canım benim allah sendende razı olsun inşş. herhangi bir kuralımız yokk ama daha dikkatli davranmaya çalışıyoruzz o kadarr hadi hayırlı olsunn inşş. ortiliginn bi çırpıda kurtulursun inşş. sende bizimle beraber kilolarından ......
canım bugünkü menün gayet iyiii ohhhh maşallahhhhhh hadi bakalımm hayırlısı olsun ortimmmm
bugün ne oldu anlatıyım durunn... arkadasımla alışverişe gittik dedim ya arkası dönük birisi ama çokk kilolu arkadasım dediki ayyy sevda sen bide kiloluyum diyosun şu kadına bak her yanı yag olmuş kadının dedi.. o arada tesadüf döndü o kişi bi baktıkki kız cocugu taş patlasın 14 yaşında falann ve biz kadın sandık onu nasıl üzüldüm anlatamam yavrum daha o yaşta o kiloyla yaşamak ne zordurrr
allah yardımcısı olsunnn inşşş.:85:
merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
canım benim de demmir-can vardı o dikkatimi çekti geldi bi ara çok ii gidiyordu ama ben son günlerde göremedim.. inşallah ters bişi yoktur..
ii geceler kızlarrrr gecenin bu saatinde uyku tutmadııı 3 te geldik eve
parka giicektikkk bi yagmur ,bi rüzgar bari dedik birimizin evinde toplanamlım sonra
çocuklar bunalır diye
eşimin ark bahçesi var hafta sonları brunch oluyor hafta içi akşamları sakin oraya gittik
6 aile baya kalabalıktık ,kpalı cafe gibi bir mekandı
allahım neler neler içli köfteler,sarmalar kekele rböreklerrr
çay içtim sadece ben digerleir yumuldummm yiyecekleree:)))
hatta gecenin bi körü melemen yaptık ekmekle yedilerrr
çocukları grlentleirn üzeirne uyuttuk ama uykusu kaçtı yavrularımın yaa
ama öle böle alışıcaklarr böyle şeylere degilmi?
bol bol halay çektik dans ettik, arkadaşım tainli kurabiye yapmış
çok sseverim bir kaç tane aldım cuma günü yemek için
geçmişi okuyamadım amaaa aklımd akalan bir kaç şeyii yzayım
sevada,filiz veayşe kızlar maşş size birbirinizi çok güsel yönlendiriyorsunuz tebriklerrr:)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
emzirmek için bendebir tavsiye ara ögün olarak 1 avuç tut kurusu ve süt iç bir bardak güsel ve kaliteli süt yapar
çocukları uyuttum kalkarken başım döndüü ve yapıştım yeree
gözümün önünü karardı resmen normal olarakkk
hemen ekmek arasııı getirmişler baktımmm
dedimmm yok siz bana bi prça peynir getirinnnn:45
kızlar ya bu kılo çızelgelrı nerden yapılıyo acaba bende yapsam:))
merhaba arkadaşlar herkesinkine benzeyen bir kilo hikayem var ve burada ekip ruhuyla çok şey yapılabildiğini gördüm.:13:Beni de aranıza almanızı umuyorum.33 yaşında 85 kiloyum.Var mı bana göre yeriniz, önerileriniz?
ii geceler kızlarrrr gecenin bu saatinde uyku tutmadııı 3 te geldik eve
parka giicektikkk bi yagmur ,bi rüzgar bari dedik birimizin evinde toplanamlım sonra
çocuklar bunalır diye
eşimin ark bahçesi var hafta sonları brunch oluyor hafta içi akşamları sakin oraya gittik
6 aile baya kalabalıktık ,kpalı cafe gibi bir mekandı
allahım neler neler içli köfteler,sarmalar kekele rböreklerrr
çay içtim sadece ben digerleir yumuldummm yiyecekleree:)))
hatta gecenin bi körü melemen yaptık ekmekle yedilerrr
çocukları grlentleirn üzeirne uyuttuk ama uykusu kaçtı yavrularımın yaa
ama öle böle alışıcaklarr böyle şeylere degilmi?
