80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese mrb. Ben diyet konusuna yeni katıldım. Şu an 81,5 kiloyum.Diyete başlamamdaki en büyük etken hamilelik planlıyorum fakat bu kilo ile hamile kalıp 90 lı kilolara ulaşmak istemiyorum.Tek başıma denemektense k.k yorumları ve sizlerle beraber bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Umarım herkes istediği kiloya kolaylıkla erişir.

sorma canım ya annem de en sevdiğim böreği yapıyor şimdi .bu böreği de sadece iskenderun da yerim.ne yapsam şimdi?aklıma şey geldi.sabah yiyeyim bari öğlen ve akşam yersem eritmesi zor olur diye.bakalım dayanırsam belki yemem.ama anladım ki tatilde yani birirnin yanına gittiysen zor oluyor dikkat etmek..

canım geçmiş olsun.nane limon kaynatsaydın az şekerli iyi gelirdi..

bu ne tempo ortim?spora gerek yok ki afedersin k..nın üzerine oturmaya vaktin yok .kolay gelsin.misafirler gidince balarsın artık spora..

banu ve derya diyordu ya pilates için kilo vermeden yapmayın diye.haklısın aslında ama yine de ayşeyi düşününce spor ve diyetle harika inceldiğini kilo verdiğini soylemişti.sanırım arkadaşın spor yaparken yemeye devam ettiği için boyle oldu.

akılıma ne geldi eti sıkı olan zor kilo veriri derler.boyle bir şey var mı?

canım çok sevindim.tabi biz ayşeyle türkiyeye göre konuştuk.ama yzdıklarından çok büyülendim.ne güzel okulmuş böyle.inşllah kafana göre bir meslek sahibi olursun.seni çok seviyoruz sakın unutma..

kilo bildirimi yapıcağım aslında benim için başarı.çünkü geçen hafta sabit değildim bildirim yaptım mı hatırlamıyorum.pazar yolculuğa çıkmadan tartıldığımda 86.5 tim.sinirden tırnaklarımı yedim.hani her seminer sonrası gezmeye gitmiltik ya..şimdi sabah 83.2 çıkmışım.benim sadık rakamıma.valla hedefim 80 falan değil önce 82 olmaya çalışacağım.bu durumda 3.300 vermiş oluyorum ama bu sanırım ödem ve kilolar kalıcı olmadan vermem.şimdi neye göre bildirim yapayım bilemedim.eski listeyi de bulamıyorum.

deryacığım sen eski listedeki kilomu biliyorsundur ona göre artı mı eksi mi yaz bebeğim.

kilo : 83.2
spor:yok
beden:44
boy:1.65
başlama:88
başlama tarihi : 01.09.2010 (filiz önermişti belki herkes yazar diye yazdım.anam nerdeyse 1.5 senedir ancak 5 kilo vermişim rezalet yani)

herkese günaydın bu arada

hoşgeldin cnm bencede kilonu ver ve sonra hamile kal ben kilolu kaldım 73 kilo ile sonrası felaket
şimdiden kolay gelsin
azmin daim olsun,burayı takip et çok faydasını görürsün
görüşmek üzer
e

günaydın cnm
çok sevindim umarım hep böyle devam edersin

günaydın kızlar

başlangıç 81
geçen hafta 79.0
bu hafta 77.5
giden 1.5
toplamda giden 3.5
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok
diyete başlama tarihi. 20 haziran 2011

günaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)

günaydın k.k. nın fıstıkları hepimize güzel ve mutlu bir gün olur inşallah.dün moralim çok bozuktu annemle tartışmıştık gerçi şimdi aramızı düzelttik ve çok mutluyum.ben kimseyle küs kalmayı sevmiyorum bi de söz konusu olan annem olunca.işte insan bi an çenesini tutamayınca böyle oluyo.hatayı sadece karşı tarafta aramamak lazım.benimde hatam vardı biliyorum neyse işte aramızı düzelttik ve çok mutluyum sabahta hep beraber kahvaltı yaptık.ama olan benim dünkü diyete oldutabi.dünkü menümü yazsam mı bilmiyorum o kadar kötü ve anlamsızki.neyse yaziyim ama.sabah kahvaltı yapmadım moralim çok bozuktu ve midem çok kötüydü.öğlen oğluşu kreşten aldım cips istemişti.beraber cips yedik.eşim eve geldiğinde oğlum uyanmıştı dışarı çıkalım dedi.yarım haşlanmış mısır yedim.gelinimize gittik daha sonrada.ordada çeyrek gözleme yedim ve beyaz peynir yanında.evde oturamadık hadi kumlaya gidelim dedik.bi şekersiz nescafe içtim yanında da yarım poğça.ne kadar saçma ama dimi.Allahtan bugün tartı beni üzmed dünkü saçmalamama rağmen.olsun kilo alsam bile üzülmezdim annemle aram düzeldi ya başka bişey istemem

