Selam Kizlar Nasilsiniz ...
Aslinda Böyle Negativ iken Buraya Yazmamaya Ve Topige Negativ Enerji Vermemeye Cok Caba Sarf Ediyordum
Ama $uan Gercekten Sizden Ba$ka Kimsem Yok
Tam 1.Saatir Araliksiz Agliyorum ..
Moralim Yerlerde Sürünüyor Resmen , Toparlanamiyorum ..
Nedeni Ne Peki .. Tabiki Okul - Dersler ..
Bugün Sirf Matematik Dersi Gördük .. Ve Ben Matematikte Cok Kötüyüm ..
Öyle Böyle Degil Acaip Kötüyüm ..
Sinifta Herkez Sinav Kagidini $akir $akir Doldururken Ben Avalak Avalak Oraya Buraya Havaya Baktim ..
Yazdigim Bütüm Rakamlar Hesaplar A'dan Z'ye Yanli$ti ..
Bide Üstüne Elimin Agrisi Vardi Dün Aksamdan Beri .. Hepsi Tuz Biber Olduu ..
$uan Sag Elimi Nerdeyse Agridan Kullanamiyorum .. I$aret Parmagimi Her Oynattigimda Aciyor..
Saat 17.15'de Ders Bitti Ve Ben Odama Daha Varmadan Asansörde Ba$ladim Musluklarimi Acmaya ..
Iki Gündür Aksam Yemegi Bile Yiyemiyorum .. Aclik Dahi Hissetmiyorum Sinirden , Üzüntüden ..
Ben Zaten Ne I$e Yariyorum Ki Diyorum Kendime .. Ne Diyetimi Güzel Bi $ekilde Devam Edebiliyorum
Nede Okulda Iyim .. Hic Bi$ey Yapamiyorum ..
Bo$a I$gal Ediyorum Hayati ...
Sizide Bunalttim Sacma Sapan Yazilarimla Nolursunuz Kusura Bakmayin
Ama Dedigim Gibi $uan Sizden Ba$KA Kimsem Yok.. Yapayanlizim
çok teşekkür ederim canım:)
geçmış olsun canım inşallah ciddi bişey çıkmaz ve ınşalla egzama veya sedef deıldır bende egzama var
genelde ırsi oluyo baba tarafımda var ondan şu an geçtı ama ara ara yenıler ve çözümü yok surmedım krem kalmaz
arada boyle geçıyo sonra yıne gelıyo ıyı bışe deıl ama buna şukur allah başka dert vermesin canım
uzulme canım hıçbışey senden onemlı deıl gununu rezıl ettığıne deymez
matematıktende geçer bı not alırsın ınşallah her konuda herkes super deıldır
ama sende akıllı olmasan o okulu kazanamazdın ayrıca senınde sozelın ıyıdr
lutfen boyle karamsarlık yapma hemde bı ders ıçın dıyet konusundada bende bıraz ıradesı zayıf bı ınsanım
pek tutamam ama olsun canımız sağolsun hıçççç uzme kendınııı
egzama ablamdada var ya cok kötü birsey, ama insan zamanla biraz anliyor hangi gidalarin daha fazla arttirdigini, ablam baslayacagini hissettigi zaman mutlaka cortizonlu krem sürer, fayda eden tek sey o oluyor malesef
Allah hepimize sifa versin
geçmiş olsun arzu'cum kendine fazla yüklenme kan şekerin düşmüş olabilir.1 tane piko yersin olmazsa yanlış hatırlamıyorsam sen çikolata olarak piko yiyordun.kronik-unutkan yani dilek biara girmişti sizinle olamıyorum ama rada takip ediyorum bu arada diyeti bırakmadım hatta kilo verdim diyordu ama ondan sonra yazmadı...
