kızlar bugun benım dıkkat ederek yedıgım ılk gun yazıyım buraya
SABAH
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytın
3siyah seytin
ÖĞLEN
5 tane et köfte
3 kaşık yoğurt
AKŞAM
bı tabak haşlanmış ıspanak kökü yoğurtlu:))
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak kayısı hoşafı
1 şeftali 1 bardardak daha sut ıçerım
3 lıtre su ıçmışımdırım
terleten kemerımı takıp kızımıda arabasına koydum markete gıttık bı geldım cılk ter
sanırım ışe yarıycak bu kemer korse
kızlar menümü yazıp cıkıcam malesef işlerim var bi yığınn:95::95:
sıkıldım artık hergün aynı terane bu nedir yahu
SENAcım hoşgeldinn canım nasılsınn?
kızlar inş. gece vakit bulursam giricem tekrar
MENÜÜMM
SABAH:1 tane şeftali
KAHVALTI:1 tabak domatesli pirinç lapası,2 tane salatalık,1 domates
ÖĞLENNN:1 tane yeşil elma,1 tabak domatesli pirinç lapası, 1 avuç dolusu üzümm,,,
ARA:1 kase salata(kıvırcık,roka,domates,sogan,salatalık)
ARA: 1 paket light kepekli yulaflı bisküvi
şekersizz çay 3 bardak, yarım bardak light nescafe
AKŞAM :lapa yemedim başım cokkk kötü, dayanmaya çalışıcam
bugünn bütün gün salak gibi dolandım başım cok fenaydı
gittim bi büskivi buldum baktım besin degerlerine şeker tuz falan yok
ama yag var.(ama çokkk düşüktüü yag oranı) bi paket yedim sekersiz cayla beraber
biliyorum meyve çokk bide üstüne bisküvi eklenince detoxdan çıktı
ama olsun hiç olmazsa şu 300 gr. küsüratımı versem bile yeterr
düz hesap 20 kilo kalır verecegimm
eleştirin beni kızlarr,çok kötü etkilenmiştir dimi lapa
inşş. sabah tartıldıgımda tartı beni sevindirsin çok bişi istemiyorum sadece 300 gr. yeterrr
geçmişe bakamicam şimdi kusuruma bakmayın ilerleyen saatlerde vakit bulursam tek tek okurum inşş.
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
offf kaç kere yazdım her seferinde bağlantım gitti,yazdıklarımda gitti.Kızlar ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım.Salı günü prensesim gelmesine rağmen her gün yürüyüş veya lesie yaptım takii düne kadar güzel rakamlar görüyordum ancak bu sabah yine eski kiloma yakın bir kilo gördüm çok canım sıkıldı,hevesim kaçtıgerçi pes etmedim ama bazen insan sabırsız oluyor sanırım.şu 70 leri bir görsem çok fena gaza gelecem hayırlısıyla.bu arada Gülçin i hem tebrik ediyorum hem de teşşekkür ediyorum bugün onun haberleri gaza getirdi beni.kız o kadar canı sıkkın memleketine,ailesin yanına gitti hedefinden şaşmadı.ben haftaya mersin e ailemin yanına gidecem diye ödüm kopuyor düzenim bozulur,iradem zayıflar diye...ama yok bu sefer inadım inat kökünden çözecem şu kilo olayını.bu sefer gittiğimde sevdiğim yemeklere saldırmak yok,evimiz sahil kenarında(yürüyüş yolu var),evde koşu bandı var,deniz,havuz elimin altında olacak,spora verecem kendimi o sıcaklarda saoğlasın gülçin
menümüde yazıyım;
sabah gerçi öğlene doğru,
canım kahvaltı istemedi
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
5 kayısı
ikindin,
1 kase ayran çorbası
akşam,
5 ızgara köfte
1 kase cacık
söğüş salata
canim cok uzuldum boyle hissetmene.bak sakin canini sikma zaman zaman hepimizin basina geliyor. Sanki ilk defa ogreniyormus gibi dikkatle dinle derslerini soru coz fazla fazla matematigi iyi olan arkadasinla calis nasil olsa yurtta kalmiyormuydun.yapis ona banaanlat de .insallah sorunun cozer ferahlarsin.
Kizlar aslinda yazacagimda ayrintili olarak telefondan baglaniyorum.klavye kucukyazmakzor oluyor.aksam misafire ikram ettigim kek ve borekten yemedim.hatirladikca hayret edyorum kendime.ama dondurmaya yenildim yarim kase maras dondurmasui yedim.midem cok rahat ama mekik cekememek uxuyor beni.gobegimi eritemeyecegim sanirim.leslie yapsam olurmu ki yada pilates cok mu zorlar karni..
kızlarr şimdi bi çıkıyım tartıya dedim içim içimi yedi bitirdi bi çıktım üstüm giyinik halde 74.500 geldimm yaw ben vermişimmm o küsüratııııı
sewdacım ben de sabah 78.3 idim bakalım yarına nolacak.....
inşşşş. 1 e tamamlarsın ortimmm,, olmasa bile azmı? Yine yeter yine yeter
Gram gramda olsa verelim gitsin yahuuu haydeeee
Yaw bi tane daha majezik içtim yok anam sabahtan beri çarşamba pazarına döndü midem
hap içmekten geçmiyo geçmiyooo
Ayyy o işler hergün aynı yaa pazartesiye benim şehir dışından misafirlerim gelecek ve 4-5 gün kalacaklar burda ortak arkadaşın düğünü var ve duyduğum kadarıyla 2 aile daha var yine onlarda gelecekmiş ama bizdemi kalırlar bilmiyorum cumartesi bi abla var temizliğe gelecek bende perdeleri yıkamam lazım ama hala o moda giremedim bu ara gelen giden çok oldu ben haftaya daha da yoğun geçer die düşünüyorum aslında koşuşturma ii ama inşallah diyette bi sıkıntı yaşamam... Benim niyetim haftaya 3 gün karbon yapalım demekti ama şimdi misafir olunca zor olur die düşünmeye başladım artık hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?