bol bol halay çektik dans ettik, arkadaşım tainli kurabiye yapmış
çok sseverim bir kaç tane aldım cuma günü yemek için
geçmişi okuyamadım amaaa aklımd akalan bir kaç şeyii yzayım
sevada,filiz veayşe kızlar maşş size birbirinizi çok güsel yönlendiriyorsunuz tebriklerrr:)))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
emzirmek için bendebir tavsiye ara ögün olarak 1 avuç tut kurusu ve süt iç bir bardak güsel ve kaliteli süt yapar
çocukları uyuttum kalkarken başım döndüü ve yapıştım yeree
gözümün önünü karardı resmen normal olarakkk
hemen ekmek arasııı getirmişler baktımmm
dedimmm yok siz bana bi prça peynir getirinnnn:45
ne güzel ..tebrikler.ben de slim'n lift korse var dışarı çıkarken giyiyorum.dizden göğse kadar.çok işe yarıyor.çok terletiyor diyemem ama ortalama bi terletme var.yanlız askılı olsun benimki askısız katlıyorum göğüs üzerine çıkarmıyorum.banunun dediği de olabilir ondan da var ama bu slim'n lift çok iyi..selamlar hanımlar nasılsınız? haftaya gıtme durumumuz oldugundan hazırlanma vedalasma faslımız basladı anneme gececegım bugun bıldırımımı bugunden yapsam?
ben k fleks dıyetıne devam edıyorum hafta sonu dolacak 14 gunum bugun sabah tartıldım 81.5 cok mutluyum:) artık kılo verdıgım anlasılıyorda bır kac kısı vermıssın dedı uzun zamandır gormedıklerım. kıyafetlerımde hıc olmazken bazılarına zorda olsa gırmeye basladım
korse ıcın fıkır sormustum ama kımse bısey dememıs
herkese selam :79::79: umarım herkesin keyfi yerindedir. ben pek iyi değilim. başım ağrıyor ve midem bulanıyor. biraz gözlerimi kapatıp uymaya çalışayım. görüşmek üzere
geçmiş olsun arzu'cum kendine fazla yüklenme kan şekerin düşmüş olabilir.1 tane piko yersin olmazsa yanlış hatırlamıyorsam sen çikolata olarak piko yiyordun.kronik-unutkan yani dilek biara girmişti sizinle olamıyorum ama rada takip ediyorum bu arada diyeti bırakmadım hatta kilo verdim diyordu ama ondan sonra yazmadı...
biraz önce face'de gülçini gördüm maşallah fıstık gibi olmuş toplamda 23 kilo verdim 60 olmak istiyordum fakat 55 olmayı düşünüyorum demiş.bende 55 olmakistiyorum fakat gülçin demek ki daha kilolu başladı topiğe başlangıç kilosunu bilen var mı yada şuan kaç kilo üstüne 23 ekleyelim:)maşallah güzelliğine güzellik kattı kilolar gidince ne giyse yakışıyor:)darısı bize 23 kilo vermiş olsam 60 kiloya düşer 5 kilo fazlam kalır süper olur walla....inş.o günlerde yakındır:)
bugün doktora gittim daha önce yazmıştım sol gözümün altında mercimek tanesi kadar sarı leke var yağ bezesi gibi doktor irsi olabileceğini yayılabileceğini söyledi çok üzüldüm 9 temmuzda kan tahlili istedi kandaki yağ değerlerine ve alerjim var mı ona bakacakmış.22 temmuzda da gözümün altındaki lekeyi sıyıracakmış ne olduğuna bakılcak birde eklem yerlerimde egzama yada sedefe benzer bişeyler çıktı onlardan da parça alıp patalojiye yollacayak inş.yayılmaz.irsi olamaz anne babada yok böyle dedim 7 göbek öncesini bilemezsin dedi.aynaya ne zaman baksan sadece o lekeyi görüyorum...inş.geçicidir ve yayılmaz...kızlar asla büyük laf konuşmamak lazım 2004 yılında yanımızda çalışan çaycımızın elleri egzama sedef gibiydi allahım çok kötü olurdum yaptığı getirdiği şeyi yiyemezdim, yemem derdim.yıl 2011 bende de çıkmaya başladı inş.ellerime yayılmaz...allahım affet ben kınamadım...
biraz önce eski yanımda çalışan arkadaşım geldi çağrı:)filiz walla hiç kilon kalmamış doğum yapmamışsın gibi dedi:)abartma dedim walla biara neydin öyle dedi...tabii 120 cm koca popo baldırlar kütük gibi şimdi gözüne ince gözükmem normalll inş.istediğimiz kilolara ulaşır ve korumayı başarırız...
geçmiş olsun arzu'cum kendine fazla yüklenme kan şekerin düşmüş olabilir.1 tane piko yersin olmazsa yanlış hatırlamıyorsam sen çikolata olarak piko yiyordun.kronik-unutkan yani dilek biara girmişti sizinle olamıyorum ama rada takip ediyorum bu arada diyeti bırakmadım hatta kilo verdim diyordu ama ondan sonra yazmadı...
