80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sen delimisnnn yahu begenmiyormusun 2 kiloyu maş çok güsle vemrişsin aynenn devam

tşk ederim banu abla biraz canım sıkkın sanırım o yüzden kiloma çok taktım istediğim sonucu alamıyomuşum gibi geliyo

2 kilo çok iyi sedacım,ya veremyip + 2 olsaydın. dikkat edersen haftaya 89u da görürsün inşallah canım

haklısın bu hafta artı olmadı Allahtan. 89' bir insan koman bi ohh çekicem ama olmuyo

İnşallah çabuk gider kiloların neredeyse 1 aydır uğraşıyrm az ya da çok. sadece 1 hafta ara verdim ve çok çok az bi yol katettim daha önümde 25 kilo var böyle giderse zor benim iş

ortimmm süpersin walla bak ne güzel bir menü bence ii olmuş bence su da var sporda var haftaya -1 kesin olursun böle giderse....

ortiiii sen de süpersin walla bizim ortiler bizi de solladııı ben iki gündür akşam parkta ohhhhh ye babam ye gerçi kalorisi az şeylerden bolca yedim herhalde salatanın yarısından fazlasını ben yemişimdir....

canım bak benimde daha verilecek 20 kilom var canımızı sıkarsak hiç olmaz bu iş... kendine bir süre belirle o zaman içinde hedefini aylara gerekirse 1 yıla böl günlük tut bak burcu var o hep günlük tutardı renkli renkli...

bugün 9 temmuz mesela ben 78.5 kiloyum her hafta ortalama 1 gitse bile 20 hafta yapar bu da 5 ay yapar yani aralık ortası diyelimmm... kii herhafta 1 gitmiooo istesende istemesende bazen duraklamalar oluyor edermi sana 6 ay .... demem o ki yeni yıl gelir biz anca o zaman istediğimiz rakamı belki yakalayabiliriz... evetttt şubat tatili de benim hedefim olsun kızlarrr söz walla... şubat tatilinin başladığı gün ben bu işi hallaetmiş olacağımmm ve inşallah o güne başarı hikayemi yazarım ki zaten planım öncedennnn hazırlayıp sonra buraya yazmakkkk... yuppiiiiiii....

üşenmeden saydımmm tam 20 ocakta şubat tatili başlıyor ve 28 hafta var herhalde hedefi tuttururum....
daha da veremezsem ayıp bana değilmiii....

hadi ii gecelerr ben kaçıommm misafir1001 ben ismini hatırlayamadım yaa gece gece .... canım ii geceler ben hesap işine daldım biraz...allah rahatlık versin....

üşenmeden saydımmm tam 20 ocakta şubat tatili başlıyor ve 28 hafta var herhalde hedefi tuttururum....
daha da veremezsem ayıp bana değilmiii....

Ayşe'cim merhabalar,ben de şimdi, ilk ne zaman ve mesajda ne yazmışım diye sayfa aradım ,uzun sürdü ama buldum.Gözüm de kapanıyor,buradakilere hoşçakal deyip,çıkayım demiştim.
Sizin bu kararlılığınız karşısında kilo mu dayanır? Gerçekten sözleriniz beni de motive ediyor,teşekkürler...İnşallah 15 tatile hedeflediğimiz kilolarla gireriz.İyi geceler diliyorum,görüşmek üzere...

canım ben de bi ara bulmak istiom eski yazdıklarmı ve bunları başarı hikayemde kullanmak istiyorum inşallah ... allah hepimizin yüzünü güldürecek rakamları göstersin inşallah... hadi ii geceler kusura bakma ama tekrar ismini hatırlayanadımm .....

hadi ii gecelerr ben kaçıommm misafir1001 ben ismini hatırlayamadım yaa gece gece .... canım ii geceler ben hesap işine daldım biraz...allah rahatlık versin....

Füsun'du canım.Hem hiç sorun değil.Ben de isimleri hatırlayamam,devamlı burada olanları ( ben çok gelemiyorum da ) biliyorum ki onda bile bazen karıştırıyorum.Belki de her yıl yüzlerce yeni öğrenci,yeni isim olduğundan bizim kapasite doluyor ve almıyor artık.İyi geceler...

Son düzenleme:
güüünaayydııııııın kızlar, hepinize güzel bi haftasonu diliyorum unutmadan sınava girecek arkadaşlarada başarılar dilerim.

Son düzenleme:

ben biraz sabırsızım o yüzden böyle oluyo sanrım inşallah okullar açılana kadar 7'li rakamlara inerim inşallah bizede başarı hikayemizi yazmak nasip olur

Herkese günaydınlarrrr umarım keyfiniz yerinde geçer bugün gece uyuyamadım ama bu sabah Allaha şükür gittim yürüyüşüme

Yürüyüşten geliyorum şimdi ayy bugün sinirden öldüm saat 7'den beri komşumuzun kızını çekiyorum resmen sonunda yanıma yürüyüş arkadaşı buldum dedim kız manyak çıktı gelene gidene laf söylüyo çok sinirlendim aman bi daha hayatta gitmem onunla kendim sessiz sessiz başımı öne eğer giderim yoksa bu kız başıma iş açar benim

.....................................................................................................................................

Sizinle çok sevdiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum yazı Hıncal ULUÇ'a ait Umarım okursunuz, okuduğunuza pişman olmayacağınıza eminim

HER SABAH DÜNYA YENİDEN KURULUR..

