günaydın canım allah muttluluğunu daim etsin, senin adına sevindim. oh maşallah ikinci kahvaltı hıı, afiyet olsun canım. baban içinde geçmiş olsun.günaydın günaydın günaydııııııınlarrrrrrrrrrrrrbugün çoook mutluyum kızlarr baskülde süper rakamlar gördüm bu sabah...inşallah 1-2 güne 62ye tekrardan merhaba dicem perşembe sabah 68.3le tatilden döndüm bu sabah itibariyle 63.6yım :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: açıkçası 2 haftada falan veririm diye düşünmüştüm demekki hepsi ödemmiş..birde tatilde su tüketimim 1 litreyi geçmedi böyle olunca yediklerimi sindirmekte ve dışarı atmakta zorlandım..eve dönüncede su oranım tekrar 3 litreye çıkınca vücuttaki fazlalıklar biranda gidiverdi...ama çok çabuk oldu uçuyorum mutlluluktannn ödül olarak kocaman karışık bir tost yedim şimdi bitki çayımı içiyorum kızım oqlum ve eşim uyuyorlar babam namaz kılıyor...onlarda kalkınca hep beraber bol çeşitli bir kahvaltı yapıcaz..ikinci kahvaltım olacak yanii bugün 11de babamı doktora götürücez sonra kızımla yengemlere gidicez..orada büyük bir kumaşçı var ve en güzel kumaşların metresi bile 4 lira..eylüldeki düqün için kızıma ve kendime abiye kıyafet dikmek için kumaş alıcaz..kumaşlar için çok heyecanlıyım..bazen düşünüyorum nekadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorum diye çok zaman söylüyorum zaten ben polyannayımdır diye ve bu halimi çok seviyorum..:82::82:
günaydın güzeller neşeniz daim olsunnn
umarım hepimiz için güzel bir haftasonu olur kaçamaksız:)
dün eşimin kuzeninin nişanına gittim.kuzey'imide götürdük allahım herkese gülücükler dağıtıyor kucaktan kucağa geziyor.eşimin teyzesi eşime aynı sen walla ne kadar güleç bir bebek sana çekmişdio.diğer teyzesi ne kadar yakışıklı bu oğlan aynı babası bu kadar benzer gözler tıpatıp falan dio....eşime tabii benziyor ama tıpatıp değil eşim esmer ve çilleri var sadece alın ve göz yapısı benziyor onun dışında oğlum pamuk gibi bembeyaz burnu yuvarlak ...neyse ilk bebek babaya benzer zaten ama çok abartıyorlara kardeşimede benziyor.neyse bana çok kilo almışsın diyenler zayıflamışsın bile demedi...kilo ile ilgili çıt çıkmadı...ama biliyorum hala 83 kiloda olsaydım susmazlardı...dün göbeğimi içine çekerek ekol'den aldığım saten siyah pantolon ve üstüne ekru dantel boncuklu bluzu giydim altına krem gelinlik ayakkabımı keşke resim çekilseydim oğluşumlada hatıra kalırdı hiç düşünemedim.biara evde giyip çekinip eklerim karnımı içime çekmek zorundayım kaçak yapı resmen fırtlıyor...
sonlara doğru Ankara havası (çok severim) sonra halay allahım nasıl terliyorum sırtımdan süzülüşünü hissettim hamile kaldım kalalı hiç bukadar oynamamıştım:)coştum:))eşim yoruldum oturalım dedi. oturmadım:))
Günaydınnn Herkeseee
Güzel Sporlu Az Kalorili Bir Gün Geçiririz İnşallah
yürü benceee cnmm sabahları erken kalkıp
çok iyi olur bende istiyorum ama bu imkansız kızım var bırakcak hiç bir yerimde yok onu yanıma alsam oda olmaz ayak bağı olur sıkılır.beni bunaltır.
