umarım bitanem ama verdiğim kiloları almaktan çok korkuyorum.onun için açıkcası çoookk fazla dikkat etmiyorum en azından kendime ait özel yemekler yapmıyorum dikkatten kastım o.
Tüm hanımlara merhabalar,
Uzun uğraşlardan sonra girmeyi başardım,her an da gidebilir.Banu'yu kutluyorum,bravo size.3 ay sabit kalmak ne demek ,ben kesin bırakırdım herhalde.Diğer kilo veren arkadaşları da kutluyorum,sabit ya da artı kiloda olanlar da haftaya inşallah istedikleri sonuçları alırlar...
Banu bende de smileyleri bazen kullanamıyorum.Yazdıklarımı kopyalayıp,sayfa yeniliyorum,sonra kullanabiliyorum.Şimdi de yine öyle oldu.
valla canım iyi olurdu aslında karbon çünkü cuma arkadasa davetliyim cumartesi dügün var(yemekli)
pazar sünnet dügünü var oda yemekli gibi bişey sayılır tavuk pilav v.s var.
yani yarın ertesi gün ve diger gün full doluyum
kuafördü makyajıydı abiyelerin kuru temizlemeden alınmasıydı saçıydı başıydı tırnagıydı derkennnnnn
offfffff çok uzun işş yanii...o yüzden anca karbon paklar bizii gibime geliyooo
derya haklısın valla canım.tüm gün diyetim süper gidiyor akşam yemegimde gayet güzel ama ne oluyorsa oturduktan sonra oluyor işe güce vereceğim kendimi bundan sonra ondan sonra eşim başlar dırdıra yanıma gelmiyorsun diye. k flakes diyetinde korktugum akşam herşeye saldırırmıyım bende nesfit meyveli aldım sabah kahvaltıda yedim nesfitle olursa başlayayım canım yanımda sütte var sabah ögle yenilecek akşam protein agırlıklı oalcak değil mi derya kaçkere sorduysam bıktıracagım seni sorularımla helal et canım
geleyim bu haftaki bildirime...
başlangıç:93
geçen hafta:79
bu hafta:78.5
giden:500 gr
toplam giden:14.5
hedef:58
spor:15 dakika yürüyüş, 1 sa. leslie
dün 78.3 idi ama bugün artmış neyse bunada şükür kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya bomba gibi gelirler inşallah...
daha kim ne vermiş bakmadım bi bakiiimm...
kızlar benim derdim akşam yemekleri akşam yemeklerimi hafif geçirirsem çok güzel kilo veriyorum.gündüz diyetim çok güzel gidiyor ama son zamanlarda ne oluyorsa akşam yemeginden sonra oluyor ve ben kendime engel olamıyorum ne yapacagımı şaşırdım kendime bi meşguliyet bulmam lazım ama tembellikten sıcaktan hiçbişey içimden gelmiyor ne yapacagım ben yaa 23 temmuza az kaldı
behlül kaçarrr
plates yaparrr
BANUŞŞŞŞŞŞ ay hadi maşallahhhhhh canı gönülden tebrik ederim şaka gibisin yahu maşallahhhhhhgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım inşş. erişirsin istedigin kilona sende en yakın zamanda:)Herkese mrb. Ben diyet konusuna yeni katıldım. Şu an 81,5 kiloyum.Diyete başlamamdaki en büyük etken hamilelik planlıyorum fakat bu kilo ile hamile kalıp 90 lı kilolara ulaşmak istemiyorum.Tek başıma denemektense k.k yorumları ve sizlerle beraber bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Umarım herkes istediği kiloya kolaylıkla erişir.
nilgüncümm sagol canım benim.. geçti sayılır daha iyiyim hamd olsunn ama değdi yani o baş agrısınaa:)sorma canım ya annem de en sevdiğim böreği yapıyor şimdi .bu böreği de sadece iskenderun da yerim.ne yapsam şimdi?aklıma şey geldi.sabah yiyeyim bari öğlen ve akşam yersem eritmesi zor olur diye.bakalım dayanırsam belki yemem.ama anladım ki tatilde yani birirnin yanına gittiysen zor oluyor dikkat etmek..
canım geçmiş olsun.nane limon kaynatsaydın az şekerli iyi gelirdi..
bu ne tempo ortim?spora gerek yok ki afedersin k..nın üzerine oturmaya vaktin yok .kolay gelsin.misafirler gidince balarsın artık spora..
banu ve derya diyordu ya pilates için kilo vermeden yapmayın diye.haklısın aslında ama yine de ayşeyi düşününce spor ve diyetle harika inceldiğini kilo verdiğini soylemişti.sanırım arkadaşın spor yaparken yemeye devam ettiği için boyle oldu.
akılıma ne geldi eti sıkı olan zor kilo veriri derler.boyle bir şey var mı?
