80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banucum bende kullanamıyorum sana tebrik yazdıktan sonra alkış ve kupa yapamadım öyle donuk bi tebrik yazısı gibi oldu kusura bakma canım ama inan çok sevindim tatlım

denizicm aşk o cnm
ben seni çok ii tanıyorum şekerimcim
ii bir kalbin var ve sevindiigne eminim

öpücük öpücük öpücük:)

kızlar benim derdim akşam yemekleri akşam yemeklerimi hafif geçirirsem çok güzel kilo veriyorum.gündüz diyetim çok güzel gidiyor ama son zamanlarda ne oluyorsa akşam yemeginden sonra oluyor ve ben kendime engel olamıyorum ne yapacagımı şaşırdım kendime bi meşguliyet bulmam lazım ama tembellikten sıcaktan hiçbişey içimden gelmiyor ne yapacagım ben yaa 23 temmuza az kaldı

Bu Hafta Bu Kadar Verdiğime Şükür Ediyorum
Çünkü İki Gün Önce Bir Gün Tartıda 77.5 Görüp
O Ğün Çok Dikkat Edip Ertesi Gün 78.6 Gördüm
Çok Üzüldüm Sonra O Gün Öküz Gibi Yiyip Durdum :84:
Ertesi Gün 77.9 Çıktı Artık Hergün Tartılmam :44:
2 Günde Bir Kararı ALdım

Son düzenleyen: Moderatör:

derya olurmu cnmmmm sen hepp destek bana hep destek tam destek:))))))))))))))
tşk edeirm ayrıca bak şımardım şinciiii

bugünn 1 kaçamak hakkım var onuda dondurmadan yana kullacnıcam 3 gündür bekliyor dolapta garibim

canım ilk gün için bence çok iyi yola dewam aman süte dikkat bebişin sana ihtiyacı var daha çok küçük azalma falan hissedersen hemen bırak... ben çok korkarım sütsüzlükten ok??

evet sutume dıkkat edıyorum dun ekstradan 2 bardak yeşıl çay bı bardakta rezene içtim bıde dondurma yedim
sutum ıyı çok şukur bı suru şey ıçıyorumıçtığım su ve sıvılar 5 lıtreyı buluyodur tabı ama vucut çok su kaybedıyo
tabı sıcaktan normaldır:))

evet canım bende hamıle kalmadan once senın gıbı duşunmuştum 77 kıloyla hamıle kaldım aslında daha çok vercektım
ama hamıle kalıverdım zayıf olmakta fayda var zaten sonra ınsan ağırlığını taşıyamıyo

ayy canım ya 7 lı rakamları gormene çok sevındım ben gorsem sevınçten çıldırırım heralde ınşalah o gunlerde gelırde yazıverırım burayasenıde
tebrık edıyorum:))

hoşbulduk canım:))

kızlarben geçen cuma tartılmıştım ve bı hafta boyunca dıkkat etmeye çalıştım dunde
daha dıkkatlı ve yedıklerımı yazdım veee sonuçççç
başlangıç tarihi:01,07,2011
başlangıç kılom:85,4
bugunkı kılom:84,2
verilen kg:1,200kg
vee çokk mutlu oldummmm
spor olarakta dısıplınlı bışey yapamıyorum kızım kuçuk oldugu ıçın ama arada onu arabasına koyup yuruyuş yapıyoruz
ınşallah bende 7 li rakamları gorurum:))

banu bende deryaya katılıyorum canım 3 ay yerinde saymana ragmen dört elle diyetine sahip çıktın azim ve kararlılık abidesi dikilecek kadınsın valla nasıl yapıyorsun bizede anlat canım

deniz:)
cnm aslınd abi alışsna sonu geliyor ben yaklaşık 1.5 aydır filan bişiy yemiyorum ymk ten sonra
akşamlaır soda içiyorum 1 haftadırr 1 tane
hem sıckalarda ii gidiyor hemde kiloda etkiliymiş zaten
bugün akşam 1 yk dondurma yiycem sadece yanii
bi başlasan devamı gelir cnm

banu bende deryaya katılıyorum canım 3 ay yerinde saymana ragmen dört elle diyetine sahip çıktın azim ve kararlılık abidesi dikilecek kadınsın valla nasıl yapıyorsun bizede anlat canım

oy oy oyyyyyyyyy
buraları yıkılıyoooo
şımartıyorusnuz benii yahu:9

deniz cnm ben kendimce bi portre çizfdim kafamda ve öle olmak istiyorum
mutlu degildim 65 kilo ile
inanki 2.5 kilod abile inceldim ve artık istediigm kıvama geliyorum
tek amacımm zarif olmak benimmm
zaten tek hayalimdi 2 çocuk annesi zarif bir kadın olmak

benim diyete başlamamdaki isim merve diye bir arkadaş ikileir var ve çok zarifti 30 kilo vermişti
ikizleiryle bi poz vermiş faced eresmini gördüm vee resmen gözleirm yaşarmıştı
zarif bir eş ve anneydi
ve benim serüvenm o gün başladı işteee
onunkonuştuktan sonraaa:))))

yanii çok uzattım konuyudaaa

istiyorum ,zamediyorum diyim cnm
yürümeyi bırkmışyım çiş ve regli döneminde p.tesi başlıycma inşşş
gerçekten çok yogunumm ve yoruluyorum gün içinde ama idip yürümek beni keyiflendiriyor

reis ekliycem bu arada bugün inşş):

banucum ben normalde uzun zamandır yemekten sonra bişey yeme olayını kestim eşimde alıştı çok isterse kendi bişiyler tırtıklıyordu.ama bu ayki regli öncesi ve regli dönemi beni mahvetti üstüne bide yatılı 10 gün misafirim vardı düzenim şaştı bugün reglim bitiyor mazeret kalmadı dediğin gibi yemek sonrası bi soda hepsi okadar.bakalım haftaya inşallah 64lü bi rakam görürüm 23 temmuz benim için çok önemli eşimin ailesi uzun zaman sonra beni ilkkez görecekler

