canım ben senin çizelgeni göremedim ama inşallah yakın zamanda görürsün istediğin rakamı... bazen dediğin gibi oluyor bir gün öncekiyle birgün sonraki arasında 1 kilo fark edebilio benim bazen hele 19 mayısta biz marmarise gittiğimizde 2 günde 2 kilo artıyla dönmüştüm oysa yediğim sadece bir dondurmaydı ...inşallah mersine gidince de düzenli bir şekilde dewam edersinnn...bizde 28 ine kadar denizlide ondan sonra mersine gideceğiz eşimin bir kursu var tam ağustostta orda olacağız bende çok korkuyorum çünkü kv hamur işi çok yapar birgün hayır desen ertesi gün mecbur yerim napcam bilmiom artık...
inşşşş. 1 e tamamlarsın ortimmm,, olmasa bile azmı? yine yeter yine yeter
gram gramda olsa verelim gitsin yahuuu haydeeee
yaw bi tane daha majezik içtim yok anam sabahtan beri çarşamba pazarına döndü midem
hap içmekten geçmiyo geçmiyooo
Ayyy o işler hergün aynı yaa pazartesiye benim şehir dışından misafirlerim gelecek ve 4-5 gün kalacaklar burda ortak arkadaşın düğünü var ve duyduğum kadarıyla 2 aile daha var yine onlarda gelecekmiş ama bizdemi kalırlar bilmiyorum cumartesi bi abla var temizliğe gelecek bende perdeleri yıkamam lazım ama hala o moda giremedim bu ara gelen giden çok oldu ben haftaya daha da yoğun geçer die düşünüyorum aslında koşuşturma ii ama inşallah diyette bi sıkıntı yaşamam... Benim niyetim haftaya 3 gün karbon yapalım demekti ama şimdi misafir olunca zor olur die düşünmeye başladım artık hayırlısı....
yok canım ben içemem ki öyle şeylerrr
valla herkesten özür dileyerek söylüyorum lafım asla şahsi olarak size karsı degil
bii arkadasım varr spora gidiyo kadında hem koca bi göbek hemde popo var ama ne popo ve diyet yapmadı
dogru dürüst beslenmedi bile bana bugun şunu şunu yedim diye saydıklarını size söylesem şok olursunuz
tamam saygı duyarım yapsın tabiki sporunu ne güzell ama kilo fazla az bi inceldi ama kaldı öyle geçen gün diyoki
ya sevda keşke biraz kilo veripte öylemi spora baslasaydım diyo kalas gibi kaldım diyo
bende dedimki dost acı şöylermiş canım ama sen spor olarak cok gereksiz seylere saldırdın gereksiz derken cok erken anlamında dedim. plates mi dersin salsa mı dersin koşu mu dersin agırlık mı dersin mekik mi dersin ne bulduysa spor salonun da hepsinden yapıyomuş hoca eşliginde ama şimdide sanki kas yaptı daha fazla incelmicekmiş gibi bi hali ve vermesi gereken birsürü kilosu varrr.....
inşş. verirde oda kurtulur bendeee
Günaydin Canlarimmmm
Destekleriniz , Sevgi Doluuu Mesajlariniz Icin Coook Tesekkür Ederim Herbirinize
Dün Gercekten Cok Kötüydüm .. Yengemle Telefonda Konusurkende Aglamaya Ba$ladim ..
Toparla Kendini Annemle Böyle Konu$ma Onunda Morali Bozulmasin Zaten Rahatsiz Dedi ..
Kapadiktan 5.Dk Sonra Annem Aradi Ve Ben Mecburen Gülerek Actim Telefonu
Hic Bisey Olmami$ Gibi Gün Icerisinde Neler Yaptigimi Anlattim ..
Moralimi Alt Üst Eden O ''Matamatik'' Sinavindan Bile Bahsettim .. Arada Gözyaslarim Akiyor
Tabi Ama Sesime Yansitmamaya Calisip Durdum ...
Annecigimle Konu$tiktan Sonra Acildimm Ama :93:
Melegimin Sesi Bana Cok Iyi Geldi .. Sanki 1.Saat Boyunca Aglayan Üzülen Kisi Ben Degilmi$im
Gibi Oldum ..
Okuluma Gelince .. Ben 6.Haftalik Bi Yatili Okuldayim ..
Devlet Burayi Bana Ayarladi .. Cünkü Meslegimi Saglik Nedeniyle Yapamiyorum ve Daha Cok Genc Oldugum Icin
2.ci Meslek Yapma $ansi Verdiler Bana .. Bütün Masraflari Devlet Karsiliyor ve Ben Istesemde Istemesemde Burada 6.Hafta Kalmak Zorundayim ..
Sinav Dedigim $eyler Normal Okullardaki Gibi Sinavlar Degil .. Hergün Hic Ummadigin Bi Dersten Sinav Yapiyorlar ..
Yani O Derse Cali$madan Sinav Kagidini Önüne Sunuyorlar Ve ''Yap'' Diyorlar ..
Bilgini Ölcmek Istiyorlar .. Ve Her Sinavin Sonunda Kontroll Edip Notunu Söylüyorlar ..
Burada Ayni Zamaninda Doktor Kontrolündeyiz .. Cünkü Burada Olan Nerdeyse Herkez Saglik Sorunundan Ilk Meslegini Yapamiyor ..
