80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşe
kimi çocukk 1.5 yaşınd aalışıyor kimi 2 her çocugun yapısı farklı bir kaç gün dene bakalaım
ben geçen yazda dnedim ama anamdan emdigim süt burnumdna geldi 5 gü
agla agala ölgüm callahi sonra eşim bagladı altlaırnı baglayış o baglayış
ama bu yıl şükür ikiside 2 günd ealıştılar kaçaklar oldu oluyorda ama çok dgeil tabiki

bi bak bakalım gidişata,kız çocuklar koly alışıyormuş birde
lazımlık al valla ben aldım pişmanda dgeilim yani

2.5cukcuk muuuu

wallahi helal olsun arkadaşıma, hiç kıskanmadım

bende başlıyorum bugün gene aynen devam

ama izlem sen mersine gittiginde 63.9 görmüştüm yani taa 3 ay önce ve ondan beir ilk kez kilo verdim
aldımda kaç kez ama bu kez işi sıkı tuttucam karbondna sonra çok dikkat etmek laızm
meyve ve karbon alırken bende temkinli gidicem bakalım artık artı olmadna hedefe ulaşırım inşş

bu aradahikayemi yazıcamm bende banane banane

benle aynı kıloda başlamışsın ne kadar zamanda ulaştın bu kıloya bende gorurum ınşallah bu gunlerı ya
inşallah canım, sabırlı olursan başarırsın. ben 22 nisandada başladım 5 kg. verdim, 10 haziranda bu topiğe geldim ve arkadaşların desteği ile toplamda 9 kg. yani, süre olarak ta 3 ay oldu sanırım

Son düzenleme:

Canım yaaaa hiç sorma,buradan uzak kalmanın sonuçları.Yeni gelenlere devamlı burayı okuyun,kopmayın demem de bundandı (Benim ki yavaşlama ya da durma da olabilir diyorum ama olmayabilir de...bilemiyorum.Bir de pazartesi günü sabah tartıldığımda 71.8 i görmüştüm ama 4 gün sonra sonuç bu.Pek fazla kaçamak da yapmadım halbuki).Neyse hayırlısı.
Hadi bu neyse de,bizim pc 1 ay sonra gibi gelecekmiş ama zaten biz salı akşamı yola çıkıyoruz ve 1-1,5 ay yokuz.Pc olmayınca ben ne yapacağım,tartı da yok,herşeyden tamamen uzak kalacağım.Bu beni zaten kara kara düşündürüyor.Kilo vermeyi bırak inşallah en azından sabit olarak dönerim.
Bu arada sizi de tebrik ederim,çok güzel vermişsiniz.Yola devam...[/QUOTE]
teşekkür ederim canımm hayırlısı olsun bakalım inş. kazasız belasız gidip gelmek nasip olsunda kilo işini halledersin eminimm

walla bikaç gün daha denerim dediğin gibi bimkinin lazımlığı daha 1 yaşındayken alınmıştı sandalye gibi ama bizimki onu oyuncak belledi şimdi annmde oyuncakların içinde ... çiş yapmanın ne olduğunu aslında biliyor ama çişim var diyor götürüyorum sifon çekmek istiyor sürekli yada diğer tuvalette su hortumuyla su oynamak istiyor ama deneyip görücez artıkkk...

inşallah canım, sabırlı olursan başarırsın. ben 22 nisandada başladım 5 kg. verdim, 10 haziranda bu topiğe geldim ve arkadaşların desteği ile toplamda 9 kg. yani, süre olarak ta 3 ay oldu sanırım

filizcim ben nisan 22 de 83.3 idim mersine giderken tartılmıştım şimdi 78.5 yani 2. 5 ayda anca 5 kilo verebilmişim zaten 80 lerde o kadar çok takıldıki anlatamam...

bende biraz ortalık toparlauyayım şimdi misafir gelse bu ev 1 haftadır süpürülüp toplanmadımı der walla ama herşey sabahtan bu yana oldu saolsun cadıma.... size hoş sohbetler...

bu arada unutmadan sewdacım ortim seninkini ben atlamışım galiba 1300 vermişsin süper bi rakam inşallah haftaya da böle olur....

tbrikler cnm Nazar
ay bende 20 haziranda 81 kilo ile katıldım 80-89 topiğine
14 nisanda 83.7 dim
bende ozmn 83.7 yi baz alıyım ya hem daha moral olur banada bak şukadar kilo verdim derim
:))
şimdi 77.5 im

bunlar canım
sarıyı başka bir düğünde 2 hafta önce giymiştim
turkuazı bu sene hiç giymedim hangisini giysem karar veremedim

Eki Görüntüle 221342 Eki Görüntüle 221343

bence sarı daha yakışmış izlem ama tabi onda kiloluydum demişsin şimdi bol oluyorsa nasıl durur bilemedim
iyi eğlenceler şimdiden

kızlar yarın sabah tatile gidiyoruz eşimle
sonra annemlere bırakcak beni 1 ay kadar kalcam snra eşim gelcek bayramdan sonra döncem evime
7 hafta kadar yokum
gittiğimde ilk bir hafta giremem eşim varken ama o anneme bıraksın annemlerde net var girerim
haftaya cumada bildirim yaparım gene
iyiki sizi bulmuşum
inşallah annemde de bu kararlılıkla vericem kilolarımı
bayrama 73 olmak hedefim ama işin içinde ramazan var ben hep kilo alıyorum ramazanda bakalım bu sefer nolcalk??
kendinize iyi bakın kızlar

kafanızı çevirin gayrı.......