biraz önce face'de gülçini gördüm maşallah fıstık gibi olmuş toplamda 23 kilo verdim 60 olmak istiyordum fakat 55 olmayı düşünüyorum demiş.bende 55 olmakistiyorum fakat gülçin demek ki daha kilolu başladı topiğe başlangıç kilosunu bilen var mı yada şuan kaç kilo üstüne 23 ekleyelim:)maşallah güzelliğine güzellik kattı kilolar gidince ne giyse yakışıyor:)darısı bize 23 kilo vermiş olsam 60 kiloya düşer 5 kilo fazlam kalır süper olur walla....inş.o günlerde yakındır:)
bugün doktora gittim daha önce yazmıştım sol gözümün altında mercimek tanesi kadar sarı leke var yağ bezesi gibi doktor irsi olabileceğini yayılabileceğini söyledi çok üzüldüm 9 temmuzda kan tahlili istedi kandaki yağ değerlerine ve alerjim var mı ona bakacakmış.22 temmuzda da gözümün altındaki lekeyi sıyıracakmış ne olduğuna bakılcak birde eklem yerlerimde egzama yada sedefe benzer bişeyler çıktı onlardan da parça alıp patalojiye yollacayak inş.yayılmaz.irsi olamaz anne babada yok böyle dedim 7 göbek öncesini bilemezsin dedi.aynaya ne zaman baksan sadece o lekeyi görüyorum...inş.geçicidir ve yayılmaz...kızlar asla büyük laf konuşmamak lazım 2004 yılında yanımızda çalışan çaycımızın elleri egzama sedef gibiydi allahım çok kötü olurdum yaptığı getirdiği şeyi yiyemezdim, yemem derdim.yıl 2011 bende de çıkmaya başladı inş.ellerime yayılmaz...allahım affet ben kınamadım...
biraz önce eski yanımda çalışan arkadaşım geldi çağrı:)filiz walla hiç kilon kalmamış doğum yapmamışsın gibi dedi:)abartma dedim walla biara neydin öyle dedi...tabii 120 cm koca popo baldırlar kütük gibi şimdi gözüne ince gözükmem normalll inş.istediğimiz kilolara ulaşır ve korumayı başarırız...
hoş geldin..kolay gelsin..
çok geçmiş olsun..
ne güzel ..tebrikler.ben de slim'n lift korse var dışarı çıkarken giyiyorum.dizden göğse kadar.çok işe yarıyor.çok terletiyor diyemem ama ortalama bi terletme var.yanlız askılı olsun benimki askısız katlıyorum göğüs üzerine çıkarmıyorum.banunun dediği de olabilir ondan da var ama bu slim'n lift çok iyi..
çok geçmiş olsun hayrola regl yakın mı yoksa?
desteğiniz teşekkürler kızlar.bugün dikkat etmeye başladım hatta aç hissediyorum kendimi şimdi.ama eminimki 3-4 gün sonra alışacağım.cenım yemek istedikçe sardım temizliğe.annem çok memnun oldu valla..ama kızlara yediririken yemek neler geçmedi aklımdan.hatta niyeti bozacaktım tuttum kendimi.inşallah akşamı da kazasız belasız geçiririm.
yediklerimi yazayım.arada yanlışlar olmuştur ilk gün acemiliğine ve açlığıma verin
sabah:
2 dilim tb ekmeği,peynir,zeytin.domates,salatalık,acılı ezme
ara
1 kase yoğurt
öğle
6 tane taze kayısı
ara
1 kase nesfit,yarım su bardağı süt (evde yemek yoktu bu aklıma geldi)
ara
1 elma (şimdi yiyeceğim)
akşam
bamya yemeği,yoğurt (yemek belli diye yazdım)
1.5 su içtim spor yok sabah kalkıp yürüyeceğim bundan sonra..
bugünn son karbon günüm
ama bennde bittimm vallahi ya
1 gündaha olsa yapaıycam o derece:)
ama asıl önemli olan bundna sonra dikkatetmek
kilollar geri gelmesin diye
menüleirmee az az ekliycme meyve ve karbonhidratı:18::18::18::18:
bu kez dikkat etmeliyim yine birrr
bermuda şeytan üçgenine girmek istemiyoum
hoş geldin..kolay gelsin..
