- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
yok canım ben içemem ki öyle şeylerrr
valla herkesten özür dileyerek söylüyorum lafım asla şahsi olarak size karsı degil
bii arkadasım varr spora gidiyo kadında hem koca bi göbek hemde popo var ama ne popo ve diyet yapmadı
dogru dürüst beslenmedi bile bana bugun şunu şunu yedim diye saydıklarını size söylesem şok olursunuz
tamam saygı duyarım yapsın tabiki sporunu ne güzell ama kilo fazla az bi inceldi ama kaldı öyle geçen gün diyoki
ya sevda keşke biraz kilo veripte öylemi spora baslasaydım diyo kalas gibi kaldım diyo
bende dedimki dost acı şöylermiş canım ama sen spor olarak cok gereksiz seylere saldırdın gereksiz derken cok erken anlamında dedim. plates mi dersin salsa mı dersin koşu mu dersin agırlık mı dersin mekik mi dersin ne bulduysa spor salonun da hepsinden yapıyomuş hoca eşliginde ama şimdide sanki kas yaptı daha fazla incelmicekmiş gibi bi hali ve vermesi gereken birsürü kilosu varrr.....
inşş. verirde oda kurtulur bendeee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sorma canım ya annem de en sevdiğim böreği yapıyor şimdi .bu böreği de sadece iskenderun da yerim.ne yapsam şimdi?aklıma şey geldi.sabah yiyeyim bari öğlen ve akşam yersem eritmesi zor olur diye.bakalım dayanırsam belki yemem.ama anladım ki tatilde yani birirnin yanına gittiysen zor oluyor dikkat etmek..
canım geçmiş olsun.nane limon kaynatsaydın az şekerli iyi gelirdi..
bu ne tempo ortim?spora gerek yok ki afedersin k..nın üzerine oturmaya vaktin yok .kolay gelsin.misafirler gidince balarsın artık spora..
banu ve derya diyordu ya pilates için kilo vermeden yapmayın diye.haklısın aslında ama yine de ayşeyi düşününce spor ve diyetle harika inceldiğini kilo verdiğini soylemişti.sanırım arkadaşın spor yaparken yemeye devam ettiği için boyle oldu.
akılıma ne geldi eti sıkı olan zor kilo veriri derler.boyle bir şey var mı?
canım çok sevindim.tabi biz ayşeyle türkiyeye göre konuştuk.ama yzdıklarından çok büyülendim.ne güzel okulmuş böyle.inşllah kafana göre bir meslek sahibi olursun.seni çok seviyoruz sakın unutma..
kilo bildirimi yapıcağım aslında benim için başarı.çünkü geçen hafta sabit değildim bildirim yaptım mı hatırlamıyorum.pazar yolculuğa çıkmadan tartıldığımda 86.5 tim.sinirden tırnaklarımı yedim.hani her seminer sonrası gezmeye gitmiltik ya..şimdi sabah 83.2 çıkmışım.benim sadık rakamıma.valla hedefim 80 falan değil önce 82 olmaya çalışacağım.bu durumda 3.300 vermiş oluyorum ama bu sanırım ödem ve kilolar kalıcı olmadan vermem.şimdi neye göre bildirim yapayım bilemedim.eski listeyi de bulamıyorum.
deryacığım sen eski listedeki kilomu biliyorsundur ona göre artı mı eksi mi yaz bebeğim.
kilo : 83.2
spor:yok
beden:44
boy:1.65
başlama:88
başlama tarihi : 01.09.2010 (filiz önermişti belki herkes yazar diye yazdım.anam nerdeyse 1.5 senedir ancak 5 kilo vermişim rezalet yani)
herkese günaydın bu arada
günaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)
sevdacım görmedim canım
film izlemiştik de gece 2buçukta yattım bilgisayarı kaparken bakim dedim
ama çok uyku bastı kapadım o yüzden
nasılsın canım benim iyiisin...
