80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim hepimiz bazi zamanlarlar hayattan bikmiyoruzmu, her sey üst üste gelir hic birseyi basaramayiz sanki, özellikle ögrenci hayatimizda sayisiz düsüsler olur...

yeri geldiki üniversiteyi biracaktim okadar daraldim sikildimki ve hepsi bir ders yüzünden bir adam sanki tüm hayatimi mahfetmisti bana söyledigi o sözlerle...

ve nihayetinde hayatim oldugu yerden devam ediyor, demek istedigim cukurun en dibine düsmüssen tek caren kendi ellerinle ordan tirmanip cikmak, bir yerden basla kendini motive et
bu yollardan hepimiz gectik geciyoruz, basarili olabilmek icin basarisizligi bilmek lazim...

bence toparla kendini olan olmus yapacak sey yok bundan sonra daha gayretli ol, yardim iste birinden, düzenini bozma salma kendini

mutsuzlugunun icinde bogulma dogrul kalk derin nefes al

care sizsiniz denirya aynen öyle :13:

egzama ablamdada var ya cok kötü birsey, ama insan zamanla biraz anliyor hangi gidalarin daha fazla arttirdigini, ablam baslayacagini hissettigi zaman mutlaka cortizonlu krem sürer, fayda eden tek sey o oluyor malesef

Allah hepimize sifa versin

kızlar bugun benım dıkkat ederek yedıgım ılk gun yazıyım buraya

SABAH

1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytın
3siyah seytin

ÖĞLEN
5 tane et köfte
3 kaşık yoğurt

AKŞAM
bı tabak haşlanmış ıspanak kökü yoğurtlu:))
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak kayısı hoşafı

1 şeftali 1 bardardak daha sut ıçerım

3 lıtre su ıçmışımdırım
terleten kemerımı takıp kızımıda arabasına koydum markete gıttık bı geldım cılk ter
sanırım ışe yarıycak bu kemer korse

amin canım aslında egzama çeşıt çeşıt oluyo ben 10 yaşındayken bı olmuştu çok ığrençti
ıltıhaplı egzamaydı resmen elımın kemıklerı gozukuyodu ve doktorlar o zaman çare bulamamıştı
bı eczacı ılaç yapıp vermıştı onla duzelmıştım lifli şeyler salça çıkolata hazır gıda hıçbırı yenmıycek
gerıyede bışe kalmıyo zor bu ışler hele benım gıbı gırtlağını tutamayana daha zorama neyse
allah dermansız dert vermesın

geçmiş olsun canım Rabbim acil şiflar versin..inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin..içini ferah tut cnm..

banu bendim alan ince askılı canım bence cok rahat korse kullanamam ben normalde ama bu rahat geldi şimdilerde bile kullanıyorum. birde banu yanlış hatırlamıyorsam tavuk tavanın karbon degeri 8 diye biliyorum.

menüm

kahvaltı
1 bardak su
3 kuru kayısı
1 bardak süt

ara
yok

öqlen
yarım kase şehriye çorbası
2 kaşık tavuklu kabak sote
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
2 kaşık salata

ara
yok

akşam
1 kaşık tavuklu kabak sote
1 kaşık pilav

3 litre su..

kızlar menümü yazıp cıkıcam malesef işlerim var bi yığınn:95::95:
sıkıldım artık hergün aynı terane bu nedir yahu
SENAcım hoşgeldinn canım nasılsınn?
kızlar inş. gece vakit bulursam giricem tekrar
MENÜÜMM
SABAH:1 tane şeftali
KAHVALTI:1 tabak domatesli pirinç lapası,2 tane salatalık,1 domates
ÖĞLENNN:1 tane yeşil elma,1 tabak domatesli pirinç lapası, 1 avuç dolusu üzümm,,,
ARA:1 kase salata(kıvırcık,roka,domates,sogan,salatalık)
ARA: 1 paket light kepekli yulaflı bisküvi
şekersizz çay 3 bardak, yarım bardak light nescafe
AKŞAM :lapa yemedim başım cokkk kötü, dayanmaya çalışıcam
bugünn bütün gün salak gibi dolandım başım cok fenaydı
gittim bi büskivi buldum baktım besin degerlerine şeker tuz falan yok
ama yag var.(ama çokkk düşüktüü yag oranı) bi paket yedim sekersiz cayla beraber
biliyorum meyve çokk bide üstüne bisküvi eklenince detoxdan çıktı
ama olsun hiç olmazsa şu 300 gr. küsüratımı versem bile yeterr
düz hesap 20 kilo kalır verecegimm
eleştirin beni kızlarr,çok kötü etkilenmiştir dimi lapa
inşş. sabah tartıldıgımda tartı beni sevindirsin çok bişi istemiyorum sadece 300 gr. yeterrr
geçmişe bakamicam şimdi kusuruma bakmayın ilerleyen saatlerde vakit bulursam tek tek okurum inşş.
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
herkese selam :79::79: umarım herkesin keyfi yerindedir. ben pek iyi değilim. başım ağrıyor ve midem bulanıyor. biraz gözlerimi kapatıp uymaya çalışayım. görüşmek üzere

geçmiş olsun hemsom dikkat et kendine

filiz sanada geçmiş olur inş. gözünde küçük bi kabarıklık seklindeyse eger cok basit bi şekilde alınıyormuş. kuzeniminde basından gecti boyle küçük bi operasyon.

