banucum bende kullanamıyorum sana tebrik yazdıktan sonra alkış ve kupa yapamadım öyle donuk bi tebrik yazısı gibi oldu kusura bakma canım ama inan çok sevindim tatlım
Filizim ben o beden tablolarına göre 42 gözüküyorum ama 44'e girebiliyorum hala, çok nadir eteklerde filan 42 oluyor :26: Bende rahat rahat 42'ye girmedikçe bedenimi 44 yazıyorum hala..Kısaca nereden baktığın çok önemli o kadar farkediyor ki markadan markaya..Şöyle gözüm kapalı netten 42 beden bir şey aldığım günleri görebilecek miyim acaba
Millet 36'ya ben 42 ye hayran
Banum ne yaptın senn
Canım benim de kafam dolu olup yeterince konuşamadığım, yardım edemediğim zamanlar olmuştur deme öyle
Sen her şeyi kendin başardın hep diyordum sana buradan tekrar diyeyim, ben asla ama asla 3 ay sabit kaldığım halde diyeti devam ettiremezdim..Bak tıkır tıkır verdiğim halde bunalıp sıkılıyorum yalpalıyorum...
Sen gerçekten şu topikteki iradesi en takdir edilecek insansın, asıl sana teşekkürler banuşum azminle örnek olduğun için
canım ilk gün için bence çok iyi yola dewam aman süte dikkat bebişin sana ihtiyacı var daha çok küçük azalma falan hissedersen hemen bırak... ben çok korkarım sütsüzlükten ok??
Herkese mrb. Ben diyet konusuna yeni katıldım. Şu an 81,5 kiloyum.Diyete başlamamdaki en büyük etken hamilelik planlıyorum fakat bu kilo ile hamile kalıp 90 lı kilolara ulaşmak istemiyorum.Tek başıma denemektense k.k yorumları ve sizlerle beraber bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Umarım herkes istediği kiloya kolaylıkla erişir.
günaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)
Nilgünüm geçen hafta 83.1 gözüküyorsun..Yani listeye göre 100 gr artıdasın. Bu hafta verdiğin halde artı gözüktün yani..Bunların yaşanmaması için cumaları artıda çıksan sabit de çıksan bildirim yaparsan sevinirim
Listeyi yaparken arayıp duruyorum inan ki bildirimi olmayanların mesajlarını karıştırıyorum tekrar. Yazdı da ben mi kaırdım diye..Buna dikkat edersen sevinirim
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar ama tabi ki en büyük alkış banuya
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, azminiz ve buradaki varlığınız daim olsun :87::87:
banu bende deryaya katılıyorum canım 3 ay yerinde saymana ragmen dört elle diyetine sahip çıktın azim ve kararlılık abidesi dikilecek kadınsın valla nasıl yapıyorsun bizede anlat canım
kızlar benim derdim akşam yemekleri akşam yemeklerimi hafif geçirirsem çok güzel kilo veriyorum.gündüz diyetim çok güzel gidiyor ama son zamanlarda ne oluyorsa akşam yemeginden sonra oluyor ve ben kendime engel olamıyorum ne yapacagımı şaşırdım kendime bi meşguliyet bulmam lazım ama tembellikten sıcaktan hiçbişey içimden gelmiyor ne yapacagım ben yaa 23 temmuza az kaldı
tebrik ederim canım bende 7 li rakamlara düştüğüm için çok mutluyum seninde şu an mutluluğunu tahmin edebiliyorum umarım hedefine ulaşırsın
Denizcim belki de hepimizin sorunu aynıdır..Bak şu an önüme en sevdiğim şeyleri koysan yemem canım istemiyor çünkü..K flakes yedim o da aç durmayayım diye.. Ama akşam öyle mi özellikle yaz aylarında akşam gelen serinlikle birlikte bizim canavarda uyanıyor...Bütün gün aklımın ucuna gelmeyen yiyecekleri istiyor canım, özellikle dondurma
Buna çözüm gene irade gene irade her yolun sonu irade maalesef..Keşke daha pratik bir yolu olsa..
Ama k flakes diyetinde şöyle bir psikoloji oluyor..Sabah öğlen mısır gevreği, meyve filan yediğin için en kıymetli öğünün akşam oluyor..O yüzden yediklerin normalden daha güzel, daha bir ödül gibi geliyor..O yüzden akşamki yemeğin hayalini kurarken kaçamağa yer kalmıyor zaten, istersen bu psikolojiyi kullanabilirsin, faydasını gördüm ben.
derya olurmu cnmmmm sen hepp destek bana hep destek tam destek:))))))))))))))
tşk edeirm ayrıca bak şımardım şinciiii
bugünn 1 kaçamak hakkım var onuda dondurmadan yana kullacnıcam 3 gündür bekliyor dolapta garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?