80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım allah muttluluğunu daim etsin, senin adına sevindim. oh maşallah ikinci kahvaltı hıı, afiyet olsun canım. baban içinde geçmiş olsun.

Günaydin Kizlaaar

Kilom Bu Haftada Sabit
Almadigima Seviniyorum
Veremedim Diyede Hic Üzülmüyorum .. Haftaya Insallah 75.Rakami Benim Olacak

Herkeze Güzel Bir Hafta Sonu Diliyorumm Gününüzzz Güzell Gecsin

günaydın güzeller neşeniz daim olsunnn

umarım hepimiz için güzel bir haftasonu olur kaçamaksız:)

dün eşimin kuzeninin nişanına gittim.kuzey'imide götürdük allahım herkese gülücükler dağıtıyor kucaktan kucağa geziyor.eşimin teyzesi eşime aynı sen walla ne kadar güleç bir bebek sana çekmişdio.diğer teyzesi ne kadar yakışıklı bu oğlan aynı babası bu kadar benzer gözler tıpatıp falan dio....eşime tabii benziyor ama tıpatıp değil eşim esmer ve çilleri var sadece alın ve göz yapısı benziyor onun dışında oğlum pamuk gibi bembeyaz burnu yuvarlak ...neyse ilk bebek babaya benzer zaten ama çok abartıyorlara kardeşimede benziyor.neyse bana çok kilo almışsın diyenler zayıflamışsın bile demedi...kilo ile ilgili çıt çıkmadı...ama biliyorum hala 83 kiloda olsaydım susmazlardı...dün göbeğimi içine çekerek ekol'den aldığım saten siyah pantolon ve üstüne ekru dantel boncuklu bluzu giydim altına krem gelinlik ayakkabımı keşke resim çekilseydim oğluşumlada hatıra kalırdı hiç düşünemedim.biara evde giyip çekinip eklerim karnımı içime çekmek zorundayım kaçak yapı resmen fırtlıyor...
sonlara doğru Ankara havası (çok severim) sonra halay allahım nasıl terliyorum sırtımdan süzülüşünü hissettim hamile kaldım kalalı hiç bukadar oynamamıştım:)coştum:))eşim yoruldum oturalım dedi. oturmadım:))

aşkolsun filizim yaaa
niye resim çekilmiyorsun, bu görsel şölenden bizi mahrum ediyorsun sen bakam
bi daha giy resim çek, oğlumu da çek banane isterizz...

günaydın herkesseee...

sena babana geçmiş olsun, allah şifa versin...

ayşecim twist yerine stepper gibi bişiy almanı tavsiye ederim, çünkü biz armut tipli olduğumuzdan
bel oyuntumuz ve kilo verince belimiz inceliyor zaten
önemli olan alt tarafında incelip orantılı görünmesi

nilgünüm teşekkürler canım, evet turkuazı giyicem, biraz bol duruyor ama olsun idare ederim
geçen sene çok dardı,

kızlar birde tayt filan giymek isteyenler için bir önerim var
NBB nin korsajlı taytları var, çok toparlıyor insanı, altına tunik giyrek çok rahat kullanabilirsiniz...
bende S sini aldım, fotoğrafını çeker koyarım
çok hoş duruyor, insan kendini daha rahat hissediyor
fiyatı da 16ydı sanırım, mutlaka alın derim

çok iyi olur bende istiyorum ama bu imkansız kızım var bırakcak hiç bir yerimde yok onu yanıma alsam oda olmaz ayak bağı olur sıkılır.beni bunaltır.

eşin kaçta işe gidiyor sabah git yürümeye çocuk uyurken cnm

ne güzel stres atmışsındır filizcim, fotoğrafını bekliyorum

geliyorum okumaya

zeynep naber canım nasılsın

çok takip edemiyorum ama, çizelgen herşeyi anlatıyor zaten,
süper gidiyorsun aynen devam bakalım...

İyiyim Teşekkür Ederim Ablacım Sen Nasılsın
Az Çok Veriyorum İşte Ablacım
Bazen Motivasyonumu Kaybetsemde Toparlanıyorum :44:
Hedefim Aslında 59 Zaten Hiç Bırakmam Burayı Ve Sizi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam

geçmişi bugün okuyamadım, İnşallah herkes iyidir...

Filizkuzey sağlıkla büyüt oğluşunu kaç aylık? ne kadar sürede verdin? doğumdan ne kadar süre sonra kilo verme çabaların başladı merak ettim?
emzirirken özel bir şey yaptınmı?

Kızlar şimdilik içtiğim kayısı kompostoyu içmemeye başladım, kayısıyı meyve olarak tüketyorum, akşamları ekmeği azaltmaya başladım bu ikisiyle başladım :)

baharcım hoşgeldin cnmmmm kuzucuk nasıl
kayısı gaz yapar cnmmm dikkat et...
ee artık aramızdamısın yanii

Ahh şu sabırsızlığı bir yensem herşey çok güzel olucakta bi beceremedim Onuda yavaş yavaş başarıcam inşallah Evet herkes çok güzel şeyler söylüyo motive ediyorlar Allah razı olsun yardımcı oldukları içinde mutluyum bu hafta daha çok çaba göstericem haftaya 89 görmem lazım olucak olucak sadece sabır lazım Çok tşk ederim bu arada

selam kızlar dun yoktum persembe 81.5 olarak bıldırım yapmıstım ama bugun ıtıbarıyle 81 ım cokk guzel:):)

yarın esımın memeleketıne doğru yolculuk var yaklasık 10 gun ordayız nasıpse.. haftaya burda olamayacagım..

korsemı aldım alttan cıtcıtlı modelden coook memnunum ayrıca artık 44 46 degıl 42 44 bedenım dıyorumm.:):)

baslangıc: 86
gecen hafta :83
bu hafta : 81

spor yok

beden 42-44
boy:1.70

askısı inemi korseninnn cnm markası nee bende alsma mı diye düşünüyorum

canım bende twister var geçen hafta mı netdi halamda varmış onlardan getirdim yapayım die ama daha başına geçemedimmm stepper dediğin gibi popoya ve bacaklara ii gelir...

bugün hiç yazmadıgımı fark ettimmm okuyamadımda sayfaları:))

sabah hazırlanıp dışaır çıkıcaktık ki :) özüre tlf geldi işi çıktı gidemedik
akşamm gidicez artık lcw de bir ka elbise var almak istedigim onlara bakıcam fırsat bulabilirsem

akşam dondurma yeidm ma biraz abarttım sanırım (
korkuyorum karbondan sonra kilo almaktan
bugünde cnm bişiy yapmak istemedi
öglen ptlıcan ve biber vardı közlenmişonu yeidm 1 kase yogurt ile
salı,çarşamba ve perşembede karbon yapıcam yinee
58 e düşene kadar bu şekilde devam edicemmm artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…