biraz önce face'de gülçini gördüm maşallah fıstık gibi olmuş toplamda 23 kilo verdim 60 olmak istiyordum fakat 55 olmayı düşünüyorum demiş.bende 55 olmakistiyorum fakat gülçin demek ki daha kilolu başladı topiğe başlangıç kilosunu bilen var mı yada şuan kaç kilo üstüne 23 ekleyelim:)maşallah güzelliğine güzellik kattı kilolar gidince ne giyse yakışıyor:)darısı bize 23 kilo vermiş olsam 60 kiloya düşer 5 kilo fazlam kalır süper olur walla....inş.o günlerde yakındır:)
bugün doktora gittim daha önce yazmıştım sol gözümün altında mercimek tanesi kadar sarı leke var yağ bezesi gibi doktor irsi olabileceğini yayılabileceğini söyledi çok üzüldüm 9 temmuzda kan tahlili istedi kandaki yağ değerlerine ve alerjim var mı ona bakacakmış.22 temmuzda da gözümün altındaki lekeyi sıyıracakmış ne olduğuna bakılcak birde eklem yerlerimde egzama yada sedefe benzer bişeyler çıktı onlardan da parça alıp patalojiye yollacayak inş.yayılmaz.irsi olamaz anne babada yok böyle dedim 7 göbek öncesini bilemezsin dedi.aynaya ne zaman baksan sadece o lekeyi görüyorum...inş.geçicidir ve yayılmaz...kızlar asla büyük laf konuşmamak lazım 2004 yılında yanımızda çalışan çaycımızın elleri egzama sedef gibiydi allahım çok kötü olurdum yaptığı getirdiği şeyi yiyemezdim, yemem derdim.yıl 2011 bende de çıkmaya başladı inş.ellerime yayılmaz...allahım affet ben kınamadım...
biraz önce eski yanımda çalışan arkadaşım geldi çağrı:)filiz walla hiç kilon kalmamış doğum yapmamışsın gibi dedi:)abartma dedim walla biara neydin öyle dedi...tabii 120 cm koca popo baldırlar kütük gibi şimdi gözüne ince gözükmem normalll inş.istediğimiz kilolara ulaşır ve korumayı başarırız...
kızlar gardolabımı üzelttm geldim
birazdan tavada ızgara olan tavugumu yiycem
son karbonum yaırnnn bieber ve patlıcanıma kavuşucam inşş:)
lcw den korse alan kimdi hatırlayamaıdm ama
askılaır nasıl bazısının kocaman oluyor yazın kullanamıyorsun o yüzden
bende bitane ince askılı almayı düşünüyorum
hatta mide korsemi bende takayım evdee ara sıra:)
filiz yzılarının sonuna mşteri diye eklemene bayılıyorum çok hoşsun):
herkese selam :79::79: umarım herkesin keyfi yerindedir. ben pek iyi değilim. başım ağrıyor ve midem bulanıyor. biraz gözlerimi kapatıp uymaya çalışayım. görüşmek üzere
geçmiş olsun arzu'cum kendine fazla yüklenme kan şekerin düşmüş olabilir.1 tane piko yersin olmazsa yanlış hatırlamıyorsam sen çikolata olarak piko yiyordun.kronik-unutkan yani dilek biara girmişti sizinle olamıyorum ama rada takip ediyorum bu arada diyeti bırakmadım hatta kilo verdim diyordu ama ondan sonra yazmadı...
biraz önce face'de gülçini gördüm maşallah fıstık gibi olmuş toplamda 23 kilo verdim 60 olmak istiyordum fakat 55 olmayı düşünüyorum demiş.bende 55 olmakistiyorum fakat gülçin demek ki daha kilolu başladı topiğe başlangıç kilosunu bilen var mı yada şuan kaç kilo üstüne 23 ekleyelim:)maşallah güzelliğine güzellik kattı kilolar gidince ne giyse yakışıyor:)darısı bize 23 kilo vermiş olsam 60 kiloya düşer 5 kilo fazlam kalır süper olur walla....inş.o günlerde yakındır:)
bugün doktora gittim daha önce yazmıştım sol gözümün altında mercimek tanesi kadar sarı leke var yağ bezesi gibi doktor irsi olabileceğini yayılabileceğini söyledi çok üzüldüm 9 temmuzda kan tahlili istedi kandaki yağ değerlerine ve alerjim var mı ona bakacakmış.22 temmuzda da gözümün altındaki lekeyi sıyıracakmış ne olduğuna bakılcak birde eklem yerlerimde egzama yada sedefe benzer bişeyler çıktı onlardan da parça alıp patalojiye yollacayak inş.yayılmaz.irsi olamaz anne babada yok böyle dedim 7 göbek öncesini bilemezsin dedi.aynaya ne zaman baksan sadece o lekeyi görüyorum...inş.geçicidir ve yayılmaz...kızlar asla büyük laf konuşmamak lazım 2004 yılında yanımızda çalışan çaycımızın elleri egzama sedef gibiydi allahım çok kötü olurdum yaptığı getirdiği şeyi yiyemezdim, yemem derdim.yıl 2011 bende de çıkmaya başladı inş.ellerime yayılmaz...allahım affet ben kınamadım...
biraz önce eski yanımda çalışan arkadaşım geldi çağrı:)filiz walla hiç kilon kalmamış doğum yapmamışsın gibi dedi:)abartma dedim walla biara neydin öyle dedi...tabii 120 cm koca popo baldırlar kütük gibi şimdi gözüne ince gözükmem normalll inş.istediğimiz kilolara ulaşır ve korumayı başarırız...
kızlar hafta sonu başarı hikayemi yazıp,
p.tesi günüüü açıcamm inşşş konuyu
Selam Kizlar Nasilsiniz ...