başlangıç 87.5
geçen hafta 80.2
bu hafta 79.7
giden 0.5

hedef 68

beden 42-44
spor 180 dakika mutluyum çünkü 7'li rakamları sonunda gördüm kızlar

tebrik ederim canım bende 7 li rakamlara düştüğüm için çok mutluyum seninde şu an mutluluğunu tahmin edebiliyorum umarım hedefine ulaşırsın

kızlar günaydın

burcucum kendini toparlamana sevindim bu ikizler burcu insanı şaşırtıyor civa gibi denildiği kadar var.günü gününü tutmuyor.sen kendi içinde doğruyu bulmuşsun ama lütfen bidaha senin gibi şeker hayatadolu bir kızdan böyle laflar duymalalım.kimse dörtdörtlük değildir.sen her konuda başarılı azimli hırslısın...istediğin kiloya ulaşıp hayallerini gerçekleştireceksin...okul içinde hakkında hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardı

"Zamanın birinde bir padişah yaşarmış. Padişah avlanmayı çok sever,sık sık avlanırmış.Padişahın aklı-selim , "Her şeyin hayırlısı ,her şeyde bir hayır vardır." cümlesini dilinden düşürmeyen bir de veziri varmış.Padişahın başına bir şey gelse vezir hep ;"Padişahım üzülmeyin her şeyde bir hayır vardır." dermiş.Padişah da vezire bu yüzden çok kızarmış.Yine bir gün padişah vezirine "bugün ava nereye gidelim "diye sormuş,vezir bir yer tarif etmiş.Oraya gitmişler fakat avlanırken padişah elinden yaralanmış, eli kanamış ve elinin yarasını sarmışlar.Padişah vezirine kızmış,"senin yüzünden oldu" demiş.Vezir yine aynı cevabı vermiş ;"Her işte bir hayır vardır padişahım ,üzülmeyin."demiş.Bunun üzerine padişah vezire çok kızıp,ben elimi kesiyorum,sen bana "Her işte bir hayır vardır" diyorsun deyip veziri zindana attırmış.Vezir zindana giderken yine "Her işte bir hayır vardır" deyip gitmiş.Padişah yine öfkelenmiş,"adamı zindana attırıyorum adam yine aynı şeyi söylüyor" demiş.Padişah avlanmak için az bir adamla başka insan ayağı değmemiş bir yere gitmiş,avlanırken oranın yerlileri bunları faka bastırıp,esir etmişler.Yerliler hergün bir esiri kendi inançları gereği kurban ediyorlarmış,sıra padişaha gelmiş ama onu serbest bırakmışlar.Çünkü yerlilerin inancına göre sakat veya ,bir yeri yaralı adamdan kurban olmazmış.Padişah vezirini düşünüp ona hak vermiş.Hemen ülkesine dönüp vezirini serbest bıraktırmış.Ama yine soruyu sormuş; "Hadi benim elimin kesilmesini anladık,peki senin zindana girmendeki "hayır" nedir demiş.Vezirde bende zindana girmeyip sizinle gelseydim,yerliler şimdi diğerleri gibi beni de kurban etmiş olacaklardı demiş.

Nilgünüm geçen hafta 83.1 gözüküyorsun..Yani listeye göre 100 gr artıdasın. Bu hafta verdiğin halde artı gözüktün yani..Bunların yaşanmaması için cumaları artıda çıksan sabit de çıksan bildirim yaparsan sevinirim
Listeyi yaparken arayıp duruyorum inan ki bildirimi olmayanların mesajlarını karıştırıyorum tekrar. Yazdı da ben mi kaırdım diye..Buna dikkat edersen sevinirim

Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar ama tabi ki en büyük alkış banuya

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, azminiz ve buradaki varlığınız daim olsun :87::87:

önümüzdeki hafataya bi plan dusundum. benimle bu planı uygulayackalar varmı? olursa cok memnun olurum.
soyleki:
sabah: normal kahvaltı
oglen: sebze yemegi, veya tavuk veya köfte veya balık vs. hafif yemekler
akşam: çorba salata
aralarda meyva.
onumuzdeki hafata boyunca akşamları corba salata yemeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur bu düzen bana kilo verdirirmi?
artık 7 li rakamlara inmek istiyorum. ramazandan once 75 olacaktım sözde ama gitmiyor artık
bana bi akıl verin biseyler onerin eskisi gibi her hafta azda olsa vermek istiyorum
cumartesi pazar kpss sınavım var. pazartesiden itibaren uygulamayı dusunuyorum. umarım işe yarar. yoksa artık hevesim kalmıycak diye korkuyorum. k.h diyeti yapacak cesarette migdede kalmadı ama hiç olmazsa son care yine o ama bakalım. aslında k-flakes diyetide var aklımda. anlıyacagınız bişeyler yapmam lazım ama düşünmekten ileriye gidemiyorum

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 72.8
Gelen +600 gr
Toplamda verilen 14.2
Hedef 70
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44

Hiç üzülmedim, siz de kızmayın lütfen haftaya daha çok çalışıp aynı sınavdan 100 alacağım söz :93::93:

banuuu canım süpersin maşallah canım tebrikler iradene hayranım canım.ağustos 15 te istediğin kiloya geleceksin inş.