Denizcim belki de hepimizin sorunu aynıdır..Bak şu an önüme en sevdiğim şeyleri koysan yemem canım istemiyor çünkü..K flakes yedim o da aç durmayayım diye.. Ama akşam öyle mi özellikle yaz aylarında akşam gelen serinlikle birlikte bizim canavarda uyanıyor...Bütün gün aklımın ucuna gelmeyen yiyecekleri istiyor canım, özellikle dondurma

Buna çözüm gene irade gene irade her yolun sonu irade maalesef..Keşke daha pratik bir yolu olsa..
Ama k flakes diyetinde şöyle bir psikoloji oluyor..Sabah öğlen mısır gevreği, meyve filan yediğin için en kıymetli öğünün akşam oluyor..O yüzden yediklerin normalden daha güzel, daha bir ödül gibi geliyor..O yüzden akşamki yemeğin hayalini kurarken kaçamağa yer kalmıyor zaten, istersen bu psikolojiyi kullanabilirsin, faydasını gördüm ben.

tebrik ederim canım bende 7 li rakamlara düştüğüm için çok mutluyum seninde şu an mutluluğunu tahmin edebiliyorum umarım hedefine ulaşırsın

umarım bitanem ama verdiğim kiloları almaktan çok korkuyorum.onun için açıkcası çoookk fazla dikkat etmiyorum en azından kendime ait özel yemekler yapmıyorum dikkatten kastım o.

derya çok dogru tesbitlerr ya
gerçekten akşam oturduk balkon küfür küfür esiyor insan neler yemek istiyor hiç degilse meyve masum bi dondurmaa
cipsi filan saymıyorum bile ama her yol iradeye çıkıyor dedigin gibi
eşimin önüne koydum bir koca kase dondurmayı aldım elime sodayı tek ortak noktamı
aynı manzarayı izleyi hvay soluduk((((((

birdee gerçekten bend emeslea 6 gündür sebze yemiyorum
sabah ilk işim domate syemek oldu tuzla
şuan akşamki yapacagımm patlıcna salatası bilem çok kıymetli yani:)))

denizzz sende kabron yap cnm çok güsel sonuç veriyor
23 temmuzda var daha nasılsa:)
birde misafir gelen giden çok etkiliyor
ben anneme gidiyordum haftanın 2 günü şimdi bodruma gittiler 3 ay yoklar vee meinim bütün kilomdn kurtulurm gelen kadar
çünkü hep bozluyordu orada diyetim (

Tüm hanımlara merhabalar,
Uzun uğraşlardan sonra girmeyi başardım,her an da gidebilir.Banu'yu kutluyorum,bravo size.3 ay sabit kalmak ne demek ,ben kesin bırakırdım herhalde.Diğer kilo veren arkadaşları da kutluyorum,sabit ya da artı kiloda olanlar da haftaya inşallah istedikleri sonuçları alırlar...
Banu bende de smileyleri bazen kullanamıyorum.Yazdıklarımı kopyalayıp,sayfa yeniliyorum,sonra kullanabiliyorum.Şimdi de yine öyle oldu.

banucum bende hep 65 olayım yeter diyordum ama baktımki 65 benide mutlu etmiyor hala tam istediğim gibi değilim

ama ben istemekle söylenmekle zaman kaybediyorum bi icraata geçebilsem gerisi çorap sökügü gibi gelecek benim en büyük eksikliğim spor zaten sebebini bilip çözüm üretmiyorum yok benden adam olmaz yaaaa

valla dondurma en çok senin hakkın süpersin çok tebrik ediyorum aynı zamanda takdir ediyorum

cvp yazan bütün arkadaşlarıma çooookkk teşekkür ederim.şimdilik pek bi azimliyim bakalım sonraları ne olcak keşke sporda yapabilsem eminim daha hızlı gitcek.ama yapamıyorum.geçenlerde mekik çekiyim dedim sezereyanla doğum yaptığım için hemen dikişlerim acıdı kıpkırmızı oldu.yürüyüş desem oda nerdeyse imkansız hem oturduğumuz yer açısından hemde 3yaşında kızım var.2 gün yapsam 3günün yapamam bende ev işleriyle spor yapmaya çalışıyorum.kızlar ben şimdilik kaçtım akşam gelirim görüşürüz.kızımı alışveriş merkezine götürcem.kocaman öptüm hepinizi

derya haklısın valla canım.tüm gün diyetim süper gidiyor akşam yemegimde gayet güzel ama ne oluyorsa oturduktan sonra oluyor işe güce vereceğim kendimi bundan sonra ondan sonra eşim başlar dırdıra yanıma gelmiyorsun diye. k flakes diyetinde korktugum akşam herşeye saldırırmıyım bende nesfit meyveli aldım sabah kahvaltıda yedim nesfitle olursa başlayayım canım yanımda sütte var sabah ögle yenilecek akşam protein agırlıklı oalcak değil mi derya kaçkere sorduysam bıktıracagım seni sorularımla helal et canım

banu karbon yapamam canım vaktim yok onu hazırlamaya son zamnalarda okadar yogunum ki pratik bişeyler olması lazım.ama 23 temmuza bikaç gün kala 3 günlük yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…