Aslinda Böyle Negativ iken Buraya Yazmamaya Ve Topige Negativ Enerji Vermemeye Cok Caba Sarf Ediyordum
Sinifta Herkez Sinav Kagidini $akir $akir Doldururken Ben Avalak Avalak Oraya Buraya Havaya Baktim ..
$uan Sag Elimi Nerdeyse Agridan Kullanamiyorum .. I$aret Parmagimi Her Oynattigimda Aciyor..
Saat 17.15'de Ders Bitti Ve Ben Odama Daha Varmadan Asansörde Ba$ladim Musluklarimi Acmaya ..
Iki Gündür Aksam Yemegi Bile Yiyemiyorum .. Aclik Dahi Hissetmiyorum Sinirden , Üzüntüden ..
Ben Zaten Ne I$e Yariyorum Ki Diyorum Kendime .. Ne Diyetimi Güzel Bi $ekilde Devam Edebiliyorum
kızlar menümü yazıp cıkıcam malesef işlerim var bi yığınn:95::95:
sıkıldım artık hergün aynı terane bu nedir yahu
SENAcım hoşgeldinn canım nasılsınn?
kızlar inş. gece vakit bulursam giricem tekrar
MENÜÜMM
SABAH:1 tane şeftali
KAHVALTI:1 tabak domatesli pirinç lapası,2 tane salatalık,1 domates
ÖĞLENNN:1 tane yeşil elma,1 tabak domatesli pirinç lapası, 1 avuç dolusu üzümm,,,
ARA:1 kase salata(kıvırcık,roka,domates,sogan,salatalık)
ARA: 1 paket light kepekli yulaflı bisküvi
şekersizz çay 3 bardak, yarım bardak light nescafe
AKŞAM :lapa yemedim başım cokkk kötü, dayanmaya çalışıcam
bugünn bütün gün salak gibi dolandım başım cok fenaydı
gittim bi büskivi buldum baktım besin degerlerine şeker tuz falan yok
ama yag var.(ama çokkk düşüktüü yag oranı) bi paket yedim sekersiz cayla beraber
biliyorum meyve çokk bide üstüne bisküvi eklenince detoxdan çıktı
ama olsun hiç olmazsa şu 300 gr. küsüratımı versem bile yeterr
düz hesap 20 kilo kalır verecegimm
eleştirin beni kızlarr,çok kötü etkilenmiştir dimi lapa
inşş. sabah tartıldıgımda tartı beni sevindirsin çok bişi istemiyorum sadece 300 gr. yeterrr
geçmişe bakamicam şimdi kusuruma bakmayın ilerleyen saatlerde vakit bulursam tek tek okurum inşş.
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
geçmiş olsun hemsom dikkat et kendine
filiz sanada geçmiş olur inş. gözünde küçük bi kabarıklık seklindeyse eger cok basit bi şekilde alınıyormuş. kuzeniminde basından gecti boyle küçük bi operasyon.
dört gözle bekliyoruzzzzzz
banu bendim alan ince askılı canım bence cok rahat korse kullanamam ben normalde ama bu rahat geldi şimdilerde bile kullanıyorum. birde banu yanlış hatırlamıyorsam tavuk tavanın karbon degeri 8 diye biliyorum.
tavuk tava derken cnm ince keisyorum gögüsü
atıyorum teflona yagsızzz yapıyorum yaglı degil yani
ben karbon yaptıgımda hep yapıyorum böyle
canim cok uzuldum boyle hissetmene.bak sakin canini sikma zaman zaman hepimizin basina geliyor. Sanki ilk defa ogreniyormus gibi dikkatle dinle derslerini soru coz fazla fazla matematigi iyi olan arkadasinla calis nasil olsa yurtta kalmiyormuydun.yapis ona banaanlat de .insallah sorunun cozer ferahlarsin.Selam Kizlar Nasilsiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?