80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seçil
tşk ederim cnm :))

emaz
aslında 3 yıl olmuş dogum yapalı
çok etkilememesi lazımm dikişleiri
buradaki bir çok ark sezeryanla dog m yapmış
benimde 3 yaşında çocuklarr 1 yaşından beir mekik çekiyorum
yürümeye vaktin yoksa leisle yap
evdee ama sabah kalkıp yürüyebilirisnbebek uyurken

umarım bitanem ama verdiğim kiloları almaktan çok korkuyorum.onun için açıkcası çoookk fazla dikkat etmiyorum en azından kendime ait özel yemekler yapmıyorum dikkatten kastım o.

dikkat etmesen o kiloyu veremezdin.burda herkesin farklı yöntemleri var canım kilo vermek için.herkes kendi bünyesini tanıyo nasıl kilo vermesi gerektiğini biliyo.mesela ben tam bi tatlı canavarı ve çikolata manyağıydım.bisküviler falan havada kapardım.tarıda 87.5 u gördüğüm an şok geçirdim.kilo aldığımı biliyodum ama bu kadarını tahmin edemiyodum.özellikle mide kısmım benden önde gidiyodu.eşimde o dönemde baya kilo aldın dedi.o da üstüne tuz biber oldu.gizli gizli ağlıyodum napıcam ben diye.sonra silkelen seçil dedim kendime saçmalıyosun iradesiz misin sen dedim.abur cuburu kestim hemde ben yani tatlıya hayır diyemiyen ben.spor salonuna yazıldım hemen.1 kilo 2 kilo derken çevremdekilerde farketti verdiğim kiloyu.gören artık ne kadar zayıflamışsın diyo.eşimde bigün düğüne giderken elbisen çok yakışmış dedi.benim için süper moral oldu.hala 10 kilo fazlalığım var.ama acelem yok.sonuçta bu kiloları vericem ama öyle ama böyle azimliyim ve kararlıyım.burdaki kızlarda sağolsunlar bana çok destek oldular canlarım benim.hepsini çok seviyorum ayrı ayrı.neyse uzatmiyim duygusala bağladım.azimliyiz kararlıyız fıstık olucaz hepimiz

selam kızlar, hayırlı cumalar herkeze dünden beri girememiştim şuanda canım hiç geçmişe bakmak istemiyor. inşallah keyifler yerindedir

ben dünkü menemü yazayım
sabah 1 bar. limonlu, ballı ılılk su
12 kiraz, 2 taze kayısı, 1 minik ye. elma
1 kase yoğurt, 2 di.ta.ta. ekmek

ara:yok

öğlen:bolca salata, 1 kase yoğurt
1 di. t.ta. ekmek

ara: 1 nektarin

akşam: 1 kase yoğurt, 1 kase taze fasülye( buharda pişmiş) yağsız

ara: 1 di. ananas
3.5 litre su
2 yeşilçay
45 dk. plates

yatmadan ballı, limonlu su

bende bazen kullanamıyorum üstlerine gelince çıkan rakamı yazıyorum o zaman çıkıyo

bildirim

başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie

geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla banucum sonunda ödülünü almışsın senin adına sevindim canım. gerçekten azminden dolayı seni kutluyorum

ayrıca kilo veren herkezi kutlarım
veremeyenlerde inşallah haftaya

NEYSE CANIM ORTAK BİR PLAN HAZIRLAR UYGULARIZ ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ DERLERYA ORTİLİK BU KURAL NEYSE UYACAĞIZ BEN HERŞEYE VARIM AMA UZUN SÜRELİ OLMASIN DAAAA...

BEN YATAYIM ARTIK SEWDACIM SAAT 2 ... KENDİNE DİKKAT ET OK? YAZIN BU TARZ DAVETLER BOL BOL OLUYOR ALLAH BİZE SABır versin ....