Bu 6.Hafta Sonunda Bütün O Sinav Notlari Degerlendiriliyormu$ Ve Onlarin Bize Ilk Haftalar Önerdigi Meslegi Yapmaya
Kabiliyetlimiyiz - Bilgililimiyiz Diye Bakiyorlarmi$..
$imdiye Kadar Cogu $eyi Ellerim Yüzünden Kötü Bi Notla Tamamladim .. Cünkü Bazi $eylerde Mesela Anahtarlik Yapiyorsun .. Onu Törüplüyrsun Ciziyorsun Boyuyorsun .. Hepsi El I$i ve Ben Bukadar Kolay $eyleri Yaptiktan Sonra Bile El Agrisi Cekiyorum .. Ellerim Dümbelek Gibi $i$iyor ..
Bunun Üstüne Matematigimde Kötü Olunca Dün Iyice Kendimi Kötü Hissettim ve Duygu Patlamasi Ya$adim ..
Normal Okul Olsa Sinavlara Önceden Cali$ma $ansim Olsa Bukadar Kötü Olmazdim Elbett ..
Sadece Almanca Ve Ingilizce Yazilimiza Calismamizi Izin Veriyorlar ..
Oda Yabanci Dil Oldugu Icin .. Yoksa Onada Izin Vermicekler ..
Öyle I$te Kuzularim .. Bu Sacma Sapan $ey Yüzünden Dün Bütün Gün Agladim
Bide Benim Karakterim Cok Degi$ken .. Bugün Misal Gayet Iyim Dünü Düsününce Amma Salakmi$sin Burcu Diyorum Kendime ..
Ikizler Burcu Olmamdan Kaynaklaniyor :90:
Vee Kiloo Veren Herkezii Tebrik Ediyorum $imdiden .. Ben Yarin Yapcam Bildirimimi .. Malum Bugün Daha Okulumdayim ...
Herkese mrb. Ben diyet konusuna yeni katıldım. Şu an 81,5 kiloyum.Diyete başlamamdaki en büyük etken hamilelik planlıyorum fakat bu kilo ile hamile kalıp 90 lı kilolara ulaşmak istemiyorum.Tek başıma denemektense k.k yorumları ve sizlerle beraber bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Umarım herkes istediği kiloya kolaylıkla erişir.
sorma
kilo bildirimi yapıcağım aslında benim için başarı.çünkü geçen hafta sabit değildim bildirim yaptım mı hatırlamıyorum.pazar yolculuğa çıkmadan tartıldığımda 86.5 tim.sinirden tırnaklarımı yedim.hani her seminer sonrası gezmeye gitmiltik ya..şimdi sabah 83.2 çıkmışım.benim sadık rakamıma.valla hedefim 80 falan değil önce 82 olmaya çalışacağım.bu durumda 3.300 vermiş oluyorum ama bu sanırım ödem ve kilolar kalıcı olmadan vermem.şimdi neye göre bildirim yapayım bilemedim.eski listeyi de bulamıyorum.
deryacığım sen eski listedeki kilomu biliyorsundur ona göre artı mı eksi mi yaz bebeğim.
kilo : 83.2
spor:yok
beden:44
boy:1.65
başlama:88
başlama tarihi : 01.09.2010 (filiz önermişti belki herkes yazar diye yazdım.anam nerdeyse 1.5 senedir ancak 5 kilo vermişim rezalet yani)
herkese günaydın bu arada
günaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)
kilo bildirimi yapıcağım aslında benim için başarı.çünkü geçen hafta sabit değildim bildirim yaptım mı hatırlamıyorum.pazar yolculuğa çıkmadan tartıldığımda 86.5 tim.sinirden tırnaklarımı yedim.hani her seminer sonrası gezmeye gitmiltik ya..şimdi sabah 83.2 çıkmışım.benim sadık rakamıma.valla hedefim 80 falan değil önce 82 olmaya çalışacağım.bu durumda 3.300 vermiş oluyorum ama bu sanırım ödem ve kilolar kalıcı olmadan vermem.şimdi neye göre bildirim yapayım bilemedim.eski listeyi de bulamıyorum.
deryacığım sen eski listedeki kilomu biliyorsundur ona göre artı mı eksi mi yaz bebeğim.
kilo : 83.2
spor:yok
beden:44
boy:1.65
başlama:88
başlama tarihi : 01.09.2010 (filiz önermişti belki herkes yazar diye yazdım.anam nerdeyse 1.5 senedir ancak 5 kilo vermişim rezalet yani)
herkese günaydın bu arada
kızlar internette vücut ölçüleri şablonuna baktım göğüs 91 olduğu için 38 beden basen 108-109 olduğu için 44 bedeni gösteriyor çok kötü 38-44
yaklaşık 3 aydır aynı kilodaydım 63.9 un altına düşemedim hiçç
kimi zamn diyeti bıraktım ,bazenn içime öküz kaçmış gibi yedimm
gerçekten çok yıprandım ve üzüldüm
ama bu dönemde bana bıkmadan usanmadan destek olann
deryoşumaa buradan çokkkkkkkkkkk teşekür ediyorumm
banaaaaa bu 3 ayda verdigi sonsuz destek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?