önümüzdeki hafataya bi plan dusundum. benimle bu planı uygulayackalar varmı? olursa cok memnun olurum.
soyleki:
sabah: normal kahvaltı
oglen: sebze yemegi, veya tavuk veya köfte veya balık vs. hafif yemekler
akşam: çorba salata
aralarda meyva.
onumuzdeki hafata boyunca akşamları corba salata yemeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur bu düzen bana kilo verdirirmi?
artık 7 li rakamlara inmek istiyorum. ramazandan once 75 olacaktım sözde ama gitmiyor artık
bana bi akıl verin biseyler onerin eskisi gibi her hafta azda olsa vermek istiyorum
cumartesi pazar kpss sınavım var. pazartesiden itibaren uygulamayı dusunuyorum. umarım işe yarar. yoksa artık hevesim kalmıycak diye korkuyorum. k.h diyeti yapacak cesarette migdede kalmadı ama hiç olmazsa son care yine o ama bakalım. aslında k-flakes diyetide var aklımda. anlıyacagınız bişeyler yapmam lazım ama düşünmekten ileriye gidemiyorum
kızlar benim derdim akşam yemekleri akşam yemeklerimi hafif geçirirsem çok güzel kilo veriyorum.gündüz diyetim çok güzel gidiyor ama son zamanlarda ne oluyorsa akşam yemeginden sonra oluyor ve ben kendime engel olamıyorum ne yapacagımı şaşırdım kendime bi meşguliyet bulmam lazım ama tembellikten sıcaktan hiçbişey içimden gelmiyor ne yapacagım ben yaa 23 temmuza az kaldı
evet sutume dıkkat edıyorum dun ekstradan 2 bardak yeşıl çay bı bardakta rezene içtim bıde dondurma yedim
sutum ıyı çok şukur bı suru şey ıçıyorumıçtığım su ve sıvılar 5 lıtreyı buluyodur tabı ama vucut çok su kaybedıyo
tabı sıcaktan normaldır:))
evet canım bende hamıle kalmadan once senın gıbı duşunmuştum 77 kıloyla hamıle kaldım aslında daha çok vercektım
ama hamıle kalıverdım zayıf olmakta fayda var zaten sonra ınsan ağırlığını taşıyamıyo
ayy canım ya 7 lı rakamları gormene çok sevındım ben gorsem sevınçten çıldırırım heralde ınşalah o gunlerde gelırde yazıverırım burayasenıde
tebrık edıyorum:))
hoşbulduk canım:))
kızlarben geçen cuma tartılmıştım ve bı hafta boyunca dıkkat etmeye çalıştım dunde
daha dıkkatlı ve yedıklerımı yazdım veee sonuçççç
başlangıç tarihi:01,07,2011
başlangıç kılom:85,4
bugunkı kılom:84,2
verilen kg:1,200kg
vee çokk mutlu oldummmm
spor olarakta dısıplınlı bışey yapamıyorum kızım kuçuk oldugu ıçın ama arada onu arabasına koyup yuruyuş yapıyoruz
ınşallah bende 7 li rakamları gorurum:))
derya sabah bi kase nesfit ögle bi kase nesfit yedim nesfit meyveli çok tatlı geldi içim kıyıldı bitince sade alırım.akşama tavuk yapayım bari aralarda ne yiyorsun canım
banucum ben normalde uzun zamandır yemekten sonra bişey yeme olayını kestim eşimde alıştı çok isterse kendi bişiyler tırtıklıyordu.ama bu ayki regli öncesi ve regli dönemi beni mahvetti üstüne bide yatılı 10 gün misafirim vardı düzenim şaştı bugün reglim bitiyor mazeret kalmadı dediğin gibi yemek sonrası bi soda hepsi okadar.bakalım haftaya inşallah 64lü bi rakam görürüm23 temmuz benim için çok önemli eşimin ailesi uzun zaman sonra beni ilkkez görecekler
ayy wc ye koşucaz diyeee saçma sapan yazmışım anlayın siz garii:)
bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie
helal ayşee
75e yol almışsın kuuu
birde 20yi doldurmana da az kalmışş
ayy sizinle gurur duyuyorum vallahii
bende sabitten sıkıldım artık az ilerleyem
behlül kaçarrr
plates yaparrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?