ikisi de harika.ama sarıyı giydin zaten yakın zamanda.şidi de bunu giyin.acaba çok bol olur mu diye tereddüt ettim.denedin mi canım?olduysa sorun yok..
ne aklıma geldi hani sabitim artık başlayayım diyorsun ya..hatırlıyorum da kahvaltı tabağının resimlerini koyardın.bi de bitki çayı kupalrını koyardın.fotolarla gaz gelirdik.koysana yine lütfen..
banucuğum sevgili kaptanım harika çıkmışsın resimlerde.ne kdar inceldin.sen de bize örnek olsun diye hatta sadece sen değil herkes ara ara öğünlerde ne yiyorsa tabaklarının fotolarını çeksin koysun.hep yazı olmaz daha görsel olur topiğimiz..
elbisen de harika olmuş banucuğum çok yakımış.pilatese başlayayyım diyorum hangi malzemeler lazım yazsana bize..
geçmiş olsun Allah babana şifa versin..
çok sevindim canım.ayrıca bana verdiğin destek için teşekkür ederim.herkese teşekkür ederim bu arada..
tebrikler canım sıkma canını.annen talihsiz bir laf söylemiş ama isteyerek söylememiştir.sen de daha fazla istiyordur zayıflamanı..ay ben de keşke versem öyle 2 2 ...
deryacığım diyete başlama tarihlerini listeye ekleyeceksen ayşenin dediği gibi benimkine 7.7.2011 yazalım mı canım.geçmişe bir sayfa çekeyim canım.ayrıca listeyi hazırlarken seni uğraştırdığım için kusura bakma o açıdan hiç düşünmemiştim.
benim cephede her şey yolunda çok acıkırsam meyve yiyorum.akşama full listeyi yazarım..
filizzzz
senin bal,tarçın olayı ne olduu denedin miii bu haftaaa?
Yok arkadaş benim platese başlamam lazım
Farka bak banucum harika
Son eklediğin fotolarda yanların çok belliydi, bir de buna bak ve başlayalı daha ne kadar oldu..Demek ki çok doğru ve etkili yapıyorsun, tebrikler banuşum cidden gün geçtikçe daha da fit oluyorsun
Canım bence elbise gayet güzel duruyor üzerinde, bol gelen rahatsız eden yerlerini terziye götür ama mutlaka giy çünkü çok yakışmış
Bu tarz elbiseleri zaten çok seviyorum :81:
emaz canım çizelge hazırla kendine daha çok motive ediyor insanı inan ve daha çok katıl sohbetlere.... hepimiz senin gibi çekine çekine gelirdik sanki kimse ilgilenmio gibi gelirdi ama sevda da demiş ısrarla yaz sen ...
günaydın kızlar....
kimsecikler benimle ilgilenmiyor ama ben genede yazıyım istedim
evet yazıyorummmm çok şükür 79 kiloya düşmüşüm hedef şimdilik 75 kilo spor yapamıyorum.yani evde yapamıyorum spor salonuna gitmemde nerdeyse imkansız.(83 kiloyla başladım)
ayyy bende mi alsam nilgün ya sabah kalktım ebru plates yapıoo zaten çoğu hareketi salondakiyle aynı ama lastikli olanları yapmak için lastik lazım kızım bile yapıooo hundred yapıoo üf üf dio görmeniz lazım tabi benim vücut iki haftada kalas oldu o ayrı nasıl enektim salona gittiğim dönemde... ben bi bakiim netten ne ne kadar...
hadi bakaiiiim ortim akşama menü gelsin boool su iç bak tamam mı?????
bu arada bende bi alet vardıya onun adı twister imiş bel ve karın için çok faydalıymış duyurulur fiyatı da ii geldi bana...
günde 15 dakika diyor yapayım bari yaaa evde var kaç zamadır bugün o gündür başlıooommm
kızlar bugünkü menümü yazıyım bakalım çok yemişmiyim.
SABAH:tam buğday ekmeğiyle tost bir bardak şekersiz çay
ARA:yarım biskot küçük bir kare çikolata69:)
ÖĞLEN:yok
AKŞAM:4kaşık yoğurt 3 küçük biber dolması
aralarda kiraz 3,5 lt su tabiki olmazsa olmaz bitki çaylarım
aaaa bu arada eşim kestane şekeri getirmiş arkadaşı bursadan gelmişte dayanamadım 1 tanecik ondan da yedimeskiden olsa 3 tane felan yerdim şimdide içim gitmiyor değil.ayyyy kızlar çok mu yemişim.ve benim acilen spor yapmam lazım tabiki şu twisterlerden alsam mı ki nasıl olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?