Sor denizcim, helal olsun hiç önemli değil..
Akşam protein alırsan (özellikle maalesef tavuk) çok daha iyi sonuçlar veriyor..Tabi normal diyet yemeği de yiyebilirsin.
Akşam saldırmak konusunda ise ya şimdi sabah az yediğin için akşam yediğin gözüne batıyor zaten, çok geliyor..O yüzden baştan bir doydum hissi oluşuyor..Ya da bana o etkiyi yaptı bilemiyorum

öncelikle herkese günaydın
sevdacım akşam bilgisayar birden kapandı sana yazarken açamadım şimdi açtım açıldı sana yazdıklarımı otomatik kurtarmadan kaydetmiş şimdi gönderdim bende...

geleyim bu haftaki bildirime...

başlangıç:93
geçen hafta:79
bu hafta:78.5
giden:500 gr
toplam giden:14.5
hedef:58
spor:15 dakika yürüyüş, 1 sa. leslie

dün 78.3 idi ama bugün artmış neyse bunada şükür kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya bomba gibi gelirler inşallah...
daha kim ne vermiş bakmadım bi bakiiimm...

helal ayşee
75e yol almışsın kuuu

birde 20yi doldurmana da az kalmışş

ayy sizinle gurur duyuyorum vallahii
bende sabitten sıkıldım artık az ilerleyem

hepimizin öyle denizcim yaa
gerçekten, akşam yemeğini bu ara geç yesekte, mutlaka ttalı bişiyler yemek istiyor canım
sabitten çok sıkıldım bende :92::92::92:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BANUŞŞŞŞŞŞ ay hadi maşallahhhhhh canı gönülden tebrik ederim şaka gibisin yahu maşallahhhhhh
hoşgeldin canım inşş. erişirsin istedigin kilona sende en yakın zamanda:)
nilgüncümm sagol canım benim.. geçti sayılır daha iyiyim hamd olsunn ama değdi yani o baş agrısınaa:)
canım tebrik ederim seniii maşallahhhh hadi bakaLIM çok daha iyilerini bekliyorum bizdennnn dur kız tekrar maşallah diyimm maşallahhh................
günaydın fıstıklar.
bu hafta sabitim ben.
spor 120 dk tek fark bu
zekiyecim olsun canım 120 dk spor yapmışsın ne güzel işte:) merak etme gecen hafta saglam bi kiilo verdigin için bu hafta sabit kalmışsındır canım merak etme hepsi gidecek o kiloların :13::13:
günaydın kızlar

başlangıç 81
geçen hafta 79.0
bu hafta 77.5
giden 1.5
toplamda giden 3.5
hedef 73
boy 1.67
beden 44
spor yok
diyete başlama tarihi. 20 haziran 2011
ipekcim maşallahhhh tebrik ederimm
canım tebrik ederimm niye ilgilenmiyelim canım ask olsun benim yazdıgım herseyede cevap gelmiyo ama bu benimle ilgilenilmediginden degıl arada kaynamış olabilir yazdıgım sayfanın sonunda kalmıştır yada gözden kaçmıştır v.s v.s olabilir yani sen bıkmadan yaz usanmadan yaz güzelim soranın bi yüzü kara cevap yazmayanın iki yüzü
seçilcim tebrikler canım bu arada annemle aramızı düzelltik demişsin çok sevindim canım allah kırgınlıklar yasatmasın anayla babayla inşşş.
yok kuzumm niye kızalım ama lapa işe yaramadımı çiçeemm:26: o boy bende olsun 20 milyar borcum olsun be yavrumm....bak senn 1.77 boyla 72 kilosun ben 1.60 boyla 74 kıloyum bide beni düşün :85:
ama basarı hıkayenı okuyana kadar yakanı bırakmammm tamam şimmdide cok güzell cok alımlı bi hanımsın ama yetmezzzz önce hedefine ulaşşş sonraa çatırr çatırrr salın ortalıktaaa
filizcim tebrik ederim canım
olsun canım sabit olsanda haftaya eminimm vericeksin
Günaydınn Herkeseee

