izlemcim evet az az da olsa gidio 75 de fotoğraf eklerim inşallah evet bende farkettim sabah şimdi 14.5... adım kırmızı yazılacak artııkkkkk... ama baksana verilecek kilom daha 20.5 yani hedefimi gördüğümde toplamda 35 vermiş olacağım ve başarı hikayemi yazarım inşallah....
yarın bir yakınımızın havuzbaşı düğünü var
geçen sene mavi bir elbisem vardı, bu sene onu giysem nasıl olur acaba
biraz bol geliyor ama, annem idare eder o diyor
kararsız kaldım...
geçen sene böyleydi
turkuaz, saten bir elbise, acaba sarıyı mı giysem
karar veremedim siz ne dersiniz...:26:
Eki Görüntüle 221334
canım tebrikler canını sıkma az olsun bizim olsun haftaya alırsın karşılığını vücut direnio olabilir...Selam kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim
Başlangıç:96
Geçen hafta:84.2
Bu hafta:83.8
Giden:400 gr
Toplamda giden:12.2
Hedef:70
Boy:1.75
Beden:44-46
Spor :200 dak.
neden bu hafta böyle oldu anlamadım sıfır kaçamak ve spora rağmen
derya sagol canım tamam bende öyle yapayım aralarımı inşallah devam ettirebilirimde güzel bi sonuç alırım
izlem bronz tende çok hoş durmuş turkuaz saten elbise sarıyı görmediğim için yorum yapamıyorum canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İZLEMMM canım fikir sordugun için söylüyorum haddim olmayarak
ama turkuazı tek gecerimm
gözlerde turkuaz tonunda bi makyaj
dudaklarda ışıltılı bir ruj
yanaklarda bronz bir allık yada pudra kullanarak kombine edersin
ama ben eline siyah şık bir çanta ve altına siyah saten tarzda bi ayakkabı kullanmanı öneririm elbiseyi tamamlarken aynı zamanda daha asil gösterirr........
canım menün gayet iyi de sende bişi varrr sanki moralin bozuk gibi hayırdır inşş. ters bişi yok inş.?
canım maşallahhhh gercekten bünyeden bünyeye fark ediyo bu işler ama 1 kiloooaz bi rakam degill hadi devamlı olsun inşş. verdigin kilolarrr
teşekkürler canım senide tebrik ederim 1300 çok iyi
Ayyyy kızlarrrr çokkk duygulandımmm
6'lı rakamlara çokk az kalmışşşş benimmmm
evet ya hedefe yaklaşmak müthiş olmalı. sanırım benim regl olmamda etkili oldu. evet moralim bozuktu dünde hiç giremedim, bu aralar hormonlar altüst 12 gün önce regl oldum dr.um do.kon. hapı vermişti bırakmak zorunda kaldım, bırakıncada 2 gün önce kanmam başladı, dün dr u aradım ama bırakınca olurmuş, buna canım çok sıkıldı, malum şimdi karnım çok şiş, tabi yinede 1 kg. eksi görmem azda olsa mutlu etti.
teşekkürler ayşecim, senide kutlarım azda olsa vermişsinortiii süper 1 kilo gitmiş hadi darısı haftaya bizim başımıza....inşallah haftaya daha iyi sonuçlar alırız
cvp yazan bütün arkadaşlarıma çooookkk teşekkür ederim.şimdilik pek bi azimliyim bakalım sonraları ne olcak keşke sporda yapabilsem eminim daha hızlı gitcek.ama yapamıyorum.geçenlerde mekik çekiyim dedim sezereyanla doğum yaptığım için hemen dikişlerim acıdı kıpkırmızı oldu.yürüyüş desem oda nerdeyse imkansız hem oturduğumuz yer açısından hemde 3yaşında kızım var.2 gün yapsam 3günün yapamam bende ev işleriyle spor yapmaya çalışıyorum.kızlar ben şimdilik kaçtım akşam gelirim görüşürüz.kızımı alışveriş merkezine götürcem.kocaman öptüm hepinizi
bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie
75 ile hamile kalıp 100 ile doğuma girdim çıktım 93... emziriyorum diye takrar 5 kilo oldumu sana 98 kiii bu analog tarımda o 2 kilo eksik çekiooo yani 100 ü 2 kere gördüm ben allah tekrar göstermesin o günlerii... bende hedefimi görüp sabitleyip 2. bebeği o zamana düşünüom inşallah...
Ayyyy kızlarrrr çokkk duygulandımmm
6'lı rakamlara çokk az kalmışşşş benimmmm
banucum bende 3-4 gündür yavaştan alıştırmaya başladım wc ye anam ne zor iş benimki 25 aylık sabahtır üç kere yaptı parkelerin üstüne bide yapınca korkuo yakalayamadım bi türlü dünde hol de kakasını yapmış çığlık attı korktu... kiii öncesinde 10 dk tuvalet beklemiştim...
yarın bir yakınımızın havuzbaşı düğünü var
geçen sene mavi bir elbisem vardı, bu sene onu giysem nasıl olur acaba
biraz bol geliyor ama, annem idare eder o diyor
kararsız kaldım...
geçen sene böyleydi
turkuaz, saten bir elbise, acaba sarıyı mı giysem
karar veremedim siz ne dersiniz...:26:
Eki Görüntüle 221334
izlemcim turkuazın altındaki ayakkabıların simli gri galiba gayet bu da hoş olur benimde var öle bişi ....
izlem 2.5 kilocuk veridm kuuuuuuu
tşk ederim kızlar ebrikleirniz için
ayşecim
evet cnm benim için hakikaten zor bird önemdi bu çiş olayı
ama isteyince her şatta oluyormuş demekkii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?