80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya sabah bi kase nesfit ögle bi kase nesfit yedim nesfit meyveli çok tatlı geldi içim kıyıldı bitince sade alırım.akşama tavuk yapayım bari aralarda ne yiyorsun canım

sevdacım görmedim canım
film izlemiştik de gece 2buçukta yattım bilgisayarı kaparken bakim dedim
ama çok uyku bastı kapadım o yüzden
nasılsın canım benim iyiisin...

canım benim spora başladım ve 1 hafta sonra diyetisyene gittim step aerobik plates yer hareketleri hepsi karışıktı benim hatta zaman buldukça erken gidip koşu bandında yürüdüm.. faydası mutlaka oldu midem göbeğim küçüldü popo zaten gitti bacaklar inceldi bundan sonra ne olur bilmiyorum ama eylül 1 oldumu ben mersin dönüşü ben tekrar spora salonuna gideceğim evet iradeli değilim evde olmuo ama onun saati belli olunca mecbur gidiyorsun ....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

banucum tebrikler evet insan istedimi oluyor bak tüm topik gördü hemde yoğun bir döneminde başardın bunu çiş işi zor, plates var birde iki çocuk .... süper walla süper....

ortiimmm bugünden itibaren daha düzenliyiz tamam mı ??? ben hep diyorum ya o 3.5 aylık spor da olmasaymış hiç veremeyecekmişim diye ..... asıl bugünü baz al kendine başlangıç için bırak o eski tarihi????

emaz canım çizelge hazırla kendine daha çok motive ediyor insanı inan ve daha çok katıl sohbetlere.... hepimiz senin gibi çekine çekine gelirdik sanki kimse ilgilenmio gibi gelirdi ama sevda da demiş ısrarla yaz sen ...

sevdacım görmedim canım
film izlemiştik de gece 2buçukta yattım bilgisayarı kaparken bakim dedim
ama çok uyku bastı kapadım o yüzden
nasılsın canım benim iyiisin...

hamd olsun iyiyim canımm
ne biliyiim gece gece birden görünce hayırdır inş. Bi yeri falanmı agrıyo yada bi sıkıntısı var da uykumu tutmadı dedim kendi kendime..iyi olmana sevindim canım Allah sıkıntı vermesin inşş.

canım sınavında başarılar evet bazen planlar hesaplar tutmuyor ama az olsun yine de olsun sıkma canını sınav öncesi...

ayyyy o akşam yemekleri zaten bi hafif geçse kilo verimi daha rahat oluyor ama yaklaşık 1.5 aydır git geller yaşadım 8o li rakamlarda 79 geçtim yine git gel... ay sabır isteyen bişi .....

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim

Başlangıç:96
Geçen hafta:84.2
Bu hafta:83.8
Giden:400 gr
Toplamda giden:12.2
Hedef:70
Boy:1.75
Beden:44-46
Spor :200 dak.

neden bu hafta böyle oldu anlamadım sıfır kaçamak ve spora rağmen

75 ile hamile kalıp 100 ile doğuma girdim çıktım 93... emziriyorum diye takrar 5 kilo oldumu sana 98 kiii bu analog tarımda o 2 kilo eksik çekiooo yani 100 ü 2 kere gördüm ben allah tekrar göstermesin o günlerii... bende hedefimi görüp sabitleyip 2. bebeği o zamana düşünüom inşallah...

derya sabah bi kase nesfit ögle bi kase nesfit yedim nesfit meyveli çok tatlı geldi içim kıyıldı bitince sade alırım.akşama tavuk yapayım bari aralarda ne yiyorsun canım

Denizcim aralarda meyve, salata malzemeleri ya da haşlanmış yumurta yiyorum..Bir de 70 kalorilik dondurmalar var, favorim algida twister. Eğer çok canım dondurma isterse onlardan.

benimde aynı...1 ağustos gibi mersine gideceğiz ve nisandan beri görmüyorlar umarım veririz bu kiloları da şaşırtırız....

Ayyyy kızlarrrr çokkk duygulandımmm
6'lı rakamlara çokk az kalmışşşş benimmmm

ayy wc ye koşucaz diyeee saçma sapan yazmışım anlayın siz garii:)

banucum bende 3-4 gündür yavaştan alıştırmaya başladım wc ye anam ne zor iş benimki 25 aylık sabahtır üç kere yaptı parkelerin üstüne bide yapınca korkuo yakalayamadım bi türlü dünde hol de kakasını yapmış çığlık attı korktu... kiii öncesinde 10 dk tuvalet beklemiştim...

helal ayşee
75e yol almışsın kuuu

birde 20yi doldurmana da az kalmışş

ayy sizinle gurur duyuyorum vallahii
bende sabitten sıkıldım artık az ilerleyem

izlemcim evet az az da olsa gidio 75 de fotoğraf eklerim inşallah evet bende farkettim sabah şimdi 14.5... adım kırmızı yazılacak artııkkkkk... ama baksana verilecek kilom daha 20.5 yani hedefimi gördüğümde toplamda 35 vermiş olacağım ve başarı hikayemi yazarım inşallah....

yarın bir yakınımızın havuzbaşı düğünü var

geçen sene mavi bir elbisem vardı, bu sene onu giysem nasıl olur acaba
biraz bol geliyor ama, annem idare eder o diyor
kararsız kaldım...
geçen sene böyleydi

turkuaz, saten bir elbise, acaba sarıyı mı giysem
karar veremedim siz ne dersiniz...:26:

Kızlar çizelgede bi sorunmu var niye degiştiremiyorum kilo çizelgemi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…