Kilo Bildirimi

Başlangıç :100
Geçen hafta :78.2
Bu hafta : 77.4
Giden :800 gr
Toplamda giden : 22.6
Hedef : 65
Boy : 1.76
Beden : 42-44
Spor : 120 dk
tebrik ederim canımm
hadi bakalım maşallahh devamı gelsinn inşş. şu fırsatını cok ıyı degerlendır dogumdan sonra kılo vermek kolay ama o kiloyu bekletip yerleşmesine izin verirsen işte o zaman işin zorr.fırsat bu fırsat durmak yokk tam gazz devamm kızlarrrrr
Kilo Bildirimim:

Başlangıç 91.2
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Giden 0.4
Toplamda verilen 18.8
Hedef 57
Boy 1.65
Beden 44
füsuncüm hoşgeldinn yaw yapsınlar artık şu bilgisayarını yavvv tebrik ederim canım ama buranın yoklugunu yaramamış sanki kılo verımınde düşüş var gibi olsunn 400 gr. 400 gr.dır yeterki gitsindeee:):)
canım menün gayet iyi de sende bişi varrr sanki moralin bozuk gibi hayırdır inşş. ters bişi yok inş.?
bildirim

başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie
canım maşallahhhh gercekten bünyeden bünyeye fark ediyo bu işler ama 1 kiloooaz bi rakam degill hadi devamlı olsun inşş. verdigin kilolarrr
öncelikle herkese günaydın
sevdacım akşam bilgisayar birden kapandı sana yazarken açamadım şimdi açtım açıldı sana yazdıklarımı otomatik kurtarmadan kaydetmiş şimdi gönderdim bende...
olsun canım önemi yokk bende biraz takıldım baktım izloş geldi yazdım ama görmedi beni bende yattım zaten sonra:)
canım tabrik ederimmm ama bence artmasındaki tek sebep sizin dün akşam arkadaslarla parka gidip yemegi yemeniz geç saati bulmuştur ondan etkilenmiştir düne göre kilon, bide wc ye cıkamadıysan normal yanii:) olsunn kuuu buda yeterrr
selam kızlaar
banuş nekaa verdin kuu

kesin bu hafta 1. sensin, içime doğdu :82::82:

İZLEMM cim gece geldin hayırdır canım uykumu tutmadı yazdım ama beni görmedin
sende ne haberlerr var bakalımm? iyisin inşş.
bu aradaBURCUMM ÜZÜLME ABLAMM OLUR BÖYLE ŞEYLERR SEN ÖYLE Bİ KIZSIN Kİ SENİ YİNE SENDEN BASKA BİRİ BU KADAR İYİ MOTİVE EDEMEZ ..BAK BUGÜN DÜZELMİŞSİN BİLE MAŞALLAH CANIM AMA SEN AZMİNİ GÖSTER YİNEDE HERSEYE RAGMEN GÜCÜNÜN YETTİGİ KADARR,,,,AMA SINAVLARIN HABERSİZ OLMASI KÖTÜYMÜŞ YAHU:26::26:

Sevdacım işe yaramaz mı hiç, onu yapmasaydım bu hafta 1,5 kilo artıda çıkabilirdim
Ulaşacağım inşallah, benim kendime inancım tam :13:
Belkim daha aşağı bile inerim

BAŞLANGIÇ:86 kg
GEÇEN HAFTA:75.300
BU HAFTA:74 kg
GİDEN: 1.300
TOPLAMDA GİDEN:12 kg
BOY:1.60
BEDEN:42_44
SPOR:YOKK
DİYETE BAŞLANGIÇ TARİHİ:ŞUBAT 2011 86 KG
21 NİSAN 2011 DE 81 KİLO İLE 80-89 TOPİGİNE KATILDIM......
:87::87::87::87::87::87::87:

izlem canım sende mi ahhh zaten ne geldiyse başıma akşam yemeginden sonraki zamanda geldi bu hafta banuş gibi yapacagım yemekten sonra sade bi soda tamam yeter daha çok yolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…