2.5cukcuk muuuu
wallahi helal olsun arkadaşıma, hiç kıskanmadım
bende başlıyorum bugün gene aynen devam
inşallah canım, sabırlı olursan başarırsın. ben 22 nisandada başladım 5 kg. verdim, 10 haziranda bu topiğe geldim ve arkadaşların desteği ile toplamda 9 kg. yani, süre olarak ta 3 ay oldu sanırımbenle aynı kıloda başlamışsın ne kadar zamanda ulaştın bu kıloya bende gorurum ınşallah bu gunlerı ya
QUOTE=ZUM;20019756] füsuncüm hoşgeldinn yaw yapsınlar artık şu bilgisayarını yavvv tebrik ederim canım ama buranın yoklugunu yaramamış sanki kılo verımınde düşüş var gibi olsunn 400 gr. 400 gr.dır yeterki gitsindeee:):
canım bak bu haldeyken bile 1 kilo gayet iyi bence sıkma canını hiç boşunaacanım menün gayet iyi de sende bişi varrr sanki moralin bozuk gibi hayırdır inşş. ters bişi yok inş.?
canım maşallahhhh gercekten bünyeden bünyeye fark ediyo bu işler ama 1 kiloooaz bi rakam degill hadi devamlı olsun inşş. verdigin kilolarrr
teşekkürler canım senide tebrik ederim 1300 çok iyievet ya hedefe yaklaşmak müthiş olmalı. sanırım benim regl olmamda etkili oldu. evet moralim bozuktu dünde hiç giremedim, bu aralar hormonlar altüst 12 gün önce regl oldum dr.um do.kon. hapı vermişti bırakmak zorunda kaldım, bırakıncada 2 gün önce kanmam başladı, dün dr u aradım ama bırakınca olurmuş, buna canım çok sıkıldı, malum şimdi karnım çok şiş, tabi yinede 1 kg. eksi görmem azda olsa mutlu etti.
teşekkürler ayşecim, senide kutlarım azda olsa vermişsininşallah haftaya daha iyi sonuçlar alırız
inşş. canım inş... sende masallah iyi bir başlangıç yaptınbende doğum yapalı 2.5 ay oldu arada bı mekık çeksemmı dıyorum sonra çok erken dıyorum ama 3 yılboyunca çekemıycekmıyım
bende sezeryanla doğum yaptım arkadaşım ınşallah verırık kılolarımızı
benle aynı kıloda başlamışsın ne kadar zamanda ulaştın bu kıloya bende gorurum ınşallah bu gunlerı ya
bende bı 10 kılo vermıştım doğuma 94 ıle gırdım geçen gun bı baktım 1"ını gerı almışım
dedım almıyım bu kıloları ben yemeden olmuyo tabı sutum azalabılır mecburen yıyorum
ama sağlıklı yıyorum artık yağsız tuzssuz ınşallah 100 ü falan gormem yapımda çok musait
hadi inşallah o gunlerıde gorurusn
kolay gelsın zor olsa gerek
bencede elbısen çok hoş tam havuz başı dugune gore
iyi eğlenceler
sen bilirsin kuzum ama saten tarzda bi ayakkabı ve canta iyi durur gibi geldi gözüme.yok canım niye gündüz feneri gibi olasın kokteyl tarzı bi düğün anlaşılan ama çok basit olmasın sakın makyajınteşekkür ederim sevdacım, sanırım turkuazı giyicem
ama altına siyah çok sert kaçar diye düşünüyorum
parlak lame platform giyicem
aynı tonlarda birde cluch
makyajıda abartmam pek elbise parlak zaten, bu ara iyice yandım, gündüz feneri gibi olmayayım
sim gibi değil de parlak bir şey taşlıda değil, tam ifade edemiyorum:26:
yazın herşeye gidiyor hemen hemen, elimin altında bulunsun diye almıştım iyiki almışım
sevdaaa nirdeysen gelirim kuu, makyajı severim ama, far pek sürmediğim için
beni biraz farlayabilirsin
özlem iyiyim canım , sen nasılsın bende sizi özledim
gell kuuu vallahii ama farsız olurmu gözünü sevdigimm olmazz muhakkak sür kuzum far
