden , Üzüntüden ..

Ben Zaten Ne I$e Yariyorum Ki Diyorum Kendime .. Ne Diyetimi Güzel Bi $ekilde Devam Edebiliyorum
Nede Okulda Iyim .. Hic Bi$ey Yapamiyorum ..
Bo$a I$gal Ediyorum Hayati ...

Sizide Bunalttim Sacma Sapan Yazilarimla Nolursunuz Kusura Bakmayin

Ama Dedigim Gibi $uan Sizden Ba$KA Kimsem Yok.. Yapayanlizim

aman güzelim çok fazla içme ciğerlerine yazık.bi paket sigaraya eşdğer nikotin var diye biliyorum ben

sigara hic icmedim icmemde aradabir nargile iciyorum iste denk gelirse... güzel yani iste lavaboya gitme ihtiyaci duyuyorum sonrasinda, ki ben 3 gün cikmasam yine gelmez :)

tabi herseyin fazlasi cok zarar haklisin

çok teşekkür ederim canım:)

geçmış olsun canım inşallah ciddi bişey çıkmaz ve ınşalla egzama veya sedef deıldır bende egzama var
genelde ırsi oluyo baba tarafımda var ondan şu an geçtı ama ara ara yenıler ve çözümü yok surmedım krem kalmaz
arada boyle geçıyo sonra yıne gelıyo ıyı bışe deıl ama buna şukur allah başka dert vermesin canım

uzulme canım hıçbışey senden onemlı deıl gununu rezıl ettığıne deymez
matematıktende geçer bı not alırsın ınşallah her konuda herkes super deıldır
ama sende akıllı olmasan o okulu kazanamazdın ayrıca senınde sozelın ıyıdr
lutfen boyle karamsarlık yapma hemde bı ders ıçın dıyet konusundada bende bıraz ıradesı zayıf bı ınsanım
pek tutamam ama olsun canımız sağolsun hıçççç uzme kendınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…