80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bende mi alsam nilgün ya sabah kalktım ebru plates yapıoo zaten çoğu hareketi salondakiyle aynı ama lastikli olanları yapmak için lastik lazım kızım bile yapıooo hundred yapıoo üf üf dio görmeniz lazım tabi benim vücut iki haftada kalas oldu o ayrı nasıl enektim salona gittiğim dönemde... ben bi bakiim netten ne ne kadar...
hadi bakaiiiim ortim akşama menü gelsin boool su iç bak tamam mı?????

bu arada bende bi alet vardıya onun adı twister imiş bel ve karın için çok faydalıymış duyurulur fiyatı da ii geldi bana...
günde 15 dakika diyor yapayım bari yaaa evde var kaç zamadır bugün o gündür başlıooommm

Son düzenleme:
banuuuuu canım süper olmuşsun walla daha önce son yüklediğin fotoğraf aklımda simitler belliydi ne kadar farketmiş çıtır çıtır olmusun kaptanımmmm..izlemin dediği gibi 1 ay sonra senin bel oyuntusu da çıktımıııı eşin seni dışarı çıkarmasa yeri yaniii...

ayşeeee saol kuşum daha inceleir snein olsun

sana daha öncede dmeiştim twiss özellikled ebiz elmalar için güsel bir alet ben
yürürken parkta yapıyordum tavsiye ederim ....

platesi set olarak almana gerek yok bi büyük top birde lastik yeterli cnm
enişte kısmına gelince allahtan çok kıskanç bir eşim yok

filizzzz
senin bal,tarçın olayı ne olduu denedin miii bu haftaaa?

ben bu hafta denememiştim, sevdanın detoksunu yaptım, galiba benim bünyeye gitmedi, aslında regl olmama rağmen 1 kg. gitti. akşam tekrar başlamayı düşünüyorum bal, tarçın olayına

Son düzenleme:

kafanızı çevirin gayrı.......

özelliklee açık renk tercih ettim
içimde bişiy yok tişörtten başka
üzeirne iice çektimki bütün fazllaıklar belli olsun diye

Yok arkadaş benim platese başlamam lazım
Farka bak banucum harika
Son eklediğin fotolarda yanların çok belliydi, bir de buna bak ve başlayalı daha ne kadar oldu..Demek ki çok doğru ve etkili yapıyorsun, tebrikler banuşum cidden gün geçtikçe daha da fit oluyorsun

Canım bence elbise gayet güzel duruyor üzerinde, bol gelen rahatsız eden yerlerini terziye götür ama mutlaka giy çünkü çok yakışmış
Bu tarz elbiseleri zaten çok seviyorum :81:

deryoş bunun altına giyindigim babetlerim vardıı çok güsel sonra gelmiyor diye bir arkadaşıma verdim pişmanım terziye götürmeyi düşünüyorum zaten
58 olayımda ,evet plates çok etkili keisnliklee ben haftanın hergünü karın çalışıyordum artık kalça çalışmaya başlıycam

CANIM ÇİZELGE İÇİN ÇOK uğraştım ama bir türlü yapamadım.

hayirli aksamlar

ben girebilene kadar aksam oldu cok yogun bir gündü...

bildirimimi yapiyorum

ikinci tur baslangic : 74,2 kg
gecen hafta: 73,4 kg
bu hafta: 73,5 kg

arti 100g

canim neden ilgilenmeyelim sahsen benim gozumden kacmis sanirim kusura bakma.salona gitmene gerek yok leslie yap yada pilates yap

iciyorum suyumu ortim merak etme.kesinlikli pilatese baslamaliyim salak gibi topumu gorumceme vermistim.yeniden almam lazim.

twister dedigin doner yuvarlak degil mi bende de var ondan.amaevde tatil donusu yaparim artik.

Menumu de yazayim
sabah: 1 dilim ekmek,1 tane kucuk borek,domates,salatalik
ara: az sekerli turk kahvesi

ogle: patlican domates ve sogani az suyla pisirdigim yemek,yogurt
ara: kiraz,seftali 1er tane

aksam: 1 tabak bamya,salata
ara: 1 yemek kasigi dondurma

20 dk aletlerle calistim
2 lt su

kızlar bugünkü menümü yazıyım bakalım çok yemişmiyim.
SABAH:tam buğday ekmeğiyle tost bir bardak şekersiz çay
ARA:yarım biskot küçük bir kare çikolata69:)
ÖĞLEN:yok
AKŞAM:4kaşık yoğurt 3 küçük biber dolması
aralarda kiraz 3,5 lt su tabiki olmazsa olmaz bitki çaylarım
aaaa bu arada eşim kestane şekeri getirmiş arkadaşı bursadan gelmişte dayanamadım 1 tanecik ondan da yedimeskiden olsa 3 tane felan yerdim şimdide içim gitmiyor değil.ayyyy kızlar çok mu yemişim.ve benim acilen spor yapmam lazım tabiki şu twisterlerden alsam mı ki nasıl olur....

menüm

sabah:1 di. çav. ekmeği, 3 zeytin
1 kk. peynir, salatalık, domatez
şekersiz çay

ara: 2 gün. ka. kayısı, 6 fındık

öğlen: taze fasülye, yoğurt 1 di. t.t. ekmek

ara: yarım ka. mısır
ara: 1 nektarin

akşam: 2 tavuk köfte, salata, ayran

ara: 1 ka.erik, 5 böğürtlen

3.5 lt. su
3 yeşilçay
45 dk. plates

uyumadan 1 bar. süt içerim

yürü benceee cnmm sabahları erken kalkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…