günaydın güzeller neşeniz daim olsunnn
umarım hepimiz için güzel bir haftasonu olur kaçamaksız:)
dün eşimin kuzeninin nişanına gittim.kuzey'imide götürdük allahım herkese gülücükler dağıtıyor kucaktan kucağa geziyor.eşimin teyzesi eşime aynı sen walla ne kadar güleç bir bebek sana çekmişdio.diğer teyzesi ne kadar yakışıklı bu oğlan aynı babası bu kadar benzer gözler tıpatıp falan dio....eşime tabii benziyor ama tıpatıp değil eşim esmer ve çilleri var sadece alın ve göz yapısı benziyor onun dışında oğlum pamuk gibi bembeyaz burnu yuvarlak ...neyse ilk bebek babaya benzer zaten ama çok abartıyorlara kardeşimede benziyor.neyse bana çok kilo almışsın diyenler zayıflamışsın bile demedi...kilo ile ilgili çıt çıkmadı...ama biliyorum hala 83 kiloda olsaydım susmazlardı...dün göbeğimi içine çekerek ekol'den aldığım saten siyah pantolon ve üstüne ekru dantel boncuklu bluzu giydim altına krem gelinlik ayakkabımı keşke resim çekilseydim oğluşumlada hatıra kalırdı hiç düşünemedim.biara evde giyip çekinip eklerim karnımı içime çekmek zorundayım kaçak yapı resmen fırtlıyor...
sonlara doğru Ankara havası (çok severim) sonra halay allahım nasıl terliyorum sırtımdan süzülüşünü hissettim hamile kaldım kalalı hiç bukadar oynamamıştım:)coştum:))eşim yoruldum oturalım dedi. oturmadım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/455029-pko-inadina-28-kilo-verdimmm.html
kızlarrr başarı hikayemi yazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))
zeynep naber canım nasılsın
çok takip edemiyorum ama, çizelgen herşeyi anlatıyor zaten,
süper gidiyorsun aynen devam bakalım...
selam
geçmişi bugün okuyamadım, İnşallah herkes iyidir...
Filizkuzey sağlıkla büyüt oğluşunukaç aylık? ne kadar sürede verdin? doğumdan ne kadar süre sonra kilo verme çabaların başladı merak ettim?
emzirirken özel bir şey yaptınmı?
Kızlar şimdilik içtiğim kayısı kompostoyu içmemeye başladım, kayısıyı meyve olarak tüketyorum, akşamları ekmeği azaltmaya başladım bu ikisiyle başladım :)
Sanada günaydın seda, neden bukadar sabırsızsın, bak ne güzel 2 kg. vermişsin şimdi yenisin hızlı hızlı verirrsin bu avantajı kullan. bisüre sonra metabolizman yavaşlicak, bazen 1 kg. veya 600-700 gr. sınırında yada bazı haftalar hiç veremiceksin şincikten böle yaparsansana ilk günden beri hep sabır diyorum, sabırda bu işin bi parçası. bak arkadaşlar negüzel şeyler söylemişler sana, sende o sözlerden kendini motive edebilirsin, inanki herşey insanın kendi düşüncelerinde bitiyor. kendini üzme ki haftaya daha iyi sonuçlar alabilirsin, canım. paylaşımın içinde teşekkürler,
selam kızlar dun yoktum persembe 81.5 olarak bıldırım yapmıstım ama bugun ıtıbarıyle 81 ım cokk guzel:):)
yarın esımın memeleketıne doğru yolculuk var yaklasık 10 gun ordayız nasıpse.. haftaya burda olamayacagım..
korsemı aldım alttan cıtcıtlı modelden coook memnunum ayrıca artık 44 46 degıl 42 44 bedenım dıyorumm.:):)
baslangıc: 86
gecen hafta :83
bu hafta : 81
spor yok
beden 42-44
boy:1.70
günaydın herkesseee...
sena babana geçmiş olsun, allah şifa versin...
ayşecim twist yerine stepper gibi bişiy almanı tavsiye ederim, çünkü biz armut tipli olduğumuzdan
bel oyuntumuz ve kilo verince belimiz inceliyor zaten
önemli olan alt tarafında incelip orantılı görünmesi
nilgünüm teşekkürler canım, evet turkuazı giyicem, biraz bol duruyor ama olsun idare ederim
geçen sene çok dardı,
kızlar birde tayt filan giymek isteyenler için bir önerim var
NBB nin korsajlı taytları var, çok toparlıyor insanı, altına tunik giyrek çok rahat kullanabilirsiniz...
bende S sini aldım, fotoğrafını çeker koyarım
çok hoş duruyor, insan kendini daha rahat hissediyor
fiyatı da 16ydı sanırım, mutlaka alın derim
askısı inemi korseninnn cnm markası nee bende alsma mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?