özelliklee açık renk tercih ettim
içimde bişiy yok tişörtten başka
üzeirne iice çektimki bütün fazllaıklar belli olsun diye

Son düzenleme:

aboowww, o derece diyorsun yani
tamam hemen geliyorum o zaman
gerçekten hiç far sürmüyorum ben
özel bir yere gideceksem fondaten normalde sürmem
göz altı stick, bir göz kalemi hafif allık ve ruj

pek kullanmadığım için kendime yakıştıramıyorum farı nedense :26::26::26:

Beni ütü bekliyor,aksi yaaa,işim yokken kesilir,şimdi de gayet iyi,kesilme falan yok.Görüşmek üzere...

bende dün yaptım ütümü, sana kolay gelsin canım...

ayyy banu inanılmaz toparlanmış kız karnın
vallahii süper
yakında o bel oyuntun da çıkar, bacaklar zaten çıtır

gerçekten çok fark var, devam devam devam

bakın bu elbiseyi aldıgımda 75 kilo filandımmm çok oturyordu üsütme
kilolu iken tek hayalim bu elbiseye girmekti
ama şimdi çok bol
kalomun hemen yanına bakın kemer altına nasıldaa bol orasııı
kötü durmuş size gösteriyim diye giymiştim

filizcim ben nisan 22 de 83.3 idim mersine giderken tartılmıştım şimdi 78.5 yani 2. 5 ayda anca 5 kilo verebilmişim zaten 80 lerde o kadar çok takıldıki anlatamam...
canım ben aldığım 5 kg. yu 1 ayda aldığım için hızlı bi şekildede verdim, ama ondan sonrası ağır ağır ilerliyor, aslında seninde normal ister istemez herzaman diyet modunda olunmuyor, illaki kaçamaklar oluyor. uzaman diyette oluncada duraksamalar ara ara olur. aman canım şu kilolar gitsinde isterse gram gram olsun.
hedefe ulaşana kadar bırakmak yok dimi ortim

Son düzenleme:

yok yok güzel durmuş çok bol değil canım
bu yaz kullan bu elbiseni mutlaka

çok yakışmış canım

izlem
özgür bile diyor artıık inceldin diyee simitler filan gitti diyor,
amaa bende fark ediyorum tabiki
plates sayesindee karnımı içine çekik durmayı ögrendim
aslınd agerekten daha ii görünüyorsun öle amaa
şimdi hile yapmayım ne var ne yok görünsün didimm

gerçekten fark var dimi
kendimi kandırmıyorum yanee

selam arkadaşlar herkese hayırlı cumalarrr sabahtan beri hastanedeyiz..babam göz içinden iqne oldu..biraz önce eve geldik yemek yedik..şimdi dinleniyor babam..yarın tekrar gidicez bandajı açacaklar..salı günüde diqer gözüne iqne olucak..çok sıcak var yandık bittik..
sabah kalkar kalkmaz basküle koştum..dün sabah 68.3 olan kilom bu sabah 65.6ya düşmüş çok mutlu oldum..tatilde aldıqım kilonun bir kısmının ödem olduqunun farkındayım ama 1 günde büyük bir kısmını atacaqımı düşünmemiştim...tatilde su içememiştim dün su oranını artırınca 3-4 defa wcye çıktım kilomdaki hızlı düşüşün nedeni bu sanırım..suyun çok etkisi var bolbol su için kızlar..inşallah haftaya 62ye geri dönmüş olurum..

bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 63.5
bu hafta 65.6
gelen +2.100
toplamda 24.4
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor yok...

gülçin gerçekten iyi bir örnek özlemcim. ben de haftaya annemlere gidicem inşallah, ama düzenim bozulacak diye aklım çıkyor. dediğin gibi inat edip kilo verelim bizde

doktora danışmak en iyisi ama leslie zorlamaz heralde canım. çok kararlı görüyorum seni nilgüncüm. bu sefer olacak inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:64
geçen hafta:65
bu hafta:62.5
giden:2.500
spor:180 dk
kırdım şeytanın bacagını sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

banucum helal olsun sana kaptanım, fenalaştığında bile ekmek yerine peynir isteyen azimli arkadaşım benim tebrik ediyorum seni

hoşgeldin arkadaşım

hemşom sınavında başarılar. bu sene hiç çalışamadığım halde ben de girecektim, ama herkesin noldu kpss demesinden bıktığım için girmiyorum

izlemcim bence maviyi giy canım

kilo veren ve sabit kalan arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenler de üzülmesinler. eninde sonunda gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…