çok geçmiş olsun..
ne güzel ..tebrikler.ben de slim'n lift korse var dışarı çıkarken giyiyorum.dizden göğse kadar.çok işe yarıyor.çok terletiyor diyemem ama ortalama bi terletme var.yanlız askılı olsun benimki askısız katlıyorum göğüs üzerine çıkarmıyorum.banunun dediği de olabilir ondan da var ama bu slim'n lift çok iyi..
çok geçmiş olsun hayrola regl yakın mı yoksa?
desteğiniz teşekkürler kızlar.bugün dikkat etmeye başladım hatta aç hissediyorum kendimi şimdi.ama eminimki 3-4 gün sonra alışacağım.cenım yemek istedikçe sardım temizliğe.annem çok memnun oldu valla..ama kızlara yediririken yemek neler geçmedi aklımdan.hatta niyeti bozacaktım tuttum kendimi.inşallah akşamı da kazasız belasız geçiririm.
yediklerimi yazayım.arada yanlışlar olmuştur ilk gün acemiliğine ve açlığıma verin
sabah:
2 dilim tb ekmeği,peynir,zeytin.domates,salatalık,acılı ezme
ara
1 kase yoğurt
öğle
6 tane taze kayısı
ara
1 kase nesfit,yarım su bardağı süt (evde yemek yoktu bu aklıma geldi)
ara
1 elma (şimdi yiyeceğim)
akşam
bamya yemeği,yoğurt (yemek belli diye yazdım)
1.5 su içtim spor yok sabah kalkıp yürüyeceğim bundan sonra..
aman güzelim çok fazla içme ciğerlerine yazık.bi paket sigaraya eşdğer nikotin var diye biliyorum ben
çok zor birşey gerçekten sevdacımkilo konusunda ne kadar çabuk bilinçlenirsek o kadar iyi
hoşgeldin arkadaşım, zayıflamak isteyen herkese yerimiz var:79::79: öneri olaraksa öncelikle başarı hikayelerini okumanı ve bu topikte geçmişe göz atmanı tavsiye ederim
evet canım ben de onu kaçakçayı birde ben geldiğimde kronik unutkan diye birisi vardı onları merak ediyorum:26: sağlık sorunu olmasın inşallah
canım helal olsun sana tam bir azim kaynağısın. gözün karardığında bile rejimim bozulmasın diye peynir istemişsin. mükafatını görürüsün inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burada yazanları uygulayarak yapabilirsin
Selam Kizlar Nasilsiniz ...
Aslinda Böyle Negativ iken Buraya Yazmamaya Ve Topige Negativ Enerji Vermemeye Cok Caba Sarf Ediyordum
Ama $uan Gercekten Sizden Ba$ka Kimsem Yok
Tam 1.Saatir Araliksiz Agliyorum ..
Moralim Yerlerde Sürünüyor Resmen , Toparlanamiyorum ..
Nedeni Ne Peki .. Tabiki Okul - Dersler ..
Bugün Sirf Matematik Dersi Gördük .. Ve Ben Matematikte Cok Kötüyüm ..
Öyle Böyle Degil Acaip Kötüyüm ..
Sinifta Herkez Sinav Kagidini $akir $akir Doldururken Ben Avalak Avalak Oraya Buraya Havaya Baktim ..
Yazdigim Bütüm Rakamlar Hesaplar A'dan Z'ye Yanli$ti ..
Bide Üstüne Elimin Agrisi Vardi Dün Aksamdan Beri .. Hepsi Tuz Biber Olduu ..
$uan Sag Elimi Nerdeyse Agridan Kullanamiyorum .. I$aret Parmagimi Her Oynattigimda Aciyor..
Saat 17.15'de Ders Bitti Ve Ben Odama Daha Varmadan Asansörde Ba$ladim Musluklarimi Acmaya ..
Iki Gündür Aksam Yemegi Bile Yiyemiyorum .. Aclik Dahi Hissetmiyorum Sinirden , Üzüntüden ..
Ben Zaten Ne I$e Yariyorum Ki Diyorum Kendime .. Ne Diyetimi Güzel Bi $ekilde Devam Edebiliyorum
Nede Okulda Iyim .. Hic Bi$ey Yapamiyorum ..
Bo$a I$gal Ediyorum Hayati ...
Sizide Bunalttim Sacma Sapan Yazilarimla Nolursunuz Kusura Bakmayin
Ama Dedigim Gibi $uan Sizden Ba$KA Kimsem Yok.. Yapayanlizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?