bugüne kadar kime makyaj yapıp düğüne gönderdiysem hepsi agzı bi karış açık şaşırmış bi vaziyette geldi geri
yaw kızım yemin ederim kaç kişi sordu makyajını hangi kuaföre yaptırdın muhteşem olmuşsun demişler hatta o akıllı arkadaslarım benim tanımadıgım ama makyaja hayran oldukları için bana gelmek ve makyaj yaptırmak isteyen arkadaslarını alıp gelmişler hele bi gün 6 kişinin makyajını yapıp gönderdim bi tarafımdan terler aktı
kolay sanıyolar anam iki dakkada sürünüp gideceklermiş gibii
ayşe
kimi çocukk 1.5 yaşınd aalışıyor kimi 2 her çocugun yapısı farklı bir kaç gün dene bakalaım
ben geçen yazda dnedim ama anamdan emdigim süt burnumdna geldi 5 gü
agla agala ölgüm callahi sonra eşim bagladı altlaırnı baglayış o baglayış
ama bu yıl şükür ikiside 2 günd ealıştılar kaçaklar oldu oluyorda ama çok dgeil tabiki
bi bak bakalım gidişata,kız çocuklar koly alışıyormuş birde
lazımlık al valla ben aldım pişmanda dgeilim yani
inşallah canım, sabırlı olursan başarırsın. ben 22 nisandada başladım 5 kg. verdim, 10 haziranda bu topiğe geldim ve arkadaşların desteği ile toplamda 9 kg. yani, süre olarak ta 3 ay oldu sanırım
BAŞLANGIÇ:86 kg
GEÇEN HAFTA:75.300
BU HAFTA:74 kg
GİDEN: 1.300
TOPLAMDA GİDEN:12 kg
BOY:1.60
BEDEN:42_44
SPOR:YOKK
DİYETE BAŞLANGIÇ TARİHİ:ŞUBAT 2011 86 KG
21 NİSAN 2011 DE 81 KİLO İLE 80-89 TOPİGİNE KATILDIM......
:87::87::87::87::87::87::87:
bunlar canım
sarıyı başka bir düğünde 2 hafta önce giymiştim
turkuazı bu sene hiç giymedim hangisini giysem karar veremedim
Eki Görüntüle 221342 Eki Görüntüle 221343
canım bak bu haldeyken bile 1 kilo gayet iyi bence sıkma canını hiç boşunaa
inşş. canım inş... sende masallah iyi bir başlangıç yaptın
sen bilirsin kuzum ama saten tarzda bi ayakkabı ve canta iyi durur gibi geldi gözüme.yok canım niye gündüz feneri gibi olasın kokteyl tarzı bi düğün anlaşılan ama çok basit olmasın sakın makyajın
gell kuuu vallahii ama farsız olurmu gözünü sevdigimm olmazz muhakkak sür kuzum far
bugüne kadar kime makyaj yapıp düğüne gönderdiysem hepsi agzı bi karış açık şaşırmış bi vaziyette geldi geri
yaw kızım yemin ederim kaç kişi sordu makyajını hangi kuaföre yaptırdın muhteşem olmuşsun demişler hatta o akıllı arkadaslarım benim tanımadıgım ama makyaja hayran oldukları için bana gelmek ve makyaj yaptırmak isteyen arkadaslarını alıp gelmişler hele bi gün 6 kişinin makyajını yapıp gönderdim bi tarafımdan terler aktı
kolay sanıyolar anam iki dakkada sürünüp gideceklermiş gibii
Beni ütü bekliyor,aksi yaaa,işim yokken kesilir,şimdi de gayet iyi,kesilme falan yok.Görüşmek üzere...
canım ben aldığım 5 kg. yu 1 ayda aldığım için hızlı bi şekildede verdim, ama ondan sonrası ağır ağır ilerliyor, aslında seninde normal ister istemez herzaman diyet modunda olunmuyor, illaki kaçamaklar oluyor. uzaman diyette oluncada duraksamalar ara ara olur. aman canım şu kilolar gitsinde isterse gram gram olsun.filizcim ben nisan 22 de 83.3 idim mersine giderken tartılmıştım şimdi 78.5 yani 2. 5 ayda anca 5 kilo verebilmişim zaten 80 lerde o kadar çok takıldıki anlatamam...