canım çok sevindim.tabi biz ayşeyle türkiyeye göre konuştuk.ama yzdıklarından çok büyülendim.ne güzel okulmuş böyle.inşllah kafana göre bir meslek sahibi olursun.seni çok seviyoruz sakın unutma..
kilo bildirimi yapıcağım aslında benim için başarı.çünkü geçen hafta sabit değildim bildirim yaptım mı hatırlamıyorum.pazar yolculuğa çıkmadan tartıldığımda 86.5 tim.sinirden tırnaklarımı yedim.hani her seminer sonrası gezmeye gitmiltik ya..şimdi sabah 83.2 çıkmışım.benim sadık rakamıma.valla hedefim 80 falan değil önce 82 olmaya çalışacağım.bu durumda 3.300 vermiş oluyorum ama bu sanırım ödem ve kilolar kalıcı olmadan vermem.şimdi neye göre bildirim yapayım bilemedim.eski listeyi de bulamıyorum.
deryacığım sen eski listedeki kilomu biliyorsundur ona göre artı mı eksi mi yaz bebeğim.
kilo : 83.2
spor:yok
beden:44
boy:1.65
başlama:88
başlama tarihi : 01.09.2010 (filiz önermişti belki herkes yazar diye yazdım.anam nerdeyse 1.5 senedir ancak 5 kilo vermişim rezalet yani)
herkese günaydın bu arada
zekiyecim olsun canım 120 dk spor yapmışsın ne güzel işte:) merak etme gecen hafta saglam bi kiilo verdigin için bu hafta sabit kalmışsındır canım merak etme hepsi gidecek o kiloların :13::13:günaydın fıstıklar.
bu hafta sabitim ben.
spor 120 dk tek fark bu
ipekcim maşallahhhh tebrik ederimmgünaydın kızlar
başlangıç 81
geçen hafta 79.0
bu hafta 77.5
giden 1.5
toplamda giden 3.5
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok
diyete başlama tarihi. 20 haziran 2011
canım tebrik ederimm niye ilgilenmiyelim canım ask olsun benim yazdıgım herseyede cevap gelmiyo ama bu benimle ilgilenilmediginden degıl arada kaynamış olabilir yazdıgım sayfanın sonunda kalmıştır yada gözden kaçmıştır v.s v.s olabilir yani sen bıkmadan yaz usanmadan yaz güzelim soranın bi yüzü kara cevap yazmayanın iki yüzügünaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)
seçilcim tebrikler canımbaşlangıç 87.5
geçen hafta 80.2
bu hafta 79.7
giden 0.5
hedef 68
beden 42-44
spor 180 dakika mutluyum çünkü 7'li rakamları sonunda gördüm kızlar
yok kuzumm niye kızalım ama lapa işe yaramadımı çiçeemm:26: o boy bende olsun 20 milyar borcum olsun be yavrumm....bak senn 1.77 boyla 72 kilosun ben 1.60 boyla 74 kıloyum bide beni düşün :85:Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 72.8
Gelen +600 gr
Toplamda verilen 14.2
Hedef 70
Spor yok
Boy 1.77
Beden 44
Hiç üzülmedim, siz de kızmayın lütfen haftaya daha çok çalışıp aynı sınavdan 100 alacağım söz :93::93:
filizcim tebrik ederim canımbanuuu canım süpersin maşallah canım tebrikler iradene hayranım canım.ağustos 15 te istediğin kiloya geleceksin inş.
kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.darısı vermek isteyenlere...
18/02/2011 başlangıç tarihi
başlangıç-->83
geçen hafta-->69,8
bu hafta-->69,5
giden-->0,3
toplamda giden -->13,5
hedef-->55
spor-->120 " yürüyüş
boy-->1,62
kızlar internette vücut ölçüleri şablonuna baktım göğüs 91 olduğu için 38 beden basen 108-109 olduğu için 44 bedeni gösteriyor çok kötü 38-44
olsun canım sabit olsanda haftaya eminimm vericeksinbanucum çok sevindim senin adına tebrik ederim canım
kilo veren herkesi tebrik eder veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verirler inşallah.