kızlar hafta sonu başarı hikayemi yazıp,
p.tesi günüüü açıcamm inşşş konuyu

dört gözle bekliyoruzzzzzz

burcucum tabiki yazacaksın, zaman zaman hepimiz paylaşıyoruz burada sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi. sadece ne yiyip içtiğimizi, ve kilomuzu yazıp çıksaydık buranın hiçbir samimi yanı olmazdı.
sadece matematikten anlamıyorsun diye hiç bir işe yaramaz gibi hissetme kendini. ben de yapamıyorum matematiği. bu yüzden kpss de bir türlü istediğim puanı alamadım mesela. ama bu bizi değersiz, önemsiz yapmaz

diyet konusunda da hepimiz dönem dönem takılıp kalıyoruz, çok ta güzel kilo veriyorsun ayrıca, o kadar kiloyu kim verdi. üzme kendini bu kadar canım benim.

ben hiç lapa yapmaya cesaret edemedim sevdacım. evet lapa diyeti olmaktan çıkmış sanırım ama sağlık olsun. sabah görürsün inşallah 300 gram eksiyi

sağol hemşom:13::13:

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 2 tatlı kaşığı pekmez, salatalık, dereotu, maydanoz, 4 tane zeytin, 1 k.k kadar beyaz peynir
ara: 2 tane nektar
1 küçük kase vanilyalı puding(yarım yağlı sütle yaptım)
öğle: 3 tane eti form mısır ve pirinç patlağı, 1 tane salatalık, bir bardak light kola
akşam: 1 tabak patlıcan sote, 1 kase cacık
1 buçuk litre su, 1 yeşil çay, 1 form çayı

banu bendim alan ince askılı canım bence cok rahat korse kullanamam ben normalde ama bu rahat geldi şimdilerde bile kullanıyorum. birde banu yanlış hatırlamıyorsam tavuk tavanın karbon degeri 8 diye biliyorum.

tavuk tava derken cnm ince keisyorum gögüsü
atıyorum teflona yagsızzz yapıyorum yaglı degil yani

ben karbon yaptıgımda hep yapıyorum böyle

Sevdacım üzüldüm kötü etkilenmene, keşke yapmasaydın lapa :26:
Normal diyet menüsünden de kötü olmuş çünkü, neyse umarım yarım istediğin sonuçları alırsın

iyi akşamlar kızlar.birazda olsa kendimce moral bulmaya çalışıyorum.bende bugünkü menümü yazmak istiyorum.
sabah:1k.k tulum peyniriyle birlikte elma sirkeli salata,yarım dilim tam buğday ekmeği
ara:yok
öğlen:ızgara tavuklu yeşil salata,ıce tea,minicik dondurma(kızımın kalanı)
akşam:1 saat önce yegim onuda 3 tane biskot(mısır,pirinç patlağı)2 bardak şekersiz çay aralarda erik yedim.
tabikiiii bitki çayı ve 3lt su içtim.
ben belirli diyetlerden yapamıyorum kendime güvenemiyorum migrenim ve mide ülserim var.şimdilik 80 kilo oldum 83den düştüm.bakalım yarın ne olcak.verdiğim kiloları tekrar almak istemediğimden yavaş gitsin bi daha dönsün istemiyorum.çok şey mi istiyorum bilmiyorum.

offf kaç kere yazdım her seferinde bağlantım gitti,yazdıklarımda gitti.Kızlar ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım.Salı günü prensesim gelmesine rağmen her gün yürüyüş veya lesie yaptım takii düne kadar güzel rakamlar görüyordum ancak bu sabah yine eski kiloma yakın bir kilo gördüm çok canım sıkıldı,hevesim kaçtıgerçi pes etmedim ama bazen insan sabırsız oluyor sanırım.şu 70 leri bir görsem çok fena gaza gelecem hayırlısıyla.bu arada Gülçin i hem tebrik ediyorum hem de teşşekkür ediyorumbugün onun haberleri gaza getirdi beni.kız o kadar canı sıkkın memleketine,ailesin yanına gitti hedefinden şaşmadı.ben haftaya mersin e ailemin yanına gidecem diye ödüm kopuyor düzenim bozulur,iradem zayıflar diye...ama yok bu sefer inadım inat kökünden çözecem şu kilo olayını.bu sefer gittiğimde sevdiğim yemeklere saldırmak yok,evimiz sahil kenarında(yürüyüş yolu var),evde koşu bandı var,deniz,havuz elimin altında olacak,spora verecem kendimi o sıcaklarda saoğlasın gülçin

menümüde yazıyım;

sabah gerçi öğlene doğru,

canım kahvaltı istemedi
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
5 kayısı

ikindin,
1 kase ayran çorbası

akşam,
5 ızgara köfte
1 kase cacık
söğüş salata

tavuk tava derken cnm ince keisyorum gögüsü
atıyorum teflona yagsızzz yapıyorum yaglı degil yani

ben karbon yaptıgımda hep yapıyorum böyle

ben tam anlayamadım kaptanım tavuk tava 8 diyor sadece. tavada hani kızarmış faln oluyor ya acaba ondanmı böyle degeri diye dusunmustum dikkatimi çekmişti yaparken. ama tavuk tava derken neyi kasdetmişler anlayamadım. oyle gorunce bi sorayım dedim.

canim cok uzuldum boyle hissetmene.bak sakin canini sikma zaman zaman hepimizin basina geliyor. Sanki ilk defa ogreniyormus gibi dikkatle dinle derslerini soru coz fazla fazla matematigi iyi olan arkadasinla calis nasil olsa yurtta kalmiyormuydun.yapis ona banaanlat de .insallah sorunun cozer ferahlarsin.
Kizlar aslinda yazacagimda ayrintili olarak telefondan baglaniyorum.klavye kucukyazmakzor oluyor.aksam misafire ikram ettigim kek ve borekten yemedim.hatirladikca hayret edyorum kendime.ama dondurmaya yenildim yarim kase maras dondurmasui yedim.midem cok rahat ama mekik cekememek uxuyor beni.gobegimi eritemeyecegim sanirim.leslie yapsam olurmu ki yada pilates cok mu zorlar karni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…