Her sabah ben yani semihaybars olarak uyandığımda ayakta kaldım.. Bugün de ayaktayım, dimdik..
Tabii sarsılıyorum.. Tabii sallanıyorum.. Üzülüyor, kırılıyorum, ama yıkılmıyorum..
Neden?..
Çünkü kendime güvenim sürüyor. Gidenin hayatımda ne ilk, ne de son olmadığını biliyorum.. En büyük mucize yaşamak

Her sabah dünya yeniden kurulur. Her sabah taze bir başlangıçtır.." Doğan günü görmek en büyük mucizedir.. İçime işlemiş bu sözler.. Önemli olan her yeni sabaha gözlerini açabilmektir Hayatınıza giren ve sizi mutlu edenlere o mutlu günler için teşekkür edin.. Onları hep o güzel günler için hatırlayın, ama yelkeninizi açık tutun, onları dolduracak yeni umut rüzgârları var çünkü, sizi yeni Ben, beni terk edenlerle hala karşılaşıyorum bugün ve içimden onlara teşekkür etmek geliyor, sayelerinde yaşadığım yeni mutluluklar Doğan yeni gün, yeni tesadüfler getirecek hayatınıza.. Yeni insanlar tanıyacaksınız.. Onlar sizi daha da mutlu edecek hatta.. Daha olgunlaştığınız için. O zaman bu mutluluğu Olur mu?.. Koca bir yaşam Sizi terk edince, her şeyin bittiğini sandığınız insanla nasıl bir tesadüf sonucu karşılaştığınızı düşünün. O tesadüf olmasa, onunla karşılaşmayacaktınız.. Yani hayat boyu hiç sevmeyecek, hiç mutlu Her doğan gün yeni...

Hemen çıkın ve etrafınıza dikkatle bakın.. Bugünden tezi yok!..

günaydın günaydın günaydııııııınlarrrrrrrrrrrrrbugün çoook mutluyum kızlarr baskülde süper rakamlar gördüm bu sabah...inşallah 1-2 güne 62ye tekrardan merhaba dicem perşembe sabah 68.3le tatilden döndüm bu sabah itibariyle 63.6yım :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: açıkçası 2 haftada falan veririm diye düşünmüştüm demekki hepsi ödemmiş..birde tatilde su tüketimim 1 litreyi geçmedi böyle olunca yediklerimi sindirmekte ve dışarı atmakta zorlandım..eve dönüncede su oranım tekrar 3 litreye çıkınca vücuttaki fazlalıklar biranda gidiverdi...ama çok çabuk oldu uçuyorum mutlluluktannnödül olarak kocaman karışık bir tost yedim şimdi bitki çayımı içiyorum kızım oqlum ve eşim uyuyorlar babam namaz kılıyor...onlarda kalkınca hep beraber bol çeşitli bir kahvaltı yapıcaz..ikinci kahvaltım olacak yanii bugün 11de babamı doktora götürücez sonra kızımla yengemlere gidicez..orada büyük bir kumaşçı var ve en güzel kumaşların metresi bile 4 lira..eylüldeki düqün için kızıma ve kendime abiye kıyafet dikmek için kumaş alıcaz..kumaşlar için çok heyecanlıyım..bazen düşünüyorum nekadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorum diye çok zaman söylüyorum zaten ben polyannayımdır diye ve bu halimi çok seviyorum..:82::82:

Oyy sabah sabah bu neşede neyin nesi aman Allah bozmasın senin adına çok sevindim hemencik gitmiş kilocukların Şu anda benim istediğim kilodasın umarım bende inicem 65'e Küçük şeylerle mutlu olmak bir ayrıcalıktır temiz kalplisin demek ki ne mutlu sana umarım bu neşeni mutluluğunu yaşlama sevincini hiç kaybetmezsin

günaydın arkadaşlar..güzel ve hafif bir gün geçirirsiniz inşallah..
günaydınn fıstıqımm nasılsınn tatlımm
güüünaayydııııııın kızlar, hepinize güzel bi haftasonu diliyorum unutmadan sınava girecek arkadaşlarada başarılar dilerim.
günaydın canımmm

günaydın canımm yazını çok beqendim ne güzel anlatmış yaşama sevincini

günaydın canımm yazını çok beqendim ne güzel anlatmış yaşama sevincini :46

bende bi kitapta rastladım bu yazıya. hayat o kadar yorucu ki çoğu zaman inasanı yıpratarak geçiyo zaman insan yaşama sevincini kaybediyo ve asılıyo yüzü buda kötü tabi :44: Allaha şükür hep öyle olduğum zamanlarda ya bir makale ya bir şiir ne bilim bir şarkı bazen ya yaşama sevincini bana hatırlatıyo buda onlardan biri işte

teşekkür ederim canım, senin yediğinde salataysa sorun yoktur bence tabi bindan sonra daha dikkat edersin canıımm

sanada günaydın seda, neden bukadar sabırsızsın, bak ne güzel 2 kg. vermişsin şimdi yenisin hızlı hızlı verirrsin bu avantajı kullan. bisüre sonra metabolizman yavaşlicak, bazen 1 kg. veya 600-700 gr. sınırında yada bazı haftalar hiç veremiceksin şincikten böle yaparsan sana ilk günden beri hep sabır diyorum, sabırda bu işin bi parçası. bak arkadaşlar negüzel şeyler söylemişler sana, sende o sözlerden kendini motive edebilirsin, inanki herşey insanın kendi düşüncelerinde bitiyor. kendini üzme ki haftaya daha iyi sonuçlar alabilirsin, canım. paylaşımın içinde teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…