deryacım ben dün baskülümün pilini alamadım bu sabah tartılamadım ama bikaç gün önce tartıldıgımda sabittim buna göre bildirim yaparsam eger
başlangıç :86.100
geçen hafta :65.400
bu hafta :65.400
gelen giden yok
toplamda verilen kilo 20.700
spor yok
boy :1.65
tebrik ederim canımmGünaydınn Herkeseee
Kilo Bildirimi
Başlangıç :100
Geçen hafta :78.2
Bu hafta : 77.4
Giden :800 gr
Toplamda giden : 22.6
Hedef : 65
Boy : 1.76
Beden : 42-44
Spor : 120 dk
hadi bakalım maşallahh devamı gelsinn inşş. şu fırsatını cok ıyı degerlendır dogumdan sonra kılo vermek kolay ama o kiloyu bekletip yerleşmesine izin verirsen işte o zaman işin zorr.fırsat bu fırsat durmak yokk tam gazz devamm kızlarrrrrevet sutume dıkkat edıyorum dun ekstradan 2 bardak yeşıl çay bı bardakta rezene içtim bıde dondurma yedim
sutum ıyı çok şukur bı suru şey ıçıyorumıçtığım su ve sıvılar 5 lıtreyı buluyodur tabı ama vucut çok su kaybedıyo
tabı sıcaktan normaldır:))
evet canım bende hamıle kalmadan once senın gıbı duşunmuştum 77 kıloyla hamıle kaldım aslında daha çok vercektım
ama hamıle kalıverdım zayıf olmakta fayda var zaten sonra ınsan ağırlığını taşıyamıyo
ayy canım ya 7 lı rakamları gormene çok sevındım ben gorsem sevınçten çıldırırım heralde ınşalah o gunlerde gelırde yazıverırım burayasenıde
tebrık edıyorum:))
hoşbulduk canım:))
kızlarben geçen cuma tartılmıştım ve bı hafta boyunca dıkkat etmeye çalıştım dunde
daha dıkkatlı ve yedıklerımı yazdım veee sonuçççç
başlangıç tarihi:01,07,2011
başlangıç kılom:85,4
bugunkı kılom:84,2
verilen kg:1,200kg
vee çokk mutlu oldummmm
spor olarakta dısıplınlı bışey yapamıyorum kızım kuçuk oldugu ıçın ama arada onu arabasına koyup yuruyuş yapıyoruz
ınşallah bende 7 li rakamları gorurum:))
füsuncüm hoşgeldinn yaw yapsınlar artık şu bilgisayarını yavvv tebrik ederim canım ama buranın yoklugunu yaramamış sanki kılo verımınde düşüş var gibi olsunn 400 gr. 400 gr.dır yeterki gitsindeee:):)Kilo Bildirimim:
Başlangıç 91.2
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Giden 0.4
Toplamda verilen 18.8
Hedef 57
Boy 1.65
Beden 44
canım menün gayet iyi de sende bişi varrr sanki moralin bozuk gibi hayırdır inşş. ters bişi yok inş.?selam kızlar, hayırlı cumalar herkeze dünden beri girememiştimşuanda canım hiç geçmişe bakmak istemiyor. inşallah keyifler yerindedir
ben dünkü menemü yazayım
sabah 1 bar. limonlu, ballı ılılk su
12 kiraz, 2 taze kayısı, 1 minik ye. elma
1 kase yoğurt, 2 di.ta.ta. ekmek
ara:yok
öğlen:bolca salata, 1 kase yoğurt
1 di. t.ta. ekmek
ara: 1 nektarin
akşam: 1 kase yoğurt, 1 kase taze fasülye( buharda pişmiş) yağsız
ara: 1 di. ananas
3.5 litre su
2 yeşilçay
45 dk. plates
yatmadan ballı, limonlu su
canım maşallahhhh gercekten bünyeden bünyeye fark ediyo bu işler ama 1 kilooobildirim
başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie
olsun canım önemi yokk bende biraz takıldım baktım izloş geldi yazdım ama görmedi beni bende yattım zaten sonra:)öncelikle herkese günaydın
sevdacım akşam bilgisayar birden kapandı sana yazarken açamadım şimdi açtım açıldı sana yazdıklarımı otomatik kurtarmadan kaydetmiş şimdi gönderdim bende...
canım tabrik ederimmmgeleyim bu haftaki bildirime...
başlangıç:93
geçen hafta:79
bu hafta:78.5
giden:500 gr
toplam giden:14.5
hedef:58
spor:15 dakika yürüyüş, 1 sa. leslie
dün 78.3 idi ama bugün artmış neyse bunada şükür kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya bomba gibi gelirler inşallah...
daha kim ne vermiş bakmadım bi bakiiimm...
selam kızlaar
banuş nekaa verdin kuu
kesin bu hafta 1. sensin, içime doğdu :82::82:
yok kuzumm niye kızalım ama lapa işe yaramadımı çiçeemm:26: o boy bende olsun 20 milyar borcum olsun be yavrumm....bak senn 1.77 boyla 72 kilosun ben 1.60 boyla 74 kıloyum bide beni düşün :85:
ama basarı hıkayenı okuyana kadar yakanı bırakmammmtamam şimmdide cok güzell cok alımlı bi hanımsın ama yetmezzzz önce hedefine ulaşşş sonraa çatırr çatırrr salın ortalıktaaa
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?