80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemcim hoşgeldin seni iyi gördüm kıyafete gelince sen daha iyi bilirsin :82: hangisi daha hoş duruyorsa onu giyersin canım. abooww heç farsız olurmu gündüz bile sürüyok anam biz toprak renkleri çok hoş oluyor. ben çok fazla sevmem aşırı makyajı ama özel günlerdede deyişik bi hava veriyor

banu çok hoş duruyorsun evet canım dediğin yerde potluk duruyor. banu biz senin eski fotoları görmedik birde eski yeni yapsan bizde farkı görsek

nisan
evet cnm platesin faydaısnı görüyorum
ama iç bacak çalışmamm birazzz

filiz
şimdi ekliycem amaa eski yeni olrak resim boyutu çalışmıyor sitenin
en kısa zmanda eleirm cnm

ben de bildireyim kilomu
başlangıç kilo:92
geçen hafta:83
bu hafta:82.5
verilen:500 gram
toplamda verilen:9.500gram
hedef:68
boy:1.71
beden:44 çok sevdiğim ama düğmesini bir türlü kapatamadığım 44 beden kotum vardı. o kotum oluyor artık sonunda o yüzden artık 44-46 demiyorum sadece 44
spor:100 dakika( yürüyüş+ mekik)

Son düzenleme:

nisan tebriklerr cnmmmmmmmmm
çok keyifli oo gelmeyen kıyafetleirn üzerine olması dgeilmiii

Herkese merhabalar 2 gündür temizlikle felan uğraşıyorum pek bakamadım topiğe. birazdan annemin arkadşları gelecek onun için hazırlık yapıyorum 2 dk girip bildirim yapayım dedim. 2 gündür biraz rahatsızım spora gidemiyrm bugün 2. gitmeyişim yani 1 hafta bıraktığımda yine kilo almışım doktoro gidince tartılmıştım o zmn fark ettim çok şaşırdım hemen eski kiloma döndüm bu hiç hoşuma gitmedi. 8 gündür hiç kaçamak yapmadım 6 gün boyunca çok güzel sporumuda yaptm ama sadece 2 kilo gitmiş çok mkoralim bozuldu annem sabah sordu kaç diye 90 dedim sende bi 89 olamadın diyo off off bu çok kötü ya sanırım ben yavaş kilo veriyorum yada yeni başladığım için böyle. bir yazı okudum bayan toplam 38 kilo vermiş ve spora başladıktan 1 ay sonra kilo vermeye başlamış bende mi öyle olucam ki inşallah önümüzdeki hafta 89 olurum Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde en kısa sürede verirler inşallah benim hemen çıkmam lazım bi ara geçmişi okurum. Kendinize çok cici bakın :79:

Başlangıç:92 kg
Geçen hafta:92 kg
Bu hafta:90 kg
Giden:2 kg
Hedef:65 kg

Spor: 6 gün en az 1 saat yürüyüş ve egzersiz.

kız sen delimisnnn yahu begenmiyormusun 2 kiloyu maş çok güsle vemrişsin aynenn devam

ikisi de harika.ama sarıyı giydin zaten yakın zamanda.şidi de bunu giyin.acaba çok bol olur mu diye tereddüt ettim.denedin mi canım?olduysa sorun yok..

ne aklıma geldi hani sabitim artık başlayayım diyorsun ya..hatırlıyorum da kahvaltı tabağının resimlerini koyardın.bi de bitki çayı kupalrını koyardın.fotolarla gaz gelirdik.koysana yine lütfen..

banucuğum sevgili kaptanım harika çıkmışsın resimlerde.ne kdar inceldin.sen de bize örnek olsun diye hatta sadece sen değil herkes ara ara öğünlerde ne yiyorsa tabaklarının fotolarını çeksin koysun.hep yazı olmaz daha görsel olur topiğimiz..

elbisen de harika olmuş banucuğum çok yakımış.pilatese başlayayyım diyorum hangi malzemeler lazım yazsana bize..

geçmiş olsun Allah babana şifa versin..

çok sevindim canım.ayrıca bana verdiğin destek için teşekkür ederim.herkese teşekkür ederim bu arada..

tebrikler canım sıkma canını.annen talihsiz bir laf söylemiş ama isteyerek söylememiştir.sen de daha fazla istiyordur zayıflamanı..ay ben de keşke versem öyle 2 2 ...

deryacığım diyete başlama tarihlerini listeye ekleyeceksen ayşenin dediği gibi benimkine 7.7.2011 yazalım mı canım.geçmişe bir sayfa çekeyim canım.ayrıca listeyi hazırlarken seni uğraştırdığım için kusura bakma o açıdan hiç düşünmemiştim.

benim cephede her şey yolunda çok acıkırsam meyve yiyorum.akşama full listeyi yazarım..

nilgüncüm
tşk ederim. plates için lastik almak yeterli ilk başta
küçük topu ben aldım ama çok farkı yok 1 liralık toplardan

büyük topta kullanılıyor lçogu zman
onuda alabilirsin,birde lastik
diger küçük top dediigm gibi çocuklaırn topu bile oluyor
çember zaten son derece gereksizz:))
kendide bilmiyor ebru nered ekullanacagını

teşekkür ederim canım

kaç gündür dolapta közlenmeyi bekleyennn
kırmızı biber ve patlıcanlarımı közlüyorum
bol ekşili salata yapıcam
offf agzım sulandıııı

biz bayılıyorruz patlıcana yaa yaz boyu kaç kilo yiyoruz bilmiyorum bile

nisan tebriklerr cnmmmmmmmmm
çok keyifli oo gelmeyen kıyafetleirn üzerine olması dgeilmiii

evet canım bambaşka bir duygu, herşeye değiyor

2 kilo çok iyi sedacım,ya veremyip + 2 olsaydın. dikkat edersen haftaya 89u da görürsün inşallah canım

Son düzenleme:

afiyet olsun banucum , çoktan hakkettin
ben de bu yaz çok patlıcan yiyiyorum. geçen sene daha çok taze fasulyeye takmıştım

ben hep diyorum zaten bazen tabiki olacak kaçamaklar ödüller ve duraklamalar.. az olsun bizim olsun...

canım bak ben diyetisyene ilk gittiğimde 86.3 iken diğer hafta 86.7 oldum ve bir hafta harfi harfine uymuştum demekki ben bu kadar yemiyordum normalde ama sonraki haftalar 1300-1600 hep gitti...yani ilk hafta 2 kilo süper ötesi motivasyon için.... ben bu hafta 500 gr verdim ona seviniom deli gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…