80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki yazarsın, kırmızıyla da yazdırırsın, yeterki azim içinde olsun

bende bugünden itibaren asılıcam, çok sıkıldım sabitten

kıskandım sizii

resim eklediğim resimde 69ile 67 arasıyım kızlar
tam net hatırlayamıyorum
elbisem 40 beden, biraz dar olmuştu ama genede giydim

şimdide bol arasını bulamadım bi türlü

derya sagol canım tamam bende öyle yapayım aralarımı inşallah devam ettirebilirimde güzel bi sonuç alırım

izlem bronz tende çok hoş durmuş turkuaz saten elbise sarıyı görmediğim için yorum yapamıyorum canım

İzlem hoşgeldin,özlettin kendini

Kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde inşallah 2 katını verir,verilecek başka yolu yok

İZLEMMM canım fikir sordugun için söylüyorum haddim olmayarak
ama turkuazı tek gecerimm
gözlerde turkuaz tonunda bi makyaj
dudaklarda ışıltılı bir ruj
yanaklarda bronz bir allık yada pudra kullanarak kombine edersin
ama ben eline siyah şık bir çanta ve altına siyah saten tarzda bi ayakkabı kullanmanı öneririm elbiseyi tamamlarken aynı zamanda daha asil gösterirr........

Son düzenleme:

ben bu elbise derim izlemcim daha dişi bence birde kafeslerin vardı galiba ohhhh gelsin yeni fotoğraflar eski yeni yaparız hem....

canım tebrikler canını sıkma az olsun bizim olsun haftaya alırsın karşılığını vücut direnio olabilir...

bunlar canım
sarıyı başka bir düğünde 2 hafta önce giymiştim
turkuazı bu sene hiç giymedim hangisini giysem karar veremedim

Eki Görüntüle 221343

izlemcim turkuazın altındaki ayakkabıların simli gri galiba gayet bu da hoş olur benimde var öle bişi ....

İZLEMMM kuu hatta yakın olsaydık makyajını falan yapardım zaten cok güzelsin ama prensesler gibi olurdunn
ayıptır söylemesi makyaj konusunda benim diyen kuaför elime su dökemezz:78:

teşekkür ederim sevdacım, sanırım turkuazı giyicem
ama altına siyah çok sert kaçar diye düşünüyorum
parlak lame platform giyicem
aynı tonlarda birde cluch
makyajıda abartmam pek elbise parlak zaten, bu ara iyice yandım, gündüz feneri gibi olmayayım

QUOTE=ZUM;20019756] füsuncüm hoşgeldinn yaw yapsınlar artık şu bilgisayarını yavvv tebrik ederim canım ama buranın yoklugunu yaramamış sanki kılo verımınde düşüş var gibi olsunn 400 gr. 400 gr.dır yeterki gitsindeee:):[/QUOTE]

Canım yaaaa hiç sorma,buradan uzak kalmanın sonuçları.Yeni gelenlere devamlı burayı okuyun,kopmayın demem de bundandı (Benim ki yavaşlama ya da durma da olabilir diyorum ama olmayabilir de...bilemiyorum.Bir de pazartesi günü sabah tartıldığımda 71.8 i görmüştüm ama 4 gün sonra sonuç bu.Pek fazla kaçamak da yapmadım halbuki).Neyse hayırlısı.
Hadi bu neyse de,bizim pc 1 ay sonra gibi gelecekmiş ama zaten biz salı akşamı yola çıkıyoruz ve 1-1,5 ay yokuz.Pc olmayınca ben ne yapacağım,tartı da yok,herşeyden tamamen uzak kalacağım.Bu beni zaten kara kara düşündürüyor.Kilo vermeyi bırak inşallah en azından sabit olarak dönerim.
Bu arada sizi de tebrik ederim,çok güzel vermişsiniz.Yola devam...

bende doğum yapalı 2.5 ay oldu arada bı mekık çeksemmı dıyorum sonra çok erken dıyorum ama 3 yılboyunca çekemıycekmıyım
bende sezeryanla doğum yaptım arkadaşım ınşallah verırık kılolarımızı

bildirim

başlangıç:85
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:9
hedef:65
spor:225 dk. plates, 1 sa. leslie

benle aynı kıloda başlamışsın ne kadar zamanda ulaştın bu kıloya bende gorurum ınşallah bu gunlerı ya

bende bı 10 kılo vermıştım doğuma 94 ıle gırdım geçen gun bı baktım 1"ını gerı almışım
dedım almıyım bu kıloları ben yemeden olmuyo tabı sutum azalabılır mecburen yıyorum
ama sağlıklı yıyorum artık yağsız tuzssuz ınşallah 100 ü falan gormem yapımda çok musait

Ayyyy kızlarrrr çokkk duygulandımmm
6'lı rakamlara çokk az kalmışşşş benimmmm

hadi inşallah o gunlerıde gorurusn

kolay gelsın zor olsa gerek

bencede elbısen çok hoş tam havuz başı dugune gore
iyi eğlenceler

izlem 2.5 kilocuk veridm kuuuuuuu
tşk ederim kızlar ebrikleirniz için

ayşecim
evet cnm benim için hakikaten zor bird önemdi bu çiş olayı
ama isteyince her şatta oluyormuş demekkii:)

izlemcim turkuazın altındaki ayakkabıların simli gri galiba gayet bu da hoş olur benimde var öle bişi ....

sim gibi değil de parlak bir şey taşlıda değil, tam ifade edemiyorum:26:
yazın herşeye gidiyor hemen hemen, elimin altında bulunsun diye almıştım iyiki almışım

sevdaaa nirdeysen gelirim kuu, makyajı severim ama, far pek sürmediğim için
beni biraz farlayabilirsin

özlem iyiyim canım , sen nasılsın bende sizi özledim

izlem cumanın hatrına seni burda gördük vallahi yahu iiki geldi cuma
izlem be o elbiseni geçen yılda begenmişytim
ama şimdi nasıl duryor bilemedim tabi
elbise güsell sen begeniyorsan zaten giyilebilir
sarıyıda giyinebiliriisn iiki farklı tarafın dügünü iseee
mavi elbisnein altına siyakk sert kaçar bacım jhakikatennn

izlem 2.5 kilocuk veridm kuuuuuuu
tşk ederim kızlar ebrikleirniz için

ayşecim
evet cnm benim için hakikaten zor bird önemdi bu çiş olayı
ama isteyince her şatta oluyormuş demekkii:)

2.5cukcuk muuuu

wallahi helal olsun arkadaşıma, hiç kıskanmadım

bende başlıyorum bugün gene aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…