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.darısı vermek isteyenlere...

18/02/2011 başlangıç tarihi

başlangıç-->83
geçen hafta-->69,8
bu hafta-->69,5
giden-->0,3
toplamda giden -->13,5
hedef-->55
spor-->120 " yürüyüş
boy-->1,62

kızlar internette vücut ölçüleri şablonuna baktım göğüs 91 olduğu için 38 beden basen 108-109 olduğu için 44 bedeni gösteriyor çok kötü 38-44

banucum çok sevindim senin adına tebrik ederim canım

kilo veren herkesi tebrik eder veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verirler inşallah.

deryacım ben dün baskülümün pilini alamadım bu sabah tartılamadım ama bikaç gün önce tartıldıgımda sabittim buna göre bildirim yaparsam eger

başlangıç :86.100

geçen hafta :65.400

bu hafta :65.400

gelen giden yok

toplamda verilen kilo 20.700

spor yok

boy :1.65

tşk ederim kızlar...
emegimin karşılıgını aldım amaa dikkat etmeliyimm
çünküü vucutt aldıgı karbonu direk yaga çevirmek için bekliyor şimdi
o yüzden yine temkinli gidiceemmm

arkadaşlaırmdan bitanesi tutmuş 55 ol diyorrr
kafama onu sokuyor şimdidee ama benn 58 de finişş iycemm
55 de gözüm yok gerçektenn

ben geçnmişi okuyamıyorum bu araaa

burcu
nele roldu bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla tatlıya baglandı olay
ahayatt oluyor cm malesef böle şeyler sıkma canını fıstık:)

emaz
yeni olunca yazılar arda kaynaya biliyor
amaa sen yzz cnm sürekli sohbete katılll
uzak kalma burdan tabi imkanlar ve şartlar nedir bilemiyorum:)

feryall nerelerde yaaa gelmiyor artı hiç

kızar ben bazne similey kullanamıyorum sizdede oluyormu?

yaklaşık 3 aydır aynı kilodaydım 63.9 un altına düşemedim hiçç
kimi zamn diyeti bıraktım ,bazenn içime öküz kaçmış gibi yedimm
gerçekten çok yıprandım ve üzüldüm
ama bu dönemde bana bıkmadan usanmadan destek olann
deryoşumaa buradan çokkkkkkkkkkk teşekür ediyorumm
banaaaaa bu 3 ayda verdigi sonsuz destek için

banucum bende kullanamıyorum sana tebrik yazdıktan sonra alkış ve kupa yapamadım öyle donuk bi tebrik yazısı gibi oldu kusura bakma canım ama inan çok sevindim tatlım

Günaydınn Herkeseee

Kilo Bildirimi

Başlangıç :100
Geçen hafta :78.2
Bu hafta : 77.4
Giden :800 gr
Toplamda giden : 22.6
Hedef : 65
Boy : 1.76
Beden : 42-44
Spor : 120 dk

kızlar internette vücut ölçüleri şablonuna baktım göğüs 91 olduğu için 38 beden basen 108-109 olduğu için 44 bedeni gösteriyor çok kötü 38-44

Filizim ben o beden tablolarına göre 42 gözüküyorum ama 44'e girebiliyorum hala, çok nadir eteklerde filan 42 oluyor :26: Bende rahat rahat 42'ye girmedikçe bedenimi 44 yazıyorum hala..Kısaca nereden baktığın çok önemli o kadar farkediyor ki markadan markaya..Şöyle gözüm kapalı netten 42 beden bir şey aldığım günleri görebilecek miyim acaba
Millet 36'ya ben 42 ye hayran

Banum ne yaptın senn
Canım benim de kafam dolu olup yeterince konuşamadığım, yardım edemediğim zamanlar olmuştur deme öyle
Sen her şeyi kendin başardın hep diyordum sana buradan tekrar diyeyim, ben asla ama asla 3 ay sabit kaldığım halde diyeti devam ettiremezdim..Bak tıkır tıkır verdiğim halde bunalıp sıkılıyorum yalpalıyorum...
Sen gerçekten şu topikteki iradesi en takdir edilecek insansın, asıl sana teşekkürler banuşum azminle örnek olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…