offf kaç kere yazdım her seferinde bağlantım gitti,yazdıklarımda gitti.Kızlar ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım.Salı günü prensesim gelmesine rağmen her gün yürüyüş veya lesie yaptım takii düne kadar güzel rakamlar görüyordum ancak bu sabah yine eski kiloma yakın bir kilo gördüm çok canım sıkıldı,hevesim kaçtıgerçi pes etmedim ama bazen insan sabırsız oluyor sanırım.şu 70 leri bir görsem çok fena gaza gelecem hayırlısıyla.bu arada Gülçin i hem tebrik ediyorum hem de teşşekkür ediyorum bugün onun haberleri gaza getirdi beni.kız o kadar canı sıkkın memleketine,ailesin yanına gitti hedefinden şaşmadı.ben haftaya mersin e ailemin yanına gidecem diye ödüm kopuyor düzenim bozulur,iradem zayıflar diye...ama yok bu sefer inadım inat kökünden çözecem şu kilo olayını.bu sefer gittiğimde sevdiğim yemeklere saldırmak yok,evimiz sahil kenarında(yürüyüş yolu var),evde koşu bandı var,deniz,havuz elimin altında olacak,spora verecem kendimi o sıcaklarda saoğlasın gülçin
menümüde yazıyım;
sabah gerçi öğlene doğru,
canım kahvaltı istemedi
1 dilim karpuz
1 dilim peynir
5 kayısı
ikindin,
1 kase ayran çorbası
akşam,
5 ızgara köfte
1 kase cacık
söğüş salata
canim cok uzuldum boyle hissetmene.bak sakin canini sikma zaman zaman hepimizin basina geliyor. Sanki ilk defa ogreniyormus gibi dikkatle dinle derslerini soru coz fazla fazla matematigi iyi olan arkadasinla calis nasil olsa yurtta kalmiyormuydun.yapis ona banaanlat de .insallah sorunun cozer ferahlarsin.
Kizlar aslinda yazacagimda ayrintili olarak telefondan baglaniyorum.klavye kucukyazmakzor oluyor.aksam misafire ikram ettigim kek ve borekten yemedim.hatirladikca hayret edyorum kendime.ama dondurmaya yenildim yarim kase maras dondurmasui yedim.midem cok rahat ama mekik cekememek uxuyor beni.gobegimi eritemeyecegim sanirim.leslie yapsam olurmu ki yada pilates cok mu zorlar karni..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkese mrb. Ben diyet konusuna yeni katıldım. Şu an 81,5 kiloyum.Diyete başlamamdaki en büyük etken hamilelik planlıyorum fakat bu kilo ile hamile kalıp 90 lı kilolara ulaşmak istemiyorum.Tek başıma denemektense k.k yorumları ve sizlerle beraber bu kilolardan kurtulmak istiyorum.Umarım herkes istediği kiloya kolaylıkla erişir.
önümüzdeki hafataya bi plan dusundum. benimle bu planı uygulayackalar varmı? olursa cok memnun olurum.
soyleki:
sabah: normal kahvaltı
oglen: sebze yemegi, veya tavuk veya köfte veya balık vs. hafif yemekler
akşam: çorba salata
aralarda meyva.
onumuzdeki hafata boyunca akşamları corba salata yemeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur bu düzen bana kilo verdirirmi?
artık 7 li rakamlara inmek istiyorum. ramazandan once 75 olacaktım sözde ama gitmiyor artık
bana bi akıl verin biseyler onerin eskisi gibi her hafta azda olsa vermek istiyorum
cumartesi pazar kpss sınavım var. pazartesiden itibaren uygulamayı dusunuyorum. umarım işe yarar. yoksa artık hevesim kalmıycak diye korkuyorum. k.h diyeti yapacak cesarette migdede kalmadı ama hiç olmazsa son care yine o ama bakalım. aslında k-flakes diyetide var aklımda. anlıyacagınız bişeyler yapmam lazım ama düşünmekten ileriye gidemiyorum
yarın bir yakınımızın havuzbaşı düğünü var
geçen sene mavi bir elbisem vardı, bu sene onu giysem nasıl olur acaba
biraz bol geliyor ama, annem idare eder o diyor
kararsız kaldım...
geçen sene böyleydi
turkuaz, saten bir elbise, acaba sarıyı mı giysem
karar veremedim siz ne dersiniz...:26:
